Hersonissos Palace 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 5.110
№95 viesnīcas reitingā Herakliona
5.1 Numurs
5.1 apkalpošana
5.1 Tīrība
5.4 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca Hersonissos Palace atrodas kūrortpilsētas centrā, pastaigas attālumā no viesnīcas Heronissos. Viesnīca nenodrošina izklaidi bērniem. Ieteicams jauniešiem un ikvienam, kurš dod priekšroku apvienot atpūtu un vakara izklaidi ārpus viesnīcas. 50 metru attālumā no viesnīcas sākas bāru un diskotēku iela. Uzcelta 1991. gadā, renovēta 2007. gadā. Daļa no HERSONISSOS HOTEL GROUP. Viesnīca ir lieliski piemērota gan ekskursijām, gan biznesa braucieniem. Rajons Limenas Hersonissou (Centrs) ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē bāri, naktsdzīve un jūras piekraste.Vairāk →
аватар Isvmotor09
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Neesam izvē lī gi tū risti un ar pieredzi. Bet š eit es biju saplosī ta. Ja vē lies padomju periodā - laipni lū dzam! Un smarž a ir tā da pati. Plus mitrums telpā . Un salauztas mē beles. Arī santehnika ir no tiem laikiem. Mums ir pirmais stā vs. … Tomēr ▾ Neesam izvē lī gi tū risti un ar pieredzi. Bet š eit es biju saplosī ta. Ja vē lies padomju periodā - laipni lū dzam! Un smarž a ir tā da pati. Plus mitrums telpā . Un salauztas mē beles. Arī santehnika ir no tiem laikiem. Mums ir pirmais stā vs. Kas ir 5? Tas ir 3 un tad ar stiept. Ieradā mies ap 22. Samaksā jā m ekskursijas maksu 4 eiro dienā . Reģ istratū rā viss kā rtī bā , nokā rtots normā li. Restorā ns jau bija slē gts, tā pē c pabaroja, jā ! Bet daž i grieš ana, nevis vakariņ as. Tur bija gabals auksti vā rī tas cū kgaļ as. Un miskaste galda vidū . Netī ra, notraipī ta, novē rsusies no nelaimī gā s vakardienas maizī tes. Bē rns palika izsalcis. Gar gaiteņ iem ir kaut kā ds gumijots pā rklā jums, viss š ausmī gā s vietā s. Numurā ir tē jkanna un fē ns. Un televizors bez tā lvadī bas pults))) Televizora aizmugurē uz paneļ a ir pogas, puse no tā m ir izplē stas. Vispā r esam bez TV. Bet ir bezmaksas wifi. Vienī gais prieks. Negaidiet ū deni telpā . Vai vē laties dzert vai tē ju, jū su problē mas. Es š eit vairs nekad mū ž ā nenā kš u. Maksa par braucienu 2 + 1 USD 1500. Ne tik daudz, bet agrā k viņ i par š o naudu kļ uva labā ki, daudz vairā k nekā tagad. Vispā r mē s gribam mā jā s (((
аватар alina_1997
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Galvenā s brī vdienas, kā viņ i teica, tika pavadī tas Krē tas salā . Hersonissos Palace Hotel - 5 *, pienā cī ga viesnī ca. Labs serviss, patī kams, viesmī lī gs personā ls. Atrodas Hersonisas pilsē tā , 25 km attā lumā no lidostas un salas galvaspilsē tas - Heraklionas. … Tomēr ▾ Galvenā s brī vdienas, kā viņ i teica, tika pavadī tas Krē tas salā . Hersonissos Palace Hotel - 5 *, pienā cī ga viesnī ca. Labs serviss, patī kams, viesmī lī gs personā ls.

Atrodas Hersonisas pilsē tā , 25 km attā lumā no lidostas un salas galvaspilsē tas - Heraklionas. Lī dz krastmalai, kur ir koncentrē ti bā ri, klubi, restorā ni, gā jienā.3 minū tes, lī dz Hersonissos galvenajai ielai 10 minū tes. Sabiedriskā transporta pieturas tajā paš ā ielā . Biļ ete uz Heraklionu maksā.3, 30 €, uz Agiosu - Nikolaosu 4.60 €. Netā lu no viesnī cas atrodas Masodakis lielveikals trī s minū š u gā jiena attā lumā un liels divstā vu Chalkiadakis uz galvenā s ielas.
Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, daudz nebija jā gaida, aizpildī jā m dokumentus, samaksā jā m par ekskursiju. nodoklis - 4 €, uzvelk rokassprā dzes. Belbojs tikā s ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem, palī dzē ja ar bagā ž u.

Divvietī gs numurs ar skatu uz baseinu, diezgan plaš s un gaiš s. Mē beles labas, ē rts matracis, kondicionieris, ledusskapis, TV. Š ampū nu, ziepes, krē mu nodroš ina viesnī ca.
Viesnī cas teritorija ir neliela, sastā v no diviem baseiniem ar saldū deni. Viens iekš telpu baseins. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseiniem ir bez maksas. Ir pieejams baseina bā rs, vestibila bā rs, kurā tiek pasniegts š ampanietis un kokteiļ i, kā arī pludmales bā rs.

Pludmale atrodas 3 minū š u taisnā lī nijā . Smilš aina, ļ oti š aura piekraste. Ieeja jū rā - akmens plā tnes, akmeņ i, nepiecieš ami speciā li apavi. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi - 4 € komplekts. Ir duš as telpa un ģ ē rbtuve. Tualete pie bā ra. Pludmales dvieļ us var saņ emt reģ istratū rā - 5€ depozī ts, mainī ts ik pē c divā m dienā m.

Katru dienu ikdienas animā cija pie baseina: stiepš anā s, ū dens aerobika, š autriņ as. Vakaros grieķ u vakari, dzī vā mū zika.

Ē diens ir viss iekļ auts, ļ oti pieklā jī gs un garš ī gs. Dzē rieni ietver vietē jos vī nus, alu, limonā des, sulas, kafiju, tē ju. Brokastī s: konditorejas izstrā dā jumi, omletes, grieķ u jogurts, graudaugi, augļ i, ievā rī jumi, rieksti.
Pusdienas un vakariņ as: biezeņ a zupa, grilē ta un cepeš krā snī cepta gaļ a, zivis, salā ti, dā rzeņ i, piedevas, tradicionā lie grieķ u ē dieni, deserti, augļ i.

Internets visā teritorijā bezmaksas, labs signā ls. Restorā ns apakš ē jā stā vā daž reiz pazū d.

Man ļ oti patika viesnī ca, labs ē diens, numuriņ i, apkalpoš ana, tur, starp citu, ir krieviski runā još s personā ls. Bet pludmale š eit nav ī paš i laba.
аватар zakirovapolina034
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū š amies Krē tā jau 5. dienu, izdomā ju padalī ties iespaidos, tā kā esmu pirmo reizi. Tā tad, nopirkā m biļ eti uz Mouzenidis Travel, izvē lē jā mies š o reģ ionu tā , lai tas bū tu tuvu galvaspilsē tai, un tur bija kur izklaidē ties, jo mē s esam jaunieš i, tā pē c mē s gribam braukt)) Lidojā m diezgan labi, lidostā tomē r pazaudē jā m bagā ž u. … Tomēr ▾ Atpū š amies Krē tā jau 5. dienu, izdomā ju padalī ties iespaidos, tā kā esmu pirmo reizi.

Tā tad, nopirkā m biļ eti uz Mouzenidis Travel, izvē lē jā mies š o reģ ionu tā , lai tas bū tu tuvu galvaspilsē tai, un tur bija kur izklaidē ties, jo mē s esam jaunieš i, tā pē c mē s gribam braukt))

Lidojā m diezgan labi, lidostā tomē r pazaudē jā m bagā ž u. Mē s baž ī jā mies, ka pā rsē š anā s notiks bez mums, bet nē , mē s gaidī jā m visu to paš u (paldies, ka nepametā t mū s paš i). Mē s apmetā mies Hersonissus Palace Hotel 5 *. Pirmais, kas mums patika, bija tas, ka viesnī cā mū s sagaidī ja uzņ ē muma pā rstā vis un palī dzē ja reģ istrē ties. Priecē ja arī tas, ka uzreiz pē c ieraš anā s mums iedeva istabiņ as atslē gas, lai gan reģ istrē š anā s š eit ir no 12:00. Jā saka arī paldies personā la efektivitā tei.

Mums ir standarta numurs divā m personā m ar skatu uz baseinu. Numurs ir vienkā rš s, gaiš s un tī rs. Dvieļ i, č ī bas, peldmē teļ i - viss ir iekļ auts.
Viesnī cā ir trenaž ieru zā le, divi peldbaseini, trī s viss iekļ auts bā ri, kas pē c atseviš ķ as maksas ir atvē rti lī dz 23:00, viens no š iem bā riem atrodas krastmalā , kur var lieliski pasē dē t vakarā . Divu minū š u gā jienā lī dz jū rai, blakus arī daudzi veikali, restorā ni, aptiekas u. c. , kā arī liels viesnī cas pluss ir tas, ka visā teritorijā ir bezmaksas Wi-Fi.

Esam apmierinā ti ar viesnī cu un atvaļ inā jumu, mā jā s negribas, lai gan laiks jau iet uz beigā m.
аватар Eljunjaaa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca apgalvo, ka ir 5*, bet tā nebū t nav. Viesnī cā ir 2 ē kas, viena galvenā otrā sekundā rā . Viņ i dzī voja otrajā ē kā . Mē beles vecas, dzirdamī ba š ausmī ga, var dzirdē t, kā tū risti nokā rtojas, kā kā ds naktī dodas mā jā s, un pat sarunas aiz sienas. … Tomēr ▾ Viesnī ca apgalvo, ka ir 5*, bet tā nebū t nav.
Viesnī cā ir 2 ē kas, viena galvenā otrā sekundā rā .
Viņ i dzī voja otrajā ē kā . Mē beles vecas, dzirdamī ba š ausmī ga, var dzirdē t, kā tū risti nokā rtojas, kā kā ds naktī dodas mā jā s, un pat sarunas aiz sienas.
Balkons ir tik mazs, ka nav iespē jams izž ā vē t dvieļ us, nepā rvietojot kaimiņ us.
Es nekad neesmu redzē jis tā das muļ ķ ī bas kā pludmales dvieļ a nomaiņ u ik pē c 3 dienā m, un tas ir jā atdod sauss. Nepieņ em slapju
Personā ls ir ļ oti rupjš , it ī paš i savā ē damistabā . Skeeta vadī tā js acī mredzot uzskatī ja sevi par lielisku restorā nu, atļ ā vā s bū t rupjš un pacelt balsi. Un viss tā pē c, ka mē s ar vī ru kopā apsē dā mies pie 4-vietī gā galdiņ a.
Ē diens viduvē js, nekas ī paš s, lai nepaliktu izsalcis.
Vienī gā labā š ajā viesnī cā ir tā s atraš anā s vieta un viss iekļ auts pludmales bā rs.
Viesnī ca absolū ti nav 5* un pā rā k dā rga
аватар anna852305
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s ar vī ru Krē tā maija beigā s - jū nija sā kumā . Viesnī ca tika izvē lē ta tā , lai tā nebū tu tā lu no ciemata, pretē jā gadī jumā bū tu garlaicī gi pastā vī gi sē dē t viesnī cā . … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru Krē tā maija beigā s - jū nija sā kumā . Viesnī ca tika izvē lē ta tā , lai tā nebū tu tā lu no ciemata, pretē jā gadī jumā bū tu garlaicī gi pastā vī gi sē dē t viesnī cā . Un viņ i nezaudē ja, viesnī ca atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no Hersonisas centra. Vakaros mē s ar vī ru biež i gā jā m uz krastmalas restorā niem.
Mums iedeva viesnī cas numuriņ u ar skatu uz baseinu, vakaros tur biež i skanē ja neuzbā zī ga mū zika, bija patī kami atpū sties pie vī na glā zes, sē ž ot uz balkona. Istaba tika tī rī ta katru dienu, labi iztī rī ta. Bet istabā viņ i bija reti, tikai vakaros, un tā pē c galvenokā rt pludmalē vai devā s ekskursijā s.
Pludmale pie viesnī cas nav ī paš i ievē rī bas cienī ga, pē c pā ris dienā m devā mies uz blakus esoš o Creta Maris viesnī cas pludmali, un reizē m pastaigā jā mies pa Hersonisas promenā di, 5-10 minū š u gā jiens un var atrast labas pludmales pie restorā niem, kur jū s varē tu iekost, vidē jais č eks vienai personai ir 15 eiro, tas kopā ar pudeli vī na.
Par ē dinā š anu viesnī cā varu teikt vienu - viss bija garš ī gi. Daudzveidī ga ē dienu izvē le no kvalitatī viem produktiem. Vienmē r bija garš ī gi saldumi, un augļ i, un saldē jums. Vienā no vakariem pie baseina viesnī cā sarī koja barbekjū vakaru, tā arī ē dā m! Tur bija gan gaļ a, gan zivis, gan dā rzeņ i, un tas viss tika pagatavots uz grila jū su priekš ā . Turklā t bija dzī vā mū zika. Kopumā bijā m apmierinā ti ar savu uzturē š anos un viesnī cas izvē li.
аватар yazyninatanya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esam jauns pā ris, kurš apprecē jā s pirms pā ris gadiem, bē rnu vē l nav, un tā pē c izvē lē jā mies klusu un mierī gu viesnī cu, lai kopā pavadī tu laiku bez liekas až iotā ž as. Budž ets ir ierobež ots, tā pē c mē s ļ oti vē lē jā mies iegū t labu naudas vē rtī bu, un š ī viesnī ca mums bija pilnī gi piemē rota. … Tomēr ▾ Esam jauns pā ris, kurš apprecē jā s pirms pā ris gadiem, bē rnu vē l nav, un tā pē c izvē lē jā mies klusu un mierī gu viesnī cu, lai kopā pavadī tu laiku bez liekas až iotā ž as. Budž ets ir ierobež ots, tā pē c mē s ļ oti vē lē jā mies iegū t labu naudas vē rtī bu, un š ī viesnī ca mums bija pilnī gi piemē rota. Mē s varē jā m izvē lē ties citu valsti, ko apmeklē t, jo tas bija mū su pirmais ā rzemju ceļ ojums, bet kopš bē rnī bas es sapņ oju apmeklē t š o valsti, un tā pē c mē s devā mies uz š ejieni. ) Viņ i mū s ā tri nokā rtoja. Istaba nav pā rā k liela un mā jī ga, kas ir tieš i tas, ko mē s vē lē jā mies ar minimā lu mē beļ u skaitu plus nelielu balkonu. Starp citu, tajā viegli iederas galds un pā ris krē sli. Istabā bija liela divguļ amā gulta. Atzveltnes krē slu pā ris, galds, naktsgaldiņ i, liels spogulis pie sienas. Mazs moderns TV, kuru nekad neesam ieslē guš i) Mē beles kā jaunas, nu varbū t kur bija pā ris skrā pē jumi, neskatī jā mies vē rī gi) Tī rī š ana mā jā s ir normā la, protams, labā k iztī rī š u , bet tā tomē r ir viesnī ca) Atsaucī gi darbinieki reģ istratū rā ir meitenes, kas sazinā s krieviski un risina visus jautā jumus. Jū ra ir brī nums, pludmale atrodas gandrī z blakus pā ris minū š u gā jiena attā lumā un esi klā t. Jā , un jū s varat ē st tieš i pludmalē , neatgriež oties viesnī cā , lai gan iet ir muļ ķ ī gi. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi gan pludmalē , gan viesnī cā , daudz salā tu, gaļ as ē dienu un jū ras veltes. Rindas nebija, ja gribi ē st uz terases, ja gribi zā lē . Trauki labi nomazgā ti, nav nekā du š vī ku vai tamlī dzī gu. Dzē rieni ir arī garš ī gi, ieskaitot alkoholiskos un ļ oti garš ī gos vī nus. Un cita starpā viesnī cai ir laba atraš anā s vieta lī dz centram, tuvu jū ra, tuvu veikali, suvenī ru veikali, tuvumā viss ir ļ oti ē rti) Tiesa, viesnī ca ir precī zi orientē ta atpū tai bez bē rniem, bet mums viss ir kā rtī bā ar mazā ku troksni) Izklaides bē rniem praktiski nav. No viesnī cas izklaidē m ir divi peldbaseini, trenaž ieru zā le, lai gan maza, bet ar jauniem trenaž ieriem, biljards, starp citu, viņ i to iegrū da sporta zā lē , kā pē c es nezinu, kā pē c tas tur ir lieks) ir sauna un tenisa korts. Nu var doties ekskursijā s. Piemē ram, mē s apmeklē jā m Aquaworld Aquarium. Ja jū s nā kat ar bē rniem, noteikti dodieties tur) Nu, kopumā viss, ko es varu teikt par š o viesnī cu, ir lē ts, labs serviss, garš ī gi ē dieni)
аватар Ann28
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kš u uzreiz ar viesnī cu, nerakstī š u, kā daudzi par avioceļ ojumiem, ko viņ i lidmaš ī nā baroja : ) Izskatā s pē c parastas viesnī cas, neizceļ as no citā m baltajā m Grieķ ijas viesnī cā m. Pē c tam palasot pirms brauciena par atš ķ irī bu starp Annex un Standard numuriņ iem, izvē lē jā mies Standard, par 10 eiro ir dā rgā k. … Tomēr ▾ Sā kš u uzreiz ar viesnī cu, nerakstī š u, kā daudzi par avioceļ ojumiem, ko viņ i lidmaš ī nā baroja : ) Izskatā s pē c parastas viesnī cas, neizceļ as no citā m baltajā m Grieķ ijas viesnī cā m. Pē c tam palasot pirms brauciena par atš ķ irī bu starp Annex un Standard numuriņ iem, izvē lē jā mies Standard, par 10 eiro ir dā rgā k. Par to vai tieš ā m ir atš ķ irī ba, nemā ku teikt, atš ķ irī ba nebija manā ma. mū su istabiņ a gā ja tieš i uz baseinu, no otras puses uz jū ru. kafiju dod pa porcijā m no rī ta, pā rē jā laikā var dzert sarkano vai balto vī nu, vai alu no aparā ta, dzē rieni labas kvalitā tes. , administratore izsniedza vienreizē jo karti pusdienā m plkst. 13.00. Bā rā visu dienu dzē rieni bez maksas (tē ja, kafija, vī ns, rums, brendijs, ū dens, ouzo, raki, kola, cocte ili.... kokteiļ u nosaukumi ir daž ā das, bet vienā das- pē c garš as salda, tā pē c ņ ē mā m rakiju un kafiju, lieliska kombinā cija : ), brendijs nav slikts, nomazgā ts ar kolu. problē mas peldē ties un sauļ oties uz paklā ja, tā kā sauļ oš anā s krē sli ir tikai atpū tniekiem no š ī s viesnī cas. Daudzi rakstī ja par Star beach hoteli ar labu pludmali, mē s tur nekad netikā m, kaut kā karstumā negribē jā s tā lu lē kt un kā pē c, ja Creta maris mums derē ja ideā li. Protams ideā li noī rē t auto un braukt. katru dienu uz daž ā dā m pludmalē m, bet mā jā s aizmirsu braukt. pareizi. . . Maš ī nas lē tā kas ja ņ em nevis uz vienu dienu, bet uz vairā kā m vai nedē ļ u. Vidē ji cena atkarī ga no modeļ a, bijā m ī rē ti a kabriolets par 80 eiro dienā , bet viņ iem ir labā kie kabrioleti dā rgi, var paņ emt mazo auto par 40-50 eiro.
Laikapstā kļ i: bija savā dā k, tad saule, tad vē jš ka skropstas uzripoja : ), tad lietus, tad negaiss. Mums Krē tā teica ka ir, ja no rī ta apmā cies, tad bū s pē cpusdienā saule, no rī ta saule, pē cpusdienā mā koņ i. Neņ ē ma siltas drē bes, vakari ir silti, pat vē jains.
Ekskursijas: uzreiz zinā jā m, ka uz Santorini brauksim visā di, mū su tū rē neņ ē ma tū ri no operatora Tez, cena bija 165 eiro, aizveda uz ielas un aģ entū ru par 107 eiro, tur nekur mazā k nebija, apbraukā ja 10 aģ entū ras, kaulē jā s, viss bez rezultā tiem, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka kustī ba bija uz kuģ a High speed 5, tā ir ā tra un ē rta zaļ as krā sas laiva. Interesanta ekskursija, jo ī paš i tā pē c, ka redzē ju pludmali ar melnā m vulkā niskā m smiltī m. visas Krē tas daļ as, bildē sola debesu vietas no 35-60 eiro par ekskursiju. Bijā m arī Ajosnikolaosā un Eloundā , draugi brauca ar kabrioletu tajā virzienā , ir vē rts redzē t, Elounda ir lieliska pludmale un mierī gs lī cis, skaista vieta, pilsē tiņ a man arī patika Agios Nikolas, ir dziļ š ezers, netā lu no soliņ a, var pasē dē t un vē rot ainavu. . Ir arī diskotē ka Alexandros, jautra mū zika, dejas , izmē ģ iniet vī nu ar spritu (ieteica bā rmenis).
Izklaide: viesnī cā nav nekā izklaidē još a, reizi nedē ļ ā ir Krē tas vakars par 16 eiro, bet mē s negā jā m, jo ​ ​ ir daudz ē diena + mū zika + dejas. Nebija jē gas maksā t 16 eiro ne par vienu. . Š ī viesnī ca atrodas pie bā riem, krodziņ iem, diskotē kā m. Izej ā rā un tad sā kas aicinā š ana uz iestā dē m. Kam interesē ī sa ekskursija pa diskotē ku: 1. Bio Bio ir viena no pirmajā m diskotē kā m uz galvenā s ielas, mū zika ir daudzveidī gs, serviss labs, mums patika
2. Ņ ujorka nedaudz tā lā k, arī laba vieta, ar skatu uz pludmali, deju mū zika, pieklā jī ga apkalpoš ana.
3. Palmbī č a Palmbī č as viesnī cā , tumsa un kapets! Es noteikti neiesaku! Pasū tī jā m ū denspī pi par 10 eiro, kamē r naudu atdeva, viesmī lis pielē ca pie mums, pē c 5 min pē c ū denspī pes atnesš anas atnesa rē ķ inu un prasī ja samaksā t, samaksā jā m (bija kļ ū da !! ! ) un aizgā ja dejot uz speciā las platformas divus metrus no mū su galdiņ a , nodejoja 2 dziesmas, atgriezā s, bet ū denspī pes nav. . . ejam pie viesmī ļ a kā tur, kur ū denspī pe, un viņ š saka, ka domā ja, ka gā jā m mā jā s, viņ š atteicā s naudu atdot, pē c tā das attieksmes un idiotiska kontingenta, visi dū mi ā rzemnieki ar stiklveida acī m, mē s tieš ā m gribē jā m aizbraukt, bet naudas vietā nolē ma pieprasī t jaunu ū denspī pi, jā , tur nebija, mē s gaidī ja 30 minū tes un ik pē c 10 minū tē m atgā dinot viņ am un pieķ erot š o viesmī li skrienam pie mums un izvairoties no mums, viņ i nesa ū denspī pes citiem cilvē kiem, bet mē s ignorē jā m. Padoms: maksā tikai beigā s! Nekur nav noteikumu, lai pieprasī tu naudu pirms salidojumu beigā m! Ja viņ i baidā s, ka tu aiziesi un nesamaksā si, tā ir viņ u problē ma, lai labā k pieskata klientus.
Kopumā pā rē jais izdevā s un man patika, galvenais ir lielisks garastā voklis un nepievē rst uzmanī bu negatī vajam ar ko vienmē r var sastapties. Š is ir tavs ilgi gaidī tais atvaļ inā jums un lai neviens to nesabojā ! : )
аватар yanina_osmak
Mē s ieradā mies tuvā k vakariņ ā m, nokā rtojā m mū s bez problē mā m un ļ oti ā tri. Bet neviens nepiedā vā ja palī dzē t ienest koferus istabā , pat ņ emot vē rā to, ka atpū tā mies ar draugu - 2 meitenes))) Kas attiecas uz ē dienu - tipisks viss iekļ auts, nekas jauns, diezgan draudzī gi viesmī ļ i. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies tuvā k vakariņ ā m, nokā rtojā m mū s bez problē mā m un ļ oti ā tri. Bet neviens nepiedā vā ja palī dzē t ienest koferus istabā , pat ņ emot vē rā to, ka atpū tā mies ar draugu - 2 meitenes)))
Kas attiecas uz ē dienu - tipisks viss iekļ auts, nekas jauns, diezgan draudzī gi viesmī ļ i.
No mī nusiem. Kad nolē mā m doties ekskursijā uz visu dienu un lū dzā m iedot pusdienu kastī ti, mums atteica, jo. to nenodroš ina viesnī ca.
Turklā t istabā vannas istabā redzē jā m milzī gu tarakā nu. Kad par to pastā stī jā m administratoram, atbilde mū s nogalinā ja. Mums teica, ka bez viņ iem š eit nav iespē jams dzī vot, viņ i kā pj pa logiem))))
Pludmales dvieļ us izsniedz, iemaksā jot depozī tu - 5 eiro gabalā .
Š eit principā nav pludmales, tā pat kā visā s Hersonissos piekrastes viesnī cā s, tač u lī dz turienei ir vajadzī gas tieš i 2 minū tes.
Kas attiecas uz mā jturī bu, viņ i to neuztver nopietni. Redzams, ka viss nemazgā ts, putekļ iem klā ts.
Un tā pē c es š ai viesnī cai pieš ķ irtu 3+ zvaigznes, bet ne 5.
аватар kokou
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c š ā diem kritē rijiem: 1. Netā lu no lidostas 2. Ne mazā k kā.4* 3. Netā lu no pludmales 4. Pilsē tā , lai ir kur aiziet Viesnī ca nepievī la! Laba pilsē tas viesnī ca, ē rti standarta numuriņ i, ē diens-viss ļ oti garš ī gi! kopta teritorija, liels peldbaseins. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c š ā diem kritē rijiem:
1. Netā lu no lidostas
2. Ne mazā k kā.4*
3. Netā lu no pludmales
4. Pilsē tā , lai ir kur aiziet
Viesnī ca nepievī la!
Laba pilsē tas viesnī ca, ē rti standarta numuriņ i, ē diens-viss ļ oti garš ī gi! kopta teritorija, liels peldbaseins. Ir spa un trenaž ieru zā le, bet mē s nekad tur nemeklē jā m)
Bē rniem nav nekā , tā pē c nebija ģ imeņ u ar bē rniem.
Lī dz pludmalei 3 minū tes, pludmale laba, pilsē tas sauļ oš anā s krē sli 5 eiro.
Hersonisas centrs atrodas 5 minū š u attā lumā . Blakus veikali, krodziņ i. Ļ oti tuvu krastmalai ar klubiem.
Hersonisa ir jautra pilsē ta ar aktī vu naktsdzī vi.
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar atvaļ inā jumu!
Viesnī cu iesakā m nevis tiem, kas vē las visu dienu nogulē t pie baseina, bet gan aktī viem, dzī vespriecī giem cilvē kiem!
аватар Nikolettka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es nekad nerakstu atsauksmes, bet klaja neatbilstī ba starp reklā mā teikto un to, kas tur patiesī bā ir, lika man to darī t. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu pē c fotogrā fijas internetā , ilgi kā rtojā m, bet...izvē lē jā mies to, ko izvē lē jā mies. … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu atsauksmes, bet klaja neatbilstī ba starp reklā mā teikto un to, kas tur patiesī bā ir, lika man to darī t. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu pē c fotogrā fijas internetā , ilgi kā rtojā m, bet...izvē lē jā mies to, ko izvē lē jā mies.
Ceļ ojis 2013. gada septembrī . Ekskursija tika iegā dā ta ar Kijevas tū risma aģ entū ras "Kraina-tour" starpniecī bu, savukā rt paš u braucienu organizē ja tū roperators "Albiz-tour". Analfabē tiskā ku ceļ ojumu organizā ciju neesmu sastapis. Tā s bija sliktā kā s brī vdienas pē dē jo 10 gadu laikā . Ja mums teiktu, ka Krē tā nav vē rts ņ emt viesnī cu pilsē tas ietvaros (un Krē tā bijā m pirmo reizi), varbū t mē s bū tu izvē lē juš ies ko citu, piemē ram, to paš u Hersonissos Maris. Bet vispirms vispirms.
Lidostā mū s sagaidī ja nevis ALBIS-tour pā rstā vis, bet gan kā da Phoenix-tour kompā nija. Puisis mums pasniedza broš ū ru ar ekskursijā m un nosū tī ja ar taksi uz Hersonisas pilsē tu. Reģ istrē š anā s Krē tā , izrā dā s, notiek no 14-00, un tā kā ieradā mies 10-00, nā cā s sē dē t vestibilā . Istabu iedeva apmē ram pē c 2 stundā m. Tas, ko mē s redzē jā m, nav pat 2 zvaigznes - niecī ga istabiņ a, kurā pat neiederas koferis! Duš as kabī ne ir tik niecī ga, ka mans vī rs, kurš valkā.48. izmē ru, tik tikko spē ja tajā iespiesties sā nis. Un, lai sē dē tu uz poda, vajadzē ja paraustī t plecus. Turklā t viss š is prieks iziet uz ielas un tā s paš as viesnī cas blakus ē kā , kur atrodas alkoholiskie dzē rieni. Man tajā dienā nā cā s aizmigt, stenot atpū tnieku troksni. Kad izteicā m savas emocijas Fī niksas pā rstā vei, kā dai Taisijai, viņ a mierī gi atzī mē ja, ka tā s ir mū su problē mas, jo. viņ i mums pā rdeva sliktu viesnī cu Albis Tour. Vienī gais labums no š ī s Taisijas bija tas, ka nā kamajā dienā mainī jā m istabu. Istaba bija labā ka un lielā ka. Bet, lai redzē tu ielu, bija jā iziet uz balkona, jā pā riet uz tā kreiso malu, jā pieliecas un jā mē ģ ina ieraudzī t debess gabalu. Blakus margā m bija daž u mū su kaimiņ u balkons, nu, otrs uzņ ē mumam. Pē dē jā dienā uz mū su kopē jā balkona satikā m vā cieš us un sā kā m runā t. Arī viesnī ca viņ iem nepatika, un pā rē jā m cena izrā dī jā s tā da pati kā mums.
Viesnī cas personā ls nerunā krieviski, tā pē c, ja dodaties, mā cieties angļ u vai grieķ u valodu. Kuram kas patī k.
Viesnī cai nav teritorijas. Vienī gais ir peldbaseina klā tbū tne katrā viesnī cas piebū vē (ē kā ) un sauļ oš anā s krē sli apkā rt. Netā lu no mū su piebū ves pilsē tas izgā ztuve dzī voja savu dzī vi, ejot uz pludmali mū s aplē ja ar dzintaru. Pludmale ir neliela, dabiski paš valdī bas teritorija, bet labā kā s vietas tajā aizņ em sauļ oš anā s krē sli (3 eiro dienā ) un saulessargi (2 eiro dienā ). Daž i ar pakaiš iem gulē ja uz kaut kā diem kupriem š ī s svē tī gā s vietas centrā . Mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem - no 8 atpū tas dienā m - 6 dienas jū ra bija vē traina. Kā izriet no izlasī tajā m atsauksmē m, Krē tā tā ir ierasta lieta. Nu, lai Dievs viņ u svē tī . Ī sts pā rbaudī jums man bija cikā ž u "raudā š ana". Es pieradu pie š ī s dienas 4. No rī ta lī dz vakaram š ie radī jumi kliedz unisonā .
Ē diens bija diezgan pacieš ams, bet nepavisam nebija deklarē tais 5 * (un viesnī cu mums pā rdeva kā piecu zvaigž ņ u). Diezgan š ausmī gas Eiropas brokastis (desiņ as, pupiņ as utt. ), bet pē c pieredzes zinu, ka tā das ir visur, pat Ē ģ iptē , pat Prā gā , pat Budapeš tā . Vakariņ ā s viņ i iedeva kā du ē dienu no š efpavā ra un visu pā rē jo. Bet nebija daž ā dī bas. Par nacionā lajiem ē dieniem vispā r nebija runas. Vispā r izsalcis nepaliksi, bet mū su maltī te tika aicinā ta piepildī t vē deru ar kaut ko, ja nu vienī gi ē st negribā s. Izbraucot uz lidostu mū s pat "pabaroja" - uz galda stā vē ja š ķ ī vis, pā rklā ts ar pā rtikas plē vi. Tajā bija kaltē ta bulciņ a, sviests bez sviesta, nez kā pē c ē ģ iptieš u raž ojums, viens nektarī ns, nedaudz ievā rī juma un daž i vakardienas dā rzeņ i. Mums nebija paredzē ts dzert tē ju vai kafiju, tā pē c mē s dzē rā m UPI no dzesē tā ja. Jā , mē s paņ ē mā m brokastu-vakariņ u sistē mu un ļ oti ž ē l. Pirmkā rt, ē dot pilsē tā , viņ i pā rtikai iztē rē ja 3 reizes vairā k nekā tad, ja viņ i pē rk "viss iekļ auts". Mū su ceļ ojumu aģ entū ra, gluž i pretē ji, mums ieteica š o konkrē to pā rtikas sistē mu. Otrkā rt, dzē rieni vakariņ ā s restorā nā maksā tikpat, cik 3 alus bundž as vietē jā privā tajā veikalā . Mē s Krē tā nesastapā m labu vī nu - kaut kā ds š ausmī gs skā bums. Mū su banā lais Rkatsiteli no lielveikala, ko raž o Ovidiopol vī na darī tava, ir simtreiz labā ks. Tas nav tikai mans viedoklis, mē s tur runā jā m ar saviem tū ristiem. Vispā r domā ju, ka tas viss ir mū su ceļ ojumu aģ entū ras brā ķ is, kas š ī s detaļ as no mums slē pa (par ē dinā š anas sistē mu) un saimnieka brā ķ is, kura pā rstā ve TAISIA bija viesnī cā reizi dienā un pē c tam 18.00. . Vē l viens BB pā rtikas sistē mas mī nuss ir tas, ka viesnī cas liķ ierā mums bija jā pē rk dzē rieni par to cenā m - apmē ram 3 eiro par alus skā rdeni, veikalā pā ri ielai maksā.1 eiro. Jums nav atļ auts ņ emt lī dzi savus dzē rienus. Ja darbojas kā da veida izklaides programma, nosacī jums ir tā ds pats: savu nevar ņ emt, bet vietas aizņ em tie, kuriem ir iekļ aujoš s. Jū s nevarat iet uz pludmali, tā ir vē tra. Arī mū su vā cieš i gā ja nemierī gi, bet viņ i savu "atpū tu" atš ķ aidī ja ar diskotē kā m. Viņ i mums zvanī ja, bet mums jau bija jā dodas prom.
Mē s devā mies ekskursijā uz Heraklionu, lai apskatī tu viņ u nesen atklā to Mī nojieš u civilizā ciju. Paskatieties bildes tiem, kas jau ir bijuš i, pasaka. Dabā š ī s drupas ar vē rsi un trim kolonnā m ir vienī gā spilgtā vieta starp š iem vrakiem. Nedomā jiet, es patieš ā m mī lu vē sturi un mā kslu — es raudā ju pie Madonnas gleznas Drē zdenes galerijā —, bet tas? Ē ģ iptē ir vē l interesantā k skatī ties uz to drupā m. Pē c tam mū s aizveda uz Zeva alu, diezgan interesantu vietu. Bet 4 eiro arī nepā rprotami nav tā vē rti. Mani personī gi interesē ja tas, ka cilvē ka acs no tumsas izvelk stalaktī tus un stalagmī tus pelē kā krā sā , bet kamera - sarkanā , dzeltenā , nu, acī mredzot, atkarī bā no fona apgaismojuma krā sas. Netā lu no Zeva alas mū s droš i "aizmirsa" autobuss. Mums paveicā s, ka kā ds nemierī gs gids, kas sā kotnē ji bija no Kamenec-Podoļ skas (Ukraina), aizveda ļ audis pie podnieka. Tas ietaupī ja mū su naudu un nervus - mē s ar vī ru nekad neesam skrē juš i tik ā tri 1.5 kilometrus. Atbildot uz mū su pā rmetumu, stingrā gide teica: "Bet es tač u vienojos, nu, tur, ar poli, lai viņ š tevi savā c. . . " Man vē l ir jautā jums - ar kuru poli? Vienī gā vē rtī gā lieta š ajā ekskursijā bija divu pareizticī go klosteru apmeklē jums - Dievmā tes Kardiotissa un Dievmā tes Vidjani (Dzī vī bas avots). Un vienā un otrajā jū t to, kas atš ķ ir svē tvietu no citā m lietā m. Gan vienā , gan otrajā ir senas brī numainas ikonas. Eksemplā ri tiek pā rdoti vietē jā baznī cas veikalā . Cena sā kot no 10 eiro par bildi, kas ir nedaudz lielā ka par sē rkociņ u kastī ti. Starp citu, Kijevas lidostā mū s sagaidī ja stingra tante muitnieces veidolā un pieklā jī gi sā ka pratinā t, vai nesam ikonas un kaž okus. Tā pē c esiet uzmanī gi, par š iem pirkumiem jums bū s jā maksā muitas nodoklis.
Jā , pastā stī š u vairā k par ekskursiju. Kaut kur mā jā s vē l ir cenrā dis ar cenā m. Mū su uzņ ē mī gais Phoenix ļ oti labi salika cenas. Piemē ram, mū su Herakliona viņ iem maksā ja 54 eiro degunā , Santorini sala - 175 eiro no cilvē ka. Mē s devā mies ekskursijā pa ielu tū risma aģ entū ru. Herakliona mums izmaksā ja 27 eiro no cilvē ka, Santorini 92 eiro no cilvē ka. Nosacī jumi, ticiet man, tie paš i. Pie mums atbrauca Tez Tour Bus - tā ds pats divstā vī gais kā mū sē jais. Un arī tā di bija 78. Teikš u, ka ir ļ oti ē rti, kad 78 cilvē ki stiepj ausis un kaklu vienī gajam gidam, cenš oties vismaz kaut ko sadzirdē t par saviem godī gi samaksā tajiem 27 eiro. Nu, kā liecina manu Horvā tijas apceļ oto draugu pieredze, tū ristu aizmirstī ba ekskursijā s ir visas Eiropas slimī ba. Viņ i to sauc par rū pē m par citiem tū ristiem, kuri ir spiesti gaidī t kavē tā jus. Tur absolū ti nevienu neinteresē tas aspekts, ka lecot kalnos varē tu sagriezt kā ju vai ar bē rnu kaut kas noticis. Vē lu-jū su problē mas, nokļ ū stiet viesnī cā patstā vī gi. Un, ja š ī ir sala, es nezinu, varat mē ģ inā t peldē t.
Nā kamajā pā rskatā es vē los jū s pabeigt. Esot reģ istratū rā , satikā m tū ristus no TEZ tū res. Viņ i bija izlī guma jautā juma risinā š anas procesā , jo. viņ u tū roperators atzvanī ja un teica, ka viņ iem tiks nodroš inā ta cita viesnī ca, jo. Hersonisas pilī NĒ!!!?! ! ! STANDARTA telpas. Interesanti, kā das kategorijas istabā mē s toreiz dzī vojā m un kurā...Mū s atsū tī ja tū risma aģ ente "Kraina-tour" ar savu nepieklā jī go direktori Ļ enu un tū roperators "Albiz-tour"?
Nobeigumā gribu teikt, ka, lai izpē tī tu salu, jums tieš ā m ir jā ī rē automaš ī na. Tas izrā dī jā s ļ oti lē ts, salī dzinot ar mū su cerī bā m, un, ņ emot vē rā benzī na izmaksas, viņ iem ir 1.4 eiro. Automaš ī nas labas un labā stā voklī . Ja vē laties, varat paņ emt pat kabrioletu. Nomas punkti ir visur, ar to nav nekā du problē mu. Neaizmirstiet par sava tū risma operatora piedā vā jumiem, kuri vē las jums nopelnī t papildus naudu.
Un otrajā ekskursijā - Gramvousa salā , mē s nekad nedevā mies. Vī rs teica: "Viņ i arī aizmirsī s uz salas...". Kopumā š ī ir ļ oti skaista vieta atpū tai, pludmale, rupji sakot, bet par jū su papildu naudu. Vispā r Krē ta mani pievī la. Biju gaidī jis, ka daba tur ir gleznainā ka. Mū su Krima ir daudz skaistā ka.
Tas ir viss. Lai labs ceļ ojums, iespaidi!! !
Un apzinī gi tū risma operatori, kuri vē las ne tikai nopelnī t, bet arī pā rliecinā ties, ka jū s par savu naudu jū taties labi.
P. S. Un uz Krē tu vairs nebrauksim. Varbū t kā dreiz nokļ ū sim Grieķ ijas kontinentā lajā daļ ā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums maxim-1974.
kas bija šajā viesnīcā, pastāstiet cik tālu līdz jūrai, kā ar ēdienu un kādi numuriņi?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Hersonissos Palace расположен в центре курортного городка, в шаговой доступности от отеля Heronissos. В отеле не предусмотрено развлечений для детей. Рекомендуем для молодежи и всех, кто предпочитает сочетать отдых и вечерние развлечения вне отеля. В 50 м от отеля начинается улица баров и дискотек. Построен в 1991 году, реконструирован в 2007 году. Входит в группу отелей HERSONISSOS HOTEL GROUP. Отель отлично подойдет как для экскурсионных, так и для деловых поездок. Лименас Херсонису (Центр) — отличный выбор, если вам интересны бары, ночная жизнь и морское побережье.

Atrašanās vieta В 25 км от г. Ираклион, в г. Херсониссос, в 100 м от пляжа. Автобусная остановка в 500 м от пляжа.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м от отеля. Пляжные полотенца – депозит. Херсониссос (Χερσόνησος, Hersonissos) — пляж находится на северном побережье Крита в 27 км на восток от города Ираклион. Херсониссос — это райское место для молодёжи, так как здесь большое количество баров, таверн и дискотек. Пляж Херсониссос представляет собой закрытые от ветров и волн бухты с золотистым песком.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане отеля, оформленном в классическом стиле, подают обед и ужин в форме «шведского стола». Из расположенного на 2 этаже лаундж-бара открывается панорамный вид на Критское море. В отеле работают также бар у бассейна и традиционная кофейня у второго бассейна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports К услугам гостей крытый и 2 открытых бассейна, ресторан и теннисный корт. В отеле Hersonissos Palace есть сауна, где можно расслабиться, а также полностью оборудованный тренажерный зал для любителей активного отдыха. За несколько минут можно прогуляться до центра города Херсониссос с широким выбором ночных клубов.
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 150 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Dedalou 10 Street, GR-70014 Limin Hersonissos, Crete - Greece, P.O. Box 2
Tālruņi: (+30) 28970-23603, Fax: (+30) 28970-23604
Tīmekļa vietne: Hersonissos Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.