Pierre Anne Beach Hotel 3*– Atsauksmes

67
Novērtējums 7.410
№10 viesnīcas reitingā Aija Napa
7.0 Numurs
7.4 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.5 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Aijanapas centra. Uzcelta 1990. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā. Piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Darja174779
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums tas bija ļ oti brī niš ķ ī gi, diezgan mierī gi. Pludmale bija pietiekami tuvu. Teritorija ir skaista, bija peldbaseins, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Personā ls ir pieklā jī gs un vienmē r gatavs palī dzē t. Viss bija diezgan tī rs. … Tomēr ▾ Mums tas bija ļ oti brī niš ķ ī gi, diezgan mierī gi. Pludmale bija pietiekami tuvu. Teritorija ir skaista, bija peldbaseins, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Personā ls ir pieklā jī gs un vienmē r gatavs palī dzē t. Viss bija diezgan tī rs. Ē diens ir labs. Atraš anā s vieta kopumā ir lieliska. Man ļ oti patika š ī viesnī ca, vē l plā nojam tur aizbraukt.
аватар r.tikhomirov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Iespaids par viesnī cu bija nepatī kams. Viesnī cas tī mekļ a vietnē ir fotoattē li, kuros redzamas tikai jaunas ē kas un numuri tajā s. Es viņ u vietā neko neteikš u. Mē s nonā cā m vecā ē kā , kas ilgu laiku nebija renovē ta. … Tomēr ▾ Iespaids par viesnī cu bija nepatī kams. Viesnī cas tī mekļ a vietnē ir fotoattē li, kuros redzamas tikai jaunas ē kas un numuri tajā s. Es viņ u vietā neko neteikš u. Mē s nonā cā m vecā ē kā , kas ilgu laiku nebija renovē ta. Balkona durvis principā neaizveras, ledusskapis salū za 2dien. Patiesī ba tika fiksē ta uzreiz. Pē c kā da laika sieva pamanī ja, ka apkopē jas iekā pj kosmē tikas maciņ ā , ielē ja tur micelā ro ū deni un vē l kaut ko un ielē ja kaut kā du š ampū nu. Uz ū dens pudeles lū gumu (atbrauca naktī ) bija atbilde - pē rc bā rā . Rezultā tā izrā dī jā s, ka tas atveras tikai no rī ta. No bē rna izklaidē m tikai baseins. Ē diens bija vidē js, nebijā m izsalkuš i, bet nebija liela daudzveidī ba. Ī paš i maz ar zivī m, kas ir dī vaini. Vā rdu sakot, ir daudz negatī vu punktu. Noteikti neiesaku!
аватар anastasifx
Kopā ar draugu š ajā viesnī cā atpū tā mies jau otro reizi: pirmā bija jū lija beigā s, š ogad no 8. lī dz 15. augustam. Un, ja mē s ieradī simies Ayia Napa, mē s noteikti atgriezī simies vē lreiz! Pirmais un svarī gā kais viesnī cas pluss ir tā s ē rtā atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Kopā ar draugu š ajā viesnī cā atpū tā mies jau otro reizi: pirmā bija jū lija beigā s, š ogad no 8. lī dz 15. augustam. Un, ja mē s ieradī simies Ayia Napa, mē s noteikti atgriezī simies vē lreiz!

Pirmais un svarī gā kais viesnī cas pluss ir tā s ē rtā atraš anā s vieta. Tas atrodas ļ oti tuvu centram (5 minū š u gā jienā ), kur atrodas visi restorā ni, bā ri, veikali, un 10 minū tes lī dz bā ru un klubu ielai, tā pē c jums nav jā izmanto taksometrs. Pretī viesnī cai Luna Park, bet tajā paš ā laikā pati viesnī ca ir diezgan klusa, mū zika netraucē . Tieš i pie viesnī cas ir arī autobusu pietura, no kuras 10 minū š u laikā varat nokļ ū t slavenajā Nissi pludmalē (vienas biļ etes cena ir 1.5 eiro).

Otrs ne mazā k svarī gais pluss ir personā ls, pieklā jī gs un krieviski runā još s. Tas, kas mū s patī kami pā rsteidza gan pirmajā , gan otrajā reizē , bija vī rietis (kā pieņ emam, viesnī cas ī paš nieks), kurš nepā rtraukti uzrauga kā rtī bu, gā dā , lai sveš i cilvē ki neienā ktu. Rada droš ī bas sajū tu.
Patī kami, ka viņ š mū s atpazina, atcerē jā s, ka bijā m nā kuš i jau otro reizi. Arī meitene reģ istratū rā , apkopē ja un viesmī lis bā rā bija ļ oti draudzī gi.

Treš ais viesnī cas pluss ir uzkopš ana, istabiņ a vienmē r bija tī ra. Pirmo reizi dzī vojā m vecajā ē kā , "Rool view" istabā . Istaba bija ar vecu remontu, bet tā s neapš aubā ma priekš rocī ba bija tieš a piekļ uve baseinam (dzī vojā m 1. stā vā ). Otro reizi ieņ ē mā m istabu jaunajā ē kā , "Skats uz jū ru". Š ī istaba ir daudz jaunā ka, interjers ir skaistā ks un skats no istabas ir patieš ā m š iks.

No mī nusiem - caurspī dī ga duš a (varbū t kā dam liksies interesanti, bet mē s nenovē rtē jā m š o dizaina risinā jumu) un Wi-Fi (nopirkā m maksas, nesanā ca, bija 1-2 pazī mes; in vispā r, viss tika ielā dē ts, bet periodiski pazuda) . Istabā ir tē jkanna, kas ir ē rta. Dā vanā arī vī nu. Ir vē rts uzskatī t, ka visas kontaktligzdas ir angļ u tipa. Pirmo reizi viesnī cā nopirkā m adapteri par 2 eiro reģ istratū rā.
Istabā s ir seifs, tas ir maksas, kā arī Wi-Fi istabā . Viesnī cā ir bezmaksas wifi, kas darbojas labi.

Par pludmali. Tā kā tā da neatrodas netā lu no viesnī cas, bet bija cilvē ki, kas tur peldē jā s. Piekraste ir akmeņ aina, tā pē c mē s neuzdroš inā jā mies tur peldē t, jū s varat gū t savainojumu. Bet netā lu no tilta (nesen uzbū vē ts) ir kā pnes ū denī , pā ris reizes tur nokā pa, bet tomē r iesaku doties uz aprī kotajā m pludmalē m. Tuvā kie Limanaki, 7-10 minū tes kā jā m, ir krē sli un saulessargi par maksu, kā citur (gan sauļ oš anā s krē sls, gan lietussargs 2.5 eiro). Pirms Nissi, kā jau teica, 10-15 minū tes ar autobusu.

Kas attiecas uz pā rtiku, to ir grū ti precī zi pateikt. Š eit neatradī siet tā du sortimentu kā Turcijas pieczvaigž ņ u viesnī cā s, tač u trī szvaigž ņ u viesnī cai ē diens ir diezgan daudzveidī gs. Ē diens garš o parasts, nekas izcils, bet izsalcis nepaliksi. Mē s paņ ē mā m HB pā rtikas veidu (brokastis + vakariņ as), ar to pilnī gi pietika.
Pē dē jā dienā mums nebija laika vakariņ ā m, piedā vā ja samainī t pret pusdienā m. Vakariņ ā s dzē rieni par maksu, brokastī s – bez maksas. Viesmī ļ i ā tri iztī ra tukš os š ķ ī vjus, viesmī ļ i ir pieklā jī gi. Rindu ī paš i neatradā m, pie š ķ ī vja bija pā ris cilvē ki, bet rinda ā tri kustē jā s.

Baseinā gan nepeldē jā mies, bet tas ir diezgan plaš s un tī rs. Man patika baseina bā rs, garš ī gi kokteiļ i.

Ja vē rtē jam viesnī cu kopumā , tad, manuprā t, š ī ir viena no labā kajā m Aijanapas viesnī cā m cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā .
аватар 11iryna11
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lijā atpū tā s š ajā viesnī cā . Karsta biļ ete, ā tri paņ emta, cena zema, atsauksmes nelasī ju tikko vienojā mies, nenož ē loju! Uzreiz gribu teikt, nā kot un ejot uz reģ istratū ru sapratu, ka labā k par 3 * noteikti! ir krieviski runā još i darbinieki. … Tomēr ▾ Jū lijā atpū tā s š ajā viesnī cā . Karsta biļ ete, ā tri paņ emta, cena zema, atsauksmes nelasī ju tikko vienojā mies, nenož ē loju!
Uzreiz gribu teikt, nā kot un ejot uz reģ istratū ru sapratu, ka labā k par 3 * noteikti! ir krieviski runā još i darbinieki.
TĀ S IR 3 EIROPAS ZVAIGZNES, TAS NAV VISS IEKĻ AUTS TURCIJĀ.5*, tā ir Eiropa, kur nav hektā ru teritorijas, animā cijas, ē dienu daudzveidī ba kā.1000-vietī gā turku viesnī cā!
Ierodoties 8 no rī ta tikā m laipni aicinā ti uz brokastī m (tieš ā m), mantas tika atstā tas speciā lā bagā ž as nodalī jumā , tā ir bez durvī m, tā pē c tika aiznestas vē rtī gas mantas, atstā ts koferis.
tur var pā rģ ē rbties gaidot check-in vai tualetē , tas ir neē rti, bet tas noteikti nesabojā pā rē jo, neliels mī nuss, neē rtī bas ir vienkā rš as.
nolē ma negaidī t reģ istrē š anos viesnī cā , pabrokastoju, pā rģ ē rbā s un devā s pastaigā pa pilsē tu) atgriezā s un ap 13:00 mū s apmetinā ja.
Par ē dienu š ajā viesnī cā varu teikt tikai pozitī vu, 7 dienas neapnika, tas viss bija brokastī m un vakariņ ā m (vakariņ ā s vienmē r bija kā ds ī paš s gaļ as ē diens):
gaļ as ē dieni, vista, cū kgaļ a, katru dienu
jū ras veltes, daž as vā rī tas zivis - katru dienu (daž as, bet tā s ir)
deserti, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i - katru dienu
daudzu veidu dā rzeņ i un sā nu ē dieni
kafijas tē jas sula - no automā ta
ē diens Eiropai, ļ oti labs!
tieš ā m bija ko ē st, nepaliec izsalcis

Viesnī ca 1 lī nijā , bet bez pludmales, netā lu no viesnī cas akmeņ aina pludmale, peldē š anai un sauļ oš anai nav paredzē ta,
brokastoju terasē ar skatu uz jū ru, kas atrodas 20 metrus no jums - tas noteikti bija tā vē rts.
Tajā ir 2 vai pat 3 ē kas - viena no tā m ir jauna, bet otra veca.
Kad mē s tur devā mies, mē s plā nojā m iekļ ū t jaunajā , bet iekļ uvā m vecajā , 1. stā va istabā ar skatu un piekļ uvi baseinam.
Viss ir tī rs, kā rtī gs, kā rtī gs pat ja tā ir veca ē ka, istaba ir atbilstoš a, tajā ir viss un plaš a vannas istaba (ne stikla duš a kā jaunbū vē )
Tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja katru dienu, gulta netika nomainī ta, tikai gulta tika uzklā ta vienmē rī gi. galvenais, ka bija tī rs, pē c pludmales vienmē r bija smiltis uz grī das - tika tī rī ta katru dienu ! ! .
Kontaktligzdā m nepiecieš ams ī paš s adapteris, ko var iegā dā ties reģ istratū rā.
Wi-Fi ir maksas, TV arī.
Viesnī ca atrodas 5 minū š u attā lumā no atrakciju parka, 10 minū š u attā lumā no centra, no lielveikaliem un veikaliem, kur cenas ļ oti zemas!
disko rajons atrodas 20 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas - viss nav tā lu)
pludmales, kuras obligā ti jā apmeklē nissi pludmale, debeszils dzidrs ū dens, sekla bē rniem, tī ras baltas smiltis ir ļ oti skaistas! No rī tiem daudziem iet labā k, tas ir viens no populā rā kajiem Aijanapā.
atstā t viesnī cu uz 30-35 minū tē m nav ā tri, tikai pē c brokastī m sadedzinā t kalorijas; )
Kipras pludmale -viss, ko redzē ju uz ceļ a uz deguna -ar zilu karogu, tī rī bas zī me
vispā r ļ oti maz mū sē jo, krievu, ukraiņ u, reti dzirdē si!
Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par maksu.
visas pludmales ir paš valdī bas, principā pieder viesnī cā m.

Ir kur aiziet, ir ko skatī ties, vakaros ir ko darī t - diskotē kas, daudz restorā nu, atrakciju parks, pastaiga pa nereā li skaistu promenā di!

Viesnī ca ir laba, ir pā rā k daudz ē damā ; ), ir ko dzert, tī rs, kā rtī gs, tī rs, viss ir ok, viss ir adekvā ti un normā li, ir kur staigā t, darī t dienas un vakarus ir kaut kas nevis viesnī cā , bet Ayia Napa, + lē ti cenas lielveikalos un veikalos.
un ja neskaita milzī gas vaboles visā Kiprā un valstī s ar tā du klimatu, tieš ā m nav par ko sū dzē ties! (viņ i lido vairā k) VISS PIETIEK ADEKVĀ TI UN OK
Eiropā bija daudz vietu jū rā , no Eiropas jū ras svē tkiem - tas bija vislabā kais.
Kopumā labi!
Š ī nav iespē ja cilvē kiem, kuri nevē las redzē t neko citu kā tikai viesnī cu, tikai baseinu un viss iekļ auts, alkoholu un vairā k pā rtikas, un lī dz jū rai 2 metri.
басейн готелю nissi beach ресторан nissi beach
аватар alinchiks118
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada jū nija beigā s. Par viesnī cu. Ir 4 ē kas: vecas un atjaunotas, ja tā var teikt. Kad mē s ieradā mies viesnī cā , ieeja galvenajā ē kā reģ istratū rā , ir numuri 50/50 (vecā s / atjauninā tā s). … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada jū nija beigā s.
Par viesnī cu.
Ir 4 ē kas: vecas un atjaunotas, ja tā var teikt. Kad mē s ieradā mies viesnī cā , ieeja galvenajā ē kā reģ istratū rā , ir numuri 50/50 (vecā s / atjauninā tā s). Dabū jā m vecu istabu (ja balkona margas nav stikls, bet caurules, tas nozī mē veco istabu). Kad jū s ieradī sities, telpas jau ir pieš ķ irtas. Bet viņ i teica, ka, rezervē jot viesnī cu jū su ceļ ojumu aģ entū rā s, to visu var norā dī t veco vai jauno. Varat mainī t, piemē ram, ja jums ir skats uz dā rzu, un vē laties skatu uz jū ru, par 20 € dienā . Dzī vojā m 3. stā vā (š is ir pē dē jais) ar skatu uz jū ru. Super skats! Jū s varat izvē lē ties numuru ar skatu uz dā rzu vai jū ru. Aizvediet lī dz jū rai, tas ir tā vē rts!
Tā kā viesnī ca atrodas centra vidū , skats uz dā rzu bū s tieš i uz braucieniem un stā vvietā m, kā arī uz kokiem, uz kuriem lido un dzī vo lielas melnas vaboles! Tie ir mū su Hruš č ova izmē rā , bet melni lidojoš i lec un vienkā rš i nejauki.
Reģ istrē joties, nekavē joties pā rbaudiet telpas tī rī bu un kļ ū du klā tbū tni! Daž i ar skandā liem skrē ja mainī ties un sū dzē ties. Mē s vienu nakti pamodā mies no svilpoš anas kā modinā tā ja, un tieš i š ī vabole izdvesa svilpoš as skaņ as, no kurā m nav iespē jams aizmigt!
Viesnī ca ir klusa, ja kaimiņ i jū s traucē , varat sazinā ties ar reģ istratū ru - viņ i jū s nomierinā s)
Tā pē c, neskatoties uz to, ka viesnī ca atrodas Ayia Napa centrā , bā ru un diskotē ku ieskautā , miegs bū s mierī gs un neviens netraucē s.
Istabā : divas gultas; monitoru (tas ir TV) bez pults pulti var paņ emt reģ istratū rā par depozī tu 10 €; 2 lieli, 2 mazi dvieļ i; mini ledusskapis; tē jkanna; 2 tases; š ķ ī vis (bez karotē m, cukura, naž a, dakš iņ ā m - ja ierodaties vē lu/agri un nav vakariņ u/brokastu, tad ņ emiet lī dzi ē dienu, vai tuvumā ir veikali, var nopirkt visu nepiecieš amo vai kafejnī cu/ bā rs).
Netā lu no McDonalds ir tā ds veikals kā mū su ATB, labas cenas, tur var kaut ko nopirkt par normā lā m cenā m, citā di citos mazajos veikalos - cena ir par 0.5-1€ dā rgā ka. Vannas istaba ar tualeti, izlietne. Duš ā ir tualetes papī rs, 2 mazi ziepju gabaliņ i un š ķ idrā s ziepes (bet nepietiek). Kā kompliments - maza pudele sarkanvī na.
Balkons: galds un krē sli 2, plastmasa, pelnu trauks.
Istabu uzkopš ana katru dienu: izmazgā grī du, tualeti un viss! Gulta tika mainī ta vienu reizi visā mū su uzturē š anā s laikā . Bet, ja jū s izmetī siet gultas veļ u uz grī das, viņ i to nomainī s. Kondicionieris strā dā ļ oti labi, pat vecajā istabā , tā pē c prasī jā m segu. Tā kā naktī pie temperatū ras +24, telpa ir svaiga un vē sa. Nav ieteicams atvē rt balkonu naktī , visticamā k lidojoš o kukaiņ u dē ļ )
Maksa - eiro. Tā pē c paņ em lī dzi adapteri, vai arī vari nopirkt reģ istratū rā vai veikalā par 2€.

Peldbaseins. Pā rsteidzoš s baseins.
Tas ir liels un mazs: apmē ram 92 cm dziļ š , tas ir, vidē ji lī dz viduklim, tieš i piemē rots bē rniem. Ap baseinu, sauļ oš anā s krē sli, bet ne daudz. No 7 rī tā visi izņ em dvieļ us un “iegrā mato” sauļ oš anā s krē slu. No 8 jau visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti. 30% no viesnī cas nepietiek sauļ oš anā s krē slu, tač u tā nav liela problē ma! Biež ā k brauc uz jū ru : )
Galvenā s ē kas pusē ir vē l viena ē ka un kas dzī vo 1 stā vā , uz balkona, kas iet tieš i uz baseinu ir 2 personī gie zviļ ņ i, tas ir, tas ir ē rti, jū s skaidri zinā t, ka no rī ta vieta pie baseina tiek nodroš inā ts.
Baseins vecs, kā pnes uz leju grasā s nokrist : ). Baseins ir atvē rts no 9-19, š ajā laikā ir mū zika, bā rs. No pulksten 18:30 viņ i sā k slē gt lietussargus un pā rvietot sauļ oš anā s krē slus.

No rī ta lī dz vakaram vī rietis staigā apkā rt, uztur kā rtī bu, lai nav trokš ņ a, trokš ņ a utt.
Tas ir, viesnī cā valda kā rtī ba!

Brokastis no 7-9, katru dienu viens un tas pats, neko jaunu negaidi.
Vā rī tas olas, olu kultenis, olu kultenis, griķ i, desiņ as (kā vate), bulciņ as, grauzdiņ i ar sā li, salā ti ar papriku un tomā tiem, gurķ i, sviests.
Tomā tu pasta, majonē ze, sojas mē rce, olī veļ ļ a.
Jū s varat pagatavot musli / graudaugus ar pienu, rozī nē m un daž ā diem ievā rī jumiem, š okolā des pastas ir iekļ autas.
Ir maz augļ u: sarkanie/zaļ ie ā boli, greipfrū ts, apelsī ns, 3 veidu jogurts, ž eleja, sukā des un š okolā des kū ka.
Dienu vē lā k auzu pā rslu.
Dzē rieni tikai brokastī s! Kabī ne: kafijas automā ts, sulas (no automā ta), ū dens, tē ja, cukurs.

Pie baseina ir bā rs, kokteiļ i un alus par 2.5€. Pie baseina nevar ienest/dzert/ē st savus produktus, pirkt tikai bā rā . Jums var bū t savs ū dens. Kā arī aizliegts izņ emt ē dienu no ē damistabas, naudas sods 15 €.
Jū s varat atnest ē dienu savā istabā un ē st tur.
Jū s nevarat paņ emt kafiju / tē ju un iziet ā rpus ē damistabas, piemē ram, uzsmē ķ ē t. Tas ir, paē d un tad ej, kur vien vē lies.
Vakariņ as no 7-9: frī kartupeļ i, makaroni, rī si ar dā rzeņ iem, vā rī ti burkā ni, pupiņ as tomā tos, saputota zivs, vistas pē das, saputota vistas fileja, cepts bekons, ribiņ as, liellopa gaļ a ar sē nē m. Salā ti ir tā di paš i kā brokastī s, nedaudz daudzveidī gā ki.
Tomā tu pasta, majonē ze, sojas mē rce, olī veļ ļ a.
Saldie: trī s veidu pī rā gi, jogurti, ā boli, kā dreiz bija arbū zs, persiki, apelsī ns.
Dzē rieni bez maksas!

Viesnī ca atrodas paš ā jū ras krastā , bet bez pludmales. Ieeja jū rā ir akmeņ aina, tas ir, vai ņ emt ī paš u. č ī bas vai staigā t uz pludmali. 10% cilvē ku peldas viesnī cā . Bet labā k ir doties uz publisko pludmali. Bet tur ir daudz cilvē ku! Tuvā kā s pludmales: 15 minū š u gā jienā "Limanaki" un "Grecian bay" un 10 minū š u braucienā ar autobusu "Nissi beach", autobuss pietur pie viesnī cas, 102. autobuss uz pludmali, maksa 1.5 € (bē rniem 0.75 €), atpakaļ lī dz 101. Š ī s ir arī citas pludmales.

Iesaku apmeklē t š ī s divas pludmales, ī paš i Nissi, skaists debeszils ū dens, bet pludmalē s visur daudz cilvē ku.
Sauļ oš anā s krē sls un lietussargs visā s pludmalē s tiek apmaksā ts - 2.5 € par katru preci.

Vakarā Ayia Napa redzamais: brī vdabas skulptū ru parks (gā jienā no viesnī cas 30 minū tes, autobuss 101 - 10 minū tes), š im parkam uzreiz seko kaktusu parks. Mī lestī bas tilts, Dievmā tes templis, Famagustas spoku pilsē ta.
Netā lu atrodas atrakcijas, ir ū dens parks, bā ru iela, daudzas kafejnī cas / bā ri / ū denspī pes.

Tiks piedā vā tas arī ekskursijas gida pavadī bā . Jū s varat izvē lē ties zemi vai jū ru, nekavē joties norā dī t visas nianses, ī paš i, ja tas ir Join-up! ANEX, gids, tū ristiem visu ļ oti forš i izstā stī ja un iedeva pilsē tas kartes, mū su gids kaut kā ī paš i neinteresē jā s kaut ko ieteikt.
Pievienojieties - gidi, Irina paceļ as ekskursijā s un krā pjas. es paskaidroju. Mums bija maksas ekskursija ar jahtu "Saulrieta kruī zs". Izmaksas 35€. Bet tas tika atcelts vē tras brī dinā juma dē ļ . Tomē r mums nebija vē tras. Bet, tā kā viņ i kuģ oja no Protaras, viņ i acī mredzot bija tur.
Kruī za programma no 18-24, saulrieta sagaidī š ana, pelde zilajā lagū nā , izbrauciens pa skaisto ragu, Famagustas spoku pilsē tiņ a apskate no tā lienes, dj, gaismas š ovs, dzē rieni: 2 veidu vī ns, mohito, kokteiļ i, pica, rieksti un kompliments no kapteiņ a - š ampanietis. Viņ i piedā vā ja vai nu naudas atmaksu, vai citu iespē ju: izbraukš ana citā dienā pulksten 15:20-19:30. Viss pa vecam bet bez gaismas š ova, bez dī dž eja (bet tikai mū zikas) un picas vietā - hamburgeri. Un attiecī gi vairā k no ikdienas programmas.
Tā tad, mē s izvē lē jā mies š o iespē ju, patiesī bā nav lielas atš ķ irī bas. Tikai vairā k dienas programmas, un jū s joprojā m varat ieturē t maltī ti viesnī cā pē c atgrieš anā s. Jā un atdeva vē l 5€ katra.

15:20 iekā pā m autobusā un devā mies savā kt pā rē jo, kā rezultā tā.16:45 kā pā m uz jahtas. Jahta skaista divstā vī ga, cilvē ki bija 50. Par š o maz, ē rta.
Mū s pavadī ja meitene Anastasija - pa ceļ am stā stot daž ā dus stā stus, pa dienu 80% izlasī ju netā , tā ka neko ī paš i jaunu neuzzinā siet.
Kas attiecas uz ē dieniem un dzē rieniem, tad tas bija beigā s: riekstu š ķ ī vis 4-6 personā m, 1 sasmalcinā ts ā bols, dzesē tā js ar ū deni un limonā di, vī ns un glā ze š ampanieš a beigā s.
Burgeru nebija, visi kokteiļ i par maksu. Rezultā tā mums ir: par 30 €, braucam 3 stundas, apē dam 3 riekstus, 2 vī na glā zes un beigā s š ampanieti.
19:30 jau pietauvojā mies un 20:30 jau bijā m pie viesnī cas.
Kopsavilkums: jautā jiet lieliskajiem un godī gajiem pievienoš anā s ceļ vež iem par to, ko tieš i jū s maksā jat!
Ja viņ i zinā tu, viņ i bū tu gā juš i tā dā paš ā pastaigā par 20 € un tā diem paš iem nosacī jumiem, uz ceļ a netā lu no Limanaki pludmales jū s satiksit mini ostu un tur tiks piedā vā ts miljons ekskursiju.

Internets. Pie baseina, reģ istratū ra un ē damistaba nozvejas lieliski. Ja gribi nakš ņ ot istabiņ ā jā maksā.4€/dienā , vai ī re uz nedē ļ u, tā ir lē tā k.
Bet! Mū su istaba atradā s virs reģ istratū ras, un mē s varē jā m noķ ert wifi uz balkona.

Ū dens. Iesaku nekavē joties paņ emt pā ris pudeles un iet ievilkt aparā tā ū deni. Tas atrodas pretī ieejai atrakciju parkā . 5l=0.25€, 10l=0.5€.
Tas ir lē tā k, un jū s neatradī sit ū deni bez maksas, izņ emot brokastis.

Izrakstieties no viesnī cas. 12:00. Š ajā laikā jau nā k apkopē ja un klauvē pie durvī m, paralē li zvana telefons no reģ istratū ras. Bet pieļ aujama 10-15 minū š u kļ ū da, pretē jā gadī jumā sods 30€. Viņ i to ievē ro stingri, tā dē ļ , ja vē laties pagarinā t uzturē š anā s laiku numurā , iepriekš vienojieties. Ja vē laties pagarinā t laiku pē c 18 +50€.
mums bija vē ls reiss 22:00. Transfē rs no viesnī cas 19:15, lī dz lidostai 40 minū tes. Tas ir, tie aizņ em 3 stundas.
Nometa numuru. Č emodā ni atrodas atseviš ķ ā telpā . Tualete atrodas hallē . Duš a! Kur nomazgā ties pirms izbraukš anas?!
-1 stā vā ir tā da iespē ja un pat gludinā t lietas.
Mē s nokā pā m uz š o duš u, un tur bija posts, viss bija sarū sē jis, smaka bija smaga, viss pilē ja, plū da, godī gi sakot, es vē l neesmu redzē jusi tā das duš as, ieskatī jos duš as telpā un tur ir daudz melnu blakš u kas lē kā kā sienā ž i un, visticamā k, lē ktu pā ri mū su galvā m, lī dz mē s no turienes izskrē jā m.
Tikko nā cā s nomazgā t sā li atklā tā "duš ā " pie baseina. Š ajā viesnī cā bija pilnī ga vilš anā s, bet, iespē jams, tas ir vienī gais lielais aprunā jums)
Kopumā viesnī ca ir stabila 3.
Pludmalē brokastis un vakariņ as ar skatu uz jū ru, skats no istabiņ as - jū ra.
Uztaisi ieeju jū rā un normā las duš as, lai viesi aiziet ar labu garastā vokli, kā arī cī nies ar blaktī m un var likt 4: )
Вход в море перед отелем Пляж Limanaki Nissi beach Пару скульптур под открытым небом Вид с балкона Ужин в отеле
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca atrodas 1. lī nijā , un, ja jū s nā kat uz š ejieni, labā k pajautā jiet numuriņ u ar skatu uz jū ru, tas ir tā vē rts. Viesnī ca ir pelnī jusi uzmanī bu, tai ir laba cenu politika. Mums viss derē ja. Ē dieni mums bija brokastis un vakariņ as, nav piesaistī ti viesnī cai, jū s varat apmeklē t ekskursijas. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca atrodas 1. lī nijā , un, ja jū s nā kat uz š ejieni, labā k pajautā jiet numuriņ u ar skatu uz jū ru, tas ir tā vē rts. Viesnī ca ir pelnī jusi uzmanī bu, tai ir laba cenu politika. Mums viss derē ja. Ē dieni mums bija brokastis un vakariņ as, nav piesaistī ti viesnī cai, jū s varat apmeklē t ekskursijas. Ļ oti ē rti, kad pusdienas ir bez maksas. Ē dieni ļ oti daudzveidī gi, daudz augļ u. Mums ir liela ceļ ojumu pieredze, un varu teikt, ka ē diens š eit ir ļ oti labs. Izmitinā ja mū s kā parasti no pulksten 2. Bet tur ir bagā ž as nodalī jums un mē s devā mies pastaigā pa viesnī cu. Internets ir maksas, ja istabā . Parasti reģ istratū rā tas ir pieejams bez maksas. Š ī s ir budž eta brī vdienas, nevis pā rmē rī gas cenas. Tas atbilst cenai/kvalitā tei.
аватар Darija9
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c kritē rijiem: baseina klā tbū tne, 1. lī nija, labs ē diens. Pierre Anne Beach Hotel izrā dī jā s diezgan laba viesnī ca, tī ra un ē rta, lai gan tur bija daž as nianses, bet tie ir jautā jumi personā lam. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c kritē rijiem: baseina klā tbū tne, 1. lī nija, labs ē diens. Pierre Anne Beach Hotel izrā dī jā s diezgan laba viesnī ca, tī ra un ē rta, lai gan tur bija daž as nianses, bet tie ir jautā jumi personā lam. Izlī gums bija paredzē ts saskaņ ā ar noteikumiem, lī dz 2 stundā m, neviens iepriekš nebija nokā rtots. Mainī jā m istabu, jo sā kotnē ji mums iedeva istabu ar skatu nevis uz jū ru, lai gan citā m iedeva ar skatu uz jū ru. Bet, tā kā mē s bijā m jauns pā ris, mums bija jā piemaksā un mums bija jā maksā gandrī z 200 eiro, lai mū s iedotu ar labu skatu. Internets viesnī cā ir bezmaksas reģ istratū rā , un istabā s tas jau bija samaksā ts, bet mē s to neņ ē mā m. Kopumā mums š ī viesnī ca patika, nav nekā du sū dzī bu par tā du.
аватар Sunita
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca 3 * - pirms tam mē s nekad nebijā m atpū tuš ies tā dā zvaigznā jā . Iespē jams, tas ietekmē ja pā rskatu. Esam pozitī vi atpū tnieki, nemeklē jam rū su, lī kas grī dlī stes utt. Reģ istrē š anā s – nedaudz agrā k par standarta reģ istrē š anos. … Tomēr ▾ Viesnī ca 3 * - pirms tam mē s nekad nebijā m atpū tuš ies tā dā zvaigznā jā . Iespē jams, tas ietekmē ja pā rskatu. Esam pozitī vi atpū tnieki, nemeklē jam rū su, lī kas grī dlī stes utt.
Reģ istrē š anā s – nedaudz agrā k par standarta reģ istrē š anos. Bet, atbraukuš i no rī ta, pā rģ ē rbā mies turpat pie reģ istratū ras istabiņ ā (tualetē ) pludmales drē bē s un pilnī bā izpeldē jā mies Vidusjū rā , tomē r jā staigā .
Jū ra: Viesnī cas priekš ā , piekraste ar akmeņ iem un neizskatī ga (paņ ē mā m akvaš uvas, bet lī dz akmeņ iem nekad netikā m, ir brī niš ķ ī gas mazas pludmales ar baltā m smiltī m! ). Pa labi (min 10 klusā gā jienā ) ir pludmale un pa kreisi ostā pludmale ir skaista (arī min 15). Viesnī cai ir savs baseins, dziļ ā kā vieta ~ 92cm un samazinā ties. Iziet no baseina - viņ i iesaka soļ us, bet tie svā rstā s, un ir bail tos spert. Jū s peldat uz seklu pusi un izkļ ū stat.
Ē diens: pietiek visiem, bet! rindas ir saspringtas! gā ja vē lā k par atklā š anu, lai nestā vē tu rindā s, bet apmeklē tā ju atzī mē š anas pē c vā rda uz papī ra sistē ma palē ninā s! Cilvē ku jaunpienā cē js - pagriezieties! Ē dienu daudz, bet primitī vi! Nekas nepā rsteidza. No augļ iem: reizi nedē ļ ā deva arbū zu, pā rē jie bija ā boli, apelsī ni un zaļ ie persiki.
Numurs: mē s pat priecā jā mies, ka no istabas paveras skats uz baseinu un jū ru, bet agri! Telpā nebija nosū ces ventilatora! pavisam! Mē s nesmē ķ ē jam, bet ar sapratni izturamies pret visiem atpū tniekiem un ja no citas tualetes istabā iesū cas nikotī ns un tu tur nevari iet! - ja tu pats apmeklē tualeti, nevari izvē dinā t - ir karsts ā rā , bet nav kapuces! (kondicionieris ļ oti vā jš , tikai vē sai ventilā cijai) Viņ i jau atvē ra ā rdurvis, lai ielaiž gaisu. Jau no pirmā s dienas par to runā ja reģ istratū rā - atbild, ka visu pā rbaudī ja - strā dā ! Viņ i negribē ja sabojā t savu atvaļ inā jumu, jo. istabā bija tikai pa nakti.
Kopē jais iespaids tā ds, ka treš ajā dienā uzdevā m sev jautā jumu "Ko mē s te darā m? ". Zā le ir salmi. Viss ir apdedzis, bet pē c apskates objektu apskatī š anas pā rdomā jā m. Varbū t viņ i atgrieztos, tikai uz citu viesnī cu.
Pludmales – jā , tā s noteikti jā apmeklē ! Viņ i ir daž ā di un skaisti! No tiem, kuriem izdevā s apmeklē t, pieskā rā s Fig Tree Bay.
Ukrainai - viņ i paņ ē ma grivna karti (kredī tkarti) un veica pirkumus visos veikalos. Problē ma bija Larnakā , veikals nevarē ja izlasī t Master Card))) maksā ja skaidrā naudā .
Autobusa biļ ete - 2.5 eiro, auto ī re no 30 eiro, mize (vietē jais nacionā lais ē diens ~ 17 eiro (mums tika apš auti par 40 eiro! atsakieties! Mize ir 12 porciju ē diens, valkā jiet un valkā jiet, jū s to nevarat ē st vienu)! Nepiecieš ams pasniegš anas pasū tī jums diviem vai trim). Commandaria - nacionā lais vī ns - no 11 eiro Zivania - vietē jā vī nogu degvī ns no 12 eiro.
Array Array Array Array Array
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca mums ļ oti patika, pilnī gi viss atbilda teiktajam, gaidī jā m pat mazā k. Mē s to izvē lē jā mies tikai tā s atraš anā s vietas dē ļ , jo tas atrodas paš ā pilsē tas centrā . Nepalaidā m garā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums ļ oti patika, pilnī gi viss atbilda teiktajam, gaidī jā m pat mazā k. Mē s to izvē lē jā mies tikai tā s atraš anā s vietas dē ļ , jo tas atrodas paš ā pilsē tas centrā . Nepalaidā m garā m. Mū s iekā rtoja 2 minū tē s, bez papildus maksā jumiem iesē dinā ja skaistā istabiņ ā ar skatu uz jū ru, lai gan mē s to neprasī jā m. Esam ļ oti apmierinā ti ar apkalpoš anu viesnī cā , tas ir vienkā rš i krā š ņ s. Personī gā s pludmales nav, visi dodas uz kopē jo pilsē tas pludmali, tā atrodas 5 minū š u attā lumā . Aiz muguras ir Luna parks, un netā lu (500 metri) sā kas BarStreet ar kafejnī cā m, bā riem un diskotē kā m. Apceļ ojā m pusi Kipras, bet atraš anā s vietas ziņ ā mums bija vislabā kā viesnī ca, jo tā atrodas paš ā centrā . Par š ā du minimā lo maksā jumu labā k nav. Viesnī cas teritorija ir ļ oti tī ra un pastā vī gi uzkopta. Virtuve ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Internets ir maksas, piemē ram, 2 eiro dienā , un par nedē ļ u 10 vai 12 eiro. Vestibilā ir pieejams bezmaksas internets. Bet labi, kā arī maksas, un bezmaksas.
Tā ir tikai eleganta viesnī ca. Bet jā saka, ka vajag adapterus rozetē m, ka alkohols te viss ir apmaksā ts.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cā ieradā mies 2 naktī . Un mū s uzreiz ielika š ausmī gā istabā . Numuru sarunā jā m pē rkot tū ri. Un tas nebija tas, ko mē s gaidī jā m. No rī ta sū dzē jos viesnī cas vadī bai. Viņ i atteicā s. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 2 naktī . Un mū s uzreiz ielika š ausmī gā istabā . Numuru sarunā jā m pē rkot tū ri. Un tas nebija tas, ko mē s gaidī jā m. No rī ta sū dzē jos viesnī cas vadī bai. Viņ i atteicā s. Pē c tam, kad es draudē ju uzrakstī t sliktas atsauksmes vietnē Booking. com, viņ i piekrita mainī t istabu. Numuri ir standarta pieticī gi, regulā ri uzkopti.
Ē diens mums nepatika. Š ajā viesnī cā varat ieturē t brokastis, tač u nevajadzē tu tē rē t naudu vakariņ ā m. Neesam izvē lī gi, bet gatavojā m bezgarš ī gi. Bet ko gan var gaidī t no 3* viesnī cas.
Pludmales ir labas, jū s varat izvē lē ties jebkuru. Jū ra ir tī ra un ļ oti tuvu.
Kipru apmeklē jam ne pirmo reizi. Mums patī k tur atpū sties. Ja vē laties, varat izvē lē ties citu viesnī cu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums alenkakiev999
Labdien!Šajā viesnīcā reģistrēsimies 12.10.18 ar mazu bērnu. Sakiet, lūdzu, vai istabās ir bērnu gultiņa, tējkanna un ledusskapis? Vai arī tas ir papildus. maksa?
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums slise
Viņu uzvārds ir Hudjakovi, 4 cilvēki, 2 pieaugušie un 2 bērni.Saistības ar viņiem nav.Apmetās 6.augustā, mobilos telefonus līdzi nepaņēma.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель расположен недалеко от центра Айа Напы. Построен в 1990 году, последний ремонт проводился в 2015 г. Подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель располагается в 500 м от Айя-Напы и в 50 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Между пляжем и отелем есть пешеходная дорога.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторанах отеля Piere-Anne Beach подают разнообразные блюда в формате «шведский стол» и по меню. У бассейна можно заказать напитки.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports На территории обустроены корты для игры в теннис. Стойка регистрации работает круглосуточно. Сотрудники отеля организуют прокат велосипедов.
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 190 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Evagora Palikaridi , 5330 Айия-Напа, Кипр
Tālruņi: Телефон +(357) 23 72-27-30
Факс +(357) 23-72-26-27
Tīmekļa vietne: Pierre Anne Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.