Rubi Hotel 5*– Atsauksmes

78
Novērtējums 6.110
№147 viesnīcas reitingā Alanja
6.4 Numurs
6.7 apkalpošana
6.6 Tīrība
6.6 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 1997. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2017. gadā. Viesnīca ar zaļo zonu. Piemērots jauniešiem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Natali_8679
Mū s iekā rtoja tikai pē c 14.00 (iebraucā m 7 no rī ta), lai gan ir daudz brī vu numuriņ u...menedž eris gaida, kad viņ am piedā vā s piemaksu par istabiņ as normā m un par agro reģ istrē š anos .... Pati istaba ir ļ oti sena. … Tomēr ▾ Mū s iekā rtoja tikai pē c 14.00 (iebraucā m 7 no rī ta), lai gan ir daudz brī vu numuriņ u...menedž eris gaida, kad viņ am piedā vā s piemaksu par istabiņ as normā m un par agro reģ istrē š anos ....
Pati istaba ir ļ oti sena...viss mirst. Duš as š ļ ū tene sū ca, un izlietnes jaucē jkrā ns nedarbojā s pareizi. Uz mū su sū dzī bā m menedž erim viņ š apliecinā ja, ka rī t to izlabos, bet rī tdiena nekad nepienā ca. Seifs par maksu: 2 eiro diennaktī . Internets ķ er tikai viesnī cā un terasē pie baseina, pludmalē neķ er.
Ē diens....pat nezinu kā pareizā k aprakstī t...skaidrs, ka badā neviens nepaliks - nostrā dā s paš saglabā š anā s instinkts un ē dī si ko viņ i dod....bet piedodiet, š ī s nav 5 zvaigznes, es teiktu, ka 3 zvaigznes.
Tī rī ba. Gulta netika mainī ta pat reizi 10 dienā s, lai gan katru dienu atstā jā m naudu uz gultas tī rī š anai. Dvieļ i tiek mainī ti tikai tad, ja jau vizuā li ir redzams, ka tie ir netī ri. Viņ i nemaz netī rī ja balkonu....
Ī sā k sakot, ne 5 zvaigznes.
Ž ē l, ka viesnī ca ir kļ uvusi tik nož ē lojama...kā dreiz bija tieš ā m 5 zvaigž ņ u viesnī ca. Tagad viņ i klaji ņ em naudu no tū ristiem un nekā du servisu. Samaksā jā m 4000 eiro par 2 standarta dubultniekiem uz 10 dienā m un rē ķ inā jā mies ar labā ku lī meni nekā Zatokā , bet laikam ne š ajā viesnī cā.
Vienī gais iemesls, kā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu, ir jū ras un pludmales tuvums. Jū ra bija lieliska. Maigas smiltis, ē rta un gluda ieieš ana jū rā , ideā li piemē rota bē rniem.
Kopumā , izvē loties viesnī cu, vadieties pē c savā m prioritā tē m. Bet mē s neatgriezī simies š ajā viesnī cā .
аватар Ksevostyanihin
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atvaļ inā jumā ar sievu. Viesnī ca tika izvē lē ta pludmales dē ļ . Iekā rtojā s bez problē mā m, ieradā s vakarā , bija laiks vakariņ ā m. Ar ē dinā š anu vakariņ ā s problē mu nav, personā ls draudzī gs, viesmī ļ i paš i nes dzē rienus. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar sievu. Viesnī ca tika izvē lē ta pludmales dē ļ . Iekā rtojā s bez problē mā m, ieradā s vakarā , bija laiks vakariņ ā m. Ar ē dinā š anu vakariņ ā s problē mu nav, personā ls draudzī gs, viesmī ļ i paš i nes dzē rienus. No pirmā acu uzmetiena man š ķ iet, ka tas ir labi. Pē c vakariņ ā m devā mies uz istabu iekā rtoties. Istaba B ē kā pā ri ceļ am, bet ir pazemes eja no Bldg. B uz ē ku Un aprī kots kopumā . Istaba liela, divas gultas, viss sataisī ts zem koka, tī rs, kā rtī gs, ir balkons - arī pluss. Koplietoš anas vannas istaba - vidē ja izmē ra. Uzkopš ana un tī rī ba istabā , vē rtē ju 5+. Bet istabā m ir nepiecieš ams kosmē tiskais remonts un domā ju, ka š is nav pirmais gads, vannas istabā viss ir nostrā dā jis savu kalpoš anas laiku ļ oti, ļ oti ilgu laiku. Istaba, un domā ju, ka tā nav vienī gā , neatbilst 5* viesnī cas parametriem.
Š ī s viesnī cas atraš anā s vietu vē rtē ju 5+ dē ļ pludmales, kurai var piekļ ū t tieš i caur vestibilu - 30 metri un jū ras paradī zes piekraste. Pludmale gar krastu, aprī kota, smiltis smalki mī kstas, ū dens tī rs, caurspī dī gs, ļ oti garš , taisns smilš ains iesms, pa labi, pa kreisi - super. Kas attiecas uz ē dienu, es neesmu ļ oti apmierinā ts. Viņ i nebija izsalkuš i. Tač u izskatā s, ka vadī ba ir mantkā rī ga, lai ietaupī tu naudu. Pē dē jā laikā ir daudz sū dzī bu par ē dinā š anu un izmitinā š anu 5 * viesnī cā s, salī dzinot ar 4 * un 3 *.
Vieta ļ oti laba. Gribē tu novē lē t Rubbi viesnī cas remontu, pā rskatī t diē tu. Ja izmaiņ as ir notikuš as, tad noteikti atgriezī š os un ne reizi vien. Es uzskatu š o vietu netā lu no Alā nijas par visveiksmī gā ko attiecī bā pret paš u Alaniju.
аватар tatianal2007
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atbraucā m no rī ta, uzvilkā m rokassprā dzes un piedā vā jā m iet brokastī s. Tas ir tas, ko mē s darī jā m. Brokastis sagā dā ja nelielu vilš anos – tā s bija ļ oti sliktas. Mū s apsē dinā ja pē c pusdienā m 14:00. … Tomēr ▾ Atbraucā m no rī ta, uzvilkā m rokassprā dzes un piedā vā jā m iet brokastī s. Tas ir tas, ko mē s darī jā m. Brokastis sagā dā ja nelielu vilš anos – tā s bija ļ oti sliktas. Mū s apsē dinā ja pē c pusdienā m 14:00.
Starp citu, pusdienas un vakariņ as ir nedaudz daudzveidī gā kas.
Istaba ir vidē jā stā voklī . Mums bija standarts (2 pieauguš ie un bē rns). Dzī vojā m A korpusā ar skaistu skatu uz jū ru. Mē s ieguvā m stū ra istabu - tur bija milzī gi logi ar skatu uz jū ru, un balkons labajā pusē .
Ļ oti kaitinā ja cilvē ki visur: viesnī cā , pludmalē , viesnī cas bā rā un restorā nā .
Ē diens ir daudzveidī gs, bet pē c 4-5 dienā m vē deri sā ka streikot un nā cā s atteikties no gaļ as ē dieniem kotleš u veidā . Tad viņ i mē ģ inā ja paņ emt tikai gaļ as gabalu. Augļ i bija arbū zi, melones, plū mes, daž reiz bumbieri, no tiem bija dā rzeņ i un salā ti.
Atseviš ķ i es vē los atzī mē t vakariņ as a la carte. Mē s iepazinā mies ar turku virtuvi. Š ī ir alva! Man bija bail, ka bē rns bū s izsalcis. Deserts bija garš ī gs, bet pā rē jais ir pilnī gs un neē dams atkritums. Ļ oti neiesaku tē rē t laiku - skriet vairā kas reizes, lai pierakstī tos, un tad sē dē t un nezinā t, kā pabarot sevi un savus mī ļ os. Labā k vienkā rš i doties vakariņ ā s parastajā veidā .
Zivs bija, bet man nepatika, pā rā k kaulaina un ar galvā m.
Pludmale ir jauka un maigi silta, un pats galvenais, tī ra jū ra. Sauļ oš anā s krē sli pirmajā lī nijā no jū ras bija jā aizņ emas pirms brokastī m. Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti, bet viesnī cas lī menis ir par lielumu zemā ks nekā tika teikts. Viss ir ļ oti pieticī gs un ekonomisks.
аватар cristioglo
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka viesnī ca, lielisks personā ls, lielisks ē diens!! ! Divas nianses tiem, kas vē las atpū sties: - viesnī cā ir veca tipa gaisa kondicionē š anas sistē ma, tā nevar izturē t karstumu 40 un vairā k... - no visiem ē kas "B" istabu logiem paveras skats uz federā lo š oseju Antā lija - Alā nija, tā pē c ar atvē rtu balkonu un svaigu gaisu gulē t nevarē s. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, lielisks personā ls, lielisks ē diens!! !

Divas nianses tiem, kas vē las atpū sties:
- viesnī cā ir veca tipa gaisa kondicionē š anas sistē ma, tā nevar izturē t karstumu 40 un vairā k...
- no visiem ē kas "B" istabu logiem paveras skats uz federā lo š oseju Antā lija - Alā nija, tā pē c ar atvē rtu balkonu un svaigu gaisu gulē t nevarē s. . .

VISI!! !
- Turcijas Vidusjū ras piekrastē jū lijā -augustā karstums dienā ir 40 un vairā k, naktī.30, kopā ar mitrumu 60-80%, jū s neatradī sit svaigu gaisu un atsvaidzinoš u jū ras vē ju, tā pē c cilvē ki ar sirds un elpoš anas problē mā m: noteikti konsultē jieties ar ā rstu vai nā ciet maijā -jū nijā , septembrī -oktobrī.. .
Пляж Ресторан Закат
аватар soloncheva1972
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Milzī gs pluss š ai viesnī cai ir atraš anā s vieta - paš ā pludmalē!! ! Skats pa logu A korpusā ir burvī gs, aizmigā m un pamodā mies no sē rfoš anas skaņ as! Jā , viesnī ca nav jauna, bet tas nav kritiski, istabas ir tī ras, viss ir vesels, nav salauzts, gultas ir ē rtas. … Tomēr ▾ Milzī gs pluss š ai viesnī cai ir atraš anā s vieta - paš ā pludmalē!! !
Skats pa logu A korpusā ir burvī gs, aizmigā m un pamodā mies no sē rfoš anas skaņ as!
Jā , viesnī ca nav jauna, bet tas nav kritiski, istabas ir tī ras, viss ir vesels, nav salauzts, gultas ir ē rtas.
Kondicionieris strā dā no 13:00 lī dz 5:00 un ar š o rež ī mu nebija nekā du diskomfortu.
Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs.
Pludmale maza, bet vietas pietika visiem, tī ra, ieeja jū rā lī dzena, smilš aina.
Ja dodaties primā ri baudī t sauli, jū ru, atpū tu, nevis meklē t traipus uz galdautiem restorā nā un nepilnī bas viesmī ļ u darbā bā rā , tad š ī viesnī ca ir priekš jums!! !
Jā saprot, ka pakalpojumus saņ em par samaksā to naudu!! !
Š ī viesnī ca ir viena no retajā m, uz kuru var doties vairā k nekā vienu reizi! ! !
аватар sattarova.lil
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Turcijā atpū š os ne pirmo reizi, biju trijniekos un pieciniekos, bet š ī ir pirmā reize! ! ! Viesnī ca nemaz nav 5 zvaigznes, kā solī ts. Mē s runā jā m ar vietē jiem iedzī votā jiem un gidiem, pē c viņ u teiktā , tas vairs nav 5 *, bet 4 *. … Tomēr ▾ Turcijā atpū š os ne pirmo reizi, biju trijniekos un pieciniekos, bet š ī ir pirmā reize! ! ! Viesnī ca nemaz nav 5 zvaigznes, kā solī ts. Mē s runā jā m ar vietē jiem iedzī votā jiem un gidiem, pē c viņ u teiktā , tas vairs nav 5 *, bet 4 *. Viesnī cas ī paš niekam blakus ir vē l viens Ruby Platinum, kas ir ī sta pieczvaigž ņ u. Vispā r, pē c vietē jo domā m, saimnieks ir ļ oti mantkā rī gs, tā pē c, kā jū s saprotat, Ruby Hotel remonts bija jau 2001. gadā!!! !
Bū tī bā iesim punktu pa punktam:
1. Viesnī ca
Reģ istratū ra izskatā s labi. Arī uzkodu bā rs ir diezgan jauks, jo ī paš i tā pē c, ka skats ir uz jū ru. Ir 2 peldbaseini: iekš telpu un ā ra, kā arī bē rnu. Lifti: B blokā ietilpī ba ir aptuveni 4 cilvē ki, A blokā kopumā aptuveni 3, un tas ir maksimums, tā pē c jū s to gaidī sit.
Sā kumā nekas neliecinā ja par nepatikš anā m. Š ķ ita, ka viņ i ir laipni gaidī ti. Pirms reģ istrē š anā s piedā vā ja aiziet paē st brokastis un aizbraukt lī dz jū rai. Pa š o laiku iedevā m pasi, lai taisa kopijas un aizpilda dokumentus. Paš a stulbuma dē ļ atstā ju naudu (10 eiro) pases kastes aizmugurē , nedomā ju, ka to var nozagt pieczvaigž ņ u viesnī cā . Pirms iekā rtoš anā s mums administratori iedeva pases, bet naudas tur nav. Kad es jautā ju, kur viņ i atrodas, viņ i man atbildē ja, ka mē s neko nezinā m. Tas ir ļ oti satraucoš i.
2. Istabas
Viesnī ca ir sadalī ta 2 blokos: A un B. B bloks atrodas pā ri ceļ am no jū ras un tā cenas ir dabiski zemā kas. Mē s rezervē jā m viesnī cu A blokā . Ierodoties mums teica, ka A blokā nav tukš u istabu, viņ i saka, nakš ņ ot B blokā . Un viņ i saka tā visiem.
Vē l prasī jā m, lai mū s iekā rto A blokā , beigā s mums iedeva istabiņ u darbiniekiem (no viena darbinieka uzzinā jā m), kur bija mež onī gi mitrs, kondicionieris knapi darbojā s.
Reģ istratū rā viņ i mani noveda lī dz asarā m, kamē r viņ i devā s noskaidrot un lū dza, lai mani iekā rto normā lā istabā . Viņ i man teica, lai nā kamajā dienā.11:00, ko mē s arī izdarī jā m.
Rezultā tā mū s iekā rtoja tieš i vienā istabā , tikai kondicionieris darbojā s vairā k vai mazā k normā li un skats bija uz palmā m un nesaprotu kur.
Runā ju ar citiem apmeklē tā jiem un visi absolū ti sū dzas par istabā m. Manas mē beles ciematā izskatā s labā k nekā tur.
Vannas istabas ir mazas un tumš as.
Vienī gais, ka telpas tika iztī rī tas diezgan labi.
3. Restorā ni un dzē rieni, pā rtika
Ir restorā ns, kurā tiek ieturē tas galvenā s maltī tes. Tā s pluss: tai ir terase ar skatu uz jū ru. Nereti galdauti ir notraipī ti, salvetes ir viena uz cilvē ku, nepā rtraukti jā lū dz viesmī ļ iem atnest.
Ē dienu ir daudz, bet tā da paš a veida. Mū s iepriecinā ja cepš anas zona, kurā pastā vī gi tika gatavoti daž ā di labumi: brokastī s olu kultenis un pankū kas, pusdienā s - nekā , vakariņ ā s - cepa gaļ u, zivis, gatavoja gardus makaronus.
Brokastī s vienmē r ir sieri un desiņ as, jogurti, ievā rī jumi, smalkmaizī tes, dā rzeņ i, augļ i, graudaugi, olas utt. Mani iepriecinā ja grila klā tbū tne no rī ta, kur var pagatavot sviestmaizes.
Pusdienā s ir arī dā rzeņ i, vienmuļ i salā ti, gaļ as piedevas, deserti. Viss ir kā parasti. No visiem tieš i pusdienas bija visniecī gā kā s ē diena izvē lē .
Vakariņ as vienmē r daudzveidī gas, garš ī gas, tikko tā s gaidī ju. Saldumi un gaļ a bija ļ oti labi.
arī teritorijā , pie jū ras un baseina, ir uzkodu bā rs, kur ir zona ar tē jā m un kafiju un, tā teikt, ā trā s ē dinā š anas zona. Mafini un cepumi tiek izvesti uz pirmo zonu noteiktā laikā , frī kartupeļ i, tī rradņ i, grilē ta gaļ a, picas utt.
Sieviete sē ž pludmalē un gatavo pitas maizi ar daž ā diem pildī jumiem.
Visus dzē rienus atnes viesmī ļ i, bet restorā nā var ieliet sev sulas, tē jas un kafiju; arī uzkodu bā rā , izņ emot sulas. plus pludmalē ir vieta, kur var iedzert airā nu un sulas. Ū dens tiek nodroš inā ts numurā , un tas ir pieejams arī pludmalē un uzkodu bā rā . Bet atkal vienmē r varat lū gt viesmī ļ iem jebkurus dzē rienus.
4. Animā cijas
Viņ i vienkā rš i neeksistē ja. Pludmalē acī mredzot viļ ņ u dē ļ nekas netika darī ts. Arī ap baseinu. Vakarā daž brī d skanē ja dzī vā mū zika un bija neliela deju grī da, bet NEKAS cits. Bē rniem, protams, ir vieta, kur viņ i var braukt š ū polē s un zī mē t. Š eit izklaide viesnī cā beidzas.
5. Pludmale
Tī riet, nepiegruž ot. Bet. . . Sauļ oš anā s krē sli nemitī gi smiltī s, strā dnieki nemaz negrib strā dā t, nā cā s paš ai ņ emt birsti un iztī rī t solā riju (neaizmirstiet, ka mums solī ja piecu zvaigž ņ u viesnī cu). vienī gais, ko pludmales darbinieki dara, ir vakarā savā kt š os sauļ oš anā s krē slus, no rī ta tos atvilkt un no kā pnē m nomazgā t smiltis.
Ko lai citu saka. . . viesnī ca tieš ā m nav piecu zvaigž ņ u. Viņ š ir kaut kur starp trī s un č etriem. Pats š ausmī gā kais, ka daudziem, kas tur atpū š as, ir tā ds iespaids par viesnī cu (vienmē r var dzirdē t, ka kā das ē dienreizes laikā viņ iem arī nepatī k viesnī ca)
аватар pani_elena
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nosū tī ja tū ristus uz š o viesnī cu 6. jū nijā . Atbilde Anectura vietnē tika deklarē ta kā.5 zvaigznes. Pē c ieraš anā s tū risti atradā s pie Elenas š ausmī gā telpā ar sē nī ti, rū su vannas istabā , noplū duš u santehniku, smirdē š anu no paklā ja un netī rumiem visā telpā (putekļ i, gruž i uz vannas istabas grī das). … Tomēr ▾ Nosū tī ja tū ristus uz š o viesnī cu 6. jū nijā . Atbilde Anectura vietnē tika deklarē ta kā.5 zvaigznes. Pē c ieraš anā s tū risti atradā s pie Elenas š ausmī gā telpā ar sē nī ti, rū su vannas istabā , noplū duš u santehniku, smirdē š anu no paklā ja un netī rumiem visā telpā (putekļ i, gruž i uz vannas istabas grī das). Viņ i lū dza mani nodroš inā t citu istabu, kas izrā dī jā s viņ ai joprojā m darbojas, un tā viņ i 3 reizes pā rcē lā s no istabas uz istabu, par kuru tika pavadī ta puse dienas atpū tas! Beigā s pateica, ka visas telpas ir tā das un citas NAV! Atseviš ķ s gids no Anekstura uz to visu paskatī jā s absolū ti vienmē rī gi smacī gi un uz palī dzī bas lū gumiem teica, ka kamē r nesaņ ems zvanu no centrā lā biroja, viņ š neko nedarī s! Ē diens kafejnī cā ir š ausmī gs! 7. dienā visa ģ imene saindē jā s (tā pat kā daudzi citi viesnī cas viesi)! Uz lū gumu izsaukt ā rstu, atseviš ķ a gide teica: maksā naudu (tā tā da apdroš inā š ana no Anekstura! ) Secinā jums: pā rē jais sabojā ts, iespaidi par valsti arī . Ikvienam, kurš lasa š o atsauksmi, esiet uzmanī gi izvē loties š o viesnī cu, š odien tā ir bī stama dzī vī bai!
аватар hmel-tatyana
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Samaksā jā m vē l 8000, lai bū tu divistabu suite un A bloks, kā rakstī ts dokumentos. Mē s atbraucā m, turki prasa 200 dolā rus, viņ i negrib padoties, nepievē rš uzmanī bu dokumentiem, smejas aizmugurē . Mē s ar viņ iem sastrī dē jā mies, izsaucam pielikumu, viņ i mū s tur sū tī ja! Esmu š okā ! ES raudu : (. … Tomēr ▾ Samaksā jā m vē l 8000, lai bū tu divistabu suite un A bloks, kā rakstī ts dokumentos. Mē s atbraucā m, turki prasa 200 dolā rus, viņ i negrib padoties, nepievē rš uzmanī bu dokumentiem, smejas aizmugurē . Mē s ar viņ iem sastrī dē jā mies, izsaucam pielikumu, viņ i mū s tur sū tī ja! Esmu š okā ! ES raudu : (
Это номер на четверых, если что
аватар gazzilla
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca nebija pirmā reize. Bet ilgu laiku neesmu tajā bijis. Pē dē jā vizī te bija 2015. gadā . Nolē mā m vairs neceļ ot. Tač u š ogad nejauš i atkal iekļ uvā m, jo ​ ​ tū roperators mums neapstiprinā ja citu viesnī cu. … Tomēr ▾ Viesnī ca nebija pirmā reize. Bet ilgu laiku neesmu tajā bijis. Pē dē jā vizī te bija 2015. gadā . Nolē mā m vairs neceļ ot. Tač u š ogad nejauš i atkal iekļ uvā m, jo ​ ​ tū roperators mums neapstiprinā ja citu viesnī cu. Š ajā.2019. gadā viesnī ca mū s iepriecinā ja. Istaba bija lieliska, viss darbojā s, tī rī ba, uzkopš ana, gulta un dvieļ i mainī ti katru dienu. Ē diens bija garš ī gs kā vienmē r, noteiktā s stundā s tika dots daudz zivju, gaļ as, dā rzeņ u, saldē juma. Viesmī ļ u apkalpoš ana. Istabā s ir jauni televizori, kondicionieris strā dā ja kā rtī gi un atdzesē ja, bet pa stundā m, bet jū nijā mums pietika. Skaistais skats uz jū ru no A korpusa ir iespaidī gs. Š ajā viesnī cā neviens nekad nav saindē jies ar pā rtiku, Mans vī rs ir bijis 9 reizes un ļ oti mī l š o viesnī cu, es esmu bijis 5 reizes. Protams, viesnī ca nav mū sdienu greznī ba. un varbū t ne 5 zvaigznes, bet 90. gados tā das superviesnī cas nebija, un Rū bija nebija slikta. Un tagad tas ir pavisam normā li. Bijā m daž ā dā s š ī piekrastes viesnī cā s. Netā lu esoš ā Yalihan Uno 4 zvaigž ņ u viesnī ca maksā divreiz dā rgā k, tač u tur viss ir pa vecam un pat daž as iespē jas zaudē . Manuprā t laba cenas un kvalitā tes kombinā cija š ajā viesnī cā , atraš anā s vieta, serviss un tī rī ba.
Вид из номера блока А с 5-го этажа Номер стандарт в блоке А. Мебель ретро, но чисто Чистейший санузел в номере отеля Отель Руби вид из номера блока А
аватар Marjan19.11
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labdien, mē s faktiski apstā jā mies lī dz 05/05/2019 . . secī bā : Aizbraucā m uz piecinieku, viesnī ca ļ oti nogurusi. Lai gan istabā viss ir tī rs, mazgā ts, noberzts, tī rī ts katru dienu. Mū su istaba ir milzī ga. Ē diens: sā kumā bijā m š okē ti, ē diena bija maz. … Tomēr ▾ Labdien, mē s faktiski apstā jā mies lī dz 05/05/2019 . . secī bā :
Aizbraucā m uz piecinieku, viesnī ca ļ oti nogurusi. Lai gan istabā viss ir tī rs, mazgā ts, noberzts, tī rī ts katru dienu. Mū su istaba ir milzī ga.
Ē diens: sā kumā bijā m š okē ti, ē diena bija maz. Tad bija vairā k cilvē ku, daudz ē diena, neteikš u, ka sortiments ir milzī gs, bet gaļ as ir daudz. Cepti un grilē ti, sautē ti. . vispā r nav izsalkuš i.
Vispā r tas arī viss. .
Animā cijas vispā r nav, ne pieauguš ajiem, ne bē rniem, bē rniem viņ iem ir garlaicī gi. Mums nepaveicā s ar laiku, bija auksts, viņ iem ī sti nav kur iet. Pludmale jauka, sekla jū ra un smiltis. Sauļ oš anā s krē slu ir maz, vietu vienmē r nav, baseins ir niecī gs, arī tā tuvumā nekad nav nevienas vietas. Dzē rienus nes viesmī ļ i, varbū t š ajā ir kā ds š arms, bet labā k tos vienkā rš i paņ emt lī dzi bā rā . Kamē r gaidī si alu vai vī nu, tu novecosi.
Ī sā k sakot, glā bj tikai rajons, veikali, bazā ri. . vismaz var kaut ko darī t.
Tā kā atpū š amies principā nav dā rgi, tad aizies. Kopumā esmu vī lies, ir tik daudz atsauksmju par viesnī cu, animatoru, bet viņ a tur nav.. .
Parādīt vairāk »


iemiesojums malysa_olga74
Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums leylik_leylik
Ēdam pirmo reizi, gribam īrēt mašīnu, bet nesaprotam kartes, ja brauc ar taksi, vai tas ir dārgi?
11 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 58 atbildes
iemiesojums sveta.she
Kas bija viesnīcā RUBI5*? Draugi dalās jūsu viedoklī. Braucam ar draugu 1. reizi uz Turciju, ilgi lēmām, negribētu sabojāt iespaidu. Vai varat ieteikt ko noderīgu šai viesnīcai. Paldies)))
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
iemiesojums malyshek
Vai viņiem ir skats uz jūru?Vai nav labāk ņemt 2 standartus?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель был открыт в 1997 году, последняя реставрация сделана в 2017 году. Отель с зеленой территорией. Подходит для молодежи и семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 90 км от аэропорта г. Анталия, в 55 км от аэропорта Газипаша, в 100 км от центра г. Анталия, в 35 км от г. Сиде и г. Манавгат, в 22 км от г. Алания, рядом с посёлком Авсаллар. А Blok — на берегу моря, В Blok — через дорогу по подземному переходу.
Pludmales apraksts Пляж находится рядом с отелем, через дорогу, по подземному переходу. Протяженность пляжа составляет 150 м. Пляжные полотенца — депозит. Заход в море — песок. Душ, кабины для переодевания, спасатели на пляже, снэк-бар (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (платно), услуги консьержа, room service (10.00-00.00), Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 конференц-зал (на 250 чел.), 3 бара, 3 ресторана — 1 основной ресторан Sunset, 2 A la Carte ресторана (турецкая и рыбная кухня, по предварительной записи — бесплатно), магазины, ТВ-салон, 1 крытый бассейн, 3 открытых бассейна, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 детских бассейна (1 открытый, 1 крытый), детская анимация на русском языке, детский клуб (4–12 лет), раскрашивание футболок.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Амфитеатр, дартс бесплатно, анимация на русском языке, гала-ужин и турецкий вечер (1 раз в неделю), бочче бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, водный велосипед бесплатно, каноэ бесплатно, школа подводного плавания платно, моторные водные виды спорта платно, аквааэробика бесплатно, уроки подводного плавания платно, теннисный корт бесплатно (твердое покрытие), освещение теннисного корта и инвентарь платно.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 224 номера. Состоит из двух 5-этажных зданий (блок А — на берегу, блок В — через дорогу).

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает по часовой системе, в зависимости от погодных условий), мини-бар (только вода, ежедневно), спутниковое ТВ с российскими каналами, музыкальный канал, Wi-Fi (бесплатно), прямой телефон, ванна/душ, банные принадлежности, фен, сейф (платно), диван-кровать, доп раскладная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Incekum Mevkii Avsallar, Alanya, 07400, Avsallar, Turkey
Tālruņi: 0242 7824222
Tīmekļa vietne: Rubi Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).