Palmyra Amar El Zaman Aqua Park 4*– Atsauksmes

124
Novērtējums 7.010
№69 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.7 Numurs
7.6 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.4 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Šarm eš Šeihā, 5 kilometru attālumā no savas pludmales. Atvērts 2008. gadā, pēdējo reizi renovēts 2018. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар ctpejlka
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c neliela budž eta, bet ne mazā k par 8 vē rtē jumiem. Tieš i š ai viesnī cai vairā kas dienas bija akcija no Join Up un tajā paš ā laikā iekrita jaunais gads, kas arī bija svarī gs nosacī jums. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c neliela budž eta, bet ne mazā k par 8 vē rtē jumiem. Tieš i š ai viesnī cai vairā kas dienas bija akcija no Join Up un tajā paš ā laikā iekrita jaunais gads, kas arī bija svarī gs nosacī jums.
Tū lī t spoileris: Jaungada vakariņ ā m nebija nekā du piemaksu, un par š o cenu viņ i piedā vā ja zemā kas cenas viesnī cas + svē tku vakariņ u piemaksu, kas uzreiz palielinā ja kopē jā s izmaksas.
Es izlasī ju pē dē jo atsauksmi no cilvē ka, kurš bija kopā ar mums aptuveni tajā paš ā laikā , esmu pā rliecinā ts, ka varē ju viņ u atpazī t pat pē c sejas, jo cilvē ku nebija pā rā k daudz. Pā rsvarā tajā laikā bija slā vu tū risti (Ukraina, Krievija, Baltkrievija nedaudz). Nepiekrī tu apskatam, pareizā k sakot uz daž ā m aprakstī tajā m lietā m skatos no pavisam cita rakursa. Par visu kā rtī bā :
- Citā ts: "Reģ istrē š anā s viesnī cā : reģ istratū rā viņ i izspieda 20 USD par reģ istrē š anos istabā ar skatu uz pagalmu, viņ i paņ ē ma 10 USD. "
- tieš ā m ierodoties piekrita mū s ieč ekot agrā k nekā bija paredzē ts (rakstī tpratē ji zina, ka š is ir 14-00 +/-) ar augstā kminē to piemaksu, bet, ja tieš ā m jautā , tad piemaksu varē tu samazinā t. Tikā m samierinā juš ies ar "paldies" un no sirds tika atnesta š okolā des tā felī te. Bet MĒ S IEKĀ RTĒ JA UN BARĪ JĀ M PUSDIENAS Agri, kas tieš ā m ir ļ oti forš i, ņ emot vē rā , ka mums bija nakts lidojums un viesnī cā bijā m ap 7 no rī ta. Un mē s varē jā m atpū sties un ē st, un es esmu ļ oti pateicī gs par to, tā pē c es uzskatu to par plusu (un, starp citu, par istabas cenu varu teikt, ka viņ i varē tu iekasē t daudz augstā ku maksu par agro reģ istrē š anos caur kasieri). No darbiniekiem tikai š veicars kaitinā ja tas, ka viņ š nekaunī gi pieprasī ja dzeramnaudu.
- mums arī bija istabiņ a iekš pagalmā , nav skata uz jū ru, varbū t 3. lī nija (ja nemaldos), bet skats uz baseinu ne vienmē r ir labs, vakarā ir trokš ņ ains, paldies tū ristiem. Un mums ir bē rni, un mē s gribē jā m gulē t. Istaba bija pietiekami plaš a, ne ideā la, bet tī ra ar ē rtā m gultā m (ne jaunā kajā m, bet zinā ju, ka viesnī ca nav renovē ta) un tomē r pietiekami labs, varu salī dzinā t ar 5* nebija labā ki numuriņ i. Man viss izdevā s!
- ierodoties tieš ā m bija maz cilvē ku, bet ieradā s katru dienu un lī dz jaunajam gadam tū ristu skaits, iespē jams, bija pieaudzis 15 reizes. lai gan joprojā m nebija pā rpildī ts, kas man patika, restorā nā visi galdiņ i jaunajam gadam bija aizņ emti, bet vietas pietika visiem.
- Citē ju: "Tad ē diens ir pretī gs, ē da makaronus, olu kulteni, maizi un svaigus dā rzeņ us, pā rē jais bija bezgarš ī gs un slikti smarž oja. "
- mū su pirmajā s brokastī s man arī likā s, ka bija maz ē diena, bet mē s tikā m lī dz brokastu beigā m un tū ristu tajā dienā nebija ļ oti daudz, bet jau no pusdienā m biju pilnī gi apmierinā ta ar ē diena izvē li , Ē ģ ipti apmeklē jam biež i, varu teikt, ka diē ta tika pielā gota Eiropas virtuvei. Bija daudz svaigu dā rzeņ u, kuriem mums vispā r nav sezonas, tā pē c tas mū s varē ja neiepriecinā t. Plus katru dienu bija zivis! ! ! un nevis kaut kā du, bet skumbriju vai kā du citu, nosaukumu neatceros, tā ds ļ oti mī ksts balts. Makaroni (Makaroni) Ē ģ iptei ir obligā ti, un arī š ī viesnī ca nav izņ ē mums, bet tik un tā ir diezgan labi pagatavots, bija arī vistas, pī les (vai tī tara) un liellopa gaļ a (kotletes) savā veidā pagatavota, bet diezgan garš ī ga, pat bē rni ē da. Jaungada vakariņ ā s viņ i uzdā vinā ja GARNELES! Un vē lreiz aicinu atzī mē t "nav piemaksas par vakariņ ā m"!
un tā tā lā k: kartupeļ i, salā ti un saldumi, pā rsvarā cepumi, no augļ iem: sezonā ls (mandarī ni, apelsī ni, nedaudz zaļ gana melone, un gvajava, ja nemaldos nosaukumā ), zemenes pirktas vietē jā veikalā par $ 1
Viesmī ļ i ir ī paš a sadaļ a, ļ oti uzmanī gi un pieklā jī gi, tajā paš ā laikā neuzbā zī gi un neprasī ja dzeramnaudu. Pats labā kais no personā la.
- Nā kamais citā ts: "Izklaidē tā ji ir aizņ emti ar sevi. Aukstā ū dens baseini 1 pē dē jo 3 dienu laikā ieslē dza apkuri. 1 slidkalniņ š darbojā s 3 reizes pa 15 minū tē m. "
- Animatori - mē ģ inā ja, un nebija ī paš i uzmā cī gi, izņ emot vienu meiteni, kas pastā vī gi vilka uz klubu. Bija bē rnu diskotē ka, standarta dienas izklaides, kuras mē s izlaidā m, ejot uz pludmali, un katru dienu pē c mini diskotē kas bija š ovs un diskotē ka pieauguš o bā rā ! KATRU DIENU un diezgan normā li, esmu redzē jis diskotē kas citā s viesnī cā s, ticiet man, ļ oti labi!
Baseini ir auksti (sasodī tā ziema galu galā ), bet, kad ieradā s tū risti, viņ i sā ka vienu sildī t, mē s tur peldē jā mies biež ā k, bet vienmē r tur peldē jā s piedzē ruš ies vī rieš i, tā pē c viņ i pā rsvarā baudī ja jū ru. Teritorijā ir 4 baseini (1 no tiem ar 2 slidkalniņ iem un viens bē rniem) no 4 strā dā ja 2 (acī mredzot nepietiek tū ristu). Tī rī ts katru dienu. Godī gi sakot, slaidi patieš ā m darbojā s ļ oti maz: es nekad pat neuzkā pu uz strā dā još a slaida. Pē crakstu "Akvaparks" uzskatu par nepelnī tu. Iespē jams, viens bū tisks viesnī cas mī nuss.
- Citā ts: "Istabas visas netī ras un beigtas, uzkopš ana bija: saklā ja gultu un ielika 2 pudeles ū dens uz 0.5. "
- Mū su istaba tika aprakstī ta augstā k, ja atradī š u foto, noteikti pievienoš u apskatam, bet uz uzkopš anas rē ķ ina kategoriski nepiekrī tu autorei: tī rī š ana BIJA IKTIENA! ! ! viss pē c tī rī š anas bija tī rs, dvieļ i salocī ti, gulbji ietī ti (vienalga 1$ vai nē ) un vienmē r tika piegā dā tas 2 pudeles ū dens. Tas ir tikai pluss!
Un principā visa viesnī cas teritorija bija kopta, daž i augi mū su klā tbū tnē tika nocirpti un nograuzti, bet viņ i to darī ja diezgan nemanā mi, un viss bija tī rs, sakopts, teritorija bija maza un slē gta, vai nu nebija vē jš , vai tas bija slē gts ar ē kā m, tikai mē ģ inā š u atrast fotoattē lu.
Pirmajā s dienā s bija grū ti ar transportu uz pludmali, acī mredzot viņ i negaidī ja tū ristu ieraš anos un bija tikai viens autobuss, tad viņ i iegā ja ierakstā , bet ne visi bija pieraduš i ierakstī t un nebija pietiekami daudz autobusa, es nā cā s sastrī dē ties ar cilvē ku grupu, varē ju to likt kā treknu mī nusu, bet Situā cija tika ā tri izlabota un garastā voklis uzlabojā s. Pati pludmale ir ļ oti laba Sharks Bay, ir maiga ieeja, koraļ ļ i un pontons lī dz 10 metriem.
Dzirdē ju, ka cilvē ki tieš ā m sū dzē jā s par odiem, bet 1. stā vā mums to nebija, un, manuprā t, 2. stā vā mū su draugiem kā ds lidoja garā m. Dezinfekcijas nebija. Bet tas mani nemaz netraucē ja.
Un pē dē jā lieta, kuras labad mē s devā mies: Jaungada vakariņ as bija daudz koš ā kas nekā parastā s vakariņ as, mū s sagaidī ja pie ieejas ar kokteiļ iem un tuneli no personā la un personī gi viesnī cas ī paš nieks (pē dē jais). , starp citu, vienmē r bija viesu vidū un ne tikai vakariņ u laikā un biež i interesē ja, vai viss ir labi) vakariņ ā s bija: SUŠ I (lai gan bū tu nedaudz iemā cī t to darī t))) bet viņ i bija un Priecā jos par to, Garneles, vī nā cepta gaļ a, vairā ku veidu sā lī tas un kū pinā tas zivis, vispā r visiem daudz, bet pateicī gi viesi iebrauca viesuļ vē trā restorā nā un nojauca visu, kas pirmajā s 20 minū tē s redzē ts, atstā jot pazī stamā ku ē dienu. Vakariņ u laikā spē lē ja vijolniece (starp citu, 2 reizes nedē ļ ā vakariņ as pavadī ja vijolnieks un ģ itā rists) un lī dz vakariņ u beigā m bija bē rnu diskotē ka, pē c kuras bija pieauguš o diskotē ka ar svinī gu 12 stundu atpakaļ skaitī š anu un joprojā m ilga apmē ram 2 stundas. Es nesen pirmo reizi dejoju Vecgada vakariņ ā s. visu laiku tusē jā m ar maziem bē rniem, tā pē c personī gi mana ģ imene bija sajū smā par š ā diem svē tkiem! Varu teikt, ka tā s bija vienas no labā kajā m Jaungada brī vdienā m pē dē jos gados. . . daudz ))
secinā jums: viss ir atkarī gs no tevis un tavas attieksmes pret atpū tu, kā arī atbilstī bas starp gaidī to un faktisko, manā gadī jumā otrais pā rspē ja pirmo.
P. S. Wi-Fi š eit VISPĀ R nav! ! ! Tikai pē rkot SIM karti veikalā (viesnī cā ), tā pē c parū pē jieties par SIM karti iepriekš .
У основного бассейна Новогодний ужин рядом аэропорт, поэтому часто наблюдали взлеты и посадки, мы привыкшие к данному явлению Кораллы Вид со стороны логби йога Основном бассейн Бар
аватар eutyhenko1
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Reģ istrē š anā s viesnī cā : reģ istratū rā viņ i izspieda 20 USD par reģ istrē š anos istabā ar skatu uz pagalmu, viņ i paņ ē ma 10 USD. No 176 istabā m 3 istabas bija aizņ emtas. Tad ē diens ir pretī gs, ē da makaronus, olu kulteni, maizi un svaigus dā rzeņ us, pā rē jais bija bezgarš ī gs un slikti smirdē ja. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s viesnī cā : reģ istratū rā viņ i izspieda 20 USD par reģ istrē š anos istabā ar skatu uz pagalmu, viņ i paņ ē ma 10 USD. No 176 istabā m 3 istabas bija aizņ emtas. Tad ē diens ir pretī gs, ē da makaronus, olu kulteni, maizi un svaigus dā rzeņ us, pā rē jais bija bezgarš ī gs un slikti smirdē ja. Zivis 1 veida reizi dienā sautē ta skumbrija, gaļ a daž reiz vista, daž reiz nesaprotama gaļ a smalki sagriezta vai mazi tyuftels. Pavā ri un viesmī ļ i ir draudzī gi. Pā rē jā personā la attieksme ir jū su ziņ ā...! Animatori paš i ir aizņ emti. Baseini ar aukstumu ū dens 1 pē dē jo 3 dienu laikā ieslē dza apkuri. 1 slaids darbojā s 3 reizes 15 minū tes. Un viss. Istabas visas netī ras un beigtas, uzkopš ana bija: saklā ja gultu un ielika 2 pudeles. ū dens par 0.5. Izniekots atpū tas laiks. Odi istabā s, pat ja nogalina, apkopē jas nā k vaļ ā logus, durvis un vairs nav iespē jams gulē t.
аватар tetiana40909
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pandē mijas gads, testi ir nepiecieš ami divos virzienos, cenas ir zemas, par 7 naktī m par 2 viņ i maksā ja 250 USD. Jautā jums ir, kurš par mums maksā ? Atpū tnieku nav daudz (30-40). Pietika ē diena, zupas, salā tu, zivju, gaļ as, vistas, desertu, dzē rienu – viss bija neierobež ots. … Tomēr ▾ Pandē mijas gads, testi ir nepiecieš ami divos virzienos, cenas ir zemas, par 7 naktī m par 2 viņ i maksā ja 250 USD. Jautā jums ir, kurš par mums maksā ? Atpū tnieku nav daudz (30-40). Pietika ē diena, zupas, salā tu, zivju, gaļ as, vistas, desertu, dzē rienu – viss bija neierobež ots.
Uz pludmali mū s aizveda 1 reizi! 10:30, atpakaļ.13:30.10 min. braukt. Pē c pusdienā m baseinā ir 2 slidkalniņ i, viss darbojas. No 15:00 animā cija lī dz naktij ļ oti laba. Maikls ir forš s un smieklī gs animators! Liels paldies un arī visam personā lam!
Gribē tos novē lē t vairā k apmeklē tā ju, lai viesnī ca var darboties un pelnī t. Tagad visiem grū ts laiks, par tā du naudu pat nevar samaksā t par lidojumu, tā pē c, ja izceļ mī nusus, tad ne par tik zemā m cenā m! Paldies visiem!
Пляж песок, есть кораллы Анимация в бассейне,водное поло,аквааеробика Пляж Вечерние шоу Еда Кораллы Территория отеля Вид с номера
аватар ali.bi12361991
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Paņ ē ma degoš u, par diviem maksā ja 12 tū kstoš us. Mē s zinā jā m, kur ejam un cik daudz naudas iedevā m, tā pē c negaidī jā m kaut ko "Wow". Interneta vispā r nav, un mums tas nav vajadzī gs. Maza un mā jī ga viesnī ca, autobuss ved uz pludmali divas reizes dienā : 8:30 un 9:30 uz pludmali un atpakaļ. … Tomēr ▾ Paņ ē ma degoš u, par diviem maksā ja 12 tū kstoš us. Mē s zinā jā m, kur ejam un cik daudz naudas iedevā m, tā pē c negaidī jā m kaut ko "Wow". Interneta vispā r nav, un mums tas nav vajadzī gs. Maza un mā jī ga viesnī ca, autobuss ved uz pludmali divas reizes dienā : 8:30 un 9:30 uz pludmali un atpakaļ.12:30 un 13:30. Pusdienas bija diezgan labas. Vienreiz paņ ē ma 14:00 (bet atpū tnieki sazinā jā s ar reģ istratū ru un iedeva morā li, tā pē c pusdienas pagarinā ja, lai visi paē d). Ceļ š uz pludmali aizņ em apmē ram 10 minū tes Lieliska pludmale, saudzī ga ieeja bē rniem un tiem, kas ne pā rā k peld. Netā lu atrodas pontons, un uzreiz ir dziļ š un krā š ņ s rifs. Ir arī kafejnī ca ar patī kamā m cenā m (galdi un krē sli krā soti balti). Pieticī gs personā ls, neviens neprasa naudu un nekļ ū st nekaunī gs. Viņ i iedeva sliktus dvieļ us, mē s devā mies uz reģ istratū ru un viņ i mū s nomainī ja pret labā kiem. Numurs ir standarta kā visur citur, piemē ram, albatross vai zinā ms vā rds. Katru dienu tī rī š ana. Tirgus ir tā lu, bet mē s devā mies ar sabiedrisko transportu pē c garnelē m un augļ iem))). Brokastis ir vienas un tā s paš as katru dienu, bet mē s nebijā m sarū gtinā ti. (Es saglabā ju garneļ u krā jumus), pusdienas un vakariņ as atš ķ iras (lai arī neliela izvē le, garš ī gs un izsalcis nepaliksi). Alkohols ļ oti pacieš (agrā k laikam bija sliktā ks), alus labs. Viesnī cas teritorijā ir veikals (č ipsi, alus, augļ i, saldumi) par tā dā m paš ā m cenā m kā pilsē tā , tirgū . Par tā du cenu esam apmierinā ti! Tī ra un ē rta viesnī ca, normā la virtuve, labs bā rs un skaista pludmale (pat neuztraucos, ka bija jā brauc ar autobusu). Izbaudī jā m jū ru un sauli.
аватар polinazeykan
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es rakstu š o atsauksmi, jo patiesi nevē los, lai kā ds savā dzī vē saskartos ar š o vietu. Ī sā k sakot: VIESNĪ CAI JĀ BŪ T SLĒ GTA. Š eit NEIEvē ro SANITĀ ROS STANDARTUS (blaktis/skudras, korona vī rusa laikā neviens nenē sā maskas un cimdus), zog naudu, apkalpoš anas nav, ē diena nav. … Tomēr ▾ Es rakstu š o atsauksmi, jo patiesi nevē los, lai kā ds savā dzī vē saskartos ar š o vietu.
Ī sā k sakot: VIESNĪ CAI JĀ BŪ T SLĒ GTA. Š eit NEIEvē ro SANITĀ ROS STANDARTUS (blaktis/skudras, korona vī rusa laikā neviens nenē sā maskas un cimdus), zog naudu, apkalpoš anas nav, ē diena nav.
Un tagad sī kā k.
Pat reģ istratū rā nav interneta.
1. Norē ķ ins.
6 no rī ta bijā m viesnī cā . Protams, viņ i vē las papildu maksu par agrī nu reģ istrē š anos. Jau reģ istratū rā kļ uva skaidrs, ka viesnī ca
nož ē lojamā stā voklī . Mē s atteicā mies maksā t.
Ap 7:30 mums iedeva rokassprā dzes, lai varē tu paē st brokastis. Ap 10:00 bijā m apsē duš ies. Parā dī ja 1. numuru, 2. , 3....Visi veci, veļ a netī ra, ne visur strā dā santehnika. Beigā s mums piedā vā ja, pē c administratores vā rdiem, "labā ko istabu".
2. Ē diens.
Ņ emot vē rā , ka mums ir pā rtikas nepanesamī ba (visi piena produkti, olas, visi pā kš augi, glutē nu saturoš i pā rtikas produkti utt. ), tad praktiski nebija ko ē st. Labi, pirmajā dienā darbinieki par to tikai uzzinā ja, bet otrajā dienā brokastī s diē ta nemainī jā s.
Brokastis: daudz maizes, olas, daž reiz ievā rī jums vai medus, feta un cietais siers (tik garš o), daž i tomā ti un gurķ i, desa, kas drū p, no kā ī sti nav skaidrs. Tē jas maisiņ i, kafija 3 in 1. Tā tas ir, katru dienu.
Pusdienas un vakariņ as: rī si / makaroni, vista / aknas / daž reiz zivis, deserts - 2 gabaliņ i 2 * 2 cm sausa biskvī ts un putukrē jums vai rī si pienā , ž eleja. Mē s nelietojam alkoholu, bet es neriskē tu tur izmē ģ inā t.
3. Serviss.
Daž i darbinieki cenš as. Kā ds izliekas par enerģ isku darbī bu un problē mu risinā š anu. Atklā ti sakot, kā ds ienī st savu darbu. Viesmī ļ i nevar atnest ē dienu, kura vienkā rš i nav. Vadī tā js izliekas, ka ir ļ oti ieinteresē ts problē mas risinā š anā .
Patiesī bā viņ am ir pilnī gi vienalga.
4. Skaitļ i.
Vecs, miris, traipi uz veļ as, traipi uz tills, izlietnē jaucē jkrā ns nokrī t, duš a vairs nepā rslē dzas uz jaucē jkrā nu, ir pelē jums. Š ķ iet, ka skapji ir tikai plaukti pieliekamajā .
Š ampū na nav, nopirku vietē jā veikalā . Tad mums atnesa ū dens pudelē ielietu "š ampū nu". Nemē ģ inā ja.
5. Pludmale.
Jū s tiekat nogā dā ts ar vecu autobusu (kurā it kā nav sē dvietu un jums ir jā piesakā s iepriekš ) 15 minū tes lī dz pludmalei 1 reizi dienā . No 9:00 lī dz 14:00.
Jū rai ir divas pieejas – no krasta un no pontona. Rifs ir labs. Ir arī piestā tne ar jahtā m. Pludmalē maksas restorā ns ar ē dienu arī nav ī paš i garš ī gs (pē c citu atpū tnieku domā m).
6. Visvairā k alvas.
Vai nu bugs, vai skudras mani sakoda. Kodumi visā s kā jā s, sā kot ar pē dā m un beidzot ar sē ž amvietu. Administrators atbildē ja: "Starp citu, es neatradu nevienu kļ ū du jū su istabā . "
Mū s it kā pā rcē la uz labā ko istabu. Ar netī riem aizkariem, kurus pē c tam atkal nomainī ja pret netī riem un malu nomazgā ja spainī , nenoņ emot no loga. Tika sakosti arī citi viesi. Viņ u nauda tika nozagta. 60 dolā ri no 120. Viņ i izsauca policiju, tad izlikā s, ka pie baseina atrada š o rē ķ inu un atdeva.
Piezī me nebija tā pati.
Š ie nav pirmie gadī jumi š ajā viesnī cā , kā noskaidrojā m vē lā k.
Mē s negaidī jā m Rixos par tā du naudu, bet mē s arī negrasī jā mies dzī vot "š ķ ū nī ". Varē tu visu paciest, bet kukaiņ u gultā jau ir par daudz.
Pā rcē lā mies uz citu viesnī cu par maksu.
Автобус на котором вас будут возить. Укусы, и это только одна часть тела. Шампунь, который просто налили в бутылку из под воды. Вообще не понятно что там на самом деле. После первых укусов нас переселили в
аватар _482236
ES VĒ LOS, LAI JŪ S IZLASĀ T MANU APSKATI, PROTAMS, BEIGĀ S IR INTERESANTI. 1. Norē ķ ins. Lai norē ķ inā tos nekavē joties, jā maksā.20 USD, ja no 09:00 - 10 USD. 2. Wi-fi - nē , tā vienkā rš i nav viesnī cā vispā r, pat reģ istratū rā. … Tomēr ▾ ES VĒ LOS, LAI JŪ S IZLASĀ T MANU APSKATI, PROTAMS, BEIGĀ S IR INTERESANTI.

1. Norē ķ ins.
Lai norē ķ inā tos nekavē joties, jā maksā.20 USD, ja no 09:00 - 10 USD.

2. Wi-fi - nē , tā vienkā rš i nav viesnī cā vispā r, pat reģ istratū rā.

3. Teritorija maza, bet tī ra, redzams, ka kopj.
Vienī gais, ka baseini ir neapsildī ti, ū dens auksts.

4. Istaba - normā la, notekas sistē ma darbojā s, ū dens bija silts, bet daž as telpas nebija. Fē na nav - nebija ar ko izž ā vē t matus.
Tī rī š ana man ir galvenais.
Atpū tas laikā gulta istabā nav mainī ta ne reizi. Lai pā rbaudī tu, tika saspiests ods - taka palika. Arī dvieļ i š aubos, ka tie mainī juš ies. Viņ i vienmē r atstā ja dā vanu apkopē jai, vienī gais, kas tika darī ts, griež ot figū ras, tas arī viss. Istabā bija seifs – tas ir bez maksas, bet par to samaksā to cenu pastā stī sim vē lā k.

5.
Ē diens - iesaku mē nesi neē st mā jā s rī sus, jo š eit tos ē dī siet pusdienā s un vakariņ ā s. Prasī jā m ē dienkarti, bet kā izrā dī jā s, tā s š eit nav, ē diens visiem vienā ds, izvē les nav, ko gatavo, to ē d. Nevarē ja vismaz rī sus aizstā t ar kartupeļ iem vai makaroniem vai citiem graudaugiem, nu, vismaz ar kaut ko ar to gaļ u vai zivi, nu, + salā ti.
Desertā atnesa dzī slas un viss, saldā ka nebija nekā . Kad jautā ja kā du desertu, kas nav ž ila (kū ka, kū ka, vismaz kaut kas cits), viņ i atbildē ja, ka nē.
Augļ u nebija vispā r, nebija.
Reiz prasī ja kafiju – arī nē.
Alkohols ir vietē jais, ilgi jā gaida, kā teica administrā cija, sā ka nedaudz kustē ties un ā trā k nest.
Lai gan atpū tnieki uz pirkstiem saskaitā mi, ļ oti maz, ap 20 cilvē ku visā viesnī cā.
Un vienmē r kaut kā pietrū ka.

6. Jū ra - pati pludmale ir laba, bet tas nav 2 lī nijas noteikti, tai vē l jā iet ar autobusu 20 minū tes.
Izbraukš ana no viesnī cas vienu reizi pulksten 9:00 un pulksten 14:00 tiek atņ emta. Tā tad, lai dotos, jums ir jā reģ istrē jas viesnī cā , ka rī t jū s vē laties jū rā un jums tiek izsniegts kupons.
Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, bet, ja gribas ko ē st, kafejnī ca ir maksas, proti, no viesnī cas nekā nav.
Nav arī dzē rienu un ū dens. Tā pē c ņ emiet to lī dzi. Paņ ē mā m arī augļ us, ko paš i pirkā m (mango, zemenes) - var nopirkt lē ti.

7. III, ilgi gaidī tā izbraukš ana.
Ī sā k sakot, tas ir murgs, varē ji aizrā dī t, bet es to nedarī š u, esmu mazliet nost no tā visa.
Atgriezī simies pie bezmaksas seifa, no kura mums tika NOzagti 100 USD. Paldies, ka nepaņ ē mā t visu naudu, paņ ē mā t tikai 100 un atstā jā t 160, pienā cī gi ...
Viņ i vē rsā s reģ istratū rā , pastā stī ja par to, un viņ i teica, ka tā nevar bū t, un ir skaidrs, ka viņ i nevē las saprast. Cilvē ki arī aizbrauca pie mums, tā pē c viņ iem ir tas pats, kā ds pazaudē ja 5.100, 150 dolā rus, tā pē c mē s neesam vieni.
Katru reizi, kad viņ i pā rbaudī ja naudu un dokumentus, viss bija savā s vietā s. Viss notiek pē dē jā dienā , kad jā brauc mā jā s un neviens pat nedomā par to seifu, jo 8 dienas vē l bija normā li. Tā pē c esiet uzmanī gi, lai neatstā tu naudu seifā . Vienkā rš i bijā m jau Ē ģ iptē citā s viesnī cā s un atstā jā m naudu, viss bija kā rtī bā , es te tā pat domā ju, bet ...ai.
Tā pē c viesnī cu neiesaku, jo, ja zinā tu, kas notiks, labā k liktu tos 100$ un lidotu uz citu viesnī cu, bija labā ki varianti.
VAIRĀ K RUNĀ , TIKAI Š AUSMES: ((((((
MUMS JAU IR BIJIS EZIS, JŪ RA, BET ZĀ DZĪ BA IR MAINĪ JUSI VIESNĪ CAS Ī PAŠ UMU VISPĀ R, NEVIENAM NEVARU IESAKT. ES CERU, KA AR Š O TIKŠ Ā S, BET ES Š AUBOS.
ES VĒ LOS, LAI JŪ S ZINĀ T UN TIEK BRĪ DINĀ TS.
аватар alinka911.26
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es ī sti nesaprotu, no kurienes nā k labā s atsauksmes. Iespē jams, ka pirms pandē mijas viss bija savā dā k. Ē ģ iptē jau sesto reizi. Ir ko salī dzinā t. Tā tad tieš i pie lietas. Sliktā kā viesnī ca, kurā esmu bijusi. … Tomēr ▾ Es ī sti nesaprotu, no kurienes nā k labā s atsauksmes. Iespē jams, ka pirms pandē mijas viss bija savā dā k. Ē ģ iptē jau sesto reizi. Ir ko salī dzinā t. Tā tad tieš i pie lietas. Sliktā kā viesnī ca, kurā esmu bijusi. Tas nav viss iekļ auts vai 4 zvaigznes. Vairā k kā puspansija ar 1-2 zvaigznē m.
1. Jū ra. Lī dz jū rai deklarē ts - 1 kilometrs. Varbū t, bet pludmales nav. Pludmale atrodas 12 kilometru attā lumā no viesnī cas. Jā brauc ar autobusu, apmē ram 15 minū tes Autobuss brauc vienu reizi dienā - lī dz jū rai 10.00, atpakaļ.14. 00.
2. Pati pludmale. To sauc par Č ā rksas lī ci. Veci miruš i sauļ oš anā s krē sli. Pelē ki oļ i. Smilš u nav vispā r. Pludmale maza, pē c bojā m nelaiž iekš ā , daudz nepeldē si, lai gan peldē jā m zem saš utuš as roku vicinā š anas un kā da arā ba svilpes. Koraļ ļ i ir garlaicī gi, nav ko redzē t. Jahtas ir pietauvotas ļ oti tuvu. Visapkā rt ir pā rtraukums. Vispā r, lai iegū tu skaistas fotogrā fijas, nenā ciet š eit.
3. Skaitļ i. Mē s cenš amies tur nebū t vispā r))). Griesti tek un birst gabalos, flī zes saplaisā juš as, putekļ i un rū sa. Izlietne tek. Kā jā m uzlikā m 2 dvieļ us, pa nakti vē l stutē jam peļ ķ ē . Karstais ū dens notiek stundu no rī ta ap 9 un divas stundas vakarā , aptuveni no 5-6 lī dz 7-8. Un ne katru dienu. Milzī gs vecs televizors, varbū t pat strā dā . Dvieļ i ir veci un pelē ki, daž reiz ar dī vainu smaku. Palagi un segas ir vecas, daž reiz ar caurumiem un traipiem. Logi-durvis 1. stā vā - izeja no balkona uz ielu nav slē gta. Vai tuvu, bet ne visā s telpā s.
4. Viesnī ca. Mazs. Vecs. Nav zaļ umu, viss ir sauss un nedzī vs, fantanchiki nedarbojas. Ļ oti maz cilvē ku. Kad ieradā mies visā s viesnī cā s bija 2 pā ri (mē s ieskaitot) un 1 ģ imene ar bē rnu. Varbū t tā mē s tur nokļ uvā m. Viesnī ca atrodas tuksnesī . Smiltis un drupas visapkā rt, lī dz pilsē tai 15-20 min. Nav wifi
5. Tī rī š ana. Daž reiz viņ i aizmirst atstā t dvieļ us. Jums jā skrien pē c viņ iem. Ū dens pudelē s - izsniedz 0.5 vienai personai dienā . Ir ļ oti grū ti prasī t vairā k.
6. Bufete. OOOO. Viņ š nav. Viņ i nes ē dienu. Tu apsē dies un tev kaut ko atnes š ķ ī vjos. Nav citas izvē les. Taisnī bas labad jā saka, ka ē diens ir garš ī gs. Daž reiz))). Brokastis - bulciņ as, 3 š ķ ē les desas un siera, ola, puse tomā ta un puse gurķ a, sasmalcinā tas. Katra diena ir vienā da. Brokastī s atnes medu vai mē rces. Tas patieš ā m palī dz daž ā dot diē tu.
Pusdienas un vakariņ as. Uz š ķ ī vja grī das vienmē r tiek doti visu krā su un veidu rī si. Daž reiz kartupeļ i un makaroni. Gaļ a un vista ir diezgan garš ī gi. Zupas, pā rsvarā ē damas, kā dreiz bija ļ oti garš ī gas.
Visi viesnī cas paziņ otie papildu restorā ni ir slē gti.
7. Bā rs. Kā visur. Strā dā netā lu no reģ istratū ras un pludmalē . Uz jū ras ir arī pieejams, bet par to jā maksā . Alkohols ir standarts. Ir viss, lej pa pilienam. Ja pā ris reizes apstrā dā jat savu alkoholu, viņ i to izlej labi un skaisti. Pagatavo kokteiļ us un dekorē . Jā prasa alus. Viņ i saka, ka viņ š neeksistē . Ja sastrī das, tad parā dā s alus. Pusglā ze, bet tomē r, tikai pusdienā s un vakarā . Bā ra tips visu diennakti, bet pulksten 12 tas aizveras.
8. Animā cija. Viņ a nav. BET! Kā du vakaru bija izrā de.
9. Baseins. Forš i) Un divi slaidi, daž reiz tie pat ieslē dzas un darbojas.
10. Personā ls. Ja piekrī tat - ir diezgan mī ļ i. Rež isors ir ā rkā rtī gi nepatī kams un agresī vs tē ls.
Plusus var atrast vienmē r, bet ne š ajā viesnī cā . Labi atpū tieties un, ja iespē jams, ne š ajā viesnī cā .
аватар alexnodead
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bijā m š eit pirms 5 gadiem un cena mums bija vairā k nekā piemē rota. Tikai treš ā daļ a viesnī cas strā dā , pā rē jā notiek rekonstrukcija. Alus beidzā s pusdienlaikā , un pē dē jā s 3-4 dienas alus nebija vispā r. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bijā m š eit pirms 5 gadiem un cena mums bija vairā k nekā piemē rota.
Tikai treš ā daļ a viesnī cas strā dā , pā rē jā notiek rekonstrukcija.
Alus beidzā s pusdienlaikā , un pē dē jā s 3-4 dienas alus nebija vispā r.
Animā cija vairā k vai mazā k no tā , ko varē tu organizē t š ajā viesnī cā .
Ceļ ojumi uz pludmali ir milzī gas mokas. Visu laiku uz pludmali gā jā m tikai trī s reizes.
Bet pats ļ aunā kais ir gultas blaktis. Viņ i sakoda mani, manu sievu un divus bē rnus. Problē ma ir tā da, ka mē s viņ us atvedā m mā jā s. Tagad mē s secinā m, bet tas ir ļ oti grū ti.
аватар ksuhechka
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mana pirmā iepazī š anā s ar š o skaisto valsti notika š ajā pavasarī un uzreiz mē rķ tiecī gi. Neesmu liels eksperts viesnī cā s, un, ierodoties Palmyra Amar El Zaman akvaparkā , nekā dus acī mredzamus trū kumus neatradu un principā arī nemeklē ju, ir viss labai atpū tai. … Tomēr ▾ Mana pirmā iepazī š anā s ar š o skaisto valsti notika š ajā pavasarī un uzreiz mē rķ tiecī gi. Neesmu liels eksperts viesnī cā s, un, ierodoties Palmyra Amar El Zaman akvaparkā , nekā dus acī mredzamus trū kumus neatradu un principā arī nemeklē ju, ir viss labai atpū tai. Kopta un skaista teritorija, plaš a istabiņ a, skaists skats no balkona uz viesnī cu, bija pieejams mini ledusskapis, seifs un fē ns, tī rī š ana katru dienu.
Viesnī cas teritorijā atrodas veikali ar saprā tī gā m cenā m, lai ietaupī tu vairā k, var izmantot taksometru vai vietē jo mikroautobusu pakalpojumus, lai nokļ ū tu pilsē tas centrā .
Bet man pats svarī gā kais un patī kamā kais bija viesnī cas personā la attieksme pret atpū tniekiem, vienmē r smaidot, padarot uzturē š anos pē c iespē jas ē rtā ku, noskaņ ojums ir virsū visam atvaļ inā jumam.
Tā kā viesnī ca atrodas 2. krasta lī nijā , tad lī dz jū rai mū s aizveda autobuss, kurš kursē ja pē c grafika un bija jā rezervē iepriekš , varbū t kā dam nepatika, bet tā nebija liela problē ma. Jū ra tik tī ra, caurspī dī ga, peldē ties ar masku prieks, sajū ta, ka peldi milzī gā akvā rijā , lai gan zivis un koraļ ļ us var redzē t arī bez maskas. Pludmale ir tī ra, ir sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem.
Ē diens viesnī cā ir garš ī gs, izsalcis noteikti neviens nepaliks.
Animatori nodarbojā s ar mū su brī vo laiku, viss bija brī niš ķ ī gi, jautri, neuzbā zī gi.
Vienī gais trū kums ir Wi-Fi trū kums, labi, š o problē mu var atrisinā t, jums ir jā iegā dā jas interneta SIM karte.
Kopumā iesaku viesnī cu, biju apmierinā ta. Es gribu atgriezties vē lreiz.
аватар _993837
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vienī gais viesnī cas mī nuss ir 2. krasta lī nija un infrastruktū ras trū kums pie viesnī cas, autobuss ir pē c grafika un jā rezervē iepriekš ē jā dienā , nav ē rti, jo atvaļ inā jumā biež i aizmirst, ka jā ņ em lī dzi kupons uz jū ra, autobuss lī dz pludmalei Sharks Bay rajonā , 15 minū tes. … Tomēr ▾ Vienī gais viesnī cas mī nuss ir 2. krasta lī nija un infrastruktū ras trū kums pie viesnī cas, autobuss ir pē c grafika un jā rezervē iepriekš ē jā dienā , nav ē rti, jo atvaļ inā jumā biež i aizmirst, ka jā ņ em lī dzi kupons uz jū ra, autobuss lī dz pludmalei Sharks Bay rajonā , 15 minū tes.
Ē diens 4 * viesnī cai labs, izsalcis nepaliksi, nā kamajā dienā vakariņ ā s bija trauki uz grila, teritorija labi kopta, personā ls draudzī gs, par agro norē ķ inā š anos 6 no rī ta samaksā ja 20$ t. sk. brokastis.
Es iesaku š o viesnī cu brī vdienā m.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Madam25
Steidzami!!!
3 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums ziskin
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums LdrLo
Kolēģi, draugi. Cik maksā brauciens ar mikroautobusiem uz naamu un cik līdz vecpilsētai? Un cik maksā taksometrs? Paldies jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums elena070972
Sakiet, ja ņemat viss iekļauts, vai tas nav ultra, vai tuvējā pludmalē alkohols tiks iekļauts, vai arī tas ir tikai ultra un VISIEM tikai grādīgie dzērieni?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums info4445
‹ Viesnīca Palmyra Amar El Zaman Aqua Park 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в Шарм эль Шейхе, в 5 километрах от собственного пляжа. Открыт в 2008 году, последняя реновация проведена в 2018 году. Отель прекрасно подойдёт для отдыха всей семьёй.

Atrašanās vieta 5 км от аэропорта г. Шарм эль Шейх. 12 км от г. Шарм эль Шейх. 20 км от Наама Бей, в бухте Набк.
Pludmales apraksts Пляж в 5 км. Протяжённость – 300 м. Песчаный вход в воду. Шаттл-сервис до пляжа (бесплатно) – 4 раза в день.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан, 2 ресторана A la Carte, 2 бара.

4 открытых бассейна.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн площадью 120 кв.м.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, дартс. Водные развлечения на пляже (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего в отеле 174 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  •  FREE 
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Sharm El Sheikh, Nabq Bay, Egypt
Tālruņi: +2 0100 700 4151
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.