Jautājums o Rumānija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
83 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Brauciens uz Rumāniju
Laba diena. Kādas prasības tiek izvirzītas automašīnai, šķērsojot robežu (tonēšana, aptieciņa, ugunsdzēšamais aparāts utt.) Vai var apgriezt tonēšanai, vai sodīt teritorijā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2011-03-2913 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар hatinka
Tonizēšana. Rūpnīca - nekādu problēmu. Pārējais ir tavā ziņā :-(
Viņi bieži nepieķeras, bet paziņas reiz norāva filmu (lai gan, Slovākija). Labāk neriskēt, parasti atver logus un brauc cauri. Un ziemā negājām ;-)))
Prasības automašīnai, kas nav salauzta, tajā skaitā nav plaisu uz vējstikla, ar gaismu viss noteikti kārtībā, nepieciešama Zaļās kartes apdrošināšana (maksā ap 260 UAH / 15 dienas).
Aptieciņu neizlasīsi, bet, protams, vajag izslaucīt, + avārijas apstāšanās zīme, ugunsdzēšamais aparāts, kabelis un viss nepieciešamais pie mums.
Maz ticams, ka jūs to redzēsit. Jūs meklēsiet narkotikas, ieročus utt.
Ēdienu (preču veikalus, gaļu, sieru) var lūgt izmest.
Ja auto ir kredīts, labāk paņemt vēstuli no bankas, ka viņš dod atļauju mašīnai braukt uz ārzemēm.
Reti redzēts, bet teorētiski tas ir vajadzīgs.
Viņi iesaka uzlīmēt UA uzlīmi, bet mēs neveidojam.
Cilvēku nav vairāk kā pēc pases.
аватар hatinka
Cilvēku nav vairāk kā pēc automašīnas pases. Piekto un sesto labāk ielaist vieglajā automašīnā ar kājām vai citā automašīnā, regulārā autobusā ...
Dzirdēju, ka nepielaiž mašīnas pilnas ar cilvēkiem. kas, protams, ir pareizi.
аватар LaFifa
Uz mūsu robežas prasīja kaut kādu "vesti", bet, ieraugot bagāžniekā cigarešu bloku, pilnībā pārgāja uz to. Man bija jāatstāj bloks. Robežsargs, nododot pases, teica: "Ja būtu veste, viss būtu kārtībā." Bet mēs jutām, ka esam tik "viss kārtībā". Kaimiņos kādam bulgāram auto tika izjaukts burtiski priekš rezerves daļām, un pat somas nepārbaudīja :) Robežu izbraucām 20 minūtēs.Tātad, kuram paveicas. Robežkontroles punktā jābūt ārkārtīgi uzmanīgam, nedrīkst tikt tālāk par "STOP" līniju (arī uz Polijas robežas tas nepatīk), uz apskati piebraukt tikai pēc robežsarga pavēles. Braucām ar kredīta auto, vēstules uz robežas neviens neprasīja, un arī bankā nedod, saka, ka nezina, kādā formā tām jābūt. Rumānijas teritorijā pirmā lieta, kas jums jāiegādājas, ir VIGNETTE (rovignette), tas ir nodoklis par braukšanu pa vietējiem ceļiem. Rovinjeti var iegādāties Rompetrol degvielas uzpildes stacijā, tā ir piestiprināta pie mašīnas vējstikla. Ja jūs braucat bez vinjetes, jūs riskējat saņemt naudas sodu. Rumānijas kalnos pa ceļam ir daudz apdzīvotu vietu, ar ātruma ierobežojumu 40km, bet vietējie brauc kā grib un iet kā grib. Esi uzmanīgs.
аватар hatinka
Viņi gribēja no jums atstarojošu vesti, un tai vajadzētu būt salonā, lai vadītājs vienmēr varētu to paņemt un uzvilkt (jūs to nevarat pārvadāt, piemēram, bagāžniekā). Reiz draugs man teica, ka tikai šajā vestē vajag iziet pie Slovākijas policistiem. Google "atstarojošā veste" un bildes. Tas ir tas, ko viņi pieprasīja.
аватар hatinka
Patiesībā jūsu interesēs ir paņemt vēstuli no bankas. Kad mums bija mašīna uz kredīta, mēs to visu laiku ņēmām. Tiešām-pieprasījums parādīt uz robežas ir ļoti reti. Bet! Ja, nedod Dievs, nelaime, tad var rasties problēmas. Es nezinu sīkāku informāciju, bet es mēdzu pārlūkot forumus par šo tēmu - problēmas pēc negadījuma radās cilvēkiem, kuri nepaņēma izziņu no bankas par automašīnas atstāšanu.
аватар LaFifa
hatinka, tas laikam bija pirms dažiem gadiem. Tagad bankas šādas vēstules neizsniedz. Pagājušajā gadā braucām uz Baltijas valstīm un Rumāniju, prasījām bankai vēstuli, viņi teica, ka "neprot rakstīt". Jā, un šo burtu nozīme? Ārzemēs ukraiņu valodā tās tik un tā neviens nelasīs. Šeit gan "mūsējiem", gan "savējiem" noteikti būs interese par zaļo karti uz robežas. Un uzlīme "wa" būs jāpielīmē. Jā! Un vēl viena lieta: es neiesaku jums iet cauri Piedņestrai. Atceļā piestājām Moldovā apskatīties un "nogriezām" ceļu... Bulgārijas-Rumānijas-Moldovas robežu šķērsojām normāli, un pie izejas no Pridnestrovie robežsargi pārbrauca visu bagāžnieku, meklējot ieročus. :( Kopumā man nepatika Pridnestrovie ...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Rumānija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl