Bella Napa Bay Hotel 3*– Atsauksmes

23
Novērtējums 7.610
№14 viesnīcas reitingā Aija Napa
7.6 Numurs
8.0 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.4 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas otrajā piekrastē, uz neliela kalna, netālu no Ayia Napa tūrisma zonas centra. Piemērots pāriem.Vairāk →
аватар yurynn
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Punkti. Pā ris minū tes lī dz jū rai, un tur ir labā kā pilsē tas pludmale. Jū ra maija sā kumā ir diezgan ē rta, peldē jā mies visas dienas. Lī dz pilsē tas centram 15 minū tes. Klosteris ir skaists, bet apkā rt ir nepā rtraukta kū rorta ē ka. … Tomēr ▾ Punkti.
Pā ris minū tes lī dz jū rai, un tur ir labā kā pilsē tas pludmale. Jū ra maija sā kumā ir diezgan ē rta, peldē jā mies visas dienas.
Lī dz pilsē tas centram 15 minū tes. Klosteris ir skaists, bet apkā rt ir nepā rtraukta kū rorta ē ka.
Labā k atstā t viesnī cu uz Cavo Greco pusi, tur ir skaista daba.
Autobusa pietura ir caur vienu ē ku, kur atrodas skulptū ru parks.
Uzturam. Viņ i paē da brokastis un vakariņ as, ar to acī m pietika. Brokastis ir standarta, bet visas labas kvalitā tes. Vakariņ ā s 5-6 ē dienu izvē le + aukstie gaļ as gabali + salā ti. Vienmē r varē ja atrast kaut ko ne tikai ē damu, bet arī garš ī gu.
Numuri ir pieticī gi, bet pieklā jī gi.
Vakarā zā lē vienu reizi tika noķ erts paš mā ju autordziesmas koncerts, citreiz - tautas dejotā ju priekš nesums, tostarp deja ar brillē m. Tas bija brī niš ķ ī gi. Puiš i mē ģ inā ja.
Kiprā kopumā - aizbraucu pie jū ras (nevis aukstā s Itā lijas tagad) - un nenož ē loju. Ir dienvidaustrumu garš a, bet viss ir daudz jaukā ks nekā Turcijā vai Ē ģ iptē .
аватар skillient
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m 2016. gada augustā , viesnī ca tikko izremontē ta, uz 3* - tikai labi, numuriņ i tī ri un ē rti, panorā mas logi ar skatu uz jū ru (caur balkonu). Lieliska virtuve, grieķ u, ar savā m ī paš ī bā m. Atraš anā s vieta - 2 lī nijas, pā ris simti metru un jū s esat brī niš ķ ī gā pludmalē ar seklu ieeju. … Tomēr ▾ Bijā m 2016. gada augustā , viesnī ca tikko izremontē ta, uz 3* - tikai labi, numuriņ i tī ri un ē rti, panorā mas logi ar skatu uz jū ru (caur balkonu). Lieliska virtuve, grieķ u, ar savā m ī paš ī bā m. Atraš anā s vieta - 2 lī nijas, pā ris simti metru un jū s esat brī niš ķ ī gā pludmalē ar seklu ieeju. Blakus ir veikali. Tas atrodas tā lā k no trokš ņ ainā centra, kas ir milzī gs pluss - piedzē ries zem logiem nekliedz. Tajā paš ā laikā Napas osta atrodas 15 minū š u pastaigas attā lumā . 100 metru attā lumā ir autobusu pietura, kur var nokļ ū t bez problē mā m.
No mī nusiem - bē rniem vispā r nav ko izklaidē ties. Bet pā riem bez bē rniem un vientuļ iem bū s ļ oti ē rti.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ajā viesnī cā bijā m no 27. jū lija lī dz 6. augustam. Viesnī ca ir ļ oti patī kama. Personā ls bija uzmanī gs un nekā du problē mu nebija. Palikos kopā ar savu 7 gadus veco mazmeitu un vī ru. Ī paš i uz marinē tiem gurķ iem neskaitī ja. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bijā m no 27. jū lija lī dz 6. augustam. Viesnī ca ir ļ oti patī kama. Personā ls bija uzmanī gs un nekā du problē mu nebija. Palikos kopā ar savu 7 gadus veco mazmeitu un vī ru. Ī paš i uz marinē tiem gurķ iem neskaitī ja. Bet ne tā dā paš ā mē rā . Š efpavā rs nepā rprotami ir bez darba. Bē rniem gandrī z nav ko ē st. Pā rvā rī ts un piparots. Ļ oti, ļ oti vienveidī gs. Katra diena ir vienā da. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as. Tad viņ i to nomainī ja pret pusdienā m. Bē rns ar asarā m sē dē ja pie galda un aizrijā s. Tad viņ i sā ka iet uz veikalu un daž ā dot savu uzturu. Doš iraks devā s ar blī kš ķ i. Pā rsteidza dā rzeņ u un augļ u cenas. Nopirku 2 mango pa 10 eiro. Tieš ā m ļ oti garš ī gi. Man likā s, ka Maskava ir visdā rgā kā pilsē ta. Izrā dā s, ka nē . Bē rniem š ajā viesnī cā praktiski nav nekā . Jū ra un pludmale ir pā rsteidzoš as. Tiesa, nolaiš anā s un kā pš ana bija neē rti. Bet tas ir cilvē kiem vecumā un problē mā m ar mugurkaulu un locī tavā m. Un bē rni skrē ja bez problē mā m. Tomē r jū ra bija nemierī ga visas 10 dienas un viļ ņ i radī ja zinā mas grū tī bas peldē š anai. Bē rni steidzā s uz baseinu un lieliski pavadī ja laiku pē c jū ras. 129. istabu ieņ ē mā m 1. stā vā uz trim. Numurā bija tē jkanna un fē ns. Ledusskapis un seifs par maksu 2.5 eiro diennaktī par katru vienī bu. Tī rs un mā jī gs. Arī sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir 2.5 eiro no cilvē ka. Pusdienā s un vakariņ ā s bē rniem pat nedeva dzē rienus. pat ū dens. Viss ir samaksā ts. 2 eiro par glā zi sulas. Maz ticams, ka mē s vē l dosimies uz š o viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ErshovAndrey
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atbraucā m uz Kipru uz kā zā m, aizņ ē mā m septiņ as istabas š ajā viesnī cā . Izteikš u kopē jo viedokli, ka viesnī ca nav slikta, bet patī kamu brī ž u nav. Mē s samaksā jā m par skatu uz jū ru, un mums vispirms tika ierā dī ta istaba (Nr. … Tomēr ▾ Atbraucā m uz Kipru uz kā zā m, aizņ ē mā m septiņ as istabas š ajā viesnī cā . Izteikš u kopē jo viedokli, ka viesnī ca nav slikta, bet patī kamu brī ž u nav.
Mē s samaksā jā m par skatu uz jū ru, un mums vispirms tika ierā dī ta istaba (Nr. 1), kuras balkons atrodas tieš i uz ielas, pa kuru staigā cilvē ki un kaķ i, pē c tam istabu ar skatu uz atkritumiem, no kuras balkona ir nedaudz redzama jū ra. , uz lū gumiem pā rcelt mū s uz mū su apmaksā to istabiņ u un viesnī cas personā ls un biblioglobusa pā rstā vji ar draudzī giem smaidiem, rupji sakot, mū s sū tī ja. . . Katru dienu reģ istratū rā jauni tū risti zvē rē ja par "skatu uz jū ru"
Tā lu no visa un lī dz pludmalei un kafejnī cā m un centram.
Ē diens ir vienmuļ š un nav garš ī gs.
Par netī rumiem jau visi ir rakstī juš i visur, arī traukos. (Nē , ne š eit, citā forumā , š ķ iet, te raksta tikai darbinieki)
Ledusskapis par maksu, seifs par maksu, dators par maksu, Wi-Fi darbojas tikai uz plā ksteri reģ istratū rā , š ķ iet, ka ir sporta zā le, bet mans dē ls tajā nekad nav iekļ uvis (ne tiek remontē ts, nedz pilnī bā slē gts)
Rezultā tā : likvidē t visus š os “bet” ir elementā ri, bet kā pē c? 90% atpū tnieku ir krievi, kas ieved š ai valstij lielu naudu, un kipras saimnieki pret mums izturas kā pret treš ā s š ķ iras alkohola cū kā m, kurā m kū tī ir labi. Pē dē jos 7 gadus apceļ oju pasauli kā individuā lais tū rists un iesaku jums visiem, nedaudz dā rgā k, bet attieksme kā “balts”.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga maza 3* viesnī ca ar draudzī gu personā lu, labu ē dienu un patī kamu atmosfē ru! Mū su vecā ki š eit atpū tā s pagā juš ajā gadā , un š ogad viņ i mums iedeva Unitours sertifikā tus, lai iegā dā tos ceļ ojumu uz jebkuru valsti, lai kopā ar mā su absolvē tu universitā ti, un mē s nolē mā m lidot uz Kipru uz pā rbaudī tu viesnī cu. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga maza 3* viesnī ca ar draudzī gu personā lu, labu ē dienu un patī kamu atmosfē ru! Mū su vecā ki š eit atpū tā s pagā juš ajā gadā , un š ogad viņ i mums iedeva Unitours sertifikā tus, lai iegā dā tos ceļ ojumu uz jebkuru valsti, lai kopā ar mā su absolvē tu universitā ti, un mē s nolē mā m lidot uz Kipru uz pā rbaudī tu viesnī cu. Rezervē jā m jau iepriekš , lasī jā m atsauksmes par pā rrezervā ciju un pastā vī gā m pieturā m viesnī cā , tā pē c ar reģ istrē š anos mums nebija problē mu. Istabas atslē gas tika saņ emtas jau pulksten 12.00.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ties Bella Napā no 2010. gada 13. oktobra lī dz 24. oktobrim Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Nav brī nums, ka pat oktobrī tas ir piepildī ts lī dz galam. Daž iem pā riem bija jā gaida 2 dienas, lai reģ istrē tos citā viesnī cā . … Tomēr ▾ Atpū ties Bella Napā no 2010. gada 13. oktobra lī dz 24. oktobrim Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Nav brī nums, ka pat oktobrī tas ir piepildī ts lī dz galam. Daž iem pā riem bija jā gaida 2 dienas, lai reģ istrē tos citā viesnī cā . Par to viņ i tika kompensē ti ar vakariņ ā m un skatu uz jū ru no istabas. Un skats uz jū ru ir nesalī dzinā ms - galu galā viesnī ca atrodas kalnā . Dzī voju vienvietī gā ceturtajā stā vā . Ļ oti mā jī ga istaba. Veļ a un dvieļ i - balti, mainī ti 1 reizi 2 dienā s, kā solī ts. Istaba tika iztī rī ta katru dienu. Es neatstā ju dzeramnaudu. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Ī paš s paldies mū su Aleksandrai reģ istratū rā . Virtuve ir ļ oti garš ī ga un daudzveidī ga. Katra diena tika veltī ta kā dai nacionā lajai virtuvei, papildus standarta Eiropas virtuvei. Man par prieku viņ i deva daudz zivju un jū ras velš u. Liels paldies š efpavā ram. Garš ī gs vietē jais halloumi siers. Izklaide bija nedaudz sliktā ka. Reizi divā s dienā s kā da dziedā tā ja vakaros uzstā jā s viesnī cas vestibilā . Viņ š dziedā ja normā li, bet viņ a mū zikas pavadī jumā nebija iespē jams dejot. Tā pē c devā mies uz krievu kafejnī cu Teremok, kas atrodas 15 minū š u gā jienā no viesnī cas. Vai uz naktsklubiem, nedaudz tā lā k. Bet, pats galvenais, protams, jū ra! Pludmale skaista, smilš aina. Un ieeja normā la, ne pā rā k sekla, bet uzreiz ne pā rā k dziļ a - piemē rota visiem. Viesnī cas teritorija ir diezgan liela un skaisti mē belē ta. Daudz palmu un ziedoš u augu. 3 baseini, bet tajos nepeldē jos, man patī k peldē ties jū rā . Bezmaksas biljards, galda teniss. Kad devā mies uz lidostu, dabiski apmainī jā mies iespaidiem ar cilvē kiem, kuri atpū tā s citā s viesnī cā s. Izrā dā s, ka manē jais bija labā kais. Pat augstā ks par kā diem 4*. Ē diens, vide, apkalpoš ana, pludmale. Kopumā esmu ļ oti apmierinā ts. Lieliski atpū ties! Un cik daudz skaistu bilž u atnesi. . . Ja bū s iespē ja, noteikti tur aizbraukš u. Tatjana. Sanktpē terburga.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā atpū tos no 28. augusta lī dz 7. septembrim 2010. Varu pastā stī t gan par mī nusiem, gan plusiem. Sā kš u ar slikto: 1 Jau pirmajā dienā mē s bijā m iekā rtojuš ies nevis savā istabā , bet mī nus pirmajā stā vā. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tos no 28. augusta lī dz 7. septembrim 2010. Varu pastā stī t gan par mī nusiem, gan plusiem. Sā kš u ar slikto:
1 Jau pirmajā dienā mē s bijā m iekā rtojuš ies nevis savā istabā , bet mī nus pirmajā stā vā.4-vietī gā istabā ar divā m nepazī stamā m sievietē m, kuras nokļ uvuš as tā dā paš ā situā cijā , domā jams, ka viesnī cā nebija brī vu istabu un tā uz mū su istabu varē s pā rvā kties tikai nā kamajā dienā . Man vajadzē ja izturē t. 2 dienas dzī voja uz koferiem
2 Pretendē t drī zā k tū risma operatoru Biblio Globus Lydia. Viņ a ne tikai nepalī dzē ja mums atgū t ī sto numuru, bet arī rupji ieteica mums nestrī dē ties un piekrist tam, kas mums ir (mī nus pirmais stā vs, pelē jums vannā , sveš inieki istabā ). Viņ a sajauca pā rsē š anā s laiku rezultā tā , mē s stundu stā vē jā m karstumā ar koferiem. Lidijai nebija iespē jams tikt cauri, viņ a neceļ klausuli, un tā ir standarta situā cija. Tā tad Lidija viesnī cā Bella Napa ir nevis gids, bet gan nelietis
3 Mā jturī ba. Viņ i mums spī tī gi nemainī ja dvieļ us un, kad neatstā ja dzeramnaudu, atņ ē ma mums tualetes papī ru un izkaisī ja mantas
Plusi tagad
1 Ē diens. Ļ oti garš ī gi ar daž ā diem augļ iem. Viņ i pat dod saldē jumu. Vakariņ u tematiskajiem vakariem. Ī paš i man atmiņ ā palicis grieķ u virtuves vakars ar nacionā lajiem saldumiem.
2 Izklaide. Mums bija jautri, mū ziķ i nā ca spē lē t un dziedā t dzī vajā . Sanā ca pat krievu dziesmas. Mē s dejojā m, mū s nesamulsinā ja citu dejotā ju prombū tne, tieš i otrā di, skatoties uz mums, cilvē ki iznā ca pievienoties jautrī bai. Varbū t mums paveicā s ar reģ istrā ciju, bet mē s patieš ā m lieliski pavadī jā m laiku
3 Atraš anā s vieta blakus lieliskai pludmalei. Izstaigā jā m visu piekrasti, devā mies uz Nisi pludmali (tur lī dz ceļ iem ir ū deņ i, par kuriem visi ir sajū smā , es nevaru iedomā ties) un sapratā m, ka mū su pludmale ir pati labā kā!! !
Un tā pē c daž i padomi, kā apmeklē t akvaparku, doties izbraucienā ar laivu un bū t labā noskaņ ojumā . Kipra ir brī niš ķ ī ga vieta, kur palikt!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Kristina_Misha
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No plusiem: viesnī ca atrodas kalnā , skaists skats uz jū ru; garš ī gs jē rs vakariņ ā s; krieviski runā još s personā ls reģ istratū rā ; netā lu no jū ras, un pat ceļ š augš ā kalnā netraucē ja. 11:00 gandrī z katru dienu no Limanaki ostas devā s skaists pirā tu kuģ is, lai brauktu ar tā du 35 eiro. … Tomēr ▾ No plusiem: viesnī ca atrodas kalnā , skaists skats uz jū ru; garš ī gs jē rs vakariņ ā s; krieviski runā još s personā ls reģ istratū rā ; netā lu no jū ras, un pat ceļ š augš ā kalnā netraucē ja. 11:00 gandrī z katru dienu no Limanaki ostas devā s skaists pirā tu kuģ is, lai brauktu ar tā du 35 eiro.
Mī nusi: vienmuļ as brokastis, ļ oti noguris 10 dienā s; no duš as auksts ū dens-silts; jū s pat nevarat izmē ģ inā t zivis vakariņ ā s; apmaksā ts adapteris (nevar ņ emt pret droš ī bas naudu); nesaprotamas durvis uz blakus istabu, kuras lī dz vidum bloķ ē ledusskapis; Visi dzē rieni vakariņ ā s ir apmaksā ti, pat ū dens! (mums bija brokastis un vakariņ as; 15-20 minū tes gā jiens lī dz centram, 30 minū tes klubiem; BRIESMĪ GAIS REPRENTATĪ VS BIBLIO GLOBUS Š AJĀ VIESNĪ CĀ - LĪ DIJA!!! !
BIBLIO GLOBUS ir vī luš ies, un mē s ar viņ iem nekur citur nelidosim un neiesakā m visiem! Izlidoš anas dienā ierodamies lidostā un tur uzzinā m, ka lidmaš ī na pā rcelta 6 stundas vē lā k. Neviens neko nepaskaidroja, nebija iespē jams tikt cauri BG (bija svē tdiena). Rezultā tā izlidojam nevis pē c 6, bet pē c 8 stundā m.
Biļ ete tika apmaksā ta par 10 dienā m, 9 naktī m! mē s izlidojā m vē lā k un lidojā m uz Kipru pē c 00 stundā m, un š ī s nav 10 dienas, bet 9. Samaksā jā m papildus 200 eiro, izrā dā s !! !
Bet tā bija puse no nepatikš anā m: Kiprā BG LYDIA pā rstā vis atceries š o briesmī go vā rdu!! ! ! Mē s lasī jā m par viņ u daudz neglaimojoš u atsauksmju, bet nedomā jā m, ka tik lielā mē rā !! ! ! Viņ š runā neķ ī tri, neadekvā ti atbild uz jebkuriem jautā jumiem, neglī ts darbs ar Klientiem, visu laiku ar tā du seju, it kā , piedodiet, G.... ē da uz lā pstas ! ! Viņ a vispā r nezinā ja atbildes uz maniem jautā jumiem par Kipru...Viņ a mums teica, ka viņ ai ir vienalga - rakstiet sū dzī bas un viss! Tā du neadekvā tumu sen neesam redzē juš i! ! ! Jums bū s labā k, ja jū s viņ ai vispā r neko nejautā siet un pirms izbraukš anas izraksiet nepiecieš amo informā ciju. Ne tikai tas, ka viņ ai izdevā s sajaukt pā rsē š anā s laiku atpakaļ , kā rezultā tā cilvē ki uz ceļ a stā vē ja vairā k nekā stundu. nevis peldē ties jū rā ! !
аватар dgina
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
tikko atgriezos no Kipras. viesnī ca atrodas kalnā , protams lī dz pludmalei nav 5 minū tes, bet 15, nokā pt lī dz jū rai nav problē mu, bet pē c pludmales ir grū ti atgriezties, bet atceļ ā var iedzert apelsī nu sula restorā nā , kas atrodas kā - vienreiz ceļ a vidū . … Tomēr ▾ tikko atgriezos no Kipras. viesnī ca atrodas kalnā , protams lī dz pludmalei nav 5 minū tes, bet 15, nokā pt lī dz jū rai nav problē mu, bet pē c pludmales ir grū ti atgriezties, bet atceļ ā var iedzert apelsī nu sula restorā nā , kas atrodas kā -
vienreiz ceļ a vidū . Viesnī ca ļ oti klusa, ē rta, numuriņ i varbū t nav ī paš i lieli, bet viss ir, vienī gais, par ko jā piemaksā ir ledusskapis (2 eiro dienā ) un seifs (2.5, bet personā ls tik godī gi, viņ i pat neņ em dzeramnaudu, lai gan atstā ja). Iesaku neekonomē t uz ledusskapi. Kondicionieris istabā darbojā s kā rtī gi, no rī ta pat aizsala. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Ē dienu var likt cietā č etriniekā , augļ u ē dienkarte mū s nedaudz pievī la (galvenokā rt arbū zs un melone), ļ oti veiksmī ga diena ir sestdiena (dominē itā ļ u bufete, garš ī ga un daudzveidī ga, lai gan citas dienas nav sliktā kas. Viesnī cai ir ā ra un iekš telpu peldbaseini, trenaž ieru zā le (skrejceļ š , steperis, universā ls simulators visā m muskuļ u grupā m), bet tiem, kas dosies uz jū ru, sporta zā le nav vajadzī ga. . Kas attiecas uz izklaidi, tad visi klubi ir pilsē tas centrā , tur tiek vai nu ar kā jā m vai ar autobusu. Lieliska vieta, trokš ņ u koncentrā cija, krā sa, gaisma, izklaide. Noteikti jā iet. Kas attiecas uz restorā niem, paradoksā li, bet jo tuvā k centram, jo lē tā k. Vispā r dodu viesnī cu, pilsē tu un relaksā cijas atmosfē ra ir stabila 5.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Principā man patika viesnī ca! Lieliska virtuve, draudzī gs personā ls, mā jī gi un ē rti numuri, kā arī vannas istabas. Jū ra (lai gan tas vairs nav atkarī gs no viesnī cas), bija tī ra, silta, mierī ga. Pludmale ir baltas smiltis, tikai sapnis! Viena no galvenajā m problē mā m ir bezatbildī gā gide Lidija. … Tomēr ▾ Principā man patika viesnī ca! Lieliska virtuve, draudzī gs personā ls, mā jī gi un ē rti numuri, kā arī vannas istabas. Jū ra (lai gan tas vairs nav atkarī gs no viesnī cas), bija tī ra, silta, mierī ga. Pludmale ir baltas smiltis, tikai sapnis! Viena no galvenajā m problē mā m ir bezatbildī gā gide Lidija. Divas reizes (un tas ir tikai mē s! ) viņ a sajauca mū su ekskursiju dienas un stundas. Pirmkā rt: reģ istrē joties Grand Lux Tour, viņ a tē rzē ja ar Domodedovo pā rstā vjiem un sajauca mū su dienu. No piektdienas viņ a mums to pā rcē la uz ceturtdienu (lai gan treš dien mums jau bija cita, un divas dienas pē c kā rtas mums nebija ē rti). Paldies Dievam, bija iespē ja pierakstī ties uz pirmdienu, bet arī š eit mū s sagaidī ja loms. Ekskursija pā rcelta uz pirmdienu 15:40. Stā vam netā lu no ieejas viesnī cā (mums tuvojā s vē l divi), gaidā m. 10 minū tes, 15.25 - nav autobusa. Pienā k cits reiss un ziņ o, ka mū sē jais ieradī sies tikai pē c pusstundas. Tas ir pulksten 16:30! Viņ a mū s maldinā ja stundu! Č etrdesmit grā du karstumā tas ir vienkā rš i neizturami! Ar š o jautā jumu vē rsā mies pie viņ as, sakot, ka tā vienkā rš i nav, un vienkā rš i nav iespē jams tik noraidoš i izturē ties pret savu darbu. . Viņ a neatvainojā s, vienkā rš i teica: "Jā...Ak, un es domā ju, ka tu mani sitī si! Patiesī bā viņ i man deva tik daudz laika, es arī to pierakstī ju jums! " Nu kā pē c tad 16:30 rakstī ja cita ģ imene (pē c 15 minū tē m uz "tikš anā s vietu" ieradā s vē l č etri cilvē ki)? Ja tieš ā m viņ ai dotu tā du laiku, tad viņ a visus “apmā nī tu”, vai ne? Animā cijas vē l bija maz, nu principā visa izklaide ir centrā , bet tas ir tā lu no centra (seviš ķ i, ja piebā ž.2 š ķ ī vjus vakariņ as sevī ! ).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums lvenok
Kurš nesen bija šajā viesnīcā, pastāstiet mums, kā tur klājas? ēdiens, kas viesnīcā ir interesants, kur iet/iet? kā klājas pludmalē? un citu noderīgu informāciju
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums rybachka65
sveiki, pastāstiet cenas brīvdienām, izklaidēm, ekskursijām, diskotēkām.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель находится на второй береговой линии, на небольшой возвышенности, недалеко от центра туристической зоны Айя Напы. Хорошо подходит для отдыха пар.

Atrašanās vieta 300 м до пляжа, 100 м до автобусной остановки, 1 км до центра курорта, 45 км до аэропорта Ларнаки.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Рестораны NAPA и BELLE VIEW, бар у бассейна TROPICANA, сувенирный магазин, Wi-Fi в лобби, конференц-зал на 80 человек.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Видеоигры.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

143 номера, категории: Twin room (Sea View, Side Sea View и Inland View), Family room with Pool & Side Sea View, Family Suite with Sea View, Superior family suite with sea view.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 47, Kriou Nerou Str. P.O.Box:30192, CY5341, Ayia Napa Cyprus
Tālruņi: 00357- 23 819 900
00357- 23 721 818
Tīmekļa vietne: Bella Napa Bay Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.