Lieliska viesnīca, stabila 4*

Rakstīts: 14 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 13 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī cā ieradā mies 10.30, lai gan oficiā lā reģ istrē š anā s bija 14.00, jau 11.00 bijā m iekā rtojuš ies tuvē jā.5* viesnī cā uz dienu, patika, liels paldies administratoram Adem. Nā kamajā dienā mē s pā rvā cā mies uz Sinatru istabā ar skatu uz kalniem.
Istabas mazas, bet katru dienu tiek iztī rī ts viss ē damais, mainī ti dvieļ i. Personā ls ļ oti draudzī gs, ē diens brī niš ķ ī gs, ē dienkarte daudzveidī ga, viss garš ī gi. Viesmī ļ i strā dā ļ oti labi, vē los pieminē t dzī vespriecī go un dzī vespriecī go Ismailu, kurš arī ir lielisks dejotā js.
Pludmale ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli, jū ra ir vienkā rš i lieliska, ļ oti tī ra un silta, un kalni ir skaisti. Viesnī cas teritorijā ir daudz apstā dī jumu, kopumā atmosfē ra skaista un mā jī ga, bā rā labi darbojas bezmaksas wi-fi, numuriņ os par maksu. Starp trū kumiem: slidkalniņ a trū kums pie baseina un naktī autobusa troksnis nedaudz traucē ja. tuvumā ir ceļ š , bet aizverot balkona durvis nedzird.

Kopumā mē s iesakā m š o viesnī cu visiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu