Atpūtieties apmēram. Krēta

Rakstīts: 4 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 1 — 11 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Š ogad augusta sā kumā ar mammu devā mies atpū sties uz Krē tu. Mē s gribē jā m klusu un mierī gu viesnī cu, tā pē c izvē lē jā mies Hotel Heronissos. Viesnī cā nokļ uvā m ā tri, apmē ram 40 minū tē s. Atrodas netā lu no jū ras, apmē ram 5 minū tes. Smilš aina pludmale, tī ra, aprī kots, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par papildus samaksu, pieejami arī ū dens sporta veidi. Paš ā kū rortā ir daudz veikalu, klubu, tavernu, restorā nu un kafejnī cu, naktsdzī ve š eit rit pilnā sparā , š eit ierodas daudz jaunieš u. Bet pati viesnī ca ir diezgan klusa, ko mē s arī vē lē jā mies.
Ja ejat apmē ram 7 minū tes, varat doties uz Hersonas centrā lo ceļ u.
Mē s ieradā mies, mū s sagaidī ja mū su viesnī cas gide Elizabete. Nolē mā m uzreiz rī kot informatī vo sanā ksmi, jo reģ istrē š anā s istabiņ ā bija pē c 1.5h, nā cā s nedaudz pagaidī t. Jau sen gribē ju apmeklē t Santorini salu, tā pē c uzreiz nolē mu tur iegā dā ties ekskursiju. Mamma savukā rt gribē ja doties ekskursijā uz nezinā mo Krē tu, brauciens izvē rtā s ļ oti interesants. No redzē tā guva daudz emociju un spilgtu iespaidu.

Atgriež oties viesnī cā . Gribu atzī mē t garš ī gos ē dienus, tur gatavo ļ oti labi un apmierinoš i, laba pamatē dienu izvē le, svaigi dā rzeņ i un augļ i. Brokastis ir nedaudz vienmuļ as, bet ē dienu izvē le nav slikta, tiek nodroš inā tas sā tī gas brokastis.
Runā jot par istabu, istaba bija diezgan plaš a un gaiš a. Interjers vienkā rš s, mē beles labā stā voklī , divguļ amā gulta, kondicionieris bezmaksas, TV (ir krievu kanā ls), bezmaksas internets, fē ns, ledusskapis, seifs par papildus samaksu (neizmantoju) .
Pati viesnī cas teritorija ir neliela, ir baseins un zona ar sauļ oš anā s krē sliem, darbojas uzkodu bā rs. Reģ istratū ras darbinieki ir draudzī gi, uzmanī gi un vienmē r gatavi palī dzē t.
Es iesaku vismaz vienu reizi atpū sties Krē tas salā , tā ir skaista, un kā labs budž eta variants - viesnī ca Heronissos.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu