Ammos Beach Hotel 5*– Atsauksmes

2
Novērtējums 4.510
6.5 Numurs
1.9 apkalpošana
5.8 Tīrība
4.5 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Jauna stilīga viesnīca aktīvajā Malijas kūrortpilsētā jūras krastā. Viesnīca piedāvā izmitināšanu tikai pieaugušajiem modernos un ērtos "superior" klases numuros, no kuriem dažiem ir piekļuve koplietošanas baseinam. Viesnīca ir piemērota viesiem ar kustību traucējumiem. Ir telpas, kas pielāgotas piekļuvei ratiņkrēslā. Nav animācijas. Ieteicams pāriem un jauniešiem. Uzcelta 2017-18.Vairāk →
аватар lesia.samarina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cas vē rtē jums ir ļ oti negatī vs. Mū su iknedē ļ as atvaļ inā jums tika rezervē ts 3 mē neš us pirms ceļ ojuma. Paņ ē mā m augstā kas kategorijas numuru ar skatu uz jū ru, iepriekš par to ī paš i vienojoties. … Tomēr ▾ Viesnī cas vē rtē jums ir ļ oti negatī vs. Mū su iknedē ļ as atvaļ inā jums tika rezervē ts 3 mē neš us pirms ceļ ojuma. Paņ ē mā m augstā kas kategorijas numuru ar skatu uz jū ru, iepriekš par to ī paš i vienojoties. Atvaļ inā jums sā kā s ar vilš anos. Ierodoties viesnī cā , mums iedeva istabiņ u pirmajā stā vā , pavisam citā du nekā maksā jā m. Viņ i solī ja mainī t istabu nā kamajā dienā , jo nebija nevienas brī vas mū su kategorijas istabas, lai gan mē s ieradā mies agri. Tač u ļ aunā kie notikumi vē l bija priekš ā . Otrajā uzturē š anā s dienā mē s ar vī ru uzzinā jā m, ka no mū su istabas ir nozagta skaidra nauda! Turklā t no diviem makiem uzreiz, atstā jot mazliet vienā un otrā , lai nepiesaistī tu uzmanī bu. Sazinā jā mies ar viesnī cas gidu, tū risma operatoru un sā kā m lietas izskatī š anu.

Pieskrē ja viesnī cas menedž eris un uzreiz paziņ oja, ka ja netiks uzlauztas viesnī cas durvis, tad neviens neko nezog un pat policija neko nedarī s. Turklā t viņ š teica, ka policija nenā ks.
Kad sā kā m uzstā t uz policiju izsaukš anu, menedž eris sā ka uzvesties absolū ti neadekvā ti, kliedza un apsū dzē ja mū s, viesus, ka esam vienkā rš i pazaudē juš i naudu!! ! Tā kā mē s turē jā mies, viņ š piezvanī ja policijai, runā ja ar viņ iem par kaut ko grieķ u valodā , acī mredzot uzspiež ot savu versiju, un informē ja mū s, ka policija nenā ks. Mums vajadzē ja viņ iem piezvanī t caur vietē jo tū risma operatoru biroju. Kad ieradā s policija, mē s viņ iem parā dī jā m uz mū su istabas durvī m un verandu vē rstā s novē roš anas kameras, ierakstus, no kuriem mums vajadzē ja skatī ties. Mums bija aizdomas, ka tieš i caur verandu kā ds devā s uz mū su istabu pirmajā stā vā . Kā ds bija mū su pā rsteigums, kad uz telpas verandu vē rstā novē roš anas kamera, kas varē ja visu noskaidrot, izrā dī jā s nestrā dā još a!!!

Pats š ausmī gā kais š ajā situā cijā bija tas, ka viesnī cas menedž eris ne tikai necentā s palī dzē t kaut kā visu noskaidrot, bet uzvedā s než ē lī gi un apsū dzē ja !!!
tas ir serviss, viesmī lī ba un klientu uzmanī ba! Esmu pā rliecinā ts, ka ar š ā du vadī tā ju viesnī ca ilgi neizturē s! Š ā da attieksme pret mums, viesiem, bija tik než ē lī ga, ka vairs negribē jā m š eit palikt un devā mies uz citu viesnī cu, nesagaidot nekā du palī dzī bu vai atvainoš anos. Bet nekas, mē s jau esam nosū tī juš i attiecī gus pieteikumus kompetentajā m iestā dē m, tā pē c noteikti bū s sekas viesnī cai. Š is stā sts ar mums notika pirmo reizi, lai gan mē s daudz ceļ ojam. Nejaukā attieksme pret viesiem ir trekns š ī s viesnī cas mī nuss.

Ja runā jam par viesnī cu kopumā , tad š eit arī palaidā m garā m. Viesnī ca nevelk uz 5 zvaigznē m, maksimums 4. Pirmo reizi redzē jā m tā du All inclusive, kas strā dā no 11:00 lī dz 23:00. Turklā t komandantstunda sā kā s vienos naktī . Vakarā bā rā viesmī ļ i negribī gi teju vai iemet dzeramnaudu, ja uzreiz neatstā j dzeramnaudu. Mani nepatī kami pā rsteidza arī muļ ķ ī bas ar ģ ē rbš anā s veidu vakariņ ā s restorā nā.
To var saukt par restorā nu ar stieptā m, tajā paš ā telpā , kur ir brokastis un pusdienas. Kā pē c š is patoss no nulles, mē s nesaprotam. Personā ls nav pā rā k laipns, lai izmestu viesus, ja viņ i ir atvē rtos apavos vai nav ģ ē rbuš ies. Ē diens nav pā rā k daudzveidī gs, lai iegū tu 5 zvaigznes. Istabas uzkopš ana ir C pakā pē , grī das it kā nemaz nav mazgā tas. Pludmale maza un netī ra, ieeja jū rā ir laukakmeņ os. Ir maz sauļ oš anā s krē slu, tie ir aizņ emti no rī ta. Pat ja zā dzī ba nebū tu notikusi, mē s š eit nebū tu atgriezuš ies.
аватар storm221.76
Pludmale ir maza, netī ra, to biež i aizņ em atpū tnieki, kas nav no viesnī cas, viesnī ca to neievē ro. Krievu valodu neviens vispā r nesaprot. Ē diens nabadzī gs, tikai makaroni. Bufete no rī ta, pusdienas un vakariņ as. Vakaros bufetē tiek uzraudzī ti apavi un apģ ē rbs, ja kaut kas nepatī k, tad vakariņ ā s nelaidī s. … Tomēr ▾ Pludmale ir maza, netī ra, to biež i aizņ em atpū tnieki, kas nav no viesnī cas, viesnī ca to neievē ro. Krievu valodu neviens vispā r nesaprot. Ē diens nabadzī gs, tikai makaroni. Bufete no rī ta, pusdienas un vakariņ as. Vakaros bufetē tiek uzraudzī ti apavi un apģ ē rbs, ja kaut kas nepatī k, tad vakariņ ā s nelaidī s. Un aptuvenā veidā . Istabas uzkopš ana teicama, viesnī ca skaista, labi uzturē ta.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Новый стильный отель в активном курортном городке Малия на берегу моря. Отель предлагает размещение только для взрослых в современных комфортных номерах категории superior, в некоторых из которых есть выход к общему бассейну. Отель подходит для гостей с ограниченными возможностями передвижения. Есть номера, приспособленные для доступа инвалидных колясок. Нет анимации. Рекомендуем для отдыха пар и молодежи. Построен в 2017 -18 гг.

Atrašanās vieta Отель в 27 км от международного аэропорта г. Ираклион, в курортном местечке Малия, на берегу моря.
Pludmales apraksts Пляж песчаный, вход в море: песчано-галечный (пологий).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан на пляже (без дресс-кода) остается открытым до поздней ночи и работает по меню. В ресторане готовят традиционные блюда.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

Состоит из двух корпусов и комплекса бунгало. Всего в отеле 80 номеров.

Istabās

Во всех номерах есть: сейф(электронный), кондиционер, банные принадлежности, смена полотенец: 6 раз в неделю,телефон, уборка номера: ежедневно, тапочки, фен, балкон или терраса, ТВ: спутниковое, душ, Wi-Fi, халат, мини-холодильник.

Adrese Dimokatias Str., Malia Beach Road, 700 07 Malia, Crete, Greece.
Tālruņi: +30 2897 0 32495, +30 2897 0 33403
Tīmekļa vietne: Ammos Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).