Stingri iesaku tur nepirkt ekskursijas!!!!!

Rakstīts: 18 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 11 — 16 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 3.0
Turcijā atpū š os ne pirmo reizi, biju trijniekos un pieciniekos, bet š ī ir pirmā reize! ! ! Viesnī ca nemaz nav 5 zvaigznes, kā solī ts. Mē s runā jā m ar vietē jiem iedzī votā jiem un gidiem, pē c viņ u teiktā , tas vairs nav 5 *, bet 4 *. Viesnī cas ī paš niekam blakus ir vē l viens Ruby Platinum, kas ir ī sta pieczvaigž ņ u. Vispā r, pē c vietē jo domā m, saimnieks ir ļ oti mantkā rī gs, tā pē c, kā jū s saprotat, Ruby Hotel remonts bija jau 2001. gadā!!! !
Bū tī bā iesim punktu pa punktam:
1. Viesnī ca

Reģ istratū ra izskatā s labi. Arī uzkodu bā rs ir diezgan jauks, jo ī paš i tā pē c, ka skats ir uz jū ru. Ir 2 peldbaseini: iekš telpu un ā ra, kā arī bē rnu. Lifti: B blokā ietilpī ba ir aptuveni 4 cilvē ki, A blokā kopumā aptuveni 3, un tas ir maksimums, tā pē c jū s to gaidī sit.
Sā kumā nekas neliecinā ja par nepatikš anā m. Š ķ ita, ka viņ i ir laipni gaidī ti. Pirms reģ istrē š anā s piedā vā ja aiziet paē st brokastis un aizbraukt lī dz jū rai. Pa š o laiku iedevā m pasi, lai taisa kopijas un aizpilda dokumentus. Paš a stulbuma dē ļ atstā ju naudu (10 eiro) pases kastes aizmugurē , nedomā ju, ka to var nozagt pieczvaigž ņ u viesnī cā . Pirms iekā rtoš anā s mums administratori iedeva pases, bet naudas tur nav. Kad es jautā ju, kur viņ i atrodas, viņ i man atbildē ja, ka mē s neko nezinā m. Tas ir ļ oti satraucoš i.
2. Istabas
Viesnī ca ir sadalī ta 2 blokos: A un B. B bloks atrodas pā ri ceļ am no jū ras un tā cenas ir dabiski zemā kas. Mē s rezervē jā m viesnī cu A blokā . Ierodoties mums teica, ka A blokā nav tukš u istabu, viņ i saka, nakš ņ ot B blokā . Un viņ i saka tā visiem.
Vē l prasī jā m, lai mū s iekā rto A blokā , beigā s mums iedeva istabiņ u darbiniekiem (no viena darbinieka uzzinā jā m), kur bija mež onī gi mitrs, kondicionieris knapi darbojā s.
Reģ istratū rā viņ i mani noveda lī dz asarā m, kamē r viņ i devā s noskaidrot un lū dza, lai mani iekā rto normā lā istabā . Viņ i man teica, lai nā kamajā dienā.11:00, ko mē s arī izdarī jā m.
Rezultā tā mū s iekā rtoja tieš i vienā istabā , tikai kondicionieris darbojā s vairā k vai mazā k normā li un skats bija uz palmā m un nesaprotu kur.

Runā ju ar citiem apmeklē tā jiem un visi absolū ti sū dzas par istabā m. Manas mē beles ciematā izskatā s labā k nekā tur.
Vannas istabas ir mazas un tumš as.
Vienī gais, ka telpas tika iztī rī tas diezgan labi.
3. Restorā ni un dzē rieni, pā rtika
Ir restorā ns, kurā tiek ieturē tas galvenā s maltī tes. Tā s pluss: tai ir terase ar skatu uz jū ru. Nereti galdauti ir notraipī ti, salvetes ir viena uz cilvē ku, nepā rtraukti jā lū dz viesmī ļ iem atnest.
Ē dienu ir daudz, bet tā da paš a veida. Mū s iepriecinā ja cepš anas zona, kurā pastā vī gi tika gatavoti daž ā di labumi: brokastī s olu kultenis un pankū kas, pusdienā s - nekā , vakariņ ā s - cepa gaļ u, zivis, gatavoja gardus makaronus.
Brokastī s vienmē r ir sieri un desiņ as, jogurti, ievā rī jumi, smalkmaizī tes, dā rzeņ i, augļ i, graudaugi, olas utt. Mani iepriecinā ja grila klā tbū tne no rī ta, kur var pagatavot sviestmaizes.
Pusdienā s ir arī dā rzeņ i, vienmuļ i salā ti, gaļ as piedevas, deserti. Viss ir kā parasti. No visiem tieš i pusdienas bija visniecī gā kā s ē diena izvē lē .
Vakariņ as vienmē r daudzveidī gas, garš ī gas, tikko tā s gaidī ju. Saldumi un gaļ a bija ļ oti labi.
arī teritorijā , pie jū ras un baseina, ir uzkodu bā rs, kur ir zona ar tē jā m un kafiju un, tā teikt, ā trā s ē dinā š anas zona. Mafini un cepumi tiek izvesti uz pirmo zonu noteiktā laikā , frī kartupeļ i, tī rradņ i, grilē ta gaļ a, picas utt.
Sieviete sē ž pludmalē un gatavo pitas maizi ar daž ā diem pildī jumiem.

Visus dzē rienus atnes viesmī ļ i, bet restorā nā var ieliet sev sulas, tē jas un kafiju; arī uzkodu bā rā , izņ emot sulas. plus pludmalē ir vieta, kur var iedzert airā nu un sulas. Ū dens tiek nodroš inā ts numurā , un tas ir pieejams arī pludmalē un uzkodu bā rā . Bet atkal vienmē r varat lū gt viesmī ļ iem jebkurus dzē rienus.
4. Animā cijas
Viņ i vienkā rš i neeksistē ja. Pludmalē acī mredzot viļ ņ u dē ļ nekas netika darī ts. Arī ap baseinu. Vakarā daž brī d skanē ja dzī vā mū zika un bija neliela deju grī da, bet NEKAS cits. Bē rniem, protams, ir vieta, kur viņ i var braukt š ū polē s un zī mē t. Š eit izklaide viesnī cā beidzas.
5. Pludmale
Tī riet, nepiegruž ot. Bet. . . Sauļ oš anā s krē sli nemitī gi smiltī s, strā dnieki nemaz negrib strā dā t, nā cā s paš ai ņ emt birsti un iztī rī t solā riju (neaizmirstiet, ka mums solī ja piecu zvaigž ņ u viesnī cu). vienī gais, ko pludmales darbinieki dara, ir vakarā savā kt š os sauļ oš anā s krē slus, no rī ta tos atvilkt un no kā pnē m nomazgā t smiltis.
Ko lai citu saka. . . viesnī ca tieš ā m nav piecu zvaigž ņ u. Viņ š ir kaut kur starp trī s un č etriem. Pats š ausmī gā kais, ka daudziem, kas tur atpū š as, ir tā ds iespaids par viesnī cu (vienmē r var dzirdē t, ka kā das ē dienreizes laikā viņ iem arī nepatī k viesnī ca)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu