Laba viesnīca, bet ne ar bērnu

Rakstīts: 21 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 28 jūlijā — 9 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 3.0
Atpū tā mies Horizon beach hotel crete 4 * no 2018. gada 28. jū lija lī dz 09. augustam, 2 pieauguš ie un bē rns 3 gadi. Vai mē s atkal atgrieztos Krē tā - JĀ ! ! Ne š ajā viesnī cā . Bet vispirms vispirms.
Nopirka ekskursijas biļ eti. aģ entū ra "Hot tours". Mū su lidojums bija 16:30. Lidojums no Minskas 3 stundas. Heraklionas lidostā mani sagaidī ja saimnieka Odeona pā rstā vis. Viss ir skaidrs un pieklā jī gs. Mū su viesnī ca bija pē dē jā , braucā m apmē ram stundu, paspē jā m tieš i laikā lī dz vakariņ u beigā m. Koferus atstā jā m reģ istratū rā , samaksā jā m nodokli 18 eiro (par ko tū risma aģ entū rā nebrī dinā ja) un devā mies ē st. Pē c tam mū s aizveda uz mū su istabu.
Lielā kais pluss š ai viesnī cai, par kuru rakstī ts ne reizi vien, ir skati. Lielisks skats uz kalniem un Malijas pilsē tu. Viesnī ca atrodas pie Stalis (Stalida) ciema ieejas. Istaba, kuru dabū jā m 610, ir ļ oti maza un tā lu no galvenā s ē kas, kur atradā s restorā ns. Pirmajā minū tē bija vē lme iet pā rģ ē rbties, bet principā taisī jā mies tajā tikai gulē t, un mē beles bija lieliskā stā voklī , tā pē c atstā jā m. Vannas istabā ir kondicionieris, TV, fē ns. Mums pavē rā s skats uz kaimiņ u viesnī cas ž ogu, un visa viņ a aktī vā dzī ve vakaros mums bija dzirdama. Tī rī ja katru dienu, ja iemetī s dvieli uz grī das, tad noteikti nomainī s, un par 1-2 eiro arī savē rsī s bantī tē . Gulta tika mainī ta vairā kas reizes, pat tad, kad meita ar flomā steru uzlika nelielu punktu uz palagiem, viņ a tika mainī ta. Grī das tī rī š anas kvalitā te ir C pakā pe, ar slapju lupatu var redzē t, bet mati un gruž i palika vietā . Putekļ us uz telefona, skapja laikam vispā r nekad nav noslaucī juš i. Apkā rt skraidī ja arī skudras un dī vainas blaktis. Odu ir maz, bet pa nakti tomē r noliek lī dzpaņ emto fumigatoru. Telefonu un naudu viņ i atstā ja istabā , rotaslietas uz galda, seifu nepaņ ē ma.

Par ko mē s vē l neesam brī dinā ti, ir cikā des! Š obrī d viņ iem ir pā roš anā s sezona, un cikā ž u puikas ar saullē ktu rada tā du troksni, ka pirmajā naktī es ļ oti nobijos, domā jot, ka š ī trauksme ir nostrā dā jusi. Turklā t, jo karstā ka ir saule, jo skaļ ā k viņ i kliedz. Bet pē c pā ris dienā m pierod un nepamana.
Ē dinā š ana viesnī cā ir viss iekļ auts. Ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Brokastis, kā citur - olu kultenis vai reizi nedē ļ ā olu kultenis, ceptas desiņ as, pupiņ as, kā da ļ oti salda putra, kartupeļ i, siers un sasmalcinā ta desa, daž ā das bulciņ as, ir tosteris - var cept, dā rzeņ us, musli, jogurtus, in kam var pievienot rozī nes, konservē tus persikus, ķ irš us, š okolā di. Viņ i cep pankū kas, virtuļ us. Kafija, tē ja, sula. Un katru dienu tas pats, lī dz brī vdienu beigā m es nevarē ju paskatī ties uz omleti. Pusdienas un vakariņ as ir daudzveidī gas. No gaļ as bija gan jē rs, gan trusis, cū kgaļ a, vista, un viss bija mī ksts un garš ī gs, pat bē rns ē da. Zivis, vienreizē jais gliemeņ u risotto, kebabs, makaroni, daudz dā rzeņ u. No augļ iem brokastī s apelsī ns un greipfrū ts, vienmē r arbū zi, bumbieri, ā boli. Saldumu ir maz, tie ir vai nu grieķ u saldumi, vai ž eleja, kū ciņ a. Saldē jums pusdienā m un vakariņ ā m. Alus, vī ns balts, roze ļ oti pieklā jī gas kvalitā tes visas dienas garumā . Viesmī ļ i ir gudri, draudzī gi, pastā vī gi flirtē ar manu meitu, kas viņ ai ļ oti patika. Ir augstie krē sliņ i mazuļ iem.
Wi-fi reģ istratū rā ir bezmaksas, labi uztver.
Viesnī cā ir daudz apstā dī jumu, ziedoš i koki, dī ķ is. Ir rotaļ u laukums, vecs, salauzts, bet tur.

Kopumā es domā ju, ka š ī viesnī ca nav piemē rota ģ imenē m ar maziem bē rniem. Mū su bē rnam bija garlaicī gi. Krievvalodī go mū su vecuma bē rnu nebija, nebija ar ko spē lē ties, vajadzē ja izklaidē ties paš iem. Kā pē c gan neieslē gt bē rnu dziesmas vismaz vakarā , nevajag to animatoru, bet domā ju, ka daudzi bē rni ar prieku dejotu. Varē ja vakarā aiziet lī dz Stalim, bet bija jā iet kā das 15-20 minū tes un pa dienu noguruš ais bē rns ī sti negribē ja, un arī tur viņ am nebū tu ko darī t. Pirmdienā s skanē ja dzī vā mū zika. Aktī vā s naktsdzī ves cienī tā jiem bū tu jā dodas uz Maliju vai Hersonisu.
Citā s atsauksmē s lasī ju, ka daž i devā s uz tuvē jo Nana beach hotel uz pludmali un diskotē kā m. Mū s izmeta no turienes, turklā t ļ oti rupji.
Viesnī cai nav pludmales. Tas ir vē l viens mī nuss mū su gadī jumā . Peldē ties var no pantones viesnī cā , kas prot, vai viesnī cas baseinā . Un mē s ar bē rnu devā mies uz Stalis pilsē tas pludmali, gā jiens bija kā das 20 minū tes, par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu samaksā jā m 5 eiro. Pludmale ir smilš aina. Gaisa temperatū ra bija ap +30, ū dens +26-27, tikai pirmajā dienā jū ra bija mierī ga, pē c tam viļ ņ i, pē dē jā s pā ris dienā s pat peldē ties nedrī kstē ja. Saule ir aktī va, izdevā s izdegt. Un tad atkal sā kā s alerģ ija, it kā tū kstoš iem adatu jū s caurdurtu. Lī dzi paņ ē mu pusi koferi ar zā lē m, bet nekad nebū tu domā jusi, ka man varē tu bū t alerģ ija. Man bija jā pē rk zā les, jo. sā pes vairs nebija izturamas. Zā les Grieķ ijā ir dā rgas. Par savā m 2 tū biņ ā m iedevu 28 eiro, bet palī dzē ja, kā solī ja nā kamajā dienā . Draugam bija jā pē rk vazokonstriktora pilieni bē rnam - 15 eiro.
Vispā r lielveikalos visu labā k nopirkt, ū deni, augļ us, tur viss ir lē tā k nekā veikalos gar krastmalu.

Pā ris reizes devā mies uz pludmali virzienā uz Hersonissos Star beach. Š ī ir bezmaksas pludmale (sauļ oš anā s krē sli 10 eiro) ar peldbaseiniem un bē rnu slidkalniņ iem, bet dodieties uz turieni pa ceļ u, apmē ram 20-25 minū tes. Jū s varat nokļ ū t ar autobusu. Pa ceļ am uz Zvaigž ņ u pludmali atrodas brī vdabas muzejs "Lychnostatis".
Ar autobusu uz akvā riju braucā m paš i, diezgan interesanti, blakus ir dinoparks. Apmeklē jā m divas ekskursijas - Knosas pili un Mirabello, kas iegā dā tas viesnī cā , viss patika. Gribē jā m arī ī rē t auto, bet par dienu ar pilnu apdroš inā š anu maksā ja ap 60 eiro + dā rgs benzī ns, un ģ imenes padomē tika nolemts braukt uz Heraklionas galvaspilsē tu un tē rē t š o naudu sev, pie tam veikalos. laiks, atlaiž u priekš rocī bas. Iesaku arī apmeklē t Kules cietoksni. ,
Atgrieš anā s lidmaš ī na bija 22.00, lī dz 12.00 jā atbrī vo istabiņ a, bet no viesnī cas neviens ā rā neizdzen, vē l var paē st un papusdienot, autobusu ņ emt 19.00.
Krē ta ir brī niš ķ ī ga sala! ! Elpu aizraujoš i skati, dzidra tirkī za jū ra. Daudz vē l neesam redzē juš i, tā pē c ir pamats atgriezties, bet ne š ajā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu