Elia Hotel Apartments 2*– Atsauksmes

14
Novērtējums 6.910
№61 viesnīcas reitingā Herakliona
7.5 Numurs
8.0 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.2 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca ir veidota tradicionālā arhitektūras stilā ar mājīgu zaļo zonu. Viesnīca piedāvā nevainojamu apkalpošanu un visas nepieciešamās ērtības relaksējošai atpūtai. Viesnīca ir lieliski piemērota cilvēkiem, kuri meklē budžeta brīvdienas. Tradicionāls arhitektūras stils, mājīga zaļā zona, plašas istabas ar virtuvi, internets, baseins, kvalitatīvs serviss. Telpas atjauninātas 2018. gadāVairāk →
аватар ks_12.93
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Septembra sā kumā Krē tā atpū tā mies Elia apartments viesnī cā.10 dienas. Mū s sagaidī ja lidostā un ā tri aizveda uz viesnī cā m. Mū su viesnī ca atrodas tikai 20 km no lidostas, tā pē c ieradā mies ā tri 20 minū tē s, un pats labā kais ir tas, ka nesavā cā m viesnī cu baru. … Tomēr ▾ Septembra sā kumā Krē tā atpū tā mies Elia apartments viesnī cā.10 dienas. Mū s sagaidī ja lidostā un ā tri aizveda uz viesnī cā m. Mū su viesnī ca atrodas tikai 20 km no lidostas, tā pē c ieradā mies ā tri 20 minū tē s, un pats labā kais ir tas, ka nesavā cā m viesnī cu baru. Autobusa pieturā mū s sagaidī ja viesnī cas gids un pavadī ja uz viesnī cu, kur palī dzē ja pā rcelties.

Ļ oti liela viesnī cas teritorija, divi peldbaseini, bē rniem un pieauguš ajiem, restorā ns, vairā kas ē kas, un to visu ieskauj liels daudzums olī vkoku un krū mu. Jū ra redzama tieš i no balkona, bijā m iekā rtojuš ies 202. istabā . Istabas nav š ikas, bet viss nepiecieš amais ir, pilnī bā velk uz 2 zvaigznē m.

Tuvumā ir pietiekami daudz veikalu, kur var nopirkt kā du naš ķ i, bet lī dz normā liem lielveikaliem ar sabiedrisko transportu, kas, starp citu, kursē diezgan biež i, ir apmē ram 10 minū tes.
Jū s varat nokļ ū t Hersonisā , š ī ir dzī vī ga pilsē ta ar daudziem veikaliem, restorā niem, viesnī cā m un labā m pludmalē m, tā pē c iesakā m tur noteikti doties.

Brokastis no 8-10, sā tī gs ē diens, zviedru galds, bet bez lielas daudzveidī bas: putras, tē ja, kafija, piens, sieri, desa, kruasā ni, kū ka utt. Vakariņ as no 18.30 lī dz 20.30 un ē dienkarte katru dienu cita: gaļ a , zivis, piedevas, salā ti, viss ir klā t, bet neko vairā k nevajag, galu galā neaizmirstiet, ka š is ir dzī voklis.

No viesnī cas lī dz pludmalei 10 minū š u gā jiena attā lumā caur Analipsi ciematu, kur pa ceļ am var satikt pā ris restorā nus un veikalus, kā arī vietē jos iedzī votā jus, kas dodas savā s darī š anā s. Super, klusa, lieliska vieta, ja vē lies atpū sties ar bē rniem, brauc uz Analipsi. Viesnī ca pilnī bā attaisno savu naudu, relaksē još ā m brī vdienā m - lieliska vieta.
аватар ArtemDavydov123
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ogad atpū š oties Krē tā , nevaru nepadalī ties ar atsauksmi par mū su viesnī cu un kopumā lieliski pavadī to laiku! Mē s devā mies ceļ ojumā pa salu augusta sā kumā un apmetā mies budž eta klases dzī voklī Elia Apartments. … Tomēr ▾ Š ogad atpū š oties Krē tā , nevaru nepadalī ties ar atsauksmi par mū su viesnī cu un kopumā lieliski pavadī to laiku!

Mē s devā mies ceļ ojumā pa salu augusta sā kumā un apmetā mies budž eta klases dzī voklī Elia Apartments. Pē c ieraš anā s mū s uzreiz sagaidī ja viesnī cas gids Ivans, kurš mū s no autobusa pieturas nogā dā ja paš ā viesnī cā , kas no viņ a puses bija ļ oti patī kami un gā dī gi. Lai gan dzī vokļ i ir lē ti, teritorija, kā izrā dī jā s, ir ļ oti liela un skaista. Sniegbaltas atseviš ķ as mā jas grieķ u stilā un ē kas - to visu ieskauj olī vu birzis, koki un puķ es, apkā rt daudz zaļ umu, kas, protams, priecē aci.

Viesnī cā ir arī savi divi peldbaseini (viens bē rniem un otrs vairā k), restorā ns ar bufetes koncepciju, neliels rotaļ u laukums bē rniem. Ē diens restorā nā nav lī dzī gs viesnī cā , mā jā s viss ir ļ oti garš ī gs. Administratore Ludmila viesmī lī gi sagaida visus, iekā rtojas un sagaida brokastī s un vakariņ ā s.
Telpas tī ras, uzkopš ana veikta rū pī gi, sā kumā bija problē mas ar santehniku, bet tā s tika ā tri un operatī vi novē rstas.

Protams, visu pā rē jo nesē dē jā m istabā , daudz staigā jā m pa Analipsi kū rortciemu, vakaros devā mies uz tuvā ko Hersonisas pilsē tu un braucā m ar kuģ ī ti uz Zilo lagū nu. Egejas jū ra pā rsteidz ar savu neticamo krā su un ū dens caurspī dī gumu. Svē tki paskrē ja nemanot un atstā ja vislabā kā s atmiņ as!
аватар mkor1983
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ģ imenes brī vdienas Elia Apartments. Š is ir mā jī gs dzī voklis Analipsā . Uzreiz no autobusa mū s sagaidī ja pozitī vs puisis, mū su viesnī cas gids, kurš mū s aizveda uz viesnī cu. Tur mū s gaidī ja Ludmila. Viņ a runā ja krieviski, kas bija ļ oti jauki. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas Elia Apartments. Š is ir mā jī gs dzī voklis Analipsā . Uzreiz no autobusa mū s sagaidī ja pozitī vs puisis, mū su viesnī cas gids, kurš mū s aizveda uz viesnī cu. Tur mū s gaidī ja Ludmila. Viņ a runā ja krieviski, kas bija ļ oti jauki. Ludmilu vienmē r var sastapt bā rā , jo viņ as pā rziņ ā ir arī virtuve. Vai arī rakstī jā m viesnī cas gidam un viņ š visu izlē ma. Viesnī cai ir vairā kas ē kas, bijā m iekā rtojuš ies jaunā.

Plaš a istaba, bija vairā ki balkoni, bija pat veļ as ž ā vē tā js. Pa logu pavē rā s skaists skats uz kalniem un olī vu birzi. Godī gi sakot, tas ir pā rsteidzoš i, cik daudz olī vu ir. Š ķ iet, ka tuvumā ir kaut kā ds š o koku rezervā ts. Ļ oti skaistas un zaļ as, bet š ajā s olī vā s mī t cikā des. Kas visas dienas garumā rada ļ oti skaļ us trokš ņ us. Naktī s tos nomaina crickets.

Viesnī ca atrodas tā lu no jū ras, pa asfaltu ejiet apmē ram 15 minū tes. Pa ceļ am ir daudz veikalu un kafejnī cu. Mē s devā mies vai nu uz Orange vai Sims. Viņ iem ir garš ī ga auksta kafija.
To sauc Fredo espresso/cappuccino un maksā.1, 80 eiro. Pludmales ir garas, cenas 6 eiro par diviem sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Jū lijā atpū tā mies un visu mū su brī vdienu pū ta traks vē jš . Viļ ņ i bija nemainī gi, bija grū ti peldē t. Tā pē c devā mies jū ras ekskursijā s. Chrissi, Spigalonga, Blue Lagoon, reiz iebrauca akvaparkā.

Priecē arī bē rnu baseins un baseins pieauguš ajiem. Liels, ē rts, tī rs.

Ē diens paš ā viesnī cā bija ļ oti garš ī gs. Izvē le maza, no desertiem tikai arbū zs, bet labi, ka vienmē r viss svaigs un paš taisī ts. Viesnī ca strā dā tikai uz brokastu un vakariņ u bā zes, tā pē c pusdienot devā mies kafejnī cā s, kuru tuvumā ir daudz.

Ē rti, ka viesnī ca atrodas tieš i blakus autobusu pieturai, kur kursē paš valdī bas autobusi. Mē s neatkarī gi ceļ ojā m uz Heraklionu un Hersoeisos. 1.80 vienai personai. Tikai autobuss ilgi jā gaida, un tā pē c mums tas patika.

Visas mū su uzturē š anā s laikā es neredzē ju nevienu tarakā nu vai nevienu kukaiņ u.
Bet bija daudz kaķ ē nu, no kuriem mani bē rni bija sajū smā.

Kopumā viesnī cu var ieteikt kā ekonomisku viesnī cu klusai un ģ imenes atpū tai. Daudzi ņ ē ma maš ī nas, pie viesnī cas bija izveidota vesela autostā vvieta, un viņ i brauca daž ā dos virzienos un uz pludmali. Jaunatnei te bū tu garlaicī gi. Mā jā s gatavots ē diens, bez liekš ķ ī bā m, tā lu no pludmales, bez animā cijas. Bet pā riem ar bē rniem, piemē ram, mums, tas bija ideā ls.
аватар pola.i
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kad es izvē lē jos viesnī cu savam atvaļ inā jumam, es lasī ju daudz negatī vu atsauksmju par Elia Apartments. Biju nedaudz sarū gtinā ts, jo ekskursija jau bija apmaksā ta un visas pā rē jā s iespē jas bija krietni dā rgā kas. Neko no š ī s viesnī cas negaidī ju un gatavojos ļ aunā kajam, tač u biju patī kami pā rsteigta. … Tomēr ▾ Kad es izvē lē jos viesnī cu savam atvaļ inā jumam, es lasī ju daudz negatī vu atsauksmju par Elia Apartments. Biju nedaudz sarū gtinā ts, jo ekskursija jau bija apmaksā ta un visas pā rē jā s iespē jas bija krietni dā rgā kas. Neko no š ī s viesnī cas negaidī ju un gatavojos ļ aunā kajam, tač u biju patī kami pā rsteigta.
Viena no nepā rprotamā m viesnī cas priekš rocī bā m ir tā s tuvums lidostai. Braucā m tikai 20 minū tes un nenogurā m no ceļ a. Mazliet trokš ņ ains dē ļ zemu lidojoš ā m lidmaš ī nā m, bet izskatā s forš i, troksnis pacieš ams, ā tri pierod. Arī viesnī ca atrodas 20-30 metrus no autobusu pieturas. Ar to bija ē rti braukt kaimiņ u ciematos. Es ļ oti iesaku, starp citu, doties uz Hersonisu. Ir daudz kafejnī cu, veikalu, bā ru un klubu. Maksa ir aptuveni 1.80 eiro. Blakus viesnī cai ir arī ļ oti forš a Sims kafejnī ca. Kafija un apelsī nu sula ir brī niš ķ ī ga, kafija ir ap eiro, ir atlaide ū denim, pē rkot kaut ko.
Viesnī cas teritorija ir tī ra, plaš a, ar skaistu baseinu, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Viss ļ oti zaļ š , daudz olī vu krū mu, kas atbilst viesnī cas nosaukumam (Elia no grieķ u olī vas).
Istabas ir plaš as, ir brī niš ķ ī ga virtuvī te, kondicionieris, ledusskapis, visi nepiecieš amie piederumi, regulā ra uzkopš ana, sū dzī bu nebija. Mums bija 3 balkoni (vienā istabā , otrā un virtuvē ). Ir terase ar veļ as ž ā vē tā ju. Skats uz kalniem, jū ru un olī vu birzi.
Ē dinā š ana ir tikai puspansija. Brokastis ir vienkā rš as. Ceptas olas, gurķ i, tomā ti, musli, saldā maize, parastā maize, siers, desa, gards baltais siers, olī vas, pī rā gs, jogurts. Kafija, tē ja, sula. Lielā ka izvē le vakariņ ā m. Viss vienmē r ir garš ī gs, mā jā s gatavots. Vienmē r bija salā ti, kartupeļ i, daž ā da veida gaļ a, retā k tikai zivis. Galdi zem nojumes, svaigā gaisā . Vienmē r skanē ja jauka mū zika no vietē jā radio. Ludmila, sieviete no reģ istratū ras un restorā na, ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, viņ a runā krieviski. Personā ls kopumā ir ļ oti labs. Ī paš s paldies mū su viesnī cas gidam Antonam, ļ oti pieklā jī gs, saprotoš s puisis, viņ š palī dzē ja ar visu, bija pieejams pat 6 no rī ta (no viņ a devā mies uz Santorini un pazaudē jā m autobusu, viņ š ļ oti ā tri atrisinā ja problē mu, nebija neapmierinā tī ba ar agrī no zvanu tā dā paš ā tonī ). Kopumā apmierinā ts ar viņ iem simtprocentī gi!
Viens no mazajiem mī nusiem ir tas, ka viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no pludmales. 10 minū š u gā jiens vidē jā tempā . Pludmales visas ļ oti labas, ir daudz molu, mazi lī č i, bē rniem tas bū s svarī gi, pludmales ir smilš ainas. Saulriets biež i ir akmeņ ains, tā pē c vislabā k ir ņ emt lī dzi peldē š anas č ī bas. Piekrastes lī nija ir ļ oti gara, pludmale ir bezmaksas, bet sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir visur par papildu samaksu. No 5-6 eiro par komplektu (2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs). Netā lu no pludmalē m ir daudz veikalu un kafejnī cu. Man patika kafejnī ca Vasilakis, ļ oti skaists dizains, izgatavots baltā un zilā krā sā , skaisti pī ti š ū poles krē sli. Vienkā rš i Santorini miniatū rā .
аватар tuk-tuk2019
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maijā atpū tā mies ar ģ imeni Krē tā . Mē s izvē lē jā mies budž eta viesnī cu klusā vietā . Viesnī ca atrodas Analipsi ciematā (Hersonissos, 15 minū š u autobusa brauciena attā lumā no Heraklionas) Dzī vokļ iem ir daudz priekš rocī bu. … Tomēr ▾ Maijā atpū tā mies ar ģ imeni Krē tā . Mē s izvē lē jā mies budž eta viesnī cu klusā vietā . Viesnī ca atrodas Analipsi ciematā (Hersonissos, 15 minū š u autobusa brauciena attā lumā no Heraklionas) Dzī vokļ iem ir daudz priekš rocī bu. Tie atrodas pavisam netā lu no autobusa pieturas, bija ē rti braukt uz kaimiņ u ciematiem, netā lu ir ļ oti forš a Sims kafejnī ca, kur var nopirkt fredo kafiju par 1.80, apelsī nu svaigu par 2 eiro (cenas patī kamas pē c Grieķ ijas standartiem) , paņ em saldumus vai sviestmaizes. Tuvumā ir daudz tavernu, kafejnī cu, veikalu, lī dz pludmalei vajag nedaudz pastaigā ties, gā jā m 10 minū tē s. Pludmale - izvē lieties jebkuru. Piekrastes lī nija ir ļ oti gara, ir savvaļ as pludmales un smilš ainas, un ar akmens ieeju un smilš ainu dibenu. Bet peldē š anas č ī bas labā k ņ emt lī dzi. Jū rā var bū t akmeņ i. Komplekts (2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs) maksā vidē ji 6 eiro. Jū ra nebija tik silta, kā gribē jā m, bet peldē jā mies.
Kas attiecas uz viesnī cu. Ļ oti mā jī gs, es teiktu, ģ imenei draudzī gs. Teritorija liela, zaļ a, visur ir olī vu krū mi, kas izskatā s ļ oti skaisti un atmosfē riski, Krē tas stilā . Ir divi peldbaseini ar saldū deni, viens no tiem ir paredzē ts bē rniem. Reizi nedē ļ ā ir grieķ u vakars. Tas bija diezgan jautri. Bet, protams, Krē tas vakaru, kas iegā dā ts no mū su viesnī cas gida, nevar salī dzinā t ar ceļ ojumu - debesis un zeme. Ē diens bija ļ oti garš ī gs. Es nevaru teikt, ka ē diens bija izsmalcinā ts, bet viss vienmē r ir svaigs, garš ī gs, mā jā s gatavots. Man nedaudz atgā dina spa ē dienu. Daudz sautē ts, vā rī ts, tvaicē ts. Bē rni bū s ļ oti noderī gi. Vienmē r ir bijuš i augļ i un dā rzeņ i. Restorā nā varē ja iegā dā ties gardu vī nu. Istabas gaiš as, plaš as, ir virtuvī te un visi nepiecieš amie piederumi. No balkona paveras skaists skats uz olī vu birzi, kalniem, jū ru. Wi-Fi bija lielisks visur, arī istabā . Tī rī ja biež i, viesnī ca vienmē r bija tī ra. Viesnī ca ir klusa, un skaņ as izolā cija ir laba. Ideā li piemē rots relaksē još ā m brī vdienā m. Viesnī cas teritorijā atrodas miniatū ra baznī ca, kas pieš ķ ir š ai vietai krā su.
Protams, visu laiku sē dē t istabā un pludmalē bū tu garlaicī gi, un mē s ņ ē mā m ekskursijas no mū su viesnī cas gida. Ejam uz bē rnu rotaļ u. Dē ls bija sajū smā . Vispirms apmeklē jā m akvā riju, kur bija gan zivis, gan bruņ urupuč i un pat haizivis. Pē c tam apmeklē jiet dinozaurus. Man bija garlaicī gi, bet mans vī rs un dē ls bija mež onī gi sajū smā . Beigā s bija lietuve, man arī ļ oti patika. Pē c tam devā mies uz Zeva alu. Mani iespaidoja krā sa, augstie kalni, Zelta vā rti un, protams, pati ala. Tas ir ļ oti vecs un skaists. Bē rnam patika mazā lauku saimniecī ba ciematā , kurā pusdienojā m. Ekskursijas noslē gumā dē ls savā m rokā m izgatavoja mā la podu, ko lepni paņ ē mā m mā jā s. Un tas viss vienā tū rē . Arī mē s uz pā ris dienā m noī rē jā m maš ī nu pie viesnī cas gida un paš i apceļ ojā m Krē tu. Viņ š ir skaists.
Iesaku viesnī cu un noteikti apmeklē jiet š o salu vismaz vienu reizi, noteikti š eit atgriezī simies vē l.
аватар pro100ysa
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē loties ekskursiju, labā k pā rmaksā t ~ 150 eiro ( + -), nekā tur izturē t. gaisa kondicionē tā js par maksu numurā nav uzkopš anas pakalpojuma. saka ik pē c 4 dienā m, PIEKTĀ . . pē c š ī s tī rī š anas. savā ktie netī rumi - smiltis, kas mums bija iepriekš ē jā dienā - palika guļ us - tu vē l pats ņ em mopu un slauki smilš u svaru. … Tomēr ▾ Izvē loties ekskursiju, labā k pā rmaksā t ~ 150 eiro ( + -), nekā tur izturē t.
gaisa kondicionē tā js par maksu
numurā nav uzkopš anas pakalpojuma. saka ik pē c 4 dienā m, PIEKTĀ . . pē c š ī s tī rī š anas. savā ktie netī rumi - smiltis, kas mums bija iepriekš ē jā dienā - palika guļ us - tu vē l pats ņ em mopu un slauki smilš u svaru. Vienkā rš i iznes miskasti un viss. . .
netī rie dvieļ i - mainī ti uz netī riem....un arī ik pē c 4 dienā m, bet tad - jā pazemojas, jā prasa, jā pieprasa.
Istaba ar skatu uz ceļ u ir murgs. aizmirsti par miegu.
Ē diens:
brokastis - putras ir reti, normā ls ē diens ir retums. Vienmē r bū s piens (atš ķ aidī ts) ar graudaugiem un sviestmaize ar margarī nu.
Vakariņ as - vista katru otro dienu. . . ir zivis. 5. dienā viss bū s garlaicī gi. Augļ i - arbū zu bumbieris.
Jū s nevarat savā kt ū deni savā traukā . LAI GAN! ! ! Blakus viesnī cai ir jaucē jkrā ns (avots), no kura vietē jie iedzī votā ji ņ em ū deni, un es nedomā ju, ka saimniece to pē rk, jo. . . kā pē c, ja ē d tuvumā bez maksas. (aizgā ja paš i no krā na darbā ).
Secinā jums: 2 ē dienu un liemeņ u dā rzeņ u izvē le, salā tus vai vakardienas kartupeļ us majonē zē no vakariņ ā m . .
Izklaide :
vecs biljarda galds 2 eiro (?!?? ! ) par ko nav skaidrs. .
wifi - tikai kurjeriem vairs ne
Jū ra:
lī dz jū rai 15-20 minū tes. it kā atkritumi, bet katra diena ir slinka. . . jo patī kama pludmale bez akmeņ iem un smilš aina dibena - 30 minū tes kā jā m.
Es nedodu zvaigznes. nu 1. ne vairā k.
Padoms - nē . Viss, ko ietaupā t, veicot rezervā ciju - pavadiet daudzas reizes uz vietas.. .
аватар dvatatrik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies 9.00 satikā m Ludmilu, istabiņ a vē l nebija gatava un mums laipni piedā vā ja paē st brokastis. Mē s reģ istrē jā mies 11:30. Istaba bija paredzē ta 4 personā m 1. stā vā nr. 105. Atpū tas zona ar virtuvi: galds, plī ts, ledusskapis, balkons. … Tomēr ▾ Ieradā mies 9.00 satikā m Ludmilu, istabiņ a vē l nebija gatava un mums laipni piedā vā ja paē st brokastis. Mē s reģ istrē jā mies 11:30. Istaba bija paredzē ta 4 personā m 1. stā vā nr. 105. Atpū tas zona ar virtuvi: galds, plī ts, ledusskapis, balkons. Viss ir vienkā rš i, bet ē rti. Lī dz jū rai 15 min. Sauļ oš anā s krē sli jū rmalai no 5 € lī dz 6 € 2 sauļ oš anā s krē sli un 1 lietussargs. Tieš i blakus pludmalei ir krodziņ i un veikals, kur var iegā dā ties saldē juma dzē rienus. Varat arī sē dē t uz sava dvieļ a. Pludmalē ir lejkannas, kur var noskaloties. Jū rā ir lieli akmeņ i, bet es atradu, kur ir smilš ains dibens.
Par viesnī cu diezgan liela teritorija ir apstā dī jumu ieskauta. Ir baseins un sauļ oš anā s krē sli.
Liels paldies Ludmilai, kura pē dē jā dienā , kad istaba bija jā atbrī vo, piedā vā ja tai blakus mazā ku istabu, lai varam atpū sties un nomazgā ties un sanā kt kopā , arī laipni piedā vā ja pavakariņ ot. Izbraucā m no viesnī cas 21:00. Bijā m apmierinā ti.
No mī nusiem tas ir mazliet tā lu no jū ras, it ī paš i ar maziem bē rniem. Mums nekā das neē rtī bas nebija pē c brokastī m, 15 minū tes ejot lī dz jū rai, pa ceļ am vē rot olī vu birzis un kā dzī vo grieķ i.
аватар pavlov_anatoliy
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar sievu un dē lu atpū tā mies Elia Hotel Apartments. Pē c ieraš anā s mū s sagaidī ja draudzī gs viesnī cas gids un veda uz mū su viesnī cu. Viesnī ca izrā dī jā s ļ oti jauka, mū s uzreiz iekā rtoja un garš ī gi paē dinā ja restorā nā . … Tomēr ▾ Kopā ar sievu un dē lu atpū tā mies Elia Hotel Apartments. Pē c ieraš anā s mū s sagaidī ja draudzī gs viesnī cas gids un veda uz mū su viesnī cu. Viesnī ca izrā dī jā s ļ oti jauka, mū s uzreiz iekā rtoja un garš ī gi paē dinā ja restorā nā . Mums bija trī svietī ga, diezgan plaš a istaba, kurā bija viena divguļ amā gulta un viena bē rnu gulta, vannas istaba ar duš u. Turklā t numurā bija virtuvī te, ņ emot vē rā , ka viesnī cā ir puspansijas ē dinā š anas sistē ma, tas ir ļ oti labs saimnieku lē mums. Dzī vojā m treš ajā stā vā , no kurienes pavē rā s krā š ņ s skats uz jū ru un Diazas salu.
Vē los pieminē t apkopē jas Nikas darbu, kura uztur nevainojamu kā rtī bu viesnī cā , un reģ istratū ru Ludmilu, kura ņ ē ma vē rā jebkuru mū su vē lmi. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu un personā lu.
Tagad vē los nedaudz pastā stī t par paš u ciematu. Analipsi ir ļ oti mazs ciemats ar pā ris suvenī ru veikaliem un pā ris restorā niem. Tā pē c mē s nolē mā m apmeklē t visu atvaļ inā jumu, lai izpē tī tu Krē tu, no viesnī cas gida paņ ē mā m trī s ekskursijas: Neizpē tī tā Krē ta, Spinalonga un Vai palmu mež s. Man ļ oti patika! Kompetenti sastā dī ts marš ruts, licencē ti ceļ vež i, ē rts autobuss ar kondicionieri un wi-fi. Pati Krē tas sala ir satriecoš i skaista, kā dreiz noteikti š eit vē l atgriezī simies.
аватар greece2018
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s š eit palikā m jū lija beigā s. Viesnī ca atrodas klusā Analipsi ciematā , kas ir ideā li piemē rots ģ imenē m ar bē rniem, un ko tur slē pt, par lē tu cenu. Mē s apmetā mies uzreiz, mums nebija jā gaida, viņ i apmetā s ar skatu uz jū ru un olī vu birzi, un mē s visu atpū tu varē jā m baudī t skaistos saulrietus. … Tomēr ▾ Mē s š eit palikā m jū lija beigā s. Viesnī ca atrodas klusā Analipsi ciematā , kas ir ideā li piemē rots ģ imenē m ar bē rniem, un ko tur slē pt, par lē tu cenu. Mē s apmetā mies uzreiz, mums nebija jā gaida, viņ i apmetā s ar skatu uz jū ru un olī vu birzi, un mē s visu atpū tu varē jā m baudī t skaistos saulrietus. Istaba nav slikta, labā stā voklī , ir pieejamas nepiecieš amā s mē beles, neliela viesistaba ar virtuvi + guļ amistaba ar divā m vienvietī gā m gultā m, ir arī viss nepiecieš amais ē diena gatavoš anai (trauki, katli utt. )
Patika, ka teritorijā ir peldbaseins, visas atpū tas laikā vakaros pulcē jā mies ar citiem ciemiņ iem, dziedā jā m lī dzi ģ itā rai un dejojā m. Ļ oti atmosfē risks. Wi-fi ir bezmaksas un ķ eras visas viesnī cas teritorijā , tomē r par kondicionē tā ju bija jā piemaksā , tač u summa ir niecī ga - tikai 7 eiro.
Paš ā ciematā nav ko daudz darī t, tā pē c noī rē jā m automaš ī nu uz daž ā m dienā m no viesnī cas gida un paš i apbraukā jā m salu, iebraucot daž ā dos lī č os, mež onī gā s pludmalē s, Krē ta ir citā da un skaista jebkurā vietā to. Un, protams, vienreiz bijā m ekskursijā ar gidu, visiem iesaku Spinalongas salu un Agios Nikolaos pilsē tu. Satriecoš as ainavas, un salas vē sture ir ļ oti traģ iska un iespaidī ga. Š eit noteikti vē l atgriezī simies, bet droš i vien jau salas rietumu daļ ā vē l ir daudz neizpē tī tu vietu.
аватар rogovaya1980
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jū lija mē nesī kopā ar vī ru un bē rniem atpū tā mies Elia apartamentos 2 nedē ļ as. Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ilga apmē ram 20 minū tes, ļ oti ē rti, it ī paš i, ja dodaties uz Atvaļ inā jums ar bē rniem. … Tomēr ▾ Jū lija mē nesī kopā ar vī ru un bē rniem atpū tā mies Elia apartamentos 2 nedē ļ as.
Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ilga apmē ram 20 minū tes, ļ oti ē rti, it ī paš i, ja dodaties uz
Atvaļ inā jums ar bē rniem.
Viesnī cas teritorija ir neliela, bet kopta un zaļ a, pateicoties olī vkokiem un
krū mi. Ir 2 saldū dens baseini, viens liels ar daž ā diem dziļ uma lī meņ iem,
un otrs mazais "brokbaseins" bē rniem. Nodroš iniet bē rniem matrač us un apļ us
Man ļ oti patika plunč ā ties baseinā .
Viņ i mū s iekā rtoja istabā uzreiz pē c ieraš anā s, par ko bija ā rkā rtī gi priecī gi, lidojums ar diviem
nervozi izrā dī jā s smagi. Dzī voja 3. stā vā , skats uz jū ru un Dia salu
satriecoš i. Istaba ir diezgan plaš a, glī ta un galvenais tī ra. Viss
Dzī voš anai nepiecieš ama istaba ir un darbojas pareizi, virtuve
aprī kots ar stū ri, ir pieejami arī virtuves piederumi.
Internets visā viesnī cā ir bezmaksas, bet daž ā s viesnī cas daļ ā s ir signā ls
diezgan vā ja.
Ē dieni viesnī cā ietver brokastis un vakariņ as. Š eit nav tik daudz daž ā du ē dienu.
bet viss ē diens ir garš ī gs. Biež ā k gatavoti paš i, blakus viesnī cai tur
veikalos, kur viņ i iegā dā jā s pā rtikas preces.
Lī dz jū rai ar kā jā m apmē ram 15 minū tes, tā lu. Pludmale ir gara, pā rsvarā pludmale
smilš aina, daž kā rt ir apgabali ar akmeņ u ieeju jū rā . Aprī kots iekš ā
vidē ji divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs maksā apmē ram 10 eiro. Krastmalā ir milzī gs
krodziņ u un restorā nu skaits, kur var paē st garš ī gi, piemē ram, Vidusjū ru
ē dienus, kā arī tradicionā los grieķ u vai pat Krē tas ē dienus.
Analipsi ciems ir kluss un mierī gs, galvenokā rt ģ imenē m, mē s
Bē rniem ļ oti patika un viņ i atgriezī sies vē lreiz. Un dzī vokļ i ir piemē roti budž etam
atpū ta.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель выполнен в традиционном архитектурном стиле с уютной зеленой территорией. Отель предлагает безупречное обслуживание и все необходимые удобства для хорошего отдыха. Отель отлично подойдет людям ищущим бюджетный отдых. Традиционный архитектурный стиль, уютная зеленая территория, просторные номера с кухней, интернет, бассейн, качественное обслуживание. Номера обновлены в 2018 г.

Atrašanās vieta В 150 м от центра пос. Аналипси, в 2 км от центра города Херсониссос, 24 км от г. Ираклион. В легкой доступности центр поселка Аналипси с магазинами, тавернами, барами.
Pludmales apraksts Песчано-галечный пляж в 950 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей бассейн с пресной водой, Wi-Fi интернет в общественных местах (бесплатно), размещение с животными (по запросу). В нескольких минутах ходьбы от комплекса работают кафе, таверны и мини-маркеты.

  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports греческий вечер – 1 раз в неделю (в высокий сезон).
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 35 номеров.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Crete-Heraklion Greece
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.