Lieliska viesnīca relaksējošām brīvdienām

Rakstīts: 2 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 12 — 19 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Š is bija mū su pirmais ceļ ojums uz Turciju, un mē s esam ļ oti priecī gi, ka tas bija absolū ti veiksmī gs. Noorganizē jā m caur tū roperatoru Tez Tour, viss bija lieliski noorganizē ts, pateicoties Irinai (Kijeva), Darinai, Sofijai, Andrejam (Turcija), Bees Airline apkalpei, viss skaidrs.
No Camyuva ciemata paveras gleznains skats uz kalniem, t. sk. augstā kā pilsē ta Tahtali. Uz ielā m aug palmas, banā ni, milzī gi kaktusi, zied puķ es, ļ oti skaisti, gaiss neparasts, bet jū lijā pat naktī s ir ļ oti smacī gs, bez kondicioniera nevar gulē t. Tī klu uz logiem nav, bet odu vispā r nebija. Cikā des skaļ i č ivina. Tie ir lieli, 5-6 cm gari, bet, paldies Dievam, viņ i neielidoja mū su istabā ))
Viesnī ca "Sinatra" ir maza un mā jī ga, mierī ga, klusa, klusa mū zika baseina zonā , nav diskotē ku, animā cijas, č ī kstē š ana, kliedzieni - ideā li. Daž kā rt pamodā mies no zvaniem uz lū gš anu no moš ejas, lai gan tā ir diezgan tā lu.

Iedzī vojā mies bez problē mā m. Draudzī gs personā ls, visur tī rī ba un skaistums, personā ls maskā s. Ē diens ē damistabā ir daudzveidī gs un garš ī gs, katrs izvē lē sies pē c saviem ieskatiem. Pikantu ē dienu bija maz. Vienmē r bija gaļ a, tad vista, tad kotletes / kotletes, vienu reizi uz grila, zivs bija 1 reizi nedē ļ ā . Mē s visi ē dā m ar apetī ti un tajā paš ā laikā zaudē jā m 1-2 kg. Pavā rs ir jautrs onkulis, patī k izjokot). Viesmī ļ i ir veikli, viss tiek uzturē ts tī rs. Karantī nas dē ļ viesi sev ē dienu neuzspiež , to dara ē damzā les darbinieki, letes precē s ir norobež otas ar stikla aizslietņ iem. Augļ i bija gandrī z visi negatavi (vī nogas, melones, plū mes, nektarī ni, ā boli, bumbieri), jū lijs, labi tikai arbū zi un vienmē r pietika.
Istabas ir mazas, bet tī ras, ī paš i vannas istaba. Atš ķ irī bā no mū su Koblevo ar Odesu, Sinatrā es nekad neredzē ju zirnekļ u tī klus, zirnekļ us, rū su, netī rumus. Istabā viss darbojā s: savs kondicionieris, karstais ū dens, ledusskapis, TV (atradā m pā ris Ukrainas un Krievijas kanā lus, BBC).
Netā lu no viesnī cas atrodas pasta nodaļ a, kur var samainī t valū tu, bankomā ti, iepirkš anā s centri, aptieka, neliels lielveikals.
Lī dz jū rai 10 minū š u gā jiens. Pludmale liela, vietas pietiek visiem. Uz 100 metriem ir duš a, pā rģ ē rbš anā s kabī ne (nav slē gta) un slē gta tualete, jā lū dz pludmales puikam atvē rt. Jū ra ir brī niš ķ ī ga, tī ra un silta, vakarā mazi viļ ņ i un drusku sī ki gruveš i, kam sā p staigā t pa oļ iem - č ī bas par 5-7 dolā riem. Jau metru no krasta dziļ ums lī dz viduklim, pū ļ i visi, kas neprot peldē t, vakarā tā jau ir problē ma)) Ja peldat tā lā k, tad var redzē t zivis un krabjus.
Ja pludmale ir nogurusi, varat doties ekskursijā s gan no viesnī cas gida, gan no aģ entū rā m uz ielas. Jū s varat patstā vī gi apmeklē t Phaselis, Kemeru vai pamesto viesnī cu "Naturland".
Ja meklē jat trū kumus, tos var atrast visur, piemē ram, ir ziepes, bet nav ziepju trauka vai tā das mazas tē jas/kafijas tasī tes, ka vajadzē ja paņ emt vairā k, lai piedzertos)) Bet tas ir muļ ķ ī bas.
Relaksē još ai un klusai atpū tai iesaku viesnī cu "Sinatra"!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu