Ieteikt viesnīcu

Rakstīts: 9 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 22 — 29 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s š eit palikā m jū lija beigā s. Viesnī ca atrodas klusā Analipsi ciematā , kas ir ideā li piemē rots ģ imenē m ar bē rniem, un ko tur slē pt, par lē tu cenu. Mē s apmetā mies uzreiz, mums nebija jā gaida, viņ i apmetā s ar skatu uz jū ru un olī vu birzi, un mē s visu atpū tu varē jā m baudī t skaistos saulrietus. Istaba nav slikta, labā stā voklī , ir pieejamas nepiecieš amā s mē beles, neliela viesistaba ar virtuvi + guļ amistaba ar divā m vienvietī gā m gultā m, ir arī viss nepiecieš amais ē diena gatavoš anai (trauki, katli utt. )
Patika, ka teritorijā ir peldbaseins, visas atpū tas laikā vakaros pulcē jā mies ar citiem ciemiņ iem, dziedā jā m lī dzi ģ itā rai un dejojā m. Ļ oti atmosfē risks. Wi-fi ir bezmaksas un ķ eras visas viesnī cas teritorijā , tomē r par kondicionē tā ju bija jā piemaksā , tač u summa ir niecī ga - tikai 7 eiro.
Paš ā ciematā nav ko daudz darī t, tā pē c noī rē jā m automaš ī nu uz daž ā m dienā m no viesnī cas gida un paš i apbraukā jā m salu, iebraucot daž ā dos lī č os, mež onī gā s pludmalē s, Krē ta ir citā da un skaista jebkurā vietā to. Un, protams, vienreiz bijā m ekskursijā ar gidu, visiem iesaku Spinalongas salu un Agios Nikolaos pilsē tu. Satriecoš as ainavas, un salas vē sture ir ļ oti traģ iska un iespaidī ga. Š eit noteikti vē l atgriezī simies, bet droš i vien jau salas rietumu daļ ā vē l ir daudz neizpē tī tu vietu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu