Horizon Beach 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.910
№52 viesnīcas reitingā Herakliona
6.9 Numurs
7.6 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.9 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Horizon Beach atrodas lieliskā vietā pie Egejas jūras. No viesnīcas logiem paveras brīnišķīgs skats uz jūru. Pateicoties atrašanās vietai, tas ir piemērots klusu vakara pastaigu cienītājiem gar jūru. Atvērts 1986. gadā, pēdējo reizi renovēts 2011. gadā. Viesnīcai katru gadu tiek veikta sejas korekcija. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар vinogradina67
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenu kategorijas un atraš anā s vietas, atrodas tieš i pie jū ras, pludmale ir akmeņ aina, bet ir pontons ar kā pnē m, no kurā m viņ i peldē ja, ir problemā tiski ar bē rniem, bet smilš aina pludmale ir 5-7 minū š u gā jiens pa gleznainu taku. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenu kategorijas un atraš anā s vietas, atrodas tieš i pie jū ras, pludmale ir akmeņ aina, bet ir pontons ar kā pnē m, no kurā m viņ i peldē ja, ir problemā tiski ar bē rniem, bet smilš aina pludmale ir 5-7 minū š u gā jiens pa gleznainu taku. Atrodas pie Stalis ieejas, netā lu - Hersonesos - 15 minū š u gā jiena attā lumā , kursē autobuss uz Heraklionu, 30 km, netā lu ir pietura.
Reģ istrē š anā s viesnī cā noritē ja ā tri, viesnī cā bijā m jau 8 no rī ta, 11-00 bijā m ieč ekojuš ies, tā kā istabiņ a gatava, pē c noteikumiem - check-in 14-00. Istaba lieliska, jaunas mē beles, balkons, viss nepiecieš amais bija pieejams, viss darbojā s. Reģ istratū rā varē ja aizņ emties gludekli. Un no istabas vispā r skats uz miljonu dolā ru - jū ra un kalni. Tas bija mazliet trokš ņ ains, jo netā lu no š osejas, bet mē s nepievē rsā m uzmanī bu. Nevienam nekas papildus netika maksā ts.
Ē diens daudzveidī gs, garš ī gs, katrai gaumei. Augļ i, dā rzeņ i, arbū zi, melones, saldē jums, daž ā di deserti. Visu veidu gaļ a: trusis, jē rs, vistas gaļ a, liellopu gaļ a un cū kgaļ a, noteikti makš ķ erē jiet. Bija arī jū ras veltes – garneles, mī dijas. Un plus grila ē dienkarte - gaļ a vai zivis, dā rzeņ i. Viss ir ļ oti garš ī gi.
Viesnī cas teritorija sakopta, ē kas stā v tā , ka veido vairā kus pagalmus, viss kopts, daudz puķ u, mū sē jā bija neliels baseiniņ š ar mazā m sarkanā m zivtiņ ā m. Teritorijā divi lieli baseini ar jū ras ū deni un viens bē rniem.
Istabas tika tī rī tas katru otro dienu, atkritumi tika izvesti katru dienu, veļ a un dvieļ i tika mainī ti 1 reizi nedē ļ ā , aksesuā ros bija ziepes, duš as ž eleja un roku krē ms, viss bija sā kumā , tad netika atjauninā ti.
Kopumā man viss patika, gribu atgriezties Krē tā un arī viesnī cā .
аватар e_art
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, koncentrē joties uz cenas un kvalitā tes attiecī bu un plā nojot vidē ja budž eta atvaļ inā jumu. Tač u viesnī cas kvalitā te krietni pā rsniedza mū su cerī bas. Viņ i mū s nokā rtoja bez problē mā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, koncentrē joties uz cenas un kvalitā tes attiecī bu un plā nojot vidē ja budž eta atvaļ inā jumu. Tač u viesnī cas kvalitā te krietni pā rsniedza mū su cerī bas. Viņ i mū s nokā rtoja bez problē mā m. Jau 8 no rī ta bijā m viesnī cā , piedā vā ja atstā t bagā ž u speciā lā istabiņ ā un atpū sties, istabiņ a sagatavota uz 11, lai gan viņ iem oficiā lā reģ istrē š anā s bija no 14. Brokastis bija jā pē rk par 5 eiro no cilvē ka, jo tas bija agrā k par reģ istrē š anā s laiku. Pē c 11, pē c mū su pieprasī juma, mums piedā vā ja izvē lē ties divas istabas - ar skatu uz dā rzu un ar skatu uz jū ru (par skatu uz jū ru - papildus maksa 6 eiro dienā ). Mē s izvē lē jā mies skatu uz dā rzu, jo mē s gandrī z nekad neesam apmeklē juš i numuru, un brī niš ķ ī gais skats uz jū ru viesnī cā ir visur - no bā ra, no restorā na, no baseina. Un dā rzs ir ļ oti patī kams, ziedos aprakts.
Viesnī ca ir tī ra, labi uzturē ta, istabas tiek uzkoptas katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c divā m dienā m, veļ a tiek mainī ta ik pē c trim dienā m. Ja tie nemainā s, jums jā sazinā s ar reģ istratū ru, kur viņ i runā krieviski - visas problē mas tiek atrisinā tas uzreiz. Kopumā personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs.
Pludmales dvieļ us var noī rē t par 5 eiro, depozī tā atstā jot 10 eiro, bet vieglā k ir ņ emt lī dzi savus vai iegā dā ties uz vietas. Baseina zona tiek atvē rta no 8.30, un vietu pie baseina labā k ieņ emt lī dz 9, jo vē lā k, kad viesnī ca ir pilna, sauļ oš anā s krē sli zem saulessargiem var nebū t pieejami. Viesnī cai ir sava pieeja jū rai, ē rta - tieš i zem baseina atrodas mols, no kura ē rti pa kā pnē m nokā pt jū rā . Ar maziem bē rniem tur peldē ties nevar. Viņ iem ir bē rnu baseins ar jū ras ū deni. Viesnī cā ir arī divi peldbaseini pieauguš ajiem, arī ar jū ras ū deni. Pilsē tas smilš u pludmale ar maksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem ir 15 minū tes. pastaiga pa gleznainu ceļ u gar jū ru Stalidas ciematā . Ir arī veikali un kafejnī cas. Viesnī cā ir arī neliels veikals, kur var iegā dā ties suvenī rus, ē dienu, ū deni. Starp citu, istabā s ū dens netiek nodroš inā ts, un sabiedriskā s vietā s to pudelē s nevar nodroš inā t. Bet viesnī cas veikalā.1, 5 litru pudele maksā tikai 70 centus.
Viesnī cā nav animā cijas vai izklaides. Arī basketbols un aerobika. Reizi nedē ļ ā ir diskotē ka. Tā pē c izklaides un trokš ņ ainas atpū tas cienī tā ji - ne š eit. Lai gan ir iespē ja doties uz izrā di tuvē jā Nana viesnī cā .
Viesnī cā atpū š as galvenokā rt inteliģ enti cilvē ki vidē jā un pensijas vecumā , ģ imenes ar pusaudž iem. Franč u, angļ u, krievu, poļ u, ukraiņ u.
Ē diens cietam pieciniekam. Vienmē r svaigs, vienmē r pietiek visiem. Viesmī ļ i ir ļ oti operatī vi, uzreiz izņ em netī ros traukus un papildina pazuduš os traukus. Ē dienkartes sortimentā pastā vī gi ir trī s daž ā du veidu gaļ a, olī vas un olī vu pastas, zivis, 2-3 veidu sieri, daž reiz jū ras veltes, daž ā di dā rzeņ i un augļ i, gardi putas, pudiņ i, saldē jums desertā . Jū nija beigā s jau katru dienu tika baroti ar arbū ziem un melonē m. Vī ns vairā k lī dzinā jā s baltam, rozā skā bens. Vī ns, alus, grieķ u raki - bez maksas, par kokteiļ iem ir jā maksā , jo tas nav iekļ auts.
Laba kafija no aparā ta, tē ja, papildus zaļ ajai un melnajai ir kalns un kumelī te.
Wi-Fi vislabā k darbojas reģ istratū rā , restorā nā un tai blakus esoš ajā bā rā . Numuros wi-fi tiek apmaksā ts - 3 eiro dienā .
Kopumā mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Neizslē dzam, ka tur atgriezī simies.
аватар Ikon_av
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies Horizon beach hotel crete 4 * no 2018. gada 28. jū lija lī dz 09. augustam, 2 pieauguš ie un bē rns 3 gadi. Vai mē s atkal atgrieztos Krē tā - JĀ ! ! Ne š ajā viesnī cā . Bet vispirms vispirms. Nopirka ekskursijas biļ eti. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Horizon beach hotel crete 4 * no 2018. gada 28. jū lija lī dz 09. augustam, 2 pieauguš ie un bē rns 3 gadi. Vai mē s atkal atgrieztos Krē tā - JĀ ! ! Ne š ajā viesnī cā . Bet vispirms vispirms.
Nopirka ekskursijas biļ eti. aģ entū ra "Hot tours". Mū su lidojums bija 16:30. Lidojums no Minskas 3 stundas. Heraklionas lidostā mani sagaidī ja saimnieka Odeona pā rstā vis. Viss ir skaidrs un pieklā jī gs. Mū su viesnī ca bija pē dē jā , braucā m apmē ram stundu, paspē jā m tieš i laikā lī dz vakariņ u beigā m. Koferus atstā jā m reģ istratū rā , samaksā jā m nodokli 18 eiro (par ko tū risma aģ entū rā nebrī dinā ja) un devā mies ē st. Pē c tam mū s aizveda uz mū su istabu.
Lielā kais pluss š ai viesnī cai, par kuru rakstī ts ne reizi vien, ir skati. Lielisks skats uz kalniem un Malijas pilsē tu. Viesnī ca atrodas pie Stalis (Stalida) ciema ieejas. Istaba, kuru dabū jā m 610, ir ļ oti maza un tā lu no galvenā s ē kas, kur atradā s restorā ns. Pirmajā minū tē bija vē lme iet pā rģ ē rbties, bet principā taisī jā mies tajā tikai gulē t, un mē beles bija lieliskā stā voklī , tā pē c atstā jā m. Vannas istabā ir kondicionieris, TV, fē ns. Mums pavē rā s skats uz kaimiņ u viesnī cas ž ogu, un visa viņ a aktī vā dzī ve vakaros mums bija dzirdama. Tī rī ja katru dienu, ja iemetī s dvieli uz grī das, tad noteikti nomainī s, un par 1-2 eiro arī savē rsī s bantī tē . Gulta tika mainī ta vairā kas reizes, pat tad, kad meita ar flomā steru uzlika nelielu punktu uz palagiem, viņ a tika mainī ta. Grī das tī rī š anas kvalitā te ir C pakā pe, ar slapju lupatu var redzē t, bet mati un gruž i palika vietā . Putekļ us uz telefona, skapja laikam vispā r nekad nav noslaucī juš i. Apkā rt skraidī ja arī skudras un dī vainas blaktis. Odu ir maz, bet pa nakti tomē r noliek lī dzpaņ emto fumigatoru. Telefonu un naudu viņ i atstā ja istabā , rotaslietas uz galda, seifu nepaņ ē ma.
Par ko mē s vē l neesam brī dinā ti, ir cikā des! Š obrī d viņ iem ir pā roš anā s sezona, un cikā ž u puikas ar saullē ktu rada tā du troksni, ka pirmajā naktī es ļ oti nobijos, domā jot, ka š ī trauksme ir nostrā dā jusi. Turklā t, jo karstā ka ir saule, jo skaļ ā k viņ i kliedz. Bet pē c pā ris dienā m pierod un nepamana.
Ē dinā š ana viesnī cā ir viss iekļ auts. Ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Brokastis, kā citur - olu kultenis vai reizi nedē ļ ā olu kultenis, ceptas desiņ as, pupiņ as, kā da ļ oti salda putra, kartupeļ i, siers un sasmalcinā ta desa, daž ā das bulciņ as, ir tosteris - var cept, dā rzeņ us, musli, jogurtus, in kam var pievienot rozī nes, konservē tus persikus, ķ irš us, š okolā di. Viņ i cep pankū kas, virtuļ us. Kafija, tē ja, sula. Un katru dienu tas pats, lī dz brī vdienu beigā m es nevarē ju paskatī ties uz omleti. Pusdienas un vakariņ as ir daudzveidī gas. No gaļ as bija gan jē rs, gan trusis, cū kgaļ a, vista, un viss bija mī ksts un garš ī gs, pat bē rns ē da. Zivis, vienreizē jais gliemeņ u risotto, kebabs, makaroni, daudz dā rzeņ u. No augļ iem brokastī s apelsī ns un greipfrū ts, vienmē r arbū zi, bumbieri, ā boli. Saldumu ir maz, tie ir vai nu grieķ u saldumi, vai ž eleja, kū ciņ a. Saldē jums pusdienā m un vakariņ ā m. Alus, vī ns balts, roze ļ oti pieklā jī gas kvalitā tes visas dienas garumā . Viesmī ļ i ir gudri, draudzī gi, pastā vī gi flirtē ar manu meitu, kas viņ ai ļ oti patika. Ir augstie krē sliņ i mazuļ iem.
Wi-fi reģ istratū rā ir bezmaksas, labi uztver.
Viesnī cā ir daudz apstā dī jumu, ziedoš i koki, dī ķ is. Ir rotaļ u laukums, vecs, salauzts, bet tur.
Kopumā es domā ju, ka š ī viesnī ca nav piemē rota ģ imenē m ar maziem bē rniem. Mū su bē rnam bija garlaicī gi. Krievvalodī go mū su vecuma bē rnu nebija, nebija ar ko spē lē ties, vajadzē ja izklaidē ties paš iem. Kā pē c gan neieslē gt bē rnu dziesmas vismaz vakarā , nevajag to animatoru, bet domā ju, ka daudzi bē rni ar prieku dejotu. Varē ja vakarā aiziet lī dz Stalim, bet bija jā iet kā das 15-20 minū tes un pa dienu noguruš ais bē rns ī sti negribē ja, un arī tur viņ am nebū tu ko darī t. Pirmdienā s skanē ja dzī vā mū zika. Aktī vā s naktsdzī ves cienī tā jiem bū tu jā dodas uz Maliju vai Hersonisu.
Citā s atsauksmē s lasī ju, ka daž i devā s uz tuvē jo Nana beach hotel uz pludmali un diskotē kā m. Mū s izmeta no turienes, turklā t ļ oti rupji.
Viesnī cai nav pludmales. Tas ir vē l viens mī nuss mū su gadī jumā . Peldē ties var no pantones viesnī cā , kas prot, vai viesnī cas baseinā . Un mē s ar bē rnu devā mies uz Stalis pilsē tas pludmali, gā jiens bija kā das 20 minū tes, par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu samaksā jā m 5 eiro. Pludmale ir smilš aina. Gaisa temperatū ra bija ap +30, ū dens +26-27, tikai pirmajā dienā jū ra bija mierī ga, pē c tam viļ ņ i, pē dē jā s pā ris dienā s pat peldē ties nedrī kstē ja. Saule ir aktī va, izdevā s izdegt. Un tad atkal sā kā s alerģ ija, it kā tū kstoš iem adatu jū s caurdurtu. Lī dzi paņ ē mu pusi koferi ar zā lē m, bet nekad nebū tu domā jusi, ka man varē tu bū t alerģ ija. Man bija jā pē rk zā les, jo. sā pes vairs nebija izturamas. Zā les Grieķ ijā ir dā rgas. Par savā m 2 tū biņ ā m iedevu 28 eiro, bet palī dzē ja, kā solī ja nā kamajā dienā . Draugam bija jā pē rk vazokonstriktora pilieni bē rnam - 15 eiro.
Vispā r lielveikalos visu labā k nopirkt, ū deni, augļ us, tur viss ir lē tā k nekā veikalos gar krastmalu.
Pā ris reizes devā mies uz pludmali virzienā uz Hersonissos Star beach. Š ī ir bezmaksas pludmale (sauļ oš anā s krē sli 10 eiro) ar peldbaseiniem un bē rnu slidkalniņ iem, bet dodieties uz turieni pa ceļ u, apmē ram 20-25 minū tes. Jū s varat nokļ ū t ar autobusu. Pa ceļ am uz Zvaigž ņ u pludmali atrodas brī vdabas muzejs "Lychnostatis".
Ar autobusu uz akvā riju braucā m paš i, diezgan interesanti, blakus ir dinoparks. Apmeklē jā m divas ekskursijas - Knosas pili un Mirabello, kas iegā dā tas viesnī cā , viss patika. Gribē jā m arī ī rē t auto, bet par dienu ar pilnu apdroš inā š anu maksā ja ap 60 eiro + dā rgs benzī ns, un ģ imenes padomē tika nolemts braukt uz Heraklionas galvaspilsē tu un tē rē t š o naudu sev, pie tam veikalos. laiks, atlaiž u priekš rocī bas. Iesaku arī apmeklē t Kules cietoksni. ,
Atgrieš anā s lidmaš ī na bija 22.00, lī dz 12.00 jā atbrī vo istabiņ a, bet no viesnī cas neviens ā rā neizdzen, vē l var paē st un papusdienot, autobusu ņ emt 19.00.
Krē ta ir brī niš ķ ī ga sala! ! Elpu aizraujoš i skati, dzidra tirkī za jū ra. Daudz vē l neesam redzē juš i, tā pē c ir pamats atgriezties, bet ne š ajā viesnī cā .
аватар koskova81
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo. ne daudzas viesnī cas piedā vā nakš ņ oš anu vienā (pat 2-istabu) istabā ar trim bē rniem plus VISAS ē dienreizes, nu pē c budž eta mums derē ja. Protams, sā kotnē ji mani valdzinā ja krā š ņ ais skats uz kalniem un jū ru. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo. ne daudzas viesnī cas piedā vā nakš ņ oš anu vienā (pat 2-istabu) istabā ar trim bē rniem plus VISAS ē dienreizes, nu pē c budž eta mums derē ja. Protams, sā kotnē ji mani valdzinā ja krā š ņ ais skats uz kalniem un jū ru.
Ieradā mies 10 no rī ta, 11 jau bijā m klā t, mū s silti sagaidī ja (recepcijā vispiemē rotā kais un draudzī gā kais ir vī rs vecumā ), tikā m uzreiz iekā rtojuš ies, kas ir jauki. Mū su istaba bija 2 istabas, ar skatu uz jū ru un rotaļ u laukumu. Dekors ir pieticī gs, bet principā pietiekams, ir pat mini virtuve. Televizors, protams, ir smieklī gs, viņ i tam bū tu iedevuš i palielinā mo stiklu)) labi, skaidrs, ka viņ i nenā ca par š o, bet daž reiz bē rni gribē ja skatī ties arī multfilmas.
Uztura ziņ ā - badā neviens nepalika, brokastis bija niecī gas, kā citur, bet bē rniem traucē ja pankū kas un to daž ā dī ba, kas bija katru dienu. Vienreiz pat cepā m pankū kas. Biezs, ne pā rā k garš ī gs, bet derē s. Pusdienas un vakariņ as diezgan vienmē rī gas, daudz dā rzeņ u, siera, olī vu. Vienmē r ir pā ris gaļ as veidi (tostarp vista, cū kgaļ a, garda teļ a gaļ a, jē ra gaļ a), vairā ku veidu piedevas, zivis (protams, atsaldē š ana, diemž ē l). Ļ oti garš ī gs alus! Vī ns par 3. Vakariņ ā s 2-3 desertu veidi. Saldē jums pusdienā m un vakariņ ā m jebkurā daudzumā . Ē diens ir kvalitatī vs, lai gan nekas nav garš ī gs. Arbū zus katru dienu deva daudz, tas ir lieliski. Neskatoties uz lielo cilvē ku skaitu, pietika visiem. Viesmī ļ i ir gudri. Mani tikai pā rsteidza VISS princips, ka no ē diena neko nevar ņ emt lī dzi. Piemē ram, bē rni negribē ja ē st, viņ i ē da slikti - ņ emiet vē rā , ka viņ i palika izsalkuš i, jū s nevarat paņ emt lī dzi porciju. (Pirms tam bija viesnī cas, kur to mierī gi atļ ā va. Ar bē rniem ir ē rtā k - un ja, nedod Dievs, saslimsi? Nomirsti badā , vai ej uz veikalu un gatavo).
Jū s varat staigā t lī dz pludmalei caur blakus esoš ajā m viesnī cā m (10 minū tes), vai gar jū ru 15 minū tes lī dz Stalidas pludmalē m. Viesnī cai nav savas pludmales, es neuzskatu par pontonu, jo. ar bē rniem nav risinā jums.
Visi viesnī cas baseini ir ar jū ras ū deni, kas ir jauki. Bē rniem nav slidkalniņ u, š ajā ziņ ā ir garlaicī gi. Rotaļ u laukums senlaicī gs, mazs, to var redzē t bildē . Cerē jā m, ka rajonā bū s vairā k objektu. Uz Zvaigž ņ u pludmali gā jā m tikai pā ris reizes, tur ir labi rotaļ u laukumi un ū dens slidkalniņ i, bet ar bē rniem tur jā iet 25-30 minū tes. Tā pē c es neieteiktu š o viesnī cu ar bē rniem. Vispā r bē rniem š ajā rajonā nekas ī paš s nav, bū tī bā tas ir ciems. Nemitī gi bija jā domā , kur iet, iet, lai bē rniem nebū tu garlaicī gi. Stalī ir tikai kafejnī cas un veikali.
Atseviš ķ i ir vē rts atzī mē t uzņ emš anu. Padzī vojusi kundze dī vaina, bet runā krieviski, 10. atpū tas dienā pē kš ņ i nolē ma, ka 3. bē rnam gultiņ u nevajag, un mums to vienkā rš i atņ ē ma. Kad viņ i ieradā s to sakā rtot, viņ a pat nepā rbaudī ja informā ciju un teica, ka mē s maksā jā m tikai par 2 gultā m)) Nu, tad viņ ai š ķ ita, ka viņ a kļ ū dā s. Gulta tika atgriezta. Bez spilvena, atklā jā s, kad atgriezā mies vē lā vakarā . Man bija jā skrien atpakaļ uz reģ istratū ru. Jauna meitene - nemainiet naudu! Mē ģ inā ju mums 200 dolā rus samainī t pret 100, kad sā ka izdomā t, uzreiz “atcerē jos”, ka ak jā , bija vē l dolā ri)) bez kases aparā ta izņ emš anas tikko atjē dzos. Vispā r jau labā k bizness ar vī rieti gados, ļ oti profesionā ls onkulis visā .
Tī rī bas ziņ ā vispā r tī ra katru dienu, nav ideā li, protams, spoguļ us, stiklus, piemē ram, neviens vispā r neslaucī ja. Bet veļ u mainī ja ik pē c 3 dienā m, dvieļ us katru otro dienu kā . Grī da tika noslaucī ta. Kā dreiz bija veļ a ar caurumu) Personā ls ir draudzī gs.
Protams, viesnī ca pē rk ar savu izskatu, tikai tā vien ir daudz vē rta, katru dienu ē dā m kafejnī cā un baudī jā m kalnus un jū ru. Romantika. Kopumā zinā jā m, kur ejam, izlasī jā m visas atsauksmes, zinā jā m, ka nebū s 4-5 zvaigznes, bijā m gatavi nepilnī bā m. Tā pē c gaidī jā m ekonomisko variantu.
Вид из окна (номер в видом на море!). Вид с ресторана
аватар soko-larisa
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā atpū tā mies ar visu ģ imeni, mums ir 4 gadus veca meita. Dzī vojā m bungalo ģ imenes istabā , ī paš i prasī jā m, lai bū tu prom no galvenā s ē kas, lai bū tu mazā k trokš ņ a. Es tev tū lī t pateikš u. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies ar visu ģ imeni, mums ir 4 gadus veca meita. Dzī vojā m bungalo ģ imenes istabā , ī paš i prasī jā m, lai bū tu prom no galvenā s ē kas, lai bū tu mazā k trokš ņ a. Es tev tū lī t pateikš u. ka savai 3 * viesnī cai ir vienkā rš i lieliska. Labs pilnvē rtī gs ē diens (ņ ē mā m viss iekļ auts, lai gan ar virtuves un piederumu klā tbū tni istabā varē ja gatavot paš iem). Istabā bija ledusskapis, TV, bezmaksas seifs (forš i! ), telefons. Duš a. Tiesa, ne pā rā k liels, bet tas nav svarī gi, mazgā ties var, starp citu, vannas kosmē tiku nodroš ina viesnī ca un papildina. Paņ ē mu reģ istratū rā gludekli, istabā tā nav, bet meitai bija jā gludina kleita. Gaisa kondicionieris darbojā s. Arī viss pā rē jais. Viesnī cā ir labs rotaļ u laukums, 4 peldbaseini, 2 bā ri, bē rnu animā cijas nav, bet vedā m meitu vakaros uz mini diskotē ku blakus esoš ajā Nana Beach viesnī cā , ļ oti tuvu, ieeja bez maksas, bija ļ oti parocī gi, pē c visā m š ī m dziesmā m - Dejojoš ā meita ā tri aizmiga. Daudz daž ā du ē dienu. normā li. visu nevar uzskaitī t, par trī s rubļ u banknoti vē l vairā k. nekā parasti. Gaļ a tika pagatavota ļ oti garš ī ga (jē ra gaļ a, cū kgaļ a, liellopu gaļ a), salā ti, piedevas (rī si, makaroni, frī kartupeļ i), dā rzeņ i, augļ i, deserti, saldē jums. Vienī gais trū kums, ka ū deni nepiegā dā uz istabā m, paš i pirkā m vietē jā veikalā . Netā lu atrodas Feniķ ijas zirgu ferma, pā ris reizes brauca mans vī rs un meita, patika, bet es neesmu zirgu izjā des cienī tā js. Viesnī cai nav pludmales kā tā das, tač u neuztraucieties. 15 minū š u attā lumā no tā s - skaista smilš u pludmale Stalidā (par maksu). Viesnī cā ir arī pontons, no kura var lē kt ū denī , starp citu, tas arī nav slikti, jo ī paš i tā pē c, ka jū ra š eit ir ļ oti tī ra, ž ē l, ka nepaņ ē ma masku. Viņ i arī nedod dvieļ us pret droš ī bas naudu, tā pē c ņ emiet lī dzi savus. Nu, es uzrakstī ju visu par viesnī cu. Mazliet par personā lu. Pieklā jī ga, es pat teiktu gā dī ga, reģ istratū rā ir krieviski runā još a mī ļ a dā ma, viņ as krievu valoda, protams, ir tā lu no ideā la, bet viņ a sapratī s visu, ko vajag, tā pat kā jū s. Viesnī ca ir ļ oti laba par savu cenu un zvaigž ņ u vē rtē jumu. Varbū t mē s vē l š eit ieradī simies.
аватар tatjana-vysock
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Horizontā atpū tā mies pie vī ra, devā mies pē c to cilvē ku ieteikuma, kas te jau bijuš i. Manuprā t, viesnī ca atrodas ļ oti ē rti starp Maliju un Hersonisu, kas arī mani piesaistī ja. Vieta ļ oti skaista, no viesnī cas paveras skaisti skati uz jū ru un Stalidu, kas praktiski ir pie rokas. … Tomēr ▾ Horizontā atpū tā mies pie vī ra, devā mies pē c to cilvē ku ieteikuma, kas te jau bijuš i. Manuprā t, viesnī ca atrodas ļ oti ē rti starp Maliju un Hersonisu, kas arī mani piesaistī ja. Vieta ļ oti skaista, no viesnī cas paveras skaisti skati uz jū ru un Stalidu, kas praktiski ir pie rokas. Tur mē s devā mies uz pludmali, apmē ram 10 minū tes lī dz. Pludmale tur ir ļ oti laba, plata, smilš aina, nu, maksas, protams, jo tā ir paš valdī bas. Ir kur paē st, nu, visā das ū dens aktivitā tes (katamarā ni, ū dens velosipē di), viss diezgan ē rti. Aizbraucā m uz Stalidu, jo viesnī cai nav savas pludmales, ir tikai pontons ar kā pnē m, uz akmeņ iem kaut kā var sauļ oties, bet principā arī nav slikti, un daž iem pat patī k. Jebkurā gadī jumā ir izvē le, un tas jau ir labi. Viesnī cas teritorija nav maza, tī ra, var redzē t, ka uzkopj, patī kami pastaigā ties. Netā lu no Horizon atrodas Nana Beach Hotel (lī dz 15 minū tē m), vakaros mē s biež i tur devā mies uz vakara izrā dē m, biež i devā mies iepirkties uz Mali un Hersonissos. Maliju daudzi pazī st, tur jau ir kur vakarā iet, tā da ballī š u pilsē tiņ a, vakaros jautri un trokš ņ aini. Teikš u daž us vā rdus par istabu un ē dienu. Istaba diezgan pieklā jī ga, ledusskapis, pat neliela virtuvī te, TV, telefons. Kondicionieris tomē r salū za treš ajā dienā , reģ istratū rā teicā m, ka tajā dienā jau bija salabots, kamē r bijā m pludmalē (ē rti, ka reģ istratū rā bija krieviski runā još a meitene). Viesnī cā tiek nodroš inā ts š ampū ns un duš as ž eleja, pati duš as telpa ļ oti maza, santehnika nav jauna, darbojā s labi. Ē diens viesnī cā ir visparastā kais: gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, daž ā di sā nu ē dieni, salā ti, deserti, mums pietika. Teritorijā ir vairā ki peldbaseini, 2 bā ri (es atzī mē ju, ka alkoholiskie dzē rieni ir diezgan pienā cī gas kvalitā tes). Horizon ir 3 * viesnī ca (un attiecī gi cena), iespē jams, pilnvē rtī gas pludmales trū kuma dē ļ , pretē jā gadī jumā es tai dotu 4 *.
аватар yaka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es pat nezinu, kā pē c cilvē ki raksta sliktas atsauksmes par Horizon. Mums personī gi viss patika! Istaba ir lieliska. Mums bija divas istabas. Viss ir tī rs. Ē diens ir daudzveidī gs! Viss ir garš ī gi. Augļ i, saldē jums visu laiku. No restorā na balkona paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru un kalniem. … Tomēr ▾ Es pat nezinu, kā pē c cilvē ki raksta sliktas atsauksmes par Horizon.
Mums personī gi viss patika!
Istaba ir lieliska. Mums bija divas istabas. Viss ir tī rs.
Ē diens ir daudzveidī gs! Viss ir garš ī gi. Augļ i, saldē jums visu laiku. No restorā na balkona paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru un kalniem. Tikai nenolaid acis no tā .
Personā ls ir sabiedrisks, jautrs, taktisks, visi ļ oti pretimnā koš i. Komentā ru nebija vispā r. Ī paš i iespaidu atstā ja bā rmenis Teo. Tik daudz enerģ ijas un pozitī visma, ko jū s neredzē siet nekur citur. Motorcilvē ks.
Un pati sala, protams, ir atseviš ķ s jautā jums. Ļ oti labi!! !
Ar pā rē jo bijā m 100% apmierinā ti.
аватар marchenko_tanya
Bijā m ar mazu bē rnu 7 dienas, viss iekļ auts. Virtuve istabā s ļ oti palī dzē ja. Viņ a bē rnam visu gatavoja pati. Istabas ir mazas, bet lielas. Mums trim (man, manam vī ram un bē rnam 9 mē neš i) bija liela priekš telpa-ē damistaba-virtuve, kur bija arī. … Tomēr ▾ Bijā m ar mazu bē rnu 7 dienas, viss iekļ auts. Virtuve istabā s ļ oti palī dzē ja. Viņ a bē rnam visu gatavoja pati. Istabas ir mazas, bet lielas. Mums trim (man, manam vī ram un bē rnam 9 mē neš i) bija liela priekš telpa-ē damistaba-virtuve, kur bija arī.2 atseviš ķ as gultas, uz kurā m ē rti varē ja ievietot vē l divas. Tomē r telpā joprojā m bija daudz vietas. Tā lā k ir guļ amistaba ar lielu gultu, vannas istaba un balkons. Viņ i atnesa bē rnam manē ž u. Teritorija nav liela, bet mā jī ga. Ļ oti patika mols ar izeju uz jū ru. Ir 2 lieli un 2 mazi baseini. Kad jū ra ir auksta, tajā s var peldē ties. Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet gaļ a, zivis un dā rzeņ i pastā vī gi ir daž ā dā s variā cijā s. Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti! Bā rs ir atvē rts no pulksten 11:00 lī dz 23:00. Visi vietē jā s raž oš anas alkoholiskie dzē rieni bez ierobež ojumiem. Jauki darbinieki, kas saprot un runā nedaudz krievu valodā . Vē l viens ļ oti liels pluss - lī dz Stalidai var aizstaigā t (200 metri lī dz pilsē tas sā kumam un ap 300 lī dz pilsē tas smilš u pludmalei (atkal ar bē rnu gaidī š anu). Ir arī daudz daž ā du veikalu, daž os cenas ir ievē rojami zemā kas nekā suvenī ru cenas visā salā . No mī nusiem mū su vecā ku istabā bija odi. Cī nī jā s ar š ļ akatā m, izsitot, un pat viesnī cas darbinieki ar kaut ko saindē ja, bet atbrauca : ). Mū su istabā tas tā nebija. Bija pā ris gabali, bet galī gi neatbilst vecā ku bildei. Domā ju, ka viņ iem tā da istabiņ a ir : ), kaut ar skatu uz jū ru. Kopumā viesnī ca ir spē cī ga trijotne. Varē ja bū t č etri, bet ar teritoriju nepā rprotami nepietiek.
аватар boseczkiy
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Krē ta ir forš a, tā ir lieliska, tā ir aizraujoš a, ja ne viena lieta. Viesnī ca. Pirmkā rt, ierodoties, kā jau bija paredzē ts pē c 14-00, mū s iekā rtoja, iedeva istabiņ as atslē gu un devā mies turp. Izrā dī jā s, ka tā ir telpa puspagraba mitrā telpā , kur pa visu istabu bija izmē tā ti izsmē ķ i, uz gultas veļ as bija nezinā mas izcelsmes traipi, vannas istabā atkritumu grozs bija piebā zts lī dz ietilpī bai, vispā r š ausmas. … Tomēr ▾ Krē ta ir forš a, tā ir lieliska, tā ir aizraujoš a, ja ne viena lieta. Viesnī ca. Pirmkā rt, ierodoties, kā jau bija paredzē ts pē c 14-00, mū s iekā rtoja, iedeva istabiņ as atslē gu un devā mies turp. Izrā dī jā s, ka tā ir telpa puspagraba mitrā telpā , kur pa visu istabu bija izmē tā ti izsmē ķ i, uz gultas veļ as bija nezinā mas izcelsmes traipi, vannas istabā atkritumu grozs bija piebā zts lī dz ietilpī bai, vispā r š ausmas. Reģ istratū rā mums piedā vā ja par maksu mainī t istabiņ u, paņ ē mā m ar skatu uz jū ru, izrā dī jā s vairā k vai mazā k tī rs, bet vē lā k izrā dī jā s, ka saplī sis poda vā ks. Mē s centā mies darbiniekiem paskaidrot, ka mums š ī problē ma ir jā novē rš , tač u viņ i tikai pasmaidī ja. Mū su ē diens bija viss iekļ auts. Ē diens ir labs, bet visas uzturē š anā s laikā tas kļ uva garlaicī gi. Starp ē dienreizē m varē ja iedzert kafiju, tē ju, ē st cepumus, sviestmaizes. Alkohols lī dz 22-30. Vē lā k par manē jo. Kad agri no rī ta devā mies ekskursijā s, pasū tī jā m agrā s brokastis un pusdienu paku. Brokastī s ir tē ja vai kafija, cepumi. Pusdienu komplekts - divas sviestmaizes ar desu un sieru, gurķ i, tomā ti, pā ris gaļ as gabaliņ i, ū dens. Viss pā rē jais bija vairā k vai mazā k. Vienī gais, kas kompensē ja visus š os trū kumus, ir sala ar savu skaisto jū ru, dabu, tradī cijā m.
аватар Alla3107
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laba diena. Mē s ar vī ru esam apmetuš ies š ajā viesnī cā kopš.09. 09.2013. gads - 16.09. 2013. gads (7 naktis 8 dienas). - 8 dienas ir par maz, jo 2 dienas vienkā rš i izkrī t no atpū tas (ieraš anā s diena, izbraukš anas diena). Un arī izbraukš anu no Doņ eckas pā rcē lā m no 15. … Tomēr ▾ Laba diena.
Mē s ar vī ru esam apmetuš ies š ajā viesnī cā kopš.09. 09.2013. gads - 16.09. 2013. gads (7 naktis 8 dienas). - 8 dienas ir par maz, jo 2 dienas vienkā rš i izkrī t no atpū tas (ieraš anā s diena, izbraukš anas diena). Un arī izbraukš anu no Doņ eckas pā rcē lā m no 15.00 uz 22.30.
Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 2 naktī . Autobuss mū s izsē dinā ja viesnī cas stā vvietā un aizbrauca. Tā kā viesnī cai nav nekā du norā ž u, kur doties, mums bija jā meklē neliela uzņ emš ana))). Viesnī cas aprakstā vietnē s nav teikts, ka ir viena galvenā ē ka, ir administrators, ē damistaba, tad vē l 2 vai 3 stā vu ē ka, ja nemaldos, tas ir viņ am un rakstiet, ka bija nesen veikts remonts (jo pā rē jā s telpā s remonta nav) un atseviš ķ as 2 stā vu ē kas ar 4 istabā m: 2 pirmajā , 2 otrajā.
Mē s ar vē l vienu pā ris atradā m administratoru: tā kā bija jau par vē lu, viņ š neapgrū tinā ja mū s ar anketu aizpildī š anu, bet vienkā rš i paņ ē ma pases, uzlika rokassprā dzes, iedeva istabas atslē gu un gaisa kondicionē tā ju un teica, ka pases var paņ emt. augš ā no rī ta.
LIETOŠ ANA
Kad iegā jā m istabā , bijā m š okā . Es saprotu, ka mē s ejam uz 3 *, bet tas bija par daudz. Studentu gados es dzī voju š ā dā s istabā s Azovas jū rā par USD 4 vienai personai. Istaba (604.3x4.2 vienvietī gas gultas, atdalī tas ar naktsgaldiņ u un noklā tas ar PSR gultas pā rklā jiem, kā slimnī cā s, tā paš a laika skapis un 1 krē sls ar niecī gu galdiņ u un spoguli. Balkona durvis uz zā lienu ar plastmasas galdu un 2 krē sliem Gaisa kondicionieris 26. Karstais ū dens bija knapi silts un vannas grī dā bija caurums, tā pē c es devos pie reģ istratū ras, lai lū gtu citu istabu, un viņ š teica, ka nevar palī dzē t lē dijai Magone rī t.
Tur viņ i atrada Popiju (viņ a ir vienī gā , kas viesnī cā saprot krievu valodu, valodas barjera ir ļ oti smaga, lai gan mē s zinā m nedaudz angļ u valodu, bet ar to daž reiz nepietiek (tā ir tikai mū su vaina - nolē ma mā cī ties valodu ieraš anā s)))) ) Viņ a iedeva mums pases un jautā ja, vai mē s vē l kaut ko negribam. Lū dza nomainī t numuru. Viņ a mums iedeva apskatī t 2 istabas, no kurā m izvē lē ties, mē s izvē lē jā mies 308 istabas 2 stā vu mā jā s otrajā stā vā (ar daļ ē ju skatu uz jū ru) ar piemaksu 6 Jā dienā un tomē r paņ ē mā m seifu (tas viss mums izmaksā ja 54 eiro). Istaba plaš a, ar lielu gultu, skapi 2 krē sliem galdu un spoguli (mē beles visu laiku SSR). Kondicionieris, tā pat kā daudzā s istabā s ar nelielu vannas paliktni, aizkaru un mazu plauktiņ u vannas piederumiem, balkonu ar galdu un 2 krē sliem. Numurā nav ne fē na, ne tē jkannas. Principā š is skaitlis atbilst 3 *. Par izmitinā š anu 4
UZTURS
Ē diens ir vienmuļ š , bet svaigs un gandrī z viss dabī gs.
Godī gi sakot, mū s salī dzina ar ā rzemju mež oņ iem, tikai angļ u lordiem un dā mā m.
PLUDMA
Pludmales nav, 5 minū š u attā lumā no viesnī cas ir pontons ar kā pnē m uz jū ru. 15 minū š u gā jienā ir pilsē tas pludmale 3 eiro.
Ekskursijas
Viņ i par 55 eiro atņ ē ma spitā lī go salu no sava operatora Korola Spinalongā un aizveda pie krieviski runā još a gida. Bet, tā kā es izlasī ju daudz informā cijas par š o vietu, es kaut ko sapratu. Un nevis ceļ vedis, bet UZHASSSS. runā t nemaz neprot, atzinā s, ka skolā mā cī jis krievu valodu (viņ am ap 50 gadiem). Saprotu, ka krievvalodī go gidu ir maz. Tā pē c ņ emiet automaš ī nu no 40-45 eiro dienā vai kvadraciklu 5-10 eiro dienā . Mā cieties un paņ emiet daudz vairā k. Mē s to darī sim nā kamgad. Jo ir uz ko paskatī ties))
IEPIRKŠ ANĀ S
Godī gi sakot, cenas tur tā das paš as kā Doņ eckā , varbū t pat dā rgā kas. Daudz Ķ ī nas. Krē tā arī nav jē gas pirkt kaž okus, cenas augstas, modeļ i veci.
Suvenī rus var iegā dā ties Stalidi vai Hersonisā.
Tur var iznomā t auto (benzī ns 1.48 eiro). Kafejnī cā s: Porcijas ir Ļ OTI lielas, ja ej 2-3 cilvē ki paņ em vienu porciju, izmē ģ ini vairā k daž ā dus ē dienus)))
Kopumā man ļ oti patika svē tki. Krē ta ir forš a, grieķ i arī slinki cilvē ki, bet draudzī gi. Un viņ i nevelk tevi aiz piedurknes, kā Turcijā . ))) Bū s jautā jumi, rakstiet, varu atbildē t. Priecī gus svē tkus visiem)))
Parādīt vairāk »


iemiesojums kukla3
Pastāsti man, kurš 2012. gadā bija Horizon Beach 3*. Pirmo reizi gribam lidot uz Grieķiju maija brīvdienās. Bet ir daudz negatīvu atsauksmju. Pirms tam 5* atpūtāmies Turcijā un Ēģiptē. Vai varat ieteikt kādas citas viesnīcas?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Курортный отель Horizon Beach расположен в привилегированном месте на берегу Эгейского моря. Из окон отеля открывается потрясающий вид на море. В силу своего расположения, подойдет любителям тихих вечерних прогулок вдоль моря. Открыт в 1986 году, последний ремонт проводился в 2011 году. Ежегодно в отеле проводится косметический ремонт. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель Horizon Beach расположен в 3 км от оживленных городов Малия и Херсониссос, а также в 50 метрах от автобусной остановки. Расстояние до международного аэропорта Ираклиона и порта Ираклиона составляет 30 км.
Pludmales apraksts При отеле — галечный. В 300 м есть песчаный пляж. Сталис (Σταλίς, Stalis) — популярный среди туристов песчаный пляж протяжённостью около 2 км, расположенный в 32 км к востоку от Ираклиона на северном побережье Крита. Пляж Сталис хорошо оборудован, здесь есть зонтики с шезлонгами, спасательная вышка, кабинки для переодевания и душ. Также можно заняться водными видами спорта и поиграть в пляжный волейбол.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
Viesnīcā

На территории отеля Horizon Beach работает ресторан, бар и снэк-бар у бассейна, из которых открывается вид на море. Ежедневно сервируется завтрак «шведский стол». Завтрак — шведский стол с ассортиментом греческих и международных блюд Обед - шведский стол с ассортиментом греческих и международных блюд. К услугам гостей 4 бассейна, частная платформа с прямым выходом на пляж.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для юных гостей обустроена игровая площадка и детский плавательный бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • sporta zāle
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 212 номеров.

Istabās

Просторные номера располагают собственным балконом, шкафом для одежды и телевизором с кабельными каналами. В апартаментах также имеется обеденная зона и мини-кухня с холодильником и плитой. По запросу и за дополнительную плату гости могут воспользоваться кондиционером и сейфом.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese PO Box 85, Stalis, Crete 70014, Greece
Tālruņi: +302897023327
Tīmekļa vietne: Horizon Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.