Viking Apart Hotel 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 9.410
№17 viesnīcas reitingā Kemera
9.8 Numurs
10.0 apkalpošana
9.6 Tīrība
9.3 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kemerā, klusā vietā, pastaigas attālumā no kafejnīcām, restorāniem. Attālums no pludmales tiek kompensēts ar transfēru. Numuri ir aprīkoti ar virtuves zonu, kas ir ērta ģimenēm ar bērniem. Viesnīca atklāta 1999. gadā, pēdējais renovācija veikts 2008. gadā, sastāv no divām 4 stāvu ēkām. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem vai pāriem.Vairāk →
аватар _80832
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cu izvē lē jā mies labo atsauksmju dē ļ , bet ļ oti vī luš ies virtuvē - ē diens vienmuļ š , pastā vī gi frī kartupeļ i un rī si, ļ oti negarš ī gi sieri, bezgarš ī ga desa, salā tus diez vai var saukt par salā tiem, tikai vistas gaļ a, maz augļ u, tikai mandarī ni, plū mes, ā boli un retā k vī nogas. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies labo atsauksmju dē ļ , bet ļ oti vī luš ies virtuvē - ē diens vienmuļ š , pastā vī gi frī kartupeļ i un rī si, ļ oti negarš ī gi sieri, bezgarš ī ga desa, salā tus diez vai var saukt par salā tiem, tikai vistas gaļ a, maz augļ u, tikai mandarī ni, plū mes, ā boli un retā k vī nogas. Wi-fi ir ļ oti vā jš un tikai vestibilā . Pozitī vi, ka istabiņ a plaš a, bet dabū jā m bez balkona, ļ oti labs draudzī gs personā ls, puiš i jautri, vienmē r labprā t palī dz.
аватар Natasha_Kyr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē diens. Manuprā t, ē diens bija labs. Vienmē r bija dā rzeņ i, olī vas, jaunais siers, brokastī s - vā rī tas olas, pusdienā s / vakariņ ā s - gaļ a vai zivis. Uz grila bija papildu ē dieni (pankū kas, zivis, kebabi, shawarma). … Tomēr ▾ Ē diens. Manuprā t, ē diens bija labs. Vienmē r bija dā rzeņ i, olī vas, jaunais siers, brokastī s - vā rī tas olas, pusdienā s / vakariņ ā s - gaļ a vai zivis. Uz grila bija papildu ē dieni (pankū kas, zivis, kebabi, shawarma). Deserti un saldē jums netika izmē ģ inā ti, bet cilvē ki zvanī ja.
Atraš anā s vieta. Tā lu no jū ras, bet ir marš ruta autobuss uz pludmali (pat biež ā k nekā norā dī ts). Liels pluss - blakus ir mež s un maz cilvē ku. Netā lu atrodas arī pā rgā jienu taka uz kaimiņ u kalnu, kur var vē rot saullē ktu.
Istabas. Mū su istaba bija ļ oti plaš a un tika uzkopta katru dienu. Televizors ir mazs, un tajā ir daudz krievu kanā lu. Jū s varat smē ķ ē t uz balkona, lai gan ceļ ojumu aģ ents jums apliecinā ja, ka jū s nevarat.
Apkalpoš ana. Ideā li.
BEZVADU INTERNETS. Bezmaksas tikai vestibilā . Istabā s par maksu (3 eiro dienā PAR 1 IERĪ CI! ). Nevar savienot 2 tā lruņ us vienlaikus. Nopirkā m Turkcell SIM kartes un necietā m.
аватар shina1963
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies tieš i apartamentu, plaš o tī ro istabu dē ļ , viss tika pastā vī gi tī rī ts un dezinficē ts. Personā ls visi ļ oti draudzī gi, jutā mies kā mā jā s. Liels paldies administratoriem, teicamas krievu valodas zinā š anas, palī dzī ba jebkurā jautā jumā , cilvē cī ba un atsaucī ba. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies tieš i apartamentu, plaš o tī ro istabu dē ļ , viss tika pastā vī gi tī rī ts un dezinficē ts. Personā ls visi ļ oti draudzī gi, jutā mies kā mā jā s. Liels paldies administratoriem, teicamas krievu valodas zinā š anas, palī dzī ba jebkurā jautā jumā , cilvē cī ba un atsaucī ba. Pavā rs ir vienkā rš i sava amata meistars, viss ir neticami garš ī gs un daudzveidī gs, konditorejas izstrā dā jumi ir š edevri! Ī paš s paldies visiem viesmī ļ iem un virtuves darbiniekiem, viņ i strā dā ja pie mums bez ķ epā m. Puiš i ir brī niš ķ ī gi, gribu, lai viņ i turpina strā dā t tā dā sastā vā , augstā kā s klases profesionā ļ i! Jū ra brī niš ķ ī ga, pludmale laba, uz jū ru tika aizvesti pē c grafika. Es ļ oti gribu atgriezties.
аватар zverplemhoz
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Devos kopā ar draugu nedē ļ as nogalē š ajā viesnī cā un bijā m š okē ti. Istabas - š ikas istabas - apartamenti ar guļ amistabu, viesistabu ar dī vā nu un virtuvi. Ļ oti forš i, ka iedod 2 istabas atslē gas. Tā dus skaitļ us nebiju redzē jis. … Tomēr ▾ Devos kopā ar draugu nedē ļ as nogalē š ajā viesnī cā un bijā m š okē ti.
Istabas - š ikas istabas - apartamenti ar guļ amistabu, viesistabu ar dī vā nu un virtuvi. Ļ oti forš i, ka iedod 2 istabas atslē gas. Tā dus skaitļ us nebiju redzē jis. Viss trauku komplekts, katli, plī ts, ledusskapis. Ja ē diens nav viss iekļ auts, varat gatavot pats.
Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka gandrī z visos numuros ir 1 liela gulta. Mums vajadzē ja 2 gultas, beigā s iedeva istabu ar 2 gultā m, bet bez terases.
Ē diens ir ideā ls. Nav daudz, bet ļ oti garš ī gi, viss ir. Katru vakaru - grilē ta gaļ a vai zivis un dā rzeņ i, kur š efpavā rs gatavo lieliski. Turklā t vienmē r ir 2 veidu gaļ a vai gaļ a un zivis, salā ti, piedevas, augļ i. Ū deni iedod istabā.1 reizi, tad savā c virtuvē no dzesē tā ja. Bā rs - standarta, ī sti nepatika tā s plastmasas krū zes.
Jauks baseins, ir baseins bē rniem. Sauļ oš anā s krē slu ir pietiekami daudz, gandrī z neviens tos neaizņ ē ma. Bē rniem ir rotaļ u laukums.
Ē kas ar istabā m 4 stā vos, ir lifts.
Istabas tika tī rī tas katru dienu. Dvieļ i tika mainī ti katru 3. dienu.
Ir pludmales dvieļ i.
Š ī s viesnī cas lielā kais trū kums ir attā lums lī dz pludmalei. Š ķ iet, ka iet kā das 20 minū tes ar kā jā m, bet tā dā karstumā tas bija neizturami. Uz pludmali kursē autobusu grafiks, kas kursē diezgan biež i.
Kopumā , ja jū s nebaidā ties no attā luma no pludmales - izvē lieties ideā lo viesnī cu.
аватар bulbul2002
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Divistabu suite, kā rtī ga, ē rta, viss kā rtī bā , nekas nav salū zis, katrā istabā darbojas kondicionieris, liela duš a, pilns ledusskapis. Apzinī ga telpu uzkopš ana katru dienu. Uz balkona nav veļ as auklas, lū gums ņ emt lī dzi savu. … Tomēr ▾ Divistabu suite, kā rtī ga, ē rta, viss kā rtī bā , nekas nav salū zis, katrā istabā darbojas kondicionieris, liela duš a, pilns ledusskapis. Apzinī ga telpu uzkopš ana katru dienu. Uz balkona nav veļ as auklas, lū gums ņ emt lī dzi savu.
No viesnī cas kursē transporta pakalpojumi uz divā m pludmalē m, viena atrodas Kemeras paš ā galā , otra ir aptuveni pludmales lī nijas vidū , otrā ir labā ka. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē s ir bez maksas, tiek nodroš inā ti pludmales dvieļ i. Lī dz tuvā kajai pludmalei bez transporta 15 minū š u gā jiens ā trā solī , 20 nesteidzī gā solī . Bet es izvē lē jos viesnī cu š ajā vietā , jo Kemerā lielā kā daļ a viesnī cu atrodas gar galveno ielu, un, ja pa logiem paveras skats uz to, tad ar atvē rtiem logiem nevarē s gulē t visu nakti braucoš o maš ī nu dē ļ . Un š ī vieta ir klusa.
Ē diens ir diezgan vienkā rš s, bet nav garlaicī gs, neatkā rtojas, pavā ri ē dienus maina, viss ir svaigs un garš ī gs. Es aprakstu detalizē ti, jo komentā ros neviens ī paš i nemin, un man ē diens ir svarī gs viesnī cas izvē les kritē rijs, jo man ir ī paš a diē ta. Katru reizi bija kaut kas pē c manas gaumes un vajadzī bā m. Karstā s izvē les, kā likums, divu veidu gaļ as, divu veidu dā rzeņ u un piedevas. Piedevā m ir rī si, makaroni, bulgurs, kartupeļ i, reizē m sautē ti kartupeļ i vai kartupeļ u biezeni. Gaļ a - vista, daž ā das daļ as, tī tara un tradicionā lā s turku keftes kotletes vai variā cijas par to tē mu (š ī nav soja, biež i recenzijā s raksta, ka sojas kotletes). No sautē tiem dā rzeņ iem atseviš ķ i vai kopā ar gaļ u - paprika, tomā ti, cukini, baklaž ā ni, Briseles kā posti, brokoļ i, sparģ eļ u pupiņ as, sē nes.
Aukstie salā ti un dā rzeņ i ir daudz. Augļ i katrā ē dienreizē - arbū zs, melone, vī nogas, plū mes, persiki, vietē jais izcili saldais apelsī ns, greipfrū ts, izvē le noteikti labā ka nekā citos trī nī š os, kur augļ i ir reti. Ir arī deserti, no kuriem izvē lē ties daž us. Grilē ju katru vakaru, ne katru reizi grils izdodas, manuprā t pavā rs izž ū st, bet reizē m izrā dā s. Bija arī jū ras plaudis un skumbrija. Kā dreiz tur bijuš i vā rī ti vē ž i, tā pē c krievi tiem metā s virsū tā , it kā nekad tos nebū tu redzē juš i un tā du paš u skaitu vairs neredzē tu. Ē diens pietiekamā daudzumā jebkurā laikā , kā norā dī ts grafikā , nav tā das lietas kā citiem trī nī š iem, ka viņ š ieradā s pusstundu pirms vakariņ u beigā m, un viņ i jau bija visu apē duš i pirms jums.
Bā rā var dzert alkoholu, bet bez ī paš as baudas, ja esat zinā tā js, tad tas nedarbosies. Bet teiksim citā viesnī cā es vietē jo alkoholu vispā r nedzē ru, bet te nekā .
Vē l viens pluss - mū zika negrab un ir kvalitatī va, netraucē .
Man patika uzstā š anā s turku vakarā , mū ziķ i dziedā ja un vē derdejoja. Vē derdejas skatī jā mies viesnī cā pirmajā rindā , mū su viesnī cā noteikti bija labā k.
Personā ls ir draudzī gs, izpalī dzī gs, gatavs palī dzē t jebkurā jautā jumā .
Ir tikai divi trū kumi: numurā ir maksas Wi-Fi un tā izmaksas, un viesnī ca atpū š as, galvenokā rt krievi, kuri uzvedas nekaunī gi izaicinoš i, bet viņ u mentalitā te, protams, nav atkarī ga no viesnī cas. Tomē r ikvakara koncertu nebija.
аватар 1914820
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā apmetā mies trī s: divi pieauguš ie + bē rns 12 gadus vecs. Negaidī jā m absolū ti neko no 3* viesnī cas par 850 eiro nedē ļ ā , tač u bijā m ļ oti pā rsteigti par sniegto pakalpojumu kvalitā ti. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā apmetā mies trī s: divi pieauguš ie + bē rns 12 gadus vecs.
Negaidī jā m absolū ti neko no 3* viesnī cas par 850 eiro nedē ļ ā , tač u bijā m ļ oti pā rsteigti par sniegto pakalpojumu kvalitā ti.
Istabas: mē s ieguvā m istabu augš ē jā stā vā (ir lifts) ar skatu uz ielu. Iela nav centrā lā , tā pē c tur ir ļ oti kluss. Istabā ir 2 istabas - guļ amistaba un viesistaba. Dzī vojamā istabā ir stū ra dī vā ns, kurā gulē ja bē rns.
Ir pilnī bā aprī kota mini virtuve: ledusskapis, mikroviļ ņ u krā sns un elektriskā s krā snis, pilns trauku komplekts ē diena gatavoš anai un ē š anai. Vannas istabā ir plaš a duš a.
Visur ir tī rs. Tī rī š ana tika veikta katru dienu. Gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
Restorā ns: pandē mijas dē ļ nevar paņ emt lī dzi ē dienu, tam ir personā ls maskā s, cimdos un cepurē s. Tī rī ba visur, galdauti mainī ti pē c katras ē dienreizes, visi palī gmateriā li (cukurs, garš vielas, tē jas maisī š anas kociņ i, keč ups, majonē ze) atseviš ķ os iepakojumos. Visur dezinfekcijas lī dzekļ i un marķ ē jumi.
Ē diens ir gandrī z bez pā rtraukuma. Brokastis 7:30-11:00, pusdienas 12:00-14:00, uzkodas 15:00-17:00, vakariņ as 19:00-21:00, saldē jums tika pasniegts no 16:30-17:00))
Viss ir garš ī gi, bet daž i ē dieni ir pikanti.
Netā lu no viesnī cas ir 2 pludmales: oļ i un gliemež vā ku iezis (pasludinā tas kā smilš ainas).
Mums oļ i patika vē l vienu. Tas ir tuvā k un ū dens ir tī rā ks.
Visas dienas garumā no viesnī cas tiek nodroš inā ti bezmaksas transporta pakalpojumi uz pludmalē m. Ja ejat uz oļ u pludmali - 15 minū tes lē nā tempā .
Pludmales dvieļ i ir bez maksas.
Ī paš s paldies personā lam par sirsnī go uzņ emš anu un labo apkalpoš anu.
аватар markarrespo1972
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uz š o viesnī cu devā mies ekskursijā uz nedē ļ u par 160 eiro, parasti cena ir aptuveni 220-300 eiro. Salī dzinot ar viesnī cā m, kuru cena ir mazā ka par 300 eiro, š ī ir nepā rprotami labā ka nekā pā rē jais, kas tika salī dzinā ts. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu devā mies ekskursijā uz nedē ļ u par 160 eiro, parasti cena ir aptuveni 220-300 eiro.
Salī dzinot ar viesnī cā m, kuru cena ir mazā ka par 300 eiro, š ī ir nepā rprotami labā ka nekā pā rē jais, kas tika salī dzinā ts. Vienkā rš i nav par ko sū dzē ties.
Plusi:
1) milzī ga istaba ar virtuvi;
2) labs internets reģ istratū rā , interneta istabā gandrī z nebija;
3) istabā s viss darbojas;
4) darbinieki ir patī kami;
5) pā rtika labā.5 * lī menī , ī paš i covid laikiem;
6) lī dz Kemeras centram 5 minū tes ar kā jā m;
7) viesnī cai ir sava pludmale no partnera Viking, t. i. sauļ oš anā s krē sli viss pā rē jais ir bez maksas, pludmale ir lieliska un tī ra;
8) numuriņ i ir tī ri, uzkopš ana katru dienu, kaut arī apartamentu viesnī ca.
Mī nusi:
pa patī kamā m ieliņ ā m lī dz pludmalei jā staigā vairā k nekā.10 minū tes, bet daudziem tā ir tā lu, ir transfē ri uz pludmali un tie notiek atbilstoš i noslogojumam (bez maksas).
аватар ruslanfm2008
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmais, kas mū s traucē ja, bija tas, ka, reģ istrē joties pirmajā naktī , mū s gribē ja ievietot nevis mū su istabā , bet kaut kā dā personā la istabā . Protams, viņ š uzreiz sā ka zvē rē t, viņ i piedā vā ja nakš ņ ot tā s paš as ķ ē des 5 * viesnī cā . … Tomēr ▾ Pirmais, kas mū s traucē ja, bija tas, ka, reģ istrē joties pirmajā naktī , mū s gribē ja ievietot nevis mū su istabā , bet kaut kā dā personā la istabā . Protams, viņ š uzreiz sā ka zvē rē t, viņ i piedā vā ja nakš ņ ot tā s paš as ķ ē des 5 * viesnī cā . Pē c 5 minū tē m mū s savā ca, paņ ē ma, ā tri iekā rtoja un uzaicinā ja vakariņ ā s. Nā kamajā rī tā mū s uzņ ē ma un iereģ istrē ja mū su viesnī cas istabā . Viņ i atvainojā s ar augļ u š ķ ī vi.

Ja salī dzinā m 5 * Viking Star un mū su Viking Suite (Apart), tad mū sē jais izrā dī jā s mā jī gā ks un ē rtā ks. Apkalpoš ana ir lieliska. Restorā nā un reģ istratū rā vienmē r smaidī gas un draudzī gas ir jaukas meitenes un puiš i. Pie bā ra un restorā nā rindu tikpat kā nebija (oktobrī atpū tā mies). Ē diens daudzveidī gs, par kvalitā ti sū dzī bu nebija.

Atraš anā s vieta ir ē rta: lī dz centram 10 minū š u gā jiens, lī dz pludmalei 10-15 minū š u gā jiens. Uz pludmali aizved ar maš ī nu, rindu nebija. Pludmale lieliska - mazi oļ i. Pietiekami zviļ ņ i (bez maksas). Dvieļ i ir bez maksas. Pludmalē ē dieni, dzē rieni par maksu kafejnī cā.
Neviens nedrī kstē ja ņ emt lī dzi ū deni. Iesaku viesnī cu.

Priecī gus ceļ ojumus visiem!
Лежаки у бассейна у бассейна
аватар Avtor5005
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tieš ā m Ļ OTI! ! ! patika tas. Nopirkā m ekskursiju uz Viking Nona 4 *. Ierodoties Nonā , viņ i lū dza palikt š ajā viesnī cā vienu dienu, jo. pā rcelti lidojumi un telpas vē l nav pieejamas. Sieva sā ka dusmoties, bet nebija izvē les. … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m Ļ OTI! ! ! patika tas. Nopirkā m ekskursiju uz Viking Nona 4 *. Ierodoties Nonā , viņ i lū dza palikt š ajā viesnī cā vienu dienu, jo. pā rcelti lidojumi un telpas vē l nav pieejamas. Sieva sā ka dusmoties, bet nebija izvē les. Apmetā mies istabā.....un mē s bijā m izdrā zti! Divistabu dzī voklis ar virtuvi un visu! Ī sā k sakot, mē s ļ oti iesakā m! Ar numuriņ iem, ē dieniem, dzē rieniem un apkalpoš anu - 5+. Ar bē rniem tas tā ! Kad es uzrakstī ju atsauksmi, es tikai uzzinā ju, ka tas ir 3 *. Jū ra ir tā lu, bet viņ i jū s aizvedī s uzreiz. Jā , man arī ļ oti patika Nona, telpas vienkā rš i par mazu (


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в Кемере, в тихом месте, в пешей доступности от кафе, ресторанов. Удаленность от пляжа компенсируется трансфером. Номера оборудованы зоной мини-кухни, что удобно для семей с детьми. Отель был открыт в 1999 году, последняя реновация проводилась в 2008 году, состоит из двух 4-этажных зданий. Отель подходит для семейного отдыха с детьми или для пар.

Atrašanās vieta В 55 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственный галечный пляж находится 800 м от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа составляет 300 м. В летнее время несколько раз в день организован бесплатный трансфер до пляжа.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, зонтики и лежаки у бассейна, гостиная с телевизором, терраса для загара, полотенца для бассейна/пляжа, специальные диетические меню (по запросу), доставка еды и напитков в номер, услуги по глажению одежды, врач — по вызову, магазин. А для тех, кто не желает готовить самостоятельно, в отеле работают ресторан и 2 бара, где предлагаются вкусные блюда и прохладительные напитки.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детские телеканалы, игровая зона в помещении, мини-клуб 4-12 лет, мини-диско, огражденная детская зона в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Общественные бани, дартс, развлекательные программы.
  • galda teniss  FREE 
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 59 номеров, с видом на сад, бассейн или горы.

Istabās

Кондиционер, телевизор, телефон, сейф (платно), мини-бар, оборудованная кухня, холодильник, электрочайник, фен, ванная комната с душем, балкон, ежедневная уборка номера, бесплатный Wi-Fi.

Adrese Merkez, Atatürk Cd. No:56, 07980 Kemer/Antalya, Турция
Tālruņi: +90 242 814 15 75
Tīmekļa vietne: Viking Apart Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.