Jura Hotels Lara Resort 5*– Atsauksmes

14
Novērtējums 4.010
№64 viesnīcas reitingā Antālija
5.2 Numurs
4.4 apkalpošana
4.4 Tīrība
5.6 Uzturs
5.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Laras rajonā, 750 metru attālumā no tās privātās pludmales. Atvērts 2019. gadā. Viesnīca sastāv no trim astoņu stāvu ēkām. Piemērots ģimenēm, jauniešiem un pāriem.Vairāk →
аватар tonytile85
Kurš meklē Google jaunā kos Palmet Family pā rskatus? Nā c š urp, es tev visu izstā stī š u : ) Viesnī cai ir potenciā ls, bet viss netī rs, pa pusei pamests, personā ls nav apmā cī ts...Reā lais lī menis ir no apmē ram 2 * lī dz 4 * atkarī bā no parametra Tā nu ejam! Iesā kumam - š ī viesnī ca atrodas nevis tur, kur norā dī ta kartē , bet pat 700 metrus tā lā k no jū ras. … Tomēr ▾ Kurš meklē Google jaunā kos Palmet Family pā rskatus? Nā c š urp, es tev visu izstā stī š u : )

Viesnī cai ir potenciā ls, bet viss netī rs, pa pusei pamests, personā ls nav apmā cī ts...Reā lais lī menis ir no apmē ram 2 * lī dz 4 * atkarī bā no parametra

Tā nu ejam!

Iesā kumam - š ī viesnī ca atrodas nevis tur, kur norā dī ta kartē , bet pat 700 metrus tā lā k no jū ras. Ap laukiem, traktoriem, savvaļ as suņ iem, tuksneš iem...

cipariem
Viesnī ca ir deklarē ta kā pē c remonta, patiesī bā remonts rit pilnā sparā , daudzas istabas ir remonta stadijā vai dubļ os pē c remonta.
Mū s iekā rtoja nesagatavotā istabā - uz grī das putekļ u kā rta, uz gultas pā rklā ja bugi, duš ā smiltis, tukš s minibā rs...Remonta kvalitā te 1 no 10. Tas tieš ā m ir 2 lī menis. * vai viesu nams Indijā vai AAE. Es esmu pā rā k slinks, lai pievienotu attē lus, vienkā rš i ņ emiet vē rā . Sienas krā sotas daž ā dos toņ os, caurules griestos, vadi, grī dlī stes kaut kā uztaisī tas, laminā ts arī , tepe visur...Gaisma darbojas tikai priekš namā un tualetē.
Un, ja izslē dzat gaismu tualetē , tad zā lē sā k mirgot gaisma))) Koridoros ir nož ē lojami
Pieprasī jā m ģ imenes istabu - nekā das remonta kvalitā tes, bet pā rē jais ir forš s. Liela halle, ir divstā vu gulta, balkons. Liela guļ amistaba. Liela vannas istaba. Plaš s un jauks kopumā.

Ē diens
Virtuve tika ļ oti uzslavē ta - tagad nav nekā , kas tika slavē ts! Nav sarkanu zivju, nav jē ra utt. )))

Pā rtika lē tas 4* lī menī . Trī s dienas bija tikai 1 reizi liellopa gaļ as kotletes, 2 reizes tī tara, pā rē jā laikā tikai vista. Vienā m pusdienā m bija, piemē ram, sautē tas vistas muguriņ as un ceptas vistas muguriņ as. Izvē le it kā ir, bet kā jau Turcijā ierasts, tur ī sti nav ko ņ emt : ) Kas neder (piemē ram, olu salā ti vai brokoļ i), var bū t skā bs. Ē dienu kvalitā tes ziņ ā nevaru teikt, ka viss ir bezgarš ī gs, tikai vidē ji ..
Atbraucā m uz š ejieni pē c apkalpoš anas vidē ji 4* Alanjā , domā jā m, ka dosimies uz gastronomiskā m brī vdienā m, tač u galu galā š eit viss ir sliktā k gan pē c izvē les, gan pē c garš as.

Ir uzkodu bā rs ar ā trā m uzkodā m, tur ir garš ī gi. Lieliski burgeri, lieliski kartupeļ i, sī polu gredzeni, Boloņ a. Bet, ja kaut kas beidzas pirms laika, viņ i neieliks jaunu.

Dzē rieni
Attiecī bā uz dzē rieniem principā viss ir kā rtī bā , tas ir viesnī cas spē ks. Katrā bā rā ir kafijas automā ti, kur varianti + kakao tiek gatavoti uz š ķ ī stoš ā s kafijas bā zes. Pulverveida "sulas" ir gardā kā s Turcijā un Ē ģ iptē , ko esmu mē ģ inā jusi. Alus ir kā rtī bā . Baltvī ns ir garš ī gs, rozā ir tinte, sarkanais nav pā rliecinā ts, vai ir, lī dz es to izmē ģ inā ju. Garš ī ga soda. Vestibila bā rā viņ i taisa kokteiļ us, var pat uztaisī t mohito, bet, tā kā personā ls nav apmā cī ts, tad neceriet uz garš u kā bā rā . Ir dzirkstoš ais vī ns! Viss alkohols tiek pasniegts glā zē . Visur auksts ū dens 0.5 pudelē s bez ierobež ojumiem.
Sagatavotajā telpā papildus ū denim bija sulas maisiņ i un pudelē s pildī ta soda, lai gan, lai papildinā tu, jā iet un jā jautā reģ istratū rā )

Netī rs un stulbums
tā ir galvenā viesnī cas problē ma. Š ķ iet, ka ir strā dnieki, bet viņ i visu dara. Š ķ iet, ka vī rietis noslaucī ja galdu - un tas ir kļ uvis netī rā ks nekā bija : ) Darbinieki klī st apkā rt jebko, bez formas, visi it kā cenš as, bet no tā maz...Mū su ē kā uz kā pnē m uz pirmais stā vs, jau otro dienu, ir ē diena š ķ ī vis...Iekā rtas netī ras, galdi netī ri, visur pā rtikas gabaliņ i un drupatas. Tas tiek noņ emts, bet ļ oti lē ni. Nu, turku lopi, protams, ieslē dz siltumu

Neviens no parastajiem darbiniekiem nerunā angliski un krieviski!
Runā tikai tante no viesu attiecī bā m (liels paldies) un viena tante reģ istratū rā . Pā rē jie laikam pat nevar saprast, ka viņ iem prasa kolu vai ne kolu utt : )
Viss nenotiek pē c grafika. Un tā kā neviens jū s nesaprot, ir grū ti kaut ko uzzinā t) Tē jas maisiņ i, tas ir, nē.
Autobuss uz pludmali, tas ir, nē . Uzkodu bā rs tas ir, tā nav. Saldē jums ir vai nav. Starp citu, saldē jums ir top!
Š ķ iet, ka ir trenaž ieru zā le, bet pieņ emsim, ka tur nav nevienas hanteles. . Varbū t vē lā k pievienoš u bildi, pasmiesies : )

Pludmale
Pludmales normas, sauļ oš anā s krē sli zem nojumes, bā rs un uzkodu bā rs. Mazie oļ i, gandrī z smiltis. Ieeja gluda, nav akmeņ u un plā tņ u. Ejiet uz pludmali vismaz 15 minū tes. No istabas lī dz ū denim nesteidzī gā tempā saņ ē mu 18 minū tes. Autobuss kursē vai nu ik pē c pusstundas, vai katru stundu. Pludmales posms ir pē dē jais uz pilsē tas pludmali, tā pē c no rī tiem un vakaros vietē jie atpū š as sauļ oš anā s krē slos.

Animā cija
Nu es to tik skaļ i nesauktu. Divas miruš as meitenes dodas savā s darī š anā s un jautrā ks zē ns, viņ i spē lē š autriņ as 2 reizes dienā . Pē c tam pulksten 21 bē rnu diskotē ka un pulksten 10 pieauguš o. Ir miniklubs, tur sē dē ja bē rni, acī mredzot ir vaļ ā . 3 basi, viens ar slaidiem

Atraš anā s vieta
kā jau rakstī ju augstā k, viesnī ca neatrodas tur, kur kartē s norā dī ts.
Tuvumā nekā nav, tuvā kajā.10 minū š u gā jienā ir tirgus ar patvaļ ī gā m cenā m no saimnieka, taksometru stā vvieta. Izņ emot to, tikai viesnī cas un tuksneš i
Bet pē c 20 minū tē m jau jautrā k - liela migrā cija, svaigas sulas, naudas maiņ a, SIM kartes, ī re par izdevī gā kā m cenā m.
30-40 minū š u gā jienā Neva outlet, ir zī mola krā jumi ar oriģ inā lā m lietā m.

Kopumā es neiesaku viesnī cu, neiesaku atraš anā s vietu. Ja vē lies uz Antā liju – brauc uz Antā liju, tā nav Antā lija, bet gan bedre lauku vidū.
Viesnī ca ir par neko, ņ emot vē rā atraš anā s vietu un attā lumu lī dz pludmalei, ir jē ga iet tikai tad, ja ir ļ oti lē ti, bet tā nav...Kontingents ir 90% turki, daž i krievvalodī gie, vā cieš i, arā bi utt. Slē pt
аватар _453178
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izlasī ju daudz negatī vu atsauksmju par š o viesnī cu un nolē mu atstā t savu. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tū roperatora ieteikumiem, paš i pā rā k neiedziļ inā jā mies, nebija laika. Viesnī ca 5*, ultra viss iekļ auts, jū ra nav tā lu, kā pē c gan nebraukt, ī paš i sezonas laikā . … Tomēr ▾ Izlasī ju daudz negatī vu atsauksmju par š o viesnī cu un nolē mu atstā t savu. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tū roperatora ieteikumiem, paš i pā rā k neiedziļ inā jā mies, nebija laika. Viesnī ca 5*, ultra viss iekļ auts, jū ra nav tā lu, kā pē c gan nebraukt, ī paš i sezonas laikā . Mū su lidojums bija naktī , viesnī cā ieradā mies ap 5 no rī ta, pirmais iespaids nebija ī paš i labs. Apkā rt laukam var redzē t kalnus un pilsē tu. Viesnī cas teritorijā ir palmas, viss it kā nav slikti. . . Mū s iekā rtoja tuvā k 12.00, jo numuriņ i visi bija aizņ emti, noslogojums 80 procenti. . Reģ istratū rā ir dī vā ni, kur iekā rtojā mies lejā gaidot brokastis. Pē c brokastī m paņ ē mā m dvieļ us un mierī gi devā mies uz pludmali, kā izrā dī jā s autobuss uz jū ru kursē ik pē c 30 minū tē m (bet pē c mū su novē rojuma brauc biež ā k). Jū ra izrā dī jā s krā š ņ a, pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, nojumes no saules, tas viss ir. Pludmalē ir bā rs, alus, ē diens, bezalkoholiskie dzē rieni, viss laicī gi, tas viss ir normā li.
Pē c reģ istrē š anā s mums bija standarta numuriņ š (un tie tur ir mazi) tū roperators izvē lē jā s, mē s nekontrolē jā m. Protams, bijā m sarū gtinā ti, bet spē jā m vienoties un tikā m pā rcelti uz ģ imenes istabu. Un tad atvaļ inā jums kļ uva brī niš ķ ī gs)))) Istaba ir laba, kondicionieri, silts ū dens, ir č ī bas, š ampū ni, viss ir kā nā kas. Ē damzā lē viņ i baroja kauš anai, tur bija viss un gaļ a un grils, un baklava, un augļ i un kartupeļ i, dā rzeņ i, grilē tas sarkanā s zivis, tuncis, teļ a gaļ a. Mē s bijā m maigi izsakoties š okē ti, lī dz atvaļ inā juma beigā m mums bija apnicis ē st. Pie baseiniem nelej alkoholiskos dzē rienus, dod tikai fantakolu, saldē jumu. Vestibilā bez problē mā m var paņ emt alkoholu lī dz 2:00 naktī . Vietē jie dzē rieni, kā dreiz iedeva importa viskiju (š ajā sakarā par ultra all inclusive, nedaudz meloja) katru vakaru bija kā das rozī nes. Piemē ram, uz ielas tika izdalī ta pagatavota kafija vai cepti virtuļ i, uz ielas uz uguns tika veidotas plakanas kū kas utt.
Vakara animā cija bē rniem katru dienu, var krā sot ar smiltī m par 5 dolā riem, tad uz skatuves tā s svinī gi nodod, sī kums, bet bē rniem ļ oti patī k. Viņ i dejoja, rī koja loterijas, skanē ja dzī vā mū zika. Pē c bē rnu diskotē kas sā kā s pieauguš o diskotē ka lī dz kā diem 23.30. . Kopumā viss patika, bija nianses, bet tā s var atrisinā t. Kā pē c š ī viesnī ca sevi sauc par 5*, nav lī dz galam skaidrs, bet noteikti velk uz 4+. Vadī tā ji visi labi, palī dz atrisinā t jautā jumus, tū risti š ajā viesnī cā pā rsvarā ir turki. Glā bē ji pludmalē un pie baseina atbildī gi, virtuve laba. Ja nebaidā s no attā luma no jū ras, tad varat doties uz š o viesnī cu!
Бананы возле пляжа Море Территория отеля
аватар Andrej_Gennadevich
Mē s palikā m standarta numurā . Vispirms pastā stī š u par š o numuru. Viesnī cas ē kas sastā v no viena pagraba stā va un vē l septiņ iem stā viem. Pagrabstā vā un seš os stā vos - visi divistabu ģ imenes numuri. Standarta klases numuriņ i - tikai augš ē jā. … Tomēr ▾ Mē s palikā m standarta numurā . Vispirms pastā stī š u par š o numuru. Viesnī cas ē kas sastā v no viena pagraba stā va un vē l septiņ iem stā viem. Pagrabstā vā un seš os stā vos - visi divistabu ģ imenes numuri. Standarta klases numuriņ i - tikai augš ē jā.7. stā vā zem slī pā kā jumta. Š ī iemesla dē ļ vannas istabā pretī izlietnei ar manu augumu 1 m 80 cm nav iespē jams iztaisnot, mans plecs balstā s uz griestiem. Man nā cā s noskū ties. Gultai var pieiet tikai lī dz vienam stū rim, uz pā rē jiem stū riem pa gultas perimetru var pā rvietoties tikai č etrrā pus. Istabā ir televizors, bet no gultas to nemaz nevar redzē t, bet no dī vā na to var redzē t tikai, lai atpū stos, un tad, ja pagriež galvu par 90 grā diem. Ir 5 krievu valodas kanā li. Varat ievietot zibatmiņ as disku. No č etrā m atvestajā m filmā m tikai viena gā ja ar skaņ u, pā rē jā s netika atbalstī tas.
Reģ istrē jies pulksten 9:00, par agrī nu reģ istrē š anos samaksā jot 10 USD. 10:00 devā mies uz pludmali. Atgriezā mies 16.00, atveram istabu, un pirtī iekš ā - 70 grā di karstuma. Aizgā ju sū dzē ties uz reģ istratū ru. Mums iedeva otru karti, lai aizbraucot neatslē gtos elektrī ba un neizslē dzas kondicionieris. Dienas laikā kondicionē tā js bija iestatī ts uz minimumu, tikai š ajā gadī jumā varē ja uzturē ties istabā . Bet istabā ir pluss - kondicionieris vispā r nepū š pa gultu, pū š uz dī vā na atpū tai, tā pē c gulē ju normā li ar kondicionieri. Vannas istabā , jo uz izlietnes nav ū dens vā rsta, un caurule ir ievietota kanalizā cijas caurulē bez blī vē juma gumijas, ir nepatī kama kanalizā cijas smaka.
Reģ istrē joties viņ i lū dza nomainī t saplē sto gultas pā rklā ju un teica dež urantei un reģ istratū rā . Lī dz 19.00 neviens neko nemainī ja. Saplī suš o segu aiznesu uz reģ istratū ru, solī ja nomainī t. Pē c stundas zvanī ju uz reģ istratū ru, pateicu, ka visu nakti neesmu gulē jusi un gribu gulē t. Pē c 15 minū tē m atnā ca kalpone un nolika palagu uz dī vā na atpū tai. Bet pateicoties Google tulkotā jam, man izdevā s viņ ai paskaidrot un pē c 5 minū tē m problē ma ar plī vuru tika atrisinā ta. Ē ku koridors un vestibils ir tikai baltas sienas un griesti bez jebkā das apdares, vietā m karā jā s vadu instalā cijas, kas pat nav sapakotas kastē s. Liftā spoguļ a vietā siena nosmē rē ta ar nož uvuš u lī mi ar spoguļ a izmē ra marķ ē jumu.
Tagad par pludmali. Mikroautobuss uz pludmali kursē ik pē c 30 minū tē m no pulksten 8.00 lī dz 19.00. Mikroautobusā jā valkā maskas, ja tā das nav, pieklā jī gs š oferis to iedos. Liels paldies š oferim par apzinī go darbu. Kad bija daudz gribē tā ju, viņ š gā ja pat ik pē c 15 minū tē m. Lī dz pludmalei var aiziet 15 minū š u laikā . Netā lu no vietas, kur pie viesnī cas piestā j mikroautobuss (18-vietī gs ar kondicionieri), nav ne ē nas, ne soliņ u, kur sē dē t, jā gaida stā vot karstumā , un tur saule sit daudz spē cī gā k. Septembra vidū.39 grā di ē nā . Pludmalē dzē rienus pasniedz no 10.00 lī dz 18.00, bet ē dienu no 12.00 lī dz 16.00. Pludmalē var nepietikt sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Tā arī notika pirmajā dienā . Tač u pē c pusstundas, kas pavadī ta bā rā , vietas tika atbrī votas. Š ķ iet, ka tā ir jauna viesnī ca, bet uz lietussargiem ir pelē juma pē das, un uz plauktiem cauri krā sai parā dā s rū sa. Pludmale smilš aina, pē c 10 metriem no krasta dziļ ums jau pa galvu. Pludmales galā , starp jū ru un upi, ir 5 metrus liels š aurums, pa kuru vienā dienā skrē jiena laikā tecē ja ū dens un pludmalē bija nepatī kama smaka.
Viesnī cas teritorijā un pludmalē maskas nebija spiestas nē sā t, tikai mikroautobusā uz pludmali.
Mē s TUI operatoram pasū tī jā m Antā lijas apskates ekskursiju par USD 50 vienai personai. Gaidī jā m pusstundu, kā reģ istratū rā teica. Neviens nenā ca, acī mredzot š oferim bija neprā tī gi staigā t, un, gaidī jis pie slē ģ iem, viņ š aizgā ja. Sazinā jā mies ar operatoru, pē c 15 minū tē m piebraucu un atdevu naudu. Rezervē ja to paš u ceļ ojumu internetā nā kamajā dienā par 30 USD. Nauda tika samaksā ta autobusā . Aiz mums stā vē ja puiš i, kuri bija saš utuš i par to, kā pē c katram tiek iekasē ti 50 USD. Domā ju, ka pirms dienas mē s varē jā m bū t viņ u vietā .
Ē diens bija labs, katru vakaru grilē tas zivis. Vistas dienu un nakti, augļ i - ā boli un persiki, melones un arbū zi, apelsī ni, daudz daž ā du sieru, salā ti daž ā dā s variā cijā s no tomā tiem, gurķ iem, kā postiem, cukini un zilajiem. Daudz daž ā du olī vu. Kū kas un konditorejas izstrā dā jumi. Pludmalē : ayran, shawarma vista, zilie un grilē ti cukini, burgeri, kotletes, tomā ti, gurķ i, melones, arbū zi un biezpiena plā tsmaizes (gozleme). No dzē rieniem sulas: apelsī nu, ķ irš u, ananā su, ā bolu, kolas un sprite, kafija, alus (š ķ ita, ka bezalkoholisks), atdzesē ts ū dens 0.3 litru pudelē s.
Viesnī ca atrodas tuksnesī pie upes, aizaugusi ar niedrē m, koku teritorijā gandrī z nav.
Отель на пустыре Зонтики с плесенью Санузел Перед умывальником бриться только согнувшись или на коленях Зонтики и пляж Номер стандарт Хол 7-го этажа От сюда идёт аромат канализации
аватар anastasiya.makarenko
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tā nu atpū tai un arī manas dzimš anas dienas svinē š anai izvē lē jā mies viesnī cu. Atvaļ inā jumā ar vī ru. Iepriekš ar mū su tū roperatoru uzrakstī jā m viesnī cai, ka brī vdienu vidū bū s dzimš anas diena (man bija 11. … Tomēr ▾ Tā nu atpū tai un arī manas dzimš anas dienas svinē š anai izvē lē jā mies viesnī cu. Atvaļ inā jumā ar vī ru. Iepriekš ar mū su tū roperatoru uzrakstī jā m viesnī cai, ka brī vdienu vidū bū s dzimš anas diena (man bija 11. septembris). Tā ir norma, ka viesnī cā ir kaut kā di pā rsteigumi / kū ka, bet vismaz uztaisa dziesmu, vai ne?
Tā tad mans DR tika vienkā rš i Ignorē ts! ! ! Un tas neskatoties uz to, ka vī rs kā rtē jo reizi rakstī ja uz reģ istratū ru uz dienu.
Tā lā k - viesnī ca atrodas 20 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales!! !
Hei, vai tavuprā t ir 5* viss iekļ auts? ? ? Š is ir stabils trio!
Kā arī - viesnī ca it kā atvē rta pagā juš ajā gadā , bet jau visa nobruž ā ta, nobruž ā ta.
Par Wi-Fi - piedā vā jumā un mā jaslapā rakstī ts "Visā viesnī cā ". Tā pē c neglaimojiet sev - Wi-Fi pat neuztver reģ istratū rā ! ! ! Viņ i uzdeva reģ istratū rā jautā jumu, sā kumā viņ š meloja "Mums ir kaut kā da neveiksme", pē c treš ā s dienas "neesoš as neveiksmes" viņ š nopū tā s un atzina: "Mē s vienmē r nenoķ eram. "
Uz pludmali ir autobuss, un to labā k izmantot - karstumā kā jā m ir smacī gs.
Animā cija ir vā ja, taisni primitī va. Katru dienu tevi ievelk klubā , kur ieeja it kā ir 10$ un iekš ā kokteiļ i, dzē rieni utt par 35$, un tu bū si spiests tos pirkt.
Ē diens viesnī cā arī diezgan vienkā rš s, nu, varbū t dē ļ pret Covid pasā kumiem un nemitī gajā m pā rbaudē m. . . Un viesnī ca tā da - "pensionā rs". Jaunieš iem tas noteikti bū s garlaicī gi.
Kopumā jums vienkā rš i jā nosver, ka tas ir 3 **, un, ja vē laties relaksē još u atpū tu tuksnesī prom no cilvē kiem, tad Atalos to darī s.
аватар k.eskurra
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Godī gi sakot, mē s devā mies uz š o viesnī cu ar lielā m baž ā m – lasī jā m daudz negatī vu atsauksmju no pagā juš ā gada. Bet mū su tū roperators zvē rē ja un zvē rē ja, ka š ogad viss bija pavisam savā dā k, tad, saka, tikko pē c bū vniecī bas tika atvē rta viesnī ca un bija daudz nepilnī bu. … Tomēr ▾ Godī gi sakot, mē s devā mies uz š o viesnī cu ar lielā m baž ā m – lasī jā m daudz negatī vu atsauksmju no pagā juš ā gada. Bet mū su tū roperators zvē rē ja un zvē rē ja, ka š ogad viss bija pavisam savā dā k, tad, saka, tikko pē c bū vniecī bas tika atvē rta viesnī ca un bija daudz nepilnī bu. Un mē s nolē mā m izmantot iespē ju. Turklā t cena bija ļ oti pievilcī ga, un viesnī cu izvē le, kuras varē ja atvē rt uzreiz pē c karantī nas, nebija tik liela. Pats fakts, ka š ī viesnī ca saņ ē ma Turcijas Veselī bas ministrijas licenci, kaut kā nomierinā ja.
Patiesī bā mums bija lieliska brī vdiena! Nē , š ī viesnī ca nav super iekļ aujoš s kū rorts, tajā netiek pasniegtas jū ras veltes vai vintage alkohols. Tas ir tikai labs budž eta piecinieks treš ajā lī nijā no jū ras. Viesnī ca ir jauna, tī ra, orientē ta uz ģ imeni. Plaš i divistabu apartamenti, kuros bez divguļ amā s gultas ir arī divstā vu gulta un izvelkamais dī vā ns – to novē rtē s tie, kas atnā ks ar bē rniem un vecvecā kiem. Numurā ir viss standarta komplekts: ledusskapis, TV, telefons, seifs, fē ns, elektriskā tē jkanna. Un veseli trī s skapji - tur var normā li izlikt lietas. Katrā numurā ir neliels balkons. Uzkopš anas kredī ts: grī da tika mazgā ta katru dienu, veļ a tika mainī ta ik pē c trim dienā m, vienmē r bija pieejams ū dens, kosmē tika, tualetes papī rs un tē ja.
Ē diens restorā nā nebija ī paš i daudzveidī gs, nebija marinē tu gurķ u, bet viss bija svaigs un garš ī gs. Mans bē rns vē l izvē lī gs, atvaļ inā jumā , parasti, izņ emot makaronus, nav ar ko barot, bet te ē da visu, pat pupiņ as! Restorā nā galdi tika notī rī ti zibens ā trumā un arī tie tika noslaucī ti ar kaut kā diem antibakteriā liem lī dzekļ iem, visa tehnika bija sapakota. Ir grū ti novē rtē t, cik draudzī gs ir personā ls, jo visi valkā maskas))) Ne visi zina krievu vai angļ u valodu, bet kaut kā to nebija grū ti izskaidrot.
Lī dz jū rai, protams, tā lu, ja kā jā m, tad 15 minū tes, un vē l ilgā k ar bē rnu. Bet no viesnī cas uz pludmali ik pē c pusstundas brauc mikroautobuss. Viesnī cā ir trī s peldbaseini, akvaparks, mini klubs, rotaļ u laukums ar batutu, neliela trenaž ieru zā le, spa. Animatoru ir maz, bet viņ i ir forš i. Tas liecinā ja, ka viesnī cā bija daudz ā rzemnieku (angļ i, holandieš i, arā bi) un paš i turki - tā di nekur nebrauks.
No mī nusiem - bezjē dzī gs wi-fi un ļ oti vā jš ū dens spiediens duš ā .
Budž eta ģ imenes brī vdienā m š ī viesnī ca ir vislabā kā , kvalitā te atbilst cenai. Izvē lī gajiem tū ristiem, kurus vada "Rixos", š eit nav ko doties.
аватар zina-mebel
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. Viesnī cas bildes neatbilst realitā tei. 2. Problē mas ar apgaismojumu visā viesnī cā (izvē laties aklo ē dienu uz ielas). 3. Viesnī cas teritorija - ar betonu piepildī ta platforma un divi baseini zem logiem. Vienkā rš i nav kur spē lē t. … Tomēr ▾ 1. Viesnī cas bildes neatbilst realitā tei.
2. Problē mas ar apgaismojumu visā viesnī cā (izvē laties aklo ē dienu uz ielas).
3. Viesnī cas teritorija - ar betonu piepildī ta platforma un divi baseini zem logiem. Vienkā rš i nav kur spē lē t. Pati viesnī ca atrodas starp niedrē m un kokvilnas lauku.
4. Telpā nav skaņ as izolā cijas.
5. Personā ls nezina krievu valodu.
6. Veļ ai iedevā m 3 lietas - atdabū jā m tikai 2. Laikam mana jaka kā dam iepatikā s! Viņ i nevar izskaidrot, kur drē bes nokļ uvuš as.
Neiesaku apmeklē t š o "skaisto viesnī cu".
аватар barsukova.samira
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā ieradā mies ap 2 naktī , divas ģ imenes ar diviem maziem bē rniem 5 un 6 gadi. Mē s varē jā m reģ istrē ties tikai pulksten 4:00. Š ausmī gi netī ra viesnī ca. Dzī vojā m kvartā lā , kur atrodas restorā ns. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies ap 2 naktī , divas ģ imenes ar diviem maziem bē rniem 5 un 6 gadi. Mē s varē jā m reģ istrē ties tikai pulksten 4:00. Š ausmī gi netī ra viesnī ca. Dzī vojā m kvartā lā , kur atrodas restorā ns. Pa ceļ am uz istabu novē rojā m atkritumus, izmestus pā rpalikumus, netī rus traukus utt. . Lietus laikā visa ē damzā le bija applū dusi, cilvē ki plunč ā jā s pa peļ ķ ē m, lai dabū tu pā rtiku.
Izbraukš ana no viesnī cas 19:35. Divos pē cpusdienā mums zvanī ja no reģ istratū ras un pateica, ka 12 mums jā atbrī vo istabiņ a, BET PAR TO NEVIENS IEPRIEKŠ Ē JĀ BRĪ DINĀ JUMS, par š o nekas netika teikts. Mē s ne tikai steidzā mies sakravā t savas mantas, bet arī saņ ē mā m 40 dolā ru sodu! Un uz jautā jumu, kā pē c mū s nebrī dinā ja iepriekš , mums atbildē ja, ka tā nav viņ u problē ma! TIKAI Š AUSMĪ GI!!!!! ! !
аватар Ealexinl
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istaba bija tī ra. Tē ja, kafija, piena pulveris, cukurs, ū dens tika pastā vī gi papildinā ti. Nedaudz vairā k nekā simts kanā lu televī zijā ir krievu valodā . Vai istabā ir seifs. Vannas kanalizā cija nedarbojā s labi. Viesnī cā ir 6 bā ri. … Tomēr ▾ Istaba bija tī ra. Tē ja, kafija, piena pulveris, cukurs, ū dens tika pastā vī gi papildinā ti. Nedaudz vairā k nekā simts kanā lu televī zijā ir krievu valodā . Vai istabā ir seifs. Vannas kanalizā cija nedarbojā s labi.
Viesnī cā ir 6 bā ri. Bufete. Divi baseini, pludmale, 10 minū š u gā jiens. Autobuss uz pludmali kursē ik pē c trī sdesmit minū tē m.
Izklaide dienas laikā , pludmalē un jū rā . Vakarā uz brī vā s skatuves dā ņ u diskotē ka un mā kslinieku priekš nesumi.
Tajā ir tvaika pirts un sauna. Par 30 USD Ugur un Chika sniegs jums kvalitatī vu visa ķ ermeņ a masā ž u.
Viesnī ca ir jauna. Personā ls cenš as. Ir trū kumi. Galvenais trū kums ir liellopu tū risti, ar kuriem biež i nā kas saskarties š ā dā s lē tā s viesnī cā s.
аватар _819561
Kad nopirkā m tū ri, mums pateica pilnī gi jaunu 5 ar ULTRA pā rtiku, un ierodoties izsniedz lapiņ u, kurā ir rakstī ts, kas ir iekļ auts un kas nav, ā rzemju dzē rieni nav iekļ auti, jau tā ir krā pniecī ba. pirmā diena. Viesnī ca velk uz 1, kā var kā dam patikt, netī ra viesnī ca, istabiņ a tika tī rī ta reizi 3 dienā s, nav č ī bas, halā ti utt. … Tomēr ▾ Kad nopirkā m tū ri, mums pateica pilnī gi jaunu 5 ar ULTRA pā rtiku, un ierodoties izsniedz lapiņ u, kurā ir rakstī ts, kas ir iekļ auts un kas nav, ā rzemju dzē rieni nav iekļ auti, jau tā ir krā pniecī ba. pirmā diena. Viesnī ca velk uz 1, kā var kā dam patikt, netī ra viesnī ca, istabiņ a tika tī rī ta reizi 3 dienā s, nav č ī bas, halā ti utt. , tikai ziepes, š ampū ns, ž eleja un kondicionieris, ko nevar izkratī t. pudeles.
Bū vniecī ba vē l turpinā s, krā so ar krā su, palmu apkā rt viesnī cai nav, kā bildē , ir bū vgruž i, galī gi nesakrī t ar fotogrā fijā m, wi-fi ķ eras tikai reģ istratū rā , katru otro reizi ē diens nav daudzveidī gs un vakarā smird puvi, bē rnam ir 3 PONOS diena! Un tas kaut ko saka. Lido uzmā cī gas muš as, darbinieki ē damzā lē gatavo bez cimdiem, viesmī ļ i iet tikai tī rī t traukus, galdi nav noslaucī ti, trauki nav mazgā ti, mē beles ir nekvalitatī vas, no rī ta sā p mugura no tā diem matrač i.
Kopē jais iespaids š ausmī gs!!!! ! ! Tū risti nepē rk š o viesnī cu, tē rē jiet savu naudu.
аватар katya-filippova-1994
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i steigā , dienu pirms izbraukš anas, jo. plā notā viesnī ca bija pilna. Tī rī š ana istabā s ir pretī ga, ja beidzas tualetes papī rs - meklē jiet paš i kur to dabū t, istabenes stā v tieš i uz grī das, viņ ā m nav atseviš ķ as telpas, arī viņ u putekļ sū cē ji ir stū ros. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i steigā , dienu pirms izbraukš anas, jo. plā notā viesnī ca bija pilna. Tī rī š ana istabā s ir pretī ga, ja beidzas tualetes papī rs - meklē jiet paš i kur to dabū t, istabenes stā v tieš i uz grī das, viņ ā m nav atseviš ķ as telpas, arī viņ u putekļ sū cē ji ir stū ros. 5 dienas koridorā uz grī das bija milzī gs brū ns traips un nevienam tas nerū pē ja. Istabā ir 2 skapji un 2 pakaramie. . . ir tē jkanna, tē ja, kafija, bet nav krū zī š u - meklē jiet paš i. Reiz istabene paņ ē ma spilvenu, nav skaidrs, kur viņ a to ņ ē ma, jo istaba bija seš iem, kurā bijā m vieni, nā cā s ņ emt spilvenu no citas gultas. Viņ i samaksā ja $ 25 par istabu ar skatu uz ē damistabu, viņ i teica, ka tas ir "suite" numurs, jā , man bija jā pavada viss ceļ ojums ar aizkariem - man nebija spē ka to izdomā t un pā rvietoties.
“Patī kamā kā ” ir ieeja ē kā “C” - caur ē damistabu (par restorā nu to nevar saukt), pa grī du, kas klā ta ar nogā zē m ar nogā zes smarž u. Jū s staigā sit no istabas uz ē damistabu – apetī te ir pazudusi. Ē diens ir vienkā rš i tā ds. Mē s devā mies pusbadā . Pā rtikas gan ir par maz, bet apetī ti bū tī bā neizraisī ja. Baseins starp citu 2. Nav sporta zā les. Smirdī gi dvieļ i spa. Lī dz jū rai ejiet 20 minū tes. Pludmale ir laba, jo kreisajā pusē esoš o teritoriju neaizņ em neviena viesnī ca. Š ī s viesnī cas sauļ oš anā s krē sli atrodas gandrī z viens virs otra. Kopumā tas ir 3 * ar traucē jumu piemē rotī bu.
На двери красные пятна- видимо от помады горничной, я не знаю, его никто не оттирал. Также на другом фото двери-дыра. Грязные стекла. Вид из окна на столовую. Нет чашек.
Parādīt vairāk »


iemiesojums gorbaciova.o
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель расположен в районе Лара, в 750 метрах от собственного пляжа. Открыт в 2019 году. Отель состоит из трёх восьмиэтажных зданий. Подойдёт и для семейного, и для молодёжного отдыха, а также для пар.

Atrašanās vieta 11 км от аэропорта Анталии. 20 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 750 м от отеля. Бесплатный автобус на пляж в течение всего дня. Песчано-галечный вход в воду.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Завтрак 07:00-10:00, поздний завтрак 10:00-10:30, обед 12:30-14:00, закуски (в снэк баре) 11:00-16:00, чай/выпечка (в кондитерской) 16:00-18:00, ужин 19:00-21:00, поздний ужин 23:00-00:00.

Средиземноморский и Турецкий рестораны. Первое посещение каждого ресторана бесплатно. Необходима предварительная резервация. Часы работы 19:00-21:00.

Лобби-бар 10:00-02:00.

Бар у бассейна 10:00-18:00.

Бар на пляже 10:00-18:00.

Бар в ресторане.

2 открытых бассейна 375 и 90 кв.м. (без подогрева), часы работы 08:00-18:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, часы работы 10:00-17:00. Аренда детских колясок.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки для взрослых и 2 для детей, часы работы 10:00-12:00/14:00-16:00.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 320 номеров в трёх 8-этажных зданиях отеля.

Istabās

Кондиционер, Wi-Fi, мини-бар, сейф, телевизор, телефон, балкон, электрочайник, фен. Уборка номера ежедневно, смена белья 3 раза в неделю.

Adrese Kemerağzı, 32027. Sk no:18 Aksu/Antalya
Tālruņi: 0242 782 40 55
Tīmekļa vietne: Jura Hotels Lara Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.