Anastasia Star Beach Hotel & Spa 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.310
№10 viesnīcas reitingā Herakliona
9.6 Numurs
9.4 apkalpošana
9.4 Tīrība
7.2 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Jauna boutique viesnīca, kas atrodas netālu no Hersonisas centra, tika atvērta 2018. gadā. Tās dizains izmanto bēniņu stilu, kas veiksmīgi apvienots ar eko stila dabisko siltumu. Lieliski piemērots relaksējošai un romantiskai atpūtai pāriem. Viesnīca neuzņem viesus, kas jaunāki par 10 gadiem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir tī rs ciets č etrinieks. Varu droš i ieteikt š o viesnī cu brī vdienā m. Mazliet tā lu no pludmales, bet viss pā rē jais ir tikai labi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tī rs ciets č etrinieks. Varu droš i ieteikt š o viesnī cu brī vdienā m. Mazliet tā lu no pludmales, bet viss pā rē jais ir tikai labi.
аватар tatsu_87
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir jauna moderna ar gaumi, atraš anā s vieta "+" viss ir blakus. Atseviš ķ i es vē lē tos atzī mē t administratores Marinu un Tatjanu, kuras palī dzē s jums visu izstā stī t, viņ i vienmē r satiekas ar smaidu) No mī nusiem, kamē r nav savas ē damistabas, jā dodas uz tuvē jo viesnī cu (uz vietas ir ē damistaba, bet kaut kas nesaauga), pamesta tuksneš a zeme viesnī cas priekš ā nedaudz sabojā kopē jo skatu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir jauna moderna ar gaumi, atraš anā s vieta "+" viss ir blakus. Atseviš ķ i es vē lē tos atzī mē t administratores Marinu un Tatjanu, kuras palī dzē s jums visu izstā stī t, viņ i vienmē r satiekas ar smaidu)
No mī nusiem, kamē r nav savas ē damistabas, jā dodas uz tuvē jo viesnī cu (uz vietas ir ē damistaba, bet kaut kas nesaauga), pamesta tuksneš a zeme viesnī cas priekš ā nedaudz sabojā kopē jo skatu. Bet es domā ju, ka viesnī ca tuvā kajā laikā ir jauna (rekonstruē ta) un š ie mī nusi pazudī s.
Пляж отеля обычный номер (жаль матрас не один общий) Вид из окна на соседний отель холл
аватар Mano251290
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir pā rsteidzoš a visos aspektos: atraš anā s vieta, ē diens, apkalpoš ana, ī paš s paldies administratorē m Tatjanai un Marijai. Vienī gais trū kums ir maksas Wi-Fi Mē s noteikti atgriezī simies)))) Ar cieņ u, Manana … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pā rsteidzoš a visos aspektos: atraš anā s vieta, ē diens, apkalpoš ana, ī paš s paldies administratorē m Tatjanai un Marijai.
Vienī gais trū kums ir maksas Wi-Fi
Mē s noteikti atgriezī simies))))
Ar cieņ u, Manana
аватар Varivosha
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca svaiga, moderna. Satiekas divas skaistas meitenes Marija un Tatjana, atbild uz visiem jautā jumiem, risina visas problē mas. Viesnī ca ļ oti klusa, mierī ga, 10 soļ u attā lumā -restorā ns, 20 soļ u attā lumā -laba smilš u pludmale. … Tomēr ▾ Viesnī ca svaiga, moderna. Satiekas divas skaistas meitenes Marija un Tatjana, atbild uz visiem jautā jumiem, risina visas problē mas. Viesnī ca ļ oti klusa, mierī ga, 10 soļ u attā lumā -restorā ns, 20 soļ u attā lumā -laba smilš u pludmale. Droš s, internets par maksu. Trenaž ieru zā le - bezmaksas no 10 lī dz 19.
аватар marty9150197691
Viesnī ca ietilpst 4 * viesnī cu ķ ē dē (rezervē š anai un tripadvisor meklē jiet Glaros), tā ir jauna un aprī kota ar visu nepiecieš amo 2018. gadam, izvē loties labā k ņ emt all inclusive, jo Krē ta ir vieta, kur galvenā ienā kumu veids ir tū risms un pilnī gi viss ir apmaksā ts . … Tomēr ▾ Viesnī ca ietilpst 4 * viesnī cu ķ ē dē (rezervē š anai un tripadvisor meklē jiet Glaros), tā ir jauna un aprī kota ar visu nepiecieš amo 2018. gadam, izvē loties labā k ņ emt all inclusive, jo Krē ta ir vieta, kur galvenā ienā kumu veids ir tū risms un pilnī gi viss ir apmaksā ts .
Viesnī ca ir stabila 5 no 4, es iesaku!
аватар Olyamorzh
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti tī ra, jauka un patī kama viesnī ca. Pieklā jī gs un uzmanī gs personā ls. Garš ī gs ē diens un skaista pludmale ar ē rtu ieeju jū rā . Ko gaidī jā m no vietas un viesnī cas - dabū jā m. Viesnī cā ir neliels peldbaseins (tajā ir izeja no trim istabā m pirmajā stā vā , var peldē ties, ja neviens no š o numuru viesiem tur nepeldā s)))). … Tomēr ▾ Ļ oti tī ra, jauka un patī kama viesnī ca.
Pieklā jī gs un uzmanī gs personā ls.
Garš ī gs ē diens un skaista pludmale ar ē rtu ieeju jū rā . Ko gaidī jā m no vietas un viesnī cas - dabū jā m.
Viesnī cā ir neliels peldbaseins (tajā ir izeja no trim istabā m pirmajā stā vā , var peldē ties, ja neviens no š o numuru viesiem tur nepeldā s)))). Naktī s tur ir ī paš i vē ss.
Neskatoties uz to, ka reģ istrā cijai jā bū t 14, mē s bijā m iekā rtojuš ies 9 no rī ta, tā pē c varē jā m paspē t brokastī s. Liels paldies jaukajai dā mai reģ istratū rā par to.

Tomē r bija vairā ki nepatī kami brī ž i, kas sabojā ja mū su uzturē š anā s "wow efektu" un daž kā rt pat sabojā ja garastā vokli:
1. Tomē r viesnī ca nav pirmajā rindā . Viesnī cas priekš ā ir neliela aizaugusi tuksnesī , š eit tai ir pirmā rinda. Skats uz jū ru bū s ļ oti sā nisks. Tas ir, lai to redzē tu, ir ī paš i jā izliecas pā ri balkona margā m.
2.
Jū s ē dī siet blakus esoš ajā Glaros viesnī cā , kas atrodas pā ri ceļ am. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs. Bet brokastu-vakariņ u sistē mā vakariņ ā s vispā r nav dzē rienu, par ko mē s netikā m brī dinā ti. Kola 2.5 eiro, "mā jas" vī ns 3.5 eiro (neņ emiet, garš o pē c lē tā kā kastē krievu).
3. Reģ istrē joties (un pē rkot arī ekskursiju), mums teica, ka varam vienreiz bez papildus maksas aizbraukt uz a la carte restorā nu viesnī cā Glaros (restorā ns Veranda). Patiesī bā izrā dī jā s, ka viss ir savā dā k: atsakoties no vakariņ ā m Glaros viesnī cā , č ekā saņ emam 25% atlaidi ē dienam. Arī nepatī kami.
4. Nepatī kamā kā situā cija: Reģ istrē joties mums tika izsniegti sertifikā ti par 15 minū š u masā ž u spa centrā Anastasia Beach Hotel. Tur krieviski runā još a meitene sā ka mums uzspiest maksas masā ž u.
Ļ aujiet man paskaidrot shē mu: viņ a atvē ra bukletu ar miljons veidu visā dā m masā ž ā m un saka - š eit ir 15 minū tes š ī s masā ž as + 10 no š ī s un jū su 15 saskaņ ā ar sertifikā tu bez maksas - tas ir 50 (piemē ram) eiro.
Un tā.10 minū tes viņ a mū s uztvē ra par muļ ķ ī bā m. Es skaidri pateicu, ka tagad netaisos uz maksas masā ž u: es nezinu, kā da lī meņ a masā ž a jums ir. Es gribu izmē ģ inā t un pē c tam izlemt, vai izvē lē ties maksas. Viņ a uzreiz nokarā s: saka labi, kakls, mugura vai seja, izvē lies. es saku atpakaļ . Te kā ds ā rzemnieks nokā pj, skaidrs, ka par pakalpojumiem gatavs maksā t naudu. Viņ a reģ istratū rā lidoja pie viņ a kā lode, pameta mū s. Mē s piecē lā mies un aizgā jā m. Viņ a mū s panā ca uz kā pnē m un "ak, nu, kur tu ej. " Es saku, ka sazinies š eit ar cilvē ku. Mē s jums netraucē jam. Viņ a "a, labi, slē dzam to. " Viņ a pat neatvainojā s, bet viņ ai ir nepabeigtas darbī bas iespaids. Ī sā k sakot, mē s nenokā pā m tur un neizmetā m š ī s dā vanas) Bū tu labā k, ja viņ i neko nedā vinā tu)
5. Publiskā s duš as trū kums Anastasijas pludmalē rada neē rtī bas, neskatoties uz to, ka viesnī cā ir sporta zā le. Ja jums ir vē ls lidojums un jū s izrakstā ties no pulksten 12 lī dz 18 tuvē jā viesnī cā Glaros, varat doties duš ā.
Vē lā k - tikai no duš as pludmalē.

Ceru, ka viesnī cas vadī ba pievē rsī s uzmanī bu š iem trū kumiem, kas neļ ā va saviem viesiem dot viņ iem augstā ko novē rtē jumu.
Завтрак (шведский стол) Номер Номер Номер Номер


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Новый бутик-отель, расположенный недалеко от центра Херсониссоса, открыт в 2018 году. В его оформлении используется стиль лофт, удачно сочетающийся с природной теплотой экостиля. Прекрасно подойдёт для спокойного и романтичного отдыха пар.

Отель не принимает гостей младше 10 лет.

Atrašanās vieta 25 км от аэропорта и порта г. Ираклион. 100 м от центра г. Херсониссос.
Pludmales apraksts Пляж песчано-галечный (в 60 м от отеля), вход в море – галька (проходит природная каменная плита).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

В ресторане Veranda предлагаются блюда греческой и критской кухни. В ресторане & кафе-баре Karavi гости могут отведать блюда средиземноморской кухни. Веранды обоих ресторанов оборудованы бесплатными шезлонгами, а также при ресторане Karavi есть бассейн. На территории ресторанов и веранд не разрешается распивать собственные напитки.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports В спа-салоне отеля можно насладиться сауной, паровой баней или массажем. Также предоставляются эстетические услуги (уход за лицом, тело, маникюр и педикюр, парикмахерская и т. д.), а также полностью оборудованный тренажерный зал. Спа-услуги предоставляются как для жителей, так и для посетителей.
  • Spa vai labsajūtas centrs
Telpu apraksts

В отеле 30 роскошных номеров, из которых 6 роскошных люксов с удобствами.

Istabās

Кондиционер, сейф (бесплатно), спутниковое телевидение, телефон, Wi-Fi (бесплатно), электрочайник, балкон или терраса, душ, фен, уборка номера ежедневно, смена белья и полотенец – 3 раза в неделю.

Adrese Hersonissos Harbour, Crete
Tālruņi: +30 28970-22442
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр.