Sinatra Hotel 4*– Atsauksmes

94
Novērtējums 6.610
№105 viesnīcas reitingā Kemera
6.5 Numurs
7.1 apkalpošana
8.7 Tīrība
6.6 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Chamvyuva ciematā, 250 metru attālumā no tās privātās pludmales. Uzcelta 1998. gadā, pēdējo reizi renovēta 2005. gadā. Kemeras centrs ar kafejnīcām un veikaliem atrodas 7 km attālumā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām budžeta brīvdienām ģimenēm, pāriem un jauniešiem.Vairāk →
аватар valiulina-o
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nesen atbraucu no š ī s viesnī cas. No plusiem tikai uzkopš ana un apkalpoš ana ē damistabā . Palasot atsauksmes, rodas iespaids, ka cilvē ki vispā r nav bijuš i normā lā s viesnī cā s! Tas nav pat 4 zvaigznes vai 3 ar mī nusu. Tas ir 2 plus! Jū ru sabojā t nav iespē jams, bet netī rumi pludmalē ir biedē još i. … Tomēr ▾ Nesen atbraucu no š ī s viesnī cas. No plusiem tikai uzkopš ana un apkalpoš ana ē damistabā . Palasot atsauksmes, rodas iespaids, ka cilvē ki vispā r nav bijuš i normā lā s viesnī cā s! Tas nav pat 4 zvaigznes vai 3 ar mī nusu. Tas ir 2 plus! Jū ru sabojā t nav iespē jams, bet netī rumi pludmalē ir biedē još i. Un staigā jiet uz to atklā tā saulē.10 minū tes normā lā tempā ! Kad mē s noslī kā m, sievieš u glā bē ju nav. Kad tika izsaukta ā trā palī dzī ba, bija jau par vē lu. Ū deni nedod, pirka Migros. Tas, kas atrodas dzesē tā jā , smird pē c balinā tā ja, to nevar dzert! Ietaupī jums it visā ! Istaba maza, gultas nav pat pusotras, vienvietī gas. Ir bail apgriezties, lai nenokristu! Grī das flī zes. Č ī bas, š ampū ni u. c. š ai viesnī cai ir nepieejama greznī ba! Krievu kanā lu nav! Wi-Fi ķ er tikai vestibilā , un tad ne visur. Un tagad ē diens...Tas ir atseviš ķ s jautā jums. Tur nav nekā . No vā rda vispā r. Brokastī s jogurts un olas. Daž i zaļ umi un maize.
Bija arī kaut kas nesaprotams kā putra. Pē c stundas jau atkal gribas ē st pē c tik "sā tī gā m" brokastī m. Ar nepacietī bu gaidī jā m vakariņ as. Bet pat š eit mē s bijā m vī luš ies: zupa, bija vista, tī rradņ i, pusfabrikā ti, kartupeļ u biezeni, makaroni. Vakariņ ā s tas pats. Turcija ir slavena ar saviem desertiem, tač u š eit tie bija minimā li un pilnī gi bezgarš ī gi. Piemē ram, vā rī ts ķ irbis saldajā sī rupā . Viesnī cas ī paš nieks nekam netē rē naudu! Un mums ir ar ko salī dzinā t! Tā nu mē s nevis atpū tā mies, bet nokalpojā m savas 10 dienas, skaitot dienas lī dz izbraukš anai. Š ī viesnī ca ir paredzē ta ļ oti nepretenciozam tū ristam, es domā ju tiem, kas raksta satriecoš as atsauksmes par š o briesmī go viesnī cu
аватар my_ocean
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir klusa un jauka. Stilizē ts pē c pagā juš ā gadsimta 60. gadu laikiem Norē ķ ins ar problē mā m. Admins Osmans ir ļ oti nedraudzī gs tips. Viņ a kolē ģ is Murats ir tā ds pats. Ir lielā kas istabas, ir ļ oti mazas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir klusa un jauka. Stilizē ts pē c pagā juš ā gadsimta 60. gadu laikiem Norē ķ ins ar problē mā m. Admins Osmans ir ļ oti nedraudzī gs tips. Viņ a kolē ģ is Murats ir tā ds pats. Ir lielā kas istabas, ir ļ oti mazas. Tī rī š ana katru dienu, veļ as un dvieļ u maiņ a katru otro dienu. Bet. . . telpas uzkopš ana var nā kt, kad ciemiņ i atpū š as. Ziepes var nelikt pā ris dienas. Ž eleja - duš a, patī k, kā paredzē ts, bet tā nav. Ē diens, kā parasti, jū s nebū siet izsalcis, bet vienmuļ š . Ē diens tiek pasniegts ļ oti nevē rī gi. Tad š ķ ī vi rokā paņ emt nav iespē jams. Viesmī ļ i cenš as, pat tā lā k. Pirms paspē ji pabeigt maltī ti, viņ i jau kā pj pā ri galdam, lai notī rī tu traukus. Pludmale nav tuvumā . Veci sauļ oš anā s krē sli, nav bā ra, tā lu no duš as un tualetes. Daž reiz ū dens nav. Baseins tī rs, bet uzreiz 1.55 m, bez pā rejas. Ir bē rniem. Skaidrs, ka jā meklē plusi, nevis jā pū las ar kā diem trū kumiem. BET. . . no tā diem niekiem iznā k milzī gi mī nusi uzturē š anā s, atpū tas komfortam. VISPĀ RĒ JĀ TĀ IR DEKLARĒ TS 4*! ! ! Un patiesī bā izrā dā s 3 *. Š ķ iet, ka jū s ierodaties nelaikā , viņ iem viss ir apgrū tinā jums. It kā viņ i bū tu atnā kuš i mā jā s bez ielū guma. Nav vē lmes tur atgriezties.
аватар olgagon
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š is bija mū su pirmais ceļ ojums uz Turciju, un mē s esam ļ oti priecī gi, ka tas bija absolū ti veiksmī gs. Noorganizē jā m caur tū roperatoru Tez Tour, viss bija lieliski noorganizē ts, pateicoties Irinai (Kijeva), Darinai, Sofijai, Andrejam (Turcija), Bees Airline apkalpei, viss skaidrs. … Tomēr ▾ Š is bija mū su pirmais ceļ ojums uz Turciju, un mē s esam ļ oti priecī gi, ka tas bija absolū ti veiksmī gs. Noorganizē jā m caur tū roperatoru Tez Tour, viss bija lieliski noorganizē ts, pateicoties Irinai (Kijeva), Darinai, Sofijai, Andrejam (Turcija), Bees Airline apkalpei, viss skaidrs.
No Camyuva ciemata paveras gleznains skats uz kalniem, t. sk. augstā kā pilsē ta Tahtali. Uz ielā m aug palmas, banā ni, milzī gi kaktusi, zied puķ es, ļ oti skaisti, gaiss neparasts, bet jū lijā pat naktī s ir ļ oti smacī gs, bez kondicioniera nevar gulē t. Tī klu uz logiem nav, bet odu vispā r nebija. Cikā des skaļ i č ivina. Tie ir lieli, 5-6 cm gari, bet, paldies Dievam, viņ i neielidoja mū su istabā ))
Viesnī ca "Sinatra" ir maza un mā jī ga, mierī ga, klusa, klusa mū zika baseina zonā , nav diskotē ku, animā cijas, č ī kstē š ana, kliedzieni - ideā li. Daž kā rt pamodā mies no zvaniem uz lū gš anu no moš ejas, lai gan tā ir diezgan tā lu.
Iedzī vojā mies bez problē mā m. Draudzī gs personā ls, visur tī rī ba un skaistums, personā ls maskā s. Ē diens ē damistabā ir daudzveidī gs un garš ī gs, katrs izvē lē sies pē c saviem ieskatiem. Pikantu ē dienu bija maz. Vienmē r bija gaļ a, tad vista, tad kotletes / kotletes, vienu reizi uz grila, zivs bija 1 reizi nedē ļ ā . Mē s visi ē dā m ar apetī ti un tajā paš ā laikā zaudē jā m 1-2 kg. Pavā rs ir jautrs onkulis, patī k izjokot). Viesmī ļ i ir veikli, viss tiek uzturē ts tī rs. Karantī nas dē ļ viesi sev ē dienu neuzspiež , to dara ē damzā les darbinieki, letes precē s ir norobež otas ar stikla aizslietņ iem. Augļ i bija gandrī z visi negatavi (vī nogas, melones, plū mes, nektarī ni, ā boli, bumbieri), jū lijs, labi tikai arbū zi un vienmē r pietika.
Istabas ir mazas, bet tī ras, ī paš i vannas istaba. Atš ķ irī bā no mū su Koblevo ar Odesu, Sinatrā es nekad neredzē ju zirnekļ u tī klus, zirnekļ us, rū su, netī rumus. Istabā viss darbojā s: savs kondicionieris, karstais ū dens, ledusskapis, TV (atradā m pā ris Ukrainas un Krievijas kanā lus, BBC).
Netā lu no viesnī cas atrodas pasta nodaļ a, kur var samainī t valū tu, bankomā ti, iepirkš anā s centri, aptieka, neliels lielveikals.
Lī dz jū rai 10 minū š u gā jiens. Pludmale liela, vietas pietiek visiem. Uz 100 metriem ir duš a, pā rģ ē rbš anā s kabī ne (nav slē gta) un slē gta tualete, jā lū dz pludmales puikam atvē rt. Jū ra ir brī niš ķ ī ga, tī ra un silta, vakarā mazi viļ ņ i un drusku sī ki gruveš i, kam sā p staigā t pa oļ iem - č ī bas par 5-7 dolā riem. Jau metru no krasta dziļ ums lī dz viduklim, pū ļ i visi, kas neprot peldē t, vakarā tā jau ir problē ma)) Ja peldat tā lā k, tad var redzē t zivis un krabjus.
Ja pludmale ir nogurusi, varat doties ekskursijā s gan no viesnī cas gida, gan no aģ entū rā m uz ielas. Jū s varat patstā vī gi apmeklē t Phaselis, Kemeru vai pamesto viesnī cu "Naturland".
Ja meklē jat trū kumus, tos var atrast visur, piemē ram, ir ziepes, bet nav ziepju trauka vai tā das mazas tē jas/kafijas tasī tes, ka vajadzē ja paņ emt vairā k, lai piedzertos)) Bet tas ir muļ ķ ī bas.
Relaksē još ai un klusai atpū tai iesaku viesnī cu "Sinatra"!
аватар vik2000_041
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, kuras bija daž ā das, bet vairā k labas. Manuprā t, reitings ir uzpū sts. Vispā rī gi: Viesnī ca ir maza: L-veida č etrstā vu ē ka uz galvenā s ielas. Ja esat ieguvis istabu ar skatu uz pagalmu ar baseinu, jums ir paveicies, ja - uz brauktuves, tad neveiksmī gi. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, kuras bija daž ā das, bet vairā k labas.

Manuprā t, reitings ir uzpū sts.

Vispā rī gi: Viesnī ca ir maza: L-veida č etrstā vu ē ka uz galvenā s ielas. Ja esat ieguvis istabu ar skatu uz pagalmu ar baseinu, jums ir paveicies, ja - uz brauktuves, tad neveiksmī gi. Viesnī cai praktiski nav teritorijas. Tas sastā v no peldbaseina un ē damistabas terasē m un bā ra ar galdiem un krē sliem (dī vā niem). No zaļ ā - pie ž oga ir divas palmas. baseins labs. Teritorijā nekas cits netiek novietots.

Tagad par slikto:

1. Vai esat gatavs ē st atkausē tus vistas tī rradņ us, atkausē tus liellopu gaļ as medaljonus, atkausē tus skumbrijas un dā rzeņ u maisī jumus? Vai jums garš o nepietiekami vā rī ti Briseles kā posti un pā rcepti ziedkā posti? Ja nē , jums jā meklē cita viesnī ca. Un š ī virtuve noteikti nav 4 *, bet gan daudz pieticī gā ka.

2. Vai tev patī k pludmalē saplī susi duš a un tur smirdī ga tualete? Vai ne?
Labā k par to paš u naudu meklē kaut ko labā ku.

3. Vai vē laties garus skaidrojumus, kā pē c par pludmales dvieli ir jā maksā dolā rs un pē c tam jā mē ģ ina atdot tī ru? Es neklausī jos garajā masiera Mahmuda teorijā , bet vienkā rš i izmantoju savu pludmales dvieli, kā ieteica Turpravda.

4. Ja jums nepatī k, kad esat gandrī z spiests uzspiest masā ž as terapeita pakalpojumus. kā to dara viesnī cas dež urants Mahmuds un pat izprovocē tevi uz skandā lu, labā k sameklē citu viesnī cu. prom no obsesī vā Mahmuda. Starp citu, ja es bū tu ī paš nieks, es viņ u jau sen bū tu atlaidusi. spriež ot pē c negatī visma par viņ u citos recenzijā s. Tas grauj viesnī cas reputā ciju.

5 Tā saucamais minibā rs istabā (patiesī bā vecs ledusskapis), stulbi ieslē gts naktsskapī bez ventilā cijas, vairā k izskatā s pē c krā sns. Labā k bū tu to izslē gt.

5.
Pē dē jā lieta: Sinatra, iespē jams, ir viena no pē dē jā m viesnī cā m uz Zemes, kurā joprojā m tiek iekasē ta nauda par Wi-Fi un seifa izmantoš anu numurā.

Par labo:

1. Viesnī ca ir tī ra un labi uzturē ta ar patī kamu interjeru.

2. Istabā s darbojas kondicionieri.

3. Sievietes apkopē jas cī tī gi dara savu darbu par dolā ru vai nē.

4. Un vispā r personā ls (izņ emot pavadoni Mahmudu) ir draudzī gs un korekts.

5. Lī dz pludmalei nav tā lu. pati pludmale ir diezgan liela, ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu (starp citu, arī pie baseina to ir pietiekami daudz). Bet pludmalē nav neviena viesnī cas bā ra, nekas cits kā smirdoš s tualete un saplī susi duš a.

6. Pludmale ir oļ aina, ir arī lieli bruģ akmeņ i, bet jū rā var iekļ ū t un izkļ ū t no tā s, nekaitē jot veselī bai. ī paš i koraļ ļ os.

7. Skats uz kalniem ir pā rsteidzoš s.

8. Galvenais pluss: nav apdullinoš a, 400 decibelu animā cija. kā kaimiņ u viesnī cā s. Tā da vispā r nav. Ir tikai senlaicī ga mū zika, kas atbilst viesnī cas nosaukumam.
Secinā jums: viesnī ca neatbilst savā m 4 zvaigznē m, bet ja vajag tikai jū ru, gultu un pieticī gu ē dienu, tad derē s. Salī dzinā jumam: parastā viesnī cā Ē ģ iptes Hurgadā par to paš u naudu iegū si ž ilbinoš u greznī bu. 10 hektā ru liela teritorija, gardē ž u virtuve, bezmaksas seifs, ledusskapis, pludmales dvielis un Wi-Fi.

Galī gais secinā jums: brī vdienas nebija sabojā tas, bet atgriezties Sinatra viesnī cā nav absolū ti nekā das vē lē š anā s.
аватар koval30051979
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss ir ļ oti skaisti. Ē diens ir daudzveidī gs un ļ oti, ļ oti garš ī gs. Pludmale atrodas piecu, septiņ u minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas pa ziedoš ajā m un zaļ ajā m ielā m. Pludmale oļ aina, ū dens jū rā dzidrs, kā asara, pat naktī . … Tomēr ▾ Viss ir ļ oti skaisti. Ē diens ir daudzveidī gs un ļ oti, ļ oti garš ī gs. Pludmale atrodas piecu, septiņ u minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas pa ziedoš ajā m un zaļ ajā m ielā m. Pludmale oļ aina, ū dens jū rā dzidrs, kā asara, pat naktī . Skats ir vienkā rš i krā š ņ s, no vienas puses tī rā kā Vidusjū ra, no otras kalni.
Apmeklē ju HAMAM! ! ! Š ī nav tikai sauna un masā ž a, bet gan ī sta atpū ta. Puiš i masieri ir profesionā ļ i savā jomā , masieris Mustafa ir tikai profesionā lis, cik profesionā li viņ š veic masā ž u, ko nevar aprakstī t vā rdos, vajag tikai sajust. Piecā m masā ž as sesijā m sajū tas ir vienkā rš i super! Tikai piecā s sesijā s muguras sā pes bija pazuduš as. Ļ OTI IESAKU! ! ! Ī paš s paldies visam viesnī cas personā lam. Iesaku viesnī cu! ! !
аватар Margarita_M
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man viss ļ oti patika. Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, mierī ga un vienmē r skan ne skaļ a mū zika. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs. Ar izlī gumu problē mu nebija. Ē diens ļ oti labs un daudzveidī gs. Vienmē r bija daudz augļ u katrai gaumei. … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika. Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, mierī ga un vienmē r skan ne skaļ a mū zika. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs. Ar izlī gumu problē mu nebija. Ē diens ļ oti labs un daudzveidī gs. Vienmē r bija daudz augļ u katrai gaumei. Numuri ir mazi, bet ļ oti ē rti, tiek uzkopti katru dienu. Istabā s ir viss nepiecieš amais, ī paš i manam dē lam patika, ka istabā bija WI-FI. Atseviš ķ i vē los izcelt SPA. Vienkā rš i lielisks hammam un masā ž a. Izgā jā m 5 masā ž as kursus. Atseviš ķ i vē los pateikt paldies tā s darbiniekiem Mustafai, Huseinam un sievietei, kas tur strā dā (diemž ē l es viņ as vā rdu precī zi neatcerē jos). Manam bē rnam ir kā ju tonuss, pē c 5 masā ž ā m bija manā ms, ka gaita kļ uva labā ka. Tie ir profesionā ļ i! Pludmale ir ļ oti tī ra un vienmē r tī rī ta. No izklaides devā mies ekskursijā s uz Tahtali kalnu un seno pilsē tu Faselis - mums ļ oti patika. Netā lu no viesnī cas varat visu iegā dā ties nelielā tirdziņ ā . No mī nusiem tikai viens gā jiens lī dz jū rai 10 minū tes, bet to var piedzī vot. Kopumā noteikti iesaku. Liels paldies visam viesnī cas personā lam.
аватар Nataliianata
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m 2021.  gada jū nija sā kumā . Mierī ga, ē rta viesnī ca. Numuri ir mazi, bet tī ri. Ē dienkarte sabalansē ta, ē diens garš ī gs, daudzveidī gs, nebija tā du ē dienu, kas mums nepatiktu. Veselī gs ē diens, nebijā m izsalkuš i un nepā rē dā mies – kas priecē . … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2021.  gada jū nija sā kumā . Mierī ga, ē rta viesnī ca. Numuri ir mazi, bet tī ri. Ē dienkarte sabalansē ta, ē diens garš ī gs, daudzveidī gs, nebija tā du ē dienu, kas mums nepatiktu. Veselī gs ē diens, nebijā m izsalkuš i un nepā rē dā mies – kas priecē . Lielisks hammam. Un masā ž a. Par mums rū pē jā s Mustafa un Huseins. Izcili Relax. Pē c Hamam un masā ž as - lieliska veselī ba. Iesaku iziet masā ž as kursu - 4-5 masā ž as. Es to darī ju, kad ieradā mies un pirms izbraukš anas, un nož ē loju, ka neaizgā ju vismaz 4. Ī paš s paldies darbiniekiem! Lielisks darbs! Visi draudzī gi, jauki cilvē ki. Un administratori reģ istratū rā un viesmī ļ i restorā nā un bā rā . Visi pieprasī jumi un jautā jumi tika atrisinā ti bez problē mā m un ā tri. Ja vē laties klusas, relaksē još as brī vdienas ar pareizu uzturu, nevilcinieties Sinatra viesnī cā , jū s to iegū sit – nenož ē losiet.
аватар elena21305
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š obrī d kā pā ris atpū š amies Sinatrā . Mē s rezervē jā m standarta numuru ar vienvietī gu gultu. Reģ istrē joties mums iedeva istabiņ u ar divā m gultā m, bet reģ istratū rā teica, ka š o jautā jumu varē tu atrisinā t nā kamajā dienā . … Tomēr ▾ Š obrī d kā pā ris atpū š amies Sinatrā . Mē s rezervē jā m standarta numuru ar vienvietī gu gultu. Reģ istrē joties mums iedeva istabiņ u ar divā m gultā m, bet reģ istratū rā teica, ka š o jautā jumu varē tu atrisinā t nā kamajā dienā . Pē c sarunā m reģ istratū rā par samaksu mums nodroš inā ja tā du paš u istabiņ u, kā du norā dī jā m rezervē jot. Saskaņ ā ar viesnī cā esoš o atpū tnieku stā stiem, acī mredzot pastā vē ja š ā da "aizrobež oš anā s ar skaitļ iem" prakse. Vē l vairā k, izbraucot izrā dā s, ka ceļ otā ji var apskatī t somas, vecā kas sievietes vienkā rš i tiek apskatī tas, vai viņ as nav paņ ē muš as lī dzi pā rtiku, tas ir tikai kauns par viesnī cu. Turklā t bija ļ oti nepatī kami, kad saskā rā mies ar tā du brī di, ka bija kategoriski aizliegts uz istabu ņ emt lī dzi dzē rienus plastmasas glā zē s, gribu atzī mē t, ka tie bija bezalkoholiski, draudot, ka esam paš i augstprā tī gā kie un mū s izliks. no viesnī cas. Tā ir tikai stingra rež ī ma kolonija. Š ī viesnī ca nav ieteicama nevienai vecuma grupai.
аватар Romanenko_Andrey_Aleksandrovich
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies 10.30, lai gan oficiā lā reģ istrē š anā s bija 14.00, jau 11.00 bijā m iekā rtojuš ies tuvē jā.5* viesnī cā uz dienu, patika, liels paldies administratoram Adem. Nā kamajā dienā mē s pā rvā cā mies uz Sinatru istabā ar skatu uz kalniem. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 10.30, lai gan oficiā lā reģ istrē š anā s bija 14.00, jau 11.00 bijā m iekā rtojuš ies tuvē jā.5* viesnī cā uz dienu, patika, liels paldies administratoram Adem. Nā kamajā dienā mē s pā rvā cā mies uz Sinatru istabā ar skatu uz kalniem.
Istabas mazas, bet katru dienu tiek iztī rī ts viss ē damais, mainī ti dvieļ i. Personā ls ļ oti draudzī gs, ē diens brī niš ķ ī gs, ē dienkarte daudzveidī ga, viss garš ī gi. Viesmī ļ i strā dā ļ oti labi, vē los pieminē t dzī vespriecī go un dzī vespriecī go Ismailu, kurš arī ir lielisks dejotā js.
Pludmale ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli, jū ra ir vienkā rš i lieliska, ļ oti tī ra un silta, un kalni ir skaisti. Viesnī cas teritorijā ir daudz apstā dī jumu, kopumā atmosfē ra skaista un mā jī ga, bā rā labi darbojas bezmaksas wi-fi, numuriņ os par maksu. Starp trū kumiem: slidkalniņ a trū kums pie baseina un naktī autobusa troksnis nedaudz traucē ja. tuvumā ir ceļ š , bet aizverot balkona durvis nedzird.
Kopumā mē s iesakā m š o viesnī cu visiem!
аватар Le.On
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es gribē tu uzrakstī t daž us vā rdus par š o viesnī cu! Pirmkā rt, jā atzī mē personā ls – ļ oti draudzī gi, iesaistī ti un laipni cilvē ki. Viesmī ļ i ir zelta vē rti, tu vē l nepaspē ji pateikt, ka vajag mazo karotī ti, bet viņ i to jau nes. … Tomēr ▾ Es gribē tu uzrakstī t daž us vā rdus par š o viesnī cu! Pirmkā rt, jā atzī mē personā ls – ļ oti draudzī gi, iesaistī ti un laipni cilvē ki. Viesmī ļ i ir zelta vē rti, tu vē l nepaspē ji pateikt, ka vajag mazo karotī ti, bet viņ i to jau nes.
Neskatoties uz to, ka viesnī ca jau ir "novecojusi", izskatā s lieliski: labs remonts, viss ir tī rs un ē rts, ir baseins, bā rs.
Numuri tiek uzkopti katru dienu, dvieļ i vienmē r tiek mainī ti. Mini bā rs un seifs tiek apmaksā ti (par seifu 2 USD dienā ). Pludmales dvieļ i par dolā ru. Pludmale atrodas netā lu, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Jauns vī rietis nes ū deni bez maksas. Viesnī cā nav pludmales bā ra. Wifi telpā s nedarbojas.
Ē dienā nav lielas daudzveidī bas. Bā rs piedā vā kolu, sprite, vī nu un alu. Pā rē jais ir par maksu.
Kad jū s reģ istrē jaties, jū su gids var piedā vā t jums reģ istrē ties citā viesnī cā š ai dienai, jo trū kst brī vu numuru. Jums tam nav jā piekrī t, pē c jū su atteikuma numurs noteikti tiks atrasts. Gidi ar to pelna naudu.
Pirmajā dienā noteikti apmeklē jiet Hamam viesnī cā . Saules apdegums pē c tam, kad tas nogulsnē jas labā k, un jums tas patiks – darbinieki zina savu biznesu.
Atseviš ķ i vē los atzī mē t administratori Albī nu - ieraš anā s dienā viņ a visu pastā stī ja un parā dī ja. Un viņ a arī dara ļ oti skaistu mehendi - iepriecini sevi!
Parādīt vairāk »


iemiesojums RaY
Labu dienu un vakaru visiem!! Sakiet man, lūdzu, vai Sinatra Hotel 4 * pludmalē ir duša?
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
iemiesojums yurych
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infobtkh
‹ Viesnīca Sinatra Hotel 4*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в посёлке Чамвьюва, в 250 метрах от собственного пляжа. Построен в 1998 году, последняя реновация проведена в 2005 году. До центра Кемера с кафе и магазинами - 7 км. Отель подойдёт для спокойного бюджетного отдыха семей, пар и молодёжи.

Atrašanās vieta Расположен в 8 км от г. Кемер и 60 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж в 250 м через дорогу. Вход в море галечный.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации. Хранение багажа. Есть терраса для загара. Общий лаундж/гостиная с телевизором. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Всего 84 номера в 4-этажном здании отеля.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, мини-бар (платно), спутниковое ТВ с российским каналом, прямой телефон, душ, фен, сейф (платно), балкон, дополнительная раскладная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Turizm Cad. Camyuva, 07100, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 8245016
Tīmekļa vietne: Sinatra Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).