izmitināšanas māja tranzīta viesstrādniekiem un turku liellopiem no nomales

Rakstīts: 17 jūnijs 2022
Ceļošanas laiks: 14 — 21 jūnijs 2022
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Kurš meklē Google jaunā kos Palmet Family pā rskatus? Nā c š urp, es tev visu izstā stī š u : )

Viesnī cai ir potenciā ls, bet viss netī rs, pa pusei pamests, personā ls nav apmā cī ts...Reā lais lī menis ir no apmē ram 2 * lī dz 4 * atkarī bā no parametra

Tā nu ejam!

Iesā kumam - š ī viesnī ca atrodas nevis tur, kur norā dī ta kartē , bet pat 700 metrus tā lā k no jū ras. Ap laukiem, traktoriem, savvaļ as suņ iem, tuksneš iem...

cipariem
Viesnī ca ir deklarē ta kā pē c remonta, patiesī bā remonts rit pilnā sparā , daudzas istabas ir remonta stadijā vai dubļ os pē c remonta.

Mū s iekā rtoja nesagatavotā istabā - uz grī das putekļ u kā rta, uz gultas pā rklā ja bugi, duš ā smiltis, tukš s minibā rs...Remonta kvalitā te 1 no 10. Tas tieš ā m ir 2 lī menis. * vai viesu nams Indijā vai AAE. Es esmu pā rā k slinks, lai pievienotu attē lus, vienkā rš i ņ emiet vē rā . Sienas krā sotas daž ā dos toņ os, caurules griestos, vadi, grī dlī stes kaut kā uztaisī tas, laminā ts arī , tepe visur...Gaisma darbojas tikai priekš namā un tualetē.
Un, ja izslē dzat gaismu tualetē , tad zā lē sā k mirgot gaisma))) Koridoros ir nož ē lojami
Pieprasī jā m ģ imenes istabu - nekā das remonta kvalitā tes, bet pā rē jais ir forš s. Liela halle, ir divstā vu gulta, balkons. Liela guļ amistaba. Liela vannas istaba. Plaš s un jauks kopumā.

Ē diens
Virtuve tika ļ oti uzslavē ta - tagad nav nekā , kas tika slavē ts! Nav sarkanu zivju, nav jē ra utt. )))

Pā rtika lē tas 4* lī menī . Trī s dienas bija tikai 1 reizi liellopa gaļ as kotletes, 2 reizes tī tara, pā rē jā laikā tikai vista. Vienā m pusdienā m bija, piemē ram, sautē tas vistas muguriņ as un ceptas vistas muguriņ as. Izvē le it kā ir, bet kā jau Turcijā ierasts, tur ī sti nav ko ņ emt : ) Kas neder (piemē ram, olu salā ti vai brokoļ i), var bū t skā bs. Ē dienu kvalitā tes ziņ ā nevaru teikt, ka viss ir bezgarš ī gs, tikai vidē ji ..
Atbraucā m uz š ejieni pē c apkalpoš anas vidē ji 4* Alanjā , domā jā m, ka dosimies uz gastronomiskā m brī vdienā m, tač u galu galā š eit viss ir sliktā k gan pē c izvē les, gan pē c garš as.

Ir uzkodu bā rs ar ā trā m uzkodā m, tur ir garš ī gi. Lieliski burgeri, lieliski kartupeļ i, sī polu gredzeni, Boloņ a. Bet, ja kaut kas beidzas pirms laika, viņ i neieliks jaunu.

Dzē rieni

Attiecī bā uz dzē rieniem principā viss ir kā rtī bā , tas ir viesnī cas spē ks. Katrā bā rā ir kafijas automā ti, kur varianti + kakao tiek gatavoti uz š ķ ī stoš ā s kafijas bā zes. Pulverveida "sulas" ir gardā kā s Turcijā un Ē ģ iptē , ko esmu mē ģ inā jusi. Alus ir kā rtī bā . Baltvī ns ir garš ī gs, rozā ir tinte, sarkanais nav pā rliecinā ts, vai ir, lī dz es to izmē ģ inā ju. Garš ī ga soda. Vestibila bā rā viņ i taisa kokteiļ us, var pat uztaisī t mohito, bet, tā kā personā ls nav apmā cī ts, tad neceriet uz garš u kā bā rā . Ir dzirkstoš ais vī ns! Viss alkohols tiek pasniegts glā zē . Visur auksts ū dens 0.5 pudelē s bez ierobež ojumiem.
Sagatavotajā telpā papildus ū denim bija sulas maisiņ i un pudelē s pildī ta soda, lai gan, lai papildinā tu, jā iet un jā jautā reģ istratū rā )

Netī rs un stulbums
tā ir galvenā viesnī cas problē ma. Š ķ iet, ka ir strā dnieki, bet viņ i visu dara. Š ķ iet, ka vī rietis noslaucī ja galdu - un tas ir kļ uvis netī rā ks nekā bija : ) Darbinieki klī st apkā rt jebko, bez formas, visi it kā cenš as, bet no tā maz...Mū su ē kā uz kā pnē m uz pirmais stā vs, jau otro dienu, ir ē diena š ķ ī vis...Iekā rtas netī ras, galdi netī ri, visur pā rtikas gabaliņ i un drupatas. Tas tiek noņ emts, bet ļ oti lē ni. Nu, turku lopi, protams, ieslē dz siltumu

Neviens no parastajiem darbiniekiem nerunā angliski un krieviski!
Runā tikai tante no viesu attiecī bā m (liels paldies) un viena tante reģ istratū rā . Pā rē jie laikam pat nevar saprast, ka viņ iem prasa kolu vai ne kolu utt : )
Viss nenotiek pē c grafika. Un tā kā neviens jū s nesaprot, ir grū ti kaut ko uzzinā t) Tē jas maisiņ i, tas ir, nē.
Autobuss uz pludmali, tas ir, nē . Uzkodu bā rs tas ir, tā nav. Saldē jums ir vai nav. Starp citu, saldē jums ir top!
Š ķ iet, ka ir trenaž ieru zā le, bet pieņ emsim, ka tur nav nevienas hanteles. . Varbū t vē lā k pievienoš u bildi, pasmiesies : )

Pludmale

Pludmales normas, sauļ oš anā s krē sli zem nojumes, bā rs un uzkodu bā rs. Mazie oļ i, gandrī z smiltis. Ieeja gluda, nav akmeņ u un plā tņ u. Ejiet uz pludmali vismaz 15 minū tes. No istabas lī dz ū denim nesteidzī gā tempā saņ ē mu 18 minū tes. Autobuss kursē vai nu ik pē c pusstundas, vai katru stundu. Pludmales posms ir pē dē jais uz pilsē tas pludmali, tā pē c no rī tiem un vakaros vietē jie atpū š as sauļ oš anā s krē slos.

Animā cija
Nu es to tik skaļ i nesauktu. Divas miruš as meitenes dodas savā s darī š anā s un jautrā ks zē ns, viņ i spē lē š autriņ as 2 reizes dienā . Pē c tam pulksten 21 bē rnu diskotē ka un pulksten 10 pieauguš o. Ir miniklubs, tur sē dē ja bē rni, acī mredzot ir vaļ ā . 3 basi, viens ar slaidiem

Atraš anā s vieta
kā jau rakstī ju augstā k, viesnī ca neatrodas tur, kur kartē s norā dī ts.
Tuvumā nekā nav, tuvā kajā.10 minū š u gā jienā ir tirgus ar patvaļ ī gā m cenā m no saimnieka, taksometru stā vvieta. Izņ emot to, tikai viesnī cas un tuksneš i
Bet pē c 20 minū tē m jau jautrā k - liela migrā cija, svaigas sulas, naudas maiņ a, SIM kartes, ī re par izdevī gā kā m cenā m.
30-40 minū š u gā jienā Neva outlet, ir zī mola krā jumi ar oriģ inā lā m lietā m.

Kopumā es neiesaku viesnī cu, neiesaku atraš anā s vietu. Ja vē lies uz Antā liju – brauc uz Antā liju, tā nav Antā lija, bet gan bedre lauku vidū.
Viesnī ca ir par neko, ņ emot vē rā atraš anā s vietu un attā lumu lī dz pludmalei, ir jē ga iet tikai tad, ja ir ļ oti lē ti, bet tā nav...Kontingents ir 90% turki, daž i krievvalodī gie, vā cieš i, arā bi utt. Slē pt
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu