Laba viesnīca

Rakstīts: 10 marta 2020
Ceļošanas laiks: 29 februāris — 7 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Mana pirmā iepazī š anā s ar š o skaisto valsti notika š ajā pavasarī un uzreiz mē rķ tiecī gi. Neesmu liels eksperts viesnī cā s, un, ierodoties Palmyra Amar El Zaman akvaparkā , nekā dus acī mredzamus trū kumus neatradu un principā arī nemeklē ju, ir viss labai atpū tai. Kopta un skaista teritorija, plaš a istabiņ a, skaists skats no balkona uz viesnī cu, bija pieejams mini ledusskapis, seifs un fē ns, tī rī š ana katru dienu.
Viesnī cas teritorijā atrodas veikali ar saprā tī gā m cenā m, lai ietaupī tu vairā k, var izmantot taksometru vai vietē jo mikroautobusu pakalpojumus, lai nokļ ū tu pilsē tas centrā .
Bet man pats svarī gā kais un patī kamā kais bija viesnī cas personā la attieksme pret atpū tniekiem, vienmē r smaidot, padarot uzturē š anos pē c iespē jas ē rtā ku, noskaņ ojums ir virsū visam atvaļ inā jumam.

Tā kā viesnī ca atrodas 2. krasta lī nijā , tad lī dz jū rai mū s aizveda autobuss, kurš kursē ja pē c grafika un bija jā rezervē iepriekš , varbū t kā dam nepatika, bet tā nebija liela problē ma. Jū ra tik tī ra, caurspī dī ga, peldē ties ar masku prieks, sajū ta, ka peldi milzī gā akvā rijā , lai gan zivis un koraļ ļ us var redzē t arī bez maskas. Pludmale ir tī ra, ir sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem.
Ē diens viesnī cā ir garš ī gs, izsalcis noteikti neviens nepaliks.
Animatori nodarbojā s ar mū su brī vo laiku, viss bija brī niš ķ ī gi, jautri, neuzbā zī gi.
Vienī gais trū kums ir Wi-Fi trū kums, labi, š o problē mu var atrisinā t, jums ir jā iegā dā jas interneta SIM karte.
Kopumā iesaku viesnī cu, biju apmierinā ta. Es gribu atgriezties vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu