Star Beach Village & Water Park 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.010
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīcai ir plaša teritorija, bagātīga infrastruktūra un daudzveidīga animācija visas dienas garumā. Uz vietas ir ūdens atrakciju parks. Ērta atrašanās vieta pastaigas attālumā no populārās Hersonisas kūrortpilsētas centra. Komplekss sastāv no galvenās ēkas un 9 papildu trīsstāvu ēkām. Pāri ielai no viesnīcas atrodas ūdens atrakciju parks ar ūdens slidkalniņiem. Celta 2004. gadā, pēdējā renovācija veikta 2016.-2017. gada ziemā, piebūves numuri 2019. gadā (lai šķērsotu ceļu un nokļūtu galvenajā viesnīcas zonā, ir pazemes eja aptuveni 250 metrus no piebūves). Aktīvs viesnīcu komplekss, iesakām jebkurai tūristu kategorijai.Vairāk →
аватар Carcass
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es biju kopā ar sievu un diviem bē rniem (8 un 6 gadi). Vienkā rš i lieliski. Atvaļ inā jums paskrē ja kā viena diena. Mums iedeva divistabu apartamentu, prom no diskotē kas, bet tomē r blakus Anatolija krogam, kur vakarā skanē ja mū zika. . . … Tomēr ▾ Es biju kopā ar sievu un diviem bē rniem (8 un 6 gadi). Vienkā rš i lieliski. Atvaļ inā jums paskrē ja kā viena diena. Mums iedeva divistabu apartamentu, prom no diskotē kas, bet tomē r blakus Anatolija krogam, kur vakarā skanē ja mū zika. . . tomē r, ja aizver durvis-logu (tā ir visa siena), tad vismaz mū ziku var dzirdē t, bet iemigt var - puiš i es vismaz aizmigu bez problē mā m. . . lieliska istaba, TV, ledusskapis, virtuvī te - viss ir diezgan jauns (ne kā pagā juš ogad Ē ģ iptē ), droš i maksa - 2 eiro dienā...tiesa , tuvā k atvaļ inā juma vidum istabā parā dī jā s skudras...varbū t izlē jā m saldu ū deni...bet tas netraucē ja...ē diens labs , daž ā di, bet 6-7 dienā paliek garlaicī gi. . . jau visu izmē ģ inā ju, gribas kaut ko - vē l kaut ko, un š o "kaut ko citu" gatavo tikai š efpavā rs un tie nav nekā di ī paš ie gardumi (rullī š i) , vista vai zivs mī klā , nu, vai kas cits), bet tā - komplekts ir standarts katru dienu - gaļ a, zivs, vista - ko vē l vajag? aizbrauca, katrā ziņ ā pilniem vē deriem...mums bija HB - brokastis un vakariņ as, tā pē c pē cpusdienā vajadzē ja kaut ko izdomā t...pā rsvarā pica (8.5 - 11 eiro, maza, ne kā Itā lijā , vienam , nu vai uz diviem, bet nesanā k) vai donner kebabs (3.5 eiro, dā rgā ks nekā Vā cijā un Itā lijā , bet, cita starpā , tajā ietilpst frī kartupeļ i, tā pē c tas apmierina)...vakariņ ā s ū dens (patī k un visi dzē rieni) samaksā ja - 2.10 eiro...nenož ē lo - iedosim 3 eiro, viņ i priecā sies...citā di gaidī siet 2 stundas uz oficiantu...apkalpoš ana laba, neuzbā zī ga...atstā j atkal 1 eiro gultai - salocī si puķ es no palagiem un dvieļ iem, viss tī rs, glī ts. . . nomet krekliņ us - salocī s T-kreklus. . . )))
Neliels mī nuss - vā ja animā cija...mini diskotē ka nez kā pē c darbojas lī dz vakariņ ā m...un tā - tā...vakarā nav kur iet...netā lu no Hersonesos galvenā s ielas - visi tur klī st...bet - var, galu galā vienkā rš i pastaigā ties gar jū ru. . . un Hersonisa nav slikta. . . un ir ko nopirkt. . . un ir kur pasē dē t. . . tomē r 'ļ oti negribas pilnu vē deru. . . )) gribē jā m uz diskotē ku - neļ auj. . . bet nekur nav jā iet - paņ em pudeli vī na - 1.8 eiro vai skā rdene vā cu alus - 0.8 eiro un sē dē t uz verandas klausoties viļ ņ u š alkoņ u. . . starp citu viesnī ca ir ļ oti tuvu jū rai - 50 metri. . . tikai pludmale ir augsta - 5.6 metri...tā tad nokā p pa kā pnē m uz to...nu par jū ru - ko stā stī t - un tā viss skaidrs...caurspī dī gs, silts...jā - sauļ oš anā s krē sli ir maksas...sauļ oš anā s krē sls 3 eiro dienā , lietussargs - 2 eiro...tā tad - 8 eiro katru dienu par ē rtī bā m pludmalē...daudzi atpū tā s uz dvieļ iem, bet smiltis tiek ā rā...tā vienkā rš i ir visur...
ir ekskursijas - un nav slikti...devā mies uz Spinalongu (š ī ir sala ar viduslaiku cietoksni) un uz Knosas pili...visiem patika...
Vispā r viss ir piemē rots ģ imenes atpū tai. . . starp citu, jaunieš u tur ir daudz vairā k nekā ģ imenes...viņ iem tur ir savas izklaides - visi ī rē kvadraciklus (15 eiro dienā ) vai automaš ī nu ( 25 eiro diennaktī ) un braukā t pa krastu no vienas diskotē kas uz otru...tā tad - labi visiem vecumiem...vispā r atvaļ inā jums bija lielisks...ž ē l, ka ā tri beidzā s.. .
аватар Ginger
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Palikā s nedē ļ u pie drauga augusta vidū . Brī niš ķ ī ga viesnī ca, brī niš ķ ī ga jū ra, viļ ņ i tikai vairoja š armu. Pieklā jī gs personā ls, viesnī ca atbilst stabilam 4, lai gan tā ir pozicionē ta kā. … Tomēr ▾ Palikā s nedē ļ u pie drauga augusta vidū . Brī niš ķ ī ga viesnī ca, brī niš ķ ī ga jū ra, viļ ņ i tikai vairoja š armu. Pieklā jī gs personā ls, viesnī ca atbilst stabilam 4, lai gan tā ir pozicionē ta kā.4+. Bija daudz jaunieš u, lī dz 20-25 gadiem, bija arī ģ imenes, bet bē rni ī sti netraucē ja, nebija daudz. Tā s bija ļ oti relaksē još as brī vdienas. Varbū t nedaudz garlaicī gi vakarā , bet tas ir atkarī gs no tā , ko vē laties, un no jū su kompā nijas. Es doš os uz š o viesnī cu otro reizi. Es negribu citu.
аватар Diana21
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī vojā m kopā ar 10 gadī gu meitu treš ajā stā vā , no vienas puses skats uz jū ru, no otras uz baseinu un kalniem. Ļ oti skaisti. Pie pludmales ir vē l 2 baseini no kuriem viens ar brī niš ķ ī gu bē rnu slidkalniņ i. . Sauļ oš anā s krē sli - 3. … Tomēr ▾ Dzī vojā m kopā ar 10 gadī gu meitu treš ajā stā vā , no vienas puses skats uz jū ru, no otras uz baseinu un kalniem. Ļ oti skaisti. Pie pludmales ir vē l 2 baseini no kuriem viens ar brī niš ķ ī gu bē rnu slidkalniņ i. . Sauļ oš anā s krē sli - 3.5 eiro, lietussargs - 2 eiro Pludmale smilš aina, tī ra. Akvaparks - 8 eiro, ar piepū š amiem apļ iem, 6 slidkalniņ iem.
Ē dieni ir ļ oti sā tī gi, garš ī gi, daudzveidī gi, kvalitatī vi un skaisti pagatavoti ē dieni, tiek prezentē tas daž ā das pasaules virtuves, no augļ iem - arbū zs, melone, ķ irsis, kivi, nektarī ni, persiki.
Istabā veļ a tiek mainī ta katru dienu, uzkopta. Viesnī cas personā ls nezina krievu valodu. Atrodas 3.5 km no pilsē tas centra. Skaista piekraste, kafejnī cas, veikali.
Cenas - persiki, nektarī ni, aprikozes - 2 eiro / kg, maize - 1 eiro, salā ti - 7 eiro / kg, gā zes ū dens - 2 eiro.
Ekskursija uz Santorini-175 eiro diviem.
аватар igorrr88888
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Grieķ ija, Krē ta. Star Beach viesnī ca: 2 nedē ļ as un nauda aizplū st + pilnī gs atpū tas trū kums. Diemž ē l nā cā s ā tri izvē lē ties un nevienu atsauksmi neatradu. Riskē ja un saņ ē mā s. Viesnī cā diez vai izdosies gulē t: no vienas puses turpat zem logiem kartinga trase rū c un č ī kst ar bremzē m vismaz 18 stundas diennaktī , abā s pā rē jā s pusē s rosā s. … Tomēr ▾ Grieķ ija, Krē ta. Star Beach viesnī ca: 2 nedē ļ as un nauda aizplū st + pilnī gs atpū tas trū kums.
Diemž ē l nā cā s ā tri izvē lē ties un nevienu atsauksmi neatradu. Riskē ja un saņ ē mā s.
Viesnī cā diez vai izdosies gulē t: no vienas puses turpat zem logiem kartinga trase rū c un č ī kst ar bremzē m vismaz 18 stundas diennaktī , abā s pā rē jā s pusē s rosā s. dziesmas.
Nav pludmales. Pā ri ielai atrodas ū dens atrakciju parks. Un ja gribas daž as stundas cepties, tad 3 eiro par zvilni un maz. Bet par 15 minū tē m sā kumam - arī.3 eiro.
Ē diens. Kvalitā te.
Personā ls - kas: nezina krievu valodu, vā cu valodu - gandrī z tas pats, ē dienkarte ir angļ u valodā , vakarā neņ ē ma vī nu un alu par ā rprā tī gu cenu - izskatā s pē c vilka.
Internets - 4 eiro stundā .
Istabas ir labas. Bet man arī mā jā s ir liels dī vā ns : )
Jū ra: reti apmaksā ti biti. Un nesit viņ us.
Ir daudz slavenu zī molu viltojumu, tā pē c ir bī stami iegā dā ties kaut ko pienā cī gu vietē jos veikalos.
Secinā jums: viesnī ca tiem, kas brauca ar maš ī nu pā ris dienas akvaparkā , lai izklaidē tos un naktī s negulē tu; )


iemiesojums Regishka
vēlamies atpūsties šajā viesnīcā jūnijā kā ģimene - 2 pieaugušie un bērns 7 gadus vecs.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель имеет просторную территорию, насыщенную инфраструктуру и разнообразную анимацию в течение всего дня. На территории отеля водный парк развлечений Water Park. Удачное расположение в пешей доступности от центра популярного курортного городка ━ Херсониссоса. Комплекс состоит из основного здания и 9 дополнительных трехэтажных корпусов. Water park с водными горками расположен напротив отеля через дорогу. Построен в 2004 году, последняя реновация была проведена зимой 2016-2017 годов, номера корпуса Annex в 2019 г. (чтобы перейти дорогу и попасть на главную территорию отеля, имеется подземный переход примерно в 250 метрах от дополнительного здания). Активный отельный комплекс, рекомендуем для любой категории туристов.

Atrašanās vieta в 25 км восточнее аэропорта г. Ираклион, 30 км от центра г.Агиос Николаос, в 1,5 км от центра г.Херсониссос, на берегу моря.
Pludmales apraksts Здания Анекс находятся на 2 береговой линии. Пляж в 50 м.
  • 1. rinda
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн (700 м2), основной ресторан Minos (интернациональная кухня, 16:00-23:00), бар на пляже (10:00-18:00), бар у бассейна Dyonissos (10:00-24:00), бар у бассейна Cafe Del Mar (10:00-18:30). Все включено до 24:00.

Концепция AI включает завтрак, обед и ужин в основном ресторане, закуски в течение дня, а также посещение всех баров.

Напитки, включенные в концепцию: местный алкоголь (узо, раки, бренди), пиво, лонг дринки, красное, белое и розовое вино, безалкогольные прохладительные напитки, кофе, соки.

В отеле возможно размещение с домашними питомцами (по запросу, до 5 кг).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Горшок по запросу, подогреватель для бутылочек по запросу, детская ванночка по запросу, детская коляска: по запросу, платно, Baby corner в главном ресторане и таверне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-футбол. Water Park, прямой доступ из отеля (8 бассейнов, 12 водных горок для детей и 6 для взрослых).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в 402 номера:

Standard (однокомнатный номер, макс. 3+1 чел., 28 м2);

Standard Sea View (вид на море, макс. 3 чел., 28 м2);

Annex Room (в корпусе Annex через дорогу, напротив главного входа в отель, примерно в 150 м, макс. 2 чел., 20 м2);

Family (2 спальни с дверью, мини-кухня (микроволновая печь, электрический чайник, холодильник), макс. 4+2 чел., 40 м2);

Family Superior (2 спальни с дверью, двуспальная и 2 односпальные кровати, мини-кухня (микроволновая печь, электрический чайник, холодильник), макс. 5+1 чел., 52 м2);

Star Suite (построены в 2016 г., в нескольких метрах от пляжа, однокомнатный номер, корзина с фруктами и бутылка вина при заезде, заполненный мини-бар с водой и прохладительными напитками (обновление ежедневно), 1 на человека бесплатное посещение джакузи в СПА-центре, бесплатный массаж 10 мин на чел., макс. 3 чел., 25 м2).

Есть 6 оборудованных номеров для людей с ограниченными возможностями передвижения.

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-холодильник, сейф, бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Hersonissos Heraklion Crete
Tālruņi: +302897029351
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.