Out Of The Blue Capsis Elite Resort 5*– Atsauksmes

25
Novērtējums 7.810
№12 viesnīcas reitingā Herakliona
8.1 Numurs
8.2 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.2 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Greznā kūrortviesnīca OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort atrodas privātā pussalā netālu no tradicionālā zvejnieku ciemata Agia Pelagia. Viesnīcas komplekss aizņem botāniskā dārza teritoriju 167 000 kvadrātmetru platībā. OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort piedāvā numurus no 3 kolekcijām, kas pilnībā atšķiras pēc stila, arhitektūras, dizaina un relaksācijas koncepcijas. Kolekcijas vieno vienota infrastruktūra un sniegto pakalpojumu kvalitāte, kas ņem vērā viesu individuālās vajadzības un vēlmes. Ieteicams gan ērtai ģimenes atpūtai, gan romantiskai atpūtai pāriem.Vairāk →
аватар draglib
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija oktobra pirmajā pusē . Ģ imene ar diviem bē rniem 6 gadi. Iespaidi – vispozitī vā kie. Sezonas beigā s, protams, ne visi servisi viesnī cā jau strā dā ar pilnu jaudu (teiksim, bē rnu klubā uzstā š anā s nenotika un tika ē dinā tas tikai pusdienas, bez launags un vakariņ ā m). … Tomēr ▾ Bija oktobra pirmajā pusē . Ģ imene ar diviem bē rniem 6 gadi. Iespaidi – vispozitī vā kie. Sezonas beigā s, protams, ne visi servisi viesnī cā jau strā dā ar pilnu jaudu (teiksim, bē rnu klubā uzstā š anā s nenotika un tika ē dinā tas tikai pusdienas, bez launags un vakariņ ā m). Tač u plusi ir bū tiski – pirmkā rt, ļ oti pievilcī ga cena; otrkā rt - nav krā mu tirgus; nu laiks nav karsts, mums tas labā k piestā v (vairā k ir tas, ka jū rā š ajā laikā vē l silts - liekas, ka 23-24 grā di).
Tas, ka viesnī ca ir pozicionē ta kā luksusa viesnī ca ar stipri samazinā tu rudens cenu, atstā ja sajū tu par izcilu cenas un kvalitā tes attiecī bu.
Ī paš i es atzī mē ju ģ imenes istabu (viņ i dzī voja 4000.  gados, blakus bē rnu klubam): plaš a, ne nobruž ā ta, mā jī ga. Dzī vojamo istabu (ar bē rnu gultā m) un guļ amistabu atdala garš gaitenis un divas slē dzamas durvis. Divi balkoni - katrai no istabā m. Divas ar pusi stilī gas vannas istabas (divas duš as, trī s izlietnes, divas tualetes, bidē , vanna). Tiesa, sā kotnē ji piedā vā to telpu nā cā s lū gt mainī t - tā atrodas pirmajā stā vā , tā "iepriecinā ja" ar sastinuš o gaisu mitruma un pilnī ga skatu trū kuma dē ļ no balkoniem (tikai bungalo ē kas aizmugurē jā siena priekš ā no tā ). Bet pē c trī s stundu pastaigas mē s pā rcē lā mies uz tieš i tā du paš u izkā rtojuma/aprī kojuma telpu augš stā vā , un viss nostā jā s savā s vietā s.
Personā ls ir pelnī jis pateicī bu - reģ istratū ras darbiniekiem un tiem, kas viņ u vā rdā izpildī ja mū su lū gumus: kā jau teicu, telpa tika mainī ta bez problē mā m, tiklī dz tika atbrī vota piemē rota telpa; nestrā dā još a ligzda pie naktsgaldiņ a - nekavē joties salabots; jums ir nepiecieš ams elektriskais pagarinā tā js - viņ i to nekavē joties iedeva jū su rokā s; nepiecieš ama papildus ierī ce odiem (viens uzreiz bija istabā ) - vakarā piegā dā ts; matu ž ā vē tā js pā rtrauca darbu - viņ i to nekavē joties nomainī ja; vajadzē ja nosū tī t pases skenē tu attē lu uz apdroš inā š anas kompā niju, lai izsauktu ā rstu - viņ i deva bezmaksas piekļ uvi WiFi. Viņ i sazinā s labā angļ u valodā . Vispā r labi darī ts, paldies viņ iem.
Gluž i tā pat viņ i bija apmierinā ti ar skolotā ju Olgu bē rnu klubiņ ā . Kopumā Mī nojieš u parks Kapsis pē c aprī kojuma, platī bas, daudzveidī bas ir labā kais no bē rnu klubiem, ko satikā m kū rortviesnī cā s.
Brokastis Red Pepper ir diezgan apmierinoš as: lai gan sortiments visu laiku ir vienā ds, tas ir pietiekami plaš s, lai varē tu daž ā dot brokastis, un apelsī nu sula un š ampanietis noteikti pieš ķ ir elegantu.
Pē c š ī m brokastī m pusdienā s praktiski nedevā mies (bē rnus paē dinā ja klubā Minoan), un devā mies vakariņ ot vienā no Agia Pelagia krastmalas krodziņ iem. No vislabā k atmiņ ā palikuš ajā m zivju krodziņ ā m/picē rijā m "Bravo" un restorā nam ar sarež ģ ī tu nosaukumu grieķ u valodā , kas atrodas tuvā k vā rtiem, kas ved no Capsis uz krastmalu (blakus kafejnī cai "La Piazza").
Mē s trī s dienas paņ ē mā m automaš ī nu birojā tieš i virs galvenā s ieejas Capsis (š ķ iet, Motorsun) - tas izrā dī jā s nedaudz labā ks par automaš ī nas cenu / klasi nekā tajā s, kas atrodas tieš i pretī ieejai viesnī cā . .
Par ā rkā rtē jo, tā pat kā Krē tu, viesnī cas teritorijas zaļ umu un pludmales ē rtī bā m, ir rakstī ts pietiekami daudz iepriekš ē jā s atsauksmē s. Kopumā - iesaku, ne sezonas kulminā cijā - tas ir skaidrs.
Вход в детский клуб Крыльцо детского клуба В детском клубе Территория - лужайка Вход в бунгальный номер 1-Bedroom Bungalow Suite Вход в номер Вид на детский клуб от входа в номер Гостинная номера
аватар kolesnikova28
istabiņ as vecas un nobruž ā tas, bet odi un visa dzī vā radī ba !!! ! ! pludmale ir maza un dvieļ u nekad nebija pietiekami! ! ! ē diens niecī gs un vienmuļ š !!! ! vī ns nav izcils (ja nesaproti vī nu nesapratī si!!! ! ) teritorija nav pā … Tomēr ▾ istabiņ as vecas un nobruž ā tas, bet odi un visa dzī vā radī ba !!! ! ! pludmale ir maza un dvieļ u nekad nebija pietiekami! ! ! ē diens niecī gs un vienmuļ š !!! ! vī ns nav izcils (ja nesaproti vī nu nesapratī si!!! ! ) teritorija nav pā rdomā ta (nepietiek smadzeņ u) !! ! ! un vispā r Grieķ ija ar savu mentalitā ti mums nav skaidra (diena pagā jusi un labi !! ! ) viens pluss --- jū ra vienkā rš i super !! ! ! bet viesnī ca sū c par lielu naudu, es noteikti iesaku vienkā rš u trī s un viss, ieskaitot_ jū s nezaudē sit !! ! !
аватар victorias
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es devos uz ī su laiku, no ceturtdienas (vai treš dienas, es jau neatceros) lī dz svē tdienai, ierodos pirmdien. agri no rī ta - Labirintam ir ī si lidojumi uz Krē tu un atpakaļ . Krē ta š ajā vietā vē l nav bijusi, tač u ir garlaicī ga atpū ta bez kompā nijas vai ģ imenes, Agia Pelagia ir pavisam mazs ciematiņ š , kura visa dzī ve rit tavernā s krastmalā . … Tomēr ▾ Es devos uz ī su laiku, no ceturtdienas (vai treš dienas, es jau neatceros) lī dz svē tdienai, ierodos pirmdien. agri no rī ta - Labirintam ir ī si lidojumi uz Krē tu un atpakaļ . Krē ta š ajā vietā vē l nav bijusi, tač u ir garlaicī ga atpū ta bez kompā nijas vai ģ imenes, Agia Pelagia ir pavisam mazs ciematiņ š , kura visa dzī ve rit tavernā s krastmalā . Arī vakaros tikai krodziņ i, nekā das ī paš as izklaides. Es lasī ju, ka ģ imenes dodas uz š o viesnī cu, meklē jot Turcijas analogu Grieķ ijas zemē , un tas droš i vien ir taisnī ba, ir pietiekami daudz teritorijas, lai ģ imenes to nepamestu.
Nu, 4 dienas vienatnē jums nav laika ī paš i garlaikoties, jo jū ra, saule un paš as viesnī cas izklaide. Ilgā k, ja tu nekur nebrauksi un tur nerū pē jies par ģ imeni, tas bū tu garlaicī gi.
Eternaya Oasis ir viens no trim kompleksiem Capsis Out of The Blue teritorijā . Teritorija kopumā ir lielā ka nekā Agia Pelagia ciema teritorija, un visa tā ir apstā dī ta ar kokiem, jū s dzī vojat lielā parkā , kuru pirmajā reizē ir grū ti apiet kā jā m.
Tā lā kajā galā ir statujas. Blakus restorā nam - upe ar dzī vā m radī bā m, netā lu bē rnu klubiņ š - zoodā rzs.
Bē rnu klubs darbojas kā bē rnudā rzs - jū s varat atstā t bē rnus uz visu dienu, pati kluba ē ka ir kā atseviš ķ a viesnī ca, es to vē l neesmu redzē jis, un tas ir apraksta vē rts. Pie ieejas liels labirints, bē rnu spē lē m. Mini disko skatuve, iekš puse un ē damistaba, un karuseļ i, un telpa ar gultiņ ā m katram gadī jumam. Lī dzī gs klubs pie pludmales ir paredzē ts pusaudž iem. Bē rni viesnī cā tiek pabaroti ar pusdienā m un pē cpusdienas uzkodā m. Pieauguš ajiem nav nekas vairā k kā brokastis-vakariņ as, ē diens labs, apkalpoš ana laba, pudele vī na un pudele ū dens ierodoties, daudz krieviski runā još u darbinieku. Ja vien nevajag visu nopirkt bā rā pludmalē , visu dienu guļ ot pludmalē , neizbē gami gribē sies uzkost pirms vakariņ ā m, vai doties uz itā ļ u vai japā ņ u restorā nu, arī par papildus naudu. Visvairā k mani apbē dinā ja internets un vietē jā s dzī ves trū kums š ajā rajonā . Un, ja jū s atnā ksiet atpū sties kopā ar ģ imeni, domā ju, ka vilš anā s nebū s vispā r.
Viesnī cas pludmale ir laba - pie ieejas tiek izsniegti dvieļ i (dienas vidū ar tiem var nepietikt - neskatoties uz to, ka visu laiku ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu), bē rnu piepū š amā s nolaiš anā s un š ū poles peld pa ū deni, ieeja gluda. Ir alternatī va pilsē tas pludmale, tač u dī vainā kā rtā tur atpū š as ļ oti daudz vietē jo iedzī votā ju, turklā t tur ir daudz tuvā k nekā viesnī cas pludmalē .
одна из игровых комнат детский стол в общем ресторане лабиринт у входа в Миноан парк (детский клуб) обед в детском клубе мини диско вход в детский клуб пляж отеля
аватар ganatusya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Grieķ ijā un Krē tā biju pirmo reizi! Varu stundā m ilgi runā t, sajū smā aizelsoties, par tū ri! Bet nebē dā š u, pateicoties Capsis, iemī lē jos Krē tā ! Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . brī nums!. … Tomēr ▾ Grieķ ijā un Krē tā biju pirmo reizi! Varu stundā m ilgi runā t, sajū smā aizelsoties, par tū ri! Bet nebē dā š u, pateicoties Capsis, iemī lē jos Krē tā ! Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . brī nums!
Частная территория Oh!Fll suite. Территория отеля. На территории. Фото с балкона. Вид на городскую набережную с территории отеля. Собственный пляж в заливе Кладисос. На территории. Вид на пляж.
аватар svetusik876
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir patiesi dieviš ķ a viesnī ca. Es paliku pie sava vī ra pagā juš ā gada septembrī . Š obrī d veicam rezervā ciju maijam. Pirmkā rt, milzī ga, skaista, sakopta teritorija, ar kuru var lepoties tikai daž as Grieķ ijas viesnī cas. … Tomēr ▾ Š ī ir patiesi dieviš ķ a viesnī ca. Es paliku pie sava vī ra pagā juš ā gada septembrī . Š obrī d veicam rezervā ciju maijam.
Pirmkā rt, milzī ga, skaista, sakopta teritorija, ar kuru var lepoties tikai daž as Grieķ ijas viesnī cas. Viss ir ļ oti loģ iski un skaisti izdarī ts. Viesnī cas teritorijā tika uzcelta miniatū ra Knosas pils, lielisks mini klubs.
Viesnī cas teritorija ir sadalī ta piecos daž ā dos sektoros, kas izceļ as ar savu š armu un atmosfē ru. Mē s dzī vojā m Crystal kompleksā . Ļ oti skaistas modernas telpas, augsto tehnoloģ iju ē ka, tā s priekš ā dziedoš a strū klaka, kas vakaros veic veselu priekš nesumu. Un brī niš ķ ī gi panorā mas skati. Blakus esoš ais Ruby Red komplekss ir veidots klasiskā stilā , ja vē laties.
Lieliskas pludmales - viesnī cā ir vairā kas tā das. Ir gan smiltis, gan oļ i, tā pē c var atrast vietu katrai gaumei, tī ru ū deni un vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli. Mē s bijā m septembrī , tā pē c bē rnu bija ļ oti maz.
Man ļ oti patika ē diens (bijā m puspansijā ) - gardē ž u restorā ns, katru dienu kaut kas jauns no š efpavā ra. Dzē rieni, protams, rudenī nav lē ti, divreiz dā rgā ki kā tuvē jā ciematā , bet jū s paš i saprotat, ka š ī ir 5* viesnī ca, tā pē c uz citu braucienu fona varu teikt, ka cenas ir ē rtas.
Ļ oti ē rta atraš anā s vieta - tieš i pie viesnī cas vā rtiem - ciemats ar suvenī ru veikaliem, krodziņ iem, kafejnī cā m, tā pē c, ja apnika atpū sties tikai viesnī cas teritorijā , vienmē r varat iziet ā rā un atrast kaut ko jaunu ā rpus tā s vā rtiem. Tikai 20 minū š u attā lumā no lidostas.
ES iesaku!
аватар TRV17
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Grieķ ijā atpū tā mies Krē tas salā.5* viesnī cā "Capsis Ruby Red". Viesnī ca aizņ em visu pussalu. Netā lu no viesnī cas atrodas Agia Pelagia ciems ar daudziem veikaliem un krodziņ iem. Viesnī cas teritorija ļ oti kopta, zaļ a. Gribu pieminē t lielisko virtuvi. … Tomēr ▾ Grieķ ijā atpū tā mies Krē tas salā.5* viesnī cā "Capsis Ruby Red". Viesnī ca aizņ em visu pussalu. Netā lu no viesnī cas atrodas Agia Pelagia ciems ar daudziem veikaliem un krodziņ iem.
Viesnī cas teritorija ļ oti kopta, zaļ a. Gribu pieminē t lielisko virtuvi. Ļ oti daudzveidī gs ē diens. Daudz jū ras velš u, dā rzeņ u, augļ u. Mū su numurs bija "Junior Suite" numurs, diezgan plaš s ar brī niš ķ ī gu skatu uz baseinu. Bē rns dienas pavadī ja, pazū dot bē rnu izklaides klubā "Minoan Fairy World". Š ī kluba teritorijā atrodas peldbaseins, daudzas spē ļ u istabas, iekš telpu kinoteā tris, amfiteā tris, karuseļ i. Turklā t apmeklē jums, pusdienas, vakariņ as, uzkodas un dzē rieni bē rna uzturē š anā s laikā parkā ir pilnī gi bez maksas. Vispā r jau sen mums tā da lī meņ a atpū ta nav bijusi. Esam sajū smā ! Es ļ oti iesaku atpū sties jebkurā no Capsis Out of the Blue viesnī cā m. Ceru, ka mē s š eit vē l atgriezī simies.
аватар AnnushkaMysatov
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar bē rnu atpū tā s Capsis Eternal Oasis. Mē s devā mies uz š o viesnī cu pē c operatores Mouzenidis Travel Tatjana Kosynkina (birojs Š č epkinā ) ieteikuma. Tā kā pirmo reizi atpū tos kopā ar bē rnu, mani ļ oti uztrauca daudzas nianses. … Tomēr ▾ Kopā ar bē rnu atpū tā s Capsis Eternal Oasis. Mē s devā mies uz š o viesnī cu pē c operatores Mouzenidis Travel Tatjana Kosynkina (birojs Š č epkinā ) ieteikuma. Tā kā pirmo reizi atpū tos kopā ar bē rnu, mani ļ oti uztrauca daudzas nianses. Tač u, ierodoties viesnī cā , sapratu, ka velti uztraucos. Viesnī cas atmosfē ra nekavē joties liek jums atpū sties. Ļ oti skaista zaļ ā zona. Daudzas krā sas. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, dvieļ i pludmalē ir bez maksas. Jū ra ir tī ra. Bē rns netika ā rā no ū dens, kā arī no bē rnu pilsē tiņ as. Gribu atzī mē t, ka tā du bē rnu pilsē tiņ u nebiju redzē jis. Pirmajā s dienā s man bija bail atstā t bē rnu vienu š ajā pilsē tā . Bet vē lā k satikā m ģ imeni no Kijevas, kura arī atpū tā s ar bē rnu un viss, mē s savus bē rnus neredzē jā m dienā m ilgi : )) Ē diens viesnī cā ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu. Ļ oti liela gaļ as, zivju, augļ u un saldumu izvē le. Mums bija divistabu suite, metri 60. (mū su tē tis bija dā sns : )) Uzreiz atzī mē ju skaisto, moderno telpas dizainu. Netā lu no viesnī cas atrodas neliels ciemats ar krodziņ iem un veikaliem. Secinā jums - svē tki bija izdevuš ies! Liels paldies Mouzenidis Travel darbiniekiem.
аватар smakushkin
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
3.06-10.06 – Grieķ ija, Creet, Capsis, Internal Oasis viesnī ca (Out of the blue hotel) Es gribē ju maksimā li izmantot š o ceļ ojumu. Meklē jā m vismaz 5 zvaigž ņ u viesnī cu ar numuriņ u pie jū ras un viss... ļ oti patika Greecotel, bet, diemž ē l, vietu nebija. … Tomēr ▾ 3.06-10.06 – Grieķ ija, Creet, Capsis, Internal Oasis viesnī ca (Out of the blue hotel)
Es gribē ju maksimā li izmantot š o ceļ ojumu. Meklē jā m vismaz 5 zvaigž ņ u viesnī cu ar numuriņ u pie jū ras un viss... ļ oti patika Greecotel, bet, diemž ē l, vietu nebija. Tad bija problē mas ar biļ etē m – tā kā mums vajadzē ja tieš i noteiktus datumus. . Beigā s jau paņ ē ma to, kas palika pā ri...proti, Capsis, Internal Oasis hotel - tas ir no viesnī cu grupas Out of the blue / Capsis - grū ti pateikt, kurš no tiem ir modernā ks nosaukums. Iepriekš tā bija viena viesnī ca - tad tā tika sadalī ta vairā kā s viesnī cā s))) un attiecī gi visas atrodas vienā teritorijā . ( Creestal, Rubby red, Oasis un citi)
Ieradā mies vakarā - ap 18:00. Lidostā mū s sagaidī ja tū risma aģ entū ras Mesanidus Travel pā rstā vji, iesē dinā ja autobusos un nosū tī ja uz viesnī cā m. Mū su viesnī ca atrodas apmē ram 20 minū š u attā lumā.
Kamē r mē s braucā m, tū roperatora pā rstā ve runā ja par Krē tu un Grieķ iju kopumā , un viņ a to darī ja tik smieklī gi, ka daudzi cilvē ki, tostarp es, par mani smē jā s))) ja jū s satiksit viņ u, tad jū s sapratī sit, ko es nozī mē . Viesnī cā mū s sagaidī ja ceļ ojumu aģ entū ras pā rstā vji un palī dzē ja reģ istrē ties - man tas š ķ ita uzmā cī gi, jo es pats mierī gi runā ju angliski un man nebija vajadzī gs papildu tulks))). Bet, ja jums ir grū ti ar angļ u vai grieķ u valodu, tad neuztraucieties, visi jums palī dzē s – daž i viesnī cas darbinieki runā krieviski. Pē c ā tras reģ istrā cijas mū s aizveda uz istabu ar elektrisko mobilo. Iedeva draugam par pū lē m 5 eiro par dzeramnaudu un sā ku atpū sties)))
Mums bija divstā vu istaba ar skatu uz dā rzu, lai gan bija redzams arī gabals no jū ras)). Es gribē ju skatu uz jū ru - aizmigt viļ ņ u trokš ņ os ...
tā es sapņ oju))) bet es jums atzī stos - ja es paņ emtu š ā du numuru - man bū tu jā cī nā s ar odiem, blaktī m un citiem lidojoš iem radī jumiem. Bet es domā ju no rī ta pamosties un ieskatī ties zilā s rī ta jū ras tā lumā , tas ir skaisti un ar fumitoksu var cī nī ties ar asinssū cē jiem))) (starp citu, mē s jau š eit nopirkā m fumitoksu - reģ istratū rā teica, ka viņ i bija beiguš ies un mē s paš i nopirkā m veikalā ). Viesnī ca atrodas tā , ka var redzē t tikai saullē ktu - saulrietu neredzē si - saule riet aiz kalniem. Istabā principā ir viss nepiecieš amais...kondicionieris abos stā vos - nekā du pretenziju.
Es atzī mē ju, ka istabā nebija tē jkannas - tas ir, jū s nevarat dzert tē ju vakarā . . viņ i prasī ja gludekli un ž ā vē jamo dē li - solī ja, bet tā lā k negā ja - nu, mē s, krievi, neesam sveš inieki - viņ i izkā pa.
Mū su daļ a no viesnī cas bija iegrimusi zaļ umos - viss apkā rt ziedē ja, skaistu ziedu puš ķ is ar koš ā m krā sā m - skaisti.
Viesnī cai ir divas pludmales - viena iekš ē ja un otra ir savienota ar pilsē tu. Pirmajā mē s paņ ē mā m ū dens procedū ras - tas bija tuvā k tam))) pludmale ir klā ta ar irdenā m smiltī m. Pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu - mē s vienmē r atradā m vietu. Dvieļ i ir bez maksas – tie atrodas atseviš ķ ā grozā pludmalē . 95% atpū tnieku ir krievi, pā rē jie eiropieš i. Ir daudz mazu bē rnu)) ir smieklī gi skatī ties viņ u uzvedī bu)).
Viesnī cā ir vairā ki baseini, pie kuriem atrodas arī sauļ oš anā s krē sli ar ruļ ļ os ietī tiem dvieļ iem. Bija jocī gi vē rot š ā du ainu: krievu ģ imene, guļ ot uz dvieļ iem, peldoties baseinā , aizejot, rā dī ja mā jturī bu - arī dvieļ us rū pī gi sarullē ja rullī un nolika sauļ oš anā s krē slos. Pē c 15 minū tē m cita ģ imene droš i atpū tā s uz tā m paš ā m lupatā m))))
Jū ras temperatū ra ir pati labā kā - ne karsts, ne auksts - peldē š ana 100-200m no rī ta pirms brokastī m - cē la tonusu un sniedza neizsakā mu baudī jumu. Ū dens ir dzidrs un tī rs - atkarī bā no diennakts laika jū ra mainī ja krā su - ne jau Maldī vija, protams, bet arī skaista. Zivju jū rā ir maz - un to krā sas ir diezgan sliktas - otrajā pludmalē ir nirš anas centrs, bet nebija vē lē š anā s nirt. Ir ū densmotociklu noma (100 rubļ i minū tē ) un citi vispā rpieņ emti ū dens izklaides veidi - bet nebija paraslidoš anas.
Mē s izvē lē jā mies variantu - Bed & Breakfast - jo pē c personī gā s pieredzes vienmē r centā mies daž ā dot ē dienu un ē dā m daž ā dā s vietā s. Pē c ieraš anā s mē s paē dā m vakariņ as vienā no viesnī cas restorā niem - pasū tī jā m nedaudz uz trim - porcija suš i katram un sekunde man un glā ze vī na - un vē l 2 tē jas)) vispā r tas mums maksā ja 100 eiro...
mums piedā vā ja piemaksā t un ņ emt ALL inclusive par 65 eiro no cilvē ka dienā - tas ļ aus pusdienot un vakariņ ot viesnī cas restorā nos.
Pusdienas parasti neē dā m, jo ​ ​ bija sā tī gas brokastis, bet pusdienu vietā ē dā m augļ us, ko nopirku veikalā iepretim viesnī cai - gatavus un svaigus augļ us. Vakariņ ā s devā mies uz restorā niem, kas atradā s gar publisko pludmali. Jā piebilst, ka pludmale nav liela - kaut kur ap 250-300m. No tiem restorā niem, kur mums bija jā ē d - atzī mē š u tikai vienu - Sokratos - to mums ieteica gide, kura pati tajā nebija, bet dzirdē ja no atpū tniekiem. Kopumā vakariņ as uz trim ir ap 40 eiro, bet ja ir arī pā ris pudeles laba vī na, tad ap 70. Mē s galvenokā rt pasū tī jā m jū ras veltes (garneles, zivis, omā rus utt. ).
Vakariņ ā s viesnī cā parasti bija kā da izklaides programma. Jū s varat ieturē t vakariņ as ā rpus viesnī cas un pē c tam nā kt skatī ties izrā di.
Viesnī cā ir spa salons – darbinieki slikti runā angliski. . - Es biju pā rsteigts)) viņ i atveda pie manis vecā ko - un mē s ar draugu vienojā mies par visu. Konkrē ti, atnā cā m 18.00 un vienojos par pirti un baseinu (viņ iem pirts un baseins 40 eiro uz visu dienu, stundu nav, tā pē c sarunā ju, lai dara to mums bez maksas) - beigā s viņ š piekrita, un mē s paņ ē mā m skrubi ar jū ras sā li (75 eiro no cilvē ka) - smieklī ga lieta - mana meitene tik ļ oti centā s, ka brī ž iem gribē jā s viņ ai sist)) Es, protams, jokoju) )) - bet pē c procedū ras ā da ir zī daina. . un gatavs saules iedarbī bai. . Manai sievai ļ oti patī k, kad es kopā ar viņ u veicu š o procedū ru. .

No ekskursijā m atzī mē ju sekojoš o - bijā m nedē ļ u un tā pē c paņ ē mā m 2 gabalus - pirmā ir Mī nojas laikmeta Knosas pils apskate - 2000. g. pmē. ē ka. - tur, saskaņ ā ar mī tiem, skrē ja minotaurs - pareizā k sakot, š ī labirinta pils tika uzcelta viņ am.
Arī š ajā tū rē bija vī na darī tavas apmeklē jums (piezī mē ju, ka vī ns ir vē rts) un noslē gumā pastaiga pa Heraklionas pilsē tas vē sturisko daļ u. Ekskursijas maksa 50 eiro vienai personai. otrā ekskursija tika izvē lē ta uz Santorini salu - iesaku visiem un apliecinu, ka nenož ē losiet. Š ī ir romantiskā kā sala Eiropā . Maksa 150 eiro vienai personai. No rī ta viņ š paņ em autobusu un prā mi. 2 stundas un jū s jau esat klā t. Iesaku mē ģ inā t pavadī t - 2 dienas Santorini un tad pā rcelties uz Krē tu. Tik daudz tū ristu no Eiropas to darī ja. Starp citu, Santorini ir sava lidosta. Un pludmales tur ir ar vulkā niskas izcelsmes smiltī m - un attiecī gi melnā m. - forš i)) uz prā mja esiet uzmanī gi ar cepurē m - izejot uz atklā tā klā ja.
Prā mis notur ap 40 km/h un lī dz ar mani daudzas cepurī tes ielidoja jū ras bezdibenī )), bet es apbrī noju jū ras skaistumu un apmē ram 30 minū tes nostā vē ju zem nepā rtraukta vē ja - rezultā tā saslimu ar atī tu un atgrieš anā s lidojums uz Krieviju aizrā dī ja sevi par pā rgalvī bu))) patī kami maz - es jums teikš u))) - rū pē jies par savā m ausī m.
Ierodoties lidostā , mū su tautieš iem tas bija nedaudz nepatī kami. Protams, mū s nosū tī ja uz reģ istrā ciju un visi stā vē ja rindā pē c iegā dā tajā m biļ etē m - pareizā k sakot, kam bija laiks))) gaidot rindā lī dz reģ istrā cijas sā kumam (apmē ram 40 minū tes), viņ i mainī ja č eku. -letē s - tas izraisī ja až iotā ž u - un krievi skraidī ja no vietas uz vietu ar koferiem un bē rniem - un iedomā jieties, ka daž i pamodā s 3 no rī ta un visi bija izsalkuš i, negulē ja, ar maziem bē rniem ...ģ enerā lis, kā jau vienmē r - daž i biedri sevi parā dī ja, teiksim ne tajā labā kajā veidā...sastrī dē jā s. . kurnē ja. . saspiedies...
Un ā rzemniekiem ir priekš stats par krieviem.
Labi atpū ties un ja ir kā di jautā jumi - raksti
аватар robinzon-tour
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pē dē jā viesnī ca mū su reklā mas tū rē bija OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT 5* De Luxe, kurā pavadī jā m 4 dienas. Š is ir viesnī cu komplekss, kas sastā v no piecā m viesnī cā m. Ekonomiskā kā ir Oasis, tad Ruby Red un Crystal, VIP villas. … Tomēr ▾ Pē dē jā viesnī ca mū su reklā mas tū rē bija OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT 5* De Luxe, kurā pavadī jā m 4 dienas. Š is ir viesnī cu komplekss, kas sastā v no piecā m viesnī cā m. Ekonomiskā kā ir Oasis, tad Ruby Red un Crystal, VIP villas.
Viesnī ca aizņ em veselu pussalu, tai ir vairā kas pludmales. Ļ oti skaista teritorija - botā niskais dā rzs, ir neliels zoodā rzs, miniklubs Knosas pils formā , bē rni var bū t klubā krievvalodī go skolotā ju uzraudzī bā un pa dienu ē st, pat ja viņ u vecā ki maksā ja tikai par brokastī m.
Labi restorā ni ar lielisku ē dienu. Vakarā - strū klaku š ovs.
Viesnī cā ir senlietu kolekcija: ikonas, statujas, vā zes utt. Katra ē ka ir dekorē ta savā stilā .
Piemē rots pā riem, jaunieš iem un ģ imenē m ar bē rniem.
Bet vissvarī gā kais, ceļ ojot pa Krē tu, ir ļ oti skaistas ainavas: jū ra, kalni, olī vkoku biezokņ i, milzī gs skaits baznī cu, seni vē stures pieminekļ i. Vismaz reizi mū ž ā ir vē rts apmeklē t š o salu, neviens nepaliks vienaldzī gs.
Греция Крит Отель OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT 5* De Luxe Пляж в бухте. Греция Крит Отель OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT 5* De Luxe Столик в ресторане. Греция Крит Отель OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT 5* De Luxe Территория отеля. Греция Крит Отель OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT 5* De Luxe Номер в Кристалле. Греция Крит Отель OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT 5* De Luxe Водопад на территория отеля. Греция Крит Отель OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT 5* De Luxe Обзорный вид. Греция Крит Отель OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT 5* De Luxe Территория отеля. Греция Крит Отель OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT 5* De Luxe Корпус Кристалл.
аватар owando18
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Š ī viesnī ca noteikti patiks cilvē kiem no Krievijas, jo. uz viņ iem ir vē rsti viesnī cas darbinieki, programma un pat virtuve. Viss ir ļ oti skaisti, "bagā tī gi", bet absolū ti bez garš as: atturī ba - nulle, proporcijas sajū ta - nulle. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca noteikti patiks cilvē kiem no Krievijas, jo. uz viņ iem ir vē rsti viesnī cas darbinieki, programma un pat virtuve. Viss ir ļ oti skaisti, "bagā tī gi", bet absolū ti bez garš as: atturī ba - nulle, proporcijas sajū ta - nulle. Ž ē l, ka Kapsos tā iztē lojas krievus : ( Un tagad pa ī stam. Telpas lielas, skaistas, vienmē r tī ras, bet naudu un vē rtslietas ieteicams atstā t seifā . Baseins ar jū ras ū deni , ne ī paš i liels, bet patī kams Vakarā pie š ī baseina notiek dziedoš o strū klaku š ovs. Atkal pē c "Kaļ inka-Maļ inka" un "Katjuš a" motī viem. Personā la attieksme pret krievvalodī gajiem atpū tniekiem. it kā viņ i kaut ko pā rmestu: tie mums ir pilnī ga greznī ba (š ampanietis brokastī s ir bez maksas), un mē s pieprasā m tī ru karoti, nevis krituš o karoti.
Atkal galvenā viesnī cas "atrakcija" ir slavenie krievi, kuri atpū tā s viesnī cā . Mums "paveicā s" satikt Pļ uš č enko un Rudkovskaju. Kas attiecas uz mani, patoss un pretenzijas ir tā das, ka ā rpus viesnī cas sienā m mē s jutā mies lieliski - kaut kur tavernā , pilsē tas pludmalē vai vienkā rš i izjā dē .
Parādīt vairāk »


iemiesojums 4091921
man ir ļoti svarīgi vai ir talasoterapija! Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Роскошный гостиничный комплекс OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort расположен на частном полуострове рядом с традиционной рыбацкой деревушкой Агия Пелагия. Отельный комплекс занимает территорию ботанического сада площадью 167 000 квадратных метров. Курорт OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort предлагает выбор номеров из 3-х коллекций, совершенно разных по стилю, архитектурному исполнению, дизайну и концепции отдыха. Коллекции объединены единой инфраструктурой и качеством предоставляемых услуг, которые учитывают индивидуальные потребности и пожелания гостей. Рекомендуется как для комфортного семейного отдыха, так и для романтического отдыха пар.

Atrašanās vieta 25 км от аэропорта г. Ираклион. 22 км от центра Ираклиона.
Pludmales apraksts Пляж Cladissos, отдельная зона на муниципальном пляже Агия Пелагия.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

10 ресторанов во всем комплексе (7 ресторанов открыты ежедневно и 3 ресторана подходят для индивидуальных мероприятий). Для гостей Классической и Lifestyle коллекций завтраки сервируются в ресторане средиземноморской кухни «Red Peper»; для гостей Эксклюзивной коллекции завтраки сервируются в ресторане «Precieux», шведский стол и a la carte; диабетическое и кошерное меню (2 ресторана кошерной кухни). 6 баров.

Греческие вечера в ресторане «Seasalt & Rosemary».

16 конференц-залов для VIP встреч и мероприятий (от 15 до 2000 человек).

ТВ-зал со столами для игры в бридж и шахматы (в здании отеля Классической коллекции).

Бутик модной одежды и аксессуаров (в здании отеля Lifestyle Коллекции).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Клуб развлечений «Минойский парк» площадью 4000 кв.м для детей от 4 до 12 лет, закуски и напитки бесплатно в течение дня. Клуб для подростков «Capsis» (от 12 до 17 лет) предлагается разнообразная развлекательная программа. 3 детских бассейна с тремя водными горками – на территории, где расположены бунгало и мезонеты Классической коллекции. Услуги для младенцев в номерах Сьют (по запросу): портативный столик для пеленания, детское кресло, микроволновая печь, детская кроватка, подогрев детских бутылочек, детский складной стульчик на колесах, пароварка, чайник, мультиблендер, чайник-термос, стерилизатор для бутылочек, защитный барьер-ограждение для детской кроватки.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спа-центр Euphoria Rejuvenating: уход за лицом и телом, пилинг, ароматерапия, массаж, рефлексология, водогрязелечение, хромотерапия, гидротерапия, используется продукция компаний Valmont и Thalgo, а также авторские SPA-уходы.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Курорт состоит из нескольких коллекций номеров, отличающихся между собой по стилю и архитектуре. Всего в отеле 465 номеров разных категорий и 4 дизайнерские виллы. Гости могут выбирать между «Классической» коллекцией номеров, коллекцией «Lifestyle» и «Эксклюзивной».

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts $
  • balkons/terase
Adrese Agia Pelagia, Агия-Пелагия, 71500, Греция
Tālruņi: +30 2810 811 112
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный, песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.