Nissiana Hotel 3*– Atsauksmes

33
Novērtējums 8.210
№3 viesnīcas reitingā Aija Napa
8.3 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.1 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2002. gada vasarā. Atrodas Ayia Napa kūrorta zonā, pāri ceļam no pludmales. Viesnīca Nissiana atrodas 1 km attālumā no populārajām Landas un Makronissos pludmalēm. Aijanapa ar rosīgajiem bāriem un veikaliem atrodas 2 km attālumā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар Stasya_99
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ieradā mies pusdienlaikā un nekavē joties tikā m apsē duš ies. Paņ ē mā m bungalo, ar 2 bē rniem bungalo bija ē rti, vietas pietika visiem. Wifi darbojā s labi. Sā kotnē ji bijā m nobaž ī juš ies, ka bungalo atrodas 3. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies pusdienlaikā un nekavē joties tikā m apsē duš ies. Paņ ē mā m bungalo, ar 2 bē rniem bungalo bija ē rti, vietas pietika visiem. Wifi darbojā s labi. Sā kotnē ji bijā m nobaž ī juš ies, ka bungalo atrodas 3. lī nijā , bet vieta izrā dī jā s tik kompakta un ē rta, nav tā lu. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska - netā lu ir Nissi pludmale, bet ko vē l vajag? ! ; )
Viesnī cas teritorija ir maza, bet atpū tnieku skopuma nav. Neviens nevienam netraucē ja, lai gan viesnī ca bija pilna. Baseins ir liels, un visiem vienmē r ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Acī mredzot arī tā pē c, ka publika ir pieklā jī ga un dvieļ i sē dekļ us "neaizbā za"). Atnā cā m, sauļ ojā mies, peldē jā mies, aizejot paņ ē mā m dvieļ us un atgriež oties vienmē r var atrast vietu. Ir bē rnu spē ļ u automā ti un tenisa korts. Tas ir ļ oti ē rti, ņ emot vē rā , ka bē rns spē lē tenisu, viņ i arī trenē jā s atvaļ inā jumā ). Vakaros bē rnu animā cija vai kā ds neliels izklaides š ovs, katru dienu savā dā ks.
Ē diens nav raibs, bet garš ī gs un kvalitatī vs. Gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, saldē jums. Viesnī ca tī ra, personā ls neuzbā zī gs, bet och. uzmanī gs un vienmē r gatavs palī dzē t). Kaut kā mā jā s, laipnī bas un miera sajū ta š ajā viesnī cā ! Paldies par lieliskajā m brī vdienā m! Bū sim priecī gi atgriezties! ! !
Пляж Нисси Бич территория бунгало Дорога между отелем (главным корпусом) и бунгало Бассейн на территории
аватар tatov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba: cena - kvalitā te. Pamato savas 3 zvaigznes. Dzī vojā m 2 istabā s. bungalo. Istaba laba, viss ir, viss darbojas, labi tī rī ja, lai gan nā ca ar tī rī š anu pusdienlaikā , kad gribē jā s vienkā rš i atpū sties istabā no karstuma. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba: cena - kvalitā te. Pamato savas 3 zvaigznes.
Dzī vojā m 2 istabā s. bungalo. Istaba laba, viss ir, viss darbojas, labi tī rī ja, lai gan nā ca ar tī rī š anu pusdienlaikā , kad gribē jā s vienkā rš i atpū sties istabā no karstuma. Man bija jā iet ar bē rniem uz reģ istratū ru un jā gaida.
Gulta mainī ta ik pē c 2-3 dienā m, dvieļ i katru dienu, regulā ri papildinā ti š ampū ni, kondicionieri, ziepes.
Paņ ē mā m HB, daž reiz vakariņ as nomainī jā m pret pusdienā m. Viss garš ī gi, bez lielas daž ā dī bas, apnikuš i 2 nedē ļ ā s.
Pludmale no bungalo atrodas 10-15 minū š u gā jiena attā lumā pa 2 ceļ iem. Bet pie tā ā tri pierod un tas pā rā k netraucē . Pludmale brī niš ķ ī ga, skaista, ieeja maiga, viss kā rtī bā . Sauļ oš anā s krē sls + lietussargs 5 eiro dienā . Tualete, duš a apmaksā ta.
Pludmale ir jaunī ba, mums tas bija +. Atnā cā m 8-9 no rī ta, pludmale pustukš a. Jaunieš i guļ lī dz pusdienā m)) un nā k uz pludmali lī dz 11-12, tajā laikā mē s ar bē rniem jau devā mies prom.
Kopumā viņ i bija apmierinā ti. Viesnī ca ir laba, Nissi Beach, Ayia Napa, Kipra ir brī niš ķ ī gas.
Пляж
аватар Maryiya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi devā mies atpū sties uz Kipru, meklē jā m budž eta viesnī cu, jo gribē jā m tē rē t vairā k naudas iespaidiem, braucieniem, ekskursijā m. Mē s nopirkā m tū ri caur t-o TPG. Pā rē jais tika organizē ts profesionā li, nebija sū dzī bu par lidojumu, pā rsū tī š anu, informatī vo atbalstu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi devā mies atpū sties uz Kipru, meklē jā m budž eta viesnī cu, jo gribē jā m tē rē t vairā k naudas iespaidiem, braucieniem, ekskursijā m. Mē s nopirkā m tū ri caur t-o TPG. Pā rē jais tika organizē ts profesionā li, nebija sū dzī bu par lidojumu, pā rsū tī š anu, informatī vo atbalstu. Vakarā ieradā mies viesnī cā . Mū s sagaidī ja sirsnī gi un draudzī gi. Reģ istratū ras darbinieki bija ļ oti draudzī gi un pretimnā koš i. Numurs ar skatu uz jū ru. Balkons ir neliels ar galdu un krē sliem. Gulta ir ē rta. Skapī ir daudz vietas mantā m. Kondicionieris, TV, mini ledusskapis, tē jkanna, fē ns, seifs - viss bija. Vannas istaba kompakta, bija vanna, izlietne, tualete, dvieļ u komplekts, ziepes, š ampū ns, matu kondicionieris. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a numurā katru dienu. Wifi darbojā s labi. Ē dieni viesnī cā ir ļ oti daudzveidī gi un garš ī gi. No rī ta siers-desas, desiņ as, putras, jogurts, graudaugi, olas, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi u. c. Vakariņ as ir tematiskas, daudz veidu gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, pā ris saldumu. Patika saldē jums bā rā . Viesnī cas teritorija ir diezgan liela, ē rta. Ir pieejams peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem, kā arī iekš telpu baseins un trenaž ieru zā le. Bē rniem labs rotaļ u laukums. Netā lu atrodas Nissi pludmale, tikai pā ris minū š u attā lumā . Tī rs, vē ss ģ imenē m ar bē rniem, apakš a plakana. Ū dens ir ļ oti tī rs. Nedaudz tā lā k ir arī labas un ne tik pā rpildī tas pludmales. Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi veikali, daž ā das kafejnī cas un restorā ni, kur vakaros var pastaigā ties. Svē tki bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Es ieteiktu viesnī cu.
аватар Lina_Strify
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta kopā ar tū risma aģ entū ras darbiniekiem, pamatojoties uz to, ka tā atrodas netā lu no Nisijas pludmales - vienas no labā kajā m pludmalē m Kiprā . Un viņ i savu izvē li nenož ē loja ne mirkli! Lieliska vieta, pilnī bā attaisno savas trī s zvaigznes. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta kopā ar tū risma aģ entū ras darbiniekiem, pamatojoties uz to, ka tā atrodas netā lu no Nisijas pludmales - vienas no labā kajā m pludmalē m Kiprā .
Un viņ i savu izvē li nenož ē loja ne mirkli!
Lieliska vieta, pilnī bā attaisno savas trī s zvaigznes. Forš s baseins, tī ra un patī kama viesnī cas zona, garš ī ga virtuve, krieviski runā još s personā ls, brī niš ķ ī gi atseviš ķ i bungalo (vienā no kuriem mē s arī dzī vojā m).
Pludmale ir piecu minū š u gā jiena attā lumā , autobusa pietura ir tieš i tur.
Lieliska vieta atpū tai!
Бассейн супер!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca, velk uz 4-ku. Mē s š eit atpū tā mies no augusta beigā m lī dz septembra sā kumam, divu pieauguš o ģ imene un 5 gadus vecs bē rns. Reģ istrē š anā s bija naktī apmē ram 2 stundas, mū s ā tri nokā rtoja. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, velk uz 4-ku. Mē s š eit atpū tā mies no augusta beigā m lī dz septembra sā kumam, divu pieauguš o ģ imene un 5 gadus vecs bē rns. Reģ istrē š anā s bija naktī apmē ram 2 stundas, mū s ā tri nokā rtoja. Tiesa, saņ ē muš i 225. (Standarta) istabas atslē gas un piecē luš ies, nevarē jā m to atvē rt. Izrā dā s, ka ar slē dzeni bija kā da problē ma, bet nā kamajā dienā tā tika novē rsta. Ierodoties istabā mū s gaidī ja uzkodas: sviestmaizes ar frī kartupeļ iem un augļ iem: vī nogā m, apelsī niem, ā boliem. Mums bija jā iet lejā pē c ū dens, un mums bez papildu jautā jumiem iedeva 2 glā zes dzeramā ū dens no bā ra. Lai gan dī vaini, ka paš i darbinieki par to iepriekš nesatraucā s, jo loģ iski, ka pē c uzkodā m gribē sies iedzert. Nu labi. . . Istabā ir 2 atseviš ķ as gultas diviem pieauguš ajiem un gulta bē rnam, viņ i to sauc par saliekamo gultu, patiesī bā tā ir pilna gulta ar augstu matraci, tā pē c atš ķ irī ba starp pieauguš o un bē rnu gulta ir tikai viņ u augstumā . Pati istabiņ a ir standarta izmē ra un satura ziņ ā , mā jī ga, ir viss nepiecieš amais, ieskaitot gaisa kondicionē tā ju. Vannas istabā ir vanna, tualete, izlietne, fē ns, š ķ idrā s ziepes. Viesnī cas teritorija neliela, kopta. Baseins ir diezgan liels priekš.3*, ar lī kumainu formu, ar tiltiņ u un saliņ ā m (kas biež ā k sastopams viesnī cā s sā kot no 4*) un daž ā diem dziļ umiem. Mazajiem ir bē rnu baseins. Vienmē r bija brī vi sauļ oš anā s krē sli un lietussargi, par tiem nebija jā cī nā s vai jā ņ em lī dzi agri no rī ta. Personā ls ir draudzī gs, gandrī z visi runā krieviski. Vispā r tieš i Nissanā bija daudz krievu tū ristu, ļ oti maz ā rzemnieku. Ē diens labs, bet brokastis vienmuļ as. Pusdienas un vakariņ as ir daudz interesantā kas sortimenta ziņ ā . Viss ir garš ī gi. Tikai augļ i, ī paš i melones un arbū zi, bija netī ri. Katru dienu mū su prombū tnes laikā tī rī ju istabu, katru dienu mainī ju gultas veļ u un dvieļ us. Vienī gais, kas traucē ja, bija skudru pū ļ i! ! ! Tie ir visur, ne tikai istabā , bet visā viesnī cā . Varbū t tā s ir citā s viesnī cā s, es nezinu, bet š ajā to ir ī paš i daudz! Kodumi gan netika novē roti. Lī dz vienai no labā kajā m Kipras pludmalē m, Nissi pludmalei, aptuveni 5 minū š u gā jiena attā lumā ar regulā ru soli. Jū ra ir tī ra, ļ oti caurspī dī ga. Pludmale š ķ ita ne visai tī ra, lai gan gandrī z uz katra soļ a ir miskastes. Kopumā no viesnī cas un pā rē jā palikuš as tikai ļ oti pozitī vas atmiņ as. ES iesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Tatyana5959
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es pā rskatī ju virkni atsauksmju par viesnī cā m Kiprā , visur bija plusi un mī nusi. Š o viesnī cu ieteica kolē ģ is, kurš atgriezā s pirms mū su izbraukš anas. Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, izcilas trijotnes lī menis! Iztī ra tī ri, maina gultas veļ u un dvieļ us kā rakstī ja zemā k, ziepes tieš ā m ir parasts š ķ idrums, tā pē c pē c iepriekš ē jā m atsauksmē m nopirku jau iepriekš Auchanā mini š ampū nus un ž elejas, bet kopumā veikalu ir ļ oti daudz, jū s varat nopirkt jebko! Ē diens, kā viņ i rakstī ja, ir ļ oti labs, neskatoties uz nelielo izvē li. … Tomēr ▾ Es pā rskatī ju virkni atsauksmju par viesnī cā m Kiprā , visur bija plusi un mī nusi. Š o viesnī cu ieteica kolē ģ is, kurš atgriezā s pirms mū su izbraukš anas. Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, izcilas trijotnes lī menis! Iztī ra tī ri, maina gultas veļ u un dvieļ us kā rakstī ja zemā k, ziepes tieš ā m ir parasts š ķ idrums, tā pē c pē c iepriekš ē jā m atsauksmē m nopirku jau iepriekš Auchanā mini š ampū nus un ž elejas, bet kopumā veikalu ir ļ oti daudz, jū s varat nopirkt jebko! Ē diens, kā viņ i rakstī ja, ir ļ oti labs, neskatoties uz nelielo izvē li. Vakariņ as biež i tika mainī tas uz pusdienā m (reģ istratū rā paņ emiet kuponu). Pirms izbraukš anas pasū tī jā m agrā s brokastis, viss bija sagatavots. Gaisa kondicionieris strā dā lieliski, par viesnī cu nav sū dzī bu. Pretī gs tū roperators ICS!! ! Biļ etes un talonus iedeva 8 stundas pirms izlidoš anas, tikš anā s gids visu ceļ u klusē ja, gide Anastasija viesnī cā runā niķ ī gi, ekskursijas ir dā rgas, bet nevar skaidri paskaidrot, kas tajā s iekļ auts.
Nož ē lojā m, ka no viņ as nopirkā m 2 ekskursijas, ir daudz aģ entū ru, kurā m viss ir par zemā kā m cenā m (no viesnī cas uz kreiso pusi). Tikai izbraucot uzzinā jā m, ka par pirkumiem ir iespē jams savā kt č ekus un saņ emt TAX Free nodokļ u atmaksu (lidostā ir speciā ls lete), bet ak vai, tikā m cauri, pateicoties "runā još ajam" gidam.

Zemā k ir rakstī ts daudz noderī gas informā cijas par viesnī cu, esam ļ oti pateicī gi par info, izdrukā ju pirms izbraukš anas. Neatkā rtoš os, uzrakstī š u noderī gu informā ciju par to, ko apskatī t, kur doties, ko izmē ģ inā t:

1. Dā rza restorā ns pā rsteidzoš s milzī gs zivju meze par 39 eiro, apkalpo 5 viesmī ļ i! Mē s devā mies vē lreiz, ļ oti draudzī gs bulgā ru viesmī lis runā krieviski.

2. Restorā ns Espiria ostā ir pretī gs! Cenas augstas, ē diens svaigs (mē rces nes visur, ne š eit), mazas porcijas, atmosfē ra ē rta, mierī ga, skats uz jū ru.
3. Ocean Bascet ir lieliska vieta!
Atmosfē ra vairā k atgā dina kafejnī cu vai ē dinā š anu, bet porcijas ir milzī gas un par to paš u naudu Ļ OTI garš ī gas. Ā rā ir ē rti dī vā ni un mierī ga atmosfē ra, iekš ā ir troksnis un troksnis, bet ir kondicionieri. Mē s ļ oti iesakā m.

4. Iesaku arī pludmalē braukt ar siera kū ku, tas ir forš i.

5. Apvidus kvadracikls ir lieliska tē ma, BET mē s to ņ ē mā m no gida, ik pē c 5 minū tē m bez pā rspī lē juma salū za viens vai otrs kvadriķ is un visu laiku stā vē jā m un gaidī jā m. Labā k ir ī rē t, tehnikas stā voklis ir daudz labā ks un lē tā ks. Saņ ē mā m 50 eiro no cilvē ka par 4 stundu pastaigu, un uz ielas 50 dienā.

6. Melnā pē rle - iespaids ir ambivalents. Kuģ is un interjers bija iespaidī gi, izklaides programma vulgā ra, tač u bija skaidrs, ka daž iem patika. Turklā t paturiet prā tā , ka krievu tū risti š ajā tū rē galvenokā rt ir pirmdienā s, otrdienā s, pā rē jā s dienā s ir eiropieš i. Mē s nonā cā m svē tdienā , tā pē c visa programma bija angļ u valodā.
un tikai vienas zilbes tulkojums krievu valodā . 35 eiro no cilvē ka

7. Nirš ana - nav ko skatī ties (nav zivju un koraļ ļ u), bet daudziem patika pats process. 65 eiro (pats nirš anas process apmē ram 15 minū tes, atkal par 30 eiro).

8. Akvaparks nav slikts, bet visur ir lielas rindas uz slidkalniņ iem. Bijā m darba dienā un bija daudz, brī vdienā s saka vē l sliktā k. Uz katra slaida jums bū s laiks braukt ne vairā k kā.2 reizes

9. Lunapark - kā rakstī ja, 2 interesantas atrakcijas Booster un Slingshot, mē s nebraucā m, man bija bail, mans vī rs negribē ja. Bija arī vē l 1: tornis no 9 stā va, piesē ja tevi aiz kā jas un lē ca. Nu, tas viss ir amatieriem.

10. Pē rkot dā vanas un suvenī rus, salī dzini cenas vairā kos veikalos, tā s ļ oti atš ķ iras.

11. Man ļ oti patika baltais pussaldais vī ns Santa Marina - atveda lī dzi. Restorā nos 12-15 eiro, veikalos ap 4 eiro.

12. Viņ iem istabā ir savdabī ga ligzda, tā pē c reģ istratū rā jā ņ em adapteris, depozī ts 2 eiro.

13. Pie baseina ir duš a.
var noskalot pē c jū ras vai baseina, vienmē r silts, jo ir iebū vē ts akmeņ os, kas uzsilst.

Lai brī niš ķ ī gas brī vdienas, Kipra priecē un aizrauj!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atklā j Kipru! ! ! 1. Nissan viesnī ca jū s patī kami pā rsteigs. Pat nerē ķ inieties ar kategoriju ***. Vismaz 4+!!!!!!!!!!! ! ! : )))) Viss tī rs un kā rtī gs. Istabas lieliskas! ! ! mē s dzī vojā m galvenajā ē kā . Arī bungalo ir ļ oti mā jī gi! Nissi pludmale pā ri ceļ am - nesalī dzinā mi skaista! 3. … Tomēr ▾ Atklā j Kipru! ! ! 1. Nissan viesnī ca jū s patī kami pā rsteigs. Pat nerē ķ inieties ar kategoriju ***. Vismaz 4+!!!!!!!!!!! ! ! : )))) Viss tī rs un kā rtī gs. Istabas lieliskas! ! ! mē s dzī vojā m galvenajā ē kā . Arī bungalo ir ļ oti mā jī gi! Nissi pludmale pā ri ceļ am - nesalī dzinā mi skaista! 3. Ē diens ir VIENKĀ RŠ I KRĀ STĪ GS!!!! ! ! Tik garš ī gu ē dienu sen neesam ē duš i! VISS Ļ OTI Ļ OTI GARŠ Ī GI! ! Sā kumā viņ i nož ē loja, ka neņ ē ma viss iekļ auts, bet tikai brokastis un vakariņ as, bet ierodoties bija pā rliecinā ti, ka pusdienas bū s liekas! : )))). 4. Dzē rieni brokastī s ir bez maksas, savukā rt dzē rieni vakariņ ā s ir maksas. Ū deni var nopirkt jebkurā veikalā (6 pudeļ u iepakojums maksā.1, 95 eiro). 5. Viņ i atnesa savu lietussargu, sauļ ojā s uz dvieļ iem. Lielā kā daļ a no tā m ir. 6. Izklaide. Viesnī cā katru otro dienu - dzī vā mū zika, papagaiļ u š ovs, burvju š ovs (triki)7. Ekskursijas: vē rtī ga Grand tour (45 eiro) un jebkurš jū ras piedzī vojums (30 eiro)! Ayia Napa atrodas Luna Park - nepieredzē tas drosmes pievilcī ba SLING SHOT tajā ir pelnī jusi ī paš u uzmanī bu!!!!!!!! ! Noteikti izmē ģ iniet to. Cena 25 eiro: (lē ciens + T-krekls + video kā baidī jā ties: )))))). 8. Cenas: kaut kur mazā k nekā pie mums, kaut kur vairā k. Pastkartes maksā.0, 4 eiro. T-krekls 5 eiro. Olī veļ ļ a 10-13 eiro. deviņ i. Izmē ģ iniet vietē ji brū vē to alu Leo un Keo! Nekas tamlī dzī gs! 1.95 eiro! 10. Ļ oti mierī gi uz ielā m un 4 no rī ta! ! ! Visi ir draudzī gi! 11. Pilns ar diskotē kā m un klubiem! Ja vē laties doties uz diskotē ku. . tevi pat savā ks! ! ! : ) super maš ī nā . 12. Taksometrs (Mercedes trī sdurvju balts) Cena 10 eiro par braucienu (ne vienai personai). 13. Komandiera vī ns - slavens Kiprā . Cena 10 eiro. POPULĀ RAIS Ē diens "MEZE" vienai personai maksā.20 eiro. 14. Viesnī cas teritorija ir sakopta un mā jī ga! ! Pē rciet visu beznodokļ u rež ī mā , kad atgriezī sities. . . daudz lē tā k : )16. Akvaparks SUPER! ! ! Uzmanī bas vē rts! ! ! Atver 10.00. Slē gs 18.00 Cena 35 eiro! Autobuss - cena 1.5 eiro. 17. Visi, kas brauc uz Kipru - jums viss patiks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! !!!!!!!!!!! ! ! – Pat nevilcinieties! Jū ra, debesis, maigā saule - piederē s tikai jums! ! ! Un Eiropas lī meni sajutī si uzreiz pē c ieraš anā s Kiprā! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар angara-gara
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca vienkā rš i lieliska!!!!!!!! ! ! ES mī lu viņ u!!!!!!! ! ! 2013. gadā man nebija laika nopirkt biļ eti uz to, nā cā s dzī vot kaimiņ os “Christofini debesis un zeme, lai gan tas ir deklarē ts kā.4 *, bet tas nesasniedz pat 3 *, salī dzinot ar Nissan! !!!!!!!!!!!!!!! ! ! Skaista viesnī ca, kurā jū taties kā mā jā s ))))))))))))))). … Tomēr ▾ Viesnī ca vienkā rš i lieliska!!!!!!!! ! ! ES mī lu viņ u!!!!!!! ! ! 2013. gadā man nebija laika nopirkt biļ eti uz to, nā cā s dzī vot kaimiņ os “Christofini debesis un zeme, lai gan tas ir deklarē ts kā.4 *, bet tas nesasniedz pat 3 *, salī dzinot ar Nissan! !!!!!!!!!!!!!!! ! ! Skaista viesnī ca, kurā jū taties kā mā jā s )))))))))))))))
аватар MsLiljusik
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uryaya! Vai es gaidī ju un mē s apmeklē jā m Kipru *O* Mē s atpū tā mies Nissiankā no 08/05/12 lī dz 08/12/12 t. i. tikai nedē ļ a : c Viesnī ca ļ oti laba, mums viss patika, tagad visu uzrakstī š u sī kā k : ) Lidojums. Mū su tū risma operators bija Biblio-Globus. … Tomēr ▾ Uryaya! Vai es gaidī ju un mē s apmeklē jā m Kipru *O*
Mē s atpū tā mies Nissiankā no 08/05/12 lī dz 08/12/12 t. i. tikai nedē ļ a : c
Viesnī ca ļ oti laba, mums viss patika, tagad visu uzrakstī š u sī kā k : )
Lidojums.
Mū su tū risma operators bija Biblio-Globus. Ī paš u pretenziju nav. Tikai ceļ ojumu aģ entū ra neko neteica par vī zu un vispā r izlidoja no galvā m, pē c stā vē š anas milzī gā rindā lidostā mū s galu galā nosū tī ja pē c tā s, labi, ka ir Biblio-Globus stū rī tis lidostā un tur mums viss tika izdarī ts: ) Larnakā ieradā mies 13:00, ā tri izgā jā m muitu, tā ir maza, daudz mazā ka nekā Turcijā , mū s sagaidī ja, parā dī ja kur jā iet, un rezultā tā.14:40 bijā m viesnī cā . Lī dz 40 minū tē m. ) Un kad lidojā m uz Pafosu, tas ir ļ oti neē rti: c Brauciens ar autobusu ilgst 3 stundas: c Starp citu, es nesaprotu, kā pē c viņ i teica, ka Pafosā Duty Free ir slikti, viss bija normā li. un pilns ar visu)
Izmitinā š ana.
Viņ i ā tri iekā rtojā s, rezervē ja sā nu skatu uz jū ru, tieš ā m apmetā s ar sā nu skatu uz jū ru : ) Tiesa, mē s arī gribē jā m mazliet citu skatu un tieš u skatu uz baseinu, bet mē s dabū jā m tikai nelielu daļ u no baseina, un tieš ā skats bija uz pilsē tu, diezgan smuki) Sā kumā gribē ju likt 4 par nakš ņ oš anu, bet likš u 5, jo visu ā tri nolika un rā dī ja kā ir : )
Numurs.
Kā parasti. 19 m2. Bet viss nepiecieš amais ir) Gulta, plazmas TV, skapis, naktsgaldiņ š , galds un krē sli, gaisa kondicionieris, ledusskapis un seifs par maksu, neatceros cik maksā , viņ i nepaņ ē ma. Viņ iem ir daž ā das ligzdas, reģ istratū rā jā ņ em adapteris, depozī ts 2 eiro, izbraucot atdod : ) Vanna arī nav liela, bet tomē r ir) Š ampū na it kā nebija, tā pē c ņ emiet to lī dzi, ja nepiecieš ams) Tas tieš ā m nā k no krā na sā ļ a ū dens. Bet kaut kā es to nepamanī ju. Kopumā man patika istaba, mā jī ga un maza : )
Teritorija.
Lai gan tas nav tik liels kā Adams Beach un nav tik skaists kā Nissi Beach, tas ir daudz labā ks nekā Nissi parkā xD. Teritorija tieš ā m maza, principā viss ir pie baseina : ) Bet diezgan skaisti, kopts, daudz palmu, puķ u, augu, patī kami bū t : ) Un visa š ī skaistā teritorija ir redzama no balkona, kuram ir tieš s skats uz jū ru un daž as istabas kurā m ir sā nskats, pat nedaudz nož ē lojā m, ka neuzņ ē mā m tieš i jo skats ir skaists, ir foto) Var arī izstaigā t kur bungalo, š is ir uzskatī ja arī par viesnī cas teritoriju : ) Vispā r teritorija, lai arī maza, bet skaista *_*
Animā cija.
Kā tā ds, nē . Tikai vakaros mū ziķ i dzied gandrī z katru dienu, nav ī paš i interesanti un maz cilvē ku tur sē ž . Bet nedē ļ as laikā.2 reizes bija papagaiļ u š ovs un burvju š ovs, ļ oti interesanti : ) Nav kaitinoš u animatoru, tā pē c arī š eit viss ir labi un mierī gi; )
Uzturs.
Mē s paņ ē mā m puspansiju. Es jums tū lī t pateikš u, tas ir ļ oti neē rti! Turpmā k mē s vienmē r ņ emsim tikai All Inclusive. Vakariņ ā s visi dzē rieni ir apmaksā ti! Nā cā s ņ emt restorā nā , jo no arbū za piedzerties nevar, vispā r uz dzē rieniem var iztē rē t gandrī z visu naudu, starp citu, pilsē tā tie arī nav ī paš i lē ti, labā k samaksā t daž us tū kstoš us uzreiz un ņ em All inclusive. Ē diens kopumā ir ļ oti labs. Par treshka vienkā rš i super! Izvē le nav liela, bet viss ir ļ oti garš ī gs un vienmē r var izvē lē ties visu. Es atceros, kā kā ds rakstī ja: "Lai gan ar to nepietiek, bet jū s vienmē r varat gū t vā rtus, nevis kā Turcijā , tur ir pilns ar visu, bet nav ko ņ emt" labi, es vienkā rš i piekrī tu š im) Var ē st ļ oti labi)
Brokastis vienmē r ir vienā das.
Omlete, olu kultenis, bekons, pupiņ as, olas, desiņ as, kruasā ni, krekeri, cita starpā š ī s ir tipiskas eiropieš u brokastis; ) Ir arī gurķ i, tomā ti, apelsī ni, olī vas, visā di pī rā gi. Visi dzē rieni brokastī s bez maksas, dod garš ī gas svaigi spiestas sulas: greipfrū tu, ā bolu, apelsī nu un multi : ) Ir arī kafija un tē ja) Kopumā , lai arī brokastis ir vienmuļ as, garš ī gas : )
Bet vakariņ ā s viss vienmē r ir daudzveidī gs! Nedē ļ u nebija tā das lietas kā ē dienu atkā rtoš ana, vienmē r viss ir savā dā k:
Gaļ a vairā ku veidu, vista, liellopa gaļ a, zivs vienmē r savā dā ka, vispirms mē rcē , tad vē l kaut kā , cepti kartupeļ i, parasta, frī neredzē ju, bet likā s, ka bija; Atceros makaronus, spageti, lazanju, daudz piedevu, daudz kū ku. bet es tos neē du, man negarš o, ļ oti garš ī gi saldē jumi: 3 Š okolā de, saldē jums, banā ns un zemenes: 3 vispā r, var pā rē sties un kā ! Un pats galvenais, viss ir ļ oti garš ī gs un svaigs. Respekts š efpavā ram! ) Ž ē l tikai, ka dzē rieni ir apmaksā ti (kaut kā neē rti darī ja, iedeva ē st, bet dzē riena nē : D
Kam ir puspansija, vienmē r var iet uz restorā niem pie viesnī cas, uz katra soļ a ir daudz, nevienā negā jā m, tikai vienreiz bijā m McDonaldā , nu parasti viss kā Maskavā , tikai tur ir mazā kas rindas : ) Starp citu, viesnī cā ir divi sarkani kaķ i, kuri, tiklī dz sā kas vakariņ as vai brokastis, uzreiz dodas uz restorā nu, vienmē r kaut ko iedevā m, viņ i ir tik smuki : ) Starp citu, pie bungalo ir arī kaķ ē ni, viens vispā r smuks, brindle, Maskavā laikam tā ds tū kstotis 10, Jā , tie visi ir labi, mē s viņ iem vienmē r nesam speķ i un desiņ as salvetē , neviens neko neteica.
Jū s varat mainī t vakariņ as pret pusdienā m, mē s to mainī jā m vienu reizi, mums kaut kas ļ oti nepatika, vakariņ as ir forš ā kas)
Par 5* protams izvē le maza un liktu 4, bet tomē r atpū tā mies 3* un par trim rubļ iem ē diens š iks)
Jū ra un baseini.
Lielā kais pluss! Tas ir krā š ņ s! Mē s devā mies tikai uz š o * _ * Sā kš u ar baseiniem: ir 3) pirmie teritorijā , netā lu no restorā na, blakus viesnī cai, principā visi tur sē ž , nav pā rsteidzoš i, ka baseins ir ideā ls * _ * Nav dziļ i, ieeja super, ar ļ oti skaistu tiltu, dziļ ums tur sā kumā.85 cm, vē lā k 90.105, 120 un 150. Nobrauciens nav ass, kā jū rā , lē ni, tas ir tas, ko es saproti krā š ņ u baseinu! Bija ļ oti karsts un liekas, ka tiek sildī ts) Ir arī kopī gs aplis un daudz matrač u. Ī sā k sakot, baseins ir krā š ņ s, pat ja godī gi, uz Nissianu braucā m tā dē ļ , jo citā s treshkā s kā Nissi Park vispā r ir parastie taisnstū ra baseini, man tā di nepatī k, bet baseins ir svarī gs. mums. Otrs baseins, laikam retais par to zina, tas ir speciā li bungalo iemī tniekiem, lai viņ i neiet pā ri ceļ am, bet izmanto savu, kas atrodas netā lu. Starp citu, mē s arī tur peldē jā mies, neviens neko neteica, bet baseins tur ir parasts, 120 cm dziļ š , š ķ iet, vienmē r ir ļ oti maz cilvē ku starp citu) Nu, treš ais baseins ir iekš telpā s vai kā sauc "auksts" tas atrodas blakus sporta zā lei. Dziļ ums tur ir 115cm un 125cm, arī reti peldas un ļ oti hlorē ts. Starp citu, tajā paš ā baseinā ir dž akuzi, kas maksā.6 eiro no cilvē ka : )
Tagad par jū ru *_*
Kurš ko saka, bet Nissi pludmale ir krā š ņ a! Baltas smiltis, debeszila jū ra *___* wah wah wah! No rī ta tur ir maz cilvē ku, pā rsvarā visi sē ž pretī kalnam, tur joprojā m ir daudz ā rzemnieku, man personī gi tur nepatika, pā rā k sekls, š ķ iet, ka sā k nedaudz padziļ inā t, bet tad atkal lī dz ceļ iem-_- Par aļ ģ ē m tā s bija, nestrī dos , bet pludmale bija sadalī ta 3 sekcijā s. Pirmā ir tā , kur principā visi tusinā s, pretī stieņ iem, kur ir ļ oti sekls, ir aļ ģ es, bet to ir ļ oti maz un nav pretī gi tajā s peldē ties, bet tā s tur sastopamas ļ oti biež i. Otra ir pa vidu, netā lu no bā riem, tur ir cietas aļ ģ es un tur gandrī z neviens nepeld, un treš ā ir tuvā k Nissi Beach viesnī cai, vispā r ir super, cilvē ku nav daudz, pā rsvarā visi krievi un debeszilā jū ra *___* Tur nav aļ ģ u! Un ieeja nav ī paš i maiga, ir vieta, kur peldē ties, bū tī bā mē s tur vienkā rš i sē dē jā m) Un 4. dienā visa jū ra bija debeszila un bez aļ ģ ē m) Un, kad viņ i ir, puiš i tā s iztī ra, Es pats to redzē ju, viņ i tos savā c un aizved prom) Tā pē c nesteidzieties š ajā pludmalē , jū s vienmē r varat atrast labu un tī ru vietu! Tā tad pludmale un baseini ir super, viss ir krā š ņ s *__________*
Ayia Napa ir skaista pilsē ta, manuprā t, labā kā Kiprā . Pilsē tas centrs ir vienkā rš i super *_* Eiropa ir tā da pati; ) Aiz viesnī cas maz cilvē ki runā krieviski, pā rsvarā visi runā grieķ u un angļ u valodā , bet zina daž us vā rdus. Veikalos vienmē r var nopirkt visu * _ * Par to daudz nerakstī š u, teikš u tikai - Kipra ir skaista! Tur klimats subtropisks, vispā r nav ko elpot, pē c 18h jau vieglā k. Sauļ oties ir gandrī z neiespē jami, tikai tad, ja sauļ oties ū denī . Iedegums labs, bronza, ceru, ka turē sies ilgi : )
Es arī savu dzimš anas dienu nosvinē ju Nissanā ) Man iedeva grozu ar augļ iem un pastkarti no viesnī cas, tas ir ļ oti jauki un daudz labā k nekā tur kaut kā da kū ka, kuru es gandrī z neē du) Apkalpoš ana kopumā ir ļ oti laba , puiš i cenš as, restorā nā , starp citu, gandrī z visi krievu viesmī ļ i : )
Mē s devā mies arī ekskursijā s uz Dejojoš ajā m strū klakā m un Ū dens parku)
Biļ etes pirkā m pie gida, tur tieš ā m lē tā k. Par dejojoš ā m strū klakā m divatā iztē rē jā m 41 eiro, tā ir tikai biļ ete, bez vakariņ ā m, paš i tikā m autobusā , tā lu, 30 minū tes, bet izrā de tieš ā m š ika, ir vē rts apmeklē t! It ī paš i, kad sā kas lā zerš ovs un ū dens un uguns š ovs) Mego ir vienkā rš s)
Un par akvaparku par diviem protams samaksā ja 62 eiro, un paš ā akvaparkā biļ ete maksā.35 eiro, dā rgi, akvaparks mani nesajū sminā ja, nezinu kā pē c tik ļ oti slavē . un tas bija labā k)
Gribam atgriezties Kiprā , kaut kur maija beigā s, kad aļ ģ u nav, tikai jau Adams Beach : )
Nu vispā r viss, ja nevajag volā nu, viesnī ca patiks, galvenais, lai iet ar labu garastā vokli; )
Ja kā dam interesē , uzdodiet jautā jumus, atbildē š u ; )
Lai visiem veicas un jaukas brī vdienas : )
аватар maruselka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visu laiku labā kā s brī vdienas! Mē s ar vī ru ceļ ojā m, draugi bija tajā paš ā laikā , bet citā viesnī cā , tuvā k centram. Viesnī ca visā dā ziņ ā laba. Viss personā ls ir krieviski runā još s, ļ oti draudzī gs, nevaru teikt par viņ iem nekā das pretenzijas. … Tomēr ▾ Visu laiku labā kā s brī vdienas! Mē s ar vī ru ceļ ojā m, draugi bija tajā paš ā laikā , bet citā viesnī cā , tuvā k centram. Viesnī ca visā dā ziņ ā laba. Viss personā ls ir krieviski runā još s, ļ oti draudzī gs, nevaru teikt par viņ iem nekā das pretenzijas. Tī rī š ana notiek katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, lai gan tas nebija absolū ti nepiecieš ams! Labi barots! Sala ir ļ oti skaista, jū ra ir ā rpus konkurences! Man tā s bija tikai debesis! Laiks septembrī bija karsts, +36 - dienā ; +26 vakarā . Ē dinā š ana ņ ē ma brokastis/vakariņ as, pusdienoja pilsē tā . Eiropas cenas, kā pie mums. Vakaros vai nu pastaigā joties pa pilsē tu ar draugiem (bā ri, klubi, mini golfs, atrakciju parks, braukš ana ar kartingu u. c. ), vai pē c ekskursijā m bez spē ka guļ us istabā . Ar draugiem noī rē jā m maš ī nu uz divā m dienā m. Tā pē c mē s daudz ceļ ojā m paš i - un tas ir daudz forš ā k nekā skriet pē c gida un bū t piesietam ekskursijai. Uz jū ru braucā m ar kuģ ī ti uz Sea Safari, ļ oti patika, peldē jā mies jū rā (vairs ne pludmalē , bet tā lu no krasta un pat pie robež as ar Ziemeļ kipru). Kopumā brī niš ķ ī ga valsts, brī niš ķ ī ga sala, ļ oti viesmī lī gi cilvē ki, ļ oti garš ī ga virtuve. . Viesnī ca mums patika visā dā ziņ ā . Mē s viņ am likā m 4. Jū s nenož ē losiet š ā du atpū tu! Personī gi es noteikti atgriezī š os! un koferi tur ir lē ti - nopirkā m)))))
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель был построен летом 2002 года. Находится в курортной зоне Айя-Напы, через дорогу от пляжа. Отель Nissiana расположен в 1 км от популярных пляжей Ланда и Макрониссос. Расстояние до курорта Айя-Напа с его оживленными барами и магазинами составляет 2 км. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 54 км от аэропорта г. Ларнака, 180 км от аэропорта г. Пафос.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Ресторан Anthousa, бар Margarita, комната для хранения багажа. Круглосуточная стойка регистрации. Общий лаундж/гостиная с телевизором.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 108 номеров и Bungalows (17 One-bedroom apartments & 16 Studios).

Istabās

Номера отеля Nissiana оснащены кондиционером и телевизором со спутниковыми каналами. Большие окна обеспечивают прекрасное естественное освещение. Собственная ванная комната укомплектована феном.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Panayides Bros (Nissi) Ltd 98,Nissi Avenue, P.O.Box 30045, 5340 Ayia Napa, Cyprus
Tālruņi: 00357 23 725800
Tīmekļa vietne: Nissiana Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.