Mercure Hurghada 4*– Atsauksmes

254
Novērtējums 7.710
№15 viesnīcas reitingā Hurgada
7.8 Numurs
7.9 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.4 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, 12 km attālumā no Hurgadas pilsētas centra. Atklāts 1995. gadā, pēdējā daļējā renovācija veikta 2018. gadā, ir ēkas, kas celtas 2015. gadā. Tas sastāv no galvenās vienstāva ēkas (tikai reģistratūra), un 18 3 stāvu ēkām un trīs 2 stāvu villām. Viesnīca izceļas ar plašu teritoriju ar savu rančo, vienu no labākajām pludmalēm reģionā un austrumnieciskā stilā celtām ēkām. Viesnīca ir piemērota aktīvai un ģimenes atpūtai ar bērniem, kā arī sērfotājiem.Vairāk →
аватар irus1507
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cā tagad 2023. gada novembris. Viesnī ca absolū ti neatbilst deklarē tajai kategorijai! Š is ir 3*, ne vairā k. Telpā s nav nekā , izņ emot ļ oti zemas kvalitā tes š ampū nu un ž eleju. Tē jas/kafijas komplekti tiek apmaksā ti. … Tomēr ▾ Viesnī cā tagad 2023. gada novembris. Viesnī ca absolū ti neatbilst deklarē tajai kategorijai! Š is ir 3*, ne vairā k. Telpā s nav nekā , izņ emot ļ oti zemas kvalitā tes š ampū nu un ž eleju. Tē jas/kafijas komplekti tiek apmaksā ti. Jā bū t 4 dvieļ iem, bet te ir 3. Principā č ī bas un zobā rstniecī bas komplekti nav, bet 4* ir jā bū t! Mē beles un dvieļ i ir ļ oti veci, mū su istabā pat bija salauzta lete zem izlietnes. Ļ oti netī ri, Dievs, cik te ir netī ri! Visur, ī paš i restorā nā . Visur ir muš as, kas iekļ ū st jū su sejā , š ķ ī vī s, uz jū su ē diena. Istaba tika knapi iztī rī ta - uz grī das bija smiltis, uz galda drupač as, lī dz pati sā ku visu tī rī t. Internets ir tikai vestibilā , bet mā jaslapā norā dī ts, ka tas ir visā s publiskajā s zonā s. Un 4* tai vajadzē tu bū t visā viesnī cā . Atseviš ķ i - pā rtika. Tas jau ir 3* ar lielā m grū tī bā m. Uz izkā rtnē m nav tulkojuma krievu valodā ! Bet 90% viesu ir krievi! Daudzi cilvē ki par to sū dzē jā s gan gidiem, gan reģ istratū rā , gan restorā nā , tač u rezultā ta nebija. Vienī gie augļ i ir dateles.
Nekad nav nekā du jū ras velš u. Cū kgaļ a vispā r nav vā rī ta. Liellopu gaļ a un vista ir garš ī gi. 1 veida zivis, baltas. Dzē rieni automā tos tiek atš ķ aidī ti, lai tos varē tu atpazī t tikai pē c krā sas. Piens ir balts ū dens, gandrī z caurspī dī gs. Vī ns ir garš ī gs un kafija arī.
Jū ra laba, pludmale arī , bet vietas nepietiek. Tas ir, viņ i atnā ca, apstaigā ja visu pludmali, tur nebija vietas, un devā s atpakaļ . Burtiski tā . Pludmales dvieļ i netiek nodroš inā ti pē c pulksten 15:00. Tikai nē un ko vien vē lies.
Rezultā tā mē s tikā m uz 4 zvaigznē m un diezgan dā rgi, bet beidzā s ar netī riem trī s rubļ iem. Daudz kas bija jā iegā dā jas uz vietas, bet pē c standartiem tas viss bū tu jā nodroš ina š ajā kategorijā . Vā rdu sakot, ž ē l, ka nauda tika izš ķ iesta ne par ko un atvaļ inā jums sabojā ts. Viesnī cu, protams, neieteikš u. Es godī gi rakstī š u par visu uz visiem resursiem, lai pē c iespē jas mazā k cilvē ku tiktu pievilti savā s cerī bā s.
аватар pavellygalov
Viesnī ca no kategorijas, kad realitā te izrā dā s labā ka nekā gaidī ts! Ieradā mies vē lu, ā tri iekā rtojā mies, dabū jā m normā lu istabiņ u, palasī jā m atsauksmes, ka visas istabas apmē ram vienā das, diez vai ir labā ka istabiņ a. … Tomēr ▾ Viesnī ca no kategorijas, kad realitā te izrā dā s labā ka nekā gaidī ts!
Ieradā mies vē lu, ā tri iekā rtojā mies, dabū jā m normā lu istabiņ u, palasī jā m atsauksmes, ka visas istabas apmē ram vienā das, diez vai ir labā ka istabiņ a. Numuriņ š mums bija piemē rots, ne visai jauns, bet viss bija tī rs un kā rtī gs.
Mē s ļ oti gribē jā m ē st un devā mies uz reģ istratū ru, lai noskaidrotu, kur var iekost. Mums teica, lai nav jā uztraucas, un drī z mū su istabā tiks atnesta sausā uzkoda. Pē c pusstundas mums atnesa bulciņ as, desu, sieru, sasmalcinā tus dā rzeņ us un garš augus. Mē s paē dā m un devā mies gulē t.
Numurs bija standarta kategorijā ar skatu uz dā rzu, kā rezultā tā skats uz jū ru bija vairā k nekā uz dā rzu.
No rī ta pamodā mies un devā mies brokastī s. Mū su apbrī nai par teritoriju nebija robež u. Baltā s mā jas apvienojumā ar zaļ u zā li, ziliem baseiniem un palmā m ir tikai pasaka.
Viss par ē dienu bija pienā cī gs. Jū s neredzē siet lielu daž ā dī bu.
Bet viss bija svaigs un garš ī gs, izsalcis noteikti nepaliksi.
Pludmale ir smilš aina, smiltis ļ oti patī kamas. Var teikt, ka koraļ ļ u nav, ir viens mazs, lī dz tam vē l jā piepeld un tur peld 15 zivis.
Animatori ir ļ oti forš i, vienmē r sarī ko kā du kustī bu, ir draudzī gi un vienmē r gatavi palī dzē t un izklaidē t.
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un zinoš s visos jautā jumos. Nebija nekā du problē mu.
аватар olesya_susyak
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca. Lieliska smilš u pludmale. Viesnī cu izvē lē jos pē c principa: pirmā rinda, smilš u pludmale, 4*, nav dā rgi. Pirmā reize bija Ē ģ iptē (aizbraucu atpū sties pie pusaugu dē la). Patika viesnī ca. Mā jī ga istaba. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Lieliska smilš u pludmale.
Viesnī cu izvē lē jos pē c principa: pirmā rinda, smilš u pludmale, 4*, nav dā rgi.
Pirmā reize bija Ē ģ iptē (aizbraucu atpū sties pie pusaugu dē la). Patika viesnī ca.
Mā jī ga istaba. Viss ir pieņ emams, neskatoties uz to, ka tā celta 1995. gadā un rekonstrukcija bija sen. Vannas istaba tī ra. Arī gultas un veļ a ir ē rta. Ir darbojas TV ar populā rā kajiem TV kanā liem (iespē jams, katrā valstī ). Tiesa, internets ir tikai pie reģ istratū ras. Bet mē s lidostā nopirkā m 60 GB "Orange" SIM karti (vairā k nekā pietiekami diviem) un bijā m ar internetu restorā nos un pludmalē .
Personā ls tī rī ja istabu katru otro dienu. Tā tad tas vienmē r bija tī rs. Katru dienu istabā tika vests ū dens. Viss, ko atstā jā m istabā , viss bija neskarts un savā vietā . Viss apkalpojoš ais personā ls ir draudzī gs un pieklā jī gs. Uz palī dzī bas lū gumu tiek atbildē ts pieklā jī gi un izpalī dzī gi.
Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Un konditorejas izstrā dā jumi un maizī tes ir vienkā rš i pā rsteidzoš as.
Peldbaseini katrai gaumei. Manam dē lam patī k peldē ties un apmeklē t sporta zā li. Abi bija pieejami un ē rti.
Viņ i staigā ja pa pludmali un piedā vā ja tetovē š anas, masā ž as uc pakalpojumus. Un es neteiktu, ka viņ i to saņ em, kā bija rakstī ts vienā no zemā k esoš ajā m atsauksmē m par servisa piedā vā juma spē cī go uzbā zī bu. Jū s joprojā m varat lasī t grā matu.
Un vissvarī gā kais, pē c kā es devos, bija smilš aina pludmale un skaidra jū ra. Ī paš i apavi nav nepiecieš ami. Dziļ ums uz pleciem jau pē c 6-7 metriem. Un jauks bonuss - akmens apmetnis, uz kura aug koraļ ļ i un peld dī vainas zivis. Peldē ties ar masku un redzē t visu savā m acī m ir fantastiski.
Teritorija ir arī diezgan mā jī ga un mierī ga.
Katru vakaru animā cija amfiteā trī vai pie baseina. Mū zika nav kaitinoš a. Slē gtas balkona durvis slā pē skaņ u. Tā tad jū s varat atpū sties mierā un ballī tē .
Es atpū tos tā , kā gribē ju. Viesnī cas spē les foto un apraksts.
ES iesaku.
аватар Volodymyr_Y
Lai uz š ejieni tiktu, viss ir jā izsver, jo viesnī ca ir 4 zvaigž ņ u, ja ne 3 zvaigž ņ u. Pludmale š eit ir ļ oti forš a, ar maigu saulrietu un koraļ ļ iem. Koraļ ļ i pludmalē atrodas nelielā dziļ umā , kas ir ļ oti ē rti, jo uz tiem nevar uzkā pt ar kā jā m. … Tomēr ▾ Lai uz š ejieni tiktu, viss ir jā izsver, jo viesnī ca ir 4 zvaigž ņ u, ja ne 3 zvaigž ņ u.
Pludmale š eit ir ļ oti forš a, ar maigu saulrietu un koraļ ļ iem. Koraļ ļ i pludmalē atrodas nelielā dziļ umā , kas ir ļ oti ē rti, jo uz tiem nevar uzkā pt ar kā jā m. Zivju ir daudz, par pā rsteigumu viņ i ieraudzī ja mazu murē nu, lielu jū ras bruņ urupuci, dzeloņ raju.
Vienī gais negatī vais no pludmales - vecie sauļ oš anā s krē sli (20 gadi), daž i pastiprinā ti, un tie, ka tā ir sadalī ta 2 daļ ā s, no kurā m viena tika pieš ķ irta sē rfotā jiem un izklaidei.
Blakus viesnī cai ir jū ras izklaides stacija un sē rfoš anas zona.
Viesnī cā ir mazas divstā vu mā jas. Pirmā s dienas klejoju vairā kas reizes, jo zī mes ir ļ oti nesaprotamas un neloģ iskas.
Wi-Fi, kā visur, darbojas tikai reģ istratū rā.
Dzē rieni un ū dens ir pieejami tikai reģ istratū rā.
Blakus ir bā rs ar daž ā diem dzē rieniem, bet tur ir jā iet, kas nav ē rti, sē ž ot internetā.
Istabas nav ī paš i jaunas, bet viss ir ē rti, uz vietas un bez bojā jumiem. Lai gan mū su atvaļ inā juma laikā nolū za skapja durvis, darbinieki 3 dienas pavadī ja to remontam. Tiklī dz viņ i sū dzē jā s par gidu - viss tika izdarī ts uzreiz. Mums bija ģ imenes istaba ar diviem televizoriem, kas nebija ī paš i ē rti, jo televizori reaģ ē ja uz vienu un to paš u pulti: tu ieslē dzies pats, ieslē dzi bē rnistabā , izslē dz sevī , un bē rni ieslē dzas.
Ē diens. Tajā ir kvalitatī va ū dens attī rī š anas sistē ma, tā pē c ē dieniem š eit nav Ē ģ iptes viesnī cu unikā lā s garš as. Visas brokastis ir vienā das. Bet pusdienas un vakars ir tematiska ē dienkarte katru dienu, un tā ir forš a un garš ī ga. Ē dienu izvē le š eit nav tik liela kā.5 zvaigž ņ u viesnī cā s, par ko sū dzē jā s daudzi atpū tnieki.
Bet ē diens te tieš ā m garš ī gs, var apē st ā das trauku, nevis stundā m ilgi izvē lē ties no atkritumu kaudzes. Starp citu, pankū kas brokastī s š eit ir visgardā kā s visā Hurgadā.
Pietrū ka tikai nutella bē rniem.
Ē dienu viņ š nedrī kstē ja ņ emt lī dzi, piespiež ot personā lu. Tas izrā dī jā s ē rti, jo ē diens nebija izkaisī ts, un viņ i lika uz š ķ ī vja, cik gribē ja.
A la carte restorā ns nav iespaidī gs, izņ emot Marokas restorā nu - tā ir tikai bumba: dizains, pasniegš ana un garš a - vienkā rš i lielisks.
Viesnī cas teritorija ir kompakta un ē rta, nav nepiecieš ams pavadī t stundas pā rgā jienos uz pludmali vai restorā nu.
Ja jū s kaut ko pazaudē jat, jū s to neatradī sit. Visā s viesnī cā s viss tika ā tri pā rmeklē ts, un te bē rni sabojā ja daž as runas un viss...Atradumu biroja nav.
Viesnī cas teritorijā ir daudz veikalu ar daž ā dā m precē m, tā pē c nav lielas vajadzī bas doties uz pilsē tu.
Bet kas mani nepatī kami pā rsteidza, ir aptieka, kur cenas ir 5-10 reizes augstā kas nekā pilsē tā.
Animā cija uz nulles. Animatori katru vakaru pā rģ ē rbjas daž ā dos tē rpos, tač u viņ u ballī tes ir vienmuļ as un 10 gadus vecas vai mazā k.
Bē rnu diskotē kas katru dienu ir vienā das.
Darbinieku bija maz, acī mredzot kovid dē ļ.
Personā la attieksme. Lai saņ emtu dzeramnaudu, jums š eit atveras visas durvis, darbinieki restorā nos kļ ū st ļ oti draudzī gi un pat nodroš ina jū s ar to, kas nav vispā rē jā ē dienkartē.
Atpū tnieku vidū bija daudz vietē jo iedzī votā ju un personā la attieksme bija ļ oti daž ā da. Vietē jiem - jebko. Pā rē jiem - ne vienmē r, bet diezgan biež i nicinoš a attieksme. Ī paš i ar to saskā ros restorā nā , kad kā ds konditors atteicā s dot cepumus, aizbildinoties, ka ar to nepietiek, bet pirms tam ē ģ iptieš i uzlika pat virsū . Labi, ka pavā rs ā tri nā ca pie prā ta un man nebija jā nož ē lo.
Un trenaž ieru zā lē bija gadī jums, kad man palū dza iziet ā rā , jo esmu flip-flops un bez kedā m, bet vietē jos tas neietekmē ja.
Kopumā mē s zinā jā m, uz kurieni ejam, un izvē lē jā mies š o viesnī cu tikai un vienī gi elegantā s pludmales dē ļ , kas attaisnoja visas mū su cerī bas.
Viņ i arī nebija izsalkuš i.
Visam pā rē jam vairs nepievē rsā m uzmanī bu.
аватар andrstc
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Esmu bijis š ajā viesnī cā iepriekš (un tad, kad vē l bija "Sofitel"). Galvenais kritē rijs, izvē loties JŪ R, ir lieliska pludmale gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Labs personā ls, ar daudzu gadu pieredzi Š AJĀ viesnī cā . … Tomēr ▾ Esmu bijis š ajā viesnī cā iepriekš (un tad, kad vē l bija "Sofitel").
Galvenais kritē rijs, izvē loties JŪ R, ir lieliska pludmale gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Labs personā ls, ar daudzu gadu pieredzi Š AJĀ viesnī cā .
Ja kaut kas tika pazaudē ts (tas tika aizmirsts pludmalē , pie baseina, restorā nā ), tas vienmē r bija reģ istratū rā .
Ē diens, kā jau 4*, lielisks, covids, protams, ir ieviesis savas korekcijas.
Istabas, protams, vecas un lielā kā daļ a mazas, bet atrodoties pie jū ras no 4.30 no rī ta, tam ir maza nozī me (ja neesi kuš ete un atnā ci uz Ē ģ ipti padzī vot istabā : ))))
Kam patī k *sē rfings internetā * - iegā dā jieties Ē ģ iptes karti, pie izejas no lidostas ir vairā ki letes ar daž ā diem operatoriem.
Teikš u tā , viesnī ca ir cienī ga!
аватар dontanya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Maijā atpū tā mies. Galvenais: viesnī ca ir veca (recepcija ļ oti lika vilties (vienreiz bija skaista) es vairs nebrī nī jos - numuriņ i, restorā ns, sauļ oš anā s krē sli pludmalē - viss ir vecs). Smiltis pludmalē baltas, jū ra tī ra, ieeja gluda, neliels rifs. … Tomēr ▾ Maijā atpū tā mies. Galvenais: viesnī ca ir veca (recepcija ļ oti lika vilties (vienreiz bija skaista) es vairs nebrī nī jos - numuriņ i, restorā ns, sauļ oš anā s krē sli pludmalē - viss ir vecs). Smiltis pludmalē baltas, jū ra tī ra, ieeja gluda, neliels rifs. Ē dieni 4 personā m. Tagad vairā k. Viesnī cā ieradā mies pirms 8 no rī ta, neskatoties uz to, ka (pē c viesnī cas darbinieku domā m) noslogojums bija 50%, viņ i solī ja reģ istrē ties ne agrā k kā.11:00. Tas ir diezgan pieņ emami, jo. reģ istrē š anā s pē c viesnī cu noteikumiem no 14:00, bet bijā m ļ oti noguruš i un pat tik agrā stundā bija ļ oooti karsts - par 20 $ 15 minū tē s bijā m jau istabā pirmajā rindā ar skaistu skats uz jū ru un galveno baseinu.
NUMBER ir skumji. Viss tajā ir vecs. Tī rī š ana ik pē c 2 dienā m. Es neskatī jos zem dī vā niem - nebiju pā rliecinā ts, ka tī rī ba zem tiem man bū s piemē rota)
Ē DIENS: pavā ri izdodas, brī ž iem liekas, ka ubagoju otru liellopa gabalu, lai gan tajā paš ā laikā man ir pilnī gi tukš s š ķ ī vis. Es gribu tikai liellopu gaļ u un dā rzeņ us. Un viss. Bet otrs gabals - jautā jiet. Brokastis pamatā ir olu kultenis un pankū kas, pat ne desiņ as. Falafels ir pā rcepts, feta garš ī ga. Uzkodas - hamburgeri, frī kartupeļ i, pica, saldē jums. Uz vakariņ ā m vienmē r ir gara rinda. No alkohola restorā nā lej tikai vī nu. Vī ns man negarš oja. ) Divas reizes nedē ļ ā bija kalmā ri, vienreiz zivju vakariņ as. Neliela augļ u izvē le. Pirmo reizi (septiņ os apmeklē jumos) Ē ģ iptē man nepatika saldumi un konditorejas izstrā dā jumi. Kopumā izvē le nav ī paš a, bet viss tieš ā m garš ī gs (izņ emot smalkmaizī tes un falafelus), izsalcis nepaliks. Negā ja uz Ala Card.
ANIMĀ CIJA ir, - pē cpusdienā ū dens aerobika, austrumu dejas, joga, volejbols. Vakarā bija bē rnu diskotē ka, divas reizes pie baseina skanē ja dzī vā mū zika (man patika), un standarts ir uguns š ovs utt. Ja jū su numurs ir pirmajā rindā , jū s negulē sit lī dz vieniem naktī . Viņ i jū s aizvedī s uz diskotē kā m par 13 USD.
PERSONĀ LS. Krievu valodu viņ i nesaprot, labā k sazinā ties angliski. Prasī ja gludekli - atveda 10 minū tes. Pē c tī rī š anas tika izklā ta svaiga palaga, bet ar daž iem traipiem. . . - viņ a lū dza nomainī t, pē c 3 minū tē m atskrē ja apkopē ja un vadī tā ja, pā rliecinā jā s, ilgi atvainojā s - nomainī ja.
TERITORIJA skaista, kopta, skaisti skati uz jū ru. PLUDMA. No deklarē tajiem 700 metriem puse pludmales un ieeja jū rā ir slē gta. Otrā puse ir sadalī ta divā s daļ ā s (ne gluž i) - lielā kā daļ a ir paredzē ta flybordam un vindsē rfingam, un ir atļ auts ieiet jū rā nepilnus 100 metrus. Savā di, ka neviens nevienam netraucē ja. Smiltis ir baltas, jū ra ir skaista, horizonts un jū ra satiekas - un tas ir skaistums! (piemē ram, es neatgriezī š os Desert Rose tikai tā pē c, ka nav sajū tas, ka esi pie jū ras. Tikai baseins ar jū ras ū deni - nav atklā tas jū ras). Tu nevarē si mierī gi apgulties un lasī t grā matu. Pā rā k spiedī gi piedā vā jumi par ekskursijā m, spa, masā ž ā m. . . Visu laiku. Katru minū ti. Tas bija ļ oti kaitinoš i.
Secinā jums: ņ emu vienu punktu par piedā vā jumu noturī bu pludmalē , tur mierī gi neliksies, viens punkts - VISS ir jā atjauno, viens punkts saldumiem un konditorejas izstrā dā jumiem). Ja š ai viesnī cai ir laba cena - varat doties. Ceru, ka viņ i tur taisī s remontu, atpū tnieki, kuri, tā pat kā es, vienkā rš i grib sē dē t pludmalē , skatoties tā lumā vai palasī t grā matu - izdalī s "karodziņ us", lai netraucē , un esmu gatavs. lai samaksā tu uz vienlī dzī giem pamatiem ar Albatrosiem utt. , bet pludmales dē ļ atgriezos pie Merkura.
аватар iya.mark
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ierodoties vē sā foajē , ī su brī di gaidī jā m izlī gumu. Bet mums piedā vā ja bezalkoholiskos dzē rienus un rokassprā dzes, ar kurā m varē jā m paē st brokastis. Istabas ir izremontē tas (jauna duš a un santehnika). Viesnī cas interjers ir stilizē ts kā arā bu pasakas par 1001 nakti. … Tomēr ▾ Ierodoties vē sā foajē , ī su brī di gaidī jā m izlī gumu. Bet mums piedā vā ja bezalkoholiskos dzē rienus un rokassprā dzes, ar kurā m varē jā m paē st brokastis.
Istabas ir izremontē tas (jauna duš a un santehnika).
Viesnī cas interjers ir stilizē ts kā arā bu pasakas par 1001 nakti. Dā rgie Austrumi: Marmora apdare apvienota ar greznā m lustrā m un milzī gā m vara vā zē m. Mē beles ir ē rti dī vā ni un atzveltnes krē sli.
Ē diens ir ļ oti garš ī gs un svaigs. Lai gan Covid-19 veica korekcijas tā izsniegš anā . Ē diens krita uz š ķ ī vjiem no darbiniekiem, kuri visu uzlika. Paš am to izdarī t nebija iespē jams aizsargstatī vu dē ļ . Galdus, salvetes nekavē joties noslaucī ja ar antiseptisku lī dzekli.
Tika apstrā dā tas arī mē beles vestibilā .
Ļ oti garš ī gas zivis un cepumi.
Martā tika pasniegti apelsī ni, gvajaves, greipfrū ti, melones, banā ni, granā tā boli, un ī paš i vē los atzī mē t personā la neuzbā zī go apkalpoš anu. Visa telpu uzkopš ana un animā cija tika veikta pē c viesu vē lmē m. Ar rū pē m par atpū tniekiem, es teiktu.
аватар kapenevavera
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jā , tā ir budž eta viesnī ca. Tie, kas raksta, ka saka, ka viss ir slikti un š ausmas, kļ ū dā s. Salī dziniet ar lī dzī gu cenu kategoriju un viss bū s ļ oti labi. Izlasot iepriekš ē jā s atsauksmes, uzgā ju negatī vu un tas ir nepamatots! Pirmkā rt, š eit daudzi sū dzas par izlī gumu. … Tomēr ▾ Jā , tā ir budž eta viesnī ca. Tie, kas raksta, ka saka, ka viss ir slikti un š ausmas, kļ ū dā s. Salī dziniet ar lī dzī gu cenu kategoriju un viss bū s ļ oti labi. Izlasot iepriekš ē jā s atsauksmes, uzgā ju negatī vu un tas ir nepamatots! Pirmkā rt, š eit daudzi sū dzas par izlī gumu. Atvainojiet, citā s viesnī cā s tie paš i noteikumi. Un piemaksa par agro reģ istrē š anos, ja ieradā ties naktī , ir tikai 30 USD par numuru, kas nav tik liela summa! Ņ emot vē rā to, ka ieraš anā s laiku izvē lē jā ties paš i, nu, vai arī citu variantu nebija. Un sē dē t reģ istratū rā no diviem naktī ir stulbi. Labā k ir izvē lē ties citu viesnī cu vai laiku, bet vieglā k ir piemaksā t.
Kas attiecas uz brokastī m, kas nav atļ autas ieraš anā s dienā , tas pats. Tā di noteikumi un reģ istrē š anā s pē c 12.00, un brokastis pulksten 10, tad kā da var bū t pretenzija. Un attaisnojums, ka viņ i saka, ka jums ir bē rni, ir muļ ķ ī bas. Viņ i paš i zinā ja noteikumus un vilka bē rnus, un tad ir bezjē dzī gi lamā ties. Lai gan, protams, viesnī ca varē tu piekā pties, bet puiš i, š ī ir Ē ģ ipte))) Jā , un viesnī ca ir no budž eta kategorijas! Runā jot par ē dinā š anu tā dam viesnī cas lī menim un par cenu, te viss ir pat ļ oti labi! Ir budž eta piecinieki, kur ē diens ir daudz sliktā ks. Kopumā maksā vairā k un saņ em vairā k! Un jū s pat varat sū dzē ties par VIP piecinieku! Vispā r ē dinā š ana viss individuā li, bet personī gi viesnī cai lieku pieci pluss. Ē diens š eit ir ļ oti labs.
Liels š ī s viesnī cas pluss ir ģ imenes numuri. Ļ oti izdevī ga par cenu. Jū s saņ emat praktiski divistabu komplektu ar atseviš ķ u, lai arī mazu, bē rnu istabu un pat ar durvī m. Un tas ir par ļ oti zemā m izmaksā m. Tā tad, ja jū s atpū š aties ar bē rniem, tas bū s gan izdevī gi, gan ē rti. Pludmale ir arī liels pluss ģ imenē m ar bē rniem. Laba, diezgan maiga un vissvarī gā k smilš aina ieeja ū denī bū s milzī gs pluss. Ļ oti ē rti ir arī tas, ka pludmale atrodas tuvu istabā m. Kopumā viesnī ca ir diezgan kompakta. Un jums nav jā iet tā lu.
Man nav daudz ko teikt par animā ciju. Pirmkā rt, viesnī ca ir ģ imene, un pat tagad ar vispā rē ju krī zi animā cijas klā tbū tne kopumā ir laba. Ir viesnī cas, kur tā nemaz nav. Nu, protams, tas ir nedaudz neē rti, ka nekur tuvumā nav kur izkļ ū t no viesnī cas. Bet taksometrs ir viss. Jā , un, izņ emot ekskursijas un iepirkš anos, nav jē gas no š ejienes atstā t. Jaunieš u atpū tai labā k uzreiz izvē lē ties citu viesnī cu. Personī gi mē s paņ ē mā m tikai vienu tū ri Super Utopia, mums visiem ļ oti patika. Organizā cija ir lieliska. Cena ir lieliska. Bet mē s nopirkā m eļ ļ as vietē jā veikalā .
Kopumā ar saviem svē tkiem bijā m ļ oti apmierinā ti. Lieliskas brī vdienas par nelielu naudu. Nu ja kā ds grib vairā k, tad viesnī cu izvē le ir milzī ga, bet cenas bū s par kā rtu augstā kas!
аватар krissssa84
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaista un labi kopta teritorija. Lielisks serviss. Vecas, bet tī ras un gaiš as telpas. Super saulriets jū rā un smilš u pludmalē . Ē diens ir labā ks par visvairā k reklamē tajiem pieciniekiem (Albatros Palace), daž ā di ē dieni un viss garš ī gs. … Tomēr ▾ Skaista un labi kopta teritorija. Lielisks serviss. Vecas, bet tī ras un gaiš as telpas. Super saulriets jū rā un smilš u pludmalē . Ē diens ir labā ks par visvairā k reklamē tajiem pieciniekiem (Albatros Palace), daž ā di ē dieni un viss garš ī gs. Es iesaku.
аватар alla78
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē diens bija labs, istaba lieliska. Man animā cija ī sti nepatika, varbū t tā pē c, ka nav sezona....tā pē c devā mies vairā k ekskursijā s. Jū ra bija auksta, peldē jā mies baseinos, labi, ka tie bija apsildī ti. Personā ls labs, apkā rtne nav slikta, ļ oti laba ieeja jū rā , un nav sekla, un ļ oti tī ra. … Tomēr ▾ Ē diens bija labs, istaba lieliska. Man animā cija ī sti nepatika, varbū t tā pē c, ka nav sezona....tā pē c devā mies vairā k ekskursijā s. Jū ra bija auksta, peldē jā mies baseinos, labi, ka tie bija apsildī ti. Personā ls labs, apkā rtne nav slikta, ļ oti laba ieeja jū rā , un nav sekla, un ļ oti tī ra. Vienī gais ir vē jš . jo janvā ris. Slikti, ka tuvumā nav ne veikalu, ne restorā nu, ne izklaides, bet pati viesnī ca nav slikta. Viesnī cā bija pietiekami daudz cilvē ku, daudz ā rzemnieku, viesnī ca ģ imenei un relaksē još ai atpū tai.
Parādīt vairāk »


iemiesojums tetyuana21
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums nasia-2
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums jajagoda
3 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Lisaua
3 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums h1815gr
‹ Viesnīca Mercure Hurghada 4*
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен на берегу моря в 12 км от центра города Хургада. Открыт в 1995 году, последняя частичная реновация проведена в 2018 году, есть корпуса 2015 года постройки. Состоит из основного одноэтажного здания (только ресепшен), и 18-ти 3-этажных корпусов и трех 2-этажных вилл. Отель отличается большой территорией с собственным ранчо, одним из лучших пляжей в регионе и корпусами построенными в восточном стиле. Отель подходит для активного и семейного отдыха с детьми, а также любителям серфинга.

Atrašanās vieta В 5 км от аэропорта г. Хургада.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 700 метров, до глубины 5-6 метров, вход в море: пологий, песчаный. Пляж состоит из двух частей — лагуна и коралловый пляж. Пляжные полотенца — бесплатно. Beach Bar — 10:00-17:00, в баре не сервируется пиво.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), Wi-Fi в лобби и в Shisha Corner (бесплатно), магазины, 1 конференц-зал вместимостью до 120 человек, 3 бассейна для взрослых (один с подогревом в зимний период), автобус в Хургаду: платно (бесплатно один раз в неделю для системы UAI, при минимальном размещении на 7 ночей).

Основной ресторан Dar El Andalus – международная кухня, питание по системе «Шведский стол» (завтрак, обед и ужин).

Ресторан средиземноморской кухни (ужин).

Рыбный ресторан Al Samaka (ужин).

Ресторан азиатской кухни (ужин).

Dar El Andalus Restaurant — главный ресторан: завтрак (07:00-10:00), обед (12:00-15:00), ужин (18:30-21:30);

Mediterranean Restaurant — a la carte ресторан средиземноморской кухни: ужин. Ресторан возможно посетить один раз в неделю бесплатно, по предварительной резервации;

Al Samaka Restaurant — a la carte ресторан,3 морепродуктов: ужин. Ресторан возможно посетить один раз в неделю бесплатно для системы UAI, по предварительной резервации (при минимальном размещении на 7 ночей);

Asian Restaurant — a la carte ресторан азиатской кухни: ужин. За дополнительную плату, по предварительной резервации.

Azur Bar — 10:00-00:00; поздний завтрак 10:00-12:00; чай с выпечкой 17:00-18:00;

Pool Bar — 10:00-17:00; закуски и мороженое 13:00-17:00;

Beach Bar — 10:00-17:00, в баре не сервируется пиво;

Sharky Disco Bar — после 00:00 платно;

Ultra Bar — бар для системы UAI, 10:00-00:00,

Shisha Corner — платно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна (один с подогревом в зимний период), мини-клуб для детей от 4 до 12 лет, мини-диско в 20:00, детские горшки (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — 4 теннисных корта с грунтовым покрытием и оборудование (освещение — платно), мини гольф, живая музыка (один раз в неделю), пляжный волейбол, анимация, футбольное поле, дартс, бочче, сквош бесплатно (освещение платно), аквааэробика, водное поло. Платно — водные виды спорта (серфинг, кайтсерфинг), катамаран, банан, дайвинг центр, катание на верблюдах и лошадях.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 469 номеров.

Istabās

Кондиционер (индивидуальный), мини-бар (одна маленькая бутылка минеральной воды в день на человека — бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (по запросу, бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), сейф (бесплатно), телевизор, спутниковое телевидение (русские и украинские каналы), телефон (платно), балкон или терраса. Ванная комната с душевой кабиной, феном и туалетными принадлежностями. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Safaga Road km 12, Hurghada, Egypt
Tālruņi: +20 65 346 4646
Tīmekļa vietne: Mercure Hurghada
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.