Mitsis Laguna Resort & Spa 5*– Atsauksmes

23
Novērtējums 7.810
№13 viesnīcas reitingā Herakliona
8.8 Numurs
8.0 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.0 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca ir daļa no slavenās grieķu ķēdes Mitsis, tā sastāv no galvenās ēkas un 2 un 3 stāvu bungalo kompleksa, kas ir krāsoti maigos pasteļtoņos un ko ieskauj ziedošs dārzs. Viesnīcas reģistratūrā, restorānā strādā krieviski runājoši darbinieki. Viesnīca tika uzcelta 2011. gadā. Tas sastāv no galvenās ēkas un vienstāvu un divstāvu ēku kompleksa. Viesnīcas kopējā platība ir 100 000 m2. Rajons Anissaras ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē jūrmala, pludmales un atpūšanās.Vairāk →
аватар egorovaalla41
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagaidā m vislabā kais priekš manis. Tī ra, gaiš a viesnī ca. Zaļ a liela, vienmē r tī ra teritorija. Smaidī gs un draudzī gs personā ls. Ikviens cenš as jums palī dzē t. Numuri ir gaiš i un tī ri, tā pat kā viesnī ca. … Tomēr ▾ Pagaidā m vislabā kais priekš manis. Tī ra, gaiš a viesnī ca. Zaļ a liela, vienmē r tī ra teritorija.
Smaidī gs un draudzī gs personā ls. Ikviens cenš as jums palī dzē t. Numuri ir gaiš i un tī ri, tā pat kā viesnī ca. Tī rī š ana, dvieļ u maiņ a katru dienu. Arī minibā ra papildinā š ana.
Milzī gs ē dienu klā sts galvenajā restorā nā ar lielu vietē jo un ā rzemju ē dienu klā tbū tni, atseviš ķ i uzslavas desertiem un daž ā diem sieriem. 5 tematiski a la carte restorā ni.
Ļ oti gribas nā kamgad atgriezties vē lreiz.
аватар alenakvest
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra kā augstas klases viesnī cu. Viesnī cas atraš anā s vieta tā da, ka bez viesnī cas nav kur iet, tikai gar jū ru pa ceļ u. Jū s varat nokļ ū t tuvā kajā Hersonissos apmetnē ar taksometru vai vilcienu, jautra izklaide! Ir autobuss uz Heraklionu, apstā jieties viesnī cas stū rī pa kreisi. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra kā augstas klases viesnī cu. Viesnī cas atraš anā s vieta tā da, ka bez viesnī cas nav kur iet, tikai gar jū ru pa ceļ u. Jū s varat nokļ ū t tuvā kajā Hersonissos apmetnē ar taksometru vai vilcienu, jautra izklaide! Ir autobuss uz Heraklionu, apstā jieties viesnī cas stū rī pa kreisi.
Ierodoties viesnī cā , mums iedeva rokassprā dzes un apmetā mies 15 minū š u laikā . Mē s dabū jā m istabu bungalo pretī baseinam. Visas telpas ir iekā rtotas zilā , baltā un zelta krā sā . Istaba lieliska, viss ir, pat svari tiem, kas vē ro savu svaru. Pē c ieraš anā s mū su istaba tika sagaidī ta ar vī na pudeli un augļ iem. Istabas priekš ā ir terase ar galdu un krē sliem, kur vakaros sē dē t.
Viesnī cā ir galvenais restorā ns, bā ri, a la carte restorā ni - itā ļ u, meksikā ņ u, grieķ u, aziā tu, ir suš i. Apmeklē jā m visus restorā nus, virtuve lieliska, ē dienu izvē le liela, viss ļ oti garš ī gs. Š ika garš ī ga saldē juma izlase, visu gadu neē dam mā jā s, cik daudz apē dā m svē tkos! Ir š ampanieš a bā rs, kas tiek atvē rts pulksten 18. Viņ i dod daž ā da veida š ampanieš us, gatavo kokteiļ us uz š ampanieš a bā zes.
Viesnī cas pludmale atrodas pā ri nelielam ceļ am, no abā m izejā m no viesnī cas ir gā jē ju pā reja. Pludmales dvieļ i tiek izsniegti pret depozī tu 20 eiro, mainī t var katru dienu, konditorejas pusē noteiktos laikos. Pludmale ar maziem oļ iem, piemē ram, smiltī m. Ieeja jū rā ir mazi oļ i, nedaudz tā lā k akmeņ i. Kad jū ra nav mierī ga, krastā var parā dī ties aļ ģ es. Pludmalē nav bā ra, bet viesnī cas baseina bā rs atrodas pā ri ceļ am, un vienmē r darbinieki staigā pa pludmali un piedā vā dzē rienus no bā ra. Jū ras ū dens baseinos netiek uzsildī ts. Pie baseiniem tiek veikta animā cija. Vakaros bā rā dzī vā mū zika.
Ekskursiju programmas neņ ē mā m, jo ​ ​ devā mies tikai pludmales brī vdienu nolū kos, un š ī viesnī ca mums nodroš inā ja š ā das brī vdienas. Esam ļ oti apmierinā ti ar apkalpoš anu viesnī cā .
аватар lambada-kol
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Devos atvaļ inā jumā ar savu vī ru un draugu grupu. Otro reizi Mitsis tī klā un otro reizi viss ideā li! Es jums pastā stī š u par saviem iespaidiem secī bā : 1) Norē ķ ins. Reģ istrē š anā s bija ā tra un ē rta. … Tomēr ▾ Devos atvaļ inā jumā ar savu vī ru un draugu grupu. Otro reizi Mitsis tī klā un otro reizi viss ideā li!
Es jums pastā stī š u par saviem iespaidiem secī bā :
1) Norē ķ ins.
Reģ istrē š anā s bija ā tra un ē rta. Kamē r mū su istaba tika tī rī ta un sagatavota mū su ievā kš anai, mē s paē dā m relaksē još as pusdienas skaistā restorā nā .
Kad izgā jā m no restorā na (ap 13:00), viss jau bija gatavs.
2) Skaitlis.
Telpas blakus draugiem nevarē ja iegū t. Bet tomē r paš as telpas bija ļ oti jaukas.
Mums bija bungalo, istaba pirmajā stā vā ar terasi.
Istabā ir iespaidī ga liela gulta, tieš ā m daudz brī vas vietas, mē beles a la vintage, koka grī das, viss ļ oti stilī gi un svaigi.
Kā sveiciena zī me no viesnī cas bija arī vī na pudele. Mini bā rā bija ū dens, alus, gā zē tie dzē rieni. Tī rī š ana katru dienu. Vannas istabā ir visi aksesuā ri - peldmē teļ i, č ī bas, ziepes, ž eleja, š ampū ns utt.
3) Restorā ni un ē dieni.
Milzī ga ē dienu izvē le, bez pā rspī lē jumiem. Atceros zilo sieru, sivē nu, jē ru, mī dijas, garneles. Viesmī ļ i piedā vā dzē rienus: alu, sulas, ū deni, vī nu - balto, sarkano, rozā . Ļ oti pieklā jī gs un smaidī gs.
Brī vdienā s viesojā mies itā ļ u A la carte, meksikā ņ u, grieķ u. Man viss ļ oti patika, porcijas milzī gas, viss garš ī gi. Viesnī cā ir daudz bā ru. Tai skaitā š ampanieš a bā rs, kokteiļ bā rs, baseina bā ri, kreps ar kafiju un kū kā m. Dzē rieni visi ir cienī gi, ir kokteiļ u saraksts. Ir daudz, no kā izvē lē ties.
4) Animā cija.
Pa dienu tika veikta Zumba, ū dens vingroš ana, stiepš anā s, pilates. Vakaros pā rsvarā tika izklaidē ti bē rni.
5) Pludmale.
Pludmale atrodas pā ri nelielam ceļ am, pa kuru reti brauc maš ī nas un no rī tiem skrien sportisti.
Ieeja jū rā visur savā dā ka, tur nav ī paš i ē rta, bet ir arī laba. Ir vietas, kur ir akmeņ i, un ir vietas bez tiem.
Gribu rezumē t savu atsauksmi: viesnī ca lieliska, jauna, "garš ī ga" tieš ā un pā rnestā nozī mē ! Man viss ļ oti patika!
аватар ok-poroshenko
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar mā su š eit viesojā mies pagā juš ā gada maijā veiksmes dē ļ . Vienā no labi zinā majā m atlaiž u vietnē m bija kuponi daž ā diem datumiem uz Krē tu un citā m salā m. Uzreiz metā mies uz aģ entū ru un par lielu pā rsteigumu mums izdevā s rezervē t istabu Lagunā . … Tomēr ▾ Mē s ar mā su š eit viesojā mies pagā juš ā gada maijā veiksmes dē ļ . Vienā no labi zinā majā m atlaiž u vietnē m bija kuponi daž ā diem datumiem uz Krē tu un citā m salā m. Uzreiz metā mies uz aģ entū ru un par lielu pā rsteigumu mums izdevā s rezervē t istabu Lagunā .
Viesnī ca ir ļ oti augstā lī menī , ī stas 5 zvaigznes. sā kot no viesnī cas dizaina un istabu iekā rtojuma, beidzot ar to, ko nevar parā dī t bildē s, tas ir, lī dz viesnī cas darbinieku apkalpoš anai un attieksmei. Jau no pirmā s minū tes lī dz paš ai izbraukš anai jutā mies kā gaidī ti viesi.
Viesnī ca ir pilnī gi jauna, tū ristu noplukusi, nodilums nav redzams. Visu publisko vietu dizains ir stilī gs, skan patī kama mū zika, pā rdomā ta gaisma.
Teritorija nav maza, kamē r sakopta ļ oti labi, visur aug puķ es, puķ u dobes izlū zuš as, zā le zaļ a, nav nokaltusi.
ir mā kslī ga lagū na ar laivā m - kanoe laivā m /
Ē diens galvenajā restorā nā ir visaugstā kajā lī menī . Izvē le liela, ē diens ļ oti garš ī gs. Es pat nevaru ne par ko sū dzē ties. .
Nedē ļ as laikā apmeklē jā m visas piecas a la carte, negaidī ti iepatikā s japā ņ i un meksikā ņ i.
Blinnaya ir arī laba vieta. š eit ir pankū kas ar daž ā diem pildī jumiem (no asā m lī dz saldā m). Kopumā viesnī ca patiks gardē ž iem.
Pludmale ir oļ aina, bija akmeņ i, bet mē s ā tri sapratā m, kur tie atrodas, un veiksmī gi no tiem izvairī jā mies. Var bū t vajadzī gas č ī bas, tā s parasti novē rš problē mas.
Sauļ oš anā s krē sli un matrač i ir kvalitatī vi un bez maksas.
Kopumā pā rē jais izdevā s, ž ē l, ka tagad nav tik labu piedā vā jumu. . .
аватар MarinaVladi
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Aprī lī.1 nedē ļ u atpū tā mies akcijā MITSIS PATRIOT. Saskaņ ā ar akcijas noteikumiem tū rists, kurš ir izvē lē jies nakš ņ oš anu MITSIS * tī kla viesnī cā s 2 vai vairā k reizes, saņ em dā vanā. … Tomēr ▾ Aprī lī.1 nedē ļ u atpū tā mies akcijā MITSIS PATRIOT. Saskaņ ā ar akcijas noteikumiem tū rists, kurš ir izvē lē jies nakš ņ oš anu MITSIS * tī kla viesnī cā s 2 vai vairā k reizes, saņ em dā vanā.7 naktis izmitinā š anu kā dā no tī kla viesnī cā m par pazeminā tu cenu. Balvu varē ja izmantot 2014. gada aprī lī . Balvu viesnī ca tika izvē lē ta pē c FORTUNA sistē mas. Atbilstoš i akcijai varē tu uzaicinā t uz Mitsis viesnī cā m kā du precē tu draugu pā ri, kurš nekad nav bijis.
Tā bija pirmā reize Krē tā . Pirms tam viņ i atpū tā s Kosas salā , Rodas salā , netā lu no Atē nā m...
Viesnī ca jauna, 2011. g. , skaista, teritorija sakopta un sakopta, oriģ inā lā konfigurā cija baseini ar jū ras ū deni, tiltiņ i pā ri baseiniem rada mazas pilsē tas sajū tu. Istabas plaš as, tī ras, ar skatu uz jū ru, baseini vai ziedoš i krū mi. Istabas tiek uzkoptas katru dienu. Ē dieni galvenajā restorā nā ir garš ī gi un daudzveidī gi, turklā t uz vietas ir vairā ki a la carte restorā ni. . . Draudzī gs personā ls un patī kama apkalpoš ana visā viesnī cā . Vakaros atvē rtajā zonā pie restorā na skan dzī vā mū zika. Bē rniem - animā cija, bet pa dienu - rotaļ u laukumi, mini akvaparks. . . Protams, viesnī cas teritorijā nav tik daudz apstā dī jumu, kā gribē tos, bet pē c diviem vai trim gadiem, neapš aubā mi, bū s. bū t patiesai Krē tas paradī zei. Viena lieta: viesnī cas pludmale, kā mums š ķ ita, nedaudz neatbilst 5 * viesnī cai.
Viesnī cā var noī rē t automaš ī nu, tač u tā bū s dā rgā ka nekā , piemē ram, kaimiņ pilsē tā Hersonisā , kur lē na pastaiga aizņ em apmē ram stundu. Nu kaut kā mē s ar draugiem bijā m apmierinā ti ar pā rē jo, nemaz negribē jā m braukt prom.
Холл основного здания отеля Открытая часто основного ресторана отеля Один корпус отеля окружен искусственной речкой...
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Atpū ta ir vienkā rš i lieliska! Istaba š iks, ē diens izcils, laikapstā kļ i nepievī la) Personā ls ļ oti pieklā jī gs un smaidī gs. Liels paldies Tatjanai reģ istratū rā , vienmē r smaidī ga, vienmē r gatava palī dzē t . … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Atpū ta ir vienkā rš i lieliska! Istaba š iks, ē diens izcils, laikapstā kļ i nepievī la) Personā ls ļ oti pieklā jī gs un smaidī gs. Liels paldies Tatjanai reģ istratū rā , vienmē r smaidī ga, vienmē r gatava palī dzē t . . viņ a ā tri un efektī vi atrisina visus jautā jumus. Grieķ ijā , 1 reizi, mē s neko daudz nezinā jā m. . viņ a palī dzē ja visā . . un padoms. . un darbos. . Vē lreiz liels paldies Tanechka! ! ! Veiksmi grū tajā biznesā sazinā ties ar krievu tū ristiem. Ja kā dreiz nokļ ū sim Grieķ ijā . . tad tikai š ajā viesnī cā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š odien atgriezā mies no Krē tas. Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Mums visiem patika! ! ! Bē rni ir patiesi sajū smā . Laikapstā kļ i mū s nepievī la, kad devā mies, bija š aubas par laikapstā kļ iem. Animatori ir forš i, smieklī gi un ģ eniā li. … Tomēr ▾ Š odien atgriezā mies no Krē tas. Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Mums visiem patika! ! ! Bē rni ir patiesi sajū smā . Laikapstā kļ i mū s nepievī la, kad devā mies, bija š aubas par laikapstā kļ iem. Animatori ir forš i, smieklī gi un ģ eniā li. Reģ istratū rā Tatjana ir tikai burvis, jebkurā diennakts laikā varat sazinā ties ar jebkuru jautā jumu un Tatjana vienmē r palī dzē s. Personā ls ir neuzkrī toš s un pieklā jī gs. Mans jaunā kais dē ls raudā ja, kad mē s aizgā jā m. Kopumā svē tki izdevā s! Mē s ar prieku atgriezī simies!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ģ imenes atvaļ inā jums 2013. gada augustā (2 pieauguš ie, bē rni 5 un 8 gadi). Istaba - ģ imene, it kā no divā m istabā m, ļ oti liela, ē rta, 2 stā vā . Man tas patika. Tajā ir viss nepiecieš amais. Ē diens: augstā kā s klases. … Tomēr ▾ Ģ imenes atvaļ inā jums 2013. gada augustā (2 pieauguš ie, bē rni 5 un 8 gadi). Istaba - ģ imene, it kā no divā m istabā m, ļ oti liela, ē rta, 2 stā vā . Man tas patika. Tajā ir viss nepiecieš amais. Ē diens: augstā kā s klases. Izvē le ir vienkā rš i milzī ga. Kurš raksta - nav ko ē st, tā pē c teikš u - ja katru dienu uzspiedī si VISU, no kā jā izvē las, tad, protams, bū s garlaicī gi, bet kā iederē sies? R) Viņ i gatavo ī paš i garš ī gi. Restorā ni a la carte - bija krē tieš u un itā ļ u valodā . Pirmajā - izcila apkalpoš ana un ē dieni, vienkā rš i pasakains! Otrajā - pica ir pā rsteidzoš a, pavā rs arī . Pā rē jais nav ī paš i labs mū su gaumei. Noī rē jā m auto uz 3 dienā m - labā k lai tā diem ceļ iem ir navigators un pē c iespē jas mazā k ņ em auto, ceļ i ļ oti š auri, gandrī z 360 grā du pagriezieni. Cenas maz atš ķ iras no veikala viesnī cā un tuvumā . Ī paš s paldies Tatjanai reģ istratū rā - viņ a risina pilnī gi visas problē mas, ļ oti pieklā jī ga, draudzī ga. Tas tikai rada relaksā cijas sajū tu. Un ar ekskursijā m viņ š pastā stī s, kur dabū t maš ī nu un kur un kā nokļ ū t, un ko un kur nopirkt. Ja viņ i zinā tu uzreiz, viņ i vismaz paņ emtu viņ ai dā vanu. Izcils cilvē ks. Bija situā cija ar mums - cilvē ki stā vē ja un prasī ja savu numuru reģ istrā cijai pulksten 10 no rī ta. Viņ i bija ā rkā rtī gi pā rsteigti. Mē s jau ilgu laiku esam ceļ ojuš i. Visā pasaulē valda noteikums pē c 14.00. Ir brī va istabiņ a - iekā rtosies, nē - jā gaida. Ja iespē jams, arī izrakstī š anā s pirms pulksten 12.00. tad viņ i to pagarinā s par papildu samaksu maksa. Un par ko saš utumu - nav skaidrs. Mī nusi: slikta pludmale. jū s varat doties uz jū ru. Var arī peldē ties, bet pludmale maza, pē das jau pirmajā dienā noberztas - mazi oļ i kā smiltis. Turklā t jū ra izņ em aļ ģ es, kā arī zemū dens avotus, kas padara ū deni vē su. Ū dens baseinā ir sā ļ š , jo visas flī zes ap malu ir raupjas, bē rni pirmajā dienā noslaucī ja rokas lī dz asinī m. Ieiet un iziet tikai pa kā pnē m. Un ejiet pastaigā ties - tuvumā nav apdzī votas vietas. Jū s varat staigā t pa promenā di, bet ne iepirkš anā s pilsē tā . Plusi: teritorija, ē dinā š ana, apkalpoš ana (ļ oti patī kami, ka sagaida un apsē dina, ir restorā na, nevis ē dnī cas sajū ta, ne reizi nebija jā gaida rindā ilgā k par 3 minū tē m), daudzi baseini. Jā , sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti, BET blakus ir tikai daž i, kas ir ā rkā rtī gi nepatī kami. Ja bū tu apmaksā ts - vī ģ es bū tu aizņ emtas. Istabā ir internets (jā bū t vadam), kas mums bija ā rkā rtī gi izdevī gi. Pā rsteidzoš i bā ri. Ē st vienmē r var – pavasara rullī š us pē c izvē les no pulksten 11 lī dz 2. Tas ir, pē c brokastī m var paņ emt maš ī nu, notriekties, atnā kt ē st. neatkarī gi no pusdienā m. saldē jums: ļ oti liela izvē le, ļ oti garš ī gi. Jā , istabā ir svari - lai biedē tu tū ristus R)))) Bē rniem: animā cija nav turku valoda. Tas ir, paš i bē rni. Mums tas nebija svarī gi, viņ i ir paš pietiekami.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар k.cz33
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mitsis Laguna ir brī niš ķ ī ga viesnī ca, labas padomju sanatorijas stilā . Mums nebija sū dzī bu par ē dienu, tī rī š anu vai uzņ emš anu. Pludmales nav nekā da. nevis smilš ains-oļ u, bet - oļ u-akmeņ ains. Lietussargi un baseina sē dekļ i aizņ em 5-6 no rī ta. … Tomēr ▾ Mitsis Laguna ir brī niš ķ ī ga viesnī ca, labas padomju sanatorijas stilā . Mums nebija sū dzī bu par ē dienu, tī rī š anu vai uzņ emš anu. Pludmales nav nekā da. nevis smilš ains-oļ u, bet - oļ u-akmeņ ains. Lietussargi un baseina sē dekļ i aizņ em 5-6 no rī ta. pie jū ras viss ir par brī vu, bet peldē t gandrī z neiespē jami. . Akmeņ ains, visu jū liju vē trains, pludmales platums ā rkā rtī gi mazs. Uz Mitsi vairs noteikti nebraukš u, bet uz Krē tu noteikti braukš u. ī rē ju auto 4 reizes no Stefana - lieliski. apceļ oja klosterus un citas apskates vietas. devā s ekskursijā pa Santorini - nepā rsteidza. varbū t pati ekskursija bija slikti organizē ta, varbū t kā da cita iemesla dē ļ . Viesmī lī ba - Tatjana laipni palī dzē s un nokā rtos.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien! Atpū tā s 2013. gada jū nijā . ar vī ru un 4 gadus vecu bē rnu Lagunā . Es uzrakstī š u par mū su pieredzi. Teritorija ļ oti skaista, kopta. Vakarā viesnī ca ir ļ oti skaisti apgaismota. Teritorijā ir vairā ki baseini ar jū ras ū deni. … Tomēr ▾ Labdien! Atpū tā s 2013. gada jū nijā . ar vī ru un 4 gadus vecu bē rnu Lagunā . Es uzrakstī š u par mū su pieredzi. Teritorija ļ oti skaista, kopta. Vakarā viesnī ca ir ļ oti skaisti apgaismota. Teritorijā ir vairā ki baseini ar jū ras ū deni. Ir viens ū dens slidkalniņ š pieauguš ajiem un 2 mazi ū dens slidkalniņ i bē rniem. Pludmale atrodas pā ri ceļ am. Tas ir slikti aprī kots, ieeja jū rā ir briesmī ga. Jū s varat ieiet tikai lī dz ceļ iem un pē c tam apgulties uz ū dens un peldē t. Dibens ir ļ oti akmeņ ains (milzī gi melni akmeņ i). Jū nijā jū ra jau bija silta. Š ļ akatā m ar bē rnu krastā . Pirms aizbraukš anas palasī ju atsauksmes, ka var iet pa labi un pa kreisi un ieeja jū rā bū s normā la. Tā nav patiesī ba. Ē diens ir labs. Tiesa, neē rti ir tas, ka uz grila tiek gatavoti karstie ē dieni (gaļ a, zivis, vista, aknas) un tā pē c uz š o grilu ir garas rindas. Stā vot, bē rns nolietosies visā . Pusdienā s viena veida zupa, vakariņ ā s divu veidu zupa. Jū s varat barot bē rnu. Kopumā nav liela ē dienu izvē le. Pieauguš ajiem tas ir normā li, bē rni, kas jaunā ki par 4 gadiem, godī gi sakot, nevar iedomā ties, ko viņ i ē da, izņ emot zupu. Es arī gribē ju atzī mē t, ka restorā ns vienmē r ir sē doš s. Jū s stā vat rindā pie ieejas 5 minū tes. Uz vietas (ne pludmalē ) ir arī bā ri, kur var paņ emt vietē jo vī nu, alu, tē ju, kafiju, sulu (viss ļ oti auksts - nepā rtraukti prasī ju atš ķ aidī t sulu bē rnam ar karstu ū deni). Importa alkohols tikai galvenā s ē kas bā rā . Ir vē l viena kafejnī ca, ļ oti laba - tā ir pankū ka, ir saldē jums. Bijis tur biež i. Istaba laba un plaš a. Viss strā dā ja pareizi, tikai interneta kabelis. Kabelis reģ istratū rā tika prasī ts tikai treš ajā ieraš anā s dienā (kā arī č ī bas ar peldmē teļ iem visiem nedeva, nepietika). Internets ir ļ oti lē ns. Gultas ir ē rtas, arī bē rnu gultiņ a. Vienī gais telpas trū kums ir grī da. Viņ š ir neticami auksts. Kas brauks ar bē rniem - noteikti paņ em č ī bas un labā k neslī d. Mans bē rns paslī dē ja pirmajā dienā un tieš i uz š ī s flī zē tā s grī das ar pieri ((((((((Kas par animā ciju), mē s aizbraucā m uz mini diskotē ku un tad palikā m uz vakara izrā di. Bija interesanti), kad atnā ca kabarē dejotā ji. Citā di) bija garlaicī gi. Daļ a no animā cijas komandas runā krieviski. Bē rnu miniklubā par bē rniem rū pē jas paš i vecā ki. Meiteņ u animatores ir kū tras, visvairā k var zī mē t. 10 dienas es nekad neesmu redzē jis spē les ar bē rniem. Kopumā var teikt, ka viesnī ca ir laba, bet trū kumi ir pludmale un slikta animā cija. Nevarē ja ignorē t nepilnī bas, jo biļ ete uz š o viesnī cu bija daudz dā rgā ka nekā uz citā m viesnī cā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums komarixa
Mēs palikām 2013. gada jūlijā. Animatoriem bija divas galvenās dziesmas (un dejas pie tām). Viens ir "Numurs 1". Sakiet, lūdzu, kurš ir izpildītājs un kā sauc otro (korī ir vārds LUNA)? Palīdziet, patīk!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель входит в известную греческую цепочку Mitsis, состоит из главного корпуса и комплекса 2-х и 3-х этажных бунгало, окрашенных в нежные пастельные тона и окруженных цветущим садом. В отеле имеется русскоговорящий персонал на ресепшн, в ресторане. Отель построен в 2011 году. Состоит из главного здания и комплекса одно- и 2-этажных корпусов. Общая площадь территории отеля 100 000 м2. Аниссарас — отличный выбор, если вам интересны морское побережье, пляж и релаксация.

Atrašanās vieta Отель Mitsis Laguna Resort And Spa расположен в Аниссарас, на площади более 10 акров, на берегу песчаного пляжа. Расстояние от курортного спа-отеля Mitsis Laguna до порта Ираклиона составляет 24 км, а до аэропорта Ираклиона — 22 км.
Pludmales apraksts Между отелем и пляжем проходит променад. Аниссарас – необыкновенно красивое критское побережье с чистым морем и песчаными ухоженными пляжами. Район Аниссарас находится всего в двух километрах к западу от города Херсониссос. Практически каждый из участков побережья Аниссарас подходит для купания, так как пляжи, практически все идеально ухожены.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В распоряжении гостей 1 главный ресторан, 1 блинная и 5 тематических ресторанов, где подают широкий выбор блюд от мексиканской, итальянской и критской кухни до азиатских блюд и суши. В курортном отеле имеются 5 баров, в том числе бар с шампанским. 2 бара находятся у бассейнов, а еще 3 — в главном здании.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для юных гостей предусмотрены полноценная развлекательная программа, детский бассейн с водными горками, игровая площадка на открытом воздухе и комната для игр.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports К услугам гостей бесплатный теннисный корт, поле для игры в мини-футбол, удобства для водных видов спорта и спа-центр. На территории работают 3 открытых бассейна и 1 крытый бассейн с морской водой.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Отель состоит из 183 бунгало, 34 из которых окружены озером Лагуна, 52 стандартными и 27 семейными номерами в главном здании, 87 семейными бунгало и 2 президентскими люксами с частным бассейном.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • kabeļa internets
  • balkons/terase
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Anissaras 700 14, Crete
Tālruņi: +30 28970 25790
Tīmekļa vietne: Mitsis Laguna Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, футбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.