Cenas un kvalitātes attiecība ir augstā līmenī. Ērts tālvadības pultij

Rakstīts: 21 februāris 2022
Ceļošanas laiks: 12 — 20 februāris 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Ī sā k sakot: tī ri un labi numuriņ i (populā rā kā s viesnī cā s var bū t arī sliktā k), lieliskas gultas un tī ra veļ a, uzmanī ga apkalpoš ana, labiekā rtota pludmale, wi-fi darbojas pat pludmalē un daž ā s istabā s, lai gan ir tikai vestibils. deklarē ts.
Ē dieni, no kuriem izvē lē ties, š ķ iet, ka katru dienu viss ir vienā ds, bet ir daudz, no kā izvē lē ties, makaroni, kartupeļ i, rī si, mē rce, gaļ a katru dienu, liellopu gaļ a, aknas, vista, zivis. Pildī ti baklaž ā ni un paprika. Ir daudz dā rzeņ u, no kuriem izvē lē ties, mē rces tiem. Augļ i. Garš ī gu konditorejas izstrā dā jumu daudzveidī ba.
Ļ oti patī kama pludmale, lī dz tai nav jā iet 500 metri, netā lu, ir gluda ieeja bez akmeņ iem pa smiltī m ū denī , gara mola ar divā m rindā m sauļ oš anā s krē sliem uz tā s, virs kuras ir saliekami nojumes, lai pasargā tu galvu no saules. Uz mola var sauļ oties lī dz saulrietam, no tā s var arī lē kt ū denī un pē c tam nopeldē t 50 m lī dz krastam.

5-7 minū š u gā jiens lī dz Pilsē tas bulvā rim.
Ekskursijas ar gidu nav vē rts pirkt. Viņ i uzvedas paš pā rliecinā ti, bez iemesla lamā jas par viesnī cu un konkurentiem.
Lieliskais puisis Mahmuds piedā vā ekskursijas pludmalē daudz lē tā k nekā gidi. Sā kumā cilvē ki pludmalē apjautā jā s, neviens nepateica ne vā rda, visi atbildē ja pozitī vi. Galvenais, ka viņ am ir enkurs - viņ a ceļ ojumu aģ entū ra atrodas tieš i zem viesnī cas, viņ š nekur nebē g.
Mē s gribē jā m laivu braucienu. Internetā atradu piedā vā jumu, 35 dolā ri, gidi 50. Š is brauciens ar nirš anu pie Mahmuda 20 dolā ri. Viņ š ieteica to paš u 35, bet pilnī gi savā dā k, ar Paradī zes salu.
Parunā jā m tuvā k – ļ oti sirsnī gs cilvē ks, kurš visiem novē l labu.
Mē s izmantojā m viņ a laivu braucienu ar trī s pieturā m un nirš anu ar akvalangu, esam gandarī ti!
Viņ i arī nopirka video no puiš iem ar viņ u paš u nirš anu. Paldies Mahmud!
Pludmalē ir arī volejbols, bucce, š autriņ as, dejas un vingrinā jumi.
Paldies viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī gajā m ģ imenes brī vdienā m. Iesakā m visiem, kam nav nepiecieš ams patoss, bet nepiecieš ama normā la atpū ta ar labu cenas un kvalitā tes attiecī bu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu