Ja ekskursija ir lēta, varat doties

Rakstīts: 5 novembris 2021
Ceļošanas laiks: 16 — 23 oktobris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Kā pē c neviens nebrī dinā ja, ka Hurgada ir ļ oti liela atkritumu izgā ztuve, š is brī dis, kā arī daudz nepabeigtu un pamestu mā jokļ u, protams, nomā c. Vietē jie stā stī ja, ka visi bū vniecī bas un renovā cijas projekti bija vē rsti uz krieviem, tā pē c, kad lidmaš ī na tika notriekta un tā dē jā di tū ristu plū sma tika novirzī ta uz Krimu, visas investī cijas izmira. Viesnī cā ieradā mies agri, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzi, devā mies brokastī s, lai neubagotu izlī gumu un nemaksā tu naudu, pā rģ ē rbā mies un devā mies peldē ties. Skaidrs, ka, lai nebā ztos pa koferiem, mā jas dvieļ i un peldkostī mi tika ņ emti atseviš ķ ā somā . Tuvā k vakariņ ā m klusi apmetā s. Istaba, tā pat kā visa viesnī ca, ir veca, bet tī ra, nestrā dā ja kondicionieris, stā vlampa un seifs (iespē jams tā pē c, ka nemaksā ja), atstā ju pieprasī jumu par uzņ emš anu, viss tika izdarī ts ( ā tri, tā pē c rodas iespaids, ka viņ i salū za ar nolū ku).
Ē diens - pē c principa - nu ko tu gribē ji par tā du naudu, bet izsalcis nebū si. Tī rī ba ir tā da, ka to noteikti varē tu labā k pieskatī t. Bet, iespē jams, lai ieskrū vē tu to mentalitā tē - pilsē tā veikala ī paš nieks bez vilcinā š anā s nometa tukš u kolas skā rdeni blakus puķ u dā rzam, lai gan es viņ am prasī ju urnu. Istaba tika tī rī ta katru dienu un viss bija kā rtī bā . Gids vā rdā Imaaaaad nodarbojas ar ekskursiju un maksas veikalu pā rdoš anu, lai gan mums personī gi citu problē mu nebija. Viņ š to dara ļ oti prasmī gi, neatlaidī gi un prasmī gi, tā pē c sagatavojies. Mū su tikš anā s reizē viens vī rietis pat iekrita transā no savā m meditā cijas runā m. Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir tā s plaš ā teritorija, mē s principā katru dienu peldē jā mies jaunā pludmalē un pusdienojā m daž ā dos restorā nos, un š ķ iet, ka tik un tā neesam bijuš i visur. Brī vdienu otrajā pusē pievī la jū ra - bija stiprs vē jš , tā pē c slē gtā lagū na mū s izglā ba.
Animā cijas praktiski nebija. Cenas pilsē tā un netā lu no viesnī cas ir gandrī z vienā das - neklausieties taksometru vadī tā jiem. Preces - frank Ķ ī na. Zā les, eļ ļ as ir lē tā kas, bet lietderī bas rezultā tu vē l nezinu. Lidojā m ar trī s stundu nokavē š anos, kā es saprotu, Anex tū re aizņ ē ma č etrus lidojumus vienā , it kā nekā , bet tā pē c nokavē jā m vilcienu. Lidostā kafijas tase maksā.6$, es izsprā gu "No x. . . pats", un pē c ē ģ iptieš a sejas izteiksmes sapratu, ka viņ š š o frā zi dzird biež ā k nekā "labrī t". Pā rē jais izdevā s, iedegā s, nomazgā jā s, bet te pē c noteikuma galvenais ar ko atpū sties, un nekur.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu