Dessole Dolphin Bay Resort 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.410
№33 viesnīcas reitingā Herakliona
6.9 Numurs
8.1 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.1 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Pēc restaurācijas viesnīca tika atvērta 2015. gadā. Kūrortviesnīca Dessole Dolphin Bay atrodas Amoudara pludmalē, tikai īsa brauciena attālumā no Heraklionas pilsētas centra. Viesnīca piedāvā baudīt bezgalīgo smilšu pludmali un skaisto viesnīcas dārzu. Galvenā ēka sastāv no 3 stāviem, bungalo - divi stāvi. Teritorijas platība 54 000 kv.m.Vairāk →
аватар kroshko06
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cas galvenā priekš rocī ba – daudzveidī gs un garš ī gs ē diens. Jū s varat ē st no pulksten 5:00 (pasū tī t agrā s brokastis) lī dz 12:00 (popkorns). Diemž ē l persiku nebija, bet melones un arbū zi ir ļ oti garš ī gi. … Tomēr ▾ Viesnī cas galvenā priekš rocī ba – daudzveidī gs un garš ī gs ē diens. Jū s varat ē st no pulksten 5:00 (pasū tī t agrā s brokastis) lī dz 12:00 (popkorns). Diemž ē l persiku nebija, bet melones un arbū zi ir ļ oti garš ī gi. Alkoholiskie kokteiļ i so-so.
Pludmale plaš a, smilš aina. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
UZMANĪ BU tiem, kas meklē ū dens slidkalniņ us! Š eit tie ir forš i, bet tos var izmantot tikai tie, kas labi peld. Dziļ ums - 2.5 m.
Galvenā s ē kas istabā m ir izeja uz balkonu, tā pē c iesaku paņ emt lī dzi odu atbaidī š anas lī dzekļ us. Bē rns bija labi sakosts.
Kontingents - franč i, poļ i, krievi, daž i vā cieš i.
Salas galvenā priekš rocī ba ir klimats. Piemē rots tiem, kas cieš no karstuma.
Nepā rtraukti pū š svaigs vē jiņ š . Ē nā jū s varat palikt pludmalē visu dienu.
Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, Heraklionas un Knosas pils.
ES IESAKU!
аватар tata_nicola
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tatjana, Minska 2019. gada jū nija beigā s mē s ar vī ru atpū tā mies Krē tā . Nakš ņ oju viesnī cā Dessole Dolphin. Laba ģ imenes viesnī ca. Ē diens ir diezgan, iespē jams, pieticī gas brokastis, bet tas ir tikai mums. Ļ oti uzmanī gs un patī kams personā ls. … Tomēr ▾ Tatjana, Minska

2019. gada jū nija beigā s mē s ar vī ru atpū tā mies Krē tā . Nakš ņ oju viesnī cā Dessole Dolphin. Laba ģ imenes viesnī ca. Ē diens ir diezgan, iespē jams, pieticī gas brokastis, bet tas ir tikai mums.
Ļ oti uzmanī gs un patī kams personā ls.
Jā , wifi visur bija lielisks un pilnī gi bez maksas.
Tuvu jū rai!
Pē rn aprī lī atpū tā mies Krē tā , jū ra bija nelaipna. Tagad viņ i nopirka pietiekami daudz. Jū ra ir burvī ga!
Peldē jā mies ne tikai atpū tas vietā , ī rē jā m Renault no Michalis, Special Dynamics tours, tas ir 200 metrus no viesnī cas (no vā rtiem uz ceļ a pa labi). Š ī nav pirmā reize, kad mē s izmantojam viņ a pakalpojumus. Mē s sadraudzē jā mies.
Mē s devā mies uz daž ā diem lī č iem, kaut kur atradā m paš i, kaut kur pie Michalis (viņ š ir arī gids pa salu), tik forš i, daž reiz atradā m absolū ti pamestas vietas, kur var doties pensijā ...
Mums ļ oti patī k Agios Nikolaos pilsē tiņ a, tik mā jī ga, franč u stilā , ieejam tajā kafejnī cā virs ezera paē st saldē jumu.
Es atkā rtoju, š ī nav pirmā reize Krē tā . Un nav nekā ds brī nums.
Gribē tos atgriezties vē l un vē l.
Mē s iesakā m viesnī cu.
аватар Katrin03
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca izvē lē ta dē ļ attā luma no lidostas – 20 minū š u brauciens. Netā lu no Heraklionas - apmē ram 12 km. Pat bez automaš ī nas var braukt ar autobusu, lai pastaigā tos, apskatī tu veco ostu, Kules cietoksni, aizbrauktu uz Arheoloģ ijas muzeju, nokļ ū tu Knosas pilī . … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta dē ļ attā luma no lidostas – 20 minū š u brauciens. Netā lu no Heraklionas - apmē ram 12 km. Pat bez automaš ī nas var braukt ar autobusu, lai pastaigā tos, apskatī tu veco ostu, Kules cietoksni, aizbrauktu uz Arheoloģ ijas muzeju, nokļ ū tu Knosas pilī . Autobusu satiksme ir lieliska - ik pē c 15-20 minū tē m gribas labus autobusus.
Reģ istrē š anā s bija ā tra, brokastis tika pasniegtas, reģ istrē š anā s bija pirms 12:00.
Viesnī cā ir viss, kas nepiecieš ams labā m, bezrū pī gā m brī vdienā m!
Ē diens ir lielisks - par to pat nav runā ts. Tik daudz veidu gaļ as (teļ a gaļ a, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, vistas gaļ a) ​ ​ un zivis, visas daž ā das gatavoš anas metodes, daudz dā rzeņ u, jogurtu, graudaugu, brokastī s ir izvē le. Piemē rots arī bē rniem. Bet saskaņ ā ar novē rojumiem bē rni viesnī cā arvien vairā k noliecā s uz makaroniem, frī kartupeļ iem un picu))
Jū ra ir pastaigas attā lumā , pirmā lī nija. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, lietussargu, viss ir bez maksas. Pludmale tiek noņ emta. trī s baseini - viens bē rniem, viens ar slidkalniņ iem, viens pieauguš ais, pietiekami liels. Starp baseinu un jū ru atrodas krodziņ š , kur lī dz pulksten 16 pasniedz bā rbekjū un gardas picas, augļ us.
Lielisks laukums, kas apsē ts ar mī kstu zā li - futbolam, nodarbī bā m un daudzi uz tā sauļ ojā s.
Animā cija ir lieliska, nav uzmā cī ga, bet viņ i cenš as pievē rst uzmanī bu visiem.
Istabas komfortablas, kondicionē ts, seifs, TV ar krievu kanā liem, normā las gultas, uzkopš ana katru dienu.
Wi-Fi darbojas lieliski visur, lī dz pat jū rai.
Personā ls ļ oti draudzī gs, daudzi runā krieviski.
Netā lu no ciemata atrodas Amudara, kur atrodas mini tirgi, var pastaigā ties pa suvenī ru veikaliem un krodziņ iem (ja var apē st ko citu, pē c š ikas maltī tes viesnī cā ).
Brī niš ķ ī ga viesnī ca! ES iesaku
аватар TomaYukova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien. Krē tā atpū š amies jau treš o reizi. Dessole Dolphin Bay viesnī ca tika apmeklē ta pirmo reizi, iespaidi izcili! Ļ oti draudzī ga sagaidī š ana, uzreiz sē dos. Personā ls cenš as pē c viesiem, tas liecina. Nav jā jautā vairā kas reizes, jebkura problē ma tiek nekavē joties atrisinā ta. … Tomēr ▾ Labdien. Krē tā atpū š amies jau treš o reizi. Dessole Dolphin Bay viesnī ca tika apmeklē ta pirmo reizi, iespaidi izcili! Ļ oti draudzī ga sagaidī š ana, uzreiz sē dos. Personā ls cenš as pē c viesiem, tas liecina. Nav jā jautā vairā kas reizes, jebkura problē ma tiek nekavē joties atrisinā ta. Reģ istratū ras darbinieki ir draudzī gi un izpalī dzī gi. Telpas ir nedaudz novecojuš as, un tā s ir jā atjaunina. bet kopumā ir ok. Mums iedeva istabiņ u galvenajā ē kā.3. stā vā.341, plaš u, lielu gultu, ē rtus spilvenus, TV, jaudī gu kondicionieri, plaš u skapi. Jū ra ir skaidri redzama no istabas. Vannas istaba ar skaistu apdari, ir nepiecieš amais daudzums izcilas kvalitā tes higiē nas preces, dvieļ u komplekti, č ī bas, peldmē teļ i. Skaņ as izolā cija ir lieliska, troksnis no ielas nav dzirdams. Istaba ir tī ra, regulā ri tī ra, atstā j ū deni un augļ us. Bija neliela problē ma ar ledusskapi - ū dens sasalst - reģ istratū ra nekavē joties reaģ ē ja un salaboja. Gultas veļ a un dvieļ i tika atnesti tī ri un svaigi, bez traipiem, neizmazgā ti. Pludmales dvieļ i tika izdalī ti un mainī ti bā rā , pie baseina. Starp citu, baseini ir tī ri, ū dens vē ss, daudz sauļ oš anā s krē slu. . Bet mums vairā k patī k pludmales brī vdienas, tā pē c mē s neatpū tā mies pie baseina. Pludmale ļ oti, vienkā rš i ļ oti tī ra, smiltis vieglas. Ū dens debeszils, no rī ta, kad jū ra mierī ga - var redzē t dibenu. Bija vairā kas dienas, kad viļ ņ i ripoja milzī gi, gandrī z nepeldē ja. Bet, viņ i sadega super. Viesnī cā ir diezgan sakopta un liela teritorija, apstā dī jumi, palmas, daudz ziedu, celiņ i, kā rtī gs zā liens, nekur nav atkritumu. Ē diens bija iespaidī gs, daudz vienkā rš u, bet garš ī gu un interesantu ē dienu. Katru dienu kaut kas jauns, daudzveidī gs un sabalansē ts gaļ as un dā rzeņ u salikums, piedevas. Katru dienu ir vairā ki gaļ as veidi, kā arī dā rzeņ i un augļ i. Zivis bija pā ris reizes, gribē tos vē l jū ras veltes. Ī paš s paldies par desertiem - ļ oti garš ī gi! Dzē rieni ir labi. Pā rtraukumos var iekost bā rā vai kafejnī cā (tur vienkā rš i ir labā kā pica, ko esam ē duš i). Viesnī cas viesus izklaidē animatori, dzī vespriecī gi un iecirtī gi puiš i, viņ i nevienam neļ auj garlaikoties. No rī tiem tiek rī kotas sporta aktivitā tes, bet vakaros - izrā des bē rniem un pieauguš ajiem. Nelieliem pirkumiem var aizstaigā t lī dz tuvā kajam ciematam, kur noī rē jā m auto. Man patika viesnī ca, ir patī kami š eit bū t. Radī ja mā jī gu atmosfē ru, draudzī gu attieksmi pret viesiem. Mans augstā kais ieteikums viesnī cai!
аватар Zuzibo
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sā kš u kā saka no sliekš ņ a. . . Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta. Ā tri ieradā s, ļ oti draudzī gs reģ istratū ras personā ls. Ir grieķ u darbinieks, kurš runā krieviski. Tā kā reģ istrē š anā s ir no 12-00 un telpas vē l nav iztī rī tas, nā cā s gaidī t lī dz 10:00. … Tomēr ▾ Sā kš u kā saka no sliekš ņ a. . . Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta. Ā tri ieradā s, ļ oti draudzī gs reģ istratū ras personā ls. Ir grieķ u darbinieks, kurš runā krieviski. Tā kā reģ istrē š anā s ir no 12-00 un telpas vē l nav iztī rī tas, nā cā s gaidī t lī dz 10:00. Pa š o laiku paspē jā m pabrokastot un izstaigā t teritoriju. Teritorija vidē ja izmē ra, bet ne maza, zaļ a, tī ra, kopta. Viena galvenā ē ka un ap bungalo. Pirmais iespaids ir pozitī vs. Bet pē c iekā rtoš anā s bungalo, nedaudz vī lies. Nekavē joties devos uz reģ istratū ru, lai mainī tu istabu. Bet sē dvietu nebija, delikā ti piedā vā ja pagaidī t lī dz nā kamajam. diena. Bet pē c sarunas ar citiem atpū tniekiem sapratā m, ka mums ir forš ā kais bungalo: otrajā stā vā ar milzī gu terasi-balkonu. Patiesī bā mē s tur palikā m. Uzreiz uzsveru, ka neskatoties uz to, ka 2015. gadā bija renovā cija, tas nav ī paš i pamanā ms. Mē beles vecas, santehnika tik tā da. Un tas viss nerada ne omulī gu iespaidu. Tas mū s ī sti netraucē ja, Mē s nenā cā m sē dē t istabā , bet gan atpū sties. Patiesī bā istabā pā ris stundas dienu un nakti. Toleranti : -) Gribu uzsvē rt, ka š ajā viesnī cā numuriņ i ir vissliktā kie, un viss pā rē jais ir 5 balles. Draudzī gs personā ls, tī ras telpas, lielisks ē diens. Kopš.1998. gada gandrī z katru dienu atpū š os ā rpus Krievijas, esmu apceļ ojis daudzas valstis, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Ja ņ emam vidē jo lī meni, tad visos aspektos man patika Turcija (cena-kvalitā te, apkalpoš ana, ē diens). Apmē ram pirms 10 gadiem es biju Grieķ ijā apmē ram. Rodas. Un, godī gi sakot, mani neiepriecinā ja 4 * viesnī ca un vē l jo vairā k ē diens. Un š ajā viesnī cā man Ļ OTI patika virtuve. Garš ī gi, daudzveidī gi, viss iekļ auts! Grieķ ijai tas drī zā k ir izņ ē mums. Jo tā s galvenokā rt ir brokastis. Š efpavā rs pastā vī gi no rī ta, pē cpusdienā un vakarā personī gi kontrolē ja piegā di, ē dienu izkā rtojumu un uzmanī gi vē roja cilvē kus, kas ē d ē dienu. Acī mredzot ā rē ji izvē rtē jot, patika vai nē . Pirmo reizi tieš ā m redzē ju tik daž ā dus gaļ as ē dienus: vakariņ ā s, piemē ram, 6-7 veidus - truš u, teļ a gaļ as, vistas, cū kgaļ as bā rbekjū , ljuļ as, kotletes. Mē s bijā m 10 dienas, un š ajā laikā gaļ as ē dienkarte neatkā rtojā s. Piemē ram, vienu vakaru - Ā zijas virtuve, otru vakaru - grieķ u virtuve utt. . Un viss ir nenormā li garš ī gi! Saldē jums restorā nā par brī vu pusdienā s un vakariņ ā s + Ņ em cik tī k.
аватар wwwwvv
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir laba, tač u jā bū t gatavam tam, ka uz trim dienā m var pā rcelt uz citu viesnī cu, vē l ļ aunā k, aizbildinoties ar "vietu nav". Rezervā cijā m nav nozī mes, tā pat kā visi cilvē ki, mē s visi pieļ aujam kļ ū das, patiesī bā es domā ju, ka viesnī ca vai ceļ ojumu aģ entū ra (mū su gadī jumā Pegasus) pelna š ā di: pā rdod biļ eti uz š o viesnī cu, un tad viņ i to paņ em. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, tač u jā bū t gatavam tam, ka uz trim dienā m var pā rcelt uz citu viesnī cu, vē l ļ aunā k, aizbildinoties ar "vietu nav". Rezervā cijā m nav nozī mes, tā pat kā visi cilvē ki, mē s visi pieļ aujam kļ ū das, patiesī bā es domā ju, ka viesnī ca vai ceļ ojumu aģ entū ra (mū su gadī jumā Pegasus) pelna š ā di: pā rdod biļ eti uz š o viesnī cu, un tad viņ i to paņ em. uz otru pusi. Bez mums š ā dā veidā "dabū ja" vē l piecas ģ imenes (tikai man zinā mas, varbū t vairā k).
Plusi: Ē diens; Pludmale (liela smilš aina); Animā cija (4 un nav vē rsta uz krieviem); viss ir diezgan kompakts.
Mī nusi: iespē jama krā pniecī ba; telpas tiek iztī rī tas slikti, tā pē c telpā rā po skudras; kā ds kož naktī (varbū t skudras, vai varbū t blaktis, 10 dienā s uz sevi saskaitī ju 7 kodumus); nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu (jā ņ em sē dvieta 6-6:30); var nozagt pludmales dvieli; kontingents - Polija, Č ehija, Slovā kija, Slovē nija, Vā cija, Anglija, Francija un visi ar savu mentalitā ti, ap 20% krievvalodī gie; nav fitnesa; Internets ir visur, bet tik slikti (lai gan es saņ ē mu pastu telpā un atvē ru failus).
Jū s varat un vajadzē tu doties ekskursijā s nevis caur tū risma operatoru, bet ar "ielas aģ entū ru", ko sauc par "Ivan Susanin", kas atrodas 15 minū š u attā lumā . ejiet no viesnī cas uz kreiso pusi pa labo roku, Santorini cena ir 112 eiro (Pegasus - 160).
аватар ktusenka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Forš a viesnī ca! Lieliski svē tki! Viesnī cu izvē lē jā mies, jo ir norā dī ta bungalo klā tbū tne, pē c fotogrā fijā m noteicā m, ka pludmale ir liela un nav tā lu (Pirmā lī nija). Tā tas bija...Viesnī cas teritorija ir liela, ir galvenā ē ka, bet mū s tas neinteresē ja, bet bungalo ir vienkā rš i SUPER! Istaba liela, ir televizors (mums nevajadzē ja), kondicionieris un fē ns. … Tomēr ▾ Forš a viesnī ca! Lieliski svē tki! Viesnī cu izvē lē jā mies, jo ir norā dī ta bungalo klā tbū tne, pē c fotogrā fijā m noteicā m, ka pludmale ir liela un nav tā lu (Pirmā lī nija). Tā tas bija...Viesnī cas teritorija ir liela, ir galvenā ē ka, bet mū s tas neinteresē ja, bet bungalo ir vienkā rš i SUPER! Istaba liela, ir televizors (mums nevajadzē ja), kondicionieris un fē ns. Pā rsteidzoš i, ka istabā s ir nevis duš a, bet vannas istaba... tomē r nebija aizkaru... Katrai istabai ir izeja uz balkonu, un mums paveicā s un mē s dzī vojā m pirmajā stā vā , proti, izgā jā m ā rā . kur bija galds un divi krē sli, un mums apkā rt bija vī ģ es un granā tā boli...Istaba tika tī rī ta katru dienu, pilnī bā atjaunota gultas veļ a un, kad laiks nedaudz pasliktinā jā s, tika izdalī tas segas. Teritorijā ir divi baseini - viens liels, kas bija pā rpildī ts ar lielā ko daļ u atpū tnieku, un otrs - mazā ks. Pabarots Ļ OTI LABI!
Ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs, viss gatavots olī veļ ļ ā , vienmē r bija zivis, sautē ti dā rzeņ i, marinē ti un protams svaigi, teļ a gaļ a, jē ra gaļ a, trusis, bet to sieri, olī vas un citi. Es domā ju, ka tas bū s lieki aprakstī t? Pusdienā s un vakariņ ā s tika pasniegts garš ī gs baltvī ns un sarkanvī ns. Vakarā varē ja pasē dē t uz ielas, kur ir daudz galdiņ u, proti, vietu netrū ka. Bā rā pasniedza viņ u brendiju, uzu un, kā rakstī ja ē dienkartē , vietē jo brendiju...Nu dzer tak...Personā ls ir draudzī gs, viņ iem nav dzeramnaudu, lai gan pirms kolekcijas daž reiz atstā ja 1E. Daudzi atpū tnieki ar bē rniem, kuriem tika nodroš inā ta animā cija, bet reiz bijā m liecinieki vienas neapmierinā tā s mā miņ as konfliktam...Jaunieš i izklaidē jā s paš i. Animatori mums to skaidroja ar to, ka sezonas beigas un skatī tā ji vairs nav savu uzdevumu augstumos.
JŪ RA ir ļ oti skaista, tī ra, nav dziļ a. Pludmale ir plaš a, smilš aina.
Jū s varē tu iegā dā ties sauļ oš anā s krē slus, bet kā pē c?
Atvaļ inā juma sā kumā mums paveicā s ar laikapstā kļ iem un 4 dienas varē jā m baudī t mierī go jū ru, un tad laiks pasliktinā jā s - bija vē jains, auksts un pat lietus. Š ī s dienas izmantojā m ekskursijā s un devā mies uz dienvidiem uz Matalas ciemu, kur bija brī niš ķ ī gs saulains laiks. Ekskursijas jā izvē las rū pī gi – daž as nav tā s naudas vē rtas, ko prasa gidi! Piemē ram, Knosas pils...Tur var aizbraukt, palasot internetā , ar taksometru, ko var pasū tī t reģ istratū rā (dā rgā k), bet mē s uz pilsē tu gā jā m kā jā m (no viesnī cas pa kreisi). Tomē r likā s, ka tas prasī s ilgu laiku, jo mē s ī sti nesapratā m, kā paspē t š o taksi, bet izrā dī jā s, ka viņ iem ir taksometru stā vvieta...Bet pats forš ā kais brauciens - kad ī rē jā m maš ī nu! Tā pē c mē s patieš ā m pā rliecinā jā mies, ka Krē ta ir ļ oti skaista sala! ! ! !!
Maš ī na tika aizvesta pā ri ceļ am no viesnī cas par 60E (Toyota YARIS - automā tiskā ā trumkā rba ar navigatoru krievu val. ).
Kopumā mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā ! IESAKĀ M tiem, kuri spē j saskatī t tikai labo un sī kumus, kas noteikti rodas, nepievē rst uzmanī bu un nesabojā t iespaidu! Priecī gus SVĒ TKUS Dolphin Bay!
аватар anisiya_
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca, manuprā t, nevelkas uz 4 * - dē ļ istabu kvalitā tes numuriņ i ir trī s, dzī vojā m bungalo - ir mā la sienas un nav logu, patiesī bā jū s pilnī bā atverat balkona durvis, bet, lai atvē rtu logu, izvē diniet to - tas nedarbosies. … Tomēr ▾ Viesnī ca, manuprā t, nevelkas uz 4 * - dē ļ istabu kvalitā tes numuriņ i ir trī s, dzī vojā m bungalo - ir mā la sienas un nav logu, patiesī bā jū s pilnī bā atverat balkona durvis, bet, lai atvē rtu logu, izvē diniet to - tas nedarbosies.
Citā di viesnī ca patika, tī ra, teritorija maza, bet kopta. Tieš ā m ļ oti tuvu jū rai. Ē diens labs un daudzveidī gs. Tī rī ts katru dienu, personā ls pieklā jī gs un draudzī gs!
Mums bija arī mī nuss - ļ oti skaļ a mū zika lī dz 12 naktī , jo bijā m ar mazu bē rnu, un š ajos kartona bungalo var dzirdē t kā uz ielas.
Pati Krē ta, protams, ir š ika vieta, man ļ oti patika, ja ir iespē ja - brauciet uz Rimini un Santorini - superī ga vieta!
аватар angelokb2011
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi atpū tā mies viesnī cā un Grieķ ijā no 17.05 lī dz 27.05 ar vī ru un diviem bē rniem. Kopumā mums ļ oti patika))) Viesnī cas teritorija liela, zaļ a, daudz ziedoš u koku. No izklaidē m ir tikai viens animators, kurš pa dienu organizē ja sporta aktivitā tes, bet vakarā diskotē ka bē rniem un mū zika pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies viesnī cā un Grieķ ijā no 17.05 lī dz 27.05 ar vī ru un diviem bē rniem. Kopumā mums ļ oti patika))) Viesnī cas teritorija liela, zaļ a, daudz ziedoš u koku. No izklaidē m ir tikai viens animators, kurš pa dienu organizē ja sporta aktivitā tes, bet vakarā diskotē ka bē rniem un mū zika pieauguš ajiem.
Jū ra ļ oti laba, dibens smilš ains, bet mū su uzturē š anā s laikā auksts, daudz nepeldē jā mies Vietē jie stā sta, ka pie š ī s viesnī cas vienmē r esot vē sā ks, jo no abā m pusē m tajā ietek aukstas upes.
Baseini labi, 4 viesnī cas teritorijā , 2 bē rniem, 2 pieauguš ie, bē rni peldē jā s pietiekami)))
Ē diens man ļ oti patika))) Daudz daž ā das gaļ as, kebabi, trusis, jē ra gaļ a, reizē m bija jū ras veltes, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi. No augļ iem deva arbū zus, apelsī nus un ā bolus. Daž ā di deserti, un galvenais bē rniem saldē jums gandrī z visu dienu bez ierobež ojumiem))))))
No dzē riena, labiem nektā riem, sodas, alus, vī na, brendija, ouzo un vē ž iem (bā rā vietē jais degvī ns, rieksti un č ipsi ir bez maksas))) Bezmaksas Wi-Fi vestibilā pirmajā stā vā .
Ekskursijas viesnī cā dā rgas, paš i braucā m ar autobusu uz Heraklionu, pastaigā jā mies, skatī jā mies pilsē tu. Biļ etes par 1.5 eiro pirkā m Rania lielveikalā , 500 metrus no izejas no viesnī cas. Braucā m uz turieni ar autobusu nr. 1 atpakaļ Nr. 6.
Mē s paš i devā mies no Heraklionas uz Knosas pili ar 2. autobusu, apskatī jā m mirstī gā s atliekas, ļ oti patika, biļ ete tur bija 6 eiro.
Suvenī ri, kas iegā dā ti veikalos pa kreisi no izejas no viesnī cas.
Ir veikali, kur visi suvenī ri ir 1.5 eiro.
No trū kumiem pludmalē maksas sauļ oš anā s krē sli, smiltis pludmalē ir netī ras, seifs istabā bija apmaksā ts un kondicionieris nestrā dā ja visu uzturē š anā s laiku, atveda vē jdzirnavas, bet kondicionieris ne reizi netika salabots.
Nu, š ī s mazā s lietas nesabojā ja mū su lieliskā s brī vdienas š ajā draudzī gajā viesnī cā )))) Ja jums ir kā di jautā jumi, rakstiet.
аватар antonprokopenko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pē c rū pī gas viesnī cas izvē les, mana draudzene un divi jaunlaulā tie, kuri mū s uzaicinā ja savā medusmē neš a ceļ ojumā , apmetā s š ajā . 12 dienas cena salī dzinā jumā ar citā m š ī s kategorijas viesnī cā m š ķ ita ļ oti zema. … Tomēr ▾ Pē c rū pī gas viesnī cas izvē les, mana draudzene un divi jaunlaulā tie, kuri mū s uzaicinā ja savā medusmē neš a ceļ ojumā , apmetā s š ajā . 12 dienas cena salī dzinā jumā ar citā m š ī s kategorijas viesnī cā m š ķ ita ļ oti zema. Viņ i iekrita par š o.
1. Skaitlis. Mū s ievietoja galvenajā ē kā.3. stā vā . Skaitļ i tika doti caur vienu. Pieticī gs, nekas lieks, vecas mē beles, neliels TV, vannas istaba, fē ns, tualete, galds, gulta un neliela veranda ar skaistu skatu uz jū ru, kalniem un baseinu. Skats tieš ā m bija iepriecinoš s. Mē s ar draugu nepievē rsā m uzmanī bu istabiņ ai, nakš ņ ojā m tur un viss, bet mū su otrā s pusī tes bija nedaudz sarū gtinā tas. Bet mē s vienojā mies, ka tā pē c sabojā t pā rē jo nav tā vē rts. Rezultā tā tikā m istabā tikai lai pē c jū ras nomazgā tos un pā rnakš ņ otu. Jā , lī gavainis vē rsā s reģ istratū rā , atgā dinā ja, ka talonā jā norā da numurs jaunlaulā tajiem, bet tas netika norā dī ts. Tač u administrā cija uzskatī ja š o situā ciju lī dzjū tī gi un piedā vā ja pā rcelties uz augstā ko istabu. Š ī telpa izcē lā s ar papildu dī vā na klā tbū tni un lielā ku platī bu - uzlabojumi beidzā s ar to. Rezultā tā jaunieš i nolē ma palikt vecajā istabā , mums blakus) Lī dz vakaram jaunieš iem tika atnests grozs ar augļ iem un pudele vī na. Tas bija jauki))
2. Viesnī cas teritorija. Teritorija ir pietiekami liela. Peldbaseins ar bā ru, rotaļ u laukums, milzī gs zaļ š zā liens jogai un dā rzs. Ir arī , kā izrā dī jā s, otrs baseins, tač u tā tuvumā cilvē ku nemaz nebija. Man personī gi š ķ ita, ka vienkā rš i ne visi zina par tā esamī bu.
3. Pludmale. Tī rs, labi uzturē ts. Daudz zviļ ņ u. Atgulties bez maksas var lī dz 09.00 vai pē c 16.00. Afroamerikā ņ i staigā pa pludmali un piedā vā pulksteņ us par 15 dolā riem un sievieš u somas. Protams, industriā lā caurule pa kreisi no pludmales nedaudz sabojā skatu, bet mē s novē rsā mies no tā s un nepievē rsā m uzmanī bu)) Pludmalē ir volejbola laukums, mē s spē lē jā m uz tā katru dienu.
4. Jū ra. Jau pirmajā dienā jū ra bija ļ oti vē traina. Mē s č etri gā jā m peldē ties - viļ ņ i interesantā ki! ! ! Kā mē s to vē lā k nož ē lojā m. . . Jū ra tevi ievelk tik dziļ i, ka gandrī z neiespē jami pretoties! Visi kopā , viens otram palī dzot un ž ņ audzot, viņ i izkā pa! Vē lā k par to jau ņ irgā jā s, bet atrodoties jū rā tas bija tieš ā m mē ms. Tā da vē tra bija kā du dienu. Turklā t jū ra bija pā rsteidzoš a. Ja jū s ilgu laiku stā vat jū rā un nekustaties, mazu zivju bari sā k vai nu ietriekties tevī , vai iekost. Sajū ta nav no patī kamā kajā m, bet pie tā pierod))
5. Animā cija. Zara, tu esi labā kā ! Mē s jū s neaizmirsī sim)) Š is tunisieš u izcelsmes francū zis strā dā uz 100%! Rī ts sā kas ar akvadž imu pludmalē vai baseinā . Tā lā k daž ā di konkursi. Š autriņ as, galda teniss, ū denspolo, diskotē ka baseinā . Ī sā k sakot, animā cija š eit nav hacky.
6. Uzturs. Kas attiecas uz pā rtiku, viņ i baidī jā s, vismaz man bija ļ oti. Tu vismaz nebū si izsalcis! Bet viss bija lieliski. No rī ta - jogurti, sieri, desiņ as, salā ti, svaigi dā rzeņ i, olī vas, pankū kas, olu kultenis. Pusdienā s un vakariņ ā s - kartupeļ i, gaļ a, zivis, pica, cepti dā rzeņ i, salā ti. . . un daudz kas cits. No dzē rieniem - sulas, ū dens, tē ja, kafija, vī ns, alus, vē ž i. Kā ds domā ja, kā jū s varat pasniegt zupas vakariņ ā s? Tā tas ir ar grieķ iem. Vispirms izpē tiet tā s valsts kultū ru, uz kuru dodaties, lai neuzdotu stulbus jautā jumus. Ak jā , katru treš dienu Zara un kompā nija rī koja Krē tas vakarus!
7. Izklaide. Skatī t 5. punktu. Es atzī mē ju arī tenisu un biljardu. Teniss š ķ iet 6-7 eiro stundā , bet biljards 3 eiro viena spē le.
8. Ekskursijas. Tā pē c mē s devā mies uz Krē tu. Nevienā ekskursijā nedevā mies. . . bet noī rē jā m maš ī nu uz 5 dienā m un apbraukā jā m visu salu! Auto noma akcijā "Ī rē uz 5 dienā m un maksā par 3" pie mums sanā ca par 150 eiro ar pilnu apdroš inā š anu un 15 eiro par otru vadī tā ju. Benzī ns 1.80-1.90 eiro / litrs. Uztaisī jā m paš i savu ekskursiju. Pirmajā dienā devā mies uz galvaspilsē tu Heraklionu, pastaigā jā mies, apskatī jā m centrā lo laukumu, iepirkā mies. Vē l viens Krē tas ceļ ojuma mē rķ is bija iegā dā ties kaž oku. Heraklionā kaž okā du veikalu nav ī paš i daudz, bet ā rpus pilsē tas tie ir uz katra soļ a. Kaž oks nekad netika izvē lē ts, tač u tika novē rtē ta kaž oku kvalitā te.
Otrajā dienā devā mies uz austrumu krastu, uz Vai pludmali. Saskaņ ā ar leģ endu, tieš i š ajā pludmalē tika filmē ta balvas reklā ma)) Vai tā bija patiesī ba vai nē , mē s nesapratā m. Ceļ š bija nogurdinoš s. Apmē ram 200 km vienā virzienā . Pa ceļ am piestā jā m Agios Nikolaus, iepirkā mies pilsē tas pludmalē , nofotografē jā mies un braucā m tā lā k. Tā lā k no ceļ a nejauš i ieraudzī jā m brī niš ķ ī gu pludmali. Vatsnas pludmale, ja nemaldos. debeszils ū dens ar baltā m smiltī m. . . Likā s, ka esam bijuš i Kubā vai Dominikā nas Republikā )) Tad kā di 50 km serpentī na un esam klā t. Vai ir skaista vieta, neko nevar teikt, palmu birzis, tī ra pludmale, mazas kafejnī cas un zivis, kas jums iekost)) Kopumā garš un nogurdinoš s ceļ š ir sevi pilnī bā attaisnojis.
Treš ajā dienā devā mies uz Krē tas dienvidiem. Matala pludmale, pazī stama arī kā "Hipiju pludmale". Pludmalē ir milzī gs klints, kurā ir izkaltas nelielas istabas izmē ra bedres. Viņ u š eit ir daudz. Ieeja ir bez maksas, tač u ir zī me "Ieeja uz savu risku".
Pē c tam devā mies uz Krē tas austrumdaļ u, uz Balos pludmali. Ar maš ī nu aizbraucā m lī dz Kissamos ostai (ap 200 km), kur nopirkā m biļ eti tvaikonim (24 eiro abos virzienos no cilvē ka) un pē c stundas nonā cā m Balosā . Es nevaru atrast literā rus vā rdus, lai aprakstī tu š o pludmali. Tas ir jā redz.
9. Apakš ē jā lī nija. Kopumā mū su draugu medusmē neš a ceļ ojums bija ļ oti patī kams. Sā kumā viesnī ca nebija ī paš i priecī ga, bet galu galā , ja nepievē rš uzmanī bu sī kumiem, tad viss ir labi un brī niš ķ ī gi, pā rē jais bija izdevies.
Parādīt vairāk »


iemiesojums liliska
pastāstiet man, kā nokļūt no lidostas ar sabiedrisko transportu un cik maksā taksometrs no lidostas
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums liliska
Kāda ir jūra septembrī Heraklionā?
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
iemiesojums liliska
Pastāsti man, kādas siltas drēbes ņemt līdzi, ja rēķināties ar septembra vidu? Vai un kā ir iespējams pašam nokļūt akvaparkā?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

После реставрации отель открылся в 2015 году. Dessole Dolphin Bay Resort расположен на пляже Амудары, всего в нескольких минутах езды от центра города Ираклион. Отель предлагает насладиться бесконечным песчаным пляжем и прекрсаным садом отеля. Основное здание состоит из 3 этажей, бунгало — двухэтажные. Площадь территории 54 000 кв.м.

Atrašanās vieta Расстояние от курортного отеля до города Ираклион составляет 7 км, а до международного аэропорта Никос Казандзакис —12 км.
Pludmales apraksts Пляж Аммудара (Αμμουδάρα, Ammoudara) — песчаный пляж, находится примерно в 4 км к западу от города Ираклион на северном побережье острова Крит. Благодаря тому, что пляж Аммудара простирается на несколько километров, здесь можно найти и многолюдные места — оборудованные зонтами, шезлонгами, кабинками для переодевания, душевыми, туалетами и прочими удобствами.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторанах отеля завтрак, обед и ужин накрываются в виде «шведского стола». В баре у бассейна Poseidon подаются прохладительные напитки, мороженое и закуски, а в главном баре Phaistos приятно вечером выпить бокал вина или местный напиток раки.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый бассейн с мини горками, 2 игровые площадки.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports У бассейна установлены бесплатные шезлонги и зонтики. Для любителей активного отдыха в отеле имеются площадка для пляжного волейбола, баскетбольный корт и стол для настольного тенниса.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 259 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija $
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese PO Box 27, 71005 Gazi, Heraklion, Crete, Greece
Tālruņi: +30 2810 821 276, +30 2810 821 803, Fax: +30 2810 821 312
Tīmekļa vietne: Dessole Dolphin Bay Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.