Heronissos Hotel 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 6.110
№76 viesnīcas reitingā Herakliona
5.5 Numurs
5.2 apkalpošana
6.2 Tīrība
5.9 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hersonisas centrā, 60 metru attālumā no pludmales. Lieliski derēs ģimenes, aktīvai un jauniešu atpūtai. Rajons Limenas Hersonissou (Centrs) ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē bāri, naktsdzīve un jūras piekraste.Vairāk →
аватар Tourist_otziv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca nav ieteicama. Ā rkā rtī gi nedraudzī gs personā ls, š ausmī ga ē dinā š anas organizā cija. Kā ds gados vecs vī rietis pie restorā na ieejas ik dienu saindē ja mū su atpū tu ar savu dusmī go neapmierinā to skatienu un mā kslī gi nepatieso frā zi "Bon appetite", kas, ņ emot vē rā viņ a mū ž ī gi neapmierinā to seju, nervozitā ti un pretenzijas, tikai aizkaitinā ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav ieteicama. Ā rkā rtī gi nedraudzī gs personā ls, š ausmī ga ē dinā š anas organizā cija. Kā ds gados vecs vī rietis pie restorā na ieejas ik dienu saindē ja mū su atpū tu ar savu dusmī go neapmierinā to skatienu un mā kslī gi nepatieso frā zi "Bon appetite", kas, ņ emot vē rā viņ a mū ž ī gi neapmierinā to seju, nervozitā ti un pretenzijas, tikai aizkaitinā ja.

No plusiem: laba atraš anā s vieta, labs baseins ar nelielu zaļ o zonu, bā rā var paņ emt dvieļ us pret droš ī bas naudu, pā ris minū tes lī dz jū rai, pilsē tas pludmale, netā lu no ostas un centrā lā s promenā des, 2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs 5 eiro, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, viesmī ļ i restorā nā ļ oti cenš as, bet tik un tā nesanā k visus apkalpot, jo viesnī cā ir vairā k cilvē ku nekā viesnī cas restorā ns spē j kvalitatī vi apkalpot.

Mī nusi, kas nopietni sabojā ja pā rē jo un atstā ja atlikumus:
1) Pats galvenais, ja jums patī k apmeklē t restorā nu, tad š ī viesnī ca nav domā ta jums; restorā ns ir mazs, iekš ā , bez vasaras terases, restorā ns apkalpo vairā kas viesnī cas, kopumā ir 500 cilvē ki, un restorā nā ir tikai apmē ram 50-60 vietas, restorā na priekš ā pastā vī gi stā v 30-40 cilvē ki gaidot brī vu vietu, jā gaida 20-30 minū tes, lai ieietu, ieejot izrā dā s, ka viss garš ī gais ē diens, augļ i, deserti ir beiguš ies, palikuš i makaroni un dā rzeņ i un jā gaida vē l viens 10 minū tes lī dz atvedī s, ē diens č etriem ļ oti slikts, nav grieķ u nacionā lā s virtuves, pat moussaka nekad nav pasniegta, makaroni, rī si, kā rtainā s, kartupeļ i, dā rzeņ u izcirtņ i, pā ris salā ti (grieķ u, makaronu salā ti, kā posti ), vistas, katru dienu vienas un tā s paš as sausā s zivis, vistas nageni, teļ a gaļ as sautē jums, cū kgaļ as iesmi, kā dreiz bija mī dijas, vienreiz garneles mē rcē , tā s uzreiz tika izjauktas.
Ļ oti biež i viņ i pusdienā s un vakariņ ā s gatavo to, kas paliek brokastī s (piemē ram, pusdienā s no brokastī m gatavo desiņ as vai no pusdienā m vistas ciskas vakaram var pagatavot sasmalcinā tu vistu, ceptu ar sī poliem utt. ), deserti bija deserti. pirmā s dienas, tad vairs nebija, sā ka vest pusdienā s un vakariņ ā s tikai viena veida kaut kā dus bezgarš ī gus smalkmaizī tes vai baklavu, paš i nedrī kst liet dzē rienus, tā pē c vē l jā sē ž un jā gaida, kad viesmī lis pasū ti dzē rienus, cilvē ku daudz, viesmī ļ i saš ū ti, ū dens vai sula jā gaida 10 minū tes, tas ir neē rti; kafija restorā nā tikai brokastī s, tad tikai baseina bā rā (kur arī ir rinda), vakariņ ā s gribas iedzert kafiju ar desertu, un tad desertu restorā nā , un kafiju pie baseina bā rā. . Rezultā tā vispirms ē diet desertu restorā nā , pē c tam dodieties uz bā ru pē c kafijas.

2) Ē dinā š anas laiks viesnī cā bija ierobež ots, katram viesim tika dota pusstunda ar precī zu laiku, piemē ram, brokastis tiek pasniegtas no 7.30 lī dz 10, bet (!
) tu nevari ierasties tad, kad tev ir izdevī gi, iereģ istrē joties iedod lapiņ u ar precī zu ē š anas laiku (piemē ram, mums bija 8.10, 13 un 19) un vari ierasties tikai š ajā laiks, nā ca 9 brokastī s - nelaiž iekš ā , t jo tavs laiks ir 8.10, neskatoties uz to, ka brokastis joprojā m tiek pasniegtas restorā nā , nepatī kamais cilvē ks pie ieejas kļ ū s par bruņ ā m un bļ aus uz tevi, ka jū s kavē jā t savu laiku; tas ļ oti sabojā ja mū su atvaļ inā jumu, neieradā mies stingrā rež ī ma nometnē , esam aktī vi tū risti, mums ir savi plā ni, reizē m vajag laicī gi izbraukt uz ekskursiju, daž reiz gluž i otrā di gribas gulē t no rī ta un ejam ā rā paē st vē lā s brokastis, daž reiz braucā m ar maš ī nu uz citu pilsē tu un neplā noti kavē jā mies un nebija laika vakariņ ā m 19, un tad š ī muļ ķ ī ba: restorā ns strā dā lī dz 22, un viņ i neļ auj tu ienā c 20, un viņ i bakstī ja papī rī ti, ka tavs vakariņ u laiks bija 19, tas ir sū dī gi, slikts un necieņ a pret viesiem!
3) Uz 3 viesnī cā m ir tikai viens bā rs, strā dā tikai no 10 lī dz 23, viens bā rmenis, rinda uz bā ru pē c vakariņ ā m 30-40 min, turpat pie viesnī cas vā rtiem, stā vē t rindā bija pazemojoš i! Alkohols vietē jais, lej ļ oti maz un daudz ledus, pā ris dienas bā rā beidzā s ouzo un raki, bija tikai alus un krā saini daudzkrā saini kokteiļ i, pē c kuriem jā stā v rindā

4) Telpas vecas, mazas, gaisa kondicionieri trokš ņ aini un cauri.

5) Internets ir briesmī gs, daž reiz nemaz.
Es uzrakstī ju reģ istratū rai zī mī ti par neē rtī bā m, nulles reakcijas, viņ i pat nenā ca runā t.

Vispā r, kuram vajag relaksā ciju, kuram nepatī k rindas un cī ņ a par ē dieniem un dzē rieniem, kuram kaitina ā tri un personā la uzraudzī bā ē st ē dnī cā - jā dodas uz citu viesnī cu.
очередь на бар очередь в ресторан
аватар annboguslavets1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Godī gi sakot, pē rkot ekskursiju, viesnī cas nosaukums man lika smieties)) Bet budž ets bija ierobež ots, tā pē c nolē mā m to izvē lē ties. Uzskatā m, ka par tā du naudu bijā m lē ti un labi atpū tā mies. Ekskursija tika iegā dā ta 2 mē neš us iepriekš . … Tomēr ▾ Godī gi sakot, pē rkot ekskursiju, viesnī cas nosaukums man lika smieties)) Bet budž ets bija ierobež ots, tā pē c nolē mā m to izvē lē ties. Uzskatā m, ka par tā du naudu bijā m lē ti un labi atpū tā mies. Ekskursija tika iegā dā ta 2 mē neš us iepriekš .
Pilsē tas viesnī ca. Tuvumā neatradī siet gleznainas ainavas vai gleznainas ielas. Netā lu no promenā des, ļ oti daž ā di bā ri, krodziņ i, naktsklubi un suvenī ru veikali, kur var izklaidē ties.
Viesnī ca ir ļ oti vienkā rš a. Tas darbojas viss iekļ auts, lai gan mums tas nebija jā dara, jo mē s gandrī z nesē dē jā m viesnī cā . Ē dieni garš ī gi, ir izvē le, augļ i, saldē jums. Vienī gais, ka restorā ns ir pā rā k mazs visam tū ristu skaitam. Ir peldbaseins, kurā visu laiku tusē jas ā rzemju jaunieš i. Kopumā jā saka, ka viesnī ca ir paredzē ta jaunieš iem, kuriem vajag diž oties, dzert, dejot. Bā rs pie baseina ar dzī vo mū ziku vakaros reizi nedē ļ ā .
Kā jau teikts, mē s negribē jā m visu savu atvaļ inā jumu pavadī t vienuviet. Tā pē c mē s noī rē jā m automaš ī nu Toyota augo cabrio no viesnī cas gida. Dabū jā m brī niš ķ ī gu maš ī nu, izbraukā jā m visu salas austrumu daļ u. Paldies Sofijas gidam par marš rutu un apskates vietu ieteikš anu. Atpū ties super.
аватар missyaroslava
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā palikā m jū lija sā kumā . Istaba tī ra, uzkopta katru dienu. Apskatot iepriekš ē jo gadu fotogrā fijas un atsauksmes un salī dzinot ar to, kas ir tagad, var secinā t, ka puiš i prot strā dā t pie kļ ū dā m. … Tomēr ▾ Viesnī cā palikā m jū lija sā kumā . Istaba tī ra, uzkopta katru dienu. Apskatot iepriekš ē jo gadu fotogrā fijas un atsauksmes un salī dzinot ar to, kas ir tagad, var secinā t, ka puiš i prot strā dā t pie kļ ū dā m. Tagad istabā ir parasts TV, vannas istabā nav sē nī š u, jauna santehnika, atbilstoš as ​ ​ mē beles. Ir arī jauki, ja ir ledusskapis.
Vienī gais, kas vē l nav atrisinā ts, ir skaņ as izolā cijas problē ma. Mē s par to zinā jā m, tā pē c nepievē rsā m uzmanī bu, bet esiet gatavi, ka savā istabā dzirdē siet smieklus un kliedzieni no blakus esoš ajā m istabā m.
Ē diens garš ī gs un veselī gs, bet gribē tos vairā k jū ras velš u. Personā ls ļ oti draudzī gs - nekā du sū dzī bu.
Bā rā daž reiz var bū t garlaicī gi (mū zika ir pā rā k mierī ga un klusa - š ajā ziņ ā Turcija ir jautrā ka, bet kam gan patī k). Vispā r bā rmeņ iem izdodas izklaidē t cilvē kus arī bez mū zikas ??? ?
Vienī gais, ka var bū t problē mas ar internetu. Pirmajā s dienā s pē c mū su ieraš anā s viņ š strā dā ja tikai reģ istratū rā , pē c tam sā ka strā dā t istabā , un beigā s viņ š nestrā dā ja visu dienu visā viesnī cā .
аватар yana06041970
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad augusta sā kumā ar mammu devā mies atpū sties uz Krē tu. Mē s gribē jā m klusu un mierī gu viesnī cu, tā pē c izvē lē jā mies Hotel Heronissos. Viesnī cā nokļ uvā m ā tri, apmē ram 40 minū tē s. … Tomēr ▾ Š ogad augusta sā kumā ar mammu devā mies atpū sties uz Krē tu. Mē s gribē jā m klusu un mierī gu viesnī cu, tā pē c izvē lē jā mies Hotel Heronissos. Viesnī cā nokļ uvā m ā tri, apmē ram 40 minū tē s. Atrodas netā lu no jū ras, apmē ram 5 minū tes. Smilš aina pludmale, tī ra, aprī kots, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par papildus samaksu, pieejami arī ū dens sporta veidi. Paš ā kū rortā ir daudz veikalu, klubu, tavernu, restorā nu un kafejnī cu, naktsdzī ve š eit rit pilnā sparā , š eit ierodas daudz jaunieš u. Bet pati viesnī ca ir diezgan klusa, ko mē s arī vē lē jā mies.
Ja ejat apmē ram 7 minū tes, varat doties uz Hersonas centrā lo ceļ u.
Mē s ieradā mies, mū s sagaidī ja mū su viesnī cas gide Elizabete. Nolē mā m uzreiz rī kot informatī vo sanā ksmi, jo reģ istrē š anā s istabiņ ā bija pē c 1.5h, nā cā s nedaudz pagaidī t. Jau sen gribē ju apmeklē t Santorini salu, tā pē c uzreiz nolē mu tur iegā dā ties ekskursiju. Mamma savukā rt gribē ja doties ekskursijā uz nezinā mo Krē tu, brauciens izvē rtā s ļ oti interesants. No redzē tā guva daudz emociju un spilgtu iespaidu.
Atgriež oties viesnī cā . Gribu atzī mē t garš ī gos ē dienus, tur gatavo ļ oti labi un apmierinoš i, laba pamatē dienu izvē le, svaigi dā rzeņ i un augļ i. Brokastis ir nedaudz vienmuļ as, bet ē dienu izvē le nav slikta, tiek nodroš inā tas sā tī gas brokastis.
Runā jot par istabu, istaba bija diezgan plaš a un gaiš a. Interjers vienkā rš s, mē beles labā stā voklī , divguļ amā gulta, kondicionieris bezmaksas, TV (ir krievu kanā ls), bezmaksas internets, fē ns, ledusskapis, seifs par papildus samaksu (neizmantoju) .
Pati viesnī cas teritorija ir neliela, ir baseins un zona ar sauļ oš anā s krē sliem, darbojas uzkodu bā rs. Reģ istratū ras darbinieki ir draudzī gi, uzmanī gi un vienmē r gatavi palī dzē t.
Es iesaku vismaz vienu reizi atpū sties Krē tas salā , tā ir skaista, un kā labs budž eta variants - viesnī ca Heronissos.
аватар mari271
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ i viņ u sagaidī ja Mercedes automaš ī nā un katru minū ti veda uz lidostu. Nav jā gaida reģ istrē š anā s ir ļ oti ē rti, mē ģ iniet reģ istrē ties visiem pē c ieraš anā s. Ē diens ļ oti labs, katru dienu izvē le ir jauna. … Tomēr ▾ Viņ i viņ u sagaidī ja Mercedes automaš ī nā un katru minū ti veda uz lidostu.
Nav jā gaida reģ istrē š anā s ir ļ oti ē rti, mē ģ iniet reģ istrē ties visiem pē c ieraš anā s. Ē diens ļ oti labs, katru dienu izvē le ir jauna. Numurs 3 ir divas istabas otrajā ir TV, ledusskapis, balkons un viss pā rē jais. WI FI vestibilā un mums bija centrā lā s ē kas 4. stā vā bija labs. Pludmale vē l labā ka, bet jā lū dz puikam ievadī t kodu. Pludmale akmeņ aina, neparasta, bet dabas skaistums, krabji nogludina visu. 2 eiro par guļ amkrē slu. Ja ī rē automaš ī nu, salu var iepazī t no visā m pusē m, uzkā pt augstā kajā punktā . Baseins ir tī rs, ar bā ru, bet nekad nav izmantots, patī k jū ra, š eit ir lieliski. Diezgan interesants ir arī apskates vilciens. Viesnī cas administrā cija ā rkā rtī gi pieklā jī ga, apkalpoš ana nav uzspiesta, izvē lies un zvani, viss tiks izdarī ts. Dzer kafejnī cā s kafiju, ko nenož ē losi.
Ja atstā j istabiņ ā.1 eiro, nezinu kam, un mums vispā r palika jebkuri matrač i un flamingo peldē š anai, ļ oti laipns personā ls, ļ oti tī rs, katru dienu mainī ta gultas veļ a un dvieļ i.
Пляж
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nekaunī gā kā viesnī ca kā da var bū t, it ī paš i ar bē rniem, vairā k vai mazā k ē dinā š ana, viss pā rē jais š ausmī gi, istabiņ as mazas, komforta nav, mē beles 60 g, varbū t kā dam der par tā du naudu, bet tā ir tikai murgs kas var bū t, bez pā rspī lē jumiem. … Tomēr ▾ Nekaunī gā kā viesnī ca kā da var bū t, it ī paš i ar bē rniem, vairā k vai mazā k ē dinā š ana, viss pā rē jais š ausmī gi, istabiņ as mazas, komforta nav, mē beles 60 g, varbū t kā dam der par tā du naudu, bet tā ir tikai murgs kas var bū t, bez pā rspī lē jumiem. Negriezies , negriezies, ir divas š ausmī gas gultas, atnesa bē rnam gultu, netī rs, netī rs. Bū tī bā nesabojā savu atvaļ inā jumu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар forschina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Maija beigā s paliku pie vī ra. Pirmo reizi Krē tā . Ejam ar Mouzenidis Travel. Uzreiz gribu atzī mē t, ka autobuss neiet uz viesnī cu, par ko sā kumā nebijā m sajū smā , š auro ieliņ u dē ļ tas apstā jas krustojumā , 100 metrus no viesnī cas. … Tomēr ▾ Maija beigā s paliku pie vī ra. Pirmo reizi Krē tā . Ejam ar Mouzenidis Travel. Uzreiz gribu atzī mē t, ka autobuss neiet uz viesnī cu, par ko sā kumā nebijā m sajū smā , š auro ieliņ u dē ļ tas apstā jas krustojumā , 100 metrus no viesnī cas. Bet pē c tam, kad mū s personī gi sagaidī ja un pavadī ja mū su atseviš ķ ais gids, bijā m patī kami pā rsteigti un nomierinā juš ies (atpū tā mies arī pie citiem tū roperatoriem, bet tā du uzņ emš anu nekur citur neesam satikuš i).
Runā jot par paš u viesnī cu, tā ir diezgan ē rti izvietota starp citā m pilsē tas ē kā m. Ar š o visu apkā rt mums bija ļ oti kluss, tā pē c bijā m priecī gi š eit atpū sties no kū rortpilsē tas nakts trokš ņ a. Paš as telpas ir diezgan vienkā rš as un ē rtas. Nekā papildus. Un pati viesnī ca nav pā rpildī ta ar lielu platī bu: pagalmā peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem apkā rt. Viesnī ca ir daļ a no Hersonissos ķ ē des, tā pē c visi atpū tnieki var izmantot tuvā kā s viesnī cas Hersonissos Palace infrastruktū ru. Izņ ē mums ir restorā ns. Es nezinu, cik garš ī gi tiek pasniegti ē dieni Hersonissos pilī , un vai ir kā da atš ķ irī ba, bet ē diens mū su viesnī cā Heronissos ir pā rsteidzoš s! Katrai ē dienreizei (mums bija viss iekļ auts) bija ne tikai plaš a pamatē dienu izvē le, bet arī augļ i un dā rzeņ i. Un, protams, pakalpojums ir visaugstā kajā lī menī .
Ī paš i mums paveicā s ar atvaļ inā juma laiku. Š ajā laikā (maija beigā s) laiks bija silts, bet ne karsts. Protams, brī ž iem bija smacī gs, bet atkal ne katastrofā li. Bet arī š eit mē s atradā m glā biņ u – jū ru. Ļ oti silts!
Ī paš s paldies Mouzenidis Travel komandai. Liels paldies par mū su brī niš ķ ī go brī vdienu! Tikai pateicoties jums, mē s ne tikai devā mies ekskursijā s, bet arī varē jā m atklā t jaunu Grieķ ijas pusi, tā s Krē tas savdabī bu. Paldies!
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies Krē tā Heronissos viesnī cā , lai gan pē c slikto atsauksmju izlasī š anas bija bail iet. Atpū tā mies no 14-25.06. 15. vieta laba, jū ra super, aizbraucā m uz kaimiņ u pieczvaigž ņ u viesnī cas pludmali, istabiņ as labas, kondicionieris darbojā s pareizi pie 32 grā diem ā rā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies Krē tā Heronissos viesnī cā , lai gan pē c slikto atsauksmju izlasī š anas bija bail iet. Atpū tā mies no 14-25.06. 15. vieta laba, jū ra super, aizbraucā m uz kaimiņ u pieczvaigž ņ u viesnī cas pludmali, istabiņ as labas, kondicionieris darbojā s pareizi pie 32 grā diem ā rā . Ierodoties 11-00 pē cpusdienā , pē c 10 minū tē m jau iedeva istabiņ as atslē gas, pē cpusdienā strā dā ja reģ istratū ra, jū dzes meitene Sofija. Viesnī cas menedž eris Manolis Harassanakis ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs cilvē ks, viņ š vienmē r pajautā s, kā klā jas, novē lē s visu to labā ko, vienmē r pasmaidī s un palī dzē s jebkurā jautā jumā . Par restorā nu - tas ir dievī gi! ! ! Es pieņ ē mos svarā par 3 kg. lai gan viņ a turē jā s. . . , paņ ē ma tikai vienu š ķ ī vi - man bija norma. Vī ram ļ oti garš o gaļ a, kas vienmē r bija vismaz 3-4 veidi, vienmē r slavē ja, un man vienmē r garš oja zivis, tā pē c ē du kalmā rus, mī dijas, zivis ar visā diem gardiem piedevā m, smalkmaizī tes, saldē jums vairs nebija pieejams, jo pā rē š anā s. Ļ oti pieklā jī gs un jauks restorā na personā ls vienmē r smaida, joko, jū tas kā mā jā s, ī paš i Petros i Amalia. Lai arī teritorija maza, solā riju pietika visiem, ir arī lobio bā rs un labi bā rmeņ i kā Antar taisī ja izcilus kokteiļ us, mums bija viss iekļ auts. Ž ē l, ka viss ā tri beidzā s 11 naktis paskrē ja garā m. Ja braucu uz Krē tu, tad atkal š ajā viesnī cā . Nebaidies no sliktā m atsauksmē m, esi pozitī vs, smaidi un saņ em to paš u pretī , grieķ i ir jauki cilvē ki. Tatjana no Samaras.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar draugu 2014. gada septembrī . Meklē jā m budž eta atvaļ inā jumu. Pirms tam viņ i bija 3.4 un 5 zvaigznē s, tā pē c es skatos uz viesnī cu objektī vi. Viesnī ca nav liela, istabiņ as mazas, bet tī ras, beigā s tikai istabā guļ am, pā rē jo laiku cenš amies pavadī t pie jū ras un pastaigā s. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugu 2014. gada septembrī . Meklē jā m budž eta atvaļ inā jumu. Pirms tam viņ i bija 3.4 un 5 zvaigznē s, tā pē c es skatos uz viesnī cu objektī vi. Viesnī ca nav liela, istabiņ as mazas, bet tī ras, beigā s tikai istabā guļ am, pā rē jo laiku cenš amies pavadī t pie jū ras un pastaigā s. Personā ls ir draudzī gs, reģ istratū rā viņ i runā nedaudz krieviski (bet nebija pamata sazinā ties ar viņ u). Telpā s nav skaņ as izolā cijas, viss, kas tiek teikts blakus istabā un koridorā , ir dzirdams tā , it kā viņ i runā tu ar jums un jū su istabā . Baseina teritorijā ar daž ā du dziļ umu, kas piemē rots gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, baseinam nepatika, ka virs zā liena ir daudz punduru, uz tā nav iespē jams apgulties. Viesnī ca atrodas blakus jū rai, pā ris minū š u gā jiena attā lumā . Ja jums ir č ī bas peldē š anai, labā k tā s ņ emt lī dzi uzreiz, pā ris metrus no krasta ir lieli akmeņ i, nož ē lojā m, ka nepaņ ē mā m č ī bas. Jū ra ir tī ra un caurspī dī ga. Par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem pludmalē ir jā maksā.2, 5 eiro par lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. Ē diens viesnī cā bija garš ī gs, bez volā niem, bet nekad nebija ne grē mas, ne kā das citas problē mas ar vē deru (lai gan Maskavā biež i iet pē c kafejnī cas). Netā lu no viesnī cas atrodas arī naktsklubi, restorā ni, veikali. Aizgā jā m uz Rustiko restorā nu (š ķ iet, ka tā rakstī ts), paņ ē mā m zivju plati uz 2, bet tieš ā m ar š o porciju var pabarot 4 vai pat 5. Ja kā dam ir vajadzī gas budž eta brī vdienas, noteikti iesaku š o viesnī cu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ancitrus
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
ē diens, lai brī dinā tu citus. apmetos vispirms citā viesnī cā , kur nekas nedarbojā s istabā (ū dens bija auksts). uz takas. dienā viņ i ieradā s sū dzē ties un tomē r pā rcē la mū s uz pareizo viesnī cu. tad viņ i pamanī ja, ka viņ i to dara ar visiem (kas nerodas, tas paliek). … Tomēr ▾ ē diens, lai brī dinā tu citus. apmetos vispirms citā viesnī cā , kur nekas nedarbojā s istabā (ū dens bija auksts). uz takas. dienā viņ i ieradā s sū dzē ties un tomē r pā rcē la mū s uz pareizo viesnī cu. tad viņ i pamanī ja, ka viņ i to dara ar visiem (kas nerodas, tas paliek). duš a pie sienas neizturē ja, visu laiku bija jā tur rokā . Ar bē rniem labā k nebraukt, visa viesnī ca pa nakti dū ca. sauļ oš anā s krē sls pie baseina, ja jū s ieņ emat vietu agri no rī ta. Citā di, kā jau aprakstā , ē diens ir pieklā jī gs.
ekskursijas un automaš ī nas vietē jā s aizmugurē jā s ielā s veica, nenož ē loju, daudz lē tā k.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в центре Херсониссоса, в 60 метрах от пляжа. Прекрасно подойдёт для семейного, активного и молодёжного отдыха. Лименас Херсонису (Центр) — отличный выбор, если вам интересны бары, ночная жизнь и морское побережье.

Atrašanās vieta Северное побережье острова, в центре городка Херсониссос, в 25 км восточнее г. Ираклион, в 25 км от аэропорта «Никос Казандзакис» г. Ираклион.
Pludmales apraksts Пляж в 60 м от отеля. Херсониссос (Χερσόνησος, Hersonissos) — пляж находится на северном побережье Крита в 27 км на восток от города Ираклион. Херсониссос — это райское место для молодёжи, так как здесь большое количество баров, таверн и дискотек. Пляж Херсониссос представляет собой закрытые от ветров и волн бухты с золотистым песком.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане отеля Heronissos предлагается питание по системе «шведский стол», а также местные вина. Закуски, напитки и коктейли готовят в баре, расположенном рядом с бассейном.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Сауна, тренажёрный зал, теннисный корт — в соседнем отеле Hersonissos Palace. 1 раз в неделю организуются фольклорные вечера и шоу, барбекю.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего в отеле 129 номеров.

Istabās

Кондиционер, отопление, спутниковое телевидение (российский канал, музыкальные каналы), прямой телефон, Wi-Fi интернет (бесплатно), холодильник, сейф (за доплату), ванна/душ, фен, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Filonidou Zotou 14, Лименас Херсонису (Центр), Херсониссос, 70014, Греция
Tālruņi: Tel: (+30) 28970-22501, 22588 - 9, Fax: (+30) 28970-22645
Tīmekļa vietne: Heronissos Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).