Pārējais nav sabojāts, bet no kurienes nāk 4 *?

Rakstīts: 10 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 3 — 9 jūlijā 2021
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, kuras bija daž ā das, bet vairā k labas.

Manuprā t, reitings ir uzpū sts.

Vispā rī gi: Viesnī ca ir maza: L-veida č etrstā vu ē ka uz galvenā s ielas. Ja esat ieguvis istabu ar skatu uz pagalmu ar baseinu, jums ir paveicies, ja - uz brauktuves, tad neveiksmī gi. Viesnī cai praktiski nav teritorijas. Tas sastā v no peldbaseina un ē damistabas terasē m un bā ra ar galdiem un krē sliem (dī vā niem). No zaļ ā - pie ž oga ir divas palmas. baseins labs. Teritorijā nekas cits netiek novietots.

Tagad par slikto:


1. Vai esat gatavs ē st atkausē tus vistas tī rradņ us, atkausē tus liellopu gaļ as medaljonus, atkausē tus skumbrijas un dā rzeņ u maisī jumus? Vai jums garš o nepietiekami vā rī ti Briseles kā posti un pā rcepti ziedkā posti? Ja nē , jums jā meklē cita viesnī ca. Un š ī virtuve noteikti nav 4 *, bet gan daudz pieticī gā ka.

2. Vai tev patī k pludmalē saplī susi duš a un tur smirdī ga tualete? Vai ne?
Labā k par to paš u naudu meklē kaut ko labā ku.

3. Vai vē laties garus skaidrojumus, kā pē c par pludmales dvieli ir jā maksā dolā rs un pē c tam jā mē ģ ina atdot tī ru? Es neklausī jos garajā masiera Mahmuda teorijā , bet vienkā rš i izmantoju savu pludmales dvieli, kā ieteica Turpravda.

4. Ja jums nepatī k, kad esat gandrī z spiests uzspiest masā ž as terapeita pakalpojumus. kā to dara viesnī cas dež urants Mahmuds un pat izprovocē tevi uz skandā lu, labā k sameklē citu viesnī cu. prom no obsesī vā Mahmuda. Starp citu, ja es bū tu ī paš nieks, es viņ u jau sen bū tu atlaidusi. spriež ot pē c negatī visma par viņ u citos recenzijā s. Tas grauj viesnī cas reputā ciju.

5 Tā saucamais minibā rs istabā (patiesī bā vecs ledusskapis), stulbi ieslē gts naktsskapī bez ventilā cijas, vairā k izskatā s pē c krā sns. Labā k bū tu to izslē gt.

5.
Pē dē jā lieta: Sinatra, iespē jams, ir viena no pē dē jā m viesnī cā m uz Zemes, kurā joprojā m tiek iekasē ta nauda par Wi-Fi un seifa izmantoš anu numurā.

Par labo:

1. Viesnī ca ir tī ra un labi uzturē ta ar patī kamu interjeru.

2. Istabā s darbojas kondicionieri.

3. Sievietes apkopē jas cī tī gi dara savu darbu par dolā ru vai nē.

4. Un vispā r personā ls (izņ emot pavadoni Mahmudu) ir draudzī gs un korekts.


5. Lī dz pludmalei nav tā lu. pati pludmale ir diezgan liela, ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu (starp citu, arī pie baseina to ir pietiekami daudz). Bet pludmalē nav neviena viesnī cas bā ra, nekas cits kā smirdoš s tualete un saplī susi duš a.

6. Pludmale ir oļ aina, ir arī lieli bruģ akmeņ i, bet jū rā var iekļ ū t un izkļ ū t no tā s, nekaitē jot veselī bai. ī paš i koraļ ļ os.

7. Skats uz kalniem ir pā rsteidzoš s.

8. Galvenais pluss: nav apdullinoš a, 400 decibelu animā cija. kā kaimiņ u viesnī cā s. Tā da vispā r nav. Ir tikai senlaicī ga mū zika, kas atbilst viesnī cas nosaukumam.
Secinā jums: viesnī ca neatbilst savā m 4 zvaigznē m, bet ja vajag tikai jū ru, gultu un pieticī gu ē dienu, tad derē s. Salī dzinā jumam: parastā viesnī cā Ē ģ iptes Hurgadā par to paš u naudu iegū si ž ilbinoš u greznī bu. 10 hektā ru liela teritorija, gardē ž u virtuve, bezmaksas seifs, ledusskapis, pludmales dvielis un Wi-Fi.

Galī gais secinā jums: brī vdienas nebija sabojā tas, bet atgriezties Sinatra viesnī cā nav absolū ti nekā das vē lē š anā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu