Makronisos Village 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 9.410
№1 viesnīcas reitingā Aija Napa
9.4 Numurs
9.3 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.9 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Skaista teritorija, kvalitatīvs serviss, restorāni, baseins, bārs, fitnesa centrs, tenisa korts, internets, draudzīgs personāls. Viesnīca tika pilnībā atjaunota 2014. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās 3 stāvu ēkas ar 16 bungalo. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Olga370244
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ i mū s ā tri nokā rtoja, kā jau ar mazu bē rnu. Viesnī ca mums patika pē c atsauksmē m un fotogrā fijā m. Teritorijā ir bungalo, un ir galvenā ē ka, mē s bijā m apmetuš ies galvenajā ē kā , telpas ir pilnī gi jaunas, modernas, skaistas. … Tomēr ▾ Viņ i mū s ā tri nokā rtoja, kā jau ar mazu bē rnu. Viesnī ca mums patika pē c atsauksmē m un fotogrā fijā m. Teritorijā ir bungalo, un ir galvenā ē ka, mē s bijā m apmetuš ies galvenajā ē kā , telpas ir pilnī gi jaunas, modernas, skaistas. Sā kumā mums iedeva istabiņ u pirmajā stā vā , bet gribē jā m - otrajā , nā kamajā dienā mū s bez problē mā m pā rcē la. Teritorija liela, kopta, skaista, ir rotaļ u laukumi, baseini, kur pastaigā ties, un tas Kipras viesnī cā m ir retums. Pludmale ļ oti skaista, tī ra, lī dz tai aiziet bija kā das 15 minū tes, mums š ī pastaiga sagā dā ja prieku. Blakus bija mazi veikaliņ i, bet, lai iegā dā tos pā rtikas preces par izdevī gu cenu, devā mies uz kaimiņ u ciematu. Ē dinā š ana ekskursijā nebija iekļ auta, gatavojā m paš i. Ekskursijas neizmantojā m, jo ​ ​ mums ir ļ oti mazs bē rns.
аватар globusangelina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien, vē los padalī ties savos iespaidos par Makronisos Village viesnī cu. Es paliku š ajā viesnī cā augustā . Sā kumā man tas likā s mazs, bet, kad jau biju iereģ istrē jies un man parā dī ja viesnī cas karti, viesnī ca bija milzī ga. … Tomēr ▾ Labdien, vē los padalī ties savos iespaidos par Makronisos Village viesnī cu. Es paliku š ajā viesnī cā augustā . Sā kumā man tas likā s mazs, bet, kad jau biju iereģ istrē jies un man parā dī ja viesnī cas karti, viesnī ca bija milzī ga.
Liela skaista zaļ ā zona, tajā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai.
Futbola laukums, tenisa korts, baseins, bā rs, restorā ns, bē rnu animā cija bē rniem, skaistas sakoptas mā jas, autostā vvieta, vispā r bija viss nepiecieš amais, trenaž ieru zā le utt.
Bet bija neliels mī nuss, š ī viesnī ca atrodas 2. krasta lī nijā , un lī dz tuvā kajai pludmalei bija kā das 15 minū tes. Bet pludmale bija brī niš ķ ī ga, baltas samtainas smiltis, kurā s varē ja apgulties un noslī kt, bija kafejnī cas pludmalē , kā arī Wi-Fi, pē rkot sauļ oš anā s krē slus vai lietussargu, parole tika uzdrukā ta uz č eka. Pludmalē pē c jū ras varē ja nomazgā ties.
Gribu pateikties viesnī cas personā lam. Ļ oti jauka un draudzī ga administratore, tomē r runā tikai angliski. Lai gan skolas lī menī runā ju angliski, viņ i vienmē r uzklausī ja, ko jautā ju, centā s saprast un vienmē r palī dzē ja.
Tī rī š ana notika ik pē c 3 dienā m, viss tika mazgā ts, tī rī ts, tī rī ts, mainī ti dvieļ i. Mū s iepriecinā ja arī dā vana no viesnī cas, vī na pudele istabiņ ā , bija ļ oti jauki. Pati telpa laba, plaš a, gaiš a, acij tī kams interjers, viss labā stā voklī .
Ē dā m brokastī s un vakariņ ā s, kas bija iekļ autas kuponā , ja ir vē lme, varat mainī t brokastis vai vakariņ as pret pusdienā m, par vienu dienu veicu papildus samaksu par viss iekļ auts. Ē diens bija ļ oti garš ī gs, katru dienu jauna virtuve, vienu dienu itā ļ u, vienu Kipras, vienu grilē š anas diena utt. Paldies š efpavā riem.
Par viesnī cu bija tikai pozitī vi iespaidi, paldies visiem, kas man palī dzē ja atvaļ inā jumā .
аватар oksana.alysheva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauka, mā jī ga viesnī ca, lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Mē s atpū tā mies kopā ar vī ru un bē rniem, un, starp citu, mums ir č etri prā tiņ i)) Mū s iekā rtoja bungalo. Ir lieliski, kad dzī vo ar visu ģ imeni atseviš ķ ā mā jā , viesnī cas teritorija brī niš ķ ī ga. … Tomēr ▾ Jauka, mā jī ga viesnī ca, lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba.
Mē s atpū tā mies kopā ar vī ru un bē rniem, un, starp citu, mums ir č etri prā tiņ i))
Mū s iekā rtoja bungalo. Ir lieliski, kad dzī vo ar visu ģ imeni atseviš ķ ā mā jā , viesnī cas teritorija brī niš ķ ī ga. Ļ oti ē rti, ka bungalo atradā s blakus baseinam, neviens troksnis mū s pat netraucē ja, bē rni gulē ja labi, un ļ oti ē rti, netā lu no restorā na un visā m izklaidē m.
Paldies viesnī cai par forš o animā ciju, bē rni bija sajū smā par papagaiļ u izrā di! !
Un blakus mū su bungalo bija rotaļ u laukums, ļ oti forš s, tieš i ē nā zem kokiem)) un teritorijā ir arī bē rnu klubs.
Mans vī rs un vecā kie bija apmierinā ti ar futbola laukumu, viņ i katru dienu dzenā ja bumbu))
Nu Makronisos pludmale bija divtik iepriecinā ta un nemaz nav tā lu, ar visu savu draudzī go pū li sasniedzā m 10 minū tē s. Tī ra, kopta pludmale, jū ra laba, silta. Bē rni peldē jā s ar lielu prieku, un viņ us nevarē ja izvilkt no ū dens.
Svē tki izvē rtā s bagā tī gi un patī kami, paldies visiem.
аватар katyakaterina83
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauka, mā jī ga, mā jī ga viesnī ca, mā ju bars uz lielas zaļ ā s zonas, liels peldbaseins, patī kams personā ls - Makronisos personī gi man atstā ja š ā das emocijas. Vieta, kur gribas atgriezties jebkurā kompā nijā , jo visiem bū s ē rti. … Tomēr ▾ Jauka, mā jī ga, mā jī ga viesnī ca, mā ju bars uz lielas zaļ ā s zonas, liels peldbaseins, patī kams personā ls - Makronisos personī gi man atstā ja š ā das emocijas. Vieta, kur gribas atgriezties jebkurā kompā nijā , jo visiem bū s ē rti. Viesnī ca atrodas ļ oti klusā vietā , tā da paš a nosaukuma pludmale ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , baltas smiltis, skaista jū ra, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē ir maksas.
Istaba man ļ oti patika: jauna stilī ga, ir virtuve un viesistaba, guļ amistaba. Par ē dienu teikš u, ka brokastis ir standarta, bet ir izvē le, pat putra. Vakariņ ā s daž ā das gaļ as, zivis, piedevas. Un blakus viesnī cai ir veikali, ja vajag lielu lielveikalu - daž i ir nedaudz tā lā k.
Kas attiecas uz internetu, tas ir bezmaksas, kā pē c maksā t vairā k, ja viss ir tur))
аватар 2111svetlana
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar visu ģ imeni ar bē rniem. Nejauš i izvē lē jā mies š o viesnī cu, ļ oti ilgi plā nojā m un izvē lē jā mies vietu atvaļ inā jumam, svarī gi bija klusuma un miera attiecī ba, virtuves klā tbū tne numurā un laba pludmale, un ziniet, viņ i nepievī la ar viesnī cas izvē li! Tā tad, par viesnī cu. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar visu ģ imeni ar bē rniem. Nejauš i izvē lē jā mies š o viesnī cu, ļ oti ilgi plā nojā m un izvē lē jā mies vietu atvaļ inā jumam, svarī gi bija klusuma un miera attiecī ba, virtuves klā tbū tne numurā un laba pludmale, un ziniet, viņ i nepievī la ar viesnī cas izvē li!
Tā tad, par viesnī cu. Mē s rezervē jā m "Bungalo" kategorijas numuru, jo atpū tā mies ar trim bē rniem un mums bija svarī ga liela istaba un pirmais stā vs, un skaistums ir tas, ka mē s dzī vojā m atseviš ķ ā mā jā , tur ir tik brī niš ķ ī gi un galvenais mierī gi.
Istaba ir aprī kota ar visu nepiecieš amo: pilna virtuve, kur var gatavot, guļ amistaba, bē rnu gultas, vanna, milzī ga terase, kur vienkā rš i pasē dē t un labi pavadī t vakaru.
Viesnī cu paņ ē mā m bez ē dienreizē m, jo ​ ​ bē rni ir ļ oti izvē lī gi attiecī bā uz ē dienu un gatavojā m paš i, bet pā ris reizes bijā m brokastī s viesnī cā , brokastis ir pieklā jī gas. Ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi.
Mani pā rsteidza paš as viesnī cas teritorija, liela un kopta: ir brī niš ķ ī gs rotaļ u laukums, tenisa korts, futbola laukums, baseins, animā cijas programmas ir labas. Atpū ta ir bijusi intensī va.
Pludmalei vē los pievē rst ī paš u uzmanī bu: uzreiz teikš u, ka š ī nav pirmā krasta lī nija, pludmale bija 700 metru attā lumā no viesnī cas, 15 minū tes relaksē još as pastaigas, bet tas bija tā vē rts. Mums ļ oti patika Makronisos pludmale, mā jī gas, tī ras smiltis, maiga iekļ ū š ana ū denī , izplū dis dziļ ums, vienkā rš i ideā la pludmale ģ imenē m ar bē rniem.
Bē rni ir priecī gi, kas nozī mē , ka pā rē jais aizgā ja ar blī kš ķ i! Iesakā m ģ imenē m ar bē rniem.
аватар karatedo2004
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Teritorija pie viesnī cas ir š ika, baseins bē rniem vienkā rš i ideā ls, numuriņ ā tika nodroš inā ta 2 istabu bufete lī dz Makronisos pludmalei - 12 minū tes kā jā m, Nissi pludmale 30 minū tes kā jā m, Ko lai saka - maksā … Tomēr ▾ Teritorija pie viesnī cas ir š ika, baseins bē rniem vienkā rš i ideā ls, numuriņ ā tika nodroš inā ta 2 istabu bufete lī dz Makronisos pludmalei - 12 minū tes kā jā m, Nissi pludmale 30 minū tes kā jā m, Ko lai saka - maksā tā nauda!
аватар vickapisarenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nolē mā m ar draugiem doties uz Kipru. Viņ i par savu galamē rķ i izvē lē jā s Makronisos ciematu. Ierodoties uzreiz piemaksā jā m par bufetes galdiņ u viesnī cas restorā nā , jo negribē jā m iet tvaika pirtī ar gatavoš anu vai restorā nu un kafejnī cu meklē jumiem. … Tomēr ▾ Nolē mā m ar draugiem doties uz Kipru. Viņ i par savu galamē rķ i izvē lē jā s Makronisos ciematu. Ierodoties uzreiz piemaksā jā m par bufetes galdiņ u viesnī cas restorā nā , jo negribē jā m iet tvaika pirtī ar gatavoš anu vai restorā nu un kafejnī cu meklē jumiem. Viesnī cas teritorija mū s pā rsteidza ar apstā dī jumu krā š ņ umu, kā stā stī ja, š eit viss tiek regulā ri laistī ts, arī numuriņ i un bungalo ir atsvaidzinā ti jaunajai tū risma sezonai. Ir futbola un volejbola laukumi, un tie, kuriem teniss nav vienaldzī gs, reģ istratū rā var paņ emt lī dzi raketes un bumbas. Personā ls ir draudzī gs, un mē s pat iemā cī jā mies pā ris frā zes grieķ u valodā . Katru dienu restorā nā tika pasniegti daž ā du valstu nacionā lā s virtuves ē dieni, kas ievē rojami daž ā doja mū su uzturu. Viesnī cai tuvā kā pludmale mū s iepriecinā ja ar mieru un klusumu (visvairā k pē c vē trainas nakts bā ru ielā ), un arī viena no labā kajā m pludmalē m Nissi Beach bija tikai 15 minū š u gā jiena attā lumā no mums (š eit ir ī sta ballī te). Kopumā mē s ieradā mies viesnī cā , lai atpū stos no Ayia Napa trakulī gā ritma, atmosfē ra viesnī cā ir rā ma un mierī ga, kas nevar vien priecā ties par rī tu. Viesnī cā ir daudz ā rzemnieku, tač u, neskatoties uz to, ar komunikā ciju problē mu nebija, Google tulkotā js vienmē r palī dz, jo internets ir pieejams visā viesnī cā un darbojas ļ oti ā tri. Lī dz samta sezonas sā kumam plā nojam š eit atgriezties vē lreiz!
аватар rus-press
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Mē s ceļ ojā m ar 5 gadus vecu bē rnu. Teritorija milzī ga, zaļ a, kopta, liels baseins pa visu teritoriju un bē rnu baseins - abi tī ri. Istabas atrodas nelielā s savrupmā jā s, plaš as un lieliskā stā voklī . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Mē s ceļ ojā m ar 5 gadus vecu bē rnu. Teritorija milzī ga, zaļ a, kopta, liels baseins pa visu teritoriju un bē rnu baseins - abi tī ri. Istabas atrodas nelielā s savrupmā jā s, plaš as un lieliskā stā voklī . Istabā ir virtuve, pilnī bā aprī kota, mums bija ē rti, vienmē r bija iespē ja bē rnam kaut ko pagatavot. Netā lu lielveikalā pirkta produkcija, nedaudz dā rga, bet ko darī t. Pludmale atrodas 15 minū š u attā lumā no viesnī cas, neticami, ļ oti tī ra, bija prieks tur atrasties un pat attā lums, kas lī dz tai bija jā iet, netraucē ja. Jū ra ir silta, skaidra un mierī ga. Aizbraucā m ar autobusu uz Lunaparku, aizbraucā m tur, bē rnam noteikti patika, noteikti brauc. Viesnī ca tieš ā m laba, iesaku.
аватар kateno4ek123
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tusies ģ imene ar bē rniem Kiprā.2015. gada augustā . Mū su draugi konsultē ja Makronissos Village viesnī cu, viņ i paš i tur atpū tā s, viņ iem viss ļ oti patika! Es varu pateikt, mē s arī ! Visos aspektos viesnī ca ir lieliska vieta ē rtai ģ imenes atpū tai! No priekš rocī bā m: liela zaļ ā zona, milzī gs baseins pa visu teritoriju, viesnī ca neatrodas jū ras krastā , 500 m lī dz pludmalei, tas mums nesagā dā ja nekā das grū tī bas, patika staigā t lī dz pludmalei. … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene ar bē rniem Kiprā.2015. gada augustā . Mū su draugi konsultē ja Makronissos Village viesnī cu, viņ i paš i tur atpū tā s, viņ iem viss ļ oti patika! Es varu pateikt, mē s arī ! Visos aspektos viesnī ca ir lieliska vieta ē rtai ģ imenes atpū tai! No priekš rocī bā m: liela zaļ ā zona, milzī gs baseins pa visu teritoriju, viesnī ca neatrodas jū ras krastā , 500 m lī dz pludmalei, tas mums nesagā dā ja nekā das grū tī bas, patika staigā t lī dz pludmalei. Viesnī cai tuvā kā pludmale ir Makronissos pludmale (paš valdī ba, par katru lietu pludmalē maksā jā m 2.5 eiro). Pludmale – ideā las smiltis, pakā peniska ieieš ana jū rā – tas bija viens no svarī gā kajiem nosacī jumiem, meklē jot viesnī cu, jo. atpū tā mies ar bē rniem.
Mū su bē rni (6 gadi un 4 gadi) - absolū ta paradī ze, viņ us nemitī gi veda uz viesnī cas bē rnu klubiņ u, uz rotaļ u laukumu. Speciā li paņ ē mā m viesnī cu-dzī vokli, lai istabā bū tu neliela virtuve un varē tu kaut ko sasildī t uzkodā m. Istaba bija tī ra, patī kama, tur bija viss nepiecieš amais.
Uz atrakciju parku Aijanapas centrā devā mies 2 reizes ar autobusu, blakus viesnī cai ir autobusa pietura, brauciens 1.5 eiro no cilvē ka un 1 reizi uz Nissi pludmali, tā tiek uzskatī ta par skaistā ko Aijanapā un in ģ enerā lis Kiprā . Bijā m arī uz Dziedoš o strū klaku š ovu kaimiņ pilsē tā Protarā , tas bija ļ oti, ļ oti iespaidī gi, bē rni bija tikai sajū smā .
Kipra un Makronissos Village viesnī ca uz visiem laikiem paliks mū su sirdī s, noteikti plā nojam atgriezties 2016. gadā ! Mē s iesakā m visiem! )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Красивая территория, качественный сервис, рестораны, бассейн, бар, фитнес-центр, теннисный корт, интернет, доброжелательный персонал. Гостиница была полностью обновлена в 2014 г. Отель состоит из главного 3-х этажного здания с 16 бунгало. Отель прекрасно подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Ларнаки составляет 52 км.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж расположен в 800 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по глаженью одежды. На территории есть магазины.

Каждое утро в обеденной зоне сервируется завтрак «шведский стол». На обед и ужин в ресторане отеля подают блюда средиземноморской кухни. Кофе и экзотические коктейли можно заказать в баре.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Для гостей отеля организуются такие спортивные мероприятия, как аквааэробика, дартс, игры в настольный теннис и пляжный волейбол.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 122 комфортабельных номера: 1 Bedroom Suite, Studio Suite, 1 Bedroom Superior Apartment, Superior Studio, Bungalows, Standard 1 Bedroom Apartment, Standard Studio, Disabled Friendly Room.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, балкон, телевизор, телефон, диван, фен, бесплатные туалетные принадлежности, ванная комната, мини-кухня, холодильник, обеденный уголок, электрический чайник, кухонные принадлежности, кровать, прикроватные тумбочки, шкаф/вешалка для одежды, стол, стулья.

Не во всех номерах: микроволновая печь.

Adrese 148 Nissi Avenue, Ayia Napa, 5340 Cyprus, PO Box: 30032
Tālruņi: +357 23 72 14 16
Tīmekļa vietne: Makronisos Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.