Jautājums o Ohrida

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Cik naudas ņemt līdzi un kādā valūtā?
Cik maksā divu pieaugušo un bērna atvaļinājums uz desmit dienām Maķedonijā? Kur ir labākā vieta, kur doties? Kam domāta pārtika? Kam domāts mājoklis?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2009-07-0615 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар Stanka
Paņem eiro. Es jums neteikšu, cik maksās pārējais, es biju privāts. Starp citu, man nepatika! Labāk Adrijas jūras piekrastē.
аватар asdcxz_bigmir.net
Tiek pieņemti eiro un Maķedonijas dināri. tā kā mums nav dinoru, ņemiet eiro. lai gan man vēl ir dināri no iepriekšējā brauciena. tagad nezinu, ko darīt)) 2 pieaugušie - 600 eiro (2008. gadam) / 10 dienas - nakšņošana un ēdināšana restorānos. iztikām par 35 eiro/nakts bez ēdienreizēm. ēst lētāk un ar ēdienreizēm. ēdiens. . . Es neatceros. nav ļoti dārgi. izmaksas ir gandrīz tādas pašas kā pie mums (tulkojumā grivnā) Sentnaumas kūrorts ir mīkstas baltas smiltis, tīra un mierīga. droši. bet-ārpus naktsmītnes-viens hotelčiks vai divi. nekādas izklaides, plus dabas tuvums, t.i. e. odzes un čūskas. Ohridā pludmales nav ļoti, bet vairāk aprīkotas. ir izklaides, ekskursijas. mēs dzīvojām ohridā un dažreiz braucām uz naumu (2 stundas). ezers visur ir vienlīdz tīrs. ūdens attīrītāji strādā. ezers ir liels un pirmais tīrākais Eiropā. to sauc par Eiropas Baikālu. ūdens ir brīnišķīgs. varat sazināties ar aģentūru http://adventureguidemacedonia. com/viņu aģentūra. caur mūsējo (kuru Maķedonijā ir maz, ja ne viens) dārgi. bet Maķedonijas aģentūrā jautājumi tiek risināti maķedoniešu un angļu valodās. tāpēc, ja bez angļu valodas, viņi diez vai varēs tur palīdzēt. lai gan tas ir tā vērts. pārbaudīta aģentūra. bez krāpšanās. Mums ļoti patika. labāk par Adrijas jūru (cilvēku ir daudz, bet Maķedonijā "mūsējo" vispār nav))
аватар Marysa-Klimova
Paldies par atbildēm!!! Priecīgus ceļojumus visiem!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ohrida
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl