Jauka viesnīca, stabils 4, lielisks ēdiens, forša vakara animācija

Rakstīts: 27 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 16 — 23 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 6.0
Izlasī ju daudz negatī vu atsauksmju par š o viesnī cu un nolē mu atstā t savu. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tū roperatora ieteikumiem, paš i pā rā k neiedziļ inā jā mies, nebija laika. Viesnī ca 5*, ultra viss iekļ auts, jū ra nav tā lu, kā pē c gan nebraukt, ī paš i sezonas laikā . Mū su lidojums bija naktī , viesnī cā ieradā mies ap 5 no rī ta, pirmais iespaids nebija ī paš i labs. Apkā rt laukam var redzē t kalnus un pilsē tu. Viesnī cas teritorijā ir palmas, viss it kā nav slikti. . . Mū s iekā rtoja tuvā k 12.00, jo numuriņ i visi bija aizņ emti, noslogojums 80 procenti. . Reģ istratū rā ir dī vā ni, kur iekā rtojā mies lejā gaidot brokastis. Pē c brokastī m paņ ē mā m dvieļ us un mierī gi devā mies uz pludmali, kā izrā dī jā s autobuss uz jū ru kursē ik pē c 30 minū tē m (bet pē c mū su novē rojuma brauc biež ā k). Jū ra izrā dī jā s krā š ņ a, pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, nojumes no saules, tas viss ir. Pludmalē ir bā rs, alus, ē diens, bezalkoholiskie dzē rieni, viss laicī gi, tas viss ir normā li.
Pē c reģ istrē š anā s mums bija standarta numuriņ š (un tie tur ir mazi) tū roperators izvē lē jā s, mē s nekontrolē jā m. Protams, bijā m sarū gtinā ti, bet spē jā m vienoties un tikā m pā rcelti uz ģ imenes istabu. Un tad atvaļ inā jums kļ uva brī niš ķ ī gs)))) Istaba ir laba, kondicionieri, silts ū dens, ir č ī bas, š ampū ni, viss ir kā nā kas. Ē damzā lē viņ i baroja kauš anai, tur bija viss un gaļ a un grils, un baklava, un augļ i un kartupeļ i, dā rzeņ i, grilē tas sarkanā s zivis, tuncis, teļ a gaļ a. Mē s bijā m maigi izsakoties š okē ti, lī dz atvaļ inā juma beigā m mums bija apnicis ē st. Pie baseiniem nelej alkoholiskos dzē rienus, dod tikai fantakolu, saldē jumu. Vestibilā bez problē mā m var paņ emt alkoholu lī dz 2:00 naktī . Vietē jie dzē rieni, kā dreiz iedeva importa viskiju (š ajā sakarā par ultra all inclusive, nedaudz meloja) katru vakaru bija kā das rozī nes. Piemē ram, uz ielas tika izdalī ta pagatavota kafija vai cepti virtuļ i, uz ielas uz uguns tika veidotas plakanas kū kas utt.
Vakara animā cija bē rniem katru dienu, var krā sot ar smiltī m par 5 dolā riem, tad uz skatuves tā s svinī gi nodod, sī kums, bet bē rniem ļ oti patī k. Viņ i dejoja, rī koja loterijas, skanē ja dzī vā mū zika. Pē c bē rnu diskotē kas sā kā s pieauguš o diskotē ka lī dz kā diem 23.30. . Kopumā viss patika, bija nianses, bet tā s var atrisinā t. Kā pē c š ī viesnī ca sevi sauc par 5*, nav lī dz galam skaidrs, bet noteikti velk uz 4+. Vadī tā ji visi labi, palī dz atrisinā t jautā jumus, tū risti š ajā viesnī cā pā rsvarā ir turki. Glā bē ji pludmalē un pie baseina atbildī gi, virtuve laba. Ja nebaidā s no attā luma no jū ras, tad varat doties uz š o viesnī cu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu