Corfu 3*– Atsauksmes

26
Novērtējums 6.510
№39 viesnīcas reitingā Aija Napa
7.2 Numurs
6.9 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.0 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca Corfu, no kuras paveras skats uz Gretian pludmali un zvejas ostu Aijanapā, atrodas tikai 5 minūšu pastaigas attālumā no rosīgā Aijanapas centra. Larnakas Starptautiskā lidosta atrodas 30 minūšu brauciena attālumā. Šī opcija ir piemērota gan ekskursiju brīvdienām, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар KiSi4ka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tiem, kas pā rā k slinki lasī t: Plusi: 1) klusa vieta, bet tuvu gan centram, gan jū rai; 2) skats no istabas; 3) telpu uzkopš ana, dvieļ u un veļ as maiņ a. Mī nusi: 1) augstprā tī gs, augstprā tī gs personā ls; 2) Uzskatu par mī nusu, ja viesnī ca nevar apsveikt viesi dzimš anas dienā ar vismaz glā zi vī na vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Tiem, kas pā rā k slinki lasī t:
Plusi: 1) klusa vieta, bet tuvu gan centram, gan jū rai;
2) skats no istabas;
3) telpu uzkopš ana, dvieļ u un veļ as maiņ a.
Mī nusi: 1) augstprā tī gs, augstprā tī gs personā ls;
2) Uzskatu par mī nusu, ja viesnī ca nevar apsveikt viesi dzimš anas dienā ar vismaz glā zi vī na vakariņ ā s. Uzmanī ba ir svarī ga, un savos svē tkos es saņ ē mu no jums rupjī bas;
3) slikti pagatavots bezgarš ī gs ē diens;
4) pusdienu kastī š u trū kums un nespē ja atrisinā t š o situā ciju. Neejiet satikties ar klientu;
5) neliela telpa, balkons, neatbilstī ba aprakstam un faktiem;
6) auksts baseins, pie baseiniem nepietiek sauļ oš anā s krē slu;
7) gaisa kondicionieris telpā nedarbojas apkurei;
8) š ķ eldoti, š ķ eldoti trauki viņ u ē dnī cā -restorā nā - vai darbinieki vispā r domā par droš ī bu ? ! Nogriezt sevi uz š ā das krū zes vai glā zes nekur nav vieglā k, it ī paš i bē rniem! Par plā ksnē m ar plaisā m vispā r klusē ju.
Pirmo reizi Kiprā . Viesnī cu ieteica aģ ents, tač u tā acī mredzami bija mana kļ ū da. . .
Reģ istrē š anā s: viesnī cā bija ap 13-30. Selila ir kipriete (viņ a vairs nebija redzē ta, iespē jams, š ī s "pils" saimniece). Uzreiz mū su adresē ar vī ru uzlidoja rupjī bas, un š ī bija mana dzimš anas diena. Vispā r mums vienkā rš i iedeva atslē gu un aizsū tī ja uz istabu. Teikt, ka daž u apsveikumu vietā dzimš anas dienā bija atlikums - neteikt neko. Pē c pastaigas pa Ayia Napa mē s devā mies uz reģ istratū ru, lai pajautā tu par rī tdienu / vakariņ ā m, un jau no krieviski runā još ā personā la viņ i saskā rā s ar rupjī bā m, viņ i saka, ka ir tā fele, izlasiet visu, ja neatceraties. Nu es viņ ai izskaidroju vispieejamā kajā veidā un paskaidroju, ka mums nav pienā kuma atcerē ties to, kas mums nav teikts. Un administratoriem ir vieglā k ī si atbildē t, kas, kur un kad, nekā veidot populā rus teikumus, ko nosū tī t uz ziņ ojumu dē li. Galu galā tas ir viņ u darbs. Wi-fi bezmaksas paroli arī man neviens nepateica, nā cā s ubagot un visu noskaidrot, tā da sajū ta, ka tevi aizsū tī ja uz apmetni - palika lī dz brī vdienu beigā m.
Istaba: maza, budž eta, ar skatu uz jū ru. Š is skats viņ u izglā ba. Tē jkannas un ledusskapja nav, tikai par papildus samaksu. Kad teicā m, ka tē jkanna ir iekļ auta telpas aprakstā , dzirdē jā m tikai: "You have Sea View - enjoy the view. " Vietā m lietotas mē beles. Viesnī cas saimniece tā vietā , lai krā sotu savas briesmī gā s bildes, bū tu labā k, ja viņ a uzkrā sotu mē beles. Gulta š ausmī gi č ī kstē ja, un bija problē mas ar skaņ as izolā ciju. Balkons ir niecī gs, tajā ir plastmasas mē beles (man tas nepatī k). Mē s ar vī ru esam mazi, bet pat mums bija š auri. Acī mredzot ne diviem cilvē kiem.
Naktī bija auksts. Gaisa kondicionieris nedarbojas apkurei. Ventilators ir vā jš . Plus istabas ir tī ras un tī ras gandrī z katru dienu (nevienu reizi netī rī ja, vai nu sakritī ba piebildei administratorei par š ausmī go zivi, vai personā la atriebī ba, bet nā kamajā dienā lī dz vakaram istabiņ a netika iztī rī ta. Vē rsoties reģ istratū rā ar pretenziju aizdedzina rokas un saka ka vainī ga, iespē jams, bija istabā . Parā dī ju foto ar datumu un laiku ka tī rī š anas laikā no 09-00 lī dz 15 -00 bijā m pludmalē . Administrators nosē dā s aizmugurē , bet man kā viesim nebija man sava lieta jā pierā da! Ir fakts - mans numurs netiek noņ emts).
Ē diens: ne tik vienmuļ š , tikai bezgarš ī gi pagatavots! Precī zā k, š ausmī gi pagatavots! Brokastis ir blā vs dienas sā kums. Vienmē r bija sajū ta, ka pavā riem nepatī k savs darbs un vē l vairā k cilvē ku, kam viņ i gatavo. Cū kā m tika sasmalcinā ti gurķ i un tomā ti! Vakariņ ā s var ā murē t nagus ar gaļ u, tā ir tik pā rkaltusi. Atmiņ as par to, kā izskatī jā s mussakas izskats, man joprojā m paliek slikti. Vai vē laties uzzinā t, kā sabojā t kalmā ru gredzenus? Cepiet tos pē c Corfu Hotel š efpavā ra tehnoloģ ijas. Zivi pagatavo ar iekš ā m un visā m iekš ā m (ja tā nav fileja, bet fileja ir vā rī ta bezgarš ī ga biezenim lī dzī ga masa), tā ir š ausmī gi rū gta. Es pats gatavoju ē st un esmu strā dā jis ē dinā š anas nozarē , tā pē c Korfu viss tiek gatavots mā jlopiem. Bet es neuzskatu sevi par pē dē jo, tā pē c es izteicu piezī mi. Viņ u zupa ir sautē jums ar tauku peļ ķ ē m. Es lasī ju daudz atsauksmju, ka š ajā viesnī cā ir saldē jums. Ī sā k sakot, š is nav sorbets un nevis krē mī gs saldē jums, bet vienkā rš i aromā tiska auksta salda masa.
Un vē l viena nianse: es lidoju tū rē uz Izraē lu, mans vī rs palika Kiprā . Atgriezā s vē lu. Mans vī rs lū dza administratoru atstā t man vakariņ as. Viņ i teica, ka tas nav iespē jams, un viņ i mani tur pabaros. Mē s paē dinā jā m Izraē lā.17:00, un es atgriezos viesnī cā Kiprā lī dz 01:00 naktī ! Cienī jamie administratori, kuri man atteica vakariņ as, par kurā m es samaksā ju, vai jū s domā jat, ka es biju paē dis vai izsalcis? Jā , es biju izsalcis. Un rū pes par manis pabaroš anu pē c jū su atteikuma krita uz mana vī ra pleciem. Tas ir tas, ko es jums noņ emu punktus.
Lī dz š ai dienai es ļ oti nož ē loju, ka paliku š ajā viesnī cā . Labā k bū tu pā riet uz citu.
Эту похлебку они называют «супом». На вкус - отвратительно и очень жирно. По замыслу повара отеля Corfu эта рыбка должна вызывать аппетит... Рыбка, фаршированная собственными внутренностями» ;))
аватар megaYula
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es ļ oti mī lu Kipru un cenš os turp doties atvaļ inā jumā biež ā k. Es izvē los budž eta kategorijas viesnī cas, jo mē s dodamies uz pludmali un jū ru, nevis lai sē dē tu istabā . Rudenī mē s ar vī ru uz nedē ļ u devā mies uz Corfu Hotel 3 *. … Tomēr ▾ Es ļ oti mī lu Kipru un cenš os turp doties atvaļ inā jumā biež ā k. Es izvē los budž eta kategorijas viesnī cas, jo mē s dodamies uz pludmali un jū ru, nevis lai sē dē tu istabā . Rudenī mē s ar vī ru uz nedē ļ u devā mies uz Corfu Hotel 3 *. Par ļ oti labu cenu nopirkā m tū ri no TPG tū roperatora. Lidojums un transfē rs bija laicī gi, mums nav pretenziju pret tū roperatoru. Ļ oti labi pavadī ja un palī dzē ja. Viesnī cā mū s diezgan draudzī gi un viesmī lī gi sagaidī ja administrators Anatolijs, kurš palī dzē ja ar reģ istrē š anos un pavadī ja lī dz istabiņ ai. Visi viesnī cas darbinieki ir ļ oti smaidī gi un labsirdī gi cilvē ki. Mē s paņ ē mā m istabu ar skatu uz jū ru. Balkons mazs, bet vakaros bija patī kami pasē dē t un elpot jū ras gaisu. Telpā kopumā ir standarta komplekts - gulta, galds, krē sli, skapis, kondicionieris, fē ns, televizors, tē jkanna. Bezmaksas ledusskapis un seifs. Vannasistaba tī ra, ir duš a, dvieļ i, minimā lais higiē nas lī dzekļ u komplekts. Uzkopts ļ oti labi, katru dienu, dvieļ i un gultas veļ a mainī ta pē c pieprasī juma. Viesnī cā ir sauna, trenaž ieru zā le, peldbaseins. Wifi labs, reģ istratū rā bezmaksas, numurā jā maksā . Uzturs. Brokastis ir standarta, nav daudz daž ā das. . Bet, izvē le ir, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi, olu kultenis, grauzdiņ i, graudaugi, augļ i u. c. . Vakariņ as ir visdaž ā dā kā s, bija vairā ku veidu gaļ a, zivis, jū ras veltes, salā ti, dā rzeņ i, augļ i, daudz veidu saldumi. Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, jo tā ir diezgan klusa un ē rta, un piecu minū š u gā jienā jū s atrodaties uz trokš ņ ainas, rosī gas "bā ru ielas". Nā kamā s piecas minū tes lī dz pludmalei, tī ra, plaš a pludmale, daudz daž ā du kafejnī cu un bā ru. Arī mē s ī rē jā m automaš ī nu un devā mies uz citā m pludmalē m. Autostā vvieta pie viesnī cas ir bezmaksas. Patiesī bā esam apmierinā ti ar viesnī cu. Par naudu tas kopumā ir diezgan labs. Tā pē c iesaku apmeklē t!
аватар kosta-brava
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies 2018. gada augustā , paņ ē mā m superior istabiņ u, 5. stā vs, skats uz jū ru. Istabā ir ledusskapis, kondicionieris - bez papildus maksas. Gulē t klusi, tik tikko dzirdama mū zika no bā riem un klubiem, bet gulē t ar atvē rtā m balkona durvī m netraucē ja. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2018. gada augustā , paņ ē mā m superior istabiņ u, 5. stā vs, skats uz jū ru.
Istabā ir ledusskapis, kondicionieris - bez papildus maksas. Gulē t klusi, tik tikko dzirdama mū zika no bā riem un klubiem, bet gulē t ar atvē rtā m balkona durvī m netraucē ja.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta, tuvu jū rai (5-7min) un centram (7-10min). Tuvā kā pludmale (aiz Missy Hotel) ir lieliska: maiga ieeja, tī ras smiltis, debeszils ū dens, mē reni pā rpildī ts. Pludmalē ir duš a, pā rģ ē rbš anā s, tualetes, kā ju mazgā tā js. Izī rē lietussargu un sauļ oš anā s krē slus 2.5 eiro vienī bā uz visu dienu (maksā jot iedod č eku, kurā ir arī Wi-Fi kods, ja kā dam nepiecieš ams internets).
Netā lu no viesnī cas ir lielveikals un mini veikali, cenas ir lē tā kas nekā centrā .
Ē diens bija brokastis / vakariņ as, jo 3 * ir diezgan pienā cī gas.
Brokastī s: sagriezta desa, siers, desiņ as, cepti kartupeļ i, gurķ i, tomā ti, bekons, trī s veidu olas, arbū zs vai melone, pankū kas, ievā rī jumi un dzē rieni, gan auksti, gan karsti - ne viss ir garš ī gs, bet jū s varat izvē lē ties un ē st.
Vakariņ ā s diezgan liela izvē le 3*: zupa, garnī rs (kartupeļ i, rī si, putra, makaroni pā rmaiņ us), gaļ a (vista, cū kgaļ a, teļ a gaļ a), zivis (kalmā ru gredzeni pā rmaiņ us, cepta zivs, krabju kū kas), pā ris dā rzeņ u salā ti, dā rzeņ u, bieš u, olī vu, mē rč u, desertu (viena veida kū kas vai kū kas) grieš ana, arbū zs vai melone, saldē jums. Dzē rieni vakariņ ā s par papildu samaksu bā rā .
Ē diens diezgan pieklā jī gs, ja kā ds ir gardē dis, bet labā k tad vismaz 5*.
Divas vai trī s reizes nedē ļ ā viesnī cā ir kā da veida izklaide (karaoke, papagaiļ u š ovs. . ).
Ekskursijā s viņ i ņ ē ma no vietē jā m aģ entū rā m, daudz lē tā k nekā no operatora.
Krieviski runā još ā pilsē ta gandrī z. Viesnī cas reģ istratū rā runā krieviski, laipns personā ls, uzreiz atbildē ja uz visiem pieprasī jumiem.
Viesnī cā mī nus ir uzkopš ana . . virspusē ja, izmazgā ja grī das un viss. . dvieļ i netika mainī ti pat reizi nedē ļ ā , gulta tika mainī ta vienu reizi.
Ja esat trokš ņ ainu ballī š u cienī tā ji, tad esat tuvā k centram.
Ļ oti iesaku š o viesnī cu pludmales brī vdienā m!
аватар krondel2008g
Istabas ir jaukas un ar normā lā m mē belē m. Ē diens nav daudzveidī gs, bet ē diens ir garš ī gs. Ar pakalpojumu ir patī kami saskarties. Animā ciju mā kslinieki neaicina vienu vai divas reizes nedē ļ ā . Jū ra nav tā lu 5 minū š u gā jiena attā lumā . … Tomēr ▾ Istabas ir jaukas un ar normā lā m mē belē m. Ē diens nav daudzveidī gs, bet ē diens ir garš ī gs. Ar pakalpojumu ir patī kami saskarties. Animā ciju mā kslinieki neaicina vienu vai divas reizes nedē ļ ā . Jū ra nav tā lu 5 minū š u gā jiena attā lumā . Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi lielveikali, kur var iegā dā ties pā rtiku, ū deni un alu.
аватар tosha_sab
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cas atraš anā s vieta laba, pludmale nav tā lu, centrs arī.5 minū š u gā jiena attā lumā . Kluss, mierī gs. Patiesī ba ap viesnī cu ir š ausmī ga. Ē diens bija vienmuļ š , nekas cits netika dots no augļ iem, izņ emot melones un arbū zus. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta laba, pludmale nav tā lu, centrs arī.5 minū š u gā jiena attā lumā . Kluss, mierī gs. Patiesī ba ap viesnī cu ir š ausmī ga. Ē diens bija vienmuļ š , nekas cits netika dots no augļ iem, izņ emot melones un arbū zus. Š ķ iet, ka speciā li tā dus augļ us (š ķ ē lē s) pasniedza, lai neko nevarē tu izņ emt lī dzi. Visas 12 dienas nebija neviena kulinā rijas trika (pī rā gi, kū kas). Tikai saldē jums. Braucot ekskursijā brokastu kastes netiek izsniegtas, tā da ir viesnī cas politika. Tā pē c ē diens ir liels mī nuss. Reģ istratū rā darbinieki ir augstprā tī gi, augstprā tī gi un pretenciozi, nav skaidrs, kurš . Runā krieviski. Pē c tam, kad tikko iereģ istrē jā mies viesnī cā un pajautā jā m, cikos ir vakariņ as, mums atbildē ja, ka, ja mums ir slikta atmiņ a, tad visa informā cija ir uz stenda. Arī viesmī lī ba augstā kajā lī menī un atmiņ a nenā k par labu, ja nepazī st savus iemī tniekus. Wi-fi tikai reģ istratū rā , vā jš , pastā vī gi bija jā restartē tā lrunis un atkā rtoti jā ievada parole. Tik kaitinoš i! Ierodoties viņ i izteica komplimentu no viesnī cas 30 min. bezmaksas internets katrā ierī cē vienu reizi. Tā tad š is kompliments darbojā s tikai 5 minū tes. . un izslē gts. . . Istabu uzkopš ana katru otro dienu, ziepes un ziepju piederumi tika likti tikai ierodoties. Viss ir apmaksā ts: seifs, ledusskapis (3 eiro dienā ), bagā ž as svē rš ana un pakoš ana. Tikai 2 rozetes, kas ir ļ oti maza 2-vietī gai istabai. Ī sumā : atraš anā s vieta-5; pā rtika-3; serviss-2; pakalpojumi, serviss-2. Tā pē c izvē lies pats doties uz Korfu? Esmu prom! Kipra - jā ! Viesnī ca Korfu - nē !
Прейскурант номера отеля
аватар dyak4
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā s ar draugu š ajā viesnī cā no 2016. gada 17. augusta lī dz 28. augustam 2016. Pati viesnī ca ir smuka, bet ir daudz mī nusu. Pirmais mī nuss ir nestandarta ligzdas, nekavē joties gatavojieties iegā dā ties adapteri, lai uzlā dē tu tā lruni ar kameru. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugu š ajā viesnī cā no 2016. gada 17. augusta lī dz 28. augustam 2016. Pati viesnī ca ir smuka, bet ir daudz mī nusu. Pirmais mī nuss ir nestandarta ligzdas, nekavē joties gatavojieties iegā dā ties adapteri, lai uzlā dē tu tā lruni ar kameru. Otrs mī nuss ir pretī ga tī rī š ana, putekļ i uz gultas un zem gultas, istaba nav tī rī ta vispā r, gulta tika mainī ta 4dien un tad ar skandā lu, dvieļ i nemainā s, kamē r nenobā ž degunu. Tad vakariņ as, vakariņ ā s ū deni nedod, ja gribi dzert, nopē rc! Arī no rī ta brokastī s jū s nevarat paņ emt lī dzi ū deni pudelē , gandrī z lī dz cī ņ ai. WI FI tiek apmaksā ts - 3 eiro par 1 stundu, 5 eiro - 1 diena, bezmaksas WI FI viesnī cas teritorijā vispā r nav! Lī dz jū rai jā iet pieklā jī gi 15 minū tes. kalnup un lejup. Viesnī cā nav animā cijas, ir kluss kā morgā . Pat vakarā nevar ieslē gt mū ziku, lai klausī tos uz balkona uzreiz izteikt piezī mi. Jaunieš iem tur nav ko darī t, viesnī ca ir ģ imene. Nepatika, vairs neē dī š u!
аватар jangoljatko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jū lija sā kumā atpū tieties kopā ar draugu Corfu 3 * viesnī cā Ayia Napa. To mums ieteica mū su ceļ ojumu aģ ents. Viņ i teica, ka viesnī ca pē c remonta, staigā t lī dz jū rai 5-7 minū tes. Arī pats kū rorta centrs ir viegli sasniedzams. … Tomēr ▾ Jū lija sā kumā atpū tieties kopā ar draugu Corfu 3 * viesnī cā Ayia Napa.
To mums ieteica mū su ceļ ojumu aģ ents. Viņ i teica, ka viesnī ca pē c remonta, staigā t lī dz jū rai 5-7 minū tes. Arī pats kū rorta centrs ir viegli sasniedzams. Viss izrā dī jā s patiesī ba.
Numurs bija lielisks, tikko atjaunots un ar skatu uz jū ru. Ē dinā ja brokastis + vakariņ as, vakariņ as bija ļ oti patī kamas. Svaigi garš ī gi dā rzeņ i, zivis, putnu gaļ a. Viesnī ca atstā ja vispozitī vā kā s atmiņ as, tagad varam to droš i ieteikt.
аватар AphroditeCyprus
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los tikai izteikt pateicī bu viesnī cas ī paš niekiem Jozheni un Stelios kungam par sirsnī go uzņ emš anu, sirsnī go attieksmi, uzmanī bu un rū pē m! Tā pat liels paldies un paldies Nadijai no reģ istratū ras un Ļ ubai no restorā na! Š ajā viesnī cā vienmē r valda mā jī ga, mā jī ga atmosfē ra! Viesnī cu apmeklē ju jau 6 gadus pē c kā rtas un ne reizi neesmu nož ē lojusi savu izvē li! Viesnī ca pē c remonta izskatā s lieliski, viss jauns, viss dzirkstī un spī d! Mū s ievietoja luksusa numurā (220) ar maksas standarta numuru (tas ir bonuss no viesnī cas kā pastā vī gajam klientam) Un otrs bonuss ir tas, ka vakariņ ā s visi dzē rieni mums bija bez maksas. … Tomēr ▾ Vē los tikai izteikt pateicī bu viesnī cas ī paš niekiem Jozheni un Stelios kungam par sirsnī go uzņ emš anu, sirsnī go attieksmi, uzmanī bu un rū pē m! Tā pat liels paldies un paldies Nadijai no reģ istratū ras un Ļ ubai no restorā na! Š ajā viesnī cā vienmē r valda mā jī ga, mā jī ga atmosfē ra! Viesnī cu apmeklē ju jau 6 gadus pē c kā rtas un ne reizi neesmu nož ē lojusi savu izvē li!
Viesnī ca pē c remonta izskatā s lieliski, viss jauns, viss dzirkstī un spī d!
Mū s ievietoja luksusa numurā (220) ar maksas standarta numuru (tas ir bonuss no viesnī cas kā pastā vī gajam klientam) Un otrs bonuss ir tas, ka vakariņ ā s visi dzē rieni mums bija bez maksas.
Steliosa kungs mū s personī gi sagaidī ja, aizveda uz istabu un visu parā dī ja kā un kas).
Luksusa numurā ir ledusskapis, plazmas TV ar vairā kiem krievu kanā liem, fē ns, tē jkanna, krū zes, viesmī lī bas komplekts tē ja-kafija-cukurs un 3 pudeles ū dens, dž akuzi vanna. Ierodoties vannas istabā , ziepes un š ampū ns. Ja pajautā si kalponē m, viņ as ziņ os. Regulā ri atstā jiet padomus.
Milzī gs balkons! Istaba ir ļ oti plaš a, tī ra un gaiš a! Kondicionieri neizmantojā m, laiks bija ļ oti komfortabls, gulē jā m ar atvē rtu balkonu.
Ļ oti patika viesnī cas personā la attieksme, visi runā krieviski, Nadja bija ī paš i uzmanī ga, vienmē r palī dzē s un pastā stī s, ja ir kā di jautā jumi.
Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a, gultas saklā tas, gultas veļ as maiņ a aptuveni ik pē c 5-6 dienā m.
Uzturs.
Brokastis 7.00-9.30, vakariņ as 19.30-21.30.
Kā vienmē r, kvalitatī vi produkti, gardas vakariņ as, vienmē r ir no kā izvē lē ties!
Daž i raksta par vienmuļ ā m brokastī m, un tā pē c es domā ju, ka tā s ir tikai ķ emmē š ana! 2 veidu omletes, olu kultenis, vā rī tas olas, sagrieztas siera desiņ as, gurķ i-tomā ti, frī kartupeļ i, olī vas, apelsī ni vai melone, pupiņ as, 2 veidu desiņ as, kruasā ni, 2 veidu graudaugi, piens, skā bais krē jums, ievā rī jums 2 veidi, sviests. . . Var pagatavot grauzdiņ us. Tē ja, kafija no aparā ta vairā ku veidu! Vai tieš ā m kā dam ar to nepietiek?
Kungi, ja vē laties brokastī s 20 ē dienu ē dienkarti un katru dienu DAŽ Ā DU ē dienkarti, jums jā dodas uz premium vai luksusa viesnī cu. Vienkā rš i esiet gatavs maksā t 150 tū kstoš us par š o prieku. Un tur jums bū s jā maksā vispā r par katru š ķ audī š anu, atvainojiet))))
Kas attiecas uz viesnī cas atraš anā s vietu, es neredzu neko citu kā plusus! Goroč ka? Pat nerunā jiet par viņ u, viņ a nav tik gara un forš a. Jebkurš vesels un nenovā jinā ts cilvē ks to viegli apgū s. Vē l jo pā rsteidzoš ā k bija lasī t no jaunieš iem par kā puma smagumu.
Starp citu, bē dī gi slavenā pirmā rinda tiem paš iem slinkajiem tū ristiem maksā s 3 reizes dā rgā k, bet vai ir kā da jē ga?
Klusums un attā lums no trokš ņ ainiem ceļ iem un klubiem ir lielā kais viesnī cas pluss. Ļ oti mā jī ga terase, viss apvī ts ar ziediem. Jauka mā jī ga viesnī ca!
Apkā rt ir daudz restorā nu, kafejnī cu, izklaides vietu katrai gaumei un budž etam. Blakus ir veikali ar visu nepiecieš amo. Par PLUS lielveikalu domā ju jau visi zina, ir optimā las cenas ū denim un citiem sī kumiem.
Mū su atvaļ inā jums pagā ja lieliski. Man patika viss. Jū ra vienkā rš i super, kristā ldzidra, caurspī dī ga, pludmale lieliska, plaš a, smilš aina, ieeja jū rā skaista, maiga. Laiks ē rts, lietus nav lijis, cilvē ki draudzī gi, gaiss tī rs! Cik reiž u es atpū š os Kiprā , tik reiž u esmu pā rliecinā ts, ka tas ir ideā ls variants. Š ogad cilvē ku bija krietni vairā k, tas bija jū tams pludmaļ u pilnī bā . Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi joprojā m maksā.2, 5 eiro Bā rā (pludmalē blakus Melissi Beach viesnī cai) gards frapē par 3 eiro ir vienkā rš s, un 3.5 eiro ar saldē jumu.
Braucā m ar kuģ ī ti pa piekrasti ar kuģ ī ti APHRODĪ TE II, atiet 11.15, atpakaļ.15. 30.2 pieturas peldē š anai, maksā.20 eiro (iekļ autas kartupeļ u pusdienas ar vistu, salā ti, maize, sviests un saldā melone). Tiem, kas vē las ē st un dzert, ir papildu bā rs : )
Viesnī ca pilnī bā attaisno savus 3 *, un savā cenu kategorijā nepā rprotami pā rspē j citas iespē jas. Paskatī jos cenas pirms izbraukš anas - visas viesnī cas bija dā rgā kas, daž as 3* maksā ja kā.4* vispā r!
Ja meklē jat relaksē još as brī vdienas komfortablā atmosfē rā , š ī ir ī stā vieta jums. Ja neesat pieradis meklē t nelielus trū kumus, kur jū s tos nevarat pamanī t, jū s esat š eit))) Starp citu, viesnī ca plā no paplaš inā t teritoriju.
Saimnieki ir lieliski, viņ i ī sā laikā salaboja un atjaunoja viesnī cu! Un tā du uzņ emš anu un attieksmi pret tū ristiem nekur citur neesmu sastapis!
Noteikti te braukš u vē l un vē l!
аватар Maltseva5
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es rakstu š o atsauksmi, kamē r atmiņ as ir svaigas. Viņ i ieradā s tikai vakar. Kad devā mies uz Kipru un lasī jā m tū ristu atsauksmes, skatī jā mies fotogrā fijas, godī gi sakot, nesapratu, kā pē c visi tik ļ oti apbrī no š o mazo salu. … Tomēr ▾ Es rakstu š o atsauksmi, kamē r atmiņ as ir svaigas. Viņ i ieradā s tikai vakar. Kad devā mies uz Kipru un lasī jā m tū ristu atsauksmes, skatī jā mies fotogrā fijas, godī gi sakot, nesapratu, kā pē c visi tik ļ oti apbrī no š o mazo salu. Un nez kā pē c man bija pā rliecī ba, ka man tur nepatiks, un diez vai es tur vē lē š os braukt. Cik es kļ ū dī jos!! ! Ierodoties mū s sagaidī ja draudzī gi uzņ ē muma Attika darbinieki, atveda uz viesnī cu un uzreiz iekā rtojā s (bija no rī ta, un pē c starptautiskajiem noteikumiem reģ istrē š anā s istabā s tikai pē c 14.00 ) Apmetā mies Korfu viesnī cā . Reģ istratū rā mū s sagaidī ja viesnī cas ī paš nieks, ļ oti draudzī gs un jauks cilvē ks, bet diemž ē l krieviski nerunā nemaz. Bet viņ a sieva Dž enija (bet mū su tū risti saka Ž eņ a), izcila, runā krieviski gandrī z bez akcenta. Dž enija teica, ka mū su istaba jau ir gatava, un jū s varat ievā kties (tas bija ļ oti ē rti pē c 17 stundu brauciena). Viesnī ca bija ļ oti patī kami pā rsteigta))) Pilnī gi jaunas mē beles, sā kot ar gultu un beidzot ar krē sliem un sveč iem, jaunā kā santehnika, visur tī rī ba. Kopumā viesnī ca ir pelnī jusi vairā k nekā trī s zvaigznes. Ļ oti labs ē diens. Papildus tradicionā lajai gaļ ai bija arī garneles, kalmā ri, zivis. Desertā arbū zi, melones, saldē jums. Ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs personā ls. Viesnī cā ir 2 peldbaseini pieauguš ajiem un bē rniem. Blakus terasei, zem vī na dā rziem un daž iem skaistiem kokiem (foto pievienots, spriediet paš i). Reģ istratū rā vienmē r bija kā ds no darbiniekiem. Ī paš s paldies par laipnī bu, sirsnī bu, atvē rtī bu un vē lmi vienmē r un visiem palī dzē t administratorei-reģ istratorei-Nadež dai! Kopumā viesnī ca ļ oti tī ra un kopta. Izskatā s, ka saimnieki ir klā t. Bija sajū ta, ka neieradā mies viesnī cā , bet vienkā rš i pie draugiem lauku mā jā , tur bija tik silti un mā jī gi. Nedomā jiet, ka es reklamē ju š o viesnī cu, tā vienkā rš i ir cienī ga (man ir ar ko salī dzinā t, Kipra man ir 8. valsts, un pat Emirā tos 4 * nebija tajā lī menī ). Vienī gais mī nuss ir nevis jauna gultasveļ a (bū tu jā maina) un attā lums no pludmales (7-10 minū tes). No balkoniem no visiem paveras skats uz jū ru, bet no gaiteņ a paveras skats tikai uz tukš u laukumu ar veģ etā ciju. Lai gan tas pats attā lums no jū ras un attiecī gi arī no Aijanapas centra palī dzē ja mums visas 8 dienas bū t klusumā . Es domā ju, ka jū s nedzirdat diskotē ku, ielu kafejnī cu (kuru Napā ir miljons) troksni un atrakciju dungoš anu no atrakciju parka. Rī ti un vakari diezgan vē si, odu vispā r nav. Viesnī ca atrodas kalnā . Kopumā plusu neapš aubā mi ir vairā k, un mī nusi ir sī kums, salī dzinot ar labu atpū tu. Liels paldies viesnī cas ī paš niekiem par lielisko uzturē š anos! Runā jot par paš u Kipru, š ī sala kaut ko piesaista. Š eit nav bagā tī gas un dinamiskas veģ etā cijas, piemē ram, Melnkalnē vai Turcijā , tač u tā piesaista ar pludmaļ u un jū ras skaistumu un tī rī bu, garš ī gu ē dienu, laipnī bu, mieru un paš u kiprieš u viesmī lī bu. Neticami zila jū ra, ļ oti skaista netā lu no Greko raga un mī lē tā ju tilta. Noteikti apmeklē jiet kā du no ielu kafejnī cā m, jo ​ ​ Aijanapā to ir daudz. Porcijas ir neticami lielas, tā pē c esiet uzmanī gi un nepasū tiet pirmo, otro un kompotu uzreiz)))! ! ! Mē s paņ ē mā m jebkurus 2 ē dienus trim pieauguš ajiem, un tomē r visu neapguvā m, un izgā jā m no kafejnī cas gandrī z sā nis (labā k pasū tī t vē lā k, ja ar to nepietiek). Kiprā ir ļ oti garš ī gs saldē jums, un pat ja neesi š ī garduma cienī tā js, pamē ģ ini - Ļ OTI GARŠ Ī GI!! ! Nu ko lai citu saka, es negribē ju pamest Kipru))) Un es ļ oti gribu atgriezties tur. Atkal un atkal. . . P. S. Novē lu visiem patī kamu uzturē š anos un labus iespaidus. Kipra neliks vilties)))
Бухта Афродиты Бухта Афродиты Вид с высоты на бухту Афродиты Бухта Афродиты Бухта Афродиты Типа Средиземное море Мост влюбленных
аватар alex201184
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es atturē š os no kritikas un vē rtē š anas, jo tas viss ir subjektī vi, rakstī š u tikai faktus un ļ ausim katram paš am izlemt, vai tas ir labi vai nē. Tā tad: 1. Viesnī cā numuriņ i ir vidē ja izmē ra, nav mazi, bet bija un redzē ju vairā k. … Tomēr ▾ Es atturē š os no kritikas un vē rtē š anas, jo tas viss ir subjektī vi, rakstī š u tikai faktus un ļ ausim katram paš am izlemt, vai tas ir labi vai nē.

Tā tad:
1. Viesnī cā numuriņ i ir vidē ja izmē ra, nav mazi, bet bija un redzē ju vairā k. Ja ē d trī s, tad tā bū s viena liela gulta (1 + 1) un maza pusmetrā . Pē c tam paliek 15-20% brī vas vietas manevriem.
2. Baseins ir cienī gs (lai gan uzraksti "no running" un "no diving" ir angļ u valodā , tā pē c tas neattiecas uz krieviem ...: )
3. Lī dz pludmalei 520 metri pa ī sā ko ceļ u + no kalna ( otrā di, otrā di ... ). Tieš i 520, jo mē rī ts Google kartē s. Ja jū s domā jat, ka ceļ š uz pludmali ir tieš i no viesnī cas, tad jū s esat dziļ i maldī jies.
3. Ē diens sā tī gs, bet mums garš oja 3 reizes no 2 nedē ļ ā m (subjektī vi)...Kipras virtuve nebija ī paš i iespaidī ga, jo ir svaiga, daudz garš vielu. Krievu valoda - nekas izcils, kas iepriecinā tu. P. S. - Nesen atgriezos no armijas un neesmu izvē lī ga ē dienam!
4.
Istabas vecas: nobruž ā tas, nobruž ā tas. Pirms ieraš anā s istabas serviss pat nevarē ja nomazgā t jaucē jkrā nus no plā ksnes ...
5. Grī da ir flī zē ta - tā pē c skaņ as izolā cijas trū kums (Esat nonā cis kū rortā , kas ir jauneklī gs un tiek dē vē ts par otro Ibizu! Labu miegu : )
6. Kad klubu apmeklē tā ji atgriež as no dejā m no rī ta kā.3-4 atpakaļ un sā k zvanī t konsjerž ai, zvans pē c skaļ uma un skaņ as ir lī dzī gs ugunsdzē sī bas signalizā cijai : )
7. Dzē rieni vakariņ ā s VISI ir apmaksā ti. Vienkā rš a ū dens cena bā rā ir 1.5 Eur. Blakus veikalā.0, 5 Eur. Savs ū dens (ē diens) ir atļ auts tikai numurā (ne pie baseina, ne vakariņ ā s).
8. Wi-Fi ķ er tikai 1. stā vā - ielā ps reģ istratū ras priekš ā . Paroles kā tā das var nebū t, bet tomē r jautā : )
9. Fē ns apmaksā ts
10. Nav ledusskapja
11. Adapteris pie kontaktligzdas ir maksas.
12. Brokastis no 7.30 lī dz 9.00 (nu vai kā beidzas, tā beidzas).
13. Izbraukš ana plkst. 12.00 (transfē rs tajā paš ā dienā , plkst. 21-21).
14. Č ū ska reiz rā poja brokastī s : )
piecpadsmit.
Ļ OTI labsirdī gs krieviski runā još s (puse) personā ls!
16. Mē s neņ ē mā m skatu uz jū ru, jo tas bija dā rgā k. Draugi arī neņ ē ma. Mē s dzī vojā m pirmajā stā vā , viņ i ir pē dē jā : ) (kur loģ ika? ). No pē dē jā : skata kā tā da nav, jo pati viesnī ca atrodas 300-400 metrus no pludmales
17. Apkalpoš ana numurā nā k neatkarī gi no tā , vai jū s nodevā t atslē gu (jū s neesat istabā ) vai nē . Tī rī š anas laika diapazons: no 10:00 lī dz 14:00; )

Izlem tu ; )
Parādīt vairāk »


iemiesojums Olya_777
Mēs esam izvēlējušies šo viesnīcu. Braucam jūnija beigās.. Kas bija, sakiet, kā klājas viesnīcā? Kādas ekskursijas iesakāt? Īpaši interesanti ir jūras ekskursijas.Vai tuvumā ir līcis? Jūra man ir vissvarīgākā! Un kā ar akvaparku? Paldies jau iepriekš.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель Corfu с видом на пляж Грециан и рыбный порт в Айя-Напе находится всего в 5 минутах ходьбы от оживленного центра города Айя-Напа. Поездка до международного аэропорта Ларнаки занимает 30 минут. Этот вариант подойдёт как для экскурсионного отдыха, так и для проведения бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Отель расположен в 55 км от аэропорта Ларнаки.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн с постепенным увеличением глубины, сад, терраса для загара, бар у бассейна, ресторан (международная кухня (шведский стол), круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, химчистка.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором, массажное кресло.
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Категории номеров: Standard inland view rooms, Standard sea view rooms, Superior rooms, Deluxe rooms, Family rooms и Executive rooms.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
  • fēns (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Melissiou 17, 5340 Айия-Напа, Кипр.
Tālruņi: +35723722700
Tīmekļa vietne: Corfu
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.