Mums patika

Rakstīts: 15 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 17 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Kad es izvē lē jos viesnī cu savam atvaļ inā jumam, es lasī ju daudz negatī vu atsauksmju par Elia Apartments. Biju nedaudz sarū gtinā ts, jo ekskursija jau bija apmaksā ta un visas pā rē jā s iespē jas bija krietni dā rgā kas. Neko no š ī s viesnī cas negaidī ju un gatavojos ļ aunā kajam, tač u biju patī kami pā rsteigta.
Viena no nepā rprotamā m viesnī cas priekš rocī bā m ir tā s tuvums lidostai. Braucā m tikai 20 minū tes un nenogurā m no ceļ a. Mazliet trokš ņ ains dē ļ zemu lidojoš ā m lidmaš ī nā m, bet izskatā s forš i, troksnis pacieš ams, ā tri pierod. Arī viesnī ca atrodas 20-30 metrus no autobusu pieturas. Ar to bija ē rti braukt kaimiņ u ciematos. Es ļ oti iesaku, starp citu, doties uz Hersonisu. Ir daudz kafejnī cu, veikalu, bā ru un klubu. Maksa ir aptuveni 1.80 eiro. Blakus viesnī cai ir arī ļ oti forš a Sims kafejnī ca. Kafija un apelsī nu sula ir brī niš ķ ī ga, kafija ir ap eiro, ir atlaide ū denim, pē rkot kaut ko.
Viesnī cas teritorija ir tī ra, plaš a, ar skaistu baseinu, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Viss ļ oti zaļ š , daudz olī vu krū mu, kas atbilst viesnī cas nosaukumam (Elia no grieķ u olī vas).

Istabas ir plaš as, ir brī niš ķ ī ga virtuvī te, kondicionieris, ledusskapis, visi nepiecieš amie piederumi, regulā ra uzkopš ana, sū dzī bu nebija. Mums bija 3 balkoni (vienā istabā , otrā un virtuvē ). Ir terase ar veļ as ž ā vē tā ju. Skats uz kalniem, jū ru un olī vu birzi.
Ē dinā š ana ir tikai puspansija. Brokastis ir vienkā rš as. Ceptas olas, gurķ i, tomā ti, musli, saldā maize, parastā maize, siers, desa, gards baltais siers, olī vas, pī rā gs, jogurts. Kafija, tē ja, sula. Lielā ka izvē le vakariņ ā m. Viss vienmē r ir garš ī gs, mā jā s gatavots. Vienmē r bija salā ti, kartupeļ i, daž ā da veida gaļ a, retā k tikai zivis. Galdi zem nojumes, svaigā gaisā . Vienmē r skanē ja jauka mū zika no vietē jā radio. Ludmila, sieviete no reģ istratū ras un restorā na, ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, viņ a runā krieviski. Personā ls kopumā ir ļ oti labs. Ī paš s paldies mū su viesnī cas gidam Antonam, ļ oti pieklā jī gs, saprotoš s puisis, viņ š palī dzē ja ar visu, bija pieejams pat 6 no rī ta (no viņ a devā mies uz Santorini un pazaudē jā m autobusu, viņ š ļ oti ā tri atrisinā ja problē mu, nebija neapmierinā tī ba ar agrī no zvanu tā dā paš ā tonī ). Kopumā apmierinā ts ar viņ iem simtprocentī gi!
Viens no mazajiem mī nusiem ir tas, ka viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no pludmales. 10 minū š u gā jiens vidē jā tempā . Pludmales visas ļ oti labas, ir daudz molu, mazi lī č i, bē rniem tas bū s svarī gi, pludmales ir smilš ainas. Saulriets biež i ir akmeņ ains, tā pē c vislabā k ir ņ emt lī dzi peldē š anas č ī bas. Piekrastes lī nija ir ļ oti gara, pludmale ir bezmaksas, bet sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir visur par papildu samaksu. No 5-6 eiro par komplektu (2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs). Netā lu no pludmalē m ir daudz veikalu un kafejnī cu. Man patika kafejnī ca Vasilakis, ļ oti skaists dizains, izgatavots baltā un zilā krā sā , skaisti pī ti š ū poles krē sli. Vienkā rš i Santorini miniatū rā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu