Nekad vairs uz šo viesnīcu...

Rakstīts: 21 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 11 — 18 maijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 6.0
Tiem, kas pā rā k slinki lasī t:
Plusi: 1) klusa vieta, bet tuvu gan centram, gan jū rai;
2) skats no istabas;
3) telpu uzkopš ana, dvieļ u un veļ as maiņ a.
Mī nusi: 1) augstprā tī gs, augstprā tī gs personā ls;
2) Uzskatu par mī nusu, ja viesnī ca nevar apsveikt viesi dzimš anas dienā ar vismaz glā zi vī na vakariņ ā s. Uzmanī ba ir svarī ga, un savos svē tkos es saņ ē mu no jums rupjī bas;
3) slikti pagatavots bezgarš ī gs ē diens;
4) pusdienu kastī š u trū kums un nespē ja atrisinā t š o situā ciju. Neejiet satikties ar klientu;
5) neliela telpa, balkons, neatbilstī ba aprakstam un faktiem;
6) auksts baseins, pie baseiniem nepietiek sauļ oš anā s krē slu;
7) gaisa kondicionieris telpā nedarbojas apkurei;

8) š ķ eldoti, š ķ eldoti trauki viņ u ē dnī cā -restorā nā - vai darbinieki vispā r domā par droš ī bu ? ! Nogriezt sevi uz š ā das krū zes vai glā zes nekur nav vieglā k, it ī paš i bē rniem! Par plā ksnē m ar plaisā m vispā r klusē ju.
Pirmo reizi Kiprā . Viesnī cu ieteica aģ ents, tač u tā acī mredzami bija mana kļ ū da. . .
Reģ istrē š anā s: viesnī cā bija ap 13-30. Selila ir kipriete (viņ a vairs nebija redzē ta, iespē jams, š ī s "pils" saimniece). Uzreiz mū su adresē ar vī ru uzlidoja rupjī bas, un š ī bija mana dzimš anas diena. Vispā r mums vienkā rš i iedeva atslē gu un aizsū tī ja uz istabu. Teikt, ka daž u apsveikumu vietā dzimš anas dienā bija atlikums - neteikt neko. Pē c pastaigas pa Ayia Napa mē s devā mies uz reģ istratū ru, lai pajautā tu par rī tdienu / vakariņ ā m, un jau no krieviski runā još ā personā la viņ i saskā rā s ar rupjī bā m, viņ i saka, ka ir tā fele, izlasiet visu, ja neatceraties. Nu es viņ ai izskaidroju vispieejamā kajā veidā un paskaidroju, ka mums nav pienā kuma atcerē ties to, kas mums nav teikts. Un administratoriem ir vieglā k ī si atbildē t, kas, kur un kad, nekā veidot populā rus teikumus, ko nosū tī t uz ziņ ojumu dē li. Galu galā tas ir viņ u darbs. Wi-fi bezmaksas paroli arī man neviens nepateica, nā cā s ubagot un visu noskaidrot, tā da sajū ta, ka tevi aizsū tī ja uz apmetni - palika lī dz brī vdienu beigā m.
Istaba: maza, budž eta, ar skatu uz jū ru. Š is skats viņ u izglā ba. Tē jkannas un ledusskapja nav, tikai par papildus samaksu. Kad teicā m, ka tē jkanna ir iekļ auta telpas aprakstā , dzirdē jā m tikai: "You have Sea View - enjoy the view. " Vietā m lietotas mē beles. Viesnī cas saimniece tā vietā , lai krā sotu savas briesmī gā s bildes, bū tu labā k, ja viņ a uzkrā sotu mē beles. Gulta š ausmī gi č ī kstē ja, un bija problē mas ar skaņ as izolā ciju. Balkons ir niecī gs, tajā ir plastmasas mē beles (man tas nepatī k). Mē s ar vī ru esam mazi, bet pat mums bija š auri. Acī mredzot ne diviem cilvē kiem.

Naktī bija auksts. Gaisa kondicionieris nedarbojas apkurei. Ventilators ir vā jš . Plus istabas ir tī ras un tī ras gandrī z katru dienu (nevienu reizi netī rī ja, vai nu sakritī ba piebildei administratorei par š ausmī go zivi, vai personā la atriebī ba, bet nā kamajā dienā lī dz vakaram istabiņ a netika iztī rī ta. Vē rsoties reģ istratū rā ar pretenziju aizdedzina rokas un saka ka vainī ga, iespē jams, bija istabā . Parā dī ju foto ar datumu un laiku ka tī rī š anas laikā no 09-00 lī dz 15 -00 bijā m pludmalē . Administrators nosē dā s aizmugurē , bet man kā viesim nebija man sava lieta jā pierā da! Ir fakts - mans numurs netiek noņ emts).
Ē diens: ne tik vienmuļ š , tikai bezgarš ī gi pagatavots! Precī zā k, š ausmī gi pagatavots! Brokastis ir blā vs dienas sā kums. Vienmē r bija sajū ta, ka pavā riem nepatī k savs darbs un vē l vairā k cilvē ku, kam viņ i gatavo. Cū kā m tika sasmalcinā ti gurķ i un tomā ti! Vakariņ ā s var ā murē t nagus ar gaļ u, tā ir tik pā rkaltusi. Atmiņ as par to, kā izskatī jā s mussakas izskats, man joprojā m paliek slikti. Vai vē laties uzzinā t, kā sabojā t kalmā ru gredzenus? Cepiet tos pē c Corfu Hotel š efpavā ra tehnoloģ ijas. Zivi pagatavo ar iekš ā m un visā m iekš ā m (ja tā nav fileja, bet fileja ir vā rī ta bezgarš ī ga biezenim lī dzī ga masa), tā ir š ausmī gi rū gta. Es pats gatavoju ē st un esmu strā dā jis ē dinā š anas nozarē , tā pē c Korfu viss tiek gatavots mā jlopiem. Bet es neuzskatu sevi par pē dē jo, tā pē c es izteicu piezī mi. Viņ u zupa ir sautē jums ar tauku peļ ķ ē m. Es lasī ju daudz atsauksmju, ka š ajā viesnī cā ir saldē jums. Ī sā k sakot, š is nav sorbets un nevis krē mī gs saldē jums, bet vienkā rš i aromā tiska auksta salda masa.
Un vē l viena nianse: es lidoju tū rē uz Izraē lu, mans vī rs palika Kiprā . Atgriezā s vē lu. Mans vī rs lū dza administratoru atstā t man vakariņ as. Viņ i teica, ka tas nav iespē jams, un viņ i mani tur pabaros. Mē s paē dinā jā m Izraē lā.17:00, un es atgriezos viesnī cā Kiprā lī dz 01:00 naktī ! Cienī jamie administratori, kuri man atteica vakariņ as, par kurā m es samaksā ju, vai jū s domā jat, ka es biju paē dis vai izsalcis? Jā , es biju izsalcis. Un rū pes par manis pabaroš anu pē c jū su atteikuma krita uz mana vī ra pleciem. Tas ir tas, ko es jums noņ emu punktus.
Lī dz š ai dienai es ļ oti nož ē loju, ka paliku š ajā viesnī cā . Labā k bū tu pā riet uz citu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu