Ļoti laba viesnīca saviem 3*

Rakstīts: 17 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 5 — 15 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Atpū tā mies 2018. gada augustā , paņ ē mā m superior istabiņ u, 5. stā vs, skats uz jū ru.
Istabā ir ledusskapis, kondicionieris - bez papildus maksas. Gulē t klusi, tik tikko dzirdama mū zika no bā riem un klubiem, bet gulē t ar atvē rtā m balkona durvī m netraucē ja.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta, tuvu jū rai (5-7min) un centram (7-10min). Tuvā kā pludmale (aiz Missy Hotel) ir lieliska: maiga ieeja, tī ras smiltis, debeszils ū dens, mē reni pā rpildī ts. Pludmalē ir duš a, pā rģ ē rbš anā s, tualetes, kā ju mazgā tā js. Izī rē lietussargu un sauļ oš anā s krē slus 2.5 eiro vienī bā uz visu dienu (maksā jot iedod č eku, kurā ir arī Wi-Fi kods, ja kā dam nepiecieš ams internets).

Netā lu no viesnī cas ir lielveikals un mini veikali, cenas ir lē tā kas nekā centrā .
Ē diens bija brokastis / vakariņ as, jo 3 * ir diezgan pienā cī gas.
Brokastī s: sagriezta desa, siers, desiņ as, cepti kartupeļ i, gurķ i, tomā ti, bekons, trī s veidu olas, arbū zs vai melone, pankū kas, ievā rī jumi un dzē rieni, gan auksti, gan karsti - ne viss ir garš ī gs, bet jū s varat izvē lē ties un ē st.
Vakariņ ā s diezgan liela izvē le 3*: zupa, garnī rs (kartupeļ i, rī si, putra, makaroni pā rmaiņ us), gaļ a (vista, cū kgaļ a, teļ a gaļ a), zivis (kalmā ru gredzeni pā rmaiņ us, cepta zivs, krabju kū kas), pā ris dā rzeņ u salā ti, dā rzeņ u, bieš u, olī vu, mē rč u, desertu (viena veida kū kas vai kū kas) grieš ana, arbū zs vai melone, saldē jums. Dzē rieni vakariņ ā s par papildu samaksu bā rā .
Ē diens diezgan pieklā jī gs, ja kā ds ir gardē dis, bet labā k tad vismaz 5*.
Divas vai trī s reizes nedē ļ ā viesnī cā ir kā da veida izklaide (karaoke, papagaiļ u š ovs. . ).
Ekskursijā s viņ i ņ ē ma no vietē jā m aģ entū rā m, daudz lē tā k nekā no operatora.
Krieviski runā još ā pilsē ta gandrī z. Viesnī cas reģ istratū rā runā krieviski, laipns personā ls, uzreiz atbildē ja uz visiem pieprasī jumiem.
Viesnī cā mī nus ir uzkopš ana . . virspusē ja, izmazgā ja grī das un viss. . dvieļ i netika mainī ti pat reizi nedē ļ ā , gulta tika mainī ta vienu reizi.
Ja esat trokš ņ ainu ballī š u cienī tā ji, tad esat tuvā k centram.

Ļ oti iesaku š o viesnī cu pludmales brī vdienā m!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu