Palmeras Beach Hotel 5*– Atsauksmes

393
Novērtējums 8.310
№5 viesnīcas reitingā Alanja
8.6 Numurs
8.8 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.8 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, Konakli ciematā. Viesnīca atklāta 1995. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2011. gadā. Sastāv no divām 5 stāvu ēkām. Lieliski piemērots jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар Ukr_2022
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca maza, kopta. Ir vietas fotogrā fijā m. Liels pā rsteigums bū s skats no istabiņ as: ir "restorā na skats", "kaimiņ viesnī cas skats", un "jums visiem bū s skats" numuriņ i, protams ir arī normā li skati (baseins/jū ra). Ietaupī jumi - bē niņ i (bija sū dzī bas, ka karsti, š auri utt. … Tomēr ▾ Viesnī ca maza, kopta. Ir vietas fotogrā fijā m.
Liels pā rsteigums bū s skats no istabiņ as: ir "restorā na skats", "kaimiņ viesnī cas skats", un "jums visiem bū s skats" numuriņ i, protams ir arī normā li skati (baseins/jū ra).
Ietaupī jumi - bē niņ i (bija sū dzī bas, ka karsti, š auri utt. ).
Vispā rē jie raksturlielumi: visā m istabā m ir neliela platī ba.
Renovā cija 2019. gadā . Gaisa kondicionē tā ji ir individuā li. Mini bā rs tiek piepildī ts vienu reizi reģ istrē š anā s laikā . Ū dens tiek papildinā ts katru dienu. Nav tē jas komplekta.?
Vienreizē ja ziepju un kosmē tikas lietoš ana reģ istrē joties (ausu pumpuri, vates spilventiņ i, nagu vī le, duš as vā ciņ š ). Nā kamais - š ķ idrā s ziepes un š ampū ns pievienotajos dozatoros.
Dvieļ i ir vienī gais, kas istabā bija nedaudz slikti - daudz redzē ts, ceru, ka jaunajā sezonā nomainī s.
Ē diens. Standarta, bet ir ko ē st. Garš ī gi. Lieliska augļ u izvē le: arbū zi, melones, persiki, nektarī ni, ā boli, bumbieri, vī nogas, granā tā boli, mandarī ni, apelsī ni, plū mes. Ļ oti garš ī gs grils pusdienā m un vakariņ ā m.
Katru vakaru ir atseviš ķ s turku virtuves stends.
Deserti vienmuļ i - biskvī ti ar š okolā des dekorā cijā m, baklavas nebija.
Alkohols galvenokā rt ir vietē jais, lai gan viesnī cu darbina UAL. Daž kā rt vakaros bija karstvī ns.
Saldē juma serviss konditorejā no 11:00 - saldē juma bumbiņ as vafeļ u konusā.
Atbilstoš s uzkodu bā rs netā lu no pludmales.
Nav atseviš ķ a bē rnu galda. Bē rns ē da daž us ē dienus no diē tas galda.
Un, pateicoties š efpavā riem, viesnī cā katru dienu bija vistas buljons! Daudzu mā š u sapnis atvaļ inā jumā )
Dž emi un Nutella gan "bļ odiņ ā s", gan porcijā s plastmasas iepakojumos.
Restorā ns "Tsikavynka" strā dā precī zi pē c grafika, ja kavē si, par to pateiks tieš i (pabeigs, un sā ks dzē st gaismu visapkā rt). Animā cija ir aktī va. Viss ir banā li, bet daudzi piedalā s gan š autriņ u meš anā , gan ū denspolo. Periodiska diskotē ka piestā tnē pē c 23:00.
No tā izriet, ka vakaros gandrī z nekad nav kluss. Slē gtie logi situā ciju nedaudz glā bj.
Ir vakara š ovi, saglabā ti, bet varbū t sezonas beigas.
Pludmale: š aura, sauļ oš anā s krē sli stā v rindā , nojumes no saules. Daudz sē dvietu uz mola. Ir bā rs.
Pludmales centrā lajā daļ ā nav atklā ta jū ras horizonta – to no abā m pusē m klā j moli. Noteikti pievē rsiet tam uzmanī bu.
Rietumi - oļ i. Biež i viļ ņ i. Tač u otrpus molam rietumi ir iztī rī ti un to klā j akmens grē da, tā pē c tajā vietā ar bē rniem ir ļ oti ē rti peldē ties.
Internets vestibilā ir bezmaksas. Var paņ emt par papildus samaksu visā teritorijā.
Ir bē rnu akvaparks, neliels rotaļ u laukums un vē l mazā ks mini klubs.
Bet tā izmē ra un plā nojuma dē ļ viesnī ca bē rniem ir diezgan saprotama.
SPA. Pirti, saunu, hammam, sā ls istabu un iekš telpu baseinu var apmeklē t bez maksas lī dz pulksten 18:00.
Bonuss: viesnī cas lieliskā atraš anā s vieta. Pastaigas attā lumā ir 2 lieli iepirkš anā s centri, bankomā ti, Migros, augļ u un dā rzeņ u tirgus, kas nā k vairā kas reizes nedē ļ ā.
Kontingents: Sā kumā likā s, ka nokļ uvu Solovjova TV raidī jumā – bā rā uz mola "eksperti" runā ja par "Kahlovu un kur ir mū su vieta". Es gandrī z izplū du asarā s, jo nevarē ju š eit izturē t nevienu dienu. Bet nā kamajā dienā izrā dī jā s, ka š eit ir daudz ā rzemnieku: poļ i, lietuvieš i, bulgā ri, vā cieš i, č ehi. Un, protams, Krievija, kuras labā kie pā rstā vji nemitī gi vā ļ ā jas bā ros. Es vairs nesē dē ju bā ros. Viņ a padzē rā s un aizgā ja. Ukraiņ u valodu nedzirdē ju.
Pie baseina daudz krievu estrā des skaņ u. Atstā ju viesnī cas piedā vā jumus.
Kopumā viesnī cai ir vē rts pievē rst uzmanī bu. It ī paš i, ja ņ em vē rā cenu politiku tai.
Es varu salī dzinā t viesnī cu pē c lī meņ a ar Noxinn Deluxe, L'OCEANICA Beach, Grand Ring, Belpinar, Justiniano
аватар tvetok2008
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s 2021.  gada septembrī . Palika no pā rē jiem labā kajiem iespaidiem. Reģ istrē š anā s: atbraucu vakarā , iekā rtojos uzreiz, standarta numurs, kondicionieris, seifs. Jū ra: Vidusjū ra ir viena no skaistā kajā m jū rā m, ko jebkad esam redzē juš i. … Tomēr ▾ Uzturē jā s 2021.  gada septembrī . Palika no pā rē jiem labā kajiem iespaidiem.
Reģ istrē š anā s: atbraucu vakarā , iekā rtojos uzreiz, standarta numurs, kondicionieris, seifs.
Jū ra: Vidusjū ra ir viena no skaistā kajā m jū rā m, ko jebkad esam redzē juš i. Pludmale maza, no rī ta vajag aizņ emties sauļ oš anā s krē slus. Ieieš ana jū rā nav ī paš i ē rta, jo pie ieejas tika mazgā ti lieli oļ i, tā pē c, ka jū ra ir nemierī ga, nebija ī paš i ē rti iziet pa viļ ņ iem un lieliem oļ iem. Tā pē c no otrā s dienas pā rcē los uz sauļ oš anā s krē sliem uz pontona, kur ir ē rtas kā pnes nolaiš anai tieš i jū rā .
Animā cija: Man patika, katrs atradī s kaut ko savai gaumei. Animatori nav uzmā cī gi.
Ē dieni: daudzveidī gi - mā jputnu, zivju, liellopu gaļ as ē dieni, dā rzeņ i, liels augļ u sortiments. Bijā m Ala Carte restorā nā , bija skaisti un garš ī gi, bet iespaidu sabojā ja ļ oti ilgā apkalpoš ana.
Spa centrs: iesaku sā kt ar programmu, kurā ietilpst sauna, hammam un masā ž a. Pasū tī jā m masā ž as kursu un bijā m apmierinā ti. Masieri ir profesionā ļ i. Iesaku visiem. Nav lē ti, bet kaulē ties var.
Infrastruktū ra ap viesnī cu: mums viesnī cā bija ļ oti jautri, tā pē c tikai pā ris reizes izgā jā m ā rpus viesnī cas. Pa pazemes eju ved ielas ar veikaliem, moš eju.
Kopsavilkums: iesaku viesnī cu gan jaunieš iem, gan pā riem.
аватар amsavin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad viesnī ca, kurā apmetos iepriekš , nepieļ aujot budž etu, tā pē c pē c atsauksmē m un š ī gada budž eta palika Palmerasā. Pirmais iespaids, kas padara viesnī cu, tā izskatā s glī ta, patieš ā m saglabā tī rī bu. … Tomēr ▾ Š ogad viesnī ca, kurā apmetos iepriekš , nepieļ aujot budž etu, tā pē c pē c atsauksmē m un š ī gada budž eta palika Palmerasā.
Pirmais iespaids, kas padara viesnī cu, tā izskatā s glī ta, patieš ā m saglabā tī rī bu. Domā ju, ka iemesls ir tas, ka saimnieks š eit ir diezgan biež i. Telpas ir nedaudz sliktā kas ar š o situā ciju, bet ne kritiskas, santehnikas normas. Tomē r, kas attiecas uz istabā m, tā s bija mazā kā s telpas, kurā s mē s atpū tā mies. Tā pē c uzmanī gi izlasiet viesnī cas aprakstu un nedomā jiet, ka esat nokļ uvis tuvu, tie visi ir standarta. Wi-Fi, ja nepiecieš ams, ir tikai pilns USD 1 dienā , un kvalitā te ir tā da pati.
Virtuvē , salī dzinot ar iepriekš ē jo viesnī cu, saproti, ka ē dienkartes aizpildī š ana ir lē tā ka (ja tur zivs pastā vī gi bija atdzesē ta dorado / jū ras asaris / varavī ksnes forele, tad ir saldē ta skumbrija / kā da vietē jā zivs). Tomē r kopumā sū dzī bu nav, viss bija diezgan svaigs un garš ī gs, ī paš i dā rzeņ i (baklaž ā ni, cukini ...
) Laba izvē le ir arī deserti, daž reiz labs rahat lukum. Ļ oti garš ī gu pitas maizi pagatavoja vectē vs pie grila, iesaku. Pa dienu uzkodu bā rā atradī si uzkodu, kefī ru pildī š anai pudelē s. Alkohola tomē r nav ī paš i daudz, jo tas ir vietē jais, bet vī ns man bija norma, stiprā ks par to.
Pludmale nedaudz lielas smiltis/mazi oļ i, ar pontonu man bija ē rtā k iet. Jū ra ir ļ oti silta, tā pat kā Sarkanā , no rī ta tī rī tā js.
Animā cija pieklā jī gā lī menī , ir vakari ar labu programmu. Bet man ļ oti nepatika, ka ar lielu skaitu ukraiņ u viesnī cā atskaņ oš anas sarakstā nav nevienas ukraiņ u dziesmas, lai gan turku / angļ u / krievu / pat poļ u, lū dzu ...Vē lā k satiku saimnieku, viņ š solī ja ņ emt vē rā manas vē lmes (patiesī bā ne tikai manas, jo es te runā ju ar saviem tautieš iem).
Pē c tam, lū dzu, rakstiet, vai mū su dziesmas ir parā dī juš ā s baseina un tā tuvumā esoš o notikumu atskaņ oš anas sarakstā ...kurš nā ks vē lā k)
Vē l man patika, ka augusta sā kumā š eit sā kas izpā rdoš anas sezona, tad ģ imene daudz pirka vietē jā Laika centrā , drē bju cenas ir baigi forš as. Un arī Migros pē rkot dā vanā kvalitatī vu rahat lukumu. Starp citu iesaku netvaicē t ar skaidru naudu, visur maksā ju bezkontakta, ļ oti ē rti, saņ ē mu arī cashback).
Kopumā man patika pā rē jais, izņ emot niansi, ko viņ š uzrakstī ja.
аватар tatyana.b7102
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lielisks variants ģ imenes brī vdienā m. Viesnī cas teritorija ir ļ oti kopta un mā jī ga. Vide mierī ga, patī kama. Virtuve ir lieliska! Ē dieni, dzē rieni, saldē jums - neierobež oti. Jebkurā laikā , ja vē laties, vienmē r varat atrast kaut ko ē damu (š eit tā nav nekā da problē ma). … Tomēr ▾ Lielisks variants ģ imenes brī vdienā m. Viesnī cas teritorija ir ļ oti kopta un mā jī ga. Vide mierī ga, patī kama. Virtuve ir lieliska! Ē dieni, dzē rieni, saldē jums - neierobež oti. Jebkurā laikā , ja vē laties, vienmē r varat atrast kaut ko ē damu (š eit tā nav nekā da problē ma). Pludmale ir maza, bet vietas pietiek visiem. Ļ oti tī ra, kā rtī ga, jaunas gultas. Tiem, kas nekad nav bijuš i pie Vidusjū ras - tas ir maģ iski, foto internetā bez Photoshop. Neticami smaragda krā sa, mī ksts, caurspī dī gs, silts ū dens – peldē t var bezgalī gi. Pā rsteidzoš i (varbū t tā pē c, ka pirmo reizi), ne dienā , ne vakarā nav pī ķ u, odu.
Man ļ oti patika rotaļ u laukums ar Aqua slidkalniņ iem - bē rnu no turienes aizvest nebija iespē jams! Gan bē rnu, gan pieauguš o baseini tiek regulā ri tī rī ti, ū dens ir ideā ls.
Atseviš ķ s prieks ir PALMERAS BEACH SPA (@palmerasbeachspa). Ī sti profesionā ļ i, masā ž a ir vienkā rš i pasakaina. 5 dienas un tu jau esi pilnī gi jauns cilvē ks. Ā rprā tī gi prieks, ka ģ imene ieradā s uzreiz pē c ieraš anā s. Mums ļ oti ž ē l, ka bija tik maz laika. Nā kotnei - mē s sapņ ojam atkā rtot. Sajū tas pē c akupresū ras ir neaprakstā mas – tā lieliski atbrī vo fizisko un emocionā lo stresu, uzlabojas asinsrite, ķ ermenis kļ ū st tonusā ks. Es pat nebiju domā jusi, ka masā ž ai var bū t tik liela ietekme ī sā laikā . Jū s varat burtiski redzē t un sajust rezultā tu pē c 1-2 sesijā m. Yunus, Taner, Ferhat - liels paldies! No sirds iesaku ar puiš iem iziet masā ž u!
Puiš i ANIMATORI - vienkā rš i GUDI! Tik daudz enerģ ijas, pozitī visma un lieliska garastā vokļ a! Katru dienu ir interesanta un bagā tī ga programma: fitness, konkursi, izklaides š ovi - tikai seko lī dzi! Vā rdu sakot, SUPER! Vienkā rš i nav laika bū t garlaicī gi!
Svē tki bija neaizmirstami! Mums ļ oti pietrū kst un ceram uz tikš anos vē l!
аватар tatyana.b7102
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lielisks variants ģ imenes brī vdienā m. Viesnī cas teritorija ir ļ oti kopta un mā jī ga. Vide mierī ga, patī kama. Virtuve ir lieliska! Ē dieni, dzē rieni, saldē jums - neierobež oti. Jebkurā laikā , ja vē laties, vienmē r varat atrast kaut ko ē damu (š eit tā nav nekā da problē ma). … Tomēr ▾ Lielisks variants ģ imenes brī vdienā m. Viesnī cas teritorija ir ļ oti kopta un mā jī ga. Vide mierī ga, patī kama. Virtuve ir lieliska! Ē dieni, dzē rieni, saldē jums - neierobež oti. Jebkurā laikā , ja vē laties, vienmē r varat atrast kaut ko ē damu (š eit tā nav nekā da problē ma). Pludmale ir maza, bet vietas pietiek visiem. Ļ oti tī ra, kā rtī ga, jaunas gultas. Tiem, kas nekad nav bijuš i pie Vidusjū ras - tas ir maģ iski, foto internetā bez Photoshop. Neticami smaragda krā sa, mī ksts, caurspī dī gs, silts ū dens – peldē t var bezgalī gi. Pā rsteidzoš i (varbū t tā pē c, ka pirmo reizi), ne dienā , ne vakarā nav pī ķ u, odu.
Man ļ oti patika rotaļ u laukums ar Aqua slidkalniņ iem - bē rnu no turienes aizvest nebija iespē jams! Gan bē rnu, gan pieauguš o baseini tiek regulā ri tī rī ti, ū dens ir ideā ls.
Atseviš ķ s prieks ir PALMERAS BEACH SPA (@palmerasbeachspa). Ī sti profesionā ļ i, masā ž a ir vienkā rš i pasakaina. 5 dienas un tu jau esi pilnī gi jauns cilvē ks. Ā rprā tī gi prieks, ka ģ imene ieradā s uzreiz pē c ieraš anā s. Mums ļ oti ž ē l, ka bija tik maz laika. Nā kotnei - mē s sapņ ojam atkā rtot. Sajū tas pē c akupresū ras ir neaprakstā mas – tā lieliski atbrī vo fizisko un emocionā lo stresu, uzlabojas asinsrite, ķ ermenis kļ ū st tonusā ks. Es pat nebiju domā jusi, ka masā ž ai var bū t tik liela ietekme ī sā laikā . Jū s varat burtiski redzē t un sajust rezultā tu pē c 1-2 sesijā m. Iesaku no visas sirds!
Puiš i ANIMATORI - vienkā rš i GUDI! Tik daudz enerģ ijas, pozitī visma un lieliska garastā vokļ a! Katru dienu ir interesanta un bagā tī ga programma: fitness, konkursi, izklaides š ovi - tikai seko lī dzi! Vā rdu sakot, SUPER! Vienkā rš i nav laika bū t garlaicī gi!
Svē tki bija neaizmirstami! Mums ļ oti pietrū kst un ceram uz tikš anos vē l!
аватар murmur1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atstā ja ļ oti labu iespaidu. Viesnī cas teritorija ir maza, bet tī ra un labi uzturē ta. Pludmale ir maza, bet ir piestā tne, no kuras var peldē ties jū rā un blakus ciemata oļ u pludmale, kur ir daudz brī vas vietas un nav glā bē ju. … Tomēr ▾ Viesnī ca atstā ja ļ oti labu iespaidu. Viesnī cas teritorija ir maza, bet tī ra un labi uzturē ta. Pludmale ir maza, bet ir piestā tne, no kuras var peldē ties jū rā un blakus ciemata oļ u pludmale, kur ir daudz brī vas vietas un nav glā bē ju. Viesnī cas vadī ba atstā ja labu iespaidu. Nemanā mi, bet ļ oti rū pī gi vadī tā ji uzraudzī ja apkalpojoš ā personā la darbu un nekā dus traucē jumus darbā nepieļ ā va.
Kas jums patika viesnī cā . Seifa klā tbū tne istabā .
Daudzas reizes esam bijuš i daž ā dā s Turcijas un Ē ģ iptes pludmales viesnī cā s un tikai divā s no tā m ē diens bija tā dā paš ā lī menī kā Palmerasā . Tā s ir viesnī cas Apollo/Kemer un Sunrise/Hurgada. Visas negatī vā s atsauksmes par ē dienu viesnī cā ir meli. Protams, tas neattiecas uz cilvē kiem ar tā diem ienā kumiem kā Bils Geitss. Š ā diem cilvē kiem ir tikai viens jautā jums: "Kā pē c jū s atnā cā t atpū sties Palmerasā ? ". Protams, ne viss ir ideā li. Piemē ram, dž ins un viskijs ir tikai labs atš ķ aidī ts alkohols, iespē jams, tieš i viesnī cā . Tas ir, nav nepiecieš ams runā t par 5 * ultra, bet tajā paš ā laikā izcilu anī sa degvī nu, baltvī nu, krē juma liķ ieri, martini, alu. Bē rniem neliels, bet brī niš ķ ī gs akvaparks, brī niš ķ ī ga animā cija.
Kas mums nepatika.
Attā lums no lidostas. Pē cpusdienā pludmalē no tuvē jā s upes-atkritumiem nonā k daž ā di atkritumi. Mazas telpas ar zemiem griestiem un sliktu santehniku. Istabā s nav interneta.
аватар irusya_kvitka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s maija beigā s ar lielu uzņ ē mumu. 10 pieauguš ie un 9 bē rni. Neviens nesaslima, neviens nesaindē jā s. Ē dieni restorā nā ir daudzveidī gi. Gaļ u gan grilē , gan mī klā , kā arī kotletes cep ar daž ā diem dā rzeņ iem un cidonijā m. … Tomēr ▾ Atpū tā s maija beigā s ar lielu uzņ ē mumu. 10 pieauguš ie un 9 bē rni. Neviens nesaslima, neviens nesaindē jā s. Ē dieni restorā nā ir daudzveidī gi. Gaļ u gan grilē , gan mī klā , kā arī kotletes cep ar daž ā diem dā rzeņ iem un cidonijā m. Izvē lieties kā du no pieciem salā tiem, un jū s varat pagatavot savus salā tus no sastā vdaļ ā m. Zaļ umu ķ ekars salā tu bļ odiņ ā s. Seš u vai septiņ u veidu siers. Ir seš u veidu olī vas. Desmit veidu cepš ana. Piecpadsmit sugu saldā s kū kas. No augļ iem bija tikai arbū zi, apelsī ni, ā boli, greipfrū ti. No rī tiem liela ievā rī jumu un brokastu pā rslu izvē le. Visi ē dieni tiek uzkarsē ti.
Personā ls ir draudzī gs. Galds tika laicī gi notī rī ts, nevis izvilkts no deguna apakš as. Nekā das rupjī bas nebija.
Telpas tika iztī rī tas laikā . Es pat neslē pu savu maku, tikai ieliku koferī . Nekā netrū kst. Retais š ampū ns vienā reizē nā ca burciņ ā . Tas pats ar duš as ž eleju. Viņ i tī rī ja katru dienu, pat bez dolā ra.
Pludmale ir tī ra. Sauļ oš anā s krē slu pietika lī dz 9.00, tad bija jā dodas uz molu.
Ja pieauguš ie, tas ir izdevī gi, jo uz mola ir bā rs, bet bē rniem dziļ š.
Animā cija ir lieliska. Izklaide un vingroš ana visas dienas garumā . Nevienam nav garlaicī gi. Tas nestā v pā ri dvē selei. Bē rniem bija liela interese.
No trū kumiem var minē t nestrā dā još o sā ls istabas A la carte restorā nu karantī nas dē ļ.
Izejot no viesnī cas pā ri ielai atrodas tirgus un liels lielveikals.
Jū s varat atgriezties un atgriezties. ES iesaku.
аватар Olja608295
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
ESIET UZMANĪ GI AR NAUDU! Neatkā rtojiet mū su kļ ū du un paslē piet naudu seifā . Un tad ieraš anā s dienā mē s ieč ekojā mies un aiz prieka skrē jā m uz jū ru ar domu, ka mū su istabā neviens nenā ks, jo tā tika iztī rī ta, bet apkopē ja nolē ma, ka vajag braukt ciemos. … Tomēr ▾ ESIET UZMANĪ GI AR NAUDU! Neatkā rtojiet mū su kļ ū du un paslē piet naudu seifā . Un tad ieraš anā s dienā mē s ieč ekojā mies un aiz prieka skrē jā m uz jū ru ar domu, ka mū su istabā neviens nenā ks, jo tā tika iztī rī ta, bet apkopē ja nolē ma, ka vajag braukt ciemos. (To, ka apkopē ja atvē ra durvis, apstiprinā ja viesnī cas administrā cija) Nauda bija paslē pta mugursomā un viņ a to tur atrada) aizskrē ja uz reģ istratū ru uz 2 dienā m un uzzinā ja, viss, ko viesnī ca darī ja, bija runā ja ar apkopē ja un protams teica, ka naudu neņ ē ma. Tā tad apkopē ja turpina strā dā t un gaida jaunus tū ristus)
аватар Gnatyuk11
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s gribē jā m Garden Beach Hotel 5 *, bet, ņ emot vē rā to, ka Turcijā bija bloķ ē š ana, daudzas viesnī cas tika slē gtas. Bija informā cija, ka Palmeras and Garden ī paš nieks ir viens, tā pē c izvē lē jā mies Palmeras. … Tomēr ▾ Mē s gribē jā m Garden Beach Hotel 5 *, bet, ņ emot vē rā to, ka Turcijā bija bloķ ē š ana, daudzas viesnī cas tika slē gtas. Bija informā cija, ka Palmeras and Garden ī paš nieks ir viens, tā pē c izvē lē jā mies Palmeras. Un tas bija pareizs lē mums. Viesnī cā ieradā mies 07:00.07:30 paē dā m brokastis. 09-00 atradā s istabā . Istabas ir mazas, bet ņ emot vē rā , ka ieradā s tikai uz nakti, vairā k neprasī ja. Mē s bijā m 3 pā ri, un katra istaba bija daž ā da izmē ra un plā nojuma. Viss strā dā ja. Personī gā s kopš anas lī dzekļ i (izņ emot zobu pastu) tika papildinā ti bez problē mā m. Ledusskapī.1. dienā bija kola, sprite, augļ u tē jas, gā zes ū dens. Tad viņ i katru dienu atnesa pudeli 1.5 litru ū dens. Daž as dienas vē lā k viņ i sā ka atteikties no papildinā š anas, jo bā ros bija viss (no tiem ir 4).

Par ē dienu sū dzē ties nevar. Bija gaļ a, zivis, picas, kū kas, augļ i, dā rzeņ i, vairā k nekā.20 veidu kū kas. Un alkoholiskie kokteiļ i par brī vu - mojito, Baileys utt. . Saldē jums gan pieauguš ajiem, gan bē rniem no 11-00 lī dz 17-00. Tu noteikti nebū si izsalcis! Labi paveikti animatori.
Mums nebija bē rnu, bet mē s ī paš i pievē rsā m uzmanī bu tam, lai viņ iem viss bū tu un viņ iem nebū s garlaicī gi.
Pludmale, lai arī.50 metri, bet neviens nebija uz galvas. Pie jū ras un pie baseina bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Kas tev nepatika? Liels pontons (tā di ir 2 - mū su un kaimiņ u viesnī ca), kura dē ļ uz jū ru nav nekā da skaista skata. Ieeja jū rā ir mazs akmens un uzreiz dziļ a. Ja neproti peldē t, nenā c š eit.
Neskatoties uz bloķ ē š anu, mē s braucā m ar plostu un braucā m ar bagijiem. Atpū ta bija veiksmī ga. Tī rī ba, kā rtī ba. Personā ls ir skaļ š . Es iesaku š o viesnī cu. Par naudu tas ir tā vē rts (š odien tas ir kaut kā dā rgi).
аватар nata_gr
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Telpas ir mazas, bet kopē jo ainu tas nebojā . Pludmale 50 metri. Animā cija ir super. Jautri. ) Bet galvenais ir ē diens, tas ir krā š ņ s. Tur bija viss – gan gaļ a, gan zivis, gan vairā k nekā.20 veidu kū kas. Un alkoholiskie kokteiļ i par brī vu - mohito, baileys utt. … Tomēr ▾ Telpas ir mazas, bet kopē jo ainu tas nebojā . Pludmale 50 metri. Animā cija ir super. Jautri. ) Bet galvenais ir ē diens, tas ir krā š ņ s. Tur bija viss – gan gaļ a, gan zivis, gan vairā k nekā.20 veidu kū kas. Un alkoholiskie kokteiļ i par brī vu - mohito, baileys utt. Tu noteikti nebū si izsalcis! Kam nepatī k pludmale, 30 min. Alanjā ir Kleopatras pludmale. Plus troš u vagoniņ š , no kura paveras lielisks skats uz pilsē tu. Kopumā es iesaku š o viesnī cu. Par naudu tas ir tā vē rts.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Yapasha2003
Sveiki, vai varat uz viesnīcu ņemt līdzi šampūnu, balzāmus, zobu birstes, zobu pastu, istabas čības, peldmēteli?
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
iemiesojums _562951
Labdien!Pasakiet vai PALMERAS BEACH HOTEL (EX. CLUB INSULA) var domāt par ģimenēm ar bērniem? Varbūt kāds tajā atpūtās.Paldies.
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Ylaria
Jautājiet par cenām masāžām un spa procedūrām
9 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infobgn
‹ Viesnīca Palmeras Beach Hotel 5*
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на берегу моря в посёлке Конаклы. Отель открыт в 1995 году, последняя реставрация проведена в 2011 году. Состоит из двух 5-этажных зданий. Отлично подойдёт для молодёжного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 200 м от центра поселка Конаклы, в 13 км от центра Алании, в 120 км от аэропорта Анталии. Расстояние до автобусной остановки: 100 м, до ближайшего супермаркета: 150 м.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 150 м, песчано-галечный вход в воду. Пляжные полотенца (бесплатно). Душ на пляже. Питание и напитки на пляже (Бесплатно)
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, tv-room, магазины, Wi-Fi только в лобби (бесплатно), сейф на ресепшн (бесплатно), 1 конференц-зал (до 160 мест), 2 бассейна с пресной водой без подогрева: 1 окрытый 400 м2, 1 крытый 40 м2, у бассейна: зонты, шезлонги, матрасы и полотенца (бесплатно).

Ресторан отеля с открытой террасой предлагает большой выбор блюд международной и турецкой кухонь

Ресторан a la carte — (интернациональная кухня, по предварительной записи, посещение 1 раз за время пребывания в отеле – бесплатно; дети до 12 лет не допускаются).

Снек бар — 11:00-24:00.

Бар у бассейна — 10:00-03:00.

Витамин бар — 10:00-17:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн с пресной водой без подогрева 12 м2, Мини-клуб (4-12 лет), анимация, детские коляски (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — дартс, баскетбол, пляжный волейбол, 1 теннисный корт (бетонное покрытие), 2 водные горки. Платно — центр красоты, аренда теннисных ракеток и мячей, свещение теннисного корта, массаж, водные лыжи (лицензия не требуется), парашют (лицензия не требуется).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 312 номеров.

Istabās

Кондиционер (бесплатно), ванная комната, фен, LCD телевизор, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), телефон, мини-бар (бесплатно), балкон. Уборка номера ежедневно, смена белья 3 раза в неделю, room service: платно.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Konaklı Mahallesi İskele Sokak No:7/A, Alanya, Antalya, Türkiye
Tālruņi: Tel: +90 242 277 1126, +90 242 565 40 91
Fax: +90 242 565 41 01, +90 242 5654105
Tīmekļa vietne: Palmeras Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.