First Class Hotel 5*– Atsauksmes

131
Novērtējums 6.210
№134 viesnīcas reitingā Alanja
6.8 Numurs
6.1 apkalpošana
6.4 Tīrība
6.7 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas ciematā Kargicak, netālu no Alānijas pilsētas, pāri ceļam no pludmales. Tā ir viena sešstāvu ēka. Lielākā daļa numuru ar skatu uz jūru. Tā atklāta 2005. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Mājīga viesnīca ar labiekārtotu teritoriju. Laba animācijas programmatūra. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар JUlja901233
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, ē dinā š ana daudzveidī ga, Wi-Fi apmaksā ts, bet ņ em pat istabā , pa pazemes pā reju jū ra tī ra, bet akmeņ i ir. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, ē dinā š ana daudzveidī ga, Wi-Fi apmaksā ts, bet ņ em pat istabā , pa pazemes pā reju jū ra tī ra, bet akmeņ i ir.
Вид с номера
аватар scorpion2323
Atpū ta ar diviem bē rniem, 7.13 gadi. Viesnī ca mums izmaksā ja diezgan lē ti, 2.000 UAH par 7 naktī m. Ekskursija tika iegā dā ta daž as dienas pirms izbraukš anas datuma. No Antā lijas lidostas lī dz viesnī cai apmē ram 150 km, tā tad brauciens ilga aptuveni 2. … Tomēr ▾ Atpū ta ar diviem bē rniem, 7.13 gadi. Viesnī ca mums izmaksā ja diezgan lē ti, 2.000 UAH par 7 naktī m. Ekskursija tika iegā dā ta daž as dienas pirms izbraukš anas datuma. No Antā lijas lidostas lī dz viesnī cai apmē ram 150 km, tā tad brauciens ilga aptuveni 2.5 stundas. Transfē rs uz viesnī cu tika organizē ts ar nelielu autobusu 16-20, bija puspilns. Tā kā mū su viesnī ca atradā s vistā lā k, tad pa ceļ am savedā m visus cilvē kus uz viņ u viesnī cā m. Š oferis visu laiku paā trinā ja un bremzē ja, nemitī gi mainot joslas, kā rezultā tā mazā kajam bē rnam kļ uva slikta dū š a.
Viesnī cā ieradā mies ap 12:00, mums piedā vā ja atstā t mantas reģ istratū rā un doties pusdienā s, kamē r tiek gatavota istabiņ a. Mē s prasī jā m istabu ar skatu uz jū ru. Istabā mū s iereģ istrē ja 13.00, lai gan saskaņ ā ar viesnī cas noteikumiem reģ istrē š anā s ir 14.00. Istaba 1305 bija tī ra, un tai bija logs un balkons ar skatu uz jū ru. Skats bija lielisks. Telpā bija visas nepiecieš amā s mē beles, TV un kondicionieris. Mē belē m bija diezgan pieklā jī gs izskats, kondicionieris bija jauns. Septiņ u dienu laikā divas reizes mainī ti dvieļ i, nemainī ta gultasveļ a, katru dienu izvesti atkritumi, pē c vajadzī bas likts tualetes papī rs. Tiesa, š ķ idrā s ziepes roku mazgā š anai beidzā s ceturtajā dienā un ne reizi netika uzpildī tas.
Kopumā darbinieki reģ istratū rā un ē damzā lē pret mums izturē jā s uzmanī gi, par norā dī to personā lu sū dzī bu nav. Ē diens ē damistabā - ar to š ķ ita, ka daž ā di noguruš i jau piektajā uzturē š anā s dienā . Visi gaļ as ē dieni (bija 2-3) tika gatavoti no vistas, 2-3 reizes nedē ļ ā vakariņ ā s bija grilē ta zivs. Brokastī s gaļ u nedeva, to aizstā ja ar vistas olu ē dieniem. Gaļ as ē dieni tika ē sti kafejnī cā pie 2-B autobusa pieturas. Uz ē dienreizē m nebija garu rindu. Pā rē jā laikā.80% tū ristu bija turki, pā rē jie ukraiņ i un baltkrievi.
Turki parasti pavadī ja dienu pie baseina, tā pē c pludmale bija bez maksas un pirmajā sauļ oš anā s krē slu rindā varē ja piekļ ū t jebkurā laikā . Animā cija bija vakarā pē c 21.00 un mē s to neapmeklē jā m. Mē s, kā likums, devā mies uz jū ru pē c brokastī m, pirms pusdienā m un pē c vakariņ ā m, pa dienu braucā m ekskursijā s un iepirkties. Viesnī cas pludmalē jū ra ir lieliska, pludmalē ir bā rs, kur var malkot bezalkoholiskos dzē rienus.
Viesnī cas gidam ir jē ga doties ekskursijā uz akvaparku Legend, tas ir lē tā k nekā doties paš iem. Pā rē jā s ekskursijas jā veic uz ielas tū risma aģ entū rā s, kur vē l var kaulē ties. Mē s devā mies ekskursijā ar pirā tu jahtu.
Alanjas cietoksnis, Kleopatras pludmale un funikulieris tika apmeklē ti paš i. Iepirkš anā s par lietā m tika veikta LC Waikiki veikalā netā lu no Kleopatras pludmales.
Mū su atvaļ inā juma laikā krievu nebija, bet viņ i parā dī jā s 10. augusta vakarā un pirmā s divas sauļ oš anā s krē slu rindas bija pilnas, ē damistabā sā ka veidoties manā mas rindas uz vakariņ ā m, kā arī rinda pē c alkohola. vestibila bā rs, kura nemaz nebija. Turku / slā vu attiecī ba tuvojā s 50% un kļ uva kaut kā trokš ņ aina. Par normā lu naudu varu ieteikt š o viesnī cu, piemē rota ģ imenē m ar bē rniem.
аватар ponolena.2008
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī viesnī ca nebija rezervē ta, bet tā kā mū sē jā neatvē ra, atveda mū s uz š ejieni, reģ istrē š anā s bija ā tra un bez piemaksā m, mums š ajā ziņ ā paveicā s. Istaba pē dē jā. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca nebija rezervē ta, bet tā kā mū sē jā neatvē ra, atveda mū s uz š ejieni, reģ istrē š anā s bija ā tra un bez piemaksā m, mums š ajā ziņ ā paveicā s. Istaba pē dē jā.6 stā vā , normā ls, sā nskats uz jū ru un kalniem, istabiņ a kā rtī ga, viss darbojā s, pretenziju nav. Galvenā s š ausmas ir milzī gā s rindas ē damistabā , un tas ir rudens laikā , nekā das sociā lā s distances, ē damistaba apkalpo arī kaimiņ u viesnī cu, vietu ļ oti maz, lai arī cik reiž u tā s nā ktu. Sadalī ja maltī ti pa stā viem, mē s toreiz trā pī jā m 5. , 6. stā vā , plus tajā laikā nā ca pilnī gi blakus viesnī ca. Vā rdi nevar izteikt š ausmas, kā da simpā tija.
Pā rsvarā.80 procenti atpū š as turki, pā rē jie bija Ukraina. Viesnī ca ir pā rpildī ta. Serviss neatbilst deklarē tajā m 5 zvaigznē m, bet pat 3 nevelk. Animā cija turkiem. Turki no rī ta aizņ em baseinus, bet mē s tikā m lī dz jū rai, sauļ oš anā s krē sli tur bija brī vi jebkurā laikā . Pā r jū ru un pirmā lī nija ir drosmī gs pluss. Gā jā m pusbadā , jo vienu vakaru pavadī jā m 60 minū tes aiz grilē tā s vistas. Gaļ a tikai 1, biež i sautē tas vistas nabas. Ē diens ir ļ oti slikts, ī paš i bē rniem.
Braucā m ekskursijā s, Turcija ir skaista, bijā m gan kalnos, gan vē sturiskā s vietā s, un brauciens ar kuģ ī ti. Neiesaku viesnī cu pastā vī go rindu un sliktā ē diena dē ļ . Vienu reizi vispā r nevarē ja vakariņ ot, vakariņ as lī dz pulksten 21, atnā ca 20-00, vietu nebija, bija rinda, atnā ca pē c 20 min, nekas nav mainī jies, turki kaminē ja un sē ž ot pie galdiem, runā jot, viņ i atnā ca 20-55 jau pilnī bā izņ emti visi no izplatī š anas. Varē ji aiziet pie menedž era un lamā ties, bet es vispirms negribē ju vē dinā t nervus.
Secinā jums: atraš anā s vieta un numuriņ i apmierinoš i, pā rē jais pamatī gi mī nusi, neiesaku.
Столовая, очереди Столовая, очереди Столовая, очереди Столовая, очереди Столовая, очередь за гриль курицей
аватар hrexpertrus
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni. Tī rī š anas kā tā das nav, apkopē jas nā k, iztī ra tikai atkritumus, grī das nemazgā , veļ u nemaina, palagus mainī ja reizi 2 nedē ļ ā s, segas pā rvalks un spilvendrā nas ne reizi netika mainī tas plkst. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni. Tī rī š anas kā tā das nav, apkopē jas nā k, iztī ra tikai atkritumus, grī das nemazgā , veļ u nemaina, palagus mainī ja reizi 2 nedē ļ ā s, segas pā rvalks un spilvendrā nas ne reizi netika mainī tas plkst. viss, tē ja un kafija bija tikai ieraš anā s dienā , tad par tiem netika ziņ ots.
Uzmā cī gi darbinieki, viņ i spiež fotografē t, ceļ ojums uz kalniem, vietē jais menedž eris Rič ards pastā vī gi uzliek hammam un masā ž as pakalpojumus, tiklī dz jū s piekrī tat hammam, jū s izvedī s uz masā ž as seansu, viņ š jū s nepametī s, kamē r jū s pirkt viņ a pakalpojumus. Sievietē m masā ž u veic satraukti vī rieš i, kuri ķ epā pa visā m vietā m, nolaiž ot sievieš u biksī tes. Man "paveicā s" to pā rdzī vot, pē c kā nā cā s no turienes aizbē gt un uz masā ž u vairs negā ju.
Gandrī z nodega viesnī cā . Aizdegā s ratiņ i ar veļ u, kas nez kā pē c stā vē ja uz viena no istabu balkoniem, viens no mū su viesiem iemeta cigareti. Dū mi bija tā di, ka domas bija tikai par izdzī voš anu, tie pilnī bā pā rklā ja augš ē jos stā vus, arī gaitenī uz grī das, kur izcē lā s ugunsgrē ks, dega. Caur dū miem ejot lejā pa avā rijas kā pnē m, bija grū ti tikt cauri, jo katrā stā vā katras kā pnes bloķ ē ja ar veļ u pilni rati. Ugunsgrē ka signalizā cija vispā r nepaziņ oja, un darbinieki nekā dā veidā neevakuē ja cilvē kus, teica, ka viss kā rtī bā , palieciet savā s istabā s, mē s jau gulē jā m, paldies Dievam, ka dzirdē jā m troksni un ā tri izskrē jā m ar visa ģ imene. Ir labi bū t izglā btam. . .
Padomā jiet paš i, vai ir vē rts š eit atpū sties. . . No plusiem - labs restorā ns un ē diens, kā arī darbinieki restorā nā , jū ra ir tuvu.
аватар Mhan15
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Personā la attieksme š ausmī ga, uz visu pelna, it ī paš i administrators Rič ards ir melis. Muļ ķ i lī dz galam, esiet uzmanī gi ar š o cilvē ku. saka vienu, dara citu. Iztī rī ts vā rda dē ļ , visur netī rs, dvielis mainī ts reizi 2 nedē ļ ā s. … Tomēr ▾ Personā la attieksme š ausmī ga, uz visu pelna, it ī paš i administrators Rič ards ir melis. Muļ ķ i lī dz galam, esiet uzmanī gi ar š o cilvē ku. saka vienu, dara citu. Iztī rī ts vā rda dē ļ , visur netī rs, dvielis mainī ts reizi 2 nedē ļ ā s. Duš ā ū dens sakrā jas peļ ķ ē s. Ē diens ir vienmuļ š , uz galda pastā vī gi rā po kukaiņ i. Istabā nav pat dzeramā ū dens. Bā rs istabā ir maksas, seifs ir maksas, Wi-Fi ir maksas. Vienī gais paldies masierim Guram un pā rē jiem masieriem. Lū k, kā ds savu darbu patieš ā m dara no sirds.
аватар dima_hide
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uzreiz jā saka, ka esmu Turcijā.2. reizi ...pē dē jo reizi man bija 4 * = man patika vairā k. Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta (8-00). Viņ i uzlika mums rokassprā dzes, atstā ja mū su bagā ž u reģ istratū rā , devā s brokastī s un pie jū ras . … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka esmu Turcijā.2. reizi ...pē dē jo reizi man bija 4 * = man patika vairā k.

Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta (8-00). Viņ i uzlika mums rokassprā dzes, atstā ja mū su bagā ž u reģ istratū rā , devā s brokastī s un pie jū ras ...apmetā s 13-00. Pati pirmā s klases viesnī ca 5*, kā izrā dī jā s - sū di...tā tad, acī mredzot ne 5 zvaigznes...viss, kas paš ai viesnī cai ir, ir pati viesnī ca (principā saņ ē mā m vidē ja izmē ra numuriņ u...liels, bet neiespē jami vienkā rš s ), vestibila bā rs (atvē rts no 10:00 lī dz 23:00, pē c tam par maksu), restorā ns (š eit ē d gan no pirmā s klases, gan klases viesnī cas 4 *), 1 pieauguš o un 1 bē rnu ā ra baseini ...nu, 1 iekš telpu baseins (nu, kā ds auksts ierē dnis), es neuzskatu hammam pirts trenaž ieru zā li (kaitinoš s resns bastards ...doks atgrū ž no paš a ieraš anā s).

Visa "izklaide" atrodas Class hotel 4 * teritorijā ...ir neliels akvaparks, bē rnu un pieauguš o animā cija (man, protams, labā k patiktu), peldbaseins un pati diskotē ka (no plkst. 23-00 lī dz 5-00) - daudzi turki atvesti pē c pusnakts ...vispā r vasarā š ajā s viesnī cā s ir daudz turku (dusmo).
Salī dzinot ar manu pē dē jo viesnī cu, dzē rā js ir labā ks ...š ķ iet, ka nav pat ķ ermeņ a, alus ir pieļ aujams, sausais turku vī ns, vē ž i, viskijs, liķ ieri, turku degvī ns ...labā ki kokteiļ i. Ū dens ir tikai vestibila bā ra dzesē tā jā , bet mē s daž reiz to vedā m no restorā na (pusdienā s un vakariņ ā s izsniedz 1 pudeli uz galdiņ u 1.5 litrus).

Ē diens katru dienu vienā ds, bet izvē les bija pietiekami - liela! Ar galda piederumiem problē mu nebija.

Lielā kais (MANĀ ) mī nuss ir tas, ka viņ i nedrī kst ienest istabā ne ē dienu, ne ū deni, ne alkoholu, sola uzlikt sodu 10$...bet tomē r velk pie klusajā m...glā zē m (tā ds kā administratori) - jū s tos uzreiz pamanī sit ...

Pats personā ls labs, cenš as strā dā t, galdi pē c iespē jas uzreiz tiek tī rī ti, bā rmeņ i normā li...mū su istaba tika tī rī ta katru dienu (ja prasī ja, ar zī mi uz durvī m), dvieļ i tika mainī ti, kad jautā ja, palagus mainī ja katru otro dienu.
Wi-Fi ir maksas (1 diena - $ 2.3 dienas - $ 4.7 dienas un 11 es jau neatceros) - labi tver tikai vestibilā , telpā s ne pā rā k labi, bet var izmantot . Seifi 2 USD dienā . Pludmales dvieļ i maksā.1 USD dienā.

Galvenais pluss ir pludmale un jū ra... pludmale mazi oļ i... pietiekami tī ra, ja iznī cina blefus... kas tur pī pē un aiziet kur atpū š as -tad vispā r normā li! jū ra ir ļ oti tī ra ...iebraukš ana jū rā pirmā s klases 5* viesnī cas teritorijā laba (slī pa, mazi oļ i) ...labā ka par 4* klases viesnī cu (ir tikai laukakmeņ i un plā tnes, tā bū s' nav vajadzī gs ilgs laiks, lai salauztu kā jas) ...ir mols, tas ir labi pieauguš ajiem, ap viņ u pastā vī gi barojas daudz zivju ...viņ i peldē ja glā zē s viņ iem blakus - viņ i barojā s. Pludmalē ir bā rs bez alkohola, daž reiz to bija iespē jams atvest no klases viesnī cas 4 * ...

Mantas, suvenī rus un rotaļ lietas labā k nepirkt viesnī cas teritorijā un tā s priekš ā - tas ir ļ oti dā rgi, labā k pastaigā ties pa sekundā ru ielu Alanjas virzienā , tur gandrī z viss ir lē tā ks. Plus vē l kaut kur 500 metru attā lumā ir veikals MIGROS, kur cenas tā das paš as kā Krievijā , tikai lirā s...
jū s varat maksā t dolā ros, viņ i jums aprē ķ inā s ar labu likmi ...visur apmē ram 5 liras par 1 USD un kaut kur apmē ram 3.5-4 liras par USD 1. Pirms Migros sasniegš anas ir DenizBank bankomā ts, kurā varat izņ emt liras ar parasto kursu.

Kopumā es nevienam neieteiktu š o viesnī cu.

P. S. Istabā ir maksas bā rs (viss ir dā rgs) - nofotografē jiet pirmajā dienā , paš i neizmantojā m, bet priekš pē dē jā dienā nozagta ū dens pudele, domā jams, ka apkopē ja jo viņ i viņ ai neatstā ja dzeramnaudu! )) Aizbraucā m uz Migros un nopirkā m tā du paš u par 1.15 lirā m un ielikā m bā rā , bet pē c viesnī cas cenrā ž a maksā.1$ vai 2$.
аватар kronostar777
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kamē r viss ir svaigā atmiņ ā , nolē mu uzrakstī t, Atpū tā mies š ajā viesnī cā no 26.07-1.08. 2019 ar vī ru. Turcijā pirmo reizi, tā pē c nav ar ko salī dzinā t. No lidostas lī dz viesnī cai 3.5 stundas.... … Tomēr ▾ Kamē r viss ir svaigā atmiņ ā , nolē mu uzrakstī t, Atpū tā mies š ajā viesnī cā no 26.07-1.08. 2019 ar vī ru. Turcijā pirmo reizi, tā pē c nav ar ko salī dzinā t. No lidostas lī dz viesnī cai 3.5 stundas........Tā tad sā ksim. Viesnī cā ieradā mies ap 10 no rī ta, reģ istratū rā satikā s krieviski runā još a meitene Viktorija, aizpildī ja viesa karti, uzvilka rokassprā dzes un devā mies brokastī s (lī dz 10-00 brokastī m) baseins, vestibils arī jau bija atvē rts. Istabā reģ istrē jā s pulksten 13-20. Istaba nokļ uva 7. stā vā Nr. 1702, skats no istabas krā š ņ s, liels balkons, liela gulta, duš a, vannas istaba, fē ns. Istabā ir dzī voklis (bez maksas), TV (4 krievu kanā li) mini bā rs (par maksu) uzreiz jā nofotografē , lai nemaksā tu aizejot, ja neizmantoji to. Seifs (par papildu samaksu).
Kopumā istaba ir normā la, ja jū s neatrodat vainu. Bet vispā r sasists =))) un ar tī rī š anu nepatikš anasaaaaa. Bet mē s atnā cā m atpū sties nevis istabā dzeguzē t un meklē t netī rumus.
Uz visu atpū tas laiku veļ a mainī ta 3 reizes, dvieļ i 1 reizi. Nepietiek ar santī mu =)))) Peldmē teļ us un č ī bas neizdod. WIFI apmaksā ts!!! ! ! Jā , lai gan tas ir bez maksas! 1 USD - dienā .
Istabā nav dzeramā ū dens!
Ierodoties pā rbauda duš as ž eleju un ziepes, dabū jā m tukš as tū biņ as =))) 4 reizes atgā dinā ja, ka mainī s uz veselā m. Tas pats stā sts ar tualetes papī ru.
Viņ i barojas trī s reizes dienā , uzkodā m pirms vakariņ ā m (pē cpusdienas uzkodas) viņ i gatavo kū kas uz ielas, netā lu no ē damistabas. Jū s varat dzī vot lī dz vakariņ ā m
Par ē dienu gribu teikt tā – izsalcis nepaliksi, bet ē diens ir vienmuļ š gandrī z katru dienu.
Vestibilā alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni katrai gaumei, bet lokā ls izš ļ akstī jums, bet piedzerties var ar blī kš ķ i mierī gi =))))
2 baseinu teritorijā , 1 iekš telpu (auksts) tū res cenā iekļ auta tvaika pirts, saunas, peldbaseina, trenaž ieru zā les apmeklē jums, hammam apmaksā ts (izaudzē ts par dolā riem ar blī kš ķ i, izdevī gs)
arī.3 slidkalniņ u teritorijā , lai gan strā dā lī dz 17-00.
Jū ra un pludmale (oļ i) min 5-7 gā jiena attā lumā . Daudz sauļ oš anā s krē slu (bez maksas) pietiek visiem. Jū ra ir tī ra.
Suvenī ru iegā dei labā k doties uz veikaliem, kas atrodas otrpus viesnī cai un vakarā , kad karstums norimst, veikalus atradī siet lē tā k nekā netā lu no viesnī cas (viss ir daudz dā rgā k) un ir Fedya & Misha veikals. , tieš i pa ceļ am uz jū ru (caur pazemes pā reju) š iem dž ekiem tieš ā m viss ir lē tā k un tā var kaulē ties.
Vakarā animā cija bē rniem, tad pieauguš ajiem, tad disku atskaņ otā js lī dz 05-00 no rī ta =))) Dzē rieni diskotē kā ir plakaniski, ar savē jiem pē c 23-00 uz diskotē ku iet nedrī kst. . Tā tad jū s varat dzert vestibilā (lī dz 23-00) atrodas viesnī cas galvenajā ē kā . pludmales vestibilā tikai soda, kafija un tikai ū dens. Alu var atnest no 2 vestibila bā riem pie slidkalniņ iem. Tas darbojas lī dz 22:00 (un ir pā rtraukums apmē ram 2 stundas)
Kopumā pā rē jais man patika. Bet ieteikt un apmeklē t š o viesnī cu nekadaaa moreeeeeee. Pē c atsauksmē m sapratu, kurp dodos, un tā pē c nebiju vī lusies. Padoms: ja ej atpū sties, tad atpū ties, tam ir visi nosacī jumi!! ! ! =)))))
Veiksmi!!! ! !
аватар neylhf69
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada februā ra vidū . Viesnī ca ir lieliski piemē rota tiem, kas ierodas Turcijā , lai aktī vi atpū stos – pastaigā tos, peldē tos, sauļ otos, ceļ otu pa valsti, nevis meklē tu apstiprinā jumu savam VIP statusam un uzņ emtu krā š ņ us selfijus istabā . … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada februā ra vidū . Viesnī ca ir lieliski piemē rota tiem, kas ierodas Turcijā , lai aktī vi atpū stos – pastaigā tos, peldē tos, sauļ otos, ceļ otu pa valsti, nevis meklē tu apstiprinā jumu savam VIP statusam un uzņ emtu krā š ņ us selfijus istabā . Mē s tur nokļ uvā m apmē ram 2 stundu laikā . Iestā de velk uz labu 4 *. Kontingents pā rsvarā ir krievi.

Teritorija kā tā da, viesnī cai nav! Ja vē laties pastaigā ties, tad to var izdarī t, izejot no teritorijas un ejot pa Kargicaku pa kreisi vai pa labi uz Mahmutlaru. Tā sauc mazpilsē tas. Mahmutlar ir smukā ks, civilizē tā ks, ar alejā m, parkiem, veikaliem, kafejnī cā m. Ir McDonald's, Burger King, KFC. Banā nu plantā cijas, pirmo reizi redzē ju kā aug apelsī ni, citroni, greipfrū ti, mandarī ni. Man patika ciemata ielu fitnesa centri. Turki rū pē jas par iedzī votā jiem - jū s varat praktizē t cik vē laties un kad vē laties, un ejot ...
Pā ri ceļ am ir pludmale un jū ra. Neaizmirsī sim, ka ir februā ris, Krievijā ir auksts, un, sauļ ojoties pludmalē , peldas pā rdroš nieki.

Viesnī ca kopumā ir laba, tieš i par to naudu, kas tika iedota, baidī jos no sliktā kā , jo sā kā s atsauksmes par neadekvā tiem atpū tniekiem. Viesnī cas vestibilā viss ir tī rs. Virs galvas centrā ir milzī ga lustra. Joprojā m ir Ziemassvē tku eglī te un Ziemassvē tku vecī š a mā ja. Reģ istratū ra izskatā s cienī jami. Pirmajā stā vā (liftam nulle) atrodas vestibila bā rs, konferenč u telpa, restorā ns, atpū tas un vakara pulcē š anā s vieta, kā arī spē ļ u telpa ar biljardu. Vienu stā vu zemā k atrodas spa un trenaž ieru zā le un apsildā ms baseins bez maksas. Baseini ir tī ri. UZMANĪ BU! Ā rpus sezonas tū res cenā iekļ auta sauna un siltais baseins!

Pie izejas no viesnī cas iepirkš anā s centriem. Jū s varat izvē lē ties daž ā dus produktus, sā kot no pludmales č ī bā m lī dz peldmē teļ iem, kedas un pludmales dvieļ iem.
Pā rdevē ja sieviete, saprot un runā nedaudz krieviski, un ejiet tā lā k un bū s brī niš ķ ī gs suvenī ru veikals, pā rdevē js lieliski runā krieviski, viņ am ir arī vī ns un cigaretes pā rdoš anā (magnē tiem un suvenī ru cenas ir reā las).

Ieradā mies pē c pusdienā m, tā pē c bija jā gaida vakariņ as. Kafijas pupiņ u automā ts un lieliska karstā š okolā de. Alkoholiskie dzē rieni vestibila bā rā - paņ ē ma baltvī nu, diezgan garš ī gi. Tikā m iekā rtoti uzreiz, bez depozī ta, dabū jā m 1219. istabu. Laba diezgan liela istabiņ a, pieklā jī gas mē beles - divas gultas (divvietī ga un vienvietī ga), dī vā ns, galds ar spoguli, plazmas TV, 2 naktsgaldiņ i, skapis, seifs (par papildu samaksu), ledusskapis (minibā rs par maksu), uz balkona galds un krē sli, neliels pakaramais peldkostī mu/dvieļ u ž ā vē š anai. Vannas istabā ir fē ns, š ampū ns, ž eleja pie sienas. Kam nepiecieš ams matu kondicionieris, tas jā ņ em lī dzi.
Viesnī ca nenodroš ina peldmē teļ us un č ī bas, tā pē c iesaku ņ emt lī dzi č ī bas. Ē rti istabā.2 telefoni - viens istabā , otrs tualetē.

Istabā viss darbojā s, uz galda stā vē ja tē jkanna ar 2 krū zē m (pietrū ka 1 pudele ū dens, nobildē ju uzreiz visu minibā ru, nogā ju lejā , parā dī ju reģ istratū rā un jautā jumu nebija ), skats uz jū ru no pirmā s rindas krā š ņ s, konders strā dā , silts, ū dens ir, nav netī rs. Vienī gais, kas nav ļ oti labs, ir kabī ne, kas izgatavota tā , ka puse no duš as ū dens izplū st uz vannas istabas grī das. Istabas tika pastā vī gi tī rī tas, dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Starp citu, viesnī cā nav pludmales dvieļ u, ņ emiet lī dzi savus! Pudelē s nav ū dens, ū dens ir jā savā c traukos esoš ajā dzesē tā jā.

Ē diens labs, katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Ir gan neliela, bet tomē r ievā rī jumu un ievā rī jumu izvē le - aprikož u, ķ irš u, zemeņ u, kazenes. Protams, medus un Nutella tipa riekstu sviests.
Noteikti izmē ģ iniet rož u ziedlapu ievā rī jumu - tas ir brī nums! Brokastī s: olas, omletes, olu kultenis, graudaugi, musli, graudaugi ar pienu, visu laiku daž ā da veida sieri, desiņ as, vienmē r zaļ umi, mē rces, kā rtainā s mī klas, deva vistas un tī tara gaļ u, jē ra gaļ u, baklava vā rī tu, ļ oti garš ī gi, vienmē r augļ i. Apelsī ni man bija garš ī gi! Ī sti turku apelsī ni, smarž ī gi un ļ oti saldi. Vakarā noteikti uz grila ir gaļ a vai zivs - garš ī gi.

Ī paš i rakstī š u par kafiju un š okolā di. Tur bija normā la cilvē ku kafija! Un tas bija lieliski. Tiesa, krū zes ir mazas - vienatnē nepiedzē rā mies, it ī paš i brokastī s, tā pē c izdzē rā m 2-3. Kopumā telpā nedrī kstē ja ienest ē dienu vai dzē rienu. Vē l viena detaļ a - uz katra galda ir pudele ar atdzesē tu ū deni, aiznesā m uz istabu, neviens neapstā jā s.
Pavā ri brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s stā v pie galdiem, atbild uz jautā jumiem, kas tas ir un ar ko to vajadzē tu ē st un no kā tas ir izgatavots.

Alkohols bija, kā rakstī ts, no 10-00 lī dz 23-00, bet restorā nā vairā k patika vī ns (pudele tiek atvē rta priekš ā , nekas nesajaucā s). Vestibila bā rā sarkanvī ns nepatika, vai nu vī ns bija savā dā ks, vai atš ķ aidī ts. Katram gaume ir atš ķ irī ga, tā pē c izvē le ir jū su.

Diskotē kā viss ir samaksā ts, bet tas ir pē c 23:00. Par diskotē kas radī to troksni - jā , bet ne kritiski, lielu diskomfortu tas neradī ja. Kopumā , ja vē laties gulē t, jū s aizmigsit))) Diskotē ka lī dz apmē ram 2 naktī . Animā ciju nevaru novē rtē t, jo tā s bija ā rpus sezonas – vakaros pā rsvarā dziedā ja karaoke. Wi-Fi ir maksas, bet labs, atsū ta bildes bez kavē š anā s.

Ir nianse hammam, pirtī , masā ž ā (ļ oti uzmā cī ga apkalpoš ana). Tur izceļ as viens tā ds harizmā tiska izskata vī rietis vā rdā Ruslans, kurš brī vi pā rvalda krievu valodu. Vispirms viņ š tev jautā s, cikos tu esi Turcijā.
Padoms: atbildi, ka neesi pirmais, citā di tevi noplē sī s kā lipī gu. Faktiski jautā jums tiek uzdots tikai tā pē c, lai uzzinā tu, cik daudz jū s varat izvilkt. Kopumā viņ š jums pā rdos turku pirts pakalpojumus. Un viņ š taisī s "atlaidi" un "dā vanu" - lai gan tas viss, protams, jau ir iekļ auts izmaksā s, kas jums tiks noplē stas. Par "kompleksu" par diviem samaksā jā m 50$. Š ajā kompleksā ietilpst pirmais - laipni gaidī ts - pirts, tvaika pirts, hammam apmeklē jums, kur dež urants jū s nomazgā s, un pē c tam sniegs masā ž u un dubļ u masku, pē c kuras jums tiks dota granā tā bolu tē ja un dotaties mā jā s, iepriekš mē ģ inā jusi jū s reklamē t par papildu masā ž as seansiem (5 seansi par 100 USD).

Osteohondroze, reimatisms un citi dzī ves prieki bū s atrodami ikvienā . Ī paš s paldies par masā ž u - meitene to dara ļ oti forš i!
Par š iem 50 dolā riem turpmā k var doties arī uz pirti, hammam, tvaika pirti un zemā ko baseinu, tač u neviens tevi nemazgā s un arī masā ž u nedos. Padoms: pē c hammam paņ emiet dū raiņ u. Tā pē c izlemiet uzreiz - maksā t vai nemaksā t. Baseins ir apsildā ms. Reizē m bija auksti! Ruslan, viņ š sē ž vestibilā T-kreklā ar uzrakstu Informā cija, atbild uz visiem jautā jumiem, vienmē r stā sta, kā kaut ko atrast, kaut kur nokļ ū t utt. Liels paldies)

Pludmale, starp citu, atrodas pā ri ceļ am, un uz to var nokļ ū t no blakus esoš ā s viesnī cas teritorijas, pa pazemes pā reju. Pludmale ir smilš aina un oļ aina, tā pē c labā k parū pē ties par speciā lu caurumu č ī bu iegā di (tā s var iegā dā ties turpat, veikalos pie viesnī cas, vai arī ieejot pilsē tā un nopirkt pie ielu tirgotā jiem, tur bū s lē tā k).

Kas attiecas uz naudas maiņ u - nekā du problē mu.
Tajā pusē , kur jū s ejat uz jū ru labajā pusē ir siltummainis un vispā r ir apmaiņ as iekā rtas un veikalos viņ i ņ em dolā rus, eiro un liras, un jū s varat ņ emt naudu lirā , viņ i pā rrē ķ inā s pē c kursa (kurss mainā s katru dienu, bet nelec). Pati viesnī ca atrodas netā lu no Migros veikaliem (ļ oti lī dzī gi kā mū su Pyaterochki), kur var nopirkt ū deni/konfektes un samainī t naudu (izdevī gā k nekā valū tas maiņ as punktā ). Adekvā tas cenas Bimā , Š okā . Un mē s arī braucā m uz Alaniju un nejauš i iemaldī jā mies METRO, un tā pē c cenas tur ir daudz lē tā kas nekā parastos veikalos. Ja ej no viesnī cas izejas pa labi un ej pa ceļ u pa kreisi, tad labajā pusē (nedaudz pa labi) ir brī niš ķ ī gs veikals (pie ieejas karā jas dvieļ i, garā m nepaiesi ! ! ), ļ oti augstas kvalitā tes tekstilizstrā dā jumi (bet vajag kaulē ties). Vispā r Turcijā visur VAJAG kaulē ties, cenu var samazinā t par 50% no prasī tā s!!!

Mē s braucā m no gida Musa, Demre-Mira-Kekov ekskursija maksā ja 90 USD diviem. Ekskursija ir brī niš ķ ī ga!!!
Mū s ieveda ē rtā autobusā ar kondicionieri...gide Fatma mums visu ļ oti jautri un izaicinoš i izstā stī ja, tā pē c aizmigt tur nebija iespē jams. Nikolaja Brī numdarī tā ja baznī ca ir funkcionē još s muzejs, un 2 reizes gadā tā ir baznī ca. Viņ i arī piedā vā iegā dā ties ļ oti skaistas, bet dā rgas ikonas (20.300 USD un vairā k). Pē c Svē tā Nikolaja kapa apmeklē juma braucā m tā lā k ...bet jau pa ū deni! Iespaidi ir nepā rspē jami! Ū dens ir zili zils! Uzkrī toš i!! ! Jū ra bija nedaudz vē traina! Lī cī bū s pietura, kur varē s nopeldē ties, tā pē c neaizmirstiet no viesnī cas paņ emt peldbikses un dvieļ us (jahtā nav neviena), tač u mums bija nesezona - jū ra auksta.

Tad mū s paē dinā ja, uzreiz teikš u, ka visi dzē rieni, arī ū dens, ir apmaksā ti (lī dzpaņ emtais ū dens bū s neaizstā jams ceļ ojuma pirmajā pusē un atgriež oties mā jā s). Pē c tam Miras pilsē tas apmeklē jums: kapenes, amfiteā tris!
Kapenes pā rsteidz ar savu senumu, it kā nokļ uvuš as pagā tnē . Likijas senkapenes klintī s (nav skaidrs, kā viņ i to izdarī ja!!! ). Es nekad to nebiju redzē jis un biju pā rsteigts. Visur viss ir senatnī gs, jebkuras arhitektū ras paliekas. Ļ oti noguris no garā ceļ a, bet nenož ē loju ne mazums. Forš a ekskursija, naudas vē rta, ļ oti interesanta, noderī ga, redzesloku paplaš inoš a, vē stures un dabas mī ļ otā jiem patiks. Ja neesi bijis un bū s tā da iespē ja aizbraukt, aizbraukt, uzzinā t daudz ko jaunu un daž ā dot savu uzturē š anos atvaļ inā jumā viesnī cā.

Nekā dā gadī jumā neņ emiet gida bezmaksas ekskursiju pa ā das veikalu. Viņ i atvedī s jū s uz visdā rgā ko veikalu, jū s zaudē siet laiku. Un tur nav ko pirkt. Alanjā ir daudz citu veikalu, kur var nopirkt, bet lē tā k. Zaļ ais un zilais dolmuss dodas uz Alaniju. Cena ir 1 dolā rs vai 3 liras, bet labā k ir maksā t lirā , jo.
naudu no dolā ra nedos, pietura ir tieš i pie viesnī cas, lai apstā ties, jā pamet ar roku.

Vē los atzī mē t ļ oti draudzī go un pretimnā koš o viesnī cas personā lu - pilnī gi visi, sā kot no apkopē jā m un beidzot ar viesmī ļ iem, tas ir viss personā ls bez izņ ē muma. Forš i, draudzī gi, pieklā jī gi, laipni, ļ oti gā dī gi pret viesnī cā atpū š amajiem un dzī vojoš ajiem kaķ iem. Sveiki, ja lasā t! Atseviš ķ i sveicieni un paldies Farizam - ļ oti kulturā lam un audzinā tam puisim. Mē s nesastapā m nevienu gadī jumu ar kaut kā du rupjī bu - puiš i, paldies.

Kopē jais iespaids bija labs, tomē r viesnī cu kopumā neieteiktu jaunieš iem, jo ​ ​ tā atrodas ļ oti mierī gā un izolē tā vietā . Kopumā rezumē jot - viesnī ca nav slikta. Jā , iespē jams, ka patiesī ba nav balstī ta uz tā s deklarē tajā m zvaigznē m. Bet, ņ emot vē rā to, cik mē s samaksā jā m par ekskursiju (apmē ram 3000 diviem par nedē ļ u), es domā ju, ka tā ir tikai dā vana.
Iespē jams, ja mē s maksā tu vairā k, mē s atrastu vainu katrā sī kumā , bet mē s vienkā rš i noskaņ ojā mies, lai saņ emtu vispozitī vā kā s emocijas un superī gu atpū tu. Ko tu gribi))
аватар lena.sea66
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tikko atbraucu no š ī s viesnī cas, internets visur maksā , seifs maksā , pludmales dvieļ i ir apmaksā ti, un viss arī rakstī ts viss iekļ auts. Ē diens vienmuļ š . Pludmalē sauļ oš anā s krē sli veci netī ri, daudz salū zuš i, podos kaltē ti augi, visi izmanto miskastē m. … Tomēr ▾ Tikko atbraucu no š ī s viesnī cas, internets visur maksā , seifs maksā , pludmales dvieļ i ir apmaksā ti, un viss arī rakstī ts viss iekļ auts. Ē diens vienmuļ š . Pludmalē sauļ oš anā s krē sli veci netī ri, daudz salū zuš i, podos kaltē ti augi, visi izmanto miskastē m.
Pirmajā dienā turku apkopē ja nez kā pē c izvilka no mū su istabas tē jkannu, ar to nā cā s sarī kot kā rš u izrē ķ inā š anos. Un tiklī dz iegā jā m istabā tā bija slikti iztī rī ta pē c iepriekš ē jiem viesiem, viņ i pat nebija. izņ ē mu atkritumus no miskastes groza un nelē ju š ampū nu, man arī bija jā staigā . Noskaņ ojums pē c š ī s viesnī cas nav ī paš i labs.
аватар _766911
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Laba diena visiem! Pirms daž ā m dienā m atgriezā mies no First Class viesnī cas, ceļ ojā m kopā ar mammu, ļ oti gribē ju viņ ai parā dī t Turciju, jo jo es tur biju ne pirmo reizi un apkalpoš ana un ē diens ir daudz labā ks nekā Ē ģ iptē . … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Pirms daž ā m dienā m atgriezā mies no First Class viesnī cas, ceļ ojā m kopā ar mammu, ļ oti gribē ju viņ ai parā dī t Turciju, jo jo es tur biju ne pirmo reizi un apkalpoš ana un ē diens ir daudz labā ks nekā Ē ģ iptē . Bet diemž ē l viss nesanā ca tā , kā gribē jā m, viesnī cu izvē lē jā mies ilgi pirms izlidoš anas, samaksā jā m, un dienu pirms izlidoš anas mū su viesnī ca pā rdeva tā lā k mū su ekskursijas un tika piedā vā ta Pirmā klase, proti, mū s vienkā rš i prezentē ja. ar faktu, attā lums lī dz tai bija divreiz lielā ks nekā lī dz izvē lē tajai viesnī cai. Protams, š oks! Š ī ir pirmā reize daudzu gadu laikā ā rzemju braucienos. Un tā : lidojā m uz Antā liju, brauciens lī dz viesnī cai ilga vairā k nekā.3, 5 stundas, bija ļ oti grū ti, jo mamma jau bija gados, ceļ š bija garš un grū ts. Izbraucā m ap vienpadsmitiem no rī ta un uzreiz uzvilkā m rokassprā dzi, uz reģ istrē š anos bija jā gaida lī dz diviem, brokastis bija beiguš ā s 10, tā pē c palikā m bez ē diena. Nolē mā m pirms tikš anā s izpē tī t teritoriju, tā nemaz nav viesnī cā , jā dodas uz jū ru caur kaimiņ u viesnī cu ir pazemes eja, tajā paš ā viesnī cā ir arī animā cija, slidkalniņ i, baseins kur visi tusē jas. Pastaiga lī dz jū rai ne vairā k kā.5 minū tes. Jū ra priecē ja tī ra, silta. Laiks bija super! Te beidzā s visi svē tku jaukumi! Mums bija ultra viss iekļ auts, bet kas tas ir! Š oks! vienmē r auksti vermicelli, rī si, kartupeļ i, bija vista, vienreiz grilē ta zivs 7dienā s, dā rzeņ i, tomā ts , gurķ is vai salā ti no š iem dā rzeņ iem, godī gi sakot, pat krī zes laikā Ē ģ iptē bija vairā k pā rtikas un izvē les, alkoholiskie dzē rieni ir tikai pretī gs liķ ieris kā Beliza tikko skā bs, alus arī sanā ca baseinā skā bs un ar smarž u, animatori bija redzē tas tikai 4. dienā , nav ī paš i skaidrs, kā pē c tā s vajadzī gas gausas un garlaicī gas. Jā , kā saka atsauksmē s, mū zika un diskotē ka blakus viesnī cā neļ auj gulē t lī dz 3-4 naktī m, gulē t nav iespē jams! Istabas likā s iztī rī tas ja to var saukt par uzkopš anu, dvieļ i bija nav mainī ts 7 dienas, un gulta arī , š ampū ns un ž eleja tikai dozatoros. Jā , par Wi-Fi tiek maksā ts 10 USD par 7 dienā m, uz pludmali jā ņ em lī dzi savi dvieļ i, seifs istabā ir apmaksā ts, mē s to neņ ē mā m. Tā kā esmu pozitī vs cilvē ks, daudzā m lietā m nepievē rš u uzmanī bu, no rī ta viņ i vakarā aizgā ja, atnā ca uz istabu, nakš ņ oja un atkal pie jū ras. Tikš anā s ar gidu bija skandaloza, jo viesnī cā gandrī z visi nokļ uva pa laimi, bet samaksā ja par ultra viss iekļ auts viesnī cas 5 zvaigznē m, un š ajā viesnī cā nav nevienas zvaigznes! Protams, ja es pirmo reizi atbrauktu uz Turciju un nonā ktu š ā dā viesnī cā , tad uz š o valsti vairs nebrauktu, bet tā s ir tikai kaut kā das š ausmas. Tā pē c, ja apzinā ti izvē laties FirstClass, tad labā k padomā jiet vē lreiz!
Parādīt vairāk »


iemiesojums LADAMIR
Viesnīcas atrodas netālu nosaukumi ir līdzīgi. Vai viņiem ir kopīga telpa? Piemēram, apmetoties kādā no viesnīcām, doties uz citas viesnīcas teritoriju?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums shedar
Braucam uz Turciju. Tūrisma operators ieteica šo viesnīcu. Vēlos noskaidrot, kā ar ēdināšanu šajā viesnīcā mazam bērnam (1 gads un 6 mēneši). Vai ir uztura iespējas?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Natali_Irkutsk
Mēs ar vīru augustā dodamies uz First Class Hotel, viesnīcas aprakstā nekur nevaru atrast, vai iedod istabā pudeli dzeramā ūdens un vai tā tiek regulāri papildināta. Un vēl gribētos zināt, kurš tur jau ir atpūties, kas jāņem līdzi un kam jāpievērš uzmanība, citādi braucam pirmo reizi uz ārzemēm.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
iemiesojums Natali......
Lūdzu, aprakstiet viesnīcu. Vai tiešām tur zeļ zagšana, ka tuvumā ir kapsēta?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums olenka-691
Sakiet, lūdzu, ja dodaties uz diskotēku tuvējā viesnīcā, cik tas maksā? Kādas tur cenas dzērieniem? Un pēdējais jautājums: kā notiek animācija viesnīcā?
14 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в поселке Каргыджак, недалеко от города Аланья, через дорогу от пляжа. Представляет собой одно шестиэтажное здание. Большинство номеров с видом на море. Был открыт в 2005 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Уютный отель с благоустроенной территорией. Хорошая анимационная программа. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 140 км от аэропорта г. Анталья, в 16 км от г. Аланья, в 4 км от поселка Махмутлар, через дорогу от пляжа.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж (есть каменистые участки) находится в 50 м от отеля, по подземному переходу. Протяженность пляжа составляет 300 м. Пляжные полотенца — платно. Заход в море — камни, галька, деревянный пирс. Бар на пляже: бесплатно (11:00-18:00, не работает в зимний сезон).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), Wi-Fi в лобби бесплатно (в номерах — платно), 2 конференц-зала (на 50 и 400 чел.), интернет-кафе (платно), магазины, 2 ресторана — 1 главный ресторан с вместительностью 550 человек, 1 a la carte «Калинка Малинка» (10:30-23:00, платно), 6 баров — лобби-бар (10:00-23:00), бар в зоне аквапарка, бар на пляже (11:00-18:00, не работает в зимний сезон), бар у открытого бассейна (10:30-18:00, не работает в зимний сезон), витамин-бар у крытого бассейна (платно), диско-бар (платно), 1 открытый бассейн, 200 м2, глубина: 160 см, аквапарк, 322 м2, глубина: 145 см (3 горки), 1 крытый бассейн, 126 м2, глубина: 160 см (открыт в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы — бесплатно, полотенца — платно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская анимация на русском языке, детские открытые бассейны 30, 25 и 16 м2, глубина: 35 см, мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет, часы работы с 10:00-17:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Дискотека 23.00-04.30 (вход бесплатно, напитки платно), ТВ-зал бесплатно, водные виды спорта платно, курсы подводного плавания платно, массаж платно, анимация бесплатно, мини-футбол бесплатно, волейбол бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, игровая комната платно (бильярд, Play Station, настольный футбол), компьютерные игры платно, 3 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 166 номеров: 166 standard room (из них 13 номеров для инвалидов, макс. 3+1 чел., 28 м2).

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телефон (платно), Wi-Fi (платно), LED-телевизор, спутниковое ТВ, сейф (платно), мини-бар (платно), ванная комната, фен (бесплатно), косметические принадлежности, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья и смена полотенец: 3 раза в неделю, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Gazipasa Yolu Uzeri Kargicak Beldesi, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 526 25 07, +90 242 526 26 66
Fax: +90 242 526 20 44, +90 242 526 2696
Tīmekļa vietne: First Class Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.