Lieliska viesnīca, bet Wi-Fi numuros ir maksas

Rakstīts: 3 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 21 — 28 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenu kategorijas un atraš anā s vietas, atrodas tieš i pie jū ras, pludmale ir akmeņ aina, bet ir pontons ar kā pnē m, no kurā m viņ i peldē ja, ir problemā tiski ar bē rniem, bet smilš aina pludmale ir 5-7 minū š u gā jiens pa gleznainu taku. Atrodas pie Stalis ieejas, netā lu - Hersonesos - 15 minū š u gā jiena attā lumā , kursē autobuss uz Heraklionu, 30 km, netā lu ir pietura.
Reģ istrē š anā s viesnī cā noritē ja ā tri, viesnī cā bijā m jau 8 no rī ta, 11-00 bijā m ieč ekojuš ies, tā kā istabiņ a gatava, pē c noteikumiem - check-in 14-00. Istaba lieliska, jaunas mē beles, balkons, viss nepiecieš amais bija pieejams, viss darbojā s. Reģ istratū rā varē ja aizņ emties gludekli. Un no istabas vispā r skats uz miljonu dolā ru - jū ra un kalni. Tas bija mazliet trokš ņ ains, jo netā lu no š osejas, bet mē s nepievē rsā m uzmanī bu. Nevienam nekas papildus netika maksā ts.
Ē diens daudzveidī gs, garš ī gs, katrai gaumei. Augļ i, dā rzeņ i, arbū zi, melones, saldē jums, daž ā di deserti. Visu veidu gaļ a: trusis, jē rs, vistas gaļ a, liellopu gaļ a un cū kgaļ a, noteikti makš ķ erē jiet. Bija arī jū ras veltes – garneles, mī dijas. Un plus grila ē dienkarte - gaļ a vai zivis, dā rzeņ i. Viss ir ļ oti garš ī gi.

Viesnī cas teritorija sakopta, ē kas stā v tā , ka veido vairā kus pagalmus, viss kopts, daudz puķ u, mū sē jā bija neliels baseiniņ š ar mazā m sarkanā m zivtiņ ā m. Teritorijā divi lieli baseini ar jū ras ū deni un viens bē rniem.
Istabas tika tī rī tas katru otro dienu, atkritumi tika izvesti katru dienu, veļ a un dvieļ i tika mainī ti 1 reizi nedē ļ ā , aksesuā ros bija ziepes, duš as ž eleja un roku krē ms, viss bija sā kumā , tad netika atjauninā ti.
Kopumā man viss patika, gribu atgriezties Krē tā un arī viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu