Elysees Hotel 4*– Atsauksmes

99
Novērtējums 6.410
№74 viesnīcas reitingā Hurgada
7.1 Numurs
7.4 apkalpošana
7.2 Tīrība
6.8 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai 2 minūšu pastaigas attālumā no tās privātās pludmales un 3 km attālumā no Hurgadas. Viesnīca atklāta 2005. gadā, pēdējais renovācija veikta 2017. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар vldslvpc
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lē jā mies viesnī cu mazam bē rnam (bē rnu ē dienkarte, rotaļ u laukums, animatori, baseins, gultiņ a), ieradā mies 17:30, viesnī cā bijā m 20:30, gids mū s pat nesanā ca. ! Puika, kurš mū s sagaidī ja, mums parā dī ja ekonomisko istabu (lai gan mums ir standarta) par 20? jautā jums tika atrisinā ts tikai no 3. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies viesnī cu mazam bē rnam (bē rnu ē dienkarte, rotaļ u laukums, animatori, baseins, gultiņ a), ieradā mies 17:30, viesnī cā bijā m 20:30, gids mū s pat nesanā ca. ! Puika, kurš mū s sagaidī ja, mums parā dī ja ekonomisko istabu (lai gan mums ir standarta) par 20? jautā jums tika atrisinā ts tikai no 3. reizes, istaba bija netī ra, viņ a uzreiz atrada lietotu skuvekli, viņ a saka, ka istaba tika tī rī ta, nu ok. Kad ieraudzī ju, ka tajā mazajā teritorijā ir 3 peldbaseini un viss, biju š okā ! Es meloju, tur arī bē rniem ir ierā dī ta vieta, kas metrs pa metram un tur nekā nav, tikai zī me. trī s reizes prasī ja atnest bē rnu gultiņ u, tur atnesa tā das nepatikš anas (ir foto), prasī ju tē jkannu, teica 2? dienā , mē s nekad neesam peldē juš ies baseinā ! Nā kamajā dienā es uzrakstī ju ekskursiju operatorei Alī nai, jo tā ir kū ka! Nav bē rnu ē dienkartes, rotaļ u laukums pludmalē , kas atvē rts lī dz 18.00, nav izklaidē tā ju, nekas!! ! Bā rs...Nu, ja vē laties kokteili, jums bū s 0 izmē ra plastmasas glā ze.
1 un tas, ko viņ i saka, ir "viss iekļ auts" Tas ir pilnī gs meli, par visu maksā si. Vienī gais, kas bija labs, bija ē damistaba. Personā ls ir lielisks, ī paš i Muhameds (man liekas, ka viņ u sauc) menedž eris!! !
Array
аватар Lidiia19
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Rakstī š u ī si un kodolī gi. Viesnī ca ir trī s zvaigznes, nekā dā gadī jumā č etras, nevienam nemelo. Telpas ir vecas, bet viss darbojas. Viņ i tī rī ja katru dienu, cik labi varē ja) Jū s nepaliksit izsalkuš i, bet negaidiet neko super wow. … Tomēr ▾ Rakstī š u ī si un kodolī gi. Viesnī ca ir trī s zvaigznes, nekā dā gadī jumā č etras, nevienam nemelo. Telpas ir vecas, bet viss darbojas. Viņ i tī rī ja katru dienu, cik labi varē ja) Jū s nepaliksit izsalkuš i, bet negaidiet neko super wow. Teritorija ir ļ oti maza, ir divi strā dā još i baseini, bet tos pastā vī gi aizņ em vietē jie iedzī votā ji, jo viesnī cā ir liels skaits. Es teiktu, ka š ī viesnī ca ir vairā k domā ta vietē jiem, nevis tū ristiem. Pludmale tī ra, dvieļ i izdalī ti, ir brī vas vietas, ī paš i uz pontona, tas ir lieliski, jo neguļ viens otram virsū . 40 minū tes lī dz centram. ar kā jā m - palī dzē ja vakaros + ekskursijas un nedē ļ as atpū ta izdevā s)
аватар christofor
Ī sā k sakot: tī ri un labi numuriņ i (populā rā kā s viesnī cā s var bū t arī sliktā k), lieliskas gultas un tī ra veļ a, uzmanī ga apkalpoš ana, labiekā rtota pludmale, wi-fi darbojas pat pludmalē un daž ā s istabā s, lai gan ir tikai vestibils. … Tomēr ▾ Ī sā k sakot: tī ri un labi numuriņ i (populā rā kā s viesnī cā s var bū t arī sliktā k), lieliskas gultas un tī ra veļ a, uzmanī ga apkalpoš ana, labiekā rtota pludmale, wi-fi darbojas pat pludmalē un daž ā s istabā s, lai gan ir tikai vestibils. deklarē ts.
Ē dieni, no kuriem izvē lē ties, š ķ iet, ka katru dienu viss ir vienā ds, bet ir daudz, no kā izvē lē ties, makaroni, kartupeļ i, rī si, mē rce, gaļ a katru dienu, liellopu gaļ a, aknas, vista, zivis. Pildī ti baklaž ā ni un paprika. Ir daudz dā rzeņ u, no kuriem izvē lē ties, mē rces tiem. Augļ i. Garš ī gu konditorejas izstrā dā jumu daudzveidī ba.
Ļ oti patī kama pludmale, lī dz tai nav jā iet 500 metri, netā lu, ir gluda ieeja bez akmeņ iem pa smiltī m ū denī , gara mola ar divā m rindā m sauļ oš anā s krē sliem uz tā s, virs kuras ir saliekami nojumes, lai pasargā tu galvu no saules. Uz mola var sauļ oties lī dz saulrietam, no tā s var arī lē kt ū denī un pē c tam nopeldē t 50 m lī dz krastam.
5-7 minū š u gā jiens lī dz Pilsē tas bulvā rim.
Ekskursijas ar gidu nav vē rts pirkt. Viņ i uzvedas paš pā rliecinā ti, bez iemesla lamā jas par viesnī cu un konkurentiem.
Lieliskais puisis Mahmuds piedā vā ekskursijas pludmalē daudz lē tā k nekā gidi. Sā kumā cilvē ki pludmalē apjautā jā s, neviens nepateica ne vā rda, visi atbildē ja pozitī vi. Galvenais, ka viņ am ir enkurs - viņ a ceļ ojumu aģ entū ra atrodas tieš i zem viesnī cas, viņ š nekur nebē g.
Mē s gribē jā m laivu braucienu. Internetā atradu piedā vā jumu, 35 dolā ri, gidi 50. Š is brauciens ar nirš anu pie Mahmuda 20 dolā ri. Viņ š ieteica to paš u 35, bet pilnī gi savā dā k, ar Paradī zes salu.
Parunā jā m tuvā k – ļ oti sirsnī gs cilvē ks, kurš visiem novē l labu.
Mē s izmantojā m viņ a laivu braucienu ar trī s pieturā m un nirš anu ar akvalangu, esam gandarī ti!
Viņ i arī nopirka video no puiš iem ar viņ u paš u nirš anu. Paldies Mahmud!
Pludmalē ir arī volejbols, bucce, š autriņ as, dejas un vingrinā jumi.
Paldies viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī gajā m ģ imenes brī vdienā m. Iesakā m visiem, kam nav nepiecieš ams patoss, bet nepiecieš ama normā la atpū ta ar labu cenas un kvalitā tes attiecī bu.
аватар pallsid
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā mies 12.00. Nokā rtojā s uzreiz, iedeva 10 dolā rus, iedeva uzlabotu istabu. Ē diens labs, putnu gaļ a un zivis, jē rs pa porcijā m. Visu š ķ irņ u dā rzeņ i. Neuzskaitī t. Augļ i gvajava, apelsī ns, datums, ā bols. … Tomēr ▾ Ieradā mies 12.00. Nokā rtojā s uzreiz, iedeva 10 dolā rus, iedeva uzlabotu istabu. Ē diens labs, putnu gaļ a un zivis, jē rs pa porcijā m. Visu š ķ irņ u dā rzeņ i. Neuzskaitī t. Augļ i gvajava, apelsī ns, datums, ā bols. Janvā rī istabā ir auksts. Kondicionieri apkurei nestrā dā ne viesnī cā , ne Hurgadā principā . Pirmā s pā ris naktis gulē jā m sporta kreklos. Tad viņ i pieraduš i. Viesnī cas ceļ vedis no ANEX Said sanā ksmē runā ja divas stundas. Speciā li gā jā m klausī ties (atpū tā mies 12. reizi). Gids nepateica ne vā rda patiesī bas, tik nekaunī gu un stulbu slodzi neesam dzirdē juš i, bet izturē jā m. Pē c pā ris dienā m sazinoties ar lū gumu pē c palī dzī bas, viņ š teica, ka palī dz tikai tiem, kas no viņ a iegā dā jā s ekskursijas (trī sreiz dā rgā kas).
Путь от номера до пляжа
аватар anvo-23
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atvaļ inā jums bija izdevies! Viesnī ca ir pilsē tvide, un tas ir tā s š arms. Vietē jā krā sa ir ļ oti smieklī ga un nav ī paš i uzmā cī ga. Atbraucot ar pasē m iedeva 20 eiro (par 2 istabiņ ā m) un mums iedeva istabiņ as ar balkonu, ar skatu uz ceļ u un gabaliņ u jū ru))), ē diens protams vienmuļ š , tā kā man var gatavot daž ā dus ē dieni no tiem paš iem produktiem, tie neder (BET principā viss bija garš ī gi un tieš i pietiekami. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums bija izdevies! Viesnī ca ir pilsē tvide, un tas ir tā s š arms. Vietē jā krā sa ir ļ oti smieklī ga un nav ī paš i uzmā cī ga.
Atbraucot ar pasē m iedeva 20 eiro (par 2 istabiņ ā m) un mums iedeva istabiņ as ar balkonu, ar skatu uz ceļ u un gabaliņ u jū ru))), ē diens protams vienmuļ š , tā kā man var gatavot daž ā dus ē dieni no tiem paš iem produktiem, tie neder (BET principā viss bija garš ī gi un tieš i pietiekami.
Man patika pludmale, bijā m ar 5 gadī gu bē rnu, ļ oti iepriecinā ja ieeja, smiltis un bez akmeņ iem. Bā rs pludmalē viesnī cas viesiem ir bez maksas, ir tualete, un netā lu no pludmales ir restorā ns - ļ oti ē rti.
Biju ļ oti apmierinā ta ar dvieļ iem gan pludmalē , gan istabā - mī ksti, frotē un sniegbalti. Mī nuss - vannas piederumu trū kums (tikai š ķ idrā s ziepes). Viņ i tī rī ja katru dienu, ne pā rā k kvalitatī vi, bet tas nebija kritiski, viņ i mainī ja dvieļ us, savija dzī vniekus uz gultas, iznesa atkritumus - mē s daudz nepiemetā m))
Apsildā ms baseins, tikai liels (pie baseina tiek nodroš inā ti arī dvieļ i), bet tī rs un patieš ā m silts. Personā ls bija draudzī gs, jo ī paš i puiš i bā ros ir izpalī dzī gi, paldies viņ iem.
Ekskursijas ņ ē mā m nevis pie gida, bet pludmalē pie Mahmuda, forš a ekskursija bija "3 in 1" par 50$ no cilvē ka: nirš ana + snorkelē š ana + Paradī zes sala (uz jahtas bijā m 9, un fotogrā fs kā animators, bija forš i, jautras un ļ oti garš ī gas pusdienas. Izlidojā m arī ar izpletni (no jahtas) no Mahmuda, organizatori piegā ja procesam ļ oti atbildī gi.
Kopumā REZULTĀ TS: Iesaku tū ristiem uz viesnī cu, ja jums ir svarī ga atpū ta, kā arī ieteiktu viesnī cas ī paš niekiem strā dā t ar ē dienkarti un iegā dā ties pavā rgrā matu š efpavā ram : )))
аватар Aleksej89912
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā atpū tā mies 4 cilvē ki, kopumā tā atrodas Sheron Street, kas ir centrā lais gar ielu, ejiet no viesnī cas lī dz 2-3 km un ir aptiekas ar fiksē tā m cenā m (uzmanieties uz katras kastes cena ir salū zis, kad es biju sieviete, pā rdeva pilienus degunā par 1 dolā ru, un tie maksā ja 10 mā rciņ as - 0. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies 4 cilvē ki, kopumā tā atrodas Sheron Street, kas ir centrā lais gar ielu, ejiet no viesnī cas lī dz 2-3 km un ir aptiekas ar fiksē tā m cenā m (uzmanieties uz katras kastes cena ir salū zis, kad es biju sieviete, pā rdeva pilienus degunā par 1 dolā ru, un tie maksā ja 10 mā rciņ as - 0.6 dolā ri) veikali un tirgus (vietē jais, kur katrai precei ir cenu zī mes, daž reiz rū pī gi jā paskatā s kasē , gadā s, ka cena ir vienā da, bet kasē tā ir pavisam cita, jo tā bija, pē rkot Tunč a bundž as 10 mā rciņ as, kasē bija 21). Valū tas maiņ ai ir diezgan daudz bankomā tu (ņ emiet vē rā , ka tajos pieņ em banknotes no 20 nominā lvē rtī bā m, pā rbaudī ja 10 dolā rus vai eiro), labā k uzreiz samainī t naudu pret vietē jā m mā rciņ ā m, lai ar tiem norē ķ inā tos veikalos un aptiekā s, vietē jais transports ar ietaupī t naudu - dolā ri tiek noapaļ oti. Mikroautobusi kursē no viesnī cas atraš anā s vietas par 2.5 mā rciņ ā m vienai personai, jū s varat arī nokļ ū t zivju tirgū un moš ejā , Sheraton Street, ir daudz veikalu un tirgu, kas tusē vietē jā lī menī , tas nav 2 USD taksometrs, tas ir lē tā ks un saņ emt. brauciens un ekskursija.
Par viesnī cu tā ir pilsē tnieciska tipa, mā jī ga, kompakta, tī ra reģ istratū rā ir internets, kas ķ eras vestibilā , viesnī cas teritorijā , pat istabiņ ā ā trums labs, ļ auj video pieslē gumu viber pull, ir internets gan BEACH, gan Dolphin BAR. Ir daž ā das lielā kas istabas pā riem pa 4 cilvē kiem un kompaktā k, uzreiz prasiet dabū t istabiņ u ar skatu uz baseinu, jo ir numuriņ i uz ielu vai bū vniecī bas stadijā esoš u viesnī cu, recepcijā var vienoties kā . Viesnī cā ir divi peldbaseini, viens apsildā ms, ieslē gts no 5. decembra, ū dens labs, bē rni peldē jā s, restorā ns pirmais viesnī cā ē d olu kulteni, vā rī tas olas, sparģ eļ us, dā rzeņ us, visā dus jogurtus, no rī ta plovs utt. Kopumā tā pat kā visi pā rē jie. Pusdienas: piedevas kartupeļ u biezeni vai cepti, rī su makaroni, cepti tomā ti ar sieru, vista, zivis, gaļ as plovs, desiņ as, desa; vakara gaļ a vā rī ta ar garš vielā m ir ļ oti garš ī ga, zivis un tik ļ oti daž ā di piedevas. Ar augļ iem, meloni, greipfrū tu, datelē m, protams, varē tu loku paplaš inā t. Ak, kas nav, nav.
Vē l norā dī š u, ka NAV automā tiskā s kafijas kā daž ā s viesnī cā s un to var dzert tikai restorā nā , lejot no tē jkannas (tikai š ķ ī stoš o), piemē ram, tē ju (istabā nav tē jkannas un tē jas vai kafijas). Atklā ti sakot, pietiek ar izsalkumu, nebū si pietiekami garš ī gs un nekas papildus nav vajadzī gs. Pietiek ar pieciem vistas veidiem, vienu, bet labi pagatavotu. Mums pietika 4 cilvē ku ģ imenei. Krabjus nedod, bet pat ja tur vienalga nav ko ē st, tikai nagi (salī dzinu ar 5 zvaigznē m).

Viesnī cas numuriņ us tī rī ja gandrī z katru dienu, un gulta tika mainī ta un personā ls reaģ ē ja momentā li, tualetes papī rs nebija un uzreiz tika atnestas ziepes un uz durvju roktura uzlika kartiņ u, ka jā tī ra, viss tika iztī rī ts no pludmales un tī rī š anai nekas netika dots. Odus uz ielas neredzē ju, jo saindē jā s, bet pa nakti var parā dī ties istabā un iekost, uzreiz uzrakstu imunitā ti pret fumulgatora aerosoliem utt. , palī dzē ja dihlofoss, ka atnesa lī dzi visus odi gulē ja. 15 minū tes pē c tam tas tika izvē dinā ts BUD.
Atbilstoš i viesnī cas infrastruktū rai no ē kas fasā des atrodas Dolphin PUB - restorā ns - bā rs kā gribi un tur visus dzē rienus sauc par brī vu un animā cija bē rniem un diskotē ka, tu nē jā iet jebkur, viss savā s vietā s, galdiņ i gan iekš ā , gan ā rā , var labi un brī vi atpū sties, mī nus viens - dū mi.
Pludmale atrodas blakus viesnī cai, no viesnī cas var iziet cauri ejai, kas ir veidota virs Sheron Street brauktuves un ar liftu lejā , 25 metrus garu eju, vai vienkā rš i š ķ ē rsot brauktuvi no viesnī cas. Tagad Dream Beach pludmale savā struktū rā ietver restorā nu, kas, manuprā t, ir greznā ks nekā viesnī cas ē kā , tā pē c dzē rienus un sā tī gas pusdienas un vakariņ as var ieturē t tieš i tur, tā pē c dzimš anas dienas svinī bas ir viss viens un tas pats ē diens kā jau centrā lajā ē kā nekur no pludmales nav jā iet un jā ē d turpat uz vietas. Pludmalē ir arī bā rs (visi dzē rieni bez maksas + pica un sviestmaizes), katru dienu ir arī animā cija un vingroš ana pie bā ra un ū denī jū rā , austrumu dejas un priekš nesumi tautastē rpos, ļ oti jautri un garlaicī gi . Pludmale pilnī bā smilš aina, ieeja jū rā un dibens smilš ains, sauļ oš anā s krē sli ē rti un tī ri, to pietiek visiem, aprī koti arī ar saulessargiem, kas ir ē rti, smiltis ir tī ras un bez koraļ ļ u gliemež vā kiem un palika koferī , jū ra ir tī ra un pat 20 metrus var redzē t dibenu , jū ras krā sa TIRKĪ ZA, uz mola atrodas arī sauļ oš anā s krē sli, no kuriem var izlē kt, aprī kots ar pontonu ar slī d ar nolaiš anos ū denī .
Brī dinu arī , ka planš etdatori 123 ir populā ri, kad tos paņ em lidostā pē c ieraš anā s, tā pē c nepē rciet.
Š eit pievienoš u video apskatu par viesnī cu, lai varē tu skaidri izlasī t manu atsauksmi un visu redzē t paš i: https://youtu. be/TX7FAx7fE_I
Arī apskats par zā lē m, ko viņ š atveda no Ē ģ iptes: https://youtu. be/D3wEZryQfjM
аватар chipalina567
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man viss patika, ļ oti draudzī gs personā ls, istaba bija laba, virtuve nedaudz vienmuļ a, bet bija garš ī gi un neviens nepalika izsalcis, bā rmenis pie baseina ir vienkā rš i nenormā li jauks un draudzī gs, un taisa lieliskus kokteiļ us. Istaba vienmē r bija tī ra, pludmale lieliska un galvenais blakus, š ī ir lieliska viesnī ca par naudu, biju citā s viesnī cā s, nebija tik labi, bija forš i un tagad, ja mē s ejam, tad tikai š eit. … Tomēr ▾ Man viss patika, ļ oti draudzī gs personā ls, istaba bija laba, virtuve nedaudz vienmuļ a, bet bija garš ī gi un neviens nepalika izsalcis, bā rmenis pie baseina ir vienkā rš i nenormā li jauks un draudzī gs, un taisa lieliskus kokteiļ us. Istaba vienmē r bija tī ra, pludmale lieliska un galvenais blakus, š ī ir lieliska viesnī ca par naudu, biju citā s viesnī cā s, nebija tik labi, bija forš i un tagad, ja mē s ejam, tad tikai š eit.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika, vienī gais mī nuss, ka nav teritorijas. Iekā rtojā s diezgan ā tri, standarta numurs. Tehnika darbojas, istaba tika uzkopta katru dienu plus dvieļ u maiņ a. Labi. Š ī ir budž eta viesnī ca tiem, kas ceļ o tikai pie jū ras. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika, vienī gais mī nuss, ka nav teritorijas. Iekā rtojā s diezgan ā tri, standarta numurs. Tehnika darbojas, istaba tika uzkopta katru dienu plus dvieļ u maiņ a. Labi. Š ī ir budž eta viesnī ca tiem, kas ceļ o tikai pie jū ras.
аватар Anatoli_2020
Mū su reisā no Minskas 2020. gada 14. janvā rī ap pulksten 8.00 viesnī cā ieradā s 3 grupas pa 2-3 cilvē kiem. Vadī tā js savukā rt piesauca katru grupu pie letes un jautā ja: "Vai vē laties labu numuru? ". 2 grupas viņ am atbildē ja "jā ", pē c kā viņ š pač ukstē ja summu, kā ds no grupas rakņ ā jā s pa viņ a maku un pasniedza banknotes menedž erim. … Tomēr ▾ Mū su reisā no Minskas 2020. gada 14. janvā rī ap pulksten 8.00 viesnī cā ieradā s 3 grupas pa 2-3 cilvē kiem. Vadī tā js savukā rt piesauca katru grupu pie letes un jautā ja: "Vai vē laties labu numuru? ". 2 grupas viņ am atbildē ja "jā ", pē c kā viņ š pač ukstē ja summu, kā ds no grupas rakņ ā jā s pa viņ a maku un pasniedza banknotes menedž erim. Pā rvaldniece nekavē joties piekā ra visai grupai rokassprā dzes un nosū tī ja uz istabu. Nolē mā m, ka mums ir vienalga par to, vai istabā ir balkons un kur pavē rsies logi, tā pē c uz vadī tā jas jautā jumu tika atbildē ts, ka mums nav nekā du ī paš u prasī bu telpai un mē s nemaksā sim par “ laba” istaba. Pā rvaldnieks mums teica: "Pagaidiet. "
Gaidī jā m 3.5 stundas. Š ajā laikā piebrauca vē l vairā ki autobusi ar tū ristiem, visi piegā ja pie menedž era, samaksā ja naudu, saņ ē ma rokassprā dzes un devā s uz savā m istabā m. Mē s visi gaidī jā m, kad piegā jā m pie menedž era, dzirdē jā m "Jū su istaba nav gatava. "
Beidzot pē c mū su saš utuma par acī mredzamo naudas izspieš anu un veco ļ auž u iebiedē š anu mū s aizveda uz Romm 512. Telpā nav balkona, no restotā loga paveras skats uz atkritumu izgā ztuvi starp ē kā m. Bet mums par to nebija sū dzī bu. Tā dā tehniskajā stā voklī saņ ē mā m istabiņ u, kas tika "sagatavota" mū su iebraukš anai 3.5h:
1) Abas gultas ar salauztu dibenu, matrač i ir daļ ē ji uz grī das, guļ ot uz gultā m tie skaļ i č ī kst;
2) Nedarbojas tualetes skaloš ana, neliels daudzums š ķ idruma no poda izplū st uz grī das;
3) Vienā no loga sekcijā m starp stiklu un rā mi ir 5 mm plata sprauga, caur kuru pū š vē jš no ielas;
4) Divā m televizora pultī m trū kst bateriju;
5) Gaisa kondicionieris nedarbojas, lai paaugstinā tu temperatū ru, lai gan š ī funkcija ir pieejama gaisa kondicionē tā ja vadī bas panelī ;
6) No izlietnes un duš as netek karsts ū dens, plū st nedaudz silts ū dens, kad karstais ū dens ir pilnī bā atvē rts;
7) Naktsskapī esoš ā ledusskapja vads nesasniedz tuvā ko kontaktligzdu, nav pagarinā tā ja;
8) Elektroniskajā durvju slē dzenē ir izlā dē juš ā s baterijas, kā dē ļ slē dzene darbojas tikai ceturtajā vai piektajā mē ģ inā jumā un pē c daž ā m dienā m izgā zā s pavisam (tad izrā dī jā s, ka baterijas beiguš ā s);
7) Telpā ir ķ ī miska smaka, lī dzī ga apavu krē ma smarž ai.
Mē s prasī jā m mainī t istabu, viņ i mums atteica un teica, ka viss tiks salabots. Patiesī bā viņ i tikai salaboja noteku tualetē un iedeva baterijas televizora pultī m. Viesnī cas vadī tā ji ignorē ja citus mū su pieprasī jumus. Lū dzā m palī dzī bu tū risma aģ entū rai SOFTTUR, no kuras iegā dā jā mies tū ri, tač u atbildē saņ ē mā m padomu sazinā ties ar tū roperatora viesnī cas gidu, kuru viesnī cā nevarē ja atrast. Paš i paspē jā m salabot gultas, ar medicī nisko apmetumu noblī vē jā m spraugu logā .
Pē c daž ā m dienā m satikā m tū ristus no Kijevas, kuri arī reģ istrē joties atteicā s maksā t un saņ ē ma apmē ram tā du paš u numuru kā mū sē jais. Viņ i vē rsā s pie savas ceļ ojumu aģ entū ras ar ultimā tu prasī bu nodroš inā t rezerves numuru vai nekavē joties atgriezt tos atpakaļ Kijevā . Stundas laikā viņ u tū risma operators sazinā jā s ar viesnī cas vadī bu, un viņ i tika pā rvietoti uz citu numuru bez papildu maksas. Š eit ir patiesas rū pes par tū ristiem, kas nav tā das paš as kā "SOFTTUR".
Ir atklā ta vē l viena dī vaina Elizejas viesnī cas "viss iekļ auts" sistē mas iezī me. Viesnī cas bā rā pludmalē mums teica, ka viņ iem ir oficiā ls noteikums: saskaņ ā ar sistē mu "viss iekļ auts" vienam atpū tniekam dienā tiek izsniegtas ne vairā k kā.3 stipro alkoholisko dzē rienu porcijas. Tajā paš ā laikā viena porcija, pē c bā rmenes vā rdiem, ir "mazliet", bet patiesī bā.15-20 grami. Bet bā rmenis atteicā s parā dī t oficiā lo dokumentu, kur tas ir rakstī ts. Citā s Ē ģ iptes viesnī cā s neko tā du neesam redzē juš i. Par to ziņ ojā m arī ceļ ojumu aģ entū rai SOFTTUR ar pretenziju, ka par š ā du funkciju vajadzē ja brī dinā t, pā rdodot tū ri. Mē s neesam saņ ē muš i atbildi no SOFTTUR par š o jautā jumu.
Viesnī cas priekš rocī ba ir pilsē tas pludmale, ko ī rē jusi viesnī ca, ar brī niš ķ ī gu ieeju ū denī un daudzā m sauļ oš anā s krē sliem. Bet starp sauļ oš anā s krē sliem ir pilnī gi miruš i, kuros nav nostiprinā ta paceļ amā daļ a. Par alkoholu bā rā pludmalē ir rakstī ts augstā k. Turklā t bā rā vajadzē tu pasniegt vieglas uzkodas, kas tika atnestas tikai daž iem cilvē kiem, tā pē c tā s gandrī z nekad nebija pieejamas.
Par uzturu. Brokastis ir standarta, viņ i gatavo olu kulteni vai olu kulteni. Vā rī tu olu nav. Pusdienu un vakariņ u zupas pā rsvarā ir š ķ idras, kurā s diez vai var izmakš ķ erē t daž us dā rzeņ u gabaliņ us. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir 2 ē dieni: vai nu liellopa gaļ a un vistas, vai liellopa gaļ a un zivis, vai vista un zivis. Ievē rojā m, ka vista vienmē r ir liemeņ a griezuma formā (citā s viesnī cā s atseviš ķ i redzē jā m stilbiņ a, augš stilba, krū tiņ as, spā rnu formā ). Tajā paš ā laikā pē c gabalu lieluma, galvenokā rt stilbiņ iem, ir skaidrs, ka tika sagriezti liemeņ i, kas sver 600-800 gramus. Neviena broileru putnu ferma nepiegā dā š ā da svara liemeņ us. Radā s aizdomas, ka tas ir tā sauktais gadī jums, proti, cā ļ us saspieduš as vai noknā bā juš as citas vistas, vai arī nobeiguš ā s slimī bas. Š ī iemesla dē ļ mē s neē dā m vistu.
аватар sokol0309
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopā atpū tā mies 6 naktis, izdomā jā m spontā ni, cena š ai viesnī cai ir pieņ emama, nekad neesam bijuš i, interesē . Tas, ka atsauksmes ir pretrunī gas, tā ir visur, arī dā rgā s viesnī cas tiek laminā tas, mū sē jie ne ar ko nevar iepriecinā t, vienkā rš i cerī bas ir pā rā k lielas. … Tomēr ▾ Kopā atpū tā mies 6 naktis, izdomā jā m spontā ni, cena š ai viesnī cai ir pieņ emama, nekad neesam bijuš i, interesē . Tas, ka atsauksmes ir pretrunī gas, tā ir visur, arī dā rgā s viesnī cas tiek laminā tas, mū sē jie ne ar ko nevar iepriecinā t, vienkā rš i cerī bas ir pā rā k lielas. Un no č etriem par lē ti, ko gaidī t? Gā jā m pā ri jū rai, siltums un iespaidi, tā tad viss)), turklā t pludmale tieš ā m laba, kā jau pilsē tas viesnī cai, tī ra, ar maigu piegā jienu, lieliski noderē s bē rniem, un pat tā , jū ra mums ir tradicionā la, pieradusi pie pilnvē rtī ga saulrieta (bez bē guma ar atklā tu neglī tumu).
Kas vē l plusos š ī s viesnī cas izvē lē ir atraš anā s vieta, Mamsha ir viegli sasniedzama (labs rajons), ar taksi vai mikroautobusu var nokļ ū t Sheraton, Marina krastmalā par 20 mā rciņ ā m, pati viesnī ca ir maza, tur nav nekā da teritorija kā tā da, vakaros tajā nav ko darī t, katru dienu staigā jā m pa pilsē tu, krastmala pilna ar kafejnī cā m, patī kama kultū ras vieta. Ja vē laties, varat apmeklē t zivju restorā nu, jū s to nevarē sit nogarš ot viesnī cā ), lē ti un ļ oti garš ī gi. Kas attiecas uz viesnī cu, tad iekā rtojā s uz divā m stundā m, pirmā istaba nestrā dā ja, otrā labā ka, parasta, viss strā dā ja un paldies par to, bez balkona (tas izglā ba 3 peldkostī mu klā tbū tni, viņ iem bija laiks ž ā vē istabā ), seifs bez maksas.
Netā lu no pludmales, droš a š ķ ē rsoš ana pā ri ceļ am. Ē diens normā ls, gaidī ju sliktā ko, labā k nā kt uz sā kumu, ne vienmē r tie papildina gatavos ē dienus. Rindas ir, bet tas nav bū tiski, augļ u saprotami maz, bet uz ielas pirkt nav problē ma, jo vairā k granā tā bolu tik un tā , vī ģ es nedā rgā s viesnī cā s nedod, un vē l jo vairā k mango. Granā tas ir krā š ņ as, vā rdam skā bes pilnī bā nav. Nopirka sev sulas pakā s un ū deni, to no dzesē tā jiem - tī rī ja zobus un skaloja augļ us. Mē s vienmē r tā darā m un nejaucamies ar vē deru, arī bā ros nelietojam ledu dzē rienos.
Kas attiecas uz izklaidi, tad ir kaut kas no animā cijas, bet mē s neesam mī lē tā ji, pa dienu pludmale, vakarā braucam uz pilsē tu, braucā m tikai ekskursijā s, nebraucot jū rā ar jahtu, atpū ta nav atpū ta)), zemū dens skaistules, kur nu vē l apbrī not š o savulaik izlē ma par paraseilingu (izpletnī aiz laivas), un tas bija baisi un kayfovo, emocijas pā ri malai, wow, forš i.
Man nav nekā slikta sakā ma par personā lu. Cilvē ki ir daž ā di, vieniem ir dvē sele, ko uzart, citi klusē , aizņ emti ar savā m domā m un darbiem, nekā du konfliktu nebija, mums nav pretenziju, viss kā rtī bā .
Nezinu, varbū t kā dreiz mū s atvedī s uz š o viesnī cu, bet ieteiksim kā budž eta darbinieku ar lielisku pludmali. Miers visiem!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Never
cik jāmaksā par četrgadīgu bērnu? pārtika, naktsmītne, lidojumi?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
iemiesojums ANNA000
Vai viesnīcā ir wi-fi? istabā? samaksāts vai nē? Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
iemiesojums Noele
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai sporta zāle viesnīcā ir par maksu?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums leli60
Pludmales viesnīca-pilsēta. Vai pludmales bārs atpūtniekiem viesnīcā viss iekļauts ir maksas vai bezmaksas?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums Olfusha
Svarīgs
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель находится всего в 2 минутах ходьбы от собственного пляжа и в 3 км от Хургады. Отель был открыт в 2005 году, последняя реновация проводилась в 2017 году. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездки в кругу друзей.

Atrašanās vieta Отель расположен в 5 км от аэропорта г. Хургада.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж, 2 понтона, песчаный вход в море. Протяженность пляжа – 70 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан Hollywood – завтрак, обед и ужин по системе «Шведкий стол»,

Lucky Dolphin – a la carte ресторан (с 16:00 до 02:00).

Бар в холле отеля Napoleon (с 12:00 до 24:00).

Бар у бассейна Bonbon (c 11:00 до заката).

Паб в здании отеля Lucky Dolphin.

Бар на пляже (с 11:00 до заката).

2 открытых бассейна (1 с подогревом в зимнее время), 1 конференц-зал (до 100 персон), камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, круглосуточная стойка регистрации, магазины, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (возраст 4 – 12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, бадминтон, шахматы, ныряние с маской и трубкой, игровая комната.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 281 номер.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон (не во всех номерах). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Sheraton Road, Хургада, Египет
Tālruņi: +2 065 344 39 80
Tīmekļa vietne: Elysees Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.