Albatros Spa & Resort Hotel 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.210
№18 viesnīcas reitingā Herakliona
9.0 Numurs
9.2 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīcas īpašnieki ir grieķu ģimene Tamiolakis. Plaši numuri ar patīkamu dizainu, uzmanīgs personāls, draudzīga atmosfēra un laba atrašanās vieta. Līdz Hersonisas centram ar kājām 5 minūtes. Viesnīca ir piemērota korporatīviem pasākumiem un svinībām. Tiek piedāvāta īpaša medusmēneša pakete. Ieteicams jauniešiem un ģimenēm ar bērniem. Viesnīca tika pilnībā atjaunota 2007. gadā.Vairāk →
аватар Tikhnastiia
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā apmetos kopā ar ģ imeni maija beigā s. Esam š eit otro reizi. Viesnī ca mums ļ oti patī k. Neskatoties uz to, ka vakari Hersonisas pilsē tā ir ļ oti trokš ņ aini un jautri, pati viesnī ca ir mierī ga un klusa. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā apmetos kopā ar ģ imeni maija beigā s. Esam š eit otro reizi. Viesnī ca mums ļ oti patī k. Neskatoties uz to, ka vakari Hersonisas pilsē tā ir ļ oti trokš ņ aini un jautri, pati viesnī ca ir mierī ga un klusa. Vakarā , atgriež oties viesnī cā , var ē rti atpū sties no vakara kū rortpilsē tas kņ adas.

Atseviš ķ i vē los atzī mē t, ka viesnī ca rū pī gi saglabā savu reputā ciju. Ne 2013. , ne š ajā gadā telpu kvalitā te un tī rī ba nav mainī jusies. Nav par ko sū dzē ties. Viss augstā kajā lī menī . Atseviš ķ i gribu teikt, ka pati reģ istrē š anā s istabā notiek ļ oti ā tri. Viesnī cā ieradā mies 10:30. Mums tika lū gts pagaidī t 20 minū tes, un mē s nekavē joties sē dā mies. Mums nebija jā gaida ne reģ istrē š anā s, ne izrakstī š anā s! Lai gan tas, iespē jams, lielā mē rā ir mū su individuā lā gida nopelns, kurš mū s sagaidī ja viesnī cā un pats nodeva mū su dokumentus reģ istratū rā , kamē r mē s ē rti iekā rtojā mies dī vā nos.

Pirms tam mums jau bija Grieķ ijas iepazī š anas pieredze.
Atpū tā mies Korfu salā . Tač u daž i bija vī luš ies par ē dienu viesnī cā . Neskatoties uz to, ka mums tur bija "viss iekļ auts", bija diezgan problemā tiski pabarot bē rnu. Š eit ir tikai HB vai FB, bet neskatoties uz to, mū su ģ imene bija apmierinā ta. Neliels ē dienu sortiments, bet to nevainojamā kvalitā te un garš a ir tas, ar ko viesnī ca mū s iekaroja. Ī paš u paldies vē los pateikt restorā na darbiniekiem. Ļ oti jū tī gs un uzmanī gs.

Kopumā ir patī kami atgriezties vietā s, kas iekaroja mū su sirdis no pirmā s tikš anā s reizes. Biež i vien mū su iztē le pabeidz (izpuš ķ o) mū su atmiņ as, un tā pē c tā s vē l vairā k sasilda mū su dvē seli. Tā pē c, atgriež oties, jū s nevarat redzē t, kas ir iespiests mū su prā tos. Albatros Hotel pat pē c gadiem mums radī ja "dé jà vu" sajū tu. Liels paldies! Mē s noteikti vē l atgriezī simies!
аватар gol4onok
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jos pati, jo pati atpū tos: 8 dienas (agrā reģ istrē š anā s 11:00 un agrā izrakstī š anā s 7:05, brokastis un vakariņ as), tad vispirms pievē rsu uzmanī bu atraš anā s vietai. viesnī ca (tuvu jū rai) un lai atbilstu zvaigznē m) ) Viss sakrita, man viss patika. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pati, jo pati atpū tos: 8 dienas (agrā reģ istrē š anā s 11:00 un agrā izrakstī š anā s 7:05, brokastis un vakariņ as), tad vispirms pievē rsu uzmanī bu atraš anā s vietai. viesnī ca (tuvu jū rai) un lai atbilstu zvaigznē m) ) Viss sakrita, man viss patika. Lī dz jū rai tieš ā m 5 minū tes nav ā trs solis, uzreiz var staigā t no viesnī cas baseina. Istaba brī niš ķ ī ga - plaš a, ar ē rtiem logiem-durvī m uz balkonu, apkalpoš ana izcila, brokastis un vakariņ as daudzveidī gas un garš ī gas: daudz ī sti grieķ u ē dienu. Viesnī cas viesiem regulā ri tiek rī koti grieķ u vakari, klasiskā s mū zikas koncerti, dejas – kopumā katrai gaumei. Reģ istrē joties viesnī cā uzreiz tiek izsniegta atlaiž u karte tuvē jā mini-tirdziņ ā Agora (pa ceļ am uz jū ru), kur var papildinā t ū deni, alu)) ir augļ i, jogurti un visā das uzkodas. Ja dodaties agrā ekskursijā , vakariņ u vietā iespē jams pasū tī t agrā s brokastis (maize un sviests, tē ja, siers) un sviestmaiž u kasti, tas ir, sausā s devas ceļ am. Kas attiecas uz ekskursijā m, es biju Santorini un Gramvous. Santorini ir ļ oti skaista, bet ceļ vež i Grieķ ijā , maigi izsakoties, nav ī paš i labi. . . tā pē c iesaku iepriekš uzkrā t informā ciju par Gramvousa - noteikti uzvelc kedas vai sporta sandales un paņ em ū deni !! ! ! apbrī nojams ū dens, bet informā cija par to, kas ir kas no ceļ vež iem - nulle. Kā arī pē c kā pš anas Gramvousā apmeklē jā m Balos lī ci – apbrī nojami: tī rā kais ū dens un skaistas smiltis. Lieliskas brī vdienas! ! !
вил с балкона номера на бассейн отеля
аватар MonRa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atraš anā s vieta, teritorija: viesnī ca atrodas Hersonisas pilsē tas ietvaros, 5 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tas galvenā s ielas. 25 minū š u brauciena attā lumā no Heraklionas lidostas. Pirmā krasta lī nija, 20 soļ i lī dz jū rai. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta, teritorija: viesnī ca atrodas Hersonisas pilsē tas ietvaros, 5 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tas galvenā s ielas. 25 minū š u brauciena attā lumā no Heraklionas lidostas. Pirmā krasta lī nija, 20 soļ i lī dz jū rai. Viesnī cas teritorija ir kompakta. Teritorijā : 2 viesnī cas ē kas, 2 peldbaseini, nav iekš ē jo parku vai sporta laukumu. Viesnī cai nav savas pludmales. Paš valdī ba (kas atrodas 20 soļ us no viesnī cas) nav labi kopta, krasts akmeņ ains, ū denī ir aļ ģ es. Bet piecdesmit metrus pa kreisi ir Creta Maris viesnī cas pludmale: smilš aina pludmale, smilš ains dibens, dzidrs ū dens. Tiesa, par sauļ oš anā s krē sla un lietussarga nomu bū s jā maksā.4, 5 eiro dienā . Bet, ja sauļ oš anā s krē sls un lietussargs jums nav kritiski vai jums ir lī dzi, ieeja ir bez maksas.

Numuri: paņ ē ma Superior Double Room Seaview (ar skatu uz jū ru). Numuriņ š uz 9 naktī m ar brokastī m un vakariņ ā m diviem maksā ja 590 eiro. Istaba ir maza, bet jauna un ļ oti tī ra. Vannas istaba, tualete, kondicionieris, fē ns, ledusskapis, TV.
Minibā ra nav, bet tuvumā ir daudz veikalu, kur var nopirkt visu nepiecieš amo (lielveikalā Spar ir lieliska svaigi spiesta sula par 2 rubļ iem 1.5 litriem). Numuram ir milzī gs balkons ar galdu, krē sliem un sauļ oš anā s krē sliem. Skats labs. Naktī var dzirdē t jū ras skaņ u. Naktī s ir aptumš ojoš ie aizkari, kas ir ļ oti svarī gi, ja naktī esi aizgā jis par tā lu un no rī ta vajag izgulē ties : )
Saskaņ ā ar daudzajā m atsauksmē m viņ i neņ ē ma standarta numurus, viņ i raksta, ka ē ka, kurā viņ i atrodas, nav jaunā kā un numuri nav ī paš i ē rti.

Ē diens: lī menī . Brokastis, pusdienas, vakariņ as – bufete. Dzē rieni pusdienu laikā tiek apmaksā ti. Nevarē tu teikt, ka ē dieni ir ļ oti daudzveidī gi, tač u vienmē r var atrast kaut ko pē c savas gaumes. Turklā t vakariņ as viesnī cā nemaz nav nepiecieš amas, pilsē tā ir milzī gs skaits restorā nu, kur par nelielu naudu var paē st lieliskas vakariņ as.

Personā ls un serviss: viss visaugstā kajā lī menī . Personā ls ir ļ oti uzmanī gs.
Mana iepazī š anā s ar viņ u sā kā s ar saraksti pa e-pastu, pasū tot istabiņ u, kur detalizē ti atbildē ja uz visiem maniem jautā jumiem un ņ ē ma vē rā visas manas vē lmes par istabu un izmitinā š anu. Ja nerunā angliski, katrā viesnī cas maiņ ā ir krieviski runā još s personā ls.

SPA, peldbaseins, animā cija: SPA ir dā rgs. Maskavā jū s varat atrast + - par tā du paš u cenu un profesionā lu masā ž as terapeitu. Baseini ir mazi. Centrā lajā baseinā ū dens ir ļ oti vē ss, nedaudz siltā ks nekā jū rā . Labi tikai tas, ka pieķ ē dē visus viesnī cas ā rzemju tū ristus pie saviem sauļ oš anā s krē sliem, kā dē ļ jū ra ir brī vā ka : ) Animā cijas tikpat kā nav. No rī tiem 30 minū tes ū dens un vairā kus vakarus nedē ļ ā improvizē ta izrā de "Pasaules tautu dejas".

Secinā jums: noteikti ir plusi, ir mī nusi. Tač u animā cija un liela viesnī cas teritorija nav vissvarī gā kā lieta jū ras brī vdienā s. Centos vē rtē t objektī vi, tā pē c atzī mē ju visus mī nusus. Bet iespaidi ir vispozitī vā kie.
Cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā – augstā kais vē rtē jums.

Un vē l viens padoms: sazinoties tieš i ar viesnī cu, numurs maksā s mazā k nekā rezervā cijas brī dī . com.
аватар kafetka87
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Albatros atpū tā mies no 16.09. 10 lī dz 26.09. desmit. Pirms viesnī cas izvē les es ļ oti ilgi pē tī ju visas viesnī cas atsauksmes. Krē ta Hersonisā , tā pē c nolē mu ī si uzrakstī t topoš ajiem š ī s viesnī cas tū ristiem. … Tomēr ▾ Albatros atpū tā mies no 16.09. 10 lī dz 26.09. desmit.

Pirms viesnī cas izvē les es ļ oti ilgi pē tī ju visas viesnī cas atsauksmes. Krē ta Hersonisā , tā pē c nolē mu ī si uzrakstī t topoš ajiem š ī s viesnī cas tū ristiem. Kā pē c Hersonisa? ! Jo pilsē ta atrodas netā lu no lidostas, ballī š u vietā m un vietē jiem apskates objektiem : )

Ceļ ojumu aģ entū ra mums pā rdeva ekskursiju uz 4 * viesnī cu, daž ā s vietnē s tā ir norā dī ta kā.3 *. Bet patiesī bā tas izrā dā s 5 *, un to sauc par Albatros Spa & Resort.
Nokļ ū š ana no lidostas lī dz viesnī cai aizņ em 40 minū tes, ieskaitot visas ieraš anā s citā s viesnī cā s.
Viesnī ca ir lieliska! Sastā v no trim ē kā m, no kurā m divas ir jaunas. Mē s jau iepriekš Maskavā prasī jā m istabu jaunbū vē (jaunajā tornī ). Tas ir tieš i tas, ko mē s saņ ē mā m.
Istabas ir lielas ar lieliem balkoniem ar krē sliem un galdu brī niš ķ ī gai laika pavadī š anai, ir veļ as ž ā vē tā js. Numuros ir viss nepiecieš amais atpū tai. Ī paš i atzī mē ju fē nu, bezmaksas seifu un ledusskapi. Uz vietas ir divi mazi peldbaseini.
Apkalpoš ana viesnī cā ir pā rsteidzoš a! Personā ls ir pieklā jī gs un patī kams.

Viesnī ca darbojas pē c HB sistē mas (brokastis un vakariņ as). Kontinentā lā s brokastis ir garš ī gas un daudzveidī gas (graudaugi, jogurti, desa, siers, augļ i, desiņ as, bekons un olas, pankū kas, kū kas). Tē ja-kafija-sulas-piens brokastī s bez maksas. Kafiju izlej viesmī ļ i, vienlaikus sakot “Kalimera! " ("Labrī t").
Vakariņ as ļ oti garš ī gas un kvalitatī vas. Ir saldā s kū kas, gaļ a, zivis, grieķ u salā ti, augļ i, pica, makaroni, kartupeļ i, rī si, grils, saldē jums, viss ir bez maksas un vienmē r tiek papildinā ts. Vakariņ ā s visi dzē rieni tiek apmaksā ti.

Jū ra atrodas blakus viesnī cai, pludmale ir smilš aina. Bet ieeja jū rā tieš i iepretim viesnī cai nav ī paš i laba, daudz laukakmeņ u. Ir vē rts pavirzī ties nedaudz pa kreisi, tur ir ieeja, kas jums nepiecieš ama! Lietussargi-kuš eti par maksu. Gulē t uz dvieļ iem netraucē ja : )

Netā lu no viesnī cas ir daudz daž ā du veikalu, suvenī ru un preč u, ATV/moto/auto noma, daudzi krodziņ i.
Lielveikalos pā rdod visu nepiecieš amo. Piemē ram, no 2.5 eiro vī ns; )
Viesnī ca atrodas pastaigas attā lumā no Hersonisas ballī š u ielas. Jaunieš i pavada visu nakti, pā rejot no viena kluba uz otru. Visvairā k mums patika klubs krieviem "Tiger". Viesnī cai ir ideā la vieta tiem, kas meklē vakara izklaidi un tajā paš ā laikā nav gatavi pilnī bā ienirt jaunieš u trokš ņ ainajā dzī vē ! Lai gan ielas vienmē r ir trokš ņ ainas, dienu un nakti, jo visi brauc ar velosipē diem. Starp citu, sods tiem, kas nebrauc ķ iverē , ir 300 eiro.

Noī rē jā m maš ī nu uz 4 dienā m, kvadraciklu uz 2 dienā m un motociklu uz 1 dienu. Mē s paš i devā mies uz Zeva alu, Maliju, Knosas pili, Ierapetru, Heraklionu, Krē tas akvā riju, Bali ciematu, akvaparku, Agios Nicholas. Krē tā daudzi ī rē automaš ī nas un ceļ o pa salu saskaņ ā ar ceļ vedi. Mē s iegā dā jā mies ceļ vedi Maskavā , bet š eit ir detalizē tas Fr.
Krē tu var paņ emt bez maksas viesnī cas reģ istratū rā vai no tiem, no kuriem jū s nomā jat automaš ī nu. Jū s varat novietot savu automaš ī nu jebkurā vietā , mē s atstā jā m tieš i zem mū su istabas logiem. Auto noma no 35 eiro / diennaktī , moto / kvadracikls 25 eiro / diennaktī . Jo vairā k dienu aizņ emsit, jo labā k. Padoms: pirms ī rē t transportlī dzekli, izejiet cauri vairā kiem uzņ ē mumiem un noskaidrojiet cenu. Principā tie nav ī paš i atš ķ irī gi, bet tiem, kam tas rū p, tas noderē s.
Ekskursijas no tū risma operatora ir dā rgas. Piemē ram, Knosas pils vienai personai maksā.40 eiro. Un mē s svē tdien devā mies brī vā dienā , un ieeja bija bez maksas. Izrā dā s, viņ i tē rē ja tikai benzī nam. Tiem, kam nav iespē ju ī rē t automaš ī nu, tad Heraklionas autoostā var iegā dā ties biļ etes uz visiem salas virzieniem. Un vispā r ir ē rti plā not savu atvaļ inā jumu paš am un nebū t ne no viena atkarī ga!

Sazvanī jā mies ar radiem pa taksofonu. Uz katra stū ra ir taksofoni. Komunikā cija ir ļ oti lē ta.
Viesnī cas apakš ā lielveikalā nopirkā m taksofona karti ar nosaukumu "Dynamī ts" par 5 eiro 2000 minū tē m. Pā rē jā laikā parunā jā m nedaudz vairā k kā tū kstoš minū tes...: ) Kā piezvanī t ir rakstī ts kartes aizmugurē.

Dā vanā , protams, radiem tika atnesta olī veļ ļ a (skā rdā , ko ļ oti ē rti nē sā t koferī ), olī vas, ziepes utt.

Tavernā s vienmē r var paē st garš ī gi un lē ti. Padoms “paņ em vienu porciju diviem” mums ļ oti noderē ja! Porcijas lielas! Pusdienā s divatā dabū jā m no 17 lī dz 30 eiro, kopā ar kokteiļ iem / alu / vī nu. Tradicionā lais grieķ u ē diens "Moussaka" tavernā s maksā no 6 lī dz 8 eiro. Vī nogu gliemež i 12 eiro liela porcija. Tavernā s, gaidot pasū tī jumu, pasniedz vai nu vī nogas, vai riekstus, vai krekerus (kurus liek grieķ u salā tos), un pē c maltī tes var atnest ouzo : )
Krē tas iedzī votā ji ir nosvē rti, draudzī gi, smaidī gi un labi izturas pret krievu tautu.
Krē tas salā ir ļ oti skaistas ainavas, ī paš i kalnos, aizraujas elpa!

Es atzī mē ju, ka visas atsauksmes par š o viesnī cu izrā dī jā s patiesas.
Labprā t atgrieztos Krē tā vē lreiz! Man patika pilnī gi viss!
аватар Nikolka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tas bija mū su pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m un pirmā Eiropas viesnī ca, tā pē c man nav ar ko salī dzinā t (Ukrainas viesnī cas neskaitā s). Bet tā kā atsauksmes par š o viesnī cu ir ļ oti maz, tad uzrakstī š u savu, varbū t kā dam noderē s. … Tomēr ▾ Tas bija mū su pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m un pirmā Eiropas viesnī ca, tā pē c man nav ar ko salī dzinā t (Ukrainas viesnī cas neskaitā s). Bet tā kā atsauksmes par š o viesnī cu ir ļ oti maz, tad uzrakstī š u savu, varbū t kā dam noderē s.
Viesnī cā ir neliela, bet mā jī ga teritorija, 2 peldbaseini, lai gan abi mazi, liels restorā ns, laipni viesmī ļ i (viens nedaudz zina krievu valodu). Neviens cits nezina krievu valodu, izņ emot viņ u, tā pē c gatavojieties praktizē t savu angļ u valodu : ) Reģ istratū rā viņ i bija draudzī gi, juta lī dzi, ka nokavē jā m vakariņ as vē lā s ieraš anā s dē ļ (atvainojiet, es ļ oti gribē ju ē st : ) un iedeva talonu uz vienā m pusdienā m, kuras paņ ē mā m izbraukš anas dienā (bijā m puspansija - brokastis-vakariņ as).
Ē dieni: brokastis vienmuļ as, katru dienu viens un tas pats - ceptas olas, vā rī tas olas, olu kultenis, kartupeļ i, desiņ as, desiņ as, sieri, pankū kas, dā rzeņ i, tē ja, kafija (š ķ ī stoš ā ), sulas, jogurti, musli. Š ķ iet, ka sortiments nav slikts, bet pē c 3 dienā m apnika : ) Bet vakariņ as mū s iepriecinā ja, ar interesi devā mies uz tā m, bet kā tad š odien? Lieliska izvē le, katru dienu kaut kas savā dā ks, un ļ oti garš ī gs. Tiesa, dzē rieni tiek maksā ti: piemē ram - tē ja - 3.5 eiro (sasodī ts, iepakots! ), svaigs apelsī ns - 3.5 eiro (nu, ļ oti garš ī ga, saldi salda), grieķ u kafija - 3.5, vī ns netika pasū tī ts - viņ i dzē ra istabiņ a sava, pirkta lielveikalā .
Atpū tnieki pā rsvarā ir gados veci ā rzemnieki, mū su ir ļ oti maz.
Tī rī š ana istabā principā nav slikta, bet vienalga 1 eiro, ko mē s katru otro dienu atstā jam, bū tiski uzlaboja kvalitā ti: ))) Istabā ir bezmaksas seifs, neliels ledusskapis, kondicionieris, TV (tikai 2 krievu kanā li) - ort-international un rtr- planet) Trū kumi ir fakts, ka divguļ amā gulta sastā v no divā m vienvietī gā m gultā m, uz grī das ir flī zes, un to kā jas ir koka, jo gultas nemitī gi pā rvietojā s un likā s, ka gulē jā m atseviš ķ i no katras. cits : (
Savas pludmales nav, tā pat kā visā s citā s viesnī cā s, sauļ oš anā s krē sls + lietussargs 4.5 eiro no cilvē ka. Bet mē s nopirkā m dvieli par 3 eiro, un gulē jā m uz tā (starp citu, pludmales dvieļ us var ņ emt reģ istratū rā - depozī ts 5 eiro, un mainā m vismaz katru dienu, bet par to uzzinā jā m jau beigā s no mū su uzturē š anā s laika) Jū ra ir ļ oti tī ra, smaragda, bet daudz sā ļ ā ka nekā Č ernoje, nirta tikai ar aizsargbrillē m. Iet uz to 2 minū tes, bet labā k ir pagriezties un doties nedaudz pa kreisi. uzreiz ū denī ir akmeņ i, un uz tiem jū ras ež i, un nedaudz tā lā k apakš ā ir smilš ains, visu var redzē t.
Manuprā t, viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. steidzī gai dzī vei, un š ī ir krastmala un galvenā iela ar lielu lielveikalu un virkni veikalu, ejiet ļ oti tuvu. Tur jū s atradī siet bā rus, restorā nus, diskotē kas, veikalus, suvenī rus utt. utt. Un miegs ir ļ oti kluss, nekas netraucē , ko arī gribē ju : )
Viesnī cā nav animā cijas, bet ir ū dens aerobika (angļ u valodā , protams: ) Divas reizes nedē ļ ā viņ iem ir tematiskie vakari - brazī lieš u un grieķ u dejas (vismaz mū su nedē ļ ā tā das bija). Mē s tos vē rojā m no savas istabas balkona, malkojot gardu Krē tas vī nu. . .
Izrā dī jā s garš apskats, bet š ķ iet, ka viss ir aprakstī ts.
Es gribu vairā k Krē tā ! Iesaku visiem.
Вечер Пляж Вид с балкона Номер Балкон Закат Наш номер крайний левый на 4-ом эт Пляж вооон там
аватар Musevich
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
Санторини Санторини Санторини вулкан на о.Санторини Санторини о. Спинолонга Отель Отель Альбатрос (Крит)
аватар Musevich
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Vai, izvē loties viesnī cu, ilgi baž ī jā ties par to, kā da tā bū s? galu galā viņ i raksta par Albotros 3 zvaigznē m. 4 zvaigznes un vispā r nav atsauksmju. ierodoties bijā m pā rsteigti, ka tā ir 5 zvaigznes. Krē tas salas pludmales ir pilsē tas, tā pē c viesnī cā s nav privā tas pludmales, piemē ram, Albatross. … Tomēr ▾ Vai, izvē loties viesnī cu, ilgi baž ī jā ties par to, kā da tā bū s? galu galā viņ i raksta par Albotros 3 zvaigznē m. 4 zvaigznes un vispā r nav atsauksmju. ierodoties bijā m pā rsteigti, ka tā ir 5 zvaigznes. Krē tas salas pludmales ir pilsē tas, tā pē c viesnī cā s nav privā tas pludmales, piemē ram, Albatross. Ē diens izcils, ļ oti garš ī gs, skaists restorā ns un viesnī ca kopumā , istabiņ a ļ oti laba, no visa paveras skats uz viesnī cas iekš pagalmu, animā cijai var teikt nē . Viesnī cas teritorija maza, vairā k paredzē ta atpū tai bez bē rniem, krastmalā daudz diskotē ku un bā ru! ! ! Jaunieš u daudz, pa krastmalu vakarā grū ti iet. Paē dā m brokastis - vakariņ as, ar to mums pietika, brokastis no 7 lī dz 10, vakariņ as no 1.30 lī dz 2.00. Pusdienlaikā ē dā m augļ us, un tajā paš ā laikā paspē jā m izveseļ oties : ) Ja vē lies uz š ī viesnī ca Krē tā droš i dodieties, es domā ju, ka globā lais jautā jums ir, vai vē laties doties uz Grieķ iju? par. Krē ta manā sirdī neatstā ja nekā dus iespaidus, domā ju, ka arī tu bū si, ja bū tu vismaz Turcijā un Ē ģ iptē . Vienī gais, ko var atcerē ties, ir ceļ ojums uz Santorini, tas ir patieš ā m skaisti. Brauciens bū vē.136 eiro par vienu.
Санторини


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Владельцы отеля — греческая семья Тамиолакис. Просторные номера с приятным дизайном, внимательный персонал, доброжелательная атмосфера и удачное расположение. До центра Херсониссоса пешком 5 минут. Отель подойдет для проведения корпоративных мероприятий и торжеств. Предлагается специальный пакет для молодоженов. Рекомендуем для молодежи и семейного отдыха с детьми. Отель был полностью отремонтирован в 2007 году.

Atrašanās vieta Спа-отель Albatros расположен в 5 минутах ходьбы от города Херсониссос. Аэропорт Ираклиона находится в 25 км от отеля Albatros. В 350 метрах расположена остановка, от которой отправляются автобусы по главным критским направлениям.
Pludmales apraksts Пляж в 20 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На территории 2 открытых бассейна (84 и 240 кв.м, с пресной водой), магазины, конференц-холл (до 170 чел.), 2 ресторана, 2 бара, терраса для загара, станция зарядки электромобилей, мини-маркет, гостиная с телевизором, сувенирный магазин, интернет-уголок. Круглосуточно: стойка регистрации, обслуживание номеров. Доступны услуги консьержа, гладильные услуги, услуга звонок-будильник, аренда планшета. Есть специальные диетические меню (по запросу), факс/ксерокс (платно), камера хранения багажа, кондиционер, отопление. У бассейна — зонты, шезлонги и полотенца. Есть русскоязычный персонал.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Предоставляются по запросу детские кроватки, подогреватель для бутылочек и коляски. Есть настольные игры . Детская анимация работает в июле-августе.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports В отеле есть вечерняя программа, аквааэробика, игровая комната, библиотека. Раз в неделю в отеле устраиваются дегустации вин и греческие кулинарные мастер-классы.
  • galda teniss  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Состоит из трех 4-этажных корпусов. В отеле 206 номеров. Есть семейные номера.

Istabās

меблированный балкон или терраса, кондиционер, ванная комната, фен, банные принадлежности, косметическиое зеркало, 28′-40′ телевизор со светодиодной подсветкой и спутниковыми каналами, бесплатный Wifi, мини-холодильник, чайник, телефон, утюг и гладильные принадлежности, сейф.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Deadalou 1, 700 14 Hersonissos, Crete island, Greece
Tālruņi: Tel.: +302897022144 Fax: +302897023250
Tīmekļa vietne: Albatros Spa & Resort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).