Ocean Heights View Hotel 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.010
№70 viesnīcas reitingā Herakliona
7.3 Numurs
7.4 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.9 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Anissaras un ir iekārtota tradicionālā stilā. Piemērots variants tiem, kas vēlas apvienot relaksējošu uzturēšanos viesnīcā ar aktīvo dzīvi tuvējā kūrortā. Uzcelta 1983. gadā, pēdējo reizi renovēta 2019. gadā. Rajons Anissaras ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē jūrmala, pludmales un atpūšanās.Vairāk →
аватар alexandr_viguro
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pā rē jais bija no tū roperatora Novaturas (Lietuva). Viesnī ca mums patika. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Ar valodu balli problē mu nebija. Visi, kas atpū tā s viesnī cā , tika nodroš inā ti ar viesnī cas gidu, bet es redzē ju mū su gidu vienreiz viesnī cā un tad lidojumā , mē s runā jā m krieviski. … Tomēr ▾ Pā rē jais bija no tū roperatora Novaturas (Lietuva). Viesnī ca mums patika. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Ar valodu balli problē mu nebija. Visi, kas atpū tā s viesnī cā , tika nodroš inā ti ar viesnī cas gidu, bet es redzē ju mū su gidu vienreiz viesnī cā un tad lidojumā , mē s runā jā m krieviski. Viņ a darbu varu raksturot kā ā rkā rtī gi neprofesionā lu, jo visu informā ciju ieguvu caur treš o puš u pā rstā vjiem.
Tū ristu kontingents ir starptautisks. Daudz poļ u un ukraiņ u, pā rē jo visu maz.
Tuvā kā pludmale bija 15 minū š u gā jiena attā lumā . Arī no viesnī cas vairā kas reizes dienā kursē ja autobuss, ar kuru varē ja nokļ ū t uz pludmali, jauno Hersonese un atpakaļ . Visi grafiki tiek izsniegti pē c ieraš anā s. Arī visa informā cija tiek sniegta ieraš anā s brī dī . Bet, ja vē laties atrast normā lu peldvietu, jums vajadzē s staigā t apkā rt meklē jumos.
Viesnī cas teritorija ir tī ra un labi uzturē ta. Katru dienu istaba tiek uzkopta, dvieļ i tiek mainī ti pē c pieprasī juma. Jū s varat iznomā t pludmales dvieļ us. Paš u automaš ī nu nomas birojs, bet ne pā rā k budž eta. Atgriež oties no pludmales, var atrast interesantā kus variantus gan cenai, gan automaš ī nā m.
Apmierinā ts ar virtuvi. Nekas super ekstravagants. Tas, ka visi ē dī s zivis un gaļ u un vistu un dā rzeņ us. Katru reizi tas ir savā dā k. Ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Arī saldē jums pusdienā s un vakariņ ā s. Augļ i brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m. Bā rs arī strā dā . Bā rā ir viss iekļ auts, un tas ir alus, baltvī ns un sarkanvī ns, brendijs un ouzo (vī ns nav ī paš i labs, labā k aiziet un nopirkt mā jā s gatavotu tuvā kajā veikalā par 4 eiro??? ? ) Arī limonā des un sulas .
Bet ū deni pudelē s pildī t nevar, pudeli var nopirkt par 1.5. Bet ū deni nopirkā m vienreiz veikalā par 40 centiem. Un viņ i vienkā rš i paņ ē ma glā zi ū dens un ielē ja to istabā . (Tā visi darī ja)
Esiet gatavi maksā t nodokļ us ieceļ ojot.
Uz vietas ir arī regulā rs baseins ar daž ā du dziļ umu un bē rnu baseins ar slidkalniņ iem. Daudz sauļ oš anā s krē slu, galdi ar pelnutraukiem. Treš dienā s mums bija dejas.
Viņ i mū s aizveda uz lidostu uz nonname un, ja mē s nesē dē jā m vestibilā un gaidī jā m viņ us, bet atradā mies teritorijā , tad tas nav fakts, ka mē s to bū tu atraduš i, mē s meklē jā m reģ istrā cijas galdu. mē s paš i.
No mī nusiem ir ļ oti vā jš Wi-Fi. Negaidiet to noķ ert nekur citur. Vienkā rš ā k ir iegā dā ties SIM karti. Labā k lidostā . Un atraš anā s vieta - vē lams ņ emt auto.
аватар VUSHKOV
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmais jautā jums reģ istratū rā : Vai jums bū s kafija? -10 eiro par diviem! ! ! Kondicioniera tā lvadī bas pults uzreiz netika iedota. Istaba nebija galvenajā ē kā , bija jā skatā s. Noslī cinā ju istabas atslē gu - paņ ē ma 30! ! ! eiro. … Tomēr ▾ Pirmais jautā jums reģ istratū rā : Vai jums bū s kafija? -10 eiro par diviem! ! ! Kondicioniera tā lvadī bas pults uzreiz netika iedota. Istaba nebija galvenajā ē kā , bija jā skatā s. Noslī cinā ju istabas atslē gu - paņ ē ma 30! ! ! eiro. To visu izdarī ja viens strā dnieks, viņ u sauc Aristidis, slikts un ļ oti mantkā rī gs cilvē ks. Bet pats trakā kais: jū ras dibens - rifi! ! ! Es salauzu pirkstu (falangu) un sagriezu papē di. Viņ i joprojā m ir dzī vi. Izrakstī jā s no istabas pirms 12:00, lidmaš ī na bija 23:00.8 stundas vazā ties pa viesnī cu - pretī gi! WIFI IR TIKAI PIE RECEPTAS, UN TAS IR VĀ JS.
аватар Beloshapka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā bija mana pirmā reize Krē tā . Iespaidi no pā rē jiem - lieliski, saņ ē mu visu, ko gribē ju un uz ko rē ķ inā jos par diezgan lielu naudu. Ē diens labs, trauku izvē le, kā jau "troikai" - ļ oti, ļ oti. . Salī dzinā jumam, bulgā ru č etriniekā Elenī te pagā juš ajā gadā nezinā ja kā pabarot bē rnu. … Tomēr ▾ Tā bija mana pirmā reize Krē tā . Iespaidi no pā rē jiem - lieliski, saņ ē mu visu, ko gribē ju un uz ko rē ķ inā jos par diezgan lielu naudu. Ē diens labs, trauku izvē le, kā jau "troikai" - ļ oti, ļ oti. . Salī dzinā jumam, bulgā ru č etriniekā Elenī te pagā juš ajā gadā nezinā ja kā pabarot bē rnu. Istaba ir tī ra un sakopta. Viesnī ca nav piemē rota slinkiem cilvē kiem, jo ​ ​ ceļ š lī dz jū rai aizņ em 30 minū tes. Autobuss ved uz pludmali, bet ne ī paš i izdevī gā laikā . Jū ra skaista, daudz akmeņ u un zivju. Nav cilvē ku pū ļ u - tas ir vissvarī gā kais ! ! ! Jū s atstā jat viesnī cu un jū tat brī vī bu, tukš us ceļ us un ielas. Ja jums ir nepiecieš ams steigties un izklaidē ties, Hersonisa atrodas 5 minū š u brauciena attā lumā . Un pats galvenais, ka maniem bē rniem (6 un 13 gadi) pirmo reizi nenesa ne temperatū ru, ne klepu, ne puņ ķ us no jū ras, t. i. nav infekcijas...Un tas runā par gaisa un jū ras tī rī bu.
Вид из номера Она такая прозрачная!!! Народ на пляже в 9 утра.... по дороге к морю Вечерние прогулки - куда глаза глядят.... Люди,  где ВЫ?????
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopē jais iespaids: budž eta viesnī ca, tī ra, 100% atbilst tā s ***. darbinieki ir nedaudz lē ni un ne pā rā k smaidī gi. Oceanis atrodas laukos, lī dz jū rai lē nā gā jienā ir 15 minū tes. ē diens ir ē dams, iesaku ņ emt AI (viss iekļ auts). … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids: budž eta viesnī ca, tī ra, 100% atbilst tā s ***. darbinieki ir nedaudz lē ni un ne pā rā k smaidī gi. Oceanis atrodas laukos, lī dz jū rai lē nā gā jienā ir 15 minū tes. ē diens ir ē dams, iesaku ņ emt AI (viss iekļ auts). Izmitinā š ana Viesnī ca atrodas "nomalē " - prom no rosī ga ceļ a, Anissaras ciema vidū (fokusē jieties uz Hersonisu, tā ir ļ oti tuvu). To ieskauj galvenokā rt kā da sakņ u dā rzi, un pa ceļ am uz pludmali (15 minū tes) var redzē t kazas, vistas un veselu krustnagliņ u plantā ciju. Taksometrs uz tuvā ko pilsē tu maksā s 7-8 eiro, bezmaksas autobuss kursē uz pludmali un uz Hersonisu pulksten 10-0.12-4.13-0.15-45 (grafiks karā jas pie ieejas). Teritorija: maza, bet vietas pietiek visiem. Viesnī ca it kā "iet lejā " no kalna. Dā rzā aug hibiski (zied spilgti sarkani), olī vas, priedes. Peldbaseins pieauguš ajiem: garums aptuveni 12 m, 0.75-1.70m dziļ ums, plus bē rnu baseins 0.45 m. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, var apgulties zā lienā zem kokiem, var tieš i pie baseina bā ra, kur ē diens un dzē riens ir pieejams AI lī dz 23:00 . Reizi nedē ļ ā - dzī vā mū zika, dejas - nekā das citas izklaides. Zem nojumes pie kafejnī cas - biljards, galda teniss, gaisa hokejs, automā ti. . Augustā atpū tā mies, kokos bija daudz cikā ž u. Tie ir nekaitī gi, bet ļ oti skaļ i č ivina, pirmajā dienā it kā tracina, bet naktī apklust. Tas nav par teritoriju, š ie kukaiņ i dzī vo visur uz salas. Istabas gaiš as, mē beles pieticī gas, bet labā stā voklī . Istabā ir fē ns, TV, ledusskapis, kondicionieris (par pē dē jā m 2 precē m var maksā t atseviš ķ i, par 6 eiro dienā , atkarī bā no iegā dā tā s ekskursijas) Gulta tika mainī ta tikai reizi nedē ļ ā , dvieļ i (2 no cilvē ka) - trī s. Visā m istabā m ir balkons ar galdu un krē sliem. Ja neuzticaties personā lam un slē dzenē m, varat ī rē t seifu, 10 eiro - 7 dienas. Cita informā cija Reģ istrē š anā s pulksten 14:00, ja nav brī vu istabu, jums bū s jā gaida vestibilā . Ja dodaties ekskursijā , varat pasū tī t pieticī gas "pusdienu kastī tes" (sviestmaizi, kū ku, ū deni, augļ us), bet tikai lī dz 16-00 dienu pirms brauciena un, ja kavē jat, varat lū gt vē lo. vakariņ as. Internets - 50 centi par 15 min. Wifi ir bezmaksas. Ē kā ir ietilpī gs lifts (bet durvis mazas). Viesnī cā neņ emiet ekskursijas un automaš ī nas, krā pš anā s ir milzī ga, nejaucieties ar vietē jiem tū roperatoriem! labā k, kad brauc ar autobusu uz Hersonisu, dodies uz kā du no daudzajā m tū risma aģ entū rā m, laimē vismaz 20 eiro! ī rē t auto turpat vai krastmalā , maksā.70 eiro diennaktī , ņ ē mā m no "Romanos", bet izvē le milzī ga. Varu teikt, ka atvaļ inā jums pagā ja labi. Ja neesat izlutinā ts, š ī viesnī ca ir paredzē ta jums!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Elena.Schegelsk
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mans vī rs un es atpū tā mies tikai nedē ļ u Grieķ ijā apmē ram. Krē ta (Hersonissos), bet izdevā s iemī lē t š o valsti, ainavas, servisu, cilvē kus. Patī kami iespaidi gū ti jau nolaiž oties Heraklionas lidostā . - Atrodas netā lu no jū ras. … Tomēr ▾ Mans vī rs un es atpū tā mies tikai nedē ļ u Grieķ ijā apmē ram. Krē ta (Hersonissos), bet izdevā s iemī lē t š o valsti, ainavas, servisu, cilvē kus. Patī kami iespaidi gū ti jau nolaiž oties Heraklionas lidostā . - Atrodas netā lu no jū ras. Tikš anā s ballī te bija Join UP, ē rts autobuss ar kondicionieri, labs gids, tika izstā stī ta vispā rī ga informā cija par salu, ar prieku klausī jā s, izdalī ja Krē tas karti aploksnē s, informatī vā s broš ū ras, kur ir daudz atbilž u uz jautā jumiem no tū ristiem. Uz viesnī cu mū s aizveda apmē ram 30-40 minū tē s. Oceanis Hotel 3 * atrodas 15 km attā lumā no lidostas, un tū risti ir vieni no pirmajiem, kas tur tiek nogā dā ti. Viesnī cā mū s ievietoja uzreiz pē c ieraš anā s (lai gan vē l bija 2 stundas pirms 12), reģ istratū rā iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru (bez piemaksas un papildus prasī ba), organizā cija bija skaidra un saprotama.
Oceanis Hotel 3* ir ļ oti laba! Pē c Eiropas standartiem izcila C klase ar 4* pā rtiku. Pirmā lieta, kas jā ņ em vē rā , ir ē diens.
Izcils š efpavā rs, ī paš s paldies viņ am par atpū tu un par to, ka vī rs atguvā s par 4-5 kg))) Brokastis daudzveidī gas, pusdienas, vakariņ as arī , vienmē r var izvē lē ties ko ē st, viss svaigs, tā s nesiet jaunas lietas tiem, kas nā k vē lā k. Ja jums ir izvē le, ņ emiet all inclusive vai HB-š ajā viesnī cā , ņ emiet pirmo !! ! Mū su draugi izvē lē jā s otro variantu - pusdienas, protams, nav iekļ autas, vakariņ ā s nav iekļ auti dzē rieni, izņ emot tī ru ū deni, un minerā lū deni, sulu, kolu, tē ju/kafiju par 2 eiro krū zē , par alkoholu nemaz nerunā jot. Veikali atrodas tā lu, un jū s nevarat skriet pē c ū dens un dzē rieniem, ja pē kš ņ i vē laties. Pē rkot biļ eti, starpī ba starp 1. un 2. variantu nav liela, bet uz vietas ja vē lies maksā t + 10 eiro diennaktī /persona (piemaksa nav izdevī ga). Un mē s ar AL pat nedrī kstē jā m viņ us cienā t ar kolu, bā rmenis saskaitī ja visas glā zes, kuras mē s izņ emam no bā ra, lai nejauš i neatdotu tiem puiš iem, kuru dzē rieni nebija iekļ auti. Š ī ir svē tku sliktā kā daļ a. Par bā ru dariet visiem zinā mu: tas strā dā pie baseina no 11.00 lī dz 23.00.
Vienī go nepatī kamo viesnī cas darbinieku atradī si tieš i š eit, viņ š vienmē r ir noguris, iekrita ieliet pa 2-3 glā zē m, kad pienā ks laiks AL beigā m, kokteiļ us un maksā ja dzē rienus principā neņ ē ma no plkst. viņ u, kopš ko viņ š ielē ja par velti, it kā no kabatas.
Numuri ir tī ri, jū s varat uzticē ties atsauksmē m daž ā dā s vietnē s, viņ i paš i izvē lē jā s pē c atsauksmē m. Gulta divvietī ga, ē rta, ir tualetes galdiņ š , atzveltnes krē sli, tualete un duš as kabī ne (slē gta ar aizkaru, duš ai nav turē tā ja, mazgā jot vajag paturē t, grī da slapja pē c vannoš anā s, tas nav biedē još i, varat pagaidī t, lī dz tas izž ū st, vai lī dz viņ i to notī ra nā kamajā dienā , kalpones). Tī rī š ana ir mitra katru dienu, gulta tiek mainī ta katru otro dienu, dvieļ i var bū t 2-3 reizes nedē ļ ā , neesam noteikuš i, jo vienmē r ņ ē mā m lī dzi pludmales dvieļ us uz pludmali.
Viss tī rs un smuki, mē beles veselas, viss strā dā , skapis liels, ir TV ar krievu kanā liem, ledusskapis (10 eiro / 7 dienas) katrā Nr. mums lika periodiski izņ emt atslē gu plkst. nakts ja salstam no 20 grā diem, un ja gribam gan gaismu, gan gaisa kondicionē tā ju vakarā , uzkā pjam uz galda un paš i ieslē dzam/izslē dzam. ) Tā bija tā da fizkultū ra! Lai gan godī gi sakot, izmantojā m ļ oti maz, jo vienmē r pū ta vē jiņ š , un ja balkons vaļ ā , tad dienu un nakti nav karsts un svaigs jū ras gaiss. Viesnī ca ir paredzē ta visu vecumu tū ristiem. Bē rniem un tiem, kam patī k aktī vi pavadī t laiku teritorijā ir peldbaseins, teniss un galda teniss, biljards, š autriņ as, nav slidkalniņ u. Meitenē m un tiem, kam patī k gulē t un sauļ oties, pie baseina zem kokiem ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli (pa dienu ē nā no kokiem).
Pludmale ir vietē ja (oļ i, akmeņ i ar jū ras ež iem ū denī , man ļ oti nepatika, ir otra pludmale - mazie oļ i, kur ū dens velosipē di, ī rē t 2 sauļ oš anā s krē slus un lietussargu no 6 eiro). Pludmale atrodas tā lu 500-600m no viesnī cas, pa asfaltē tu ceļ u vai vietē jā m ielā m, bet mums tas netraucē ja (tiem, kas vē las braukt ar autobusu bez maksas turp un atpakaļ no viesnī cas, tas brauc arī uz Hersonisu, ir daudz pludmales, ir sauļ oš anā s krē sli no 10 eiro pā ris un lietussargs / dienā un savvaļ as uz dvieļ iem, ar savē jiem uz bumbu, ar to paš u autobusu var nokļ ū t uz š osejas, kur var pā rsē sties uz vietē jo marš rutu un brauciet 14-15 km lī dz Heraklionas galvaspilsē tai). Pie reģ istratū ras ir interneta telpa (par maksu) un datori spē lē m. Pat daktere no viesnī cas nā k 2 reizes nedē ļ ā , mums nevajadzē ja kabinetu pie reģ istratū ras, un novē lam arī jums. Nav masā ž as telpas, pirts utt. , tas ir trio, neprasi vairā k kā vajadzē tu. Pilsē tā
Hersonisā ir skaistumkopš anas saloni un manikī rs / pedikī rs ar zivī m, ir arī bā ri, restorā ni, naktsdzī ve ir 2 km attā lumā no viesnī cas))) Nav izklaides programmas, animā cijas, dejas viesnī cā (bet mē s paš i dejojā m, ir mū zika, pat ar personā lu dejojā m sirtaki un plates bili ), jā brauc vai nu uz Hersonisu vai Maiju ar autobusu vai taksi no 8-10 eiro, vai ī rē t auto. Reģ istratū rā piedā vā auto nomu, draugi paņ ē ma, nesū dzē jā s: par 3 dienā m samaksā ja ap 130-140 eiro + 1 dienu ceturto saņ ē ma dā vanā (Fiat Panda maza maš ī na, pilna apdroš inā š ana), benzī ns 1.8E / litrs. Viesnī cā satikā m vē l vienu pā ri un uz 4 noī rē jā m maš ī nu netā lu no pludmales ANNA maš ī nā s - uz 1 dienu auto noma no 40 eiro (atkarī bā no modeļ a un ī res dienu skaita - vairā k dienu - lē tā k). Izbraukt var tajā paš ā dienā , kad slē dz lī gumu, var aizbraukt nā kamajā dienā , lū dz atdot auto lī dz 19:00 pē dē jā dienā , kad beidzas lī zings.
Mums bija 2 š oferi, braucā m katru dienu (izbraukā jā m visu Krē tu augš ā un lejā , visa ekskursijas programma), prasī ja lī gumā norā dī t, ka apdroš inā š ana attiecas uz maš ī nu, nekā du problē mu nebija. Noparkojoties pie apmales, sasita ar bamperi (izrā dī jā s augsts) - uz maš ī nas piegā di pat neskatī jā s, tikai pā rbaudī ja bagā ž nieku un zem sē dekļ iem, vai tur ir mantas aizmirsā m priecī gos ī rniekus ar vā rdiem “OK, OK !! ! ' novē lē ja mums veiksmi. Kopumā cilvē ki tur ir ļ oti patī kami, vienmē r pamudinā s, palī dzē s, neviens nemulsina un nelū dz naudu, atš ķ irī bā no daž ā m valstī m (Tunisija, Turcija, Ē ģ ipte). Tē ju pieņ emts atstā t, kā jau visur Eiropā.
Ekskursijas var ņ emt pie tū roperatora, meitenes sarkanā s no Join UP ļ oti skaisti visu izskaidro, palī dz atrast kopī gu valodu ar darbiniekiem, atrisina visus jautā jumus tiem, kas nezina angļ u valodu (starp citu, darbinieki runā ja labi angļ u, krievu, tikai daž i vā rdi, un no ukraiņ u pē c tam, kad mē s atcerē jā s tikai "Budmo! Dyakuyu". ). Ekskursijas nav lē tas, bet Krē ta ir tā vē rta. Un neticiet tiem, kas tā saka, kurš nav apmeklē jis apm. Santorini, viņ š nebija Grieķ ijā . Ekskursijā s nedevā mies, bet vē l vairā k paš i redzē jā m, 1 dienā izpeldē jā mies 3 jū rā s, bijā m Retimno pilsē tā , svaigā Kurnas ezerā , Bali jeb Balos lī cī , Hersonisā , Maijā , Ajos Nikolaosā , peldē jā m apm. . Spinalonga no ostas pilsē tas Elounda.

Pā rē jais izdevā s, brauksim uz Grieķ iju vē lreiz!
аватар tanya1968
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bija ļ oti apmierinā ts ar viesnī cu. Mazs, mā jī gs, tī rs un kluss. Apkalpojoš ais personā ls ļ oti draudzī gs. Sū dzī bu nebija, un pā rē jais izrā dī jā s vienkā rš i brī niš ķ ī gs. … Tomēr ▾ Bija ļ oti apmierinā ts ar viesnī cu. Mazs, mā jī gs, tī rs un kluss. Apkalpojoš ais personā ls ļ oti draudzī gs. Sū dzī bu nebija, un pā rē jais izrā dī jā s vienkā rš i brī niš ķ ī gs.
аватар myrbor
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ī viesnī ca bija tikai diena, bet iespaidi palika uz ilgu laiku. Mums bija jā dodas uz pavisam citu vietu, bet lidostā mū s iesē dinā ja autobusā un nosū tī ja š urp. Pirmais iespaids labs – tī rs, daudz cilvē ku, skaists baseins. Platī ba ir maza. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca bija tikai diena, bet iespaidi palika uz ilgu laiku. Mums bija jā dodas uz pavisam citu vietu, bet lidostā mū s iesē dinā ja autobusā un nosū tī ja š urp. Pirmais iespaids labs – tī rs, daudz cilvē ku, skaists baseins. Platī ba ir maza. Ir pat viena palma. Istabas jaukas, kā rtī gas, tikko izremontē tas. Lai gan uz vā rtiem pie pils jau parā dī juš ā s sarkanvalodas fomkas pē das. Pā rģ ē rbies un atpū ties no ceļ a, bē rns uzdod jautā jumu kā klasiku: "Tē t, kur ir jū ra? ». Pa logu var redzē t jū ru, tā pat ir skaista tā lumā , kā Odesas mā kslas skolas iesā cē ju mā kslinieku gleznā s. Gā ja. Sā kums pulksten 11. Saule spī d kā spuldzī te Janukovič a tualetē . Siltums. Mē s ejam. Ī sā k sakot, nolaiž ot literā rā s metaforas un neliterā rā s mā tes, lī dz jū rai 1200-1300 m Un lī dz pludmalei. . l vē l pā ris simts metru.
Jo Krē tas jū ra ir tā da pati kuce, skarba kā grieķ u vī rieš i un tajā var peldē ties tikai ī sti grieķ i, ignorē jot jū ras ež u nā vē još os kodumus. Visa krasta lī nija ir kamī nu bloku sakrā jums, pa kuriem nav iespē jams staigā t pat ī paš os apavos. Pat ja neesat dauzī jis kā jas pret akmeņ iem, jū s noteikti paslī dī sit un sasitī sit dupsi tieš i pa š o sasodī tā adatu radī jumu adatā m. Vē l nesasniedzot pludmali, atgriež amies viesnī cā . Karstums, putekļ i, apkā rt nav dvē seles. Nostaigā juš i tā dā karstumā kā du kilometru iekrī tam istabā uz gultas. Istaba ir labā ka nekā uz ielas, bet nav attā luma no kondicioniera uz naktsgaldiņ a, jā iet par to samaksā t. Pē c tā da brauciena tas ir par daudz.
Mums bija tikai puspansija, tā pē c pusdienā s jā iet ē st un pabarot mazuli. Nu, piemē ram, "Mē ģ inā sim tū lī t. " Apkā rt nav kafejnī cu vai restorā nu. Kopumā dienas laikā mē s neredzē jā m nevienu cilvē ku ā rpus Oceanics.
Š ķ iet, ka š is ir pē dē jais cilvē ces civilizā cijas patvē rums. . la apokalipse un tagad piedzeras pie baseina un bļ auj krievu popu. Vienī gā vieta, kur dzī ve ir nedaudz karsta, ir kafejnī ca un kulta preč u veikals netā lu no pludmales. (Jū s jau zinā t, kur atrodas pludmale. ) Ja vē laties pa dienu dzert, varat iegā dā ties ū deni bā rā (vai dzert no baseina), ņ emot vē rā , ka cena ir 1 litrs. parasts ū dens 2 eiro (Veikos Heraklionā maksā.35-50 centus). Ir patiess ceļ š , ko mums ieteica viesi no Sanktpē terburgas. - Jū s varat noī rē t automaš ī nu un doties uz Hersonisu iepirkties un pusdienot, tas ir tikai 5-8 km.
Varbū t jums patī k vienkā rš i pastaigā ties pa gleznainajiem Krē tas ciematiem, iegremdē ties, tā teikt, vienkā rš as lauku dzī ves gaisotnē , socializē joties ar draudzī giem ciema iedzī votā jiem un apbrī not ainavu, atpū š oties olī vu birzs ē nā . Uzreiz teikš u – tas tev nav variants. Vietē jie jau sen ir atņ ē muš i š o nolā dē to un Dieva aizmirsto bedri.
Par to liecina slē gtā s viesnī cas, kafejnī cas, mā jas. Visa teritorija ir iež ogota ar tī klu, tā pē c staigā t var tikai pa putekļ ainu asfaltu un ne visur takā m. Aiz tī kla jū s redzē siet grū tā lauku darba skumjo atmosfē ru - pilsē tas ar cukini un melonē m, olī vu birzis un atkritumu kaudzes. Tač u vienā vietā ieraudzī jā m š ķ ū ni, kurā dzī voja divas milzī gas sarkanas kazas. Kazas ž ē lī gi vaidē ja un lū dza, lai tā s nogalina. Ī sā k sakot, depresija ir pilnī ga.
Zemā s cenas dē ļ paš u viesnī cu sarež ģ ī tas tū risma aģ entū ras izmanto kā nosē dinā tā ju lē tticī giem tū ristiem. Tie ir tie, kas samaksā ja pilnu cenu par labu viesnī cu, labā vietā , un tiek pā rcelti uz š o dupsi. Pat diennakts uzturē š anā s laikā mē s saņ ē mā m divas cilvē ku grupas no Krievijas, kuras, tā pat kā mē s, tika pā rvietotas š eit pret viņ u gribu. Tikko atbraukuš ie un vē l alkohola reibumā esoš ie nabagi, apdomī gi atvesti no skarbajiem ziemeļ iem.
Ir pat bail iedomā ties, kas ar viņ iem notiks, kad viņ i to uzzinā s. ka, lai piedzertos, bū s jā iet pē c auksta alus vairā kus kilometrus. Starp citu, pa dienu arī neatradā m nevienu tū ristu no Eiropas.
Es pat nezinu, kam ieteikt š o viesnī cu. Mizantropiem un vientuļ niekiem š eit bū s neē rti krievu tū ristu pū ļ u dē ļ , kas ieradā s š eit, lai pilnī bā aizbē gtu. Dzimtene ar bē rniem? Es pat nevaru iedomā ties, kā pē c jū s varat tik ļ oti ienī st savus bē rnus. pensionā ri? Bet pensionā ri jau 1967. gadā bija atvaļ inā jumā Hersonas apriņ ķ a Skadovskas rajona Zaļ iznij ostas ciemā , bet brauksim vē lreiz - iespaidi bū s tā di paš i vai vē l sliktā ki.
Visbeidzot, tiem, kas par visu jau ir samaksā juš i - personā ls ir draudzī gs un ē diens ir vienkā rš i lielisks.
аватар s-b-s263
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Krē tā jau otro reizi un abā s Hersonisas apgabalā . Par apkā rtni: tur nav nevienas pludmales, izņ ē mums ir lī cis pilsē tiņ as priekš ā zem kalna. Pat 5 Aldemarovska akmeņ iem pludmalē ir cieti akmeņ i. Par viesnī cu: labi 3k, katru dienu uzkopj, numuriņ i parastas, bez frillē m, š ampū ns un ziepes tika pievienotas katru otro dienu, normā las brokastis, pusdienas un vakariņ as par trim rubļ iem ir labas. … Tomēr ▾ Krē tā jau otro reizi un abā s Hersonisas apgabalā . Par apkā rtni: tur nav nevienas pludmales, izņ ē mums ir lī cis pilsē tiņ as priekš ā zem kalna.
Pat 5 Aldemarovska akmeņ iem pludmalē ir cieti akmeņ i. Par viesnī cu: labi 3k, katru dienu uzkopj, numuriņ i parastas, bez frillē m, š ampū ns un ziepes tika pievienotas katru otro dienu, normā las brokastis, pusdienas un vakariņ as par trim rubļ iem ir labas. No dzē rieniem sarkanais, baltais vietē jais vī ns, alus, brendijs un brendijs, tē ja, kafija u. c. Saldē jums pusdienā m un vakariņ ā m. Peldbaseins ar bā ru, nojumes, sauļ oš anā s krē sli, viss kā rtī bā .
Tagad par problē mā m: viesnī ca atrodas kalnā , t. sk. tieš ā m lī dz krastmalai kā das 20-25 minū tes lejup, atpakaļ , attiecī gi 30-35! ir lī dz krastmalai, labā k peldē t pie Aldemar, tū lī t aiz mola, tas turpat pā ri jū rai, vē l 10 min. Trī s reizes dienā no viesnī cas kursē autobuss uz pludmali un uz Hersonisu.
Prasī ja naudu par kondicionieri un mini ledusskapi, lai gan mē s ņ ē mā m all inclusive, Coral pā rstā vis nevarē ja paskaidrot, kā pē c.
Tas, iespē jams, ir visi viesnī cas mī nusi. Ja esi gatavs daudz staigā t pa kalniem, tad š ī ir lieliska iespē ja relaksē još ā m brī vdienā m. Visas izklaides un ekskursijas Hersonisā un Heraklionā .
Kam vajadzī ga informā cija: pludmales, ekskursijas, cenas, rakstiet, atbildē š u.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
atpū tusies ģ imene 2010. gada augustā izvē lē jā s budž eta viesnī cu, jo. plā noja veltī t laiku atpū tai jū rā un apceļ oš anai pa paš u salu. tā pē c, ja jums ir nepiecieš ama viesnī ca tikai nakš ņ oš anai, Oceanis ir jū su izvē le. … Tomēr ▾ atpū tusies ģ imene 2010. gada augustā izvē lē jā s budž eta viesnī cu, jo. plā noja veltī t laiku atpū tai jū rā un apceļ oš anai pa paš u salu.
tā pē c, ja jums ir nepiecieš ama viesnī ca tikai nakš ņ oš anai, Oceanis ir jū su izvē le.
Protams, pirms 20 gadiem, kad š ī viesnī ca tika celta, tā bija lieliska, bet diemž ē l tā nav modernizē ta atbilstoš i jau mū sdienu prasī bā m.
Plusi: katru dienu no viesnī cas kursē bezmaksas autobuss uz Chersonissos un atpakaļ , kur varat veikt jū ras ekskursijas un ū dens atrakcijas. piemē ram, Anissaras pludmalē dubultais ū dens izpletnis maksā.85 eiro, Hersonisā tas pats par 50.
Mī nusi: 1km lī dz jū rai, bet 2km lī dz labai pludmalei (iet pa kreisi pa ceļ a pludmali). kondicionē tā js numurā par papildu samaksu. paš as telpas un viesnī cas ē kas stā voklis ir Ļ OTI lietoti (piem. , izbalē juš i aizkari, nolobī juš ies stū ri un krā sa). mums nepatika ē diens un stā voš ā nevē dinā tā smaka ē damistabā . mē s iesakā m lietot BB vai maksimā lo HB ē st citā s vietā s. Starp citu, Ļ OTI iesakā m ģ imenes restorā nu MILOS ar izcilu svaigu virtuvi un dzē rieniem jū ras krastā , pretī PARADIS BEACH, tas ir lē ts un Ļ OTI garš ī gs!! !
bet vispā r, ja jū s gatavojaties ceļ ot pa Krē tu, nevis sē dē t viesnī cā , tad jums patiks atvaļ inā jums, jo. š ī ir pā rsteidzoš a un skaista sala ar tī ru un siltu jū ru. un ja komforts tev ir svarī gs un vajadzī gs, tad izvē lies citu viesnī cu.
vienalga, jaukas brī vdienas Krē tā! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums valerianlaspi1954
Būsim 7 cilvēki: Sieviete ar meitu un mazmeitu; Esmu pensionāre un 3 sievietes. Divos 2-istabu apartamentos: vai varam, vai ir citas iespējas?...)
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в Аниссарасе, оформленн в традиционном стиле. Подходящий вариант для тех, кто хотел бы сочетать размеренный отдых в отеле с активной жизнью близлежащего курорта. Построен в 1983 году, последний ремонт проводился в 2019 году. Аниссарас — отличный выбор, если вам интересны морское побережье, пляж и релаксация.

Atrašanās vieta В 23 км от г. Ираклион, в 3 км от г. Херсониссос, в местечке Аниссарас. Автобусная остановка находится в 800 м от отеля.
Pludmales apraksts Расстояние до моря — 800 м. Автобус до пляжа бесплатно (3 раза в день). Аниссарас – необыкновенно красивое критское побережье с чистым морем и песчаными ухоженными пляжами. Район Аниссарас находится всего в двух километрах к западу от города Херсониссос. Практически каждый из участков побережья Аниссарас подходит для купания, так как пляжи, практически все идеально ухожены.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

В баре у бассейна подаются напитки и кофе. В ресторане на обед и ужин предлагаются блюда критской и интернациональной кухни.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Сотрудники экскурсионного бюро могут организовать прокат автомобилей и предоставить информацию об оживленном городе Херсониссос, расположенном в 4 км.
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 126 номеров. Состоит из главного здания с лифтом и двух дополнительных корпусов.

Istabās

Номера в отеле оформлены в естественных тонах и имеют кафельный пол. В каждом номере установлен кондиционер и холодильник. Среди удобств номеров спутниковое телевидение и телефон.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese Anissaras Chersonisos, Pano Chersonissos, Greece
Tālruņi: 0030 28970 22671/2
Tīmekļa vietne: Ocean Heights View Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.