Olimp Lux Villa 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.310
10.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.3 Tīrība
3.3 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Villa Olimp Lux atrodas Budvas centrā, 100 m no centrālā tirgus un lielveikala, 100 m no pasta, 250 m no vecpilsētas un Mogrenas pludmales. Tuvumā atrodas bāri, restorāni, naktsklubi un suvenīru veikali. Viesnīca uzcelta 2015. gadā. Villa ir piemērota pludmales brīvdienām.Vairāk →
аватар Daria.K
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauki apartamenti, iesakā m. Fotogrā fijas atbilst realitā tei. Wi-Fi darbojā s lieliski. No balkona paveras skats uz jū ru, un lī dz š im jaunā s ē kas pirmajā lī nijā neaizsedz ainavu. Katru rī tu mē s dzē rā m kafiju uz balkona un apbrī nojā m) Vieta ir klusa, bet atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta. … Tomēr ▾ Jauki apartamenti, iesakā m. Fotogrā fijas atbilst realitā tei. Wi-Fi darbojā s lieliski. No balkona paveras skats uz jū ru, un lī dz š im jaunā s ē kas pirmajā lī nijā neaizsedz ainavu. Katru rī tu mē s dzē rā m kafiju uz balkona un apbrī nojā m) Vieta ir klusa, bet atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta. Netā lu no autobusu pieturas, kur sā kas visas ekskursijas. Netā lu arī tirgi, vecpilsē ta, tirgus. Nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies š os dzī vokļ us.
аватар alexsnik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī vokļ i ir labi: jū s saprotat - š ī nav viesnī ca pati par sevi, tā ir mā ja ar dzī vokļ iem. Un personī gi mums tas ļ oti patika. Wifi darbojas lieliski, ir 2 gaisa kondicionieri (1 katrā istabā ). Istaba ir tī ra. Blakus infrastruktū ra. … Tomēr ▾ Dzī vokļ i ir labi: jū s saprotat - š ī nav viesnī ca pati par sevi, tā ir mā ja ar dzī vokļ iem. Un personī gi mums tas ļ oti patika. Wifi darbojas lieliski, ir 2 gaisa kondicionieri (1 katrā istabā ). Istaba ir tī ra. Blakus infrastruktū ra. Faktiski š is ir Budvas centrs. Lī dz jū rai (parastā pludmale - slā vu) 5 minū tes, ja pludmale ir labā ka (mogren) 15. Klusi. Trauku pietiek, bet gribē tos vē l vismaz 1 pannu un dziļ u bļ odu. Mī nus mikroviļ ņ u krā sns nedarbojā s. Mē s daudz gatavojā mies, un tas bija bū tiski. Sazinā jā mies ar tū risma operatoru. Nedē ļ u neko nedarī jā m.
Fotogrā fijas - pilnī ga atbilstī ba realitā tei. Istabā ir pat putekļ u sū cē js) Sā kumā viņ i mums nedeva tualetes papī ru un beidzā s atkritumu maisi. Atkal vē rsā mies pie tū roperatora: atveda, bet teica, kā pē c vajag atkritumu maisus, izmantojiet tos, ko dod veikalā (veikals dod bezmaksas maisus pie katra pirkuma). Š ī atbilde bija satraucoš a.
Kopumā , ja jū s patieš ā m vē laties atpū sties kopā ar ģ imeni - izvē lieties š o viesnī cu, jū s to nenož ē losit.
Uz viesnī cu tas neattiecas, bet rudenī labā k nebraukt - jū ra auksta un daudz lietus.
кухня большая комната с кроватью и телевизором ванна вторая комната душ
аватар Tatjana998662
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
1. Lieliski dzī vokļ i jaunā ē kā 2. Netā lu no centra, pludmales, netā lu no lielveikala un tirgus. … Tomēr ▾ 1. Lieliski dzī vokļ i jaunā ē kā
2. Netā lu no centra, pludmales, netā lu no lielveikala un tirgus.


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Villa Olimp Lux расположена в центре Будвы, в 100 м от центрального рынка и супермаркета, в 100 м от почты, в 250 м от Старого города и пляжа Могрен. Поблизости расположены бары, рестораны, ночные клубы и сувенирные магазины. Отель был построен в 2015 году. Вилла подойдет для пляжного отдыха.

Atrašanās vieta Villa Olimp Lux находится в 23 км от аэропорта «Тиват» и в 60 км от аэропорта «Подгорица».
Pludmales apraksts В Будве есть как песчаные, так и галечные пляжи.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

Отель предлагает комфортабельные номера: Студии и Апартаменты.

Istabās

Кровать, кухня, ванная комната, холодильник, стиральная машина, фен, гладильные принадлежности, кондиционер, телевизор с кабельным телевидением (не во всех номерах), Wi-Fi, балкон.

Adrese Cetinjska Br. kuce 4; Sprat 3; Stan 29, 85310 Будва, Черногория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской