Sunny Days El Palacio 4*– Atsauksmes

602
Novērtējums 6.710
№55 viesnīcas reitingā Hurgada
6.7 Numurs
6.7 apkalpošana
6.9 Tīrība
6.7 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2002. gadā un katru gadu tiek daļēji atjaunota. Pēdējā renovācija - 2015. Viesnīca atrodas Hurgadā, 2 km attālumā no Vecpilsētas centra, pašā jūras krastā. No viesnīcas varat ātri nokļūt populārajās Hurgadas diskotēkās. Viesnīca ir piemērota ģimenes vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар martisha_00
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nopirkā m tū ri jaunajam gadam par labu cenu 2.000 tū kst uz 8 naktī m uz trim. Mē s ieradā mies 6.30 no rī ta, nopirkā m vī zu bankā par 25 USD, Alya Anekstura pā rstā vji gribē ja 28 USD, bet, kā saka, ir daudz sliktu))) Mē s nokļ uvā m viesnī cā. … Tomēr ▾ Nopirkā m tū ri jaunajam gadam par labu cenu 2.000 tū kst uz 8 naktī m uz trim. Mē s ieradā mies 6.30 no rī ta, nopirkā m vī zu bankā par 25 USD, Alya Anekstura pā rstā vji gribē ja 28 USD, bet, kā saka, ir daudz sliktu))) Mē s nokļ uvā m viesnī cā.11 sā kumā , kā autobuss brauca pa visu Hurgadu un ļ oti ilgi gaidī ja tū ristus, kuri, kā izrā dī jā s Beigā s rezervē jā m privā tu transfē ru. Protams, brokastis izlaidā m, bet, par laimi, iekā rtojā mies pietiekami ā tri, palī dzē ja maģ iskie 10 USD.
1. Skaitlis. Mums pē c pieprasī juma tika pieš ķ irta istaba ar skatu uz lagū nu 3. stā vā . Skats no balkona skaists, pati istaba protams nogurusi, vecas mē beles, cara zirņ a laika santehnika, visi krā ni tek, bet gulē t un mazgā ties var, fē ns un š ampū nu ž elejas. Istabā ir neliela plazma, tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs, krē jums, seifs, ledusskapis.
2. Ē diens. Es protams nezinu kā kā ds ko ē d mā jā s (caviar-foie gras), kurš ir neapmierinā ts, bet mums pietika un bija garš ī gi, izsalcis noteikti nepaliksi, bet rindas ir visur un uz viss, lielā kais dā rzeņ iem un olu kulteni no rī tiem, un protams grilē tajai gaļ ai, tas noteikti kaitina, it ī paš i, ja ņ em vē rā , ka janvā rī nav tik daudz pludmales laika. Viss tā pē c, ka nav bufetes, tikai sadale.
Ir iespē ja pierakstī ties uz a la carte restorā niem: zivju, aziā tu, ieeja no 11 lī dz 12 dienā un protams rinda, kur gan mans mī ļ ais bū tu bez tā . )))
3. Jū ra skaista, forš a, bet zinā jā m cikos lidojam. Uz vietas ir 2 apsildā mi peldbaseini. Un labi, brī di ar sauļ oš anā s krē sliem, es nekad nesapratu tā dus cilvē kus - viņ i jau kopš vakara viņ us ir apmetuš i ar č ī bā m un dvieļ iem, un tas nav fakts, ka viņ i tos izmantos, bet jā ņ em tos! ! ! pē c vakariņ ā m. . . Kultū ra. . . Bet vietas pietika visiem, ja ne mū su lagū nas pusē , tad otrā .
4. Joprojā m esam š eit un varu teikt, ka vieta ir lieliska budž eta svē tkiem, ī paš i par tā du naudu uz Jauno gadu, kad mā jā s ir auksti.
аватар kushch13
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tā du murgu nebiju piedzī vojusi. Istabas š ausmī gas, telpas netī ras. Teritorija ir netī ra un sakopta. Kamē r sasniedzu istabu, es saskaitī ju vairā kus buļ ļ us, kas ļ ā va man doties jebkur. Samaksā ta nauda, ​ ​ lai reģ istrē tos parastā istabā pirmajā istabā , kopumā bija briesmī ga 2 ne labā ka. … Tomēr ▾ Tā du murgu nebiju piedzī vojusi. Istabas š ausmī gas, telpas netī ras. Teritorija ir netī ra un sakopta. Kamē r sasniedzu istabu, es saskaitī ju vairā kus buļ ļ us, kas ļ ā va man doties jebkur. Samaksā ta nauda, ​ ​ lai reģ istrē tos parastā istabā pirmajā istabā , kopumā bija briesmī ga 2 ne labā ka. Mū zika kliedz zem loga lī dz pusvienpadsmitiem. Nā ca atpū sties. Restorā nā , kā viņ i to sauc, ir briesmī gi antisanitā ri apstā kļ i, kad man iedeva rokassprā dzi un atļ ā va iet brokastī s. Pagriezos un aizgā ju ē st tā dā vecā , es nedarī š u. Ir vē lme ņ emt lī dzi lietas, lai izietu uz Hurgadas galveno ielu un pasē dē tu. Vienkā rš i gultā ir par maz dē ļ u, gandrī z izkritu cauri. Tualete bija jā tī ra, lai uz tā s varē tu sē dē t. Es arī skraidī ju apkā rt un meklē ju pelnu trauku, jo man teica, ka tā vienkā rš i nav. Spē les vicinot mū ziku lī dz pusvienpadsmitiem
аватар 30957424kp
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kā pē c neviens nebrī dinā ja, ka Hurgada ir ļ oti liela atkritumu izgā ztuve, š is brī dis, kā arī daudz nepabeigtu un pamestu mā jokļ u, protams, nomā c. Vietē jie stā stī ja, ka visi bū vniecī bas un renovā cijas projekti bija vē rsti uz krieviem, tā pē c, kad lidmaš ī na tika notriekta un tā dē jā di tū ristu plū sma tika novirzī ta uz Krimu, visas investī cijas izmira. … Tomēr ▾ Kā pē c neviens nebrī dinā ja, ka Hurgada ir ļ oti liela atkritumu izgā ztuve, š is brī dis, kā arī daudz nepabeigtu un pamestu mā jokļ u, protams, nomā c. Vietē jie stā stī ja, ka visi bū vniecī bas un renovā cijas projekti bija vē rsti uz krieviem, tā pē c, kad lidmaš ī na tika notriekta un tā dē jā di tū ristu plū sma tika novirzī ta uz Krimu, visas investī cijas izmira. Viesnī cā ieradā mies agri, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzi, devā mies brokastī s, lai neubagotu izlī gumu un nemaksā tu naudu, pā rģ ē rbā mies un devā mies peldē ties. Skaidrs, ka, lai nebā ztos pa koferiem, mā jas dvieļ i un peldkostī mi tika ņ emti atseviš ķ ā somā . Tuvā k vakariņ ā m klusi apmetā s. Istaba, tā pat kā visa viesnī ca, ir veca, bet tī ra, nestrā dā ja kondicionieris, stā vlampa un seifs (iespē jams tā pē c, ka nemaksā ja), atstā ju pieprasī jumu par uzņ emš anu, viss tika izdarī ts ( ā tri, tā pē c rodas iespaids, ka viņ i salū za ar nolū ku).
Ē diens - pē c principa - nu ko tu gribē ji par tā du naudu, bet izsalcis nebū si. Tī rī ba ir tā da, ka to noteikti varē tu labā k pieskatī t. Bet, iespē jams, lai ieskrū vē tu to mentalitā tē - pilsē tā veikala ī paš nieks bez vilcinā š anā s nometa tukš u kolas skā rdeni blakus puķ u dā rzam, lai gan es viņ am prasī ju urnu. Istaba tika tī rī ta katru dienu un viss bija kā rtī bā . Gids vā rdā Imaaaaad nodarbojas ar ekskursiju un maksas veikalu pā rdoš anu, lai gan mums personī gi citu problē mu nebija. Viņ š to dara ļ oti prasmī gi, neatlaidī gi un prasmī gi, tā pē c sagatavojies. Mū su tikš anā s reizē viens vī rietis pat iekrita transā no savā m meditā cijas runā m. Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir tā s plaš ā teritorija, mē s principā katru dienu peldē jā mies jaunā pludmalē un pusdienojā m daž ā dos restorā nos, un š ķ iet, ka tik un tā neesam bijuš i visur. Brī vdienu otrajā pusē pievī la jū ra - bija stiprs vē jš , tā pē c slē gtā lagū na mū s izglā ba.
Animā cijas praktiski nebija. Cenas pilsē tā un netā lu no viesnī cas ir gandrī z vienā das - neklausieties taksometru vadī tā jiem. Preces - frank Ķ ī na. Zā les, eļ ļ as ir lē tā kas, bet lietderī bas rezultā tu vē l nezinu. Lidojā m ar trī s stundu nokavē š anos, kā es saprotu, Anex tū re aizņ ē ma č etrus lidojumus vienā , it kā nekā , bet tā pē c nokavē jā m vilcienu. Lidostā kafijas tase maksā.6$, es izsprā gu "No x. . . pats", un pē c ē ģ iptieš a sejas izteiksmes sapratu, ka viņ š š o frā zi dzird biež ā k nekā "labrī t". Pā rē jais izdevā s, iedegā s, nomazgā jā s, bet te pē c noteikuma galvenais ar ko atpū sties, un nekur.
аватар Lenilenok
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar ģ imeni ar bē rniem, izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo mū su galvenā brī vdienu prioritā te ir jū ra un pludmale. Viesnī ca atrodas tā dā virzienā uz jū ru, kas apmierinā s gan vecā kus ar maziem bē rniem, gan snorkelē t gribē tā jus. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni ar bē rniem, izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo mū su galvenā brī vdienu prioritā te ir jū ra un pludmale. Viesnī ca atrodas tā dā virzienā uz jū ru, kas apmierinā s gan vecā kus ar maziem bē rniem, gan snorkelē t gribē tā jus. Skaista zila lagū na ar lē zenu smilš u pludmali, kas varē tu bū t labā ka maziem bē rniem.
Mē s ieradā mies no rī ta un nekavē joties, bez cerī bā m un piemaksā m, mū s iekā rtojā m. Numurs bija nedaudz novecojis, bet tī rs un ar lielisku skatu uz lagū nu. Tī rī š ana tika veikta katru dienu.
Ē dienu daudzveidī bas kā tā das nebija, pietika un arī citu tautu virtuvi paspē jā m nogarš ot al carte restorā nos, kas atrodas viesnī cas teritorijā un visus paspē jā m apmeklē t, un ļ oti patika. it ī paš i zivju.
Animatori bija lieliski biedri, jo varē ja izklaidē t skatī tā jus, ī paš i bē rnus.
Internets reģ istratū rā nebija ī paš i labs, bet par maksu varē ja uzkā pt otrajā stā vā un mierī gi tusē t sociā lajos tī klos)))
Kopumā viss bija pozitī vi un pā rē jais izdevā s, mums patika.
аватар ole83477773
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā s kopā ar ģ imeni no 13. lī dz 21. jū nijam. Sā ksim secī bā . Mē s ieradā mies ap 8:30. Rokassprā dzes tika uzdā vinā tas ā tri. 10 USD palī dzē ja ā tri atrisinā t problē mu ar izlī gumu. Mums pieš ķ ī ra divas blakus istabas 1244 un 1246. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar ģ imeni no 13. lī dz 21. jū nijam. Sā ksim secī bā . Mē s ieradā mies ap 8:30. Rokassprā dzes tika uzdā vinā tas ā tri. 10 USD palī dzē ja ā tri atrisinā t problē mu ar izlī gumu. Mums pieš ķ ī ra divas blakus istabas 1244 un 1246. Laba atraš anā s vieta, lielisks skats uz lagū nu un jū ru, diezgan tā lu no trokš ņ ainā s vakara ballī tes. Neaizmirstiet, ka š ajā jautā jumā palī dzē ja 10 dolā ri. Istabas Ē ģ iptei visparastā kā s, diezgan nobruž ā tas, bet viss darbojā s. Ar to š ī s viesnī cas pozitī vie aspekti man beidzā s.
Man bija ī paš i nepatī kama pē cgarš a no ē dinā š anas š ajā viesnī cā . Trakas rindas visam, vietu nepietiek. Turklā t vienmē r bija rindas, gā ja agri un vē lā k un pa vidu, bet rindas bija vienmē r. Katra ē dienreize ilga 1 stundu, 45 minū tes rindā un 15 minū tes. ē st. Trī s stundas dienā ē st! ! ! Vai man ir vē l kas jā dara atvaļ inā jumā ? Paš piepildā mo dzē rienu tirdzniecī bas automā tu nav. Ē damzā lē pat rinda pē c kolas, jo visu vajag ubagot no bā rmeņ iem. Š ie skā bie š efpavā ri vienmē r iegriež as muļ ķ ī , kad prasā t kaut ko gaļ ī gu vai vairā k vai mazā k garš ī gu. Lai gan viņ u arā bi, kas š eit atpū š as, ir sakrauti uz š ķ ī vjiem, kas no tiem izkrī t. Ē dienu kvalitā tes un daudzveidī bas ziņ ā arī sū dī gi. Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir gandrī z pilna, viss ir ļ oti slikti, nabadzī gi. Bija citā s viesnī cā s, tur ar 30 procentu noslodzi izdevā s saglabā t sortimentu un daž ā dī bu. Kopumā ē diena kvalitā tei un ī paš i procesa organizā cijai varu likt trī s ar milzī gu mī nusu.
Ir tikai viens baseins, kas pastā vī gi ir pā rpildī ts ar bē rniem un arā biem.
Vienī gā š ī s viesnī cas priekš rocī ba ir skaistā jū ras lagū na. Viņ a neļ ā va sabojā t svē tkus.
Rezumē jot, varu teikt, ka kopumā viesnī cu neiesaku, jo stā vē t rindā s pē c ļ oti viduvē ja ē diena devas trī s stundas dienā ir par daudz un es neesmu gatava tā dā m emocijā m.
аватар taniasha.ts
Uz Saulainajā m dienā m devā mies pē c drauga atsauksmē m uz dzī vu rifu ar zivī m. Redzē jā m daudz zivju (pat Nemo), murē nu, barakudu, kalmā ru, rajas un astoņ kā jus. Super, apmierinā ts, tikai kā ja noslī dē ja no dzelzs trepē m, zilumi! Reģ istrē š anā s 9:00 bez papildu maksas, izrakstī š anā s 14:00. … Tomēr ▾ Uz Saulainajā m dienā m devā mies pē c drauga atsauksmē m uz dzī vu rifu ar zivī m. Redzē jā m daudz zivju (pat Nemo), murē nu, barakudu, kalmā ru, rajas un astoņ kā jus. Super, apmierinā ts, tikai kā ja noslī dē ja no dzelzs trepē m, zilumi!
Reģ istrē š anā s 9:00 bez papildu maksas, izrakstī š anā s 14:00.12:00 mū s neizlika, klusi papusdienojā m.
Restorā nā o. liela ē dienu izvē le, tī rs, och. jauks viesmī lis palī dzē ja arī bez $.
Gaļ u un zivis dod vairā kos gabalos, liek pilnus piedevu š ķ ī vjus, dā rzeņ us, salā tus, augļ us. Arī daudz saldumu un konditorejas izstrā dā jumu. Sagrieztus dā rzeņ us var sajaukt ar jebkuru mē rci vai jogurtu vai oliju.
Mī nusi.
- Briesmī ga veida sulas, kafija-tē ja no tvertnes. Dzeriet tikai vestibila bā rā vai no nū jā m savā numurā .
- Alkohols. . . š ausmas! Pat pē c atgrieš anā s pie mū su izskata negribē ja! Vī ns ir tonē ta burda.
- Tī rī š ana istabā pat par $ daļ ē ju vai 0, dvieļ i mainī ti, gultas veļ a 12 dienas nekad! Pirmo reizi sū dzē jā s adminam.
- Es neiesaku jums doties ekskursijā s no Anex. Gids Ahmeds mums pā rdeva ekskursiju pa 3 salā m, bet izrā dī jā s, ka tie ir 2 mazi rifi 15-20 m, pietauvoti pie viena no 2 pusē m!
Un vē tra nebija bē rniš ķ ī ga!
Iesaku noteikti aiziet uz Zivju tirgu, nopirkt svaigas zivis un garneles un gatavot tur. Tā ir dievī ga!
Pastaiga pa Marina jahtklubu.
Reklamē tajā Karkushas kokvilnas preč u veikalā nav ko darī t, sū dī gi!
Un vairā k pozitī vu un sauļ oš anā s lī dzekli, un jū s bū siet laimī gs!
Аквааэробика на детском пляже в лагуне. Ресепшн Ресепшн S.D. Aqua Park and Spa Вход в ресторан Тортики Наш скромный обед на 2х Креветки с рынка Свежачок на Фишмаркете
аватар darinakolesya46
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un ceļ ojumu aģ enta ieteikuma! Viesnī ca nav domā ta tiem, kas pieraduš i atpū sties Riskosī , bet gan valsts darbiniekiem, kuri dodas atpū sties ar dvē seli un ķ ermeni, peldē ties jū rā un baudī t "neko nedarī š anu") Esam valsts darbinieki un mums viss ļ oti patika! Ē ģ iptē ne pirmo reizi bija ar ko salī dzinā t, viss bija lieliski! Ē diens ir kā visur citur Ē ģ iptē , izsalcis noteikti nepaliksi, ē diena ir daudz, galdi plī sa! Atpū tā mies Hiltonē , atnā cā m un pasē dē jā m pie lipī gajiem galdiem, netī ri taukos, bet viss tī rs un garš ī gs! Rindas ir tikai tā pē c, ka pavā ri liek ē st, nav bufetes, bet tas ir tikai karantī nas dē ļ , bet pā rtikas ierobež ojumu nav! Iekā rtojā mies ļ oti ā tri, uz 7. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un ceļ ojumu aģ enta ieteikuma!
Viesnī ca nav domā ta tiem, kas pieraduš i atpū sties Riskosī , bet gan valsts darbiniekiem, kuri dodas atpū sties ar dvē seli un ķ ermeni, peldē ties jū rā un baudī t "neko nedarī š anu") Esam valsts darbinieki un mums viss ļ oti patika! Ē ģ iptē ne pirmo reizi bija ar ko salī dzinā t, viss bija lieliski! Ē diens ir kā visur citur Ē ģ iptē , izsalcis noteikti nepaliksi, ē diena ir daudz, galdi plī sa! Atpū tā mies Hiltonē , atnā cā m un pasē dē jā m pie lipī gajiem galdiem, netī ri taukos, bet viss tī rs un garš ī gs! Rindas ir tikai tā pē c, ka pavā ri liek ē st, nav bufetes, bet tas ir tikai karantī nas dē ļ , bet pā rtikas ierobež ojumu nav!
Iekā rtojā mies ļ oti ā tri, uz 7. mums iedeva č etras 2-vietī gas istabiņ as, bijā m ļ oti apmierinā ti! Labs smaidoš s personā ls! Teritorijā ir taksometru vadī tā ji (Ibrahim, mē s iesakā m ar viņ u sadraudzē ties, jū s to nenož ē losit, viņ š veiks vislabā ko bezmaksas ekskursiju pa pilsē tu un zivju tirgu, kur viņ am ir savs veikals).
Iesakā m arī aptieku, kas atrodas teritorijā , ir nedaudz dā rgā ka nekā pilsē tā , bet tur ir forš s ā rsts, viņ š visu izstā stī s un parā dī s un palī dzē s izvē lē ties to, kas patieš ā m ir nepiecieš ams, nevis tikai " bet viņ i man teica. "
Paldies mū su aģ entei Jeļ enai Anaņ jevai, vā rda cienī gam, darbu cilvē kam, cilvē kam, kurš visu zina, atvaļ inā jums bū s visaugstā kajā lī menī !
Вид с номера ) Выход с номера через балкон , первый этаж , лагуна ) Мальдивы на заднем дворе ) Мальдивы , задний двор) Открытое море , возле лагуны) Начало лагуны , пологий чистый пляж ) Виды с номера ))
аватар vladkiri538
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mū s sasē dinā ja diezgan ā tri, lai gan ieradā mies 12:00. Personā ls ir draudzī gs, gandrī z visi runā krieviski. Liela teritorija ar 3 viesnī cā m un brī niš ķ ī ga lagū na, un diezgan labs akvaparks, ī paš i bē rniem. … Tomēr ▾ Mū s sasē dinā ja diezgan ā tri, lai gan ieradā mies 12:00.
Personā ls ir draudzī gs, gandrī z visi runā krieviski.
Liela teritorija ar 3 viesnī cā m un brī niš ķ ī ga lagū na, un diezgan labs akvaparks, ī paš i bē rniem.
Alkohols ir sū dī gs, izņ emot alu un vestibila bā ru.
Apmeklē ti visi 5 a la carte restorā ni, Vidusjū ra ir vissliktā kā no visiem, itā ļ u virtuve ir labā kā .
Rifa kā tā da vispā r nav, neliela lī dzī ba paš ā lagū nas malā no jahtu stā vvietas puses.
Lieliski atrodas centrā lī dz tirgum un iepirkš anā s centram Carrefour lī dz 3 kilometriem ar kā jā m 40 minū tes.
Aptieka atrodas pa kreisi no izejas, un aptieka atrodas stū rī pā ri ielai (Dž onijs sveiks).
Bez smalka ē diena, tač u jū s nepaliksit izsalkuš i.
Kopumā viesnī ca atstā ja labu iespaidu.
Ресепшен Отель Бассейн Пляж Лагуна
аватар tatka-ivzhenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ziņ a par mū su brī vdienā m Ē ģ iptē (Hurgadā ). Pirmo reizi devos kopā ar vī ru. Izvē loties viesnī cu, mums bija vairā kas vē lmes: tuvu pilsē tas centram, pirmā krasta lī nija, atklā ta jū ra, budž ets. … Tomēr ▾ Ziņ a par mū su brī vdienā m Ē ģ iptē (Hurgadā ). Pirmo reizi devos kopā ar vī ru.
Izvē loties viesnī cu, mums bija vairā kas vē lmes: tuvu pilsē tas centram, pirmā krasta lī nija, atklā ta jū ra, budž ets. Nevarē tu teikt, ka man viss patika. Kā rtī bā:
*Ekskursija tika uzņ emta "ANEX tū rē ". Pā rvadā tā js ir Azur. Lidostā nekā du kavē š anos nebija, viss notika pē c grafika. Ē ģ iptē reģ istrē jā mies 20 stundā s, tieš saistē (mums palī dzē ja ceļ ojumu aģ ente Jū lija). Lidmaš ī nā izvē lē jā mies sē dvietas, kuras vē lē jā mies. Jū s nevarat reģ istrē ties atpakaļ . Tā pē c Ē ģ iptes lidostā mē s lū dzā m, lai mums pieš ķ ir vietas pie avā rijas izejas, jo tur ir platā kas kā jā m))))))
Viesnī ca: no 2021. gada 7. lī dz 18. februā rim bijā m Sunny Days El Palacio Resort 4 *, kas darbojā s pē c "viss iekļ auts" principa, atrodas 3 km attā lumā no Hurgadas centra un 10 km attā lumā no Hurgadas starptautiskā s lidostas. Korona vī rusa pandē mijas dē ļ viesnī cā ir maz tū ristu. ē ģ iptieš i un krievvalodī gie (pā rsvarā ukraiņ i un baltkrievi).
Reģ istratū rā viesmī ļ i un viesnī cas darbinieki labi runā krieviski, kopī gu valodu atrast nav grū ti. Viņ i runā arī angliski. Viesnī cā ieradā mies ap 13:30, reģ istratū rā atstā jā m koferus, uzvilkā m rokassprā dzes un piedā vā jā m doties pusdienā s.
Teritorija: liela, sakopta; ietver vē l divu blakus esoš o viesnī cu infrastruktū ru: Sunny Days Palma De Mirette 5 *, Sunny Days Mirette 3 * (otrajā krasta lī nijā ir pazemes eja). Ir iepirkš anā s galerija ar vairā k nekā diviem desmitiem veikalu (katrai gaumei ar vairā k vai mazā k saprā tī gā m cenā m), kā arī aptieka un frizē tava.
Restorā ni un bā ri. Č etri restorā ni Sunny Days El Palacio teritorijā:
1. Mirette Main. Lielā kais. Restorā ns pie baseina. Mē s bū tī bā devā mies pie viņ a, ē rti ar to, ka viņ š bija blakus mū su ē kai. Trī s citi (ē dienkartes pakalpojums) vai pē c vienoš anā s.
2. Orka - zivs. Jo, ja jū s sakā t, ka * jū ras veltes *, tad nedaudz meli))) Bija tajā pē c vienoš anā s. Iespaidu "izglā ba" galvenais viesmī lis, labs cilvē ks.
3.
Layalina (austrumu) - virtuve: Tuvo Austrumu, vietē jā , patika. Bija tieš i Valentī ndienas laikā . Deserti ir neparasti, pats mā cī jos: kunafa (knafe), gollash, baspus (vai paspus = ē ģ iptieš u mannik).
4. Al Dente – itā ļ u virtuve. Pē c pieraksta tajā paš ā dienā . Man ļ oti patika. Garš ī gi un daudzveidī gi: zupas, salā ti, lazanja, pica, gaļ a, zivis, š okolā des putas, augļ u salā ti.

Trī s restorā ni Sunny Days Palma teritorijā:
1. Galvenais restorā ns. Atrodas otrajā stā vā ar skatu uz jū ru. Daž kā rt tur pusdienojā m vai vakariņ ojā m. Nedaudz cienī tā ks personā ls nekā.4*. Restorā ns iesaka ievē rot neformā lu apģ ē rba kodu (sporta apģ ē rbs, pludmales apģ ē rbs un sandales nav atļ auts).
2. International Restaurant - pirmajā bijā m pē c iepriekš ē ja pieraksta, bet iespaidi no tā nav ī paš i labi, tā -tā . A, vispā r visi A la Carte restorā ni bija labi, bet ķ ī nieš u ļ oti ieteicams!
Mē s to apmeklē jā m tikai ķ ī nieš u Jaunajā gadā )))) Un, lai iespaidi bū tu pilnī gā ki, ņ emiet lī dzi savu alkoholu)))))
3. Ā zijas restorā ns - atrodas jū ras krastā.

Arī plaš ā viesnī cas teritorijā ir salas ar bā riem (nelielā tū ristu skaita dē ļ puse nestrā dā ja). Tur var pasū tī t: alkoholu, sulu, ū deni, tē ju, kafiju, paņ emt saldē jumu no 12:00 lī dz 14:00. Ir arī uzkodu bā rs: hotdogi, burgeri, frī kartupeļ i, kaut kas lī dzī gs picai, kanē ļ a maizī tes, no 12:00 lī dz 17:00, bet darbinieks ir sarkans un ar rokā m bez cimdiem bā ž desu bulciņ ā ) ) )
Ē diens: viduvē js, š ķ iet, ka izvē le ir, viss skaisti izkā rtots, bet garš a nav garš ī ga. Varam teikt – bez liekvā rdī bas. Bet jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i))) Viņ i liek tik daudz, cik vē laties (bez porcijā m). Pirmais ē diens ir zupa (2 daž ā das pē c izvē les).
Piedevas: rī si, kartupeļ u biezeni (kas vienmē r bija ļ oti sā ļ i), sautē ti kartupeļ i ar dā rzeņ iem, olu kultenis vai olu kultenis, dā rzeņ i (svaigi un grilē ti), gaļ a (vistas, liellopa gaļ a), vakariņ ā s varē ja ņ emt gaļ u vai zivis vā rī tu. uz mangala. Ir maz augļ u, tikai: gvajava, melone, apelsī ni, dateles. Galds ar tā da paš a veida desertiem. Bija maize un produkti, bet mums tie bija vienaldzī gi. Alkohols: vietē ji raž ots: degvī ns, viskijs, rums, dž ins, vī ns. Viss, zini, nuuu... tā ds - nē . Bija jauks alus "Stella" stikla pudelē s. Arī : apļ i, spraits, sulas, tē ja un kafija (kas man nemaz nepatika).
Istaba: Mē s nemaksā jā m par istabu papildus. Tā bija 2022. istaba, pirmajā stā vā ('pirmais stā vs', tikai trī s), č etras, kā saka "noguruš as", vispā r: tī ras, koka mē beles, nav nobruž ā tas. Tač u bija nepatī kams "pā rsteigums": divas atseviš ķ as gultas...Bet mē s kā viesi, ne pā rā k izvē lī gi, piespiedā m tā s pie kaudzes. Ledusskapis, TV, seifs ar kombinē to slē dzeni. Tē jkanna, krū zes.
Clals: uzlī mes ar kafiju, sauso krē jumu, tē ju, cukuru, ū deni katru dienu tika liktas 4 pudeles pa 0.5 litriem. Tika mainī ti dvieļ i un veļ a, un tā bija tī ra. Š ampū ns, ž eleja, ziepes un papī rs tika doti bez problē mā m. Ja atstā jat dzeramnaudu (dolā ru vai š okolā des tā felī ti), viņ i griež figū riņ as no dvieļ iem.
No mū su balkona paveras skats uz pludmali un lagū nu. Kopumā mū su istabas atraš anā s vieta mums bija piemē rota. Naktī pū ta tā di vē ji, ka visas durvis gā ja pa ceļ am, atbalstī tas ar mē belē m.
Laguna: pā rsteidza ar krā su. Starp viesnī cas ē kā m ir dabisks baseins. Plakans mē rs, tī rs, ir kā pnes. Dzī vnieku nav daudz (jū ras ež i, zivis), dziļ ums 4-7-9 metri, lieliski peldē š anai. Pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, tā pē c nakš ņ oš ana nekad nebija problē ma. Tā bija mū su pastā vī gā sauļ oš anā s vieta)))) Pludmales dvieļ i tika izdalī ti.
Jū ra: nevainojama. Aiz viesnī cas ē kā m. Izsmalcinā ts un ļ oti skaists tirkī za ū dens Maigs saulriets un kā pnes, no kurā m izvē lē ties.
Skaists rifs aiz zivju restorā na (pie mola). Noteikti iegā dā jieties (paņ emiet lī dzi) masku snorkelē š anai. Koraļ ļ u un zivju ir maz, tač u to nav daudz: peld dzeloņ rajas, barakudas, papagaiļ u zivis. Pa labi no mola ir saulriets ū denī un atseviš ķ as koraļ ļ u salas. Lagū nā zem tī kla nepeldieties, tur ir liela jū ras č ū ska un daudzas indī gas lauvu zivis, murē nas, zuš i, jū ras ež i.
Peldbaseini: divi apsildā mi; viens Sunny Days El Palacio teritorijā , otrs Sunny Days Palma teritorijā . Bija tukš s bez apkures.
Akvaparks. E. Viesnī cā otrajā lī nijā . Jū s varat braukt pa ceļ u vai pazemes pā reju.
Animā cija. Vakaros notiek austrumnieciskā m tē mā m veltī ti tematiskie vakari (vē derdejas, tanovara dejas), dzī vā mū zika, diskotē ka. Tā pat: pludmales volejbols, vingrojumi, joga, ū dens aerobika, tiem, kas baidā s zaudē t formu - trenaž ieru zā le (katrā ē kā ). Otrajā lī nijā.2 tenisa korti.
Viņ i teica, ka ir telpa ar biljardu un galda tenisu.
Cilvē ki Ē ģ iptē : ļ oti draudzī gi, ja kaut ko no viņ iem pē rkat)))).
Mums bija ekskursijas no "ANEX tour". Nav lē ts (domā ju, ka nedaudz pā rmaksā jā m), bet forš i. Š ī ir Luksora (visa diena) un puse dienas Safari: beduī ni, visurgā jē ji (tas ir visspilgtā kais iespaids par Ē ģ ipti).
Tā tad, teikš u, kopumā mū su atvaļ inā jums bija izdevies. Kopumā viesnī ca atstā ja vidē ju iespaidu, budž eta brī vdienā m tas ir diezgan piemē rots variants.
Teritorija nav ī paš i labiekā rtota un maz ziedu. Lielā koties: garš augi, ziedi, ziedi. Istabā s nav bezmaksas interneta, tikai pierē (un ļ oti vā ja). Visi nosacī jumi un izmitinā š anas kvalitā te ir atkarī ga no tā , cik naudas jū s pieš ķ irat tam vai citam viesnī cas darbiniekam.
Santehnikas uzlaboš ana nenā ktu par ļ aunu. Nu, vai vismaz nogā dā jiet to pieņ emamā esoš ā stā voklī (salabojiet maisī tā jus, iztī riet notekas).
Zemas kvalitā tes alkohols.
Mē s ilgi atcerē simies, kā viņ i krā pjas Ē ģ iptes lidostā .. .
Перше враження. Вхід. Італійський ресторан Ванна кімната Номер Номер Хол, де рісепш Lobby bar Ванна кімната (душ, туалет)
аватар kostyantun1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti liela + tā ir jū ra viesnī cā , jebkurā stundā jū s atradī siet vietu, kur nebū s vē ja un bū s iespē ja nopeldē ties. Vē l viens ļ oti skaists koraļ ļ u rifs, kur var peldē ties, kad gribas un vē rot zivis. … Tomēr ▾ Ļ oti liela + tā ir jū ra viesnī cā , jebkurā stundā jū s atradī siet vietu, kur nebū s vē ja un bū s iespē ja nopeldē ties. Vē l viens ļ oti skaists koraļ ļ u rifs, kur var peldē ties, kad gribas un vē rot zivis. Liela teritorija, peldbaseini ar maziem apsildā miem slidkalniņ iem, liels akvaparks nav apsildā ms.
Ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs, lai gan brokastī s ir milti (bez gaļ as).
Istabas labas, duš a ļ oti maza, tī ra katru dienu, ū dens, ž elejas, ziepes tiek papildinā tas pē c vajadzī bas.
Noplicinā š anas personā ls nav ī paš i draudzī gs, viņ i vē las 10 USD par reģ istrā ciju. , viņ us neinteresē š okolā de))
Animatori nestrā dā labi, programma no vakariem vienmuļ a, bē rnu diskotē ka katru vakaru viena un tā ilgst no 15 lī dz 30 minū tē m.
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель открыт в 2002 году, ежегодно проводится частичная реновация. Последняя реновация — 2015. Гостиница находится в г. Хургада, в 2 км от центра Старого города, на самом берегу моря. Из отеля можно быстро добраться до популярных дискотек Хургады. Гостиница подойдет для семейного или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен примерно в 10 км от международного аэропорта Хургады.
Pludmales apraksts Собственная песчаная лагуна протяженностью 300 метров и коралловый пляж протяженностью 450 метров, рекомендуется специальная обувь. Зонтики, шезлонги, пляжные полотенца – бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории есть магазины. Стойка регистрации работает круглосуточно.

Главный ресторан Mirette рассчитан на 600 гостей (06:30-10:00, 12:30-15:00, 18:30-22:00).

Al Dente Итальянский ресторан Аля Карт рассчитан на 80 гостей (18:30-22:00).

Orca Рыбный ресторан Аля Карт рассчитан на 80 гостей (18:30-22:00).

Layalina восточный ресторан Аля Карт рассчитан на 60 гостей (18:30-22:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб для детей от 4 до 12 лет (часы работы: 10.30-17.00. перерыв на обед с 12:30-15:00).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Платно: катание на верблюдах. Бесплатно: водное поло, дартс, мини-футбол, видеоигры, аквааэробика, бочче. Гостям отеля также доступны развлечения в отеле Palma De Mirette.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 825 номеров: Standard, Superior, Deluxe, Suite.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Corniche Road, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +2 065 355 17 80 +2 065 355 17 88
Tīmekļa vietne: Sunny Days El Palacio
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.