Bīstama viesnīca!

Rakstīts: 27 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 16 — 29 decembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni. Tī rī š anas kā tā das nav, apkopē jas nā k, iztī ra tikai atkritumus, grī das nemazgā , veļ u nemaina, palagus mainī ja reizi 2 nedē ļ ā s, segas pā rvalks un spilvendrā nas ne reizi netika mainī tas plkst. viss, tē ja un kafija bija tikai ieraš anā s dienā , tad par tiem netika ziņ ots.
Uzmā cī gi darbinieki, viņ i spiež fotografē t, ceļ ojums uz kalniem, vietē jais menedž eris Rič ards pastā vī gi uzliek hammam un masā ž as pakalpojumus, tiklī dz jū s piekrī tat hammam, jū s izvedī s uz masā ž as seansu, viņ š jū s nepametī s, kamē r jū s pirkt viņ a pakalpojumus. Sievietē m masā ž u veic satraukti vī rieš i, kuri ķ epā pa visā m vietā m, nolaiž ot sievieš u biksī tes. Man "paveicā s" to pā rdzī vot, pē c kā nā cā s no turienes aizbē gt un uz masā ž u vairs negā ju.
Gandrī z nodega viesnī cā . Aizdegā s ratiņ i ar veļ u, kas nez kā pē c stā vē ja uz viena no istabu balkoniem, viens no mū su viesiem iemeta cigareti. Dū mi bija tā di, ka domas bija tikai par izdzī voš anu, tie pilnī bā pā rklā ja augš ē jos stā vus, arī gaitenī uz grī das, kur izcē lā s ugunsgrē ks, dega. Caur dū miem ejot lejā pa avā rijas kā pnē m, bija grū ti tikt cauri, jo katrā stā vā katras kā pnes bloķ ē ja ar veļ u pilni rati. Ugunsgrē ka signalizā cija vispā r nepaziņ oja, un darbinieki nekā dā veidā neevakuē ja cilvē kus, teica, ka viss kā rtī bā , palieciet savā s istabā s, mē s jau gulē jā m, paldies Dievam, ka dzirdē jā m troksni un ā tri izskrē jā m ar visa ģ imene. Ir labi bū t izglā btam. . .

Padomā jiet paš i, vai ir vē rts š eit atpū sties. . . No plusiem - labs restorā ns un ē diens, kā arī darbinieki restorā nā , jū ra ir tuvu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu