Silva Beach Hotel 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 8.610
№9 viesnīcas reitingā Herakliona
8.3 Numurs
8.9 apkalpošana
8.6 Tīrība
9.1 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas labā vietā - netālu no Hersonisas centra, kur ir koncentrēti daudzi bāri, krodziņi, veikali un diskotēkas. Viesnīcai ir skaists rajons, kas atgādina Krētas ciematu. Ieteicams ģimenēm, jauniešiem un aktīviem tūristiem. Viesnīca celta 1986.gadā, pēdējā rekonstrukcija veikta 2009.-2010.gadā (izņemot piebūves ēkas). 2016. gadā viesnīcas galvenajā restorānā tika veikts sejas liftings. Sastāv no bungalo kompleksa un piebūves kompleksa, kas atrodas blakus galvenajai teritorijai pa neaktīvu ceļu. Viesnīca ir iekārtota tradicionālā Krētas ciemata stilā. Galvenā teritorija ir 20 000 kv.m.Vairāk →
аватар inara.keisa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
mā jī ga viesnī ca, laba atraš anā s vieta, nomaļ i numuriņ i, labs serviss un jauks personā ls, virtuve katrai gaumei. Izklaide, animatori. Tā bija patī kama un negaidī ta uzmanī ba manā dzimš anas dienā . Jū ra un pludmale katrai gaumei - gan lieliskiem peldē tā jiem, gan ģ imenē m ar bē rniem. … Tomēr ▾ mā jī ga viesnī ca,
laba atraš anā s vieta, nomaļ i numuriņ i, labs serviss un jauks personā ls, virtuve katrai gaumei. Izklaide, animatori.
Tā bija patī kama un negaidī ta uzmanī ba manā dzimš anas dienā .
Jū ra un pludmale katrai gaumei - gan lieliskiem peldē tā jiem, gan ģ imenē m ar bē rniem.
аватар aladin78
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca! Tajā ar ģ imeni atpū š amies otro reizi. Lielisks ē diens, labas istabas (tradicionā lā Krē tas stilā ), divi baseini, trī s bā ri. Š ogad uztaisī jā m nelielu rotaļ u laukumu. Tū ristu no Krievijas ir ļ oti maz. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Tajā ar ģ imeni atpū š amies otro reizi. Lielisks ē diens, labas istabas (tradicionā lā Krē tas stilā ), divi baseini, trī s bā ri. Š ogad uztaisī jā m nelielu rotaļ u laukumu.
Tū ristu no Krievijas ir ļ oti maz. Pā rsvarā š eit atpū š as Eiropas pensionā ri. Š ī ir relaksē još a viesnī ca.
аватар verusik_2018
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru š ajā viesnī cā palikā m pirmo reizi! Man ļ oti patika. Tikai 3 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Jū nija sā kumā atpū tā mies, jū ra jau bija silta. Pa dienu varē ja gulē t pie baseina ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru š ajā viesnī cā palikā m pirmo reizi! Man ļ oti patika. Tikai 3 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Jū nija sā kumā atpū tā mies, jū ra jau bija silta. Pa dienu varē ja gulē t pie baseina ar skatu uz jū ru.
Ē diens bija ļ oti garš ī gs, mans vī rs mī l gaļ u un vienkā rš i katru dienu bija daž ā di ē dieni, un desiņ as un kotletes un mana mī ļ ā kā zivs. Bija pietiekami daudz augļ u: ā boli, mandarī ni, persiki, arbū zi, melones, banā ni. Desertā daudz saldumu. Viss ir ļ oti garš ī gs. Jū s varē tu apsē sties restorā nā pie mā jī giem galdiņ iem ar skatu uz jū ru, vakarā viņ i vakariņ ā s vienmē r nolika vā zi ar sarkanu rozi, ļ oti romantiski)))
Viesnī cas rajons ir diezgan mā jī gs un ļ oti kluss, sajū ta ir kā atseviš ķ s mazs ciemats. Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki, tā pē c ar sapratni nebija nekā du problē mu.
Tieš i iepretim viesnī cai ir neliels veikaliņ š , kur ņ ē mā m ū deni, kad devā mies pastaigā pa pilsē tu vai pa promenā di. Vakarā ļ oti dzī vespriecī ga, daudz tavernu! Bet mums vairā k patika pastaigas pie jū ras. Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti ar pavadī to laiku, ļ oti izbaudī jā m un gribas atgriezties Grieķ ijā vē lreiz! ! !
аватар Dimsavach
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi 5 brī vdienu gados Grieķ ijā ļ oti gribē jā s uzrakstī t atsauksmi, tagad tieš ā m saprotu, ko nozī mē atpū sties “no sirds”. Atvaļ inā jumu pavadī ju Krē tā , viesnī cā Silva Beach Hotel, vieta ir pā rsteidzoš a, rosī gā pilsē tā , viesnī ca celta tradicionā lā Krē tas stilā , viesnī cas teritorijā ir daudz ziedu un zaļ umu, viss atgā dina omulī gs kalnu ciemats, izņ emot ceļ a tuvumu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi 5 brī vdienu gados Grieķ ijā ļ oti gribē jā s uzrakstī t atsauksmi, tagad tieš ā m saprotu, ko nozī mē atpū sties “no sirds”.
Atvaļ inā jumu pavadī ju Krē tā , viesnī cā Silva Beach Hotel, vieta ir pā rsteidzoš a, rosī gā pilsē tā , viesnī ca celta tradicionā lā Krē tas stilā , viesnī cas teritorijā ir daudz ziedu un zaļ umu, viss atgā dina omulī gs kalnu ciemats, izņ emot ceļ a tuvumu.
Istabas labas, plaš as, bez liekiem volā niem un patosa, atbilst 4 zvaigznē m.
Viesnī cā ir 2 peldbaseini, no kuriem viens atrodas tieš i blakus pludmalei, bet otrs atrodas viesnī cas centrā , viens pludmalē ar jū ras ū deni.
Viesnī cas pludmale "savdabī ga", sadalī ta divā s, akmeņ ainajā -oļ u daļ ā ir mī nusi, bet smilš aina pludmale izcila! Jū ra jū lijā ir silta un patī kama, ū denī var sē dē t stundā m ilgi!
Ē diens ir atseviš ķ s viesnī cas pluss, ē dieni bija ļ oti ē stgribu, ī paš s paldies par Ā zijas stū rī ti.
Viesnī cas personā ls labi zina un dara savu darbu, viesmī ļ i lieliski, istabenes netraucē ja un tī rī ja ļ oti labi, pat bez dzeramnaudas. Viesnī cas recepcijā strā dā angliski runā još as meitenes, vienmē r ar prieku atbild uz Jū su jautā jumiem! Vā rda "problē ma" š ajā viesnī cā nav.
Vienī gais viesnī cas trū kums man bija fakts, ka gandrī z nebija tautieš u un maz jaunieš u, bet atradu viņ us citviet: pie viesnī cas ir daudz klubu, bā ru un diskotē ku, kur pā rsvarā devos vakaros.
Vairā kas dienas apmeklē ju tuvē jo Star Beach Hotel, kur atpū š as lielā kā daļ a aktī vā ko jaunieš u, tač u cilvē ku tur bija pā rā k daudz.
Viesnī cā satiku krievvalodī gos tū ristus no Francijas un devos viņ iem lī dzi uz neapdzī voto Krisī salu! Tas bija neaizmirstams piedzī vojums!! !
Es noteikti atgriezī š os š ajā viesnī cā vē lreiz!
аватар anka_85
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū nija sā kumā atpū tā s Hersonisā . Atpū ta bija ļ oti apmierinā ta. Lieliska viesnī ca, tī ras telpas, sakopta teritorija, pieklā jī gs personā ls, lai gan krieviski runā još u darbinieku ir maz. Paņ ē mu all inclusive pā rtiku un biju apmierinā ta. … Tomēr ▾ Jū nija sā kumā atpū tā s Hersonisā . Atpū ta bija ļ oti apmierinā ta. Lieliska viesnī ca, tī ras telpas, sakopta teritorija, pieklā jī gs personā ls, lai gan krieviski runā još u darbinieku ir maz. Paņ ē mu all inclusive pā rtiku un biju apmierinā ta. Vienī gais trū kums ir pā rā k skaļ a animā cija, viesnī cā ir diskotē ka lī dz 23.00-23.30 un to var dzirdē t istabā (man bija skats uz baseinu). Jū ra bija vē sa, ieeja jū rā akmeņ aina, tā pē c peldē jos galvenokā rt baseinā .
аватар Ant4ka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Aizvakar atgriezos no atvaļ inā juma Hersonisā (jū nija beigā s atpū tos 8 dienas). Un biju apmierinā ts ar visu: 1) reģ istrē š anā s - viesnī cā strā dā angliski runā još s personā ls, tā pē c reģ istrē joties esiet gatavi uzdot/atbildē t uz jautā jumiem angļ u valodā (š ajā gadī jumā perfekta komanda nav nepiecieš ama). … Tomēr ▾ Aizvakar atgriezos no atvaļ inā juma Hersonisā (jū nija beigā s atpū tos 8 dienas). Un biju apmierinā ts ar visu:
1) reģ istrē š anā s - viesnī cā strā dā angliski runā još s personā ls, tā pē c reģ istrē joties esiet gatavi uzdot/atbildē t uz jautā jumiem angļ u valodā (š ajā gadī jumā perfekta komanda nav nepiecieš ama). Ja angļ u valoda ir ļ oti saspringta, lū dziet sazinā ties ar tū risma operatora pā rstā vi pa tā lruni reģ istratū rā . Starp citu, tū roperatora pā rstā vis visu laiku neatrodas viesnī cā , jo. Apkalpo vairā kas atpū tas vietas. Sagaidī š anas laikā ar pā rstā vi (parasti nā kamajā rī tā pē c ieraš anā s dienas) pā rbaudiet apmeklē jumu laiku savā viesnī cā .
Mū su izlī gums aizgā ja ar blī kš ķ i. Izlasot atsauksmes par dzī voš anu pagrabā , uzreiz prasī jā m augstā ku istabiņ u (mū su ceļ ojumu pakotā js iekļ ā va nakš ņ oš anu Anex divvietī gajā numurā ). Kā ds bija mū su pā rsteigums, atverot istabas durvis: 2-istabu telpa aptuveni 40 kv. m, viena no tā m ir guļ amistaba ar lielu LCD TV, 2 kondicionieri, lielu garderobi, tualetes galdiņ u un naktsgaldiņ u. galdi; otrajā istabā ir vienvietī ga gulta, ledusskapis, LCD televizors, gaisa kondicionieris, pusdienu galds un krē sli. Katram numuram ir balkons ar skatu uz jū ru. Mū su trī sstā vu ē ka atradā s pā ri š auram, neapdzī votam ceļ am. Kopumā ar redzē to bijā m apmierinā ti. Kā vē lā k izrā dī jā s, cilvē ki, kas iegā dā jā s dā rgā kas istabas, dzī voja apstā kļ os, kas bija sliktā ki nekā mū sē jie (mazā kas istabas).
2) pludmale - visas Hersonisas pludmales ir bezmaksas, sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir par papildu samaksu, pludmales dvieļ i netiek nodroš inā ti (nodroš ina tikai baseinu apmeklē jumu (š ajā viesnī cā ir 2 no tiem ar jū ras ū deni) Pludmale. pie viesnī cas ir smilš aina, bet iebraukš ana jū rā nav ī paš i ē rta, jo dibens ir akmeņ ains (akmeņ i ir lieli, slideni, daž reiz asi). Ū dens jū rā mū su uzturē š anā s laikā nepā rsniedza 22 grā dus. Jū ra bija pastā vī gi vē trains. Bet varē ja peldē t.
3) viesnī cas teritorija vienmē r ir tī ra un labi uzturē ta. Baseini tiek tī rī ti katru rī tu, jo pa nakti viņ i saņ em plastmasas brilles)). Daudz zaļ umu un ziedu, bā ros klusi skan mū zika, lai pie baseiniem varē tu pasnaust. Ir vē rts atzī mē t, ka viesnī ca nepieņ em tū ristus ar bē rniem lī dz 14 gadu vecumam, tā pē c tur vienmē r ir kluss un mierī gs. Galvenā tū ristu daļ a – briti, vā cieš i, franč i, itā ļ i, poļ i. Krievi un ukraiņ i bija 20 procenti (bet klusi un mierī gi). Animā cija nav ī paš i aktī va un relaksē ta.
4) ē dinā š ana - brokastis, pusdienas un vakariņ as notiek galvenajā restorā nā , nav rindu, ē dienu izvē le ir diezgan plaš a, nedē ļ as laikā piedā vā tais sortiments mainī jā s katru dienu. Intervā los starp galvenajā m ē dienreizē m bā ros neierobež otā daudzumā var dzert alu, gā zē tos dzē rienus (kola, sprite, fanta), ū deni, tē ju, kafiju, bā ros saldē jumu.
Kopumā pā rē jais atbilst naudai, ko mē s samaksā jā m.
No mī nusiem varu atzī mē t, ka mū su uzturē š anā s laikā telpā nedarbojā s kondicionieri un ledusskapis (bet ā rā nebija karsts), bija daudz odu.
Вид из номера
аватар ostapenko3
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Cena = kvalitā te. … Tomēr ▾ Cena = kvalitā te.
ВОТ ОНО СОЛНЫШКО !!!!!! Корпус с Анексами
аватар Lapulja_ja
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies š ajā viesnī cā ar jaunu vī rieti no 7.07. lī dz 14.07. 2011. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu. Ļ oti tī ri un ē rti numuriņ i (tieš i tā di kā fotogrā fijā ž urnā lā Tez Tur), laipns personā ls. … Tomēr ▾ Atpū tā mies š ajā viesnī cā ar jaunu vī rieti no 7.07. lī dz 14.07. 2011. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu. Ļ oti tī ri un ē rti numuriņ i (tieš i tā di kā fotogrā fijā ž urnā lā Tez Tur), laipns personā ls. Ir pat vairā ki viesmī ļ i, kuri labi saprot krievu valodu, kas bija ī paš i patī kami, jo ar angļ u valodu neesam ī paš i draudzī gi : ) Vē los atzī mē t, ka teritorijā nav bē rnu, pat lidmaš ī nā un autobusā , kuru mē s tikā m galā . "izbaudī t" viņ u pastā vī gos kliedzienus un dusmu lē kmes, tā pē c Tas ir neapš aubā ms pluss no mū su viedokļ a! Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, katru dienu gatavoja ko jaunu. Vienī gais, kas nedaudz lika vilties bija pludmale, visas 7 dienas bija viļ ņ i un bija nelielas problē mas ieiet jū rā , pludmale ir smalki oļ i, tad ir daž ā da izmē ra akmeņ i un tad plakans un slidens dibens...Bet ū dens ir vistī rā kais : ) Un tradicionā lais Krē tas vakars viesnī cā nav ī paš i labs, savā ca 10 eiro no cilvē ka, solot tradicionā lā s uzkodas un dzē rienus, bet tā vietā varē jā m baudī t tikai dzī vo mū ziku, dejas un tos paš us kokteiļ us, kas ir iekļ auts bā ra ē dienkartē teritorijā . Uz vietas ir arī.2 peldbaseini, pie kuriem pat pē c vakariņ ā m varat atrast pā ris bezmaksas sauļ oš anā s krē slus. Nakts pastaigu cienī tā ji atradī s arī daudz interesantu lietu: liels skaits bā ru un diskotē ku visā ielā . Atliek tikai ietaupī t naudu. Ī paš i iepriecinā ja melnais kaktuss, tur ir vienkā rš i izcili bā rmeņ i un garš ī gi kokteiļ i. 3 reizes pat krievu dziesmas iekļ autas : )) Vispā r pā rē jais izdevā s!
аватар iren-i19
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies Aquis Silva Beach 4 *, Hersonissos, Grieķ ijā no 06/05/2011 lī dz 06/12/2011. Viesnī ca uzreiz atstā ja labu iespaidu. Viņ i lieliski saprot krievu valodu, bet angļ u valodā , protams, tas ir vē lams! Ar š o kopumā problē mu nebija. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Aquis Silva Beach 4 *, Hersonissos, Grieķ ijā no 06/05/2011 lī dz 06/12/2011. Viesnī ca uzreiz atstā ja labu iespaidu. Viņ i lieliski saprot krievu valodu, bet angļ u valodā , protams, tas ir vē lams! Ar š o kopumā problē mu nebija. Ierodoties bija neliels pā rpratums, viņ i iekā rtojā s istabā ar skatu uz ceļ u, es pat negā ju apskatī ties, devos taisnā ceļ ā uz reģ istratū ru, parā dī ju talonu, kur bija norā dī ts Tez tour, ka mums bija istaba ar skatu uz jū ru! Problē ma tika atrisinā ta BEZ MAKSAS burtiski 5 minū š u laikā , viņ i atvainojā s, ka notikusi kļ ū da un iedeva labā ko istabu ar skatu uz jū ru un baseinu, ar diviem balkoniem. Lielisks numurs (starp citu, tas ir uz visā m viesnī cas fotogrā fijā m). Vairā k problē mu nebija. Ē dienu daudzveidī ba, 8 uzturē š anā s dienas, pusdienas un vakariņ as nekad neatkā rtojā s, izņ emot brokastis (olas un biezpiens, tas ir gandrī z visur). Teritorija mā jī ga, liela, skaista, viss ziedos. Baseini ir tī ri. Bezmaksas sauļ oš anā s krē sli ir pieejami jebkurā laikā gan pie jū ras, gan pie baseina. Viesnī cā ir daudz cilvē ku, bet tas nav jū tams. Veļ a tika mainī ta katru dienu. Animā cija skaista, daudzveidī ga, puiš i strā dā atbildī gi, pareizi, jautri, viss skaidrs. Vienī gais "BET" ir ieš ana jū rā , bet tas ir neē rti, lieli akmeņ i, vā rdu sakot, ir neē rti iet jū rā , tā pē c labā k peldē t tieš i no krasta : )! Kopē jais iespaids ir lielisks. Atpū š as vā cieš i, itā ļ i, franč i, turki, poļ i, beļ ģ i, ukraiņ i un 40% krievu, pā rsvarā Maskavā un Sanktpē terburgā . Viesnī ca atrodas paš ā Hersonissos galā , kas ir ļ oti ē rti, visi veikali ir pastaigas attā lumā , cenas ļ oti pieņ emamas! Preces raž otas Grieķ ijā un Itā lijā , pilnī ga atbilstī ba cenai un kvalitā tei. Tas attiecas arī uz restorā niem un bā riem ciematā ! Ī sā k sakot, negribē jā m braukt, plā nojam atgriezties. Starp citu, š ī viesnī ca ir viena no labā kajā m š ajā krastā (Hersonissos)!
аватар schuler1
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir tikai klases. tī ra, ē rta, jauka zona. Kluss, viesnī cā nav bē rnu! ! ! kam jā saprot. Hersonissos rajons, manuprā t, ir labs, jo atrodas salas vidū un ir ē rti visu vē rot, Mē s braucā m ar maš ī nu gandrī z viss bija forš i. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tikai klases. tī ra, ē rta, jauka zona.
Kluss, viesnī cā nav bē rnu! ! ! kam jā saprot.
Hersonissos rajons, manuprā t, ir labs, jo atrodas salas vidū un ir ē rti visu vē rot,
Mē s braucā m ar maš ī nu gandrī z viss bija forš i. .
viesnī cā ē dienu paņ ē ma visi. Man patika viss, ē diens 5*,
vī ns garš ī gs. visi knapi varē ja pamest galdu, gribē jā s pamē ģ inā t, cik garš ī gi viņ i pabaroja jebkur citur.
labi kopts baseins. pie bā ra uz ielas paveras labs skats uz jū ru, dzē rieni, saldē jums. . .
jū ra pie viesnī cas, pludmale pie tā s mola pie ieejas ir tik amatieriem,
bet nebē dā jā m, gā jā m pa kreisi no viesnī cas, smilš u pludmale nebija slikta desmit mē ros.
un devā s uz Hersonissos ū dens atrakciju parka galveno pludmali. desmit minū š u gā jienā nesteidzī gā tempā .
ir protams laba pludmale, atrakcijas, diskotē ka, kafejnī cas un tā tā lā k. sauļ oš anā s krē sli 2 eiro. viss ir skaisti kopts.
blakus viesnī cai uz ielas ir daudz veikalu, kafejnī cu, diskotē ku, ir forš i vakarā pastaigā ties, lai tur tusē tu.
)))
Parādīt vairāk »


iemiesojums mariagi20
Vai viss ir tik biedējoši, kā saka citu viesnīcu atsauksmēs (pelējums, netīrumi utt.)? Vai ir vērts mainīt uz citu viesnīcu?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums elista
Labdien! Sakiet, lūdzu, kas ir piebūves ēka, kur tā atrodas viesnīcas teritorijā, jūras tuvums un cita viesnīcas infrastruktūra. pateicos jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Alisa-Asol
kas ir labāks pāriem?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель удачно расположен – в непосредственной близости от центра г. Херсониссос, где сосредоточены многочисленные бары, таверны, магазины и дискотеки. В отеле красивая территория, напоминающая критскую деревню. Рекомендуется для семейного отдыха, молодежи и активных туристов. Отель построен в 1986 году, последняя реконструкция проведена в 2009–2010 годах (за исключением Annex-зданий). В 2016 году была проведен косметический ремонт в главном ресторане отеля. Состоит из комплекса бунгало и комплекса Annex, расположенного рядом с основной территорией через неактивную дорогу. Отель оформлен в стиле традиционной критской деревни. Основная территория 20 000 кв.м.

Atrašanās vieta Отель Silva Beach расположен в 700 метрах от центра города Лименас Херсонису и в 30 км от города Ираклион. Расстояние до приморского курортного поселка Сталида составляет 5 км.
Pludmales apraksts Отель имеет 2 пляжа: песчано-галечный, шезлонги и зонтики – бесплатно, вход в море – галька, естественная каменная плита, шезлонги и зонтики – бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В главном ресторане Minoan подают блюда греческой, итальянской и интернациональной кухни по системе «шведский стол». В ресторане Olive Tree с обслуживанием по меню для гостей приготовят средиземноморские деликатесы. В барах на пляже и у бассейна можно заказать напитки и вкусное мороженое.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле Silva Beach гости могут посетить фитнес-центр, поиграть в пляжный волейбол и принять участие в развлекательных программах, а также заняться водными видами спорта в 400 метрах от пляжа. На территории отеля также есть теннисный корт и столы для настольного тенниса.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 312 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 193, El.Venizelou Street, GR-70014 Limin Hersonissos, Crete - Greece, P.O. Box 38
Tālruņi: (+30) 28970-22850
Tīmekļa vietne: Silva Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.