Blue Sea Beach Affiliated By Melia 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.510
№46 viesnīcas reitingā Herakliona
8.4 Numurs
8.0 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.5 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
5 zvaigžņu Sentido Blue Sea Beach Resort atrodas netālu no pludmales slavenajā kūrortpilsētā Stalidā.Ģimenes pārvaldīta viesnīca ar mājīgu zaļo zonu. Tas patiks vakara pastaigu cienītājiem pa promenādi. Daudzveidīgas maltītes, pamatojoties uz programmu "viss iekļauts", ikdienas vakara šovi starptautiskās valodās. Komplekss atrodas labā vietā netālu no kūrortpilsētām Hersonisas un Malijas, kur ir daudz tavernu, bāru un suvenīru veikalu. Ieteicams ģimenēm ar visu vecumu bērniem. Uzcelta 1965. gadā, pilnībā renovēta 2008. gadā.Vairāk →
аватар sarkaljeva
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju tur atvaļ inā jumā.2 nedē ļ as un nekad nav noguris. Mē s labprā t turpinā tu mū su atvaļ inā jumu. Š ķ iet, ka tā ir liela platī ba, bet viss ir kompakts un ē rts. Un darbinieki ir lieliski biedri. Visi smagi strā dā tū ristu labā ) Visi š obrī d ir draudzī gi un gatavi palī dzē t. … Tomēr ▾ Biju tur atvaļ inā jumā.2 nedē ļ as un nekad nav noguris. Mē s labprā t turpinā tu mū su atvaļ inā jumu.
Š ķ iet, ka tā ir liela platī ba, bet viss ir kompakts un ē rts. Un darbinieki ir lieliski biedri. Visi smagi strā dā tū ristu labā ) Visi š obrī d ir draudzī gi un gatavi palī dzē t.
Mē s dabū jā m istabu galvenajā ē kā , kur atrodas reģ istratū ra. Bet tas mū s netraucē ja, jo visas telpas ir ē rti mē belē tas, moderna tehnika un dekors. Teritorijā ir arī bungalo, daž i ar savu baseinu vai zā lienu. Visur tiek stā dī ti augļ u koki un puķ es.
Pavā ru darbs galvenajā restorā nā ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu! Viss ir ļ oti garš ī gs un svaigs. Mani iepriecinā ja Augļ u tirgus lete, kur var ņ emt lī dzi veselus augļ us (ananā sus, apelsī nus, banā nus, melones, persikus, nektarī nus u. c. atbilstoš i sezonai). Vienreiz apmeklē jā m "a la carte" restorā nu. Viss ir lī menī , garš oja jū ras veltes.
Bā rs gatavo labus kokteiļ us, augstas kvalitā tes alkoholu. Alus vienmē r atnesī s sā lī tu popkornu un zemesriekstus.
Vakaros notika muzikā li priekš nesumi, diskotē kas, kulinā rijas nodarbī bas, nopē rkamo vintage vī nu degustā cija.
Personā ls runā angliski, bet, ja radā s kā di jautā jumi, vē rsā mies pie gida Mouzenidis, Sofija palī dzē ja it visā .
Kad devā mies uz Santorini, viņ a mums pasū tī ja agras brokastis, atvē ra restorā nu. Man ļ oti patika programma, sala pā rsteidz ar savu arhitektū ru un skatu uz jū ru. Ī paš s paldies gidei Maijai, kura kļ uva par ceļ ojuma rotā jumu).
Mē s ar prieku atgriezī simies š ajā viesnī cā vē lreiz. Paldies par viesmī lī bu!
аватар mov85173
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ģ imenes brī vdienas Krē tā maijā . Pirms tam viņ i atradā s Halkidiki un Korfu. Grieķ iju iemī lē jā m jau pē c pirmā ceļ ojuma, tā pē c š oreiz nolē mā m apmeklē t vē l vienu, tā s lielā ko salu. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas Krē tā maijā . Pirms tam viņ i atradā s Halkidiki un Korfu. Grieķ iju iemī lē jā m jau pē c pirmā ceļ ojuma, tā pē c š oreiz nolē mā m apmeklē t vē l vienu, tā s lielā ko salu. Mē s izvē lē jā mies Sentido Blue Sea 5 * viesnī cu, kas atrodas mazajā Stalidas ciematā . No lidostas braucā m minū tes 40. Gribē jā s mieru un vientulī bu, un lai bū tu mazā k mū su trokš ņ aino tautieš u. Viesnī cā pā rsvarā ir ā rzemnieki. Un tas patieš ā m atbilst 5 zvaigž ņ u vē rtē jumam. Neticami skaista sakopta teritorija, visur puķ es un augļ u koki.

Darbinieki, lai arī nerunā krieviski, saprot no pirmā acu uzmetiena. Reģ istrē joties viņ i pieklā jī gi piedā vā ja dvieļ us, lai noslaucī tu seju, rokas pē c ceļ a un glā zi paš taisī tas limonā des. Ē dienus paņ ē ma Al, bet viesnī ca strā dā arī HB. Viņ i lieliski pabaroja!! ! Brokastī s vienmē r ir svaigi spiesta sula, augļ i, vairā ku veidu rieksti, jogurti, pankū kas, konditorejas izstrā dā jumi. Katru dienu, papildus gaļ as ē dieniem, zivī m un jū ras veltē m.
Ī paš i atceros lasi krē mī gā mē rcē un kalmā ru gredzenus mī klā . Ir arī uztura iespē jas. Reizi nedē ļ ā - meksikā ņ u virtuves vakars (tacos, burrito utt. ). Saldē jums. Garš ī gi vī ni. Bā ros tiek pagatavota laba kafija un kokteiļ i.

Pietika arī ar izklaidi: joga, š autriņ as, ū dens aerobika, kulinā rijas meistarklases, vī na degustā cijas (starp citu, no tā m var nopirkt vī nu), vakaros dzī vā instrumentā lā mū zika. Dzī vojā m 386. istabā , blakus reģ istratū rai, nekā du pretenziju nav. Viss ir jauns un moderns. Viesnī cā ir neliela pludmale, krasta lī nija š aura, bet var iet pa labi - vietu ir vairā k. Jū ra tikko sā ka sasilt, tā pē c nolē mā m doties ekskursijā . Viņ i paņ ē ma Lassithi programmu no Muzenidiz - Zeva alas. Mums ļ oti patika, baudī jā m kalnu ainavas, dzirdē jā m mī tus un leģ endas, iepazinā mies ar vietē jā m paraž ā m. Paldies par labo organizā ciju! Kopumā svē tki pagā ja ar blī kš ķ i!
Mē s iesakā m gan mū su viesnī cu, gan paš u Krē tas salu.
аватар elena30446
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti patika! ! ! Jū ra 5+ attā lums no istabas ir 100 metri. Istaba super, balkons milzī gs, var pat sauļ oties uz balkona ir divi sauļ oš anā s krē sli. Ē diens izcils, no rī ta brokastī s svaiga apelsī nu sula, gaļ a, zivis, putnu gaļ a, viss ir. … Tomēr ▾ Ļ oti patika! ! ! Jū ra 5+ attā lums no istabas ir 100 metri. Istaba super, balkons milzī gs, var pat sauļ oties uz balkona ir divi sauļ oš anā s krē sli. Ē diens izcils, no rī ta brokastī s svaiga apelsī nu sula, gaļ a, zivis, putnu gaļ a, viss ir. Pā rē jā laikā.2x iedeva suš i un maizī tes. Viesnī ca man ļ oti patika atpū tai, 100 procenti piemē rota. Vakarā bā rā skan dzī vā mū zika. Pilsē tā var iepirkties, tas viss ir blakus.
аватар kukaracha
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca pē rn par SPA centra lī dzekļ iem "metinā ja" jaunu piekto zvaigzni. Piebū ves numuri - pā ri ceļ am un 200 metru attā lumā no galvenā s ē kas. Lī dzī gas bungalo istabas - ar mitrumu, smaku, zemiem griestiem, VIENU PILNU gultu, ar caurumu grī dā duš ai. … Tomēr ▾ Viesnī ca pē rn par SPA centra lī dzekļ iem "metinā ja" jaunu piekto zvaigzni. Piebū ves numuri - pā ri ceļ am un 200 metru attā lumā no galvenā s ē kas. Lī dzī gas bungalo istabas - ar mitrumu, smaku, zemiem griestiem, VIENU PILNU gultu, ar caurumu grī dā duš ai. Luksusa numuri ar skatu uz jū ru - neieteiktu, jo. Pavē rsies skats uz zā lienu, kur visi sauļ ojas bez maksas, tad brauktuve (ceļ š gar krastu) un turpmā k - jū ra.
Ē diens - vienmuļ š , taupī ba uz visu, ī paš i augļ iem un gaļ u. MAIZE Ž Ā VĒ TA. Dzē rieni - tikai tā das sulas kā "vienkā rš i pielej ū deni", piens - arī labā k ņ emt lī dzi savu (pulverveida un stipri atš ķ aidī tu). Ja izvē laties š o viesnī cu, tad tikai tā s labā s atraš anā s vietas dē ļ iesaku numuriņ u - junior suite ar privā tu baseinu (neaizmirstiet palū gt peldmē teli un č ī bas, vienkā rš i nedos), pludmale - ejiet pa labi, jo. pie viesnī cas ir tikai š aura smilš u josla pie ceļ a. Bez asarā m uz baseinu viesnī cā nepaskatī sies.
Jauka bē rnu diskotē ka vakarā .
Jū ra ir lieliska - smilš aina, ū dens ir pilnī gi dzidrs. Izī rē jiet automaš ī nu - un jū s atklā siet neaizmirstamas vietas, kurā s pat viesnī cas trū kumi nesabojā s jū su brī vdienas.
Aleksejs, 2011. gada jū lijā atradā s š ajā viesnī cā kopā ar sievu un 4 gadus veco bē rnu.
аватар Chick05
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pē c neveiksmī gā ceļ ojuma uz Turciju nolē mā m situā ciju labot un izkā pā m uz 10 dienā m Krē tā . Viesnī ca tika izvē lē ta ļ oti skrupulozi (jo mū s pamatī gi apmā nī ja aģ entū ra ar atpū tu Turcijā ). … Tomēr ▾ Pē c neveiksmī gā ceļ ojuma uz Turciju nolē mā m situā ciju labot un izkā pā m uz 10 dienā m Krē tā . Viesnī ca tika izvē lē ta ļ oti skrupulozi (jo mū s pamatī gi apmā nī ja aģ entū ra ar atpū tu Turcijā ). Mē s lasī jā m visas atsauksmes, apskatī jā m viesnī cu mā jas lapas, pē tī jā m visu operatoru katalogus. Ceļ ojumu aģ entū ras, kas sliecas uz Grecotel un Aldemar tī klu viesnī cā m. Š ā da neatlaidī ba, kas tika mā cī ta, mani brī dinā ja. Kā rā da pieredze - pareizi : ))). Tur vien ukraiņ i atpū š as. Acquis Blue Sea izvē lē jos pē c Eiropas tū ristu atsauksmē m un tū risma aģ entū ras ieteikumiem. Vienī gais, kas mani traucē ja, bija ceļ š pludmales priekš ā . Kā izrā dī jā s - tas ir sī kums.
Viesnī ca ir SUPER. Ē diens grezns, apkalpoš ana kā pasakā , numuriņ i ideā li, Viss iekļ auts ir tikai sapnis! Viesu attiecī bas ir krievu valoda, un daudzi darbinieki zina krievu valodu. Viesnī cas ī paš nieks pastā vī gi atradā s viesnī cā , atpū tā s un ē da kopā ar visiem atpū tniekiem. Pludmale ir lieliska - lai gan estakā des ir maksas.
Tā bija lieliska uzturē š anā s, es iesaku š o viesnī cu visiem. Cenas un kvalitā tes attiecī ba"! ! ! Es iesaku
аватар sandy25
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tā s noteikti nav 5 zvaigznes, drī zā k 3+. Viesnī cas reputā cija par 5 zvaigznē m nevelk. Faktiski tā ir 4 * viesnī ca, kas nesen ieguva piekto daļ u par pieteikš anos Aqius un "tipa", kas atspoguļ o visus pakalpojumus, kas jā sniedz 5 * viesnī cai. … Tomēr ▾ Tā s noteikti nav 5 zvaigznes, drī zā k 3+. Viesnī cas reputā cija par 5 zvaigznē m nevelk. Faktiski tā ir 4 * viesnī ca, kas nesen ieguva piekto daļ u par pieteikš anos Aqius un "tipa", kas atspoguļ o visus pakalpojumus, kas jā sniedz 5 * viesnī cai. Ē diens vienmuļ š , istabiņ a (ne lē tā kā ) tik niecī ga, ka nevar vilkt koferi, istaba ar skatu uz jū ru nozī mē , ka vispirms bū s skats uz 3. rindas jumtiem, apmē ram kaut kur tad jū ra. Jū rā nav pludmales, ir no auduma izgatavoti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, kas par 6 eiro vispā r nedod ē nu. Uz vietas esoš ie sauļ oš anā s krē sli ar skatu uz jū ru ir aizņ emti pulksten 6:00, daž i dvieļ i nenē sā visas 2 nedē ļ as. Visā viesnī cā , starp ē kā m, ir izvietoti sauļ oš anā s krē sli ar skatu uz mā jas sienu. "Lielais" baseins ir mazs pat bē rniem, bē rnu baseins ir ne vairā k kā dž akuzi fitnesa centros. Vienī gais, kas man patika, bija animā cijas vakara izrā des, negaidī ti nesliktas. Neiesaku š o viesnī cu. Gandrī z katram pirmais iespaids ir vilš anā s, tad pie tā ir jā pierod. Viesnī cā strā dā viss iekļ auts, bet pē dē jā dienā pē c atslē gu nodoš anas 12.00 man lika maksā t 30 eiro par pusdienā m. . Ne viena vien sevi cienoš a viesnī ca pat Ē ģ iptē vai Turcijā ko tā du neatļ aus. Droš i vien ī paš niekiem ir vienalga, kā das atsauksmes ir par viesnī cu, man personī gi tas ir rā dī tā js. Neiesaku š o viesnī cu, bū siet vī luš ies.
аватар kalinina.74
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Grieķ ijā pirmo reizi atpū tos ar visu ģ imeni. Satriecoš s! Lielisks klimats, tī ra jū ra, lieliska viesnī ca. Izlasī ju atsauksmes un pilnī bā piekrī tu pē dē jiem trim. Vienī gais, ko vē los nedaudz piebilst: ļ oti laba viesnī cas atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Grieķ ijā pirmo reizi atpū tos ar visu ģ imeni. Satriecoš s! Lielisks klimats, tī ra jū ra, lieliska viesnī ca. Izlasī ju atsauksmes un pilnī bā piekrī tu pē dē jiem trim. Vienī gais, ko vē los nedaudz piebilst: ļ oti laba viesnī cas atraš anā s vieta. 20 minū š u gā jiena attā lumā (ja ejat garā m viesnī cai "Nana beach") atrodas etniskais muzejs "Lychnostasis". Ļ oti iesaku to apmeklē t. Ieeja pieauguš ajiem 5 eiro, bē rniem 2 eiro. Tiesa, audio tū res krievu valodā vē l nav, bet iedod bukletu ar detalizē tu aprakstu – fiksē neticami. Š is muzejs ir privā ts. Tajā uzzinā siet, kā dzī vojuš i krē tieš i un, iespē jams, redzē siet ļ oti pazī stamas lietas - darbarī kus, redzē siet dravu, vaska ikonas, ganu mā ju, senas dzirnavas, kaplič u, tautas amatus, mē nessē rdzi un vī na darī tavu. Uzņ ē mā m ļ oti skaistas fotogrā fijas. Un neaizmirstiet apmeklē t milzī go Krē tas akvā riju. No viesnī cas ar autobusu, kas dodas uz Heraklionu, pietura numurs 9 (tiem ir pieturas zem numuriem). Autobusa biļ ete 2 eiro. Ceļ š aizņ em apmē ram 20 minū tes, tas ir iespē jams ar automaš ī nu vai motorolleru. Ieeja akvā rijā pieauguš ajiem maksā.8 eiro un bē rniem 4 eiro. Ir McDonald's tipa kafejnī ca un veikals. Ir arī kinoteā tris, kurā tiek rā dī tas multfilmas par jū ru. Neaizmirstiet paņ emt lī dzi kaut ko, ko pā rvilkt pā r pleciem. Akvā rija ē kā ir 19 grā di. Bē rni var justies auksti.
Ekskursijas daž ā dā m gaumē m un cenā m. Jautā jumi - rakstiet. Es novē lu jums visiem labu garastā vokli un atpū tu.
Аквариум В музее Кносский дворец В музее Аквариум Аквариум В музее В музее
аватар gja1971
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
atpū tā s 10 dienas kū rortā Aquis Blue Sea Village. Ko lai saka, teritorija liela, zaļ a, kopta, visur tī rs, istabiņ a katru dienu uzkopta, personā ls draudzī gs, atvē rts komunikā cijas cilvē kiem. Ē diens ir daudzveidī gs katrai gaumei. … Tomēr ▾ atpū tā s 10 dienas kū rortā Aquis Blue Sea Village. Ko lai saka, teritorija liela, zaļ a, kopta, visur tī rs, istabiņ a katru dienu uzkopta, personā ls draudzī gs, atvē rts komunikā cijas cilvē kiem. Ē diens ir daudzveidī gs katrai gaumei...viss ir svaigs. Iesaku viesnī cu pā riem ar bē rniem, tiem, kas meklē braucienu, jā dodas uz citiem Krē tas reģ ioniem. Bija daudzā s viesnī cā s Ē ģ iptē un Turcijā , bet Krē ta patī kami iespaidoja!! ! ! Nā kamreiz tikai uz Krē tu. Tieš i lidostā paņ emiet automaš ī nu un dodieties gar krastu. Viesnī cu ir ļ oti daudz. . . no 15 eiro par divvietī gu numuriņ u ar skatu uz jū ru. Pusdienas krodziņ ā diviem ar 0.5 vī nu 15-20 eiro. Paņ ē mā m kvadriku uz dienu par 15 eiro. , Braucā m ap 50km no viesnī cas. Maš ī nas neviens neaizver atslē gas slē dzenē . Kā ds pludmalē aizmirsa piepū š amo matraci, tā pē c 5 dienas neviens to neaiztika, lī dz vē jš to iepū ta jū rā .
отдых на все 100% отдых на все 100% отдых на все 100% отдых на все 100% отдых на все 100% 2 отдых на все 100% отдых на все 100%
аватар Force-majeure
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Ļ oti mā jī ga un glī ta bungalo viesnī ca ar laipnu saimnieku un draudzī gu personā lu, zaļ o zonu, labu pludmali un labu atraš anā s vietu. Numuri ir labi un tiek iztī rī ti katru dienu. Ē diens daudzveidī gs, garš ī gs un kvalitatī vs. … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga un glī ta bungalo viesnī ca ar laipnu saimnieku un draudzī gu personā lu, zaļ o zonu, labu pludmali un labu atraš anā s vietu.
Numuri ir labi un tiek iztī rī ti katru dienu. Ē diens daudzveidī gs, garš ī gs un kvalitatī vs. Jū ras veltes, garš ī gi sieri, augļ i, saldē jums – vienmē r. Atpū tnieki pā rsvarā ir eiropieš i, galvenokā rt no Itā lijas un Polijas. Un arī Francija, Anglija, Č ehija, Slovā kija, saprotamu iemeslu dē ļ , ļ oti maz no Vā cijas. Krievijas un Ukrainas pā rstā vju š ogad kļ uva manā mi vairā k.
Atpū tusies kā ģ imene ar bē rniem, un daudz jaunieš u.
Tagad par izklaidi.
Pa labi no viesnī cas sā kas iela ar veikaliem, bā riem un krodziņ iem. Hersonisā iesaku aiziet uz diskotē ku, tur ir daudz, piemē ram, Ņ ujorka, Camelot, Amnesia. . . Vai Herakliona (tā ir 30 km no viesnī cas) uz lielā ko un modī gā ko naktsklubu - Big Fish.
Iesaku arī pa dienu doties uz Heraklionas centru - pastaigā ties, apskatī t ostu, cietoksni un iepirkties slavenu zī molu veikalos. Bet suvenī rus lē tā k ir nopirkt paš ā Stalī , nevis Heraklionā . Piemē ram, Stalis magnē ts maksā.0, 5 eiro, bet Heraklionā tas pats maksā.1, 5 eiro. Tas pats attiecas uz olī veļ ļ u. To paš u, ko redzē ju Heraklionā par 10 eiro, Stalī paņ ē mu 6-7 eiro. . . Ja pē rc olī veļ ļ u, tad neņ em š ī s skaistā s stikla suvenī ru pudeles suvenī ru veikalos, ņ em tikai lielveikalā taisnstū rveida kā rbā s...tā ir kvalitā te un transportē š anas vieglums. Paņ emiet firmu "Sitia" vai "Terra Creta", vai konsultē jieties ar pā rdevē ju, kurš zī mols un uzņ ē mums ir uzskatā ms par kvalitatī vu. Ņ emiet vairā k olī vu (skatiet tā s nevis burkā s, bet plastmasas noslē gtos iepakojumos) un sieru. Feta tur arī ir iepakota š ā dos iepakojumos - ē rti. Padoms sievietē m - neaizmirstiet par olī vu ziepē m un citiem kosmē tikas lī dzekļ iem, kuru pamatā ir olī veļ ļ a
Ja neesi pasī vā s atpū tas cienī tā js sauļ oš anā s krē slā vai diskotē kā s lī dz rī tam, iesaku ī rē t auto, un vislabā k uz trim dienā m - lē tā k par 1 dienu, un tici man, braucot iegū si neaizmirstamu pieredzi ap š iem pā rsteidzoš i skaistajiem lī č iem, aplū kojot š ī s balto smilš u pludmales, daž ā du toņ u jū ru - no rozā lī dz debeszilam un citas salas atrakcijas. Iesaku vest ar auto uz Olympia Car, jo tur ar apdroš inā š anu viss ir godī gi, tieš ā m, pilna kasko apdroš inā š ana, bez blē dī bā m un viltī bā m. Viesnī cā var arī pasū tī t automaš ī nu pie gida, tač u tas bū s daudz dā rgā ks, kā , patiesī bā , ekskursijas. Piemē ram, gida organizē ta ekskursija uz Heraklionu ar Knosas pils apmeklē jumu maksā.48 eiro, savukā rt, ierodoties Heraklionā saviem spē kiem, uz muzeju tiksiet par 4 eiro. Nu tā tas ir bijis vienmē r jebkurā valstī , tā pē c es pie š ī nekavē š os, katrs nosaka pats, cik viņ am tas ir ē rti un izdevī gi. Nu, š ķ iet, par galvenajiem jautā jumiem viss, ja kas - jautā jiet. Un, ja aiziesiet - pasveiciniet viesmī li Martinu no Slovā kijas un citiem puiš iem, jū s redzē siet - viņ i padarī s jū su uzturē š anos ē rtu un neaizmirstamu.
Отличный отель! Отличный отель! Отличный отель! Отличный отель! Отличный отель! Отличный отель! Отличный отель! Отличный отель!
аватар irentrofimova
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Krē tas salā netā lu no Malijas pilsē tas Stolida ciemā atrodas viesnī ca AQUIS BLUE SEA VILLAGE RESORT, kurā pavadī jā m neaizmirstamas 2 nedē ļ as. Turklā t godī gai piecu zvaigž ņ u viesnī cai pievienoš u labu apkalpoš anu (viesmī le Martina no Slovē nijas lieliski runā krieviski un ir tik uzmanī ga un mī ļ a, ka iekaro daudzu sirdis : )), pieklā jī gu animā ciju, lai gan esam redzē juš i labā ku, un vienkā rš i maģ iska vieta. … Tomēr ▾ Krē tas salā netā lu no Malijas pilsē tas Stolida ciemā atrodas viesnī ca AQUIS BLUE SEA VILLAGE RESORT, kurā pavadī jā m neaizmirstamas 2 nedē ļ as. Turklā t godī gai piecu zvaigž ņ u viesnī cai pievienoš u labu apkalpoš anu (viesmī le Martina no Slovē nijas lieliski runā krieviski un ir tik uzmanī ga un mī ļ a, ka iekaro daudzu sirdis : )), pieklā jī gu animā ciju, lai gan esam redzē juš i labā ku, un vienkā rš i maģ iska vieta.
Vakarā , saulei rietot, pie viesnī cas var vē rot naksnī go jū ru, un, ejot uz Maliju tikai 5 minū tes, ienirt krodziņ u, butiku, telš u pasaulē ar suvenī riem, ē dieniem utt.
Viesnī cas teritorija ir apstā dī ta ar daž ā diem augiem un kokiem. Ja tam visam pievieno labu garastā vokli, var lieliski pavadī t atvaļ inā jumu, ko no sirds novē lu visiem!
Отдых на Крите Отдых на Крите Отдых на Крите Отдых на Крите Отдых на Крите Отдых на Крите Отдых на Крите Отдых на Крите
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Пятизвездочный курортный отель расположен неподалеку от пляжа в знаменитом курортном городке Сталида Семейный отель с уютной зеленой территорией. Понравится любителям вечерних прогулок вдоль набережной. Разнообразное питание на основе программы «все включено», ежедневные вечерние шоу-программы на международных языках. Комплекс удачно расположен вблизи курортных городов Херсониссос и Малия, где множество таверн, баров и сувенирных магазинов. Рекомендуется для отдыха семей с детьми всех возрастов. Построен в 1965 году, был полностью отремонтирован в 2008 году.

Atrašanās vieta В 32 км от отеля находится международный аэропорт Ираклион «Никос Казандзакис», в 33 км — порт.
Pludmales apraksts Сталис (Σταλίς, Stalis) — популярный среди туристов песчаный пляж протяжённостью около 2 км, расположенный в 32 км к востоку от Ираклиона на северном побережье Крита. Пляж Сталис хорошо оборудован, здесь есть зонтики с шезлонгами, спасательная вышка, кабинки для переодевания и душ. Также можно заняться водными видами спорта и поиграть в пляжный волейбол.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей 2 ресторана и спа-салон с крытым бассейном. В главном ресторане отеля на завтрак, обед и ужин сервируется «шведский стол», в меню которого входят разнообразные блюда критской кухни. В ресторане с обслуживанием по меню можно заказать блюда средиземноморской кухни, вегетарианские блюда и специальные блюда диетического меню.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Ежедневно для юных гостей отеля Sentido Blue Sea Beach организуются развлекательная мероприятия. Кроме того, дети смогут отлично отдохнуть в мини-бассейне и бассейне с пресной водой.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В спа-салоне отеля к услугам гостей фитнес-зал, массажные кабинеты, сауна и паровая баня. На пляже Сталиды желающие смогут заняться водными видами спорта.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 225 номеров. Состоит из нескольких корпусов разной этажности, комплекса бунгало, а также отдельного здания Annex (в 150 м от основной территории отеля).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Stalis GR 70007 Crete, Greece
Tālruņi: +30 28970 31372-3
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.