Atpūta Krētā septembrī

Rakstīts: 8 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 13 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Septembra sā kumā Krē tā atpū tā mies Elia apartments viesnī cā.10 dienas. Mū s sagaidī ja lidostā un ā tri aizveda uz viesnī cā m. Mū su viesnī ca atrodas tikai 20 km no lidostas, tā pē c ieradā mies ā tri 20 minū tē s, un pats labā kais ir tas, ka nesavā cā m viesnī cu baru. Autobusa pieturā mū s sagaidī ja viesnī cas gids un pavadī ja uz viesnī cu, kur palī dzē ja pā rcelties.

Ļ oti liela viesnī cas teritorija, divi peldbaseini, bē rniem un pieauguš ajiem, restorā ns, vairā kas ē kas, un to visu ieskauj liels daudzums olī vkoku un krū mu. Jū ra redzama tieš i no balkona, bijā m iekā rtojuš ies 202. istabā . Istabas nav š ikas, bet viss nepiecieš amais ir, pilnī bā velk uz 2 zvaigznē m.


Tuvumā ir pietiekami daudz veikalu, kur var nopirkt kā du naš ķ i, bet lī dz normā liem lielveikaliem ar sabiedrisko transportu, kas, starp citu, kursē diezgan biež i, ir apmē ram 10 minū tes.
Jū s varat nokļ ū t Hersonisā , š ī ir dzī vī ga pilsē ta ar daudziem veikaliem, restorā niem, viesnī cā m un labā m pludmalē m, tā pē c iesakā m tur noteikti doties.

Brokastis no 8-10, sā tī gs ē diens, zviedru galds, bet bez lielas daudzveidī bas: putras, tē ja, kafija, piens, sieri, desa, kruasā ni, kū ka utt. Vakariņ as no 18.30 lī dz 20.30 un ē dienkarte katru dienu cita: gaļ a , zivis, piedevas, salā ti, viss ir klā t, bet neko vairā k nevajag, galu galā neaizmirstiet, ka š is ir dzī voklis.

No viesnī cas lī dz pludmalei 10 minū š u gā jiena attā lumā caur Analipsi ciematu, kur pa ceļ am var satikt pā ris restorā nus un veikalus, kā arī vietē jos iedzī votā jus, kas dodas savā s darī š anā s. Super, klusa, lieliska vieta, ja vē lies atpū sties ar bē rniem, brauc uz Analipsi. Viesnī ca pilnī bā attaisno savu naudu, relaksē još ā m brī vdienā m - lieliska vieta.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu